__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

SELVEIERLEILIGHETER MED FLOTT BELIGGENHET NÆR HAVET

/ BYGGETRINN 3


UNIK BELIGGENHET NÆR SJØEN

Treskjæråsen er et boligprosjekt beliggende på Langøya – vest på Kråkerøy i Fredrikstad og nært til Vesterelven. Boligprosjektet består av totalt 98 selveierleiligheter med gode kvaliteter. Her får du også det lille ekstra; som felles takterrasse, selskapslokaler, trimrom og gjestehybler. Byggetrinn 3, som er det siste byggetrinnet på Treskjæråsen, får fantastisk beliggenhet på området og vil bestå av 36 leiligheter i varierende størrelser og utforming. Her blir det lett å finne leiligheten som passer akkurat for deg! Byggetrinn 1, med 32 leiligheter ble ferdigstilt i 2015 og byggetrinn 2 vil bli ferdigstilt i løpet av 2017. Hvis du synes beliggenhet er avgjørende for valg av bolig, er Treskjæråsen det riktige valget! Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.


KRÅKERØY EN ØY MED ALLE MULIGHETER F.v. Terje Hvidsten og Frode Westlie

Noen boligprosjekter er man ekstra stolt av å arbeide med – Treskjæråsen er definitivt ett av disse. Prosjektet har en fantastisk beliggenhet på vestsiden av Kråkerøy. Området innbyr til aktivt friluftsliv med naturskjønne omgivelser og turstier i skog og på svaberg. På Treskjæråsen legges det vekt på gode og moderne kvaliteter i leilighetene, med romslige løsninger og solrike balkonger. I trinn 3 videreføres helheten fra de to første byggetrinnene. Vi gleder oss til å sluttføre Treskjæråsen med dette siste byggetrinnet, slik at det blir et flott boligområde med innbydende uteomhusarealer. Det er skapt et hyggelig miljø på Treskjæråsen der de flotte fellesfasilitetene som selskapslokale, trimrom, gjestehybler og takterrasse blir flittig brukt. Hva beboerne på Treskjæråsen sier kan du lese om i dette prospektet. Ta kontakt med oss, så viser vi gjerne frem Treskjæråsen!

PROSJEKTSELGER: Frode Westlie Tlf. 97 54 00 77 frode@kniplefjelleteiendom.no

4 | TRESKJÆRÅSEN

EIENDOMSMEGLER: Terje Hvidsten Mob. 915 78 181, tlf. kontor: 90 85 30 00 terje.hvidsten@dnbeiendom.no DNB Eiendom, avd. Østfold

Kråkerøy har alt den kresne boligkjøper kan ønske seg. Nærhet til byen, båt- og badeliv, fantastiske rekreasjonsområder, et rikt tilbud til barn og unge, skoler, barnehager, nærbutikker, samt Fredrikstad Stadion og "Værste" - et område i rivende utvikling hvor flere nye bedrifter har etablert seg. Høgskolen i Østfolds avdeling for helsefag og real- og ingeniørfag ligger også her. Kråkerøy bærer navnet Blomsterøya - og med god grunn. Øya byr på frodig og naturskjønn natur med fantastiske turområder som Enhus, Bjørnevaagen og Sandbukta. Langøya - som huser Treskjæråsen - har flotte naturområder, og svabergene på Glufsa - syd på Langøya - innbyr til sol og bading.

Treskjæråsen er et smart valg for deg som ønsker å investere i en god fremtid. For uansett hvilken retning du velger – her finnes det meste innen kort rekkevidde. Her har du sjøen og rekreasjonsmuligheter på den ene siden, og byen med alle dens fasiliteter og tilbud på den andre. En sammenhengene sykkelvei gjør veien til sentrum trygg. Det er også gode bussforbindelser. Med sentrumsnær, men samtidig rolig beliggenhet, har Langøya blitt et svært populært boligområde med mye ny bebyggelse.


FR ED R IKSTA D

HA NKØ

O NS ØY

TRE S KJÆRÅS E N

KR Å KERØY

H VA LER

TRESKJÆRÅSEN | 5


6 | TRESKJÆRÅSEN


ET MODERNE OG LETTSTELT HJEM Perspektivtegning: 17/1/30 Kjøkken - J1-A 31-100 Leil 2 Prosjekt: Hersleth Entreprenør, Alt. 2

Leilighetene på Treskjæråsen vil ligge vestvendt og solrikt til ved Vesterelven.

Skrevet ut: 20.05.2015

Kjøkken blir levert i god kvalitet og i moderne utførelse. Illustrasjonstegning.

Leilighetene er lyse og praktiske og holder gjennomgående god standard. Leilighetene er fordelt over 3 bygninger med grønt-arealer mellom byggene. Det er flere ulike leilighetstyper å velge mellom i størrelser 70–112 kvm. Alle leilighetene ligger på ett plan, med åpen stue- og kjøkkenløsning, to eller tre soverom og direkte utgang til balkong eller terrasse. Kvaliteter som flislagt bad og entré, eikeparkett i stue og på kjøkken, og syd – og vestvendte uteplasser. Det er boret 4500 meter i fjell for bergvarme. Alle leilighetene har vannbåren gulvvarme som gir god komfort og miljøvennlig oppvarming. Kun badene har varmekabel i gulv.

MERK: Tegningen er bare retningsgivende.

Vår ref: Edvardsen, Sharon

Side:1 (1)

Illustrasjonstegning fra leilighet B7. Avvik kan forekomme.

TRESKJÆRÅSEN | 7


TILVALG Det vil være muligheter for tilvalg slik at du kan være med på å bestemme hvordan din bolig skal bli. Tilvalgsmulighetene kan omfatte: • Veggfarger • Fliser på gulv og vegg • Parkett • Kjøkken- og baderomsinnredning • Belysning • Ekstra stikkontakter og telefonpunkter Det vil være begrensninger for hvilke tilvalg og endringer som kan tillates og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene må bestilles, avhengig av hvor langt i byggeprosessen prosjektet har kommet. Det utabeides egen tilvalgsmeny med priser.

ØKONOMISK OG MILJØVENNLIG OPPVARMING En stor del av strømforbruket i husholdninger i dag går til oppvarming. I leilighetene og fellesarealet på Treskjæråsen blir jordvarmen utnyttet til nettopp dette. Vannbåren gulvvarme i leilighetene gir bedre varmekomfort, et sunnere inneklima og er miljøvennlig. Denne løsningen gir lavere stømforbruk og dermed lavere bokostnader. Man er dessuten mindre utsatt for svingninger i strømprisene. God inneluft gir bedre helse og øker velværet. Derfor har hver leilighet innstallert varmegjenvinnere. Disse sørger for utskiftelse av luft samtidig som de utnytter varmen i luften som skal ut. Leilighetene har, mot syd og vest, vinduer med solstopp-glass med reduksjonsfaktor på 32%.

Illustrasjonstegning fra leilighet B7. Avvik kan forekomme.

8 | TRESKJÆRÅSEN


TRESKJÆRÅSEN | 9


Illustrasjonstegning fra leilighet C9. Avvik kan forekomme.

10 | TRESKJÆRÅSEN


FLERE GODER FELLES TAKTERRASSE Felles takterrasse med flott utsikt, selskapslokale, hybler, trimrom og parkering i garasjeanlegg. Alle fellesarealer er til disposisjon for sameiet. GARASJEANLEGG Til hver leilighet følger det med 1 stk parkeringsplass og sportsbod på ca 5 kvm. Dette inngår i kjøpesummen. TRINNFRI ADKOMST Det er trinnfri adkomst til samtlige leiligheter.

På Treskjæråsen får du med det lille ekstra. Med disse ekstra fasilitene byr Treskjæråsen på mer enn bare det å bo - her er det også godt å leve.

HYBLER Har du gjester på overnattingsbesøk? Treskjæråsen har to hybler som gjester av beboere kan disponere for en rimelig penge. Hyblene ligger fint til i øverste etasje i bygg D. TRIMROM Treskjæråsens beboere vil få tilgang til trimrom med variert treningsutstyr hvor du kan holde formen ved like. Og det er selvfølgelig enklere å holde trim-rutinene når det er kort avstand til trimsykkelen! SELSKAPSLOKALE Et stort selskapslokale med inventar står til disposisjon for møter eller selskaper. Lokalet har plass til ca 60 personer og har sittegrupper, bord og stoler, konferanse-fasiliteter, kjøkken og toaletter.

TRESKJÆRÅSEN | 11


EN FANFARE FOR TRESKJÆRÅSEN - Du kan ikke får det bedre enn her på Treskjæråsen, sier Günter Reis, løfter trompeten og tar en feiende fanfare i ren begeistring. Praten går lett og latteren sitter løst når gode naboer samles på takterrassen i Treskjæråsen. Nå er det klart for et nytt byggetrinn, og du kan bli en del av denne unike boformen. Vi møter Günter og naboene Inger Ekeberg, Knut Brennhovd, Dag Eilertsen og Hagbart Jakobsen over en kopp kaffe på den solrike terrassen en vakker vårdag. Herfra er det fri utsikt mot Hvalerskjærgården, og om ikke lenge blir det liv i Vesterelva når båtfolket kommer tøffende på vei mot sommeridyllen. - Men du behøver ikke ha båt for å nyte solskinnsdagene når du er bosatt her. Med en kort spasertur bort til Glufsa, har du fri adgang til sjøen, svaberg og flott natur. Et fantastisk sted å ta med barnebarna for en dukkert eller krabbefiske – eller å en tur i naturen. Om sommeren er det en utrolig blomsterprakt i området, og jeg forstår at Kråkerøy har fått tilnavnen ”Blomsterøya”. Dette er hus og hytte i ett, sier Inger Ekeberg. Nettopp nærheten til vannet, bidro sterkt til at hun valgte Treskjæråsen. Store deler av livet har hun bodd i Engelsviken, inntil hun flyttet til leilighet ”innaskjærs” i Oredalen i Fredrikstad. - Allerede da jeg så prospektet, visste jeg at dette var som skapt for meg. I tillegg til den flotte beliggenheten, har jeg fått en lettstelt og moderne leilighet i trygge omgivelser. Jeg er frankofil og er ofte ute og reiser. Da er det greit å bare kunne låse døra og dra, uten å bekymre deg om noe som helst. Dette gir en herskapelig følelse, sier den livsglade kvinnen som elsker å våkne til fuglekvitter og summende lyder fra båtmotorer. Hun får bekreftende nikk av sine naboer.

12 | TRESKJÆRÅSEN

Günter Reis spiller gjerne en fanfare på trompeten for sine naboer. Rundt bordet sitter Dag Eilertsen, Inger Ekeberg, Knut Brennhovd og Laila Stensvik.


Butikksjef Hanne Lund ønsker hjertelig velkommen til en hyggelig handel hos Kiwi.

VELKOMMEN INNOM! Hagbart Jakobsen forteller gjerne en morsom historie, og har alltid et godt smil på lur.

Fra takterrassen har man utsikt mot Hvalerskjærgården. – Nærheten og utsikten til vannet gir en viktig frihetsfølelse.

– En annen fordel, er at det er lett å være sosial for de som ønsker det, sier Knut Brennhovd. – Her det blitt flere faste møteplasser, med ukentlige gågrupper, treningsgrupper i trimrommet og hyggestunder i møtelokalet i tillegg til takterrassen. Knut er svært glad i å gå, og rusler gjerne en tur på kyststien eller jakter sjøørreten langs svabergene med kastestanga. – Og det tar tre kvarter å gå til Fredrikstad sentrum, og et kvarter å sykle, legger han til. At bussen stopper like ved og at det ikke er gjennomgangstrafikk på stedet, trekkes også fram som viktige faktorer for trivselen og livskvaliteten. - Kan vi egentlig ha det bedre, undrer Günter Reis og tar en ny salutt med trompeten. For Treskjæråsen. Og for livet!

- Velkommen innom for en god og trivelig handel, ønsker butikksjef Hanne Lund i Kiwi Kråkerøyhallen. Kiwi er nærbutikken til beboerne i Treskjæråsen, og Hanne gleder seg over at det kommer stadig flere tilflyttende hit. – De er jo alle potensielle kunder hos meg, og samtidig unner jeg flere å ta del i de flotte mulighetene som ligger i dette området. Ikke rart det er blitt et av Kråkerøys og Fredrikstad mest populære områder, sier hun. GOD SERVICE Kiwi-bygget var gjennom en stor ombygging i 2012, da de gamle lokalene ble revet og erstattet med nye. Det ga en utvidelse med 300 kvadratmeter og siden da har butikken framstått i en moderne og innbydende drakt. - Med utvidet plass og bedre fasiliteter, kunne vi tilby et langt større vareutvalg og gi kundene en helt annen handleopplevelse. Vi er takknemlig og glade for at vi har blitt en del av beboernes handlevaner. Det er tydelig at de setter pris på å ha en butikk i nærområdet. - Samtidig er vi innstilt på å holde trykket oppe, ha fokus på god service og leve opp til kundene forventninger også i årene som kommer, lover butikksjef Hanne Lund.

TRESKJÆRÅSEN | 13


BYGGETRINN 3

14 | TRESKJÆRÅSEN

BYGGETRINN 1


BYGGETRINN 2

Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.

TRESKJÆRÅSEN | 15


OVERSIKT, TRINN 3

B

C A

Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.

Byggetrinn 3 består av 36 leiligheter fordelt på bygg A, B og C. Leilighetene er fordelt på underetasje, 1. og 2. etasje.

16 | TRESKJÆRÅSEN


A

B

C

Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.

TRESKJÆRÅSEN | 17


18 | TRESKJÆRÅSEN N

UNDERETASJE

N

G2

17

Vi gjør oppmerksom på at områdeplan ikke er endelig. Endinger kan forekomme. Områdeplan for trinn 1 og 2 ble godkjent i 2010 og her må endringer påregnes.

04

Bo d

A: 5,6

m2

05

Bo d

A: 5,0

m2

06

Bo d m2

02

Bo d

A: 5,0

m2

G-

01

A: 5,6 m2

m2

R=3,5

HEIS

20

BYGG B

21

14 13

TIL BY

GG

Plan godkjent 2010

ELPA

1

Bo d

A: 5,0

19

15

B

RKER

12

ING

1

SYKK

24 P-PLASSER

22

Lek

SYKK

Bo d

03

18

2

A: 5,0

16

BYGGETRINN 2

H-

Lek

HI-2

ELPA

TIL BY

GG

RKER

C

ING 31

Bo d

A: 5,3

m2

I-1

33

23

Bo d

A: 5,3

30

1:15/1 :20

11

Bo d

A: 5,3

m2

35

Bo d

A: 5,3

m2

m2

32

Bo d

A: 5,3

m2

36

A: 7,5

Bo d

Bo d

A: 6,0

Bo d

34

m2

A: 5,3

23

24

10

m2

14

Sov

m2

A: 10,

Bo d/V

Bo d

A: 12, 26

aktm

0 m2

2 m2

m2

m2

Sov

6 m2

Ba d/V

A: 7,9

27

aske

m2

dusj

r.

Bo d

Bo d

A: 5,2

A: 3,0

m2

28

Ga

m2

ng A: 10, /Gard . 2 m2

Bo d m2

Ga

Stue

A: 56,

/K jøk

1 m 2 ke n

m2 BRA

9 16

A: 5,6

Bo d/T

A: 3,6

A: 4,1

ekn/V

m2

Gang

Wc

Le ilig

tr

A: 1,5

7 m2

o as

A: 12,

m2

ve rom

Ba d

A: 5,1

heis 1100x2 100

A: 111 he t C2 ,6 m 2

m2

askr

dusj

ks

m2

8

.e alt

A: 5,0 m2

m2

A: 8,9

m2

Stue /K

m2

A: 50,

Sov

A: 15,

HC

R=3,5

C2

7

Bo d

10

Bo d

A: 6,8

+15,9 80

Wc m2

m2

Bo d

A: 5,0

m2

Sov

26

m 2-Te rras se

ng A: 24, /S lus 9 m2 e

29

Bo d

A: 8,3

m2

m2

Bo d

Bo d

A: 5,6

11

Bo d

A: 5,6

tv 2 m2

jøk

2 m 2 ke n

BRA

Le ilig

A: 101 he t C1 ,7 m 2

7

27

11,5

A: 5,2

15

Bo d

A: 6,8

8

13

Bo d

A: 5,0

A: 14,

ester

Bo d

A: 5,2

Bo d

A: 5,6

37

25

m2

A: 5,2 12

Bo d

A: 5,0

m2

m2

24

Bo d

A: 5,2

25

9

HC

tv

GC

BYGGETRINN 1

BYG

J F

17,4 m 2-Te rras se

C1

28

BYGG C

6

D

5

Lek

E

17

Bo d

30

A: 5,6

m2

29

18

Bo d

A: 5,0

R=3,5

19

Bo d

m2

A: 5,0

m2

L P-P 13

3

TIL BY

GG

4

A

AS

2

Plan godkjent 2017

R

SE

31

1

33

32

SLUS E 1:15/1 :20

R=3,5

34

Sov

A: 7,3

Sov

m2

A: 12,

9x21M

21 22

m2

A: 11, 0

7 m2

m2

14x21

Stue

m2

A: 34,

dusj

Ba d

A: 5,0

M

/K jøkBRA

n 8 m 2 Leke ilig A: 79, he t A1 3 4 m2

A13

9x21M

9x21M

Gang

9x21M

Ba d

A: 5,5

Te

kn A: 4,0 /Vask r m2

Ga

ng A: 11, /Hall 4 m2

m 2-Te rras se

Bo d

m2

m2 9x21M

20

Bo d

37

M 10x21

dusj

m2

9x21M

Stue

9x21M

A: 35,

9x21M

/K jøk

6 m 2 ke n BRA

Bo d

A: 5,8

Le ilig

A: 79, he t A1 4 8 m2

m2

Sov

A: 14,

tv

2 m2

13,1 m 2-Te rras se

nU . eta sje

A14

10x21 M

heis 1100x2 100

Pla

10,5

Bo d

A: 5,0

35

36

askr ekn/V

m2

Bo d/T

BYGG A 1:14

M 14x21

A: 5,0

M 10x21

tv A: 3,9

BYGGETRINN 3

A: 5,6

B C A Gangsti

Vesterelven

1:30 0

05.0 4.20 17

N 0m

OMRÅDEPLAN

ETASJEPLANER

N

5m

10 m

10 m


TRESKJÆRÅSEN | 19 N Sov

A: 10,

0 m2

Sov

A: 12,

8 m2

Ba d/V

A: 7,9

Bo d

A: 5,3

askr.

m2

m2

Gang

A:

/Gard

Stue /K

18,5 m2

A: 33,

jøk

BRA

Le 0 m 2 ke n ilig A: 92, 1

he t B12

7,9

m2

m 2-Ve randa

6 m2

Bo d/T

A: 4,6

ekn/V

m2

askr

B12

Sov

A: 12,

Gang

A: 9,8

m2

Sov

A: 7,7

A: 37,

Ba d

A: 6,4

eis

m2

/K jøk

BRA

Le

ilig he 0 m 2 keA:n t B1 83,1 1 m2

10,5

m2

Bo d/T

A: 4,6

ekn/V

m2

m 2-Ve randa

askr

B 11

BYGG B

Gang

A: 8,5

hu s

m2 8,6

Ar

be A: 6,6 ids ro m m2

Stue

A: 37,

Ba d m2

Le

10,5

m 2-Ve randa

askr

Stue

A: 38,

14,0

/K jøk

7 m 2 ke n BRA

A: 37,

Ba d m2

dusj

BRA

/K jøk

tv

Le

ilig he n 0 m 2 keA: t B9 83,2 m2

Ba d/V

A: 7,9

BRA

Le ilig

he

A: 70, t C8 9Stm 2 ue /K A: 30, jøk ke n 9 m2

dusj

Ba d

askr.

A: 6,2

m2

m2

Bo d

A: 3,0

B9

10,5

m2

Sov

A: 11,

A: 9,2

Stue

m2

Gang

Sov

A: 11,

6 m2

A: 6,9

9 m2

m2

Bo d/T

ekn/V

6 m2

Sov

m2

A: 6,1

BRA

/K jøk

Le

m2

ilig he n 0 m 2 keA: t B8 83,2 m2

askr

A: 2 m2

Sov

A: 10,

0 m2

Sov

A: 12,

8 m2

Ba d/V

A: 7,9

Bo d

A: 5,3

askr.

m2

m2

Ga

ng A: 18, /Gard 5 m2

Stue

A: 33,

Sov

A: 12,

/K jøk

BRA

0 m 2 ke nLe ilig A: 92, he t B6 1 m2

7,9

m 2-Te rras se

6 m2

Bo d/T

A: 4,6

eis

ekn/V

askr

m2

Stue

A: 37,

/K

BRA

jøk Le ilig he t n 0 m 2 keA: B5 83,1 m2

m2

6 m2

Gang

A: 8,5

hu s

10,5

m 2-Te rras se

m2

8,6

Ar

Stue

A: 37,

Ba d

A: 6,4

aske

m2

A: 7,6

m2

Le

10,5

m 2-Te rras se

Stue

/K

14,0

dusj

BRA

/K jøk

tv

Le

ilig he n 0 m 2 keA: t B3 83,2 m2

Ba d/V

A: 7,9

10,5 m 2-Te rras se

Stue

A: 30,

/K jøk

m2

Gang

A: 6,9

Sov

A: 11,

6 m2

m2

B8

9 m2

Bo d/T

Sov

tra

ks ve

so

4,7

rom

C9

.e alt

A: 6,1

Le

m2

askr

Sov

A: 10,

m 2-Ba

A: 11,

Sov

A: 14,

2 m2

Ba d/V

A: 7,9

aske

m2

r.

Ga

m2

ng A: 10, /Gard . 2 m2 Stue

A: 56,

/K jøk

1 m 2 ke n

7 m2

g

lkon

m2

B7

Wc A: 1,5

7 m2

Le ilig

A: 111 he t C4 ,6 m 2

ks

A: 12,

BRA

+19,4 00

Wc A: 4,1

Gang

dusj

BRA

/K jøk Le ilig

ke n he t 9 m 2 A: B1 96,7 m2

m2

ero

A: 47,

.e alt

Stue

m2

dusj

6 m2

Bo d

A: 3,0

m 2-Te rras se

m2

3 m2

Sov

A: 7,5

4,9

Ba d

A: 5,1

m

17,6 m 2-Ve randa

B1

C 10

m 2-Te rras se

m2

Sov

A: 8,9

Stue

m2

A: 50,

Sov

A: 15,

/K jøk

2 m 2 ke n

BRA

2 m2

Le ilig

A: 106 he t C3 ,6 m 2

17,6 m 2-Ve randa

C3

10,5 m 2-Ve randa

A: 12,

Le ilig A: 83, he t A3 Stue 2 m 2 /K jøk 0 m 2 ke n

tv

askr

m 2-Te rras se

A: 37,

A: 4,6

ekn/V

m2

A: 83, he t A4 2 m2

Stue

tv

askr

Sov

A: 7,6

Tre skjæ r å sen -Tri nn I II

BRA

Le ilig

Bo d/T

m2

m2

6 m2

A: 6,4

A: 37,

/K jøk

0 m 2 ke n

dusj

Ba d

m2

Sov

A: 7,3

Bo d/T

m2

A: 4,6

m2

ekn/V

m2

A: 12,

7 m2

Gang

A: 6,4

Gang

A: 9,8

m2

m2

A: 11, 0

m2

Ba d

A: 5,5

Te

13,1

A12

kn A: 4,0 /Vask r m2

SPE

KT

BRA

m2

Stue

A: 34,

dusj

Ba d

A: 5,0

Le ilig

A5

Sov

A: 7,6

6 m2

Gang

m 2-Ve randa

172,2

m 2-Ve randa

dusj

Ba d

m2

m2

m2

Sov

A: 12,

18 x

A: 79, he t A5 4 m2

/K jøk

8 m 2 ke n

dusj

m2

/Hall

m2

Stue

= 3100,0

A: 35,

T

PRO

Sov

m2

tv

askr

Sov

A: 7,6

6 m2

10,5

A11

0 m2

ekn/V

m2

6 m2

m2

BRA

/K jøk

ilig he n 0 m 2 keA: t B2 83,2 m2

Sov

B2

A: 12,

9 m 2 ke n

Ba d

A: 6,2

Bo d

A: 3,0

A: 9,2

Stue

m2

m2

10,8

Ba d

2 m 2 ke n

BRA

Le ilig

A: 106 he t C1 0 ,6 m 2

13,

13,2

ekn/V

m2

dusj

Ba d

A: 6,4

Gang

Sov

Sov

A: 10,

1 m2 -Te rras se

/K jøk

0 m 2 ke n

BRA

A: 4,6

8 m2

Ga

/K jøk

8 m 2 ke n

m 2-Te rras se

BRA

Le ilig

A: 70, he t C5 9 m2

dusj

askr.

m2

m2

Sov

A: 11,

A: 4,3

Gang

A: 10,

Sov

m2

Sov

A: 7,6

jøk ke n BRA

Le ilig

m2

6 m2

Gang

A: 9,8

m2

Bo d/T

m2

A: 97, he t C6 2 m2

Stue

A: 37,

Ba d

A: 6,4

Sov

A: 12,

A: 5,2

A: 6,4

m2

askr

m 2-Te rras se

BRA

/K jøk

ilig he n 0 m 2 keA: t B4 80,7 m2

6 m2

A: 38, 7

m2

m2

r.

. /K jøk

1 m 2 ke n

Bo d

A: 111 he t C9 ,6 m 2

A: 37,

Ba d

Bo d

A: 5,5

ekn/V

m2

A: 6,4

St

2 m2

Gang

ue /K jøk

A: 50,

Sov

A: 15,

8 m2

m 2-Te rras se

INTE (OVE RN GAN R P-K GVE JELL I ER)

m 2-Te rras se

m 2-Te rras se

/K jøk

Stue

Bo d/T

7 m2

Sov

A: 12,

ng A: 18, /Gard 5 m2

A: 9,8

Stue

A: 34,

BRA

Le ilig

A: 79, he t A1 1 4 m2

ov

A: 12,

0 m2

m2 dusj

r

m2

Ba d

9 m2

be A: 6,6 ids ro m m2

Ba d/V

/Gard

Sov

dusj

14,6 m2 A: 7,9

Gang

m2

m2

m2

m2

A: 4,6

m2

Sov

A: 8,9

m2

heis 1100x2 100

Sov

A: 13,

16,2

10,2

13,1

BRA

Le ilig

A: 92, he t A1 1 m2

Stue

BRA

Le ilig

A: 83, he t A2 2 m2

tv

A: 37,

askr.

m2

Sov

m2

tv

askr

kn A: 4,0 /Vask

s tra

/K jøk

0 m 2 ke n

ekn/V

m2

0 m 2 ke n

dusj

Ba d/V

A: 7,9

Sov

A: 4,6

Gang

A: 11,

Ba d

A: 5,5

Te

m2

Gang

A: 9,8

Sov

A: 12,

Bo d

A: 5,3

C4

Stue

A: 37,

St

0 m 2 ke n

A: 7,3

Bo d/T

m2

m2

Sov

A: 7,6

jøk

6 m 2 ke n

m 2-Ve randa

A: 83, he t A9 2 m2

tv

askr

A: 83, he t A1 0 2 m2

tv

ue /K jøk

A: 37, dusj

Ba d

A: 6,4

Gang

A: 9,8

dusj

Ba d

m2

m2

m2

6 m2

dusj

= 3100,0

2 m2

m2

Gang

A: 9,8

Sov

A: 7,7

A: 6,4

Sov

A: 12,

Trap p/H

A: 15,

Sov

A: 12,

Gang

A: 9,8

Sov

Sov

A: 10,

Bo d

A: 3,0

A: 10, 2

Stue

A: 56,

BRA

Le ilig

+22,5 00

Wc A: 4,1

Wc A: 1,5

7 m2

m 2-Ve randa

7 m2

Gang

dusj

A: 12,

Ba d

A: 5,1

heis 1100x2 100

11,6

Sov

A: 11,

BRA

ke nilig 9 m 2 Le he t A: B7

m 2-Ve randa

m 2-Ve randa

/K jøk

0 m 2 ke n

m 2-Ve randa

Le ilig

ekn/V

m2

Le ilig

ekn/V

askr

m2

A: 7,6

172,2

Sov

A: 14,

A: 11, 4

PR

OSP EK

/K jøk

6 m 2 ke n

Bo d

BRA

A: 5,8

Le ilig

A: 79, he t A6 8 m2

m2

Sov

A: 14,

2 m2

13,1 m 2-Ve randa

A6

n 1.

11,6

Stue

A: 37,

13,2 BRA

Bo d/T

A: 4,6

Bo d/T

m2

m2

Sov

A: 7,6

A: 33,

BRA

Ba d

A: 6,4

Gang

A: 4,6

m2

6 m2

Sov

6 m2

A: 6,4

Gang

A: 9,8

Sov

A: 12,

Ba d m2

ng A: 11, /Hall 4 m2 18 x

Stue /K

A: 35,

Le ilig

A: 79, he t A1 2 8 m2

m2

B3

A: 37,

Ba d

A: 6,4

m 2-Ve randa

13,1 BRA

Le ilig

A: 83, he t A8 2 m2

tv askr.

m2

dusj

Ga

ng A: 18, /Gard 5 m2

A: 12,

0 m2

Sov

A: 12,

Bo d m2

m2

A: 5,0

Ga

Tre skjæ r å s e n-T rinn III

BRA

Bo d

A: 5,8

P

lan 2. e tasj e

B4

A: 6,4

m 2-Ve randa

askr

A: 10,

Sov

m2

Sov

A: 7,6

m2

m2

3 m2

St

ue /K jøk

A: 47,

8 m2

16,2

10,2

13,1

m 2-Ve randa

BRA

Le ilig A: 92, he t A7 Stue 1 m 2 /K jøk 0 m 2 ke n

A: 33,

dusj

Ba d/V

A: 7,9

Sov

A: 12,

8 m2

A: 9,8

Sov

Sov

A: 10,

m2

Gang

Gang

A: 9,8

m2

Bo d/T

askr

10,8 m 2-Ve randa

Ba d

A: 6,4

Gang

A: 12,

Sov

A: 7,5

m2

96,7 m2

Sov

A: 13,

tv

askr ekn/V

m2

Bo d/T

A: 3,9

Pla

tv

heis 1100x2 100

BYGG A

A: 5,3

m 2-Ve randa

Le ilig

A: 97, he t C7 2 m2

m2

Stue

m2

6 m2

ekn/V

m2

m 2-Ve randa

BRA

/K jøk

ilig 0 m 2 keA:n 80, he t B1 0 7 m2

6 m2

ekn/V

m2

B 10

Sov

A: 12,

Bo d/T

A: 4,6

Gang

A: 9,8

Sov

A: 7,6

Sov

A: 12,

Bo d/T

A: 4,6

A: 4,3

Bo d

A: 5,2

Bo d

A: 5,5

m2

ekn/V

m2

dusj

A: 4,6

tv

mm 52 et 0 5.04 .201 7 av Plott

BYGG A

heis 1100x2 100

B5

A: 6,4

dusj

tv

A7 A9 A10 tv

B6

Stue

m2

Sov

p/H

9 m2

HEIS

A: 12, 6

Trap

A: 15,

dusj

tv

GC

RO

BYG

tv

A1

tv

askr ekn/V

m2

tv

askr

L:\5 0-13 -615 2 3 Nyg aard sga ten 33\1 P

tv

tv Bo d/T

dusj

G\1 3

RIN

MFØ NNO

GJE SJE KT ekn/V

m2

A: 8,4

tv

dusj

Bo d/T

dusj

askr ekn/V

m2

Bo d/T

A: 4,6

Plott et

A: 3,9

dusj

RO ARK P

askr ekn/V

m2

Bo d/T

tv

05.0 4.20 17 a vm m52

tv

Byg g AB C-0 504 201 7.pln SJE

dusj

tv

Bo d/T

A: 8,4

tv

C7 C8 tv

HEIS

Bo d/T

KT\1 3-1 AC-F IL

tv

dusj

askr ekn/V

m2

A: 4,6

2. ETASJE dusj

N

BYGG B

ER\5 0-15 -61 0 8 6-3 Tre skjæ råse n Tri nn II I-

dusj

tv

A: 4,6

tv

ekn/V

dusj

L:\5 0-13 -615 23

askr m2

tv

tv

Nyg aard sga ten 33\1 P

RO

SJE

KTG

JEN

N

OM FØ

RIN

G\1 3A

RK

PRO

SJ

EKT \13-1 AC-F IL

ER\5 0-15 -610 86-3

Tre skjæ råse n Tri nn II IB y gg A BC-0 504 201 7.pln

1. ETASJE C6 C5

BYGG C A8

BYGG C

A2 A3 A4

etas je

1:30 0

05.0 4.20 17

1:30 0

N 0m

05.0 4.20 17

5m

10 m

N 0m

5m


LEILIGHET A1 og A7

LEILIGHET A2, A3, A4, A8, A9 og A10

BYGG: A ETASJE: 1 og 2 BRA: 91 kvm P-ROM: 86 kvm UTEPLASS: 10 kvm

BYGG: A ETASJE: 1 og 2 BRA: 82 kvm P-ROM: 77 kvm UTEPLASS: 13 kvm

10,2 m2

13,2 m2

BRA

Leilighet A1 A: 91,2 m2

BRA

A: 32,6 m2

L:\50-12-61086-3 Treskjæråsen Trinn III\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\50-15-61086-3 Treskjæråsen Trinn III-Bygg ABC-21042017.pln

Stue/Kjøkken

tv

dusj

Leilighet A10 A: 82,2 m2

Stue/Kjøkken A: 36,5 m2

tv

Bod/Tekn/Vaskr A: 4,6 m

Bad/Vaskr. A: 7,8

m2

Gang/Gard

Sov A: 12,7

A: 18,5 m2

m2

dusj

Bod/Tekn/Vaskr

A: 6,2 m2

Gang A: 9,7 m2

Sov

Sov

A: 12,5

A: 9,9 m2

Bod A: 5,1 m2 Plassering i bygg

A: 7,4 m2

Sov A: 12,5 m2

Bygg A. Fasade mot syd

N

Sov

Bygg A. Fasade mot syd

N

- 20 -

0m

5m

0m

5m

N

5m

lottet 27.04.2017 av mm52

Plassering i bygg

0m Leilighet : A1 Målestokk 1:100 BRA : 91,2 m² P-rom : 85,8 m² 20 | TRESKJÆRÅSEN Antall rom : 3-roms

Bad

A: 4,6 m2

Målestokk 1:100

Leilighet BRA

10 m

: A10 : 82,2 m²


LEILIGHET: A5, A11 og A13

LEILIGHET: A6, A12

BYGG: A ETASJE: U., 1 og 2 BRA: 79 kvm P-ROM: 74 kvm UTEPLASS: 11 kvm

BYGG: A ETASJE: 1 og 2 BRA: 79 kvm P-ROM: 75 kvm UTEPLASS: 13 kvm

10,5 m2





   BRA

Leilighet A11



A: 78,7 m2

 

Stue/Kjøkken

Sov A: 12,6 m2 A: 10,9 m2

Sov A: 7,1 m2

Bygg A. Fasade mot vest

Bad A: 5,5 m2

Bod/Tekn/Vaskr

Gang



   

tv

  

  

0m Målestokk 1:100

: A11 : 78,7 m² : 74,3 m²

  

Plassering i bygg

0m

5m

Målestokk 1:100

 

N

Leilighet BRA P-rom

5m

 

N

Plassering i bygg



Bygg A. Fasade mot vest

N

dusj A: 3,9 m2  

A: 34,5 m2

  

TRESKJÆRÅSEN | 21


LEILIGHET: A14

LEILIGHET B1 og B7

BYGG: A ETASJE: U. BRA: 79 kvm P-ROM: 72 kvm UTEPLASS: 13 kvm

BYGG: B ETASJE: 1 og 2 BRA: 95 kvm P-ROM: 90 kvm UTEPLASS: 16+5 kvm

16,2 m2





BRA

Leilighet B7

  







 



 

Bygg A. Fasade mot vest

0m Målestokk 1:100

  22 | TRESKJÆRÅSEN   

5m

 



Stue/Kjøkken A: 46,7 m2

tv dusj

Bad

Sov

A: 6,4 m2

A: 13,8 m2

Gang A: 12,2 m2

Bod/Tekn/Vaskr A: 4,5 m2

Sov

 

A: 7,4 m2

4,7 m2-Balkong

N

Plassering i bygg



Plottet 26.04.2017 av mm52



A: 95,1 m2

N





L:\50-12-61086-3 Treskjæråsen Trinn III\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\50-15-61086-3 Treskjæråsen Trinn III-Bygg ABC-21042017.pln

 

Plassering i bygg

Leilighet : B7 0 m : 95,1 m² BRA P-rom : 90,0 m² Målestokk 1:100 Antall rom : 3-roms

Bygg B. Fasade mot vest

5m

0m

5m


LEILIGHET B2, B3, B8 og B9

LEILIGHET B4 og B10

BYGG: B ETASJE: 1 og 2 BRA: 83 kvm P-ROM: 77 kvm UTEPLASS: 11 kvm

BYGG: B ETASJE: 1 og 2 BRA: 80 kvm P-ROM: 75 kvm UTEPLASS: 11 kvm

10,5 m2

BRA

Leilighet B4

BRA

Leilighet B9

A: 80,3 m2

A: 82,8 m2

Stue/Kjøkken

Stue/Kjøkken

Bod/Tekn/Vaskr

Bad

A: 4,6 m2

A: 6,4 m2

Gang A: 9,7 m2

Sov A: 7,6 m2

Sov A: 12,5 m2

N Plassering i bygg

Bygg B. Fasade mot vest

0m Målestokk 1:100

Leilighet BRA P-rom

5m

: B9 : 82,8 m² : 77,3 m²

Plottet 26.04.2017 av mm52

L:\50-12-61086-3 Treskjæråsen Trinn III\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\50-15-61086-3 Treskjæråsen Trinn III-Bygg ABC-21042017.pln

dusj

tv dusj

Bod/Tekn/Vaskr

Bad

A: 4,6 m2

A: 6,4 m2

Gang A: 8,5 m2

Arbeidsrom A: 6,5 m2

Sov A: 12,5 m2

N

tv

L:\50-12-61086-3 Treskjæråsen Trinn III\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\50-15-61086-3 Treskjæråsen Trinn III-Bygg ABC-21042017.pln

A: 36,8 m2

A: 36,7 m2

Plassering i bygg

Bygg B. Fasade mot vest

0m Målestokk 1:100 Leilighet BRA P-rom Antall rom

5m

: B4 : 80,3 m² : 74,8 m² : 2-roms

N

Plottet 26.04.2017 av mm52

10,5 m2

TRESKJÆRÅSEN | 23


LEILIGHET B5 og B11

LEILIGHET B6 og B12

BYGG: B ETASJE: 1 og 2 BRA: 83 kvm P-ROM: 77 kvm UTEPLASS: 11 kvm

7,9 m2

BYGG: B ETASJE: 1 og 2 BRA: 91 kvm P-ROM: 86 kvm UTEPLASS: 8 kvm

10,5 m2

BRA

Leilighet B6

BRA

A: 91,2 m2

Leilighet B5 A: 82,7 m2

Stue/Kjøkken A: 32,6 m2

dusj

Bod/Tekn/Vaskr

Bad

A: 4,6 m2

A: 6,4 m2

Gang A: 9,7 m2

Sov A: 7,6 m2

Sov A: 12,5 m2

N Plassering i bygg

Bygg B. Fasade mot vest

0m

Bod/Tekn/Vaskr

dusj

A: 4,6

Bad/Vaskr. A: 7,8

m2

Gang/Gard

Sov A: 12,7

A: 18,5 m2

m2

Sov A:

Sov A: 9,9 m2

Bod A: 5,1 m2

Plassering i bygg

Bygg B. Fasade mot vest

0m

Leilighet Målestokk 1:100 BRA P-rom Antall rom

5m

: B6 : 91,2 m² : 85,5 m² : 3-roms

N

Målestokk 1:100 Leilighet : B5 BRA : 82,7 m² 24 | TRESKJÆRÅSEN : 77,2 m² P-rom Antall rom : 3-roms

5m

Plottet 26.04.2017 av mm52

tv

tv

N

A: 36,8 m2

L:\50-12-61086-3 Treskjæråsen Trinn III\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\50-15-61086-3 Treskjæråsen Trinn III-Bygg ABC-21042017.pln

Stue/Kjøkken


LEILIGHET C1

LEILIGHET C2, C4 og C9

BYGG: C ETASJE: U. BRA: 101 kvm P-ROM: 97 kvm UTEPLASS: 17 kvm

BYGG: C ETASJE: U, 1 og 2 BRA: 111 kvm P-ROM: 107 kvm UTEPLASS: 12 kvm

17,4 m2

11,6 m2

BRA

BRA

Leilighet C1

Leilighet C4

A: 100,8 m2

A: 110,7 m2

tv

Wc A: 1,5 m2

Sov A: 15,1 m2

m2

Gang

Sov Bad dusj

A: 3,5 m2

Bod/Tekn/Vaskr

A: 12,7 m2

A: 5,1 m2

A: 8,8 m2

A: 55,8 m2

Bad/Vasker. A: 7,9 m2

Wc A: 4,0 m2

Sov A: 14,5 m2

Bygg C. Fasade mot vest

: C1 : 100,8 m² : 96,7 m² : 3-roms

Gang/Gard. A: 10,1 m2

Sov A: 10,1 m2

Bod A: 3,0 m2

Plassering i bygg 0m

5m

1:100 Leilighet Målestokk : C4 BRA : 110,7 m² P-rom : 107,3 m² Antall rom : 3-roms/alt 4-roms

N

Målestokk 1:100 Leilighet BRA P-rom Antall rom

5m

Plottet 26.04.2017 av mm52

0m

Wc

N

Bygg C. Fasade mot vest

tv

A:

N

Plassering i bygg

+19,400

Stue/Kjøkken

dusj

A: 49,8 m2

L:\50-12-61086-3 Treskjæråsen Trinn III\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\50-15-61086-3 Treskjæråsen Trinn III-Bygg ABC-21042017.pln

Stue/Kjøkken

TRESKJÆRÅSEN | 25


LEILIGHET C3 og C10

LEILIGHET C5 og C8

BYGG: C ETASJE: 1 og 2 BRA: 106 kvm P-ROM: 101 kvm UTEPLASS: 18 kvm

BYGG: C ETASJE: 1 og 2 BRA: 70 kvm P-ROM: 65 kvm UTEPLASS: 14 kvm

17,6 m2

14,0 m2

BRA

Leilighet C3 A: 105,6 m2

BRA

tv

Wc A: 1,5 m2

Sov A: 15,1 m2

m2

Gang A: 12,7 m2

Sov

0m

A: 5,1 m2

A: 70,4 m2

Stue/Kjøkken A: 30,7 m2

dusj

Bad A: 6,2 m2

Gang A: 6,9 m2

Bod/Tekn/Vaskr A: 4,3 m2

Sov A: 11,8 m2

Sov A: 6,0 m2

Bygg C. Fasade mot syd

Plassering i bygg

Leilighet Målestokk BRA1:100 P-rom Antall rom 0m

5m : C5 : 70,4 m² : 65,2 m² : 3-roms

N

Leilighet Målestokk 1:100 : C3 BRA : 105,6 m² P-rom : 100,8 m² 26 | TRESKJÆRÅSEN Antall rom : 3-roms

5m

A: 8,1 m2

Plassering i bygg

Bod/Tekn/Vaskr

Bygg C. Fasade mot vest

A: 8,8 m2

N

dusj

Bad

Leilighet C5

tv

L:\50-12-61086-3 Treskjæråsen Trinn III\3 ARK - IARK\3-4 AC-FILER\50-15-61086-3 Treskjæråsen Trinn III-Bygg ABC-21042017.pln

tv

Plottet 27.04.2017 av mm52

A: 49,8 m2

N

Stue/Kjøkken

0m

5m


LEILIGHET C6 og C7

8,6 m2

BYGG: C ETASJE: 1 og 2 BRA: 96 kvm P-ROM: 93 kvm UTEPLASS: 9 kvm

Stue/Kjøkken A: 38,1 m2

BRA

Leilighet C7 A: 96,3 m2

tv

Bad/Vaskr. A: 7,8 m2

Bod

A: 3,0 m2

dusj

Sov A: 11,5 m2

Gang A: 10,5 m2

Sov A: 9,2 m2

Bygg C. Fasade mot syd

Sov A: 11,4 m2

Plassering i bygg

5m N 0m

5m

N

0m Leilighet : C7 BRAMålestokk 1:100: 96,3 m² P-rom : 92,6 m² Antall rom : 4-roms

TRESKJÆRÅSEN | 27 10 m


GENERELL BESKRIVELSE

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING GULV Gulv og vegger på bad flislegges. Det legges eikeparkett i stue, kjøkken og soverom. Det legges belegg i bod. VEGGER Vegger sparkles og males. I bod/vaskerom monteres våtromsstrie på vegger. Det legges gulvbelegg på bod/vaskerom.

LEVERANSEBESKRIVELSE/FORBEHOLD Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelsen som er gjeldende. Det presiseres spesielt at kjøkken leveres i h.t. egen kjøkkentegning. Sjakter og VVS-føringer er ikke endelig prosjektert. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, dette som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bærekonstruksjoner, isolasjonskrav osv. Det tas forbehold om måltaking av vegger i prospektets planer, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det skal bygges etter. AREALDEFINISJONER Leilighetsarealet i denne presentasjonen og i prislisten er oppgitt med bruksareal (BRA) og P-rom. BRA vil si innvendig målt i leilighetens omsluttende vegger. P-rom er bruksarealet av boligens primærdel, som betyr rom som stue, kjøkken, bad og andre rom man naturlig oppholder seg i. KONSTRUKSJON Alle bygg utføres med støpt plate på mark. Gulvet isoleres forskriftsmessig og det legges radonsperre under gulvet. Bygningen skal fundamenteres på sprengsteinfylling/fjell. Som bærekonstruksjon for etasjeskille og tak benyttes betong / tre/stål. Brannsikring utføres etter gjeldende forskrifter. Yttervegger oppføres av isolert bindingsverk av tre. Utvendig panel/kledning, Mindre fasadepartier kan bli utført med platekledning/fasadepuss. Innvendige vegger oppføres av isolert bindingsverk i stål eller tre og 13 mm gips på hver side. Leilighetsskille vegger utføres som lydvegger i tre eller betong. Rekkverk på balkonger og terrasser leveres i stål/aluminiumsprofiler med glass. Balkong, terrasser og svalganger utføres i betong, tre, stål; endelig materialvalg blir tatt i detaljprosjekteringen. Der disse kommer på bakkenivå, vil det bli fylt opp og lagt betongheller. Ønskes fliser, tremmegulv eller lignende, kan dette bestilles av den enkelte kjøper.

28 | TRESKJÆRÅSEN

HIMLINGER Himlinger får gipsplater som sparkles og males. Nedforet himling/innkassinger: Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforet gipshimlinger, fortrinnsvis i entre, bad, bod og over kjøkkenskap. KJØKKEN Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøtet med hver enkelt boligkjøper. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag. Det leveres innebygd oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og frittstående kjøleskap, alt av god kvalitet. Kjøkkenbatteri leveres med stengeventil for oppvaskmaskin. GARDEROBE Garderobeskap inngår ikke i leveransen. Garderobeskap kan bestilles som tilvalg. BAD Innredning leveres fra samme leverandør som kjøkken og garderobe. Videre leveres ettgreps servantbatteri, speil og stikk. I dusj er det termostatstyrt blandebatteri med dusjgarnityr, og dusjvegger i glass. Vegghengt toalett av god kvalitet med lokk av hardplast eller tilsvarende. DØRER Innvendig dører er av type hvit slett, formpresset eller tilsvarende og med flat terskel. Ytterdør med FG godkjent lås. VINDUER/VINDUSDØRER Energiglass i henhold til forskrifter. De fleste vinduer mot syd og vest leveres med solstopp glass 32% reduksjon. Vinduene leveres ferdig malt fra leverandør med lik farge inne og ute. Farge avklares i samråd med arkitekt. LISTVERK I rom med parkett leveres det gulvlister i lakkert eik. Gerikter rundt vinduer og dører leveres ferdig malt fra fabrikk med synlige stifter, eventuelt skrudde lister på betong. Overgang mellom vegg og tak utførers uten taklister.


DIVERSE UTSTYR Brannalarm og brannslukningsutstyr leveres i henhold til forskrifter. Det leveres også nødvendig røykvarslere avhengig av planløsning og leilighetsstørrelse.

FELLESAREALER Fellesarealer består blant annet av av fellesstue/selskapslokale, trimrom, takterrasse og to gjestehybler.

VENTILASJON OG BLIKKENSLAGER Alle leiligheter får balansert ventilasjon med 80% varmegjenvinning. Aggregat plasseres i bod. Avtrekk fra bad, vaskerom og tilluft til øvrige rom. Alle renner, nedløp og beslag leveres i farget plastisol.

GARASJE/BOD Det er 1 stk biloppstillingsplass i garasjeanlegg og 1 stk sportsbod pr. leilighet.

ELEKTRISK (NEK 400) Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra brann og lydvegger som man ikke har lov til å bryte. På disse veggene vil det bli åpent anlegg. For lyspunkter i himling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Det er medregnet taklampe og benkearmatur på kjøkken, taklampe på bod, bad og i gang/entre. Lysarmatur over baderomsinnredning. Det er utelampe på balkong og i forbindelse med inngangsdører. Det monteres ringeanlegg. Lys i uteboder monteres i h.t. gjeldende bestemmelser. OPPVARMING Det legges vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom. Anlegget blir styrt av romtermostater. Det legges elektrisk varmekabel på bad. Varmtvann og oppvarming distribueres til hver leilighet via fellesberedere og sirkulasjonsanlegget. TV/RADIO/TELEFON/BREDBÅND Viken Fiber leverer TV-signaler og bredbånd iht sin grunnpakke. TEGNINGER AV TEKNISK ANLEGG Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt, men det utarbeides punktplaner for elektro. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for tekniske føringer. HC-HEIS Det monteres 3 stk HC- løfteplattformer i tilknytning til garasjeanlegget. En til hvert bygg . UTOMHUSARBEIDER Hele området skal i stor grad tilrettelegges for bevegelseshemmede. Det legges vekt på fremkommelighet og trivsel. Området ligger med lett tilgjengelighet til vannet og med flott turterreng like ved. Det legges vekt på god utebelysning. Fellesområder vil bli beplantet og tilsådd. Parkeringsplasser, fortau og gangveier asfalteres. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig levering, utforming og materialvalg.

TILVALGSMULIGHETER Utover de kostnadsfrie valgalternativene som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Selger og entreprenør vil i god tid før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Bestillinger etter denne tilvalgslisten avtales med og faktureres direkte fra entreprenør. Det er som hovedregel ikke anledning til å flytte installasjoner eller avløp og vanntilførsel. PRISER Salgsprisene er faste og kan ikke justeres etter kontraktinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisene på usolgte leiligheter. ARKITEKT Arkitekt for prospektet er Link Arkitektur. UTBYGGER Utbygger for prospektet er Kniplefjellet Eiendom, Storgata 37, 1607 Fredrikstad. TRESKJÆRÅSEN BOLIGSAMEIE Følgende er tillitsvalgte i sameiet: Styreleder Dag Eilertsen Styremedlem Gunn Wangberg Styremedlem Kari Graham Styremedlem Trond Amundsen På Treskjæråsen er det også et velfungerende husstyre som ivaretar utlån og utleie av fellesrom. Fram Forvaltning er forretningsfører for Sameiet.

TRESKJÆRÅSEN | 29


LEILIGHETSOVERSIKT BYGG B

BYGG A Leilighet

Etasje

BRA

P-rom

Uteplass

Rom

3-roms

B1

1. etg

95 kvm

90 kvm

16+5 kvm

3-roms

13 kvm

3-roms

B2

1. etg

83 kvm

77 kvm

11 kvm

3-roms

77 kvm

13 kvm

3-roms

B3

1. etg

83 kvm

77 kvm

11 kvm

3-roms

82 kvm

77 kvm

13 kvm

3-roms

B4

1. etg

80 kvm

75 kvm

11 kvm

2-roms

1. etg

79 kvm

74 kvm

11 kvm

3-roms

B5

1. etg

83 kvm

77 kvm

11 kvm

3-roms

A6

1. etg

79 kvm

75 kvm

13 kvm

3-roms

B6

1. etg

91 kvm

86 kvm

8 kvm

3-roms

A7

2. etg

92 kvm

86 kvm

10 kvm

3-roms

B7

2. etg

95 kvm

90 kvm

16+5 kvm

3-roms

A8

2. etg

83 kvm

78 kvm

13 kvm

3-roms

B8

2. etg

83 kvm

77 kvm

11 kvm

3-roms

A9

2. etg

83 kvm

78 kvm

13 kvm

3-roms

B9

2. etg

83 kvm

77 kvm

11 kvm

3-roms

A10

2. etg

83 kvm

78 kvm

13 kvm

3-roms

B10

2. etg

80 kvm

75 kvm

11 kvm

3-roms

A11

2. etg

79 kvm

74 kvm

11 kvm

3-roms

B11

2. etg

83 kvm

77 kvm

11 kvm

3-roms

A12

2. etg

79 kvm

75 kvm

13 kvm

3-roms

B12

2. etg

91 kvm

86 kvm

8 kvm

3-roms

A13

U. etg

79 kvm

74 kvm

11 kvm

3-roms

A14

U. etg

79 kvm

72 kvm

13 kvm

2-roms

Leilighet

Etasje

BRA

P-rom

Uteplass

Rom

A1

1. etg

91 kvm

86 kvm

10 kvm

A2

1. etg

82 kvm

77 kvm

A3

1. etg

82 kvm

A4

1. etg

A5

BYGG C Leilighet

Etasje

BRA

P-rom

Uteplass

Rom

C1

U. etg

101 kvm

97 kvm

17 kvm

3-roms

C2

U. etg

111 kvm

107 kvm

12 kvm

3-roms

C3

1. etg

106 kvm

101 kvm

18 kvm

3-roms

C4

1. etg

111 kvm

107 kvm

12 kvm

3-roms

C5

1. etg

70 kvm

65 kvm

14 kvm

3-roms

C6

1. etg

96 kvm

93 kvm

9 kvm

4-roms

C7

2. etg

97 kvm

94 kvm

9 kvm

4-roms

C8

2. etg

70 kvm

65 kvm

14 kvm

3-roms

C9

2. etg

111 kvm

107 kvm

12 kvm

3-roms

C10

2. etg

106 kvm

101 kvm

18 kvm

3-roms


Illustrasjonstegning fra leilighet C9. Avvik kan forekomme.

BO SMART I NY LEILIGHET Kjøp av ny bolig er en klok investering. Boligenes kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode kvaliteter, praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Når du flytter inn i en helt ny bolig, slipper du å tenke på oppussing og kan istedet tilpasse boligen etter din smak. Når du skal selge din gamle bolig, får du god tid til å selge, samtidig som du slipper stressende budrunder. Å flytte inn i en helt ny bolig gir en god følelse! Ingen spikerhull eller riper i parketten. Nyt den gode følelsen av helt nytt!

TRESKJÆRÅSEN | 31


EIENDOMSMEGLER: Terje Hvidsten Mob. 915 78 181, tlf. kontor: 90 85 30 00 terje.hvidsten@dnbeiendom.no DNB Eiendom, avd. Østfold

TOTALENTREPRENØR:

UTBYGGER: Kniplefjellet Eiendom, Storgata 37, 1607 Fredrikstad Alle illustrasjoner og møblerte planskisser er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse. Det kan også fremkomme andre elementer som ikke inngår i leveransen. Prosjektet er ikke detaljprosjektert og den videre prosjektering kan medføre mindre endringer. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil. Grafisk utførelse og foto: Suveren Kommunikasjon. Luftfoto: THOMASFOTO fotografene, 3D-illustrasjoner: Link Arkitektur og 3D-arbeid.no

PROSJEKTSELGER: Frode Westlie Tlf. 97 54 00 77 frode@kniplefjelleteiendom.no

www.treskjæråsen.no

Profile for Suveren Kommunikasjon AS

Prospekt Treskjæråsen, byggetrinn III  

Siste byggetrinn for Treskjæråsen - boligprosjekt i flotte omgivelser på Kråkerøy

Prospekt Treskjæråsen, byggetrinn III  

Siste byggetrinn for Treskjæråsen - boligprosjekt i flotte omgivelser på Kråkerøy

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded