Page 1

ux e o mfor t en l c n i n e n o W wen s t zoa ls u h e t e ic o n c ep t! o r eg e m k e i i n ee n u n

Domaine Belle Cour


Uw Woning eigen regisseren Voor een specifieke, groeiende groep medioren, realiseren wij een kleinschalige, duurzame en exclusieve woonomgeving met een eigen karakter om daar samen, maar zelfstandig en met comfort nog lang te kunnen blijven wonen. Een woonconcept dat zich flexibel laat aanpassen aan uw veranderende behoeften in de tijd. Een concept dat samen met serieuze belangstellenden wordt ontwikkeld en waarbij sociaal samenleven en goed nabuurschap in balans zijn met persoonlijke vrijheid.

domaine belle cour. uw woonc


Een nieuwe manier van wonen. Op een mooie locatie in Panningen, vlakbij het centrum, wordt Domaine Belle Cour gerealiseerd. Het is begonnen met een idee : een woonconcept voor ‘medioren’. Mensen die in een nieuwe fase van hun leven komen wanneer de kinderen de deur uit zijn en de wens hebben om kleiner te gaan wonen met het oog op de toekomst. Een woonconcept dat ook op service en zorg is gericht. De toekomstige bewoners staan in dit concept centraal. Ze denken mee en geven hun woning naar eigen wens en budget vorm. Daarnaast verbindt het mensen met elkaar, we doen het samen. Een nieuw, duurzaam woonconcept voor ‘jonge ouderen’ die zelf mee bepalen hoe hun woning en woonomgeving eruit komen te zien. Samen wonen met andere bewoners, maar toch zelfstandig. Dat is Domaine Belle Cour.

Domaine Belle Cour

comfort in de toekomst.


Luxe wonen op maat Veilige woonomgeving In eigen regie, zowel nu als later Geborgenheid & privacy in balans Energiezuinig wonen ‘Zorgeloos’ genieten Service op de voorgrond Zorg niet zichtbaar, maar dichtbij Dicht bij centrum & voorzieningen

samen wonen. samen leven. samen ontwikkelen. Met een enthousiaste groep initiatiefnemers wordt het concept Domaine Belle Cour verder uitgewerkt en vormgegeven. Geen traditioneel project waarbij een kant en klaar product wordt aangeboden, maar een project waarbij de toekomstige bewoners van Domaine Belle Cour zelf aan het roer staan. Het resultaat; een woonhof dat geheel naar wens is van de bewoners. Samen uitgedacht. Samen vormgegeven. Samen wonen en toch zelfstandig. Dat is Domaine Belle Cour.

www.domainebellecour.nl info@domainebellecour.nl

Domaine Belle Cour Projectsecretariaat Domaine Belle Cour Suzanne Geux - 06 427 323 27 Grote Heiakker 8, 5674 VE Nuenen

Profile for Suzanne Geux

Flyer Domaine Belle Cour  

Flyer ter aankondinging van het woonconcept Domaine Belle Cour

Flyer Domaine Belle Cour  

Flyer ter aankondinging van het woonconcept Domaine Belle Cour

Advertisement