Page 1

ET BOLIGPROSJEKT FRA SOBBL REVIDERT UTGAVE


Ditt nye hjem


4 S T O R G ATA T E R R A S S E


Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.

Megleren ................................................................ 6 Området / Kart.................................................. 8 Prosjektet ............................................................. 14 Arkitekten ............................................................ 21 Landskapsplan .................................... 22 Etasjeplaner ..................................................... 24 Plantegninger A-bygget .......................... 28 Plantegninger B-bygget .......................... 35 Plantegninger C-bygget .......................... 38 Plantegninger D-bygget ......................... 47 Leilighetsoversikt .......................................... 53 Bo smart i ny bolig ....................................... 56 Leveranseoversikt ........................................ 59 Generell og teknisk beskrivelse .......... 60 Tilvalgsmuligheter ...................................... 66

5 S T O R G ATA T E R R A S S E

Alle illustrasjoner er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse. Prosjektet er ikke detaljprosjektert og den videre prosjektering kan medføre mindre endringer. Det kan også fremkomme andre elementer som ikke inngår i leveransen. Grafisk produksjon og områdefoto: Suveren Kommunikasjon AS. 3D-tegninger: EVE Images og 3D arbeid. no Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil. Revidert salgsprospekt januar 2018.

Innhold


Sarpsborgs beste beliggenhet! Noen ganger er vi ekstra stolte av å få lov til å ta del i et nytt boligprosjekt. Det er vi nå! Med dette prosjektet er vi med på å forme, modernisere og utvikle Sarpsborg. Gjøre sentrum enda mer levende. Og det er vi stolte av. Vi tør påstå at dette er Sarpsborgs beste beliggenhet - nesten midt i byen. Heldige er de som har muligheten til å bo nettopp her, mener vi. Og det kan du! Leiligheter som er tegnet og bygget for å sikre deg de aller beste forutsetninger for god livskvalitet. Å endre sine bo-forhold er for de fleste et stort steg fylt med usikkerhet og mange spørsmål. At vi kan bistå deg i denne fasen med vår kompetanse og kjennskap til boligmarkedet er en oppgave vi tar svært alvorlig.

6 S T O R G ATA T E R R A S S E

Ta kontakt med oss dersom du er interessert i boligprosjektet Storgata Terrasse eller har noen spørsmål. Vi hjelper deg gjerne.

Eie Sarpsborg består av erfarne meglere med god kunnskap om boligmarkedet i Østfold. Alle har solid lokalkjennskap om hva som rører seg i nærområdet, og hva sarpingene er opptatte av. Flere av meglerne er født og oppvokst i Sarpsborg og omegn, og vet derfor om alle fordelene ved å bo i byen. Tilknytning til Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag gjør at meglerne i Eie Sarpsborg har en trygg og solid forankring i byen, noe som kommer kundene til gode. De bryr seg om lokalmiljøet og stedets utvikling.

EIE EIENDOMSMEGLING (SOBBL EIENDOMSMEGLING AS) St. Marie gate 112, tlf. 69 11 32 00 E-post: sarpsborg@eie.no

Jonas Nikolai Grimsøen mobil: 41 26 88 91, e-post: jng@eie.no Laila Bergh Andersen mobil: 97 10 97 0, e-post: lba@eie.no Hilde Due Rismark mobil: 99 59 54 82, e-post: hdr@eie.no Jonas Bergtun mobil: 99 31 36 54 , e-post: jbe@eie.no


Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.

3D eksteriør #2 (8)


Naturlig midtpunkt SARPSBORG ER EN VITAL 1000-ÅRING OG ET NATURLIG MIDTPUNKT I REGIONEN. BYEN KAN BY PÅ DET MESTE INNEN SHOPPING OG AKTIVITETER, OG MED KORT VEI TIL FLOTT NATUR, INNBYR SARPSBORG OGSÅ TIL ET RIKT FRILUFTSLIV.

Fra Storgata Terrasse er det gangavstand til sentrum med alt av service og underholdningstilbud. På få minutter er du i sentrumskjernen med kjøpesenter, restauranter, butikker, kino og treningssentre. Og noen kvartaler unna ligger flotte Kulåsparken – en grønn lunge midt i byen! Sarpsborg er en by i positiv utvikling, med et voksende næringsliv og svært gode levevilkår. I 2016 rundet byen 1000 år og flere av sentrumsområdene fikk samtidig en oppgradering. Storbyen kjøpesenter rommer 75 butikker og er kun få minutters gange unna. Her finner du blant annet matvarebutikken Meny, apotek, vinmonopol og flere spisesteder.

I gågata finner du flere spesialbutikker, gode servicetilbud og hyggelige restauranter. Det er gode bussforbindelser fra Sarpsborg, med ekspressbusser videre til Oslo og utlandet. Du spaserer til Sarpsborg busstasjon på fem minutter. Busstopp finner du rett utenfor Storgata Terrasse. Du kan også benytte deg av Flexx, en bestillingsbuss som tar deg dit du ønsker til busspris. Kort vei til Sarpsborg jernbanestasjon og rundt 1 time og 30 minuttter til Oslo Lufthavn Gardermoen. Det jobbes også med reåpning av Rygge flyplass som ligger 15 minutter unna med bil. Barneskole, ungdomsskole, videregående skole og flere barnehager ligger like ved. Byens eldste skole, Sandesundsveien barneskole, fikk helt nytt bygg i 2015 og er en av landets mest moderne barneskoler.

9 S T O R G ATA T E R R A S S E

Med en svært sentral, men likevel rolig beliggenhet ligger Storgata Terrasse. Her bor du midt i byens mest attraktive boligområde! Med vestvendt plassering og omgitt av grønne hager får du følelsen av ro og luft.


Kulåsparken er en oase midt i byen. Østfolds største bypark har lekeplass for barn, trimapparater, musikkpaviljong og et oppgradert amfiteater der det arrangeres konserter. Sarpsborg er et skikkelig badeparadis! Her finner du flere idylliske ferskvann i tillegg til en av Norges fineste skjærgårdslinjer med utallige viker, svaberg og strender. Sarpsborg er en av ytterst få norske byer som har badevann midt i byen. Tunevannet med strand og gresslette finner du i sykkelavstand nordvest for sentrum. Drøye 15 km syd for Sarpsborg sentrum ligger Høysand og Sandvika. Her er rikelig med parkeringsplasser og en barnevennlig sandstrand. Videre ut i Skjebergkilen finner du Dusa med myke svaberg, strender og god plass til alle. Her er det også flott å prøve fiskelykken! Sarpsborg er omkranset av skog og små idylliske vann. Søker du fred og ro finnes det utallige muligheter for skogsturer! I Lysløypa på Kurland kan du gå, løpe eller stå på ski om føret tillater det. Her finner du også Appelsintoppen med et nytt flott utkikkstårn – en attraksjon for hele familien! Det er også kort vei til Glengshølen med friområder og en bryggesti langs vannet.

1 0 S T O R G ATA T E R R A S S E

I tillegg til lysløypa, er det skimuligheter i flotte løyper i Trøsken eller du kan prøve slalomskiene i Kjerringåsen. Liker du golf er Borregaard Golfklubbs bane 5 minutter unna med bil. For den aktive er Sarpsborg et eldorado! Her finnes alle muligheter til å finne sin aktivitet. Sarpsborg er en kjent fotball- og ishockey-by, og på Sarpsborg Stadion og Sparta Amfi kan man heie fram sine lag. Innendørs badeglede kan man også nyte på Sarpsborghallen rett ved siden av eller på Superland på Grålum - en kort biltur unna. Her ligger også Inspiria science center som gir kunnskapsglede for liten og stor.


ESTIMERTE AVSTANDER MED BIL: Sarpsborg sentrum: Sykehuset Ă˜stfold, Kalnes: Fredrikstad sentrum: Svinesund, riksgrensen: Oslo sentrum: Oslo Lufthavn Gardermoen:

2 minutter 8 minutter 17 minutter 23 minutter 1 time 10 minutter 1 time 25 minutter


Glomma

Lande Fritznerbakken

STOPP TUNE

Glengshølen

TUNEJORDET HANDELSOMRÅDE

SARPSBORG STADION KRUSELØKKA UNGDOMSSKOLE

Korsgata

Brevik

Torget STORBYEN Glenghuset

Sarpsborg kirke

St.

SARPSBORG STASJON

Ma

rieg

Festiviteten Sarpsborg rådhus

ate COOP PRIX Skoleparken

ST. OLAV VGS SPARTA AMFI

SARPSBORGHALLEN

GROT TERØDLØKKA BARNEHAGE

Sarpsborg scene Borgarsyssel museum

KULÅSPARKEN

E6

Øst fold Fylkeskommune

KIWI McDONALD´S

ST OLAV BARNEHAGE

SANDESUNDSVEIEN BARNESKOLE

Os ca rP ed ers en sve i

Stor gat

To rsb ekk veie n

a

TORSBEKKDALEN FAMILIEBARNEHAGE

Borregaard Hovedgård COOP PRIX

Borregaard

BORG STORSENTER Alvim

E6

Glomma

Sandesund


Rett i nærheten

SHOPPING Storbyen ligger i enden av gågata og er et kjøpesenter med 75 butikker. Kjøpesenteret Amfi Borg har 65 butikker og er 3 minutter unna med bil. Tunejordet rommer Stopp Kjøpesenter samt flere store kjedebutikker. KULÅSPARKEN Byens grønne perle med fine turmuligheter, scene, lekepark og trimapparater. UNDERHOLDNING Rett ved ligger Kulturhuset Gleng med koselig, intim scene for konserter og oppsetninger. I østre bydel ligger Sarpsborg Scene for de større oppsetningene. KOLLEKTIVT Nærmeste bussholdeplass ligger like utenfor Storgata Terrasse. Sarpsborg bussterminal ligger ved Storbyen og herfra er det gode bussforbindelser til alle Østfoldbyer og til Oslo. Ca 5 minutter med bil til Sarpsborg jernbanestasjon.

FESTIVITETEN ”Byens storstue” har restaurant og selskapslokaler. SKOLER OG BARNEHAGER Sandesundsveien barneskole ligger 3 minutters gange unna og har ca 400 elever. Ca 3 minutters gange til St. Olav videregående skole. Også gangavstand til Kruseløkka ungdomsskole og flere private og kommunale barnehager, bl.a. Grotterødløkka barnehage som ligger rett over gata. IDRETT OG TRENING Rett ved siden av ligger Sarpsborghallen som rommer svømmehall og stor idrettshall. Gangavstand til Sarpsborg stadion samt tilliggende grusbane med skøyteis om vinteren. Gangavstand til Sparta Amfi for den hockeyinteresserte. Nærmeste treningssenter er SATS som ligger i Storbyen.

1 3 S T O R G ATA T E R R A S S E

ST. MARIEGATE Byens koselige gågate har nisjebutikker i tillegg til restauranter og servicetilbud.


Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.

Prosjektet SENTRUMSLEILIGHETER MED ATTRAKTIV BELIGGENHET I HJERTET AV SARPSBORG

1 4 S T O R G ATA T E R R A S S E

På tomten mellom Storgata, Jacob Hilditch' gate og Dronningens gate, bygger vi Storgata Terrasse. Tomtens plassering rett på sydsyden av sentrum har perfekt plassering i rolige omgivelser og med kort avstand til alle byens fasiliteter, skoler og barnehager. Storgata Terrasse får totalt 68 leiligheter og to hybler som blir fordelt over åtte bygg. Byggene får forskjellig høyde med fasader av teglsten og treverk. Mellom byggene vil det bli hyggelige felles uterom med beplantning og sittegrupper. Det blir også avsatt plass til gjesteparkering. Felles garasje med sportsboder under bakkeplan med heis direkte fra bygg A, B, C og D.

Her vil du få gode sjanser for å finne akkurat den boligen som passer deg best. Boligene blir bygget etter TEK15, og vil få god standard. Det er også lagt stor vekt på tilgjengelighet, funksjonalitet og estetikk. Med smarte løsninger og gode kvaliteter er vi sikre på at du vil trives i din nye leilighet. Dette reviderte salgsprospektet viser leilighetene som nå er for salg. Disse er lokalisert i bygg A, B, C og D og har størrelse fra 47 til 149 kvadratmeter.


1 5 S T O R G ATA T E R R A S S E


1 6 S T O R G ATA T E R R A S S E


Det er lagt vekt på form, funksjon og holdbarhet. Alle boligene får gjennomgående gode kvaliteter. Det er valgt kjente merkevarer på innredninger, sanitær og hvitevarer. Boligene blir lyse og delikate med store vindusflater. Alle rom får eikeparkett i matt utførelse bortsett fra entré, bad og bod/vaskerom som får fliser. Videre får de større leilighetene walk-in-closet og inngang til eget bad samt et gjestebad.

Alle leilighetene, med unntak av to hybler, får utgang til en eller flere balkonger eller terrasser. Rekkverk i glass gir et godt utsyn samtidig som skjerming mot innsyn blir ivaretatt med frostet glass på deler av rekkverket. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning gir boligen god komfort, et godt inneklima og er energiøkonomisk.

STORE VINDUER GIR GODT MED LYS INN I BOLIGEN

1 7 S T O R G ATA T E R R A S S E

Illustrasjon fra leilighet A51. Avvik kan forekomme.

STORGATA TERRASSE VIL FÅ LEILIGHETER MED GODE GJENNOMARBEIDEDE OG INDIVIDUELLE PLANLØSNINGER.


1 8 S T O R G ATA T E R R A S S E

Illustrasjoner fra leilighet C32. Avvik kan forekomme.

Illustrasjon fra leilighet A51. Avvik kan forekomme.


1 9 S T O R G ATA T E R R A S S E


2 0 S T O R G ATA T E R R A S S E

Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.


Arkitekten har ordet

Boligen skal være en ramme rundt det gode liv. Det er i dette rammeverket at vi vever sammen våre daglige ritualer, opplevelser og minner. Vårt bomiljø skal også gi funksjonelle løsninger som gjør hverdagen enkel. Det er like viktig at bomiljøet gir påfyll i form av estetiske og sanselige opplevelser. Dessuten bør omgivelsene rundt boligene invitere til sosiale møter og uformelle samtaler. Dette vil igjen gi liv rundt og mellom byggene. Store og små hendelser vil skape minner og følelser knyttet til stedet. Det vil skape fysisk og sosial tilhørighet. Denne bevisstheten om at bomiljøet er rammeverket for identitet, trivsel og møter mellom mennesker, har vært med i fundamentet i vår design av Storgata Terrasse. Vår ambisjon er å gjøre området til et trivelig, trygt og bærekraftig bomiljø.

Hovedgrepet i prosjektet er å danne varierte uterom for en fargerik hverdag. Uterommene bindes sammen til et helhetlig forløp ved hjelp av et kontinuerlig landskapsgrep med klare siktlinjer og oversiktlige uteplasser. BEBYGGELSE OG ARKITEKTUR Vi ønsker at bygningene skal fremstå i en menneskelig skala som gir gode oppholdskvaliteter og beriker områdets utearealer. Prosjektets materialpalett vil består av få, men robuste materialer som teglstein og tre. Deres kombinasjon vil skape fargenyanser i samspill med lyse balkonger. De øverste etasjene vil få romslige terrasser og deres utforming vil forsterke variasjonen i prosjektets arkitektoniske uttrykk. Beboernes aktivitet skal støttes av arkitekturen og landskapet. Dette vil skape en fargerik hverdag gjennom hele året. Bebyggelsen og landskapet integreres i tomtens terreng slik at prosjektet virker som en naturlig del av nærmiljøet.

PAVEL A. FOMENKO Architect / Partner

PLUSARKITEKTUR

2 1 S T O R G ATA T E R R A S S E

Boligprosjekter handler om mye mer enn sammensetting av ulike boformer, volumer og uterom. Boligen er det stedet hvor vår individuelle måte å leve på blir markert, rendyrket og ført videre gjennom livet. Vi gjør våre første steg barbeint ute i hagen som små barn, vi får venner og oppdager vår første kjærlighet. Boligen er et sted der vi etablerer familie, treffer våre nære og vokser opp. Vi knytter mange gode minner til vårt bosted.


Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.

Landskapsplan

STORGATA

E TEGNFORKLARING

+29(e)

Nye koter Eksisterende koter

LEK/ OPPHOLD/ REKREASJON

+35.60

+36.8

Nytt tre Gress

+34.40

Gressarmert betong Busker / Klatreplanter +31.20

Stauder / Bunndekke

TRAPP

Faste dekker Areal avsatt til lek/opphold/rekreasjon

+31.80

+34.20

Terrasse

LEK/ OPPHOLD/ REKREASJON +32.40

Avfall

+33.60

Mur Trapp

HIL

D IT CH

+33.00

Rampe

GA TE

Bygningsareal - fotavtrykk, overbygd areal og balkong

GA TE

LEK/ OPPHOLD/ REKREASJON

GE NS

JAC OB

NIN

N TRAPP

S

DR ON

2 2 S T O R G ATA T E R R A S S E

LEK/ OPPHOLD/ REKREASJON

LEK/ OPPHOLD/ REKREASJON

3%

Innganger Innkjøring parkeringskjeller Frisiktlinjer Planavgrensning Eiendomsgrense med Gnr og Bnr


A

C F

B

D

3D eksteriør alle bygg med byggnummer

G

H


Tegningsnr.

Revisjon nr.

A23-101

mulighet for ekstra rom 7,0 m2

BYGG A

W

SOV 2 7,9 m2

A12

INNGANG 4,2 m2

BAD 6,8 m2

BAD 6,8 m2

A13

A11

BAD 4,6 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 31,1 m2

SOV 1 9,5 m2

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

Lokalisering:

E

INNGANG 5,4 m2

BAD 3,9 m2

A13 64,7 m2

N

ALKOVE 7,3 m2

INNGANG 3,6 m2

C

A22

STUE/SPIS/KJØKKEN 31,4 H m2

BOD 3,1 m2

BOD 1,6 m2

18 x 172 = 3 100

TERRASSE 12,1 m2

E

C

BOD 3,8 m2

1. ETASJE

A

A15 33,4 m2

A14 66,2 m2

BAD 5,8 m2

B

D

RIB :

Rådg. ing. Bygg

RIE :

Rådg. ing. Elektro

FORPROSJEKT

INNGANG 6,7 m2

Tiltakshaver

Godkjent

Storgaten Terrasse AS

Kontroll prosjekt.

Storgaten Terrasse

Prosjekteringsgruppen

BOD 5,0 m2

Sign.

Kontroll

TVB

PF

BAD 6,5 m2

GANG 7,5 m2

A24

SOV 3 9,2 m2

Storgaten Terrasse Prosjekt

Storgaten Terrasse c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

Målestokk

1:100 Kontroll

Gnr/Bnr/Festenr

Gnr./Bnr./Festenr.:

15001

A23-101

Gnr/Bnr/Festenr

BALKONG 15,8 m2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

Tegningsnr.:

Prosjektnr.:

Prosjektnr.:

15001

Type tegning:

Plan 1. Etasje Tegningsnr.

Type tegning:

Plan 2. Etasje

Revisjon nr.

A23-103

Tegningsnr.

WALK IN 5,1 m2

BOD 3,1 m2

INNGANG 8,9 m2

BALKONG 12,0 m2

2 4 S T O R G ATA T E R R A S S E

SOV 3 9,4 m2

BAD 6,1 m2

SOV 2 9,2 m2

Nr

Beskrivelse

N

Sign

W

D

G

KJØKKEN/SPIS/STUE 36,8 m2

BAD 6,1 m2

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

INNGANG 8,9 m2

GANG 4,5 m2

H BALKONG

GANG 9,1 m2

N

A41 81,6 m2 A42 132,1 m2

Sign

Kontr

Lokalisering:

E

INNGANG 3,1 m2

A

B

BOD 3,1 m2

BOD 3,1 m2

BAD 6,9 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 60,6 m2

SOV 2 7,8 m2

A41

SOV 1 11,9 m2

Kontr

A42

C F

BAD 5,5 m2

C

A

F D

G BAD 5,5 m2

B

H

12,0 m2

SOV 1 15,3 m2

18 x 172 = 3 100

BALKONG 3,2 m2 BOD 5,0 m2 W

BAD 6,5 m2

GANG 7,5 m2

A33

3. ETASJE

SOV 3 9,4 m2

Prosjekteringsgruppen

ARK :

INNGANG 6,7 m2

Dato

Lokalisering:

GANG 9,1 m2

A31 81,6 m2 A32 132,1 m2

A33 127,4 m2

Rev

E

INNGANG 3,5 m2

F

GANG 4,6 m2

BAD 6,3 m2

KJØKKEN/SPIS/STUE 36,8 m2

18 x 172 = 3 100

STUE/SPIS/KJØKKEN 60,6 m2

BOD 3,1 m2

SOV 1 12,2 m2

SOV 2 9,2 m2

RIB :

RIE :

BALKONG 3,2 m2

Rådg. ing. Bygg Rådg. ing. Elektro

INNGANG 6,7 m2

RIV :

SOV 3 9,2 m2

Rådg. ing. VVS

4. ETASJE

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

Tiltakshaver

Prosjekt

Storgaten Terrasse c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

Prosjekteringsgruppen

Prosjektnr.:

Plan 3. Etasje

GANG 7,5 m2

SOV 2 9,2 m2

ARK :

Plus Arkitektur

RIB :

Rådg. ing. Bygg

RIE :

SOV 3 9,2 m2

Rådg. ing. Elektro

RIV :

Rådg. ing. VVS

Fase

FORPROSJEKT

PLUSARKITEKTUR

BALKONG 3,2 m2

STUE/KJØKKEN/SPIS 57,2 m2

K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

Sign.

Kontroll

TVB

PF

Godkjent

Storgaten Terrasse AS

Kontroll prosjekt.

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

Filnavn 15001_STORGATEN TERRASSE

Dato

27.03.2017 1:100

Sign.

Kontroll

A23-103

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

Kontroll

TVB

PF

Filnavn 15001_STORGATEN TERRASSE

Dato

27.03.2017 Målestokk

A3: Sign.

Gnr./Bnr./Festenr.:

1:100

BALKONG 15,8 m2

Kontroll

Gnr/Bnr/Festenr Prosjektnr.:

15001 Type tegning:

Tegningsnr.:

Sign.

Kontroll utførende

Målestokk

A3:

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

Tiltakshaver

Storgaten Terrasse

Kontroll prosjekt.

Gnr/Bnr/Festenr

Type tegning:

SOV 1 15,3 m2

Prosjekt

Kontroll utførende Gnr./Bnr./Festenr.:

15001

A43

Godkjent

Storgaten Terrasse AS

BALKONG 15,8 m2

BOD 5,0 m2

BAD 6,5 m2

W

FORPROSJEKT

STUE/KJØKKEN/SPIS 57,2 m2

18 x 172 = 3 100

Plus Arkitektur

Fase

BALKONG 3,2 m2

A43 127,4 m2

SOV 2 9,2 m2

18 x 172 = 3 100

W

A32

WALK IN 5,1 m2

SOV 2 7,8 m2

W

W

Plan 4. Etasje

BALKONG 9,6 m2

A31

SOV 1 11,9 m2

BAD 6,9 m2

Type tegning

Plan 3. Etasje

F

BAD 6,3 m2

SOV 1 12,2 m2

Revisjon nr.

A23-104

Type tegning

BALKONG 9,6 m2

Rådg. ing. VVS

Tiltakshaver

27.03.2017

Sign.

Rådg. ing. Elektro

RIV :

K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

STUE/KJØKKEN/SPIS 57,2 m2

Dato

Gnr./Bnr./Festenr.:

TERRASSE 15,8 m2

Rådg. ing. Bygg

RIE :

PLUSARKITE

BALKONG 3,2 m2

Kontroll utførende

S

Plus Arkitektur

RIB :

FORPROSJEKT

15001_STORGATEN TERRASSE

A3:

ARK :

Fase

Filnavn

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

N

18 x 172 = 3 100

W

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

Prosjekt

H

H SOV 1 15,3 m2

SOV 2 9,2 m2

PLUSARKITEKTUR

KJØKKEN/STUE/SPIS 30,4 m2

A24 127,4 m2

BOD 3,1 m2

F

BAD 5,5 m2

2. ETASJE

K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

SOV 1 11,2 m2

A14

Rådg. ing. VVS

Fase

SOV 2 7,8 m2

F G

Plus Arkitektur

RIV :

INNGANG 4,2 m2

W

SOV 1 11,7 m2

ARK :

Beskrivelse

G

A23

Prosjekteringsgruppen

Nr

Lokalisering:

N

18 x 172 = 3 100

SOV 1 11,7 m2

Solgt

Rev

E

W

Leilighetsnummer

BAD 5,7 m2

A23 64,7 m2

INNGANG 3,6 m2

KJØKKEN/SPIS/STUE 36,8 m2

GANG 6,8 m2

A21 67,7 m2 GANG 5,7 m2

BALKONG 12,0 m2

W

A22 75,0 m2

B

D

G

STUE/SPIS/KJØKKEN 19,2 m2

BOD 3,4 m2 BAD 6,8 m2

BAD 6,8 m2

A

A21

INNGANG 3,6 m2

GANG 8,2 m2

F

A15

W

Plan 2. Etasje

SOV 1 12,4 m2

BOD 3,4 m2

BALKONG 12,0 m2

W

SOV 1 11,9 m2

SOV 1 7,0 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 23,3 m2

A12 80,3 m2 A11 47,5 m2

GANG 5,7 m2

Type tegning

BALKONG 9,6 m2

BOD 3,0 m2

SOV 1 12,2 m2

GANG 6,5 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 36,6 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 31,4 m2

BOD 3,4 m2

A23-102

Plan 1. Etasje

W

Etasjeplaner

Tegningsnr.

Type tegning

TERRASSE 10,3 m2

W

TERRASSE 12,1 m2

Plan 4. Etasje

Tegningsnr.:

A23-104

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

Tegningsnr.:

A23-102

K


Tegningsnr.

Revisjon nr.

A23-201 Type tegning

Plan 1. Etasje

Tegningsnr.

Revisjon nr.

Etasjeplaner

Type tegning

Plan 5. Etasje

SOV 2 9,9 m2

SOV 1 18,3 m2

STUE/KJØKKEN/SPIS 64,0 m2

A51

BOD 3,8 m2

BALKONG 60,3 m2

F

GANG 8,1 m2

INNGANG 8,0 m2

F

Beskrivelse

Dato

BAD 4,0 m2

VASK 4,9 m2

E

BAD 6,8 m2

N

W

A51 153,5 m2

C

A52

W

INNGANG 6,7 m2

B11

B

Prosjekteringsgruppen

Plus Arkitektur Leilighets-

RIB :

Rådg. ing. Bygg

RIE :

mulighet for ekstra rom 10,3 m2

D

G H BAD 21,0 m2 Prosjekteringsgruppen

BAD 8,1 m2

SOV 3 7,9 m2

ARK :

Plus Arkitektur

RIB :

Rådg. ing. Bygg

RIE :

Rådg. ing. Elektro

18 x 172 = 3 100

SOV 2 11,0 m2

B21 RIV : Rådg. 121,3 m2

BALKONG 8,3 m2

F

FORPROSJEKT

PLUSARKITEKTUR BAD 21,0 m2

B21

E

C

K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

G

Tiltakshaver

D

Godkjent

Storgaten Terrasse AS Prosjekt

Storgaten Terrasse H

K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

BOD 3,8 m2 F

KJØKKEN/SPIS/STUE 59,1 m2

B

Kontroll

PF

24.03.2017 Målestokk

A3: Sign.

A23-201

Type tegning:

Tegningsnr.

Revisjon nr.

Plan 1. Etasje

A23-203 Plan 3. Etasje

N BALKONG 15,0 m2

A3: Revisjon 1:100 S nr. Kontroll

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

Tegningsnr.:

A23-105

Type tegning:

18 x 172 = 3 100

Plan 5. Etasje

SOV 2 9,9 m2

18 x 172 = 3 100

WALK IN SOV 1 12,6 m2

SOV 1 18,3 m2

BOD 3,8 m2

F

F

A61

W

Nr

Beskrivelse

Dato

BAD 6,8 m2

E

N

W

Sign

C

B31

A

BAD 8,1 m2

D

BOD 3,8 m2

18 x 172 = 3 100

BALKONG 10,7 m2

SOV 2 8,3 m2

W

A62

Plus Arkitektur Rådg. ing. Bygg

RIE :

Rådg. ing. Elektro

RIV :

BALKONG 15,0 m2

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

Storgaten Terrasse AS

Kontroll prosjekt. Sign.

Kontroll

TVB

Type tegning:

Plan 6. Etasje

A23-106

BOD 3,0 m2

Godkjent

Storgaten Terrasse AS

Kontroll prosjekt.

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

3. ETASJE

PF

27.03.2017 Målestokk

A3:

1:100 Kontroll

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

Tiltakshaver

Sign.

Kontroll

TVB

PF

Filnavn

15001_STORGATEN TERRASSE

Dato

24.03.2017 Målestokk

A3:

1:100

Kontroll utførende Sign.

Gnr./Bnr./Festenr.:

BALKONG 16,6 m2

Gnr/Bnr/Festenr Prosjektnr.:

15001 Type tegning:

Dato

Sign.

Tegningsnr.:

F

15001_STORGATEN TERRASSE

Gnr/Bnr/Festenr

15001

B41

INNGANG 8,9 m2 FORPROSJEKT

Filnavn

Kontroll utførende

Prosjektnr.:

Rådg. ing. VVS

2

Plan 3. Etasje

Godkjent

Gnr./Bnr./Festenr.:

RIV :

B41

Storgaten Terrasse

Tiltakshaver

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

95,6 m Rådg. ing. Elektro

Prosjekt

PLUSARKITEKTUR

Storgaten Terrasse

Rådg. ing. Bygg

RIE :

Fase

F

FORPROSJEKT

Prosjekt

A

B

PLUSARKITEKTUR

Rådg. ing. VVS

K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

Plus Arkitektur

RIB :

BADK irk egt 53, SOV 2 7,717m221 Sarpsborg 8,4 m2 tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

Fase

BALKONG 15,8 m2

D

ARK :

SOV 1 12,5 m2

KJØKKEN/SPIS/STUE 51,9 m2

RIB :

mulighet for ekstra rom 10,3 m2

STUE/KJØKKEN/SPIS 57,0 m2

C

F

Prosjekteringsgruppen

ARK :

Kontr

F

Prosjekteringsgruppen

KJØKKEN/SPIS/STUE 59,1 m2

SOV 1 15,3 m2 GANG 5,7 m2

SOV 3 7,9 m2

Sign

H

B

H

BAD 4,0 m2

F

E

N

F

6. ETASJE

INNGANG 6,7 m2

Dato

BAD 21,0 m2

F

BOD 3,4 m2

Beskrivelse

B31 121,3 m2

Kontr

F

BAD 5,5 m2

A62 110,1 m2

Nr

Lokalisering:

INNGANG 10,3 m2

Lokalisering:

G

A61 153,8 m2

BALKONG 15,0 m2

Rev

VASK 4,9 m2

BAD 4,0 m2

Rev

G

GANG 8,1 m2

INNGANG 8,0 m2

BALKONG 8,3 m2

2. ETASJE

18 x 172 = 3 100

STUE/KJØKKEN/SPIS 64,7 m2

SOV 2 11,0 m2

W

SOV 3 8,6 m2

TV STUE 9,9 m2

W

mulighet for ekstra rom 9,9 m

2 5 S T O R G ATA T E R R A S S E

Prosjektnr.:

1:100 Kontroll

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

Tegningsnr.:

Prosjektnr.:

Kontroll utførende

15001

PF

Dato

Gnr/Bnr/Festenr Plan 6. Etasje

2

Kontroll

TVB

15001_STORGATEN TERRASSE

Type tegning

Sign.

Sign. Filnavn

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg Gnr/Bnr/Festenr

Målestokk

Gnr./Bnr./Festenr.: Type tegning

Kontroll prosjekt.

Kontroll utførende

1. ETASJE

27.03.2017

A23-106

Storgaten Terrasse

15001

TVB

Dato

Godkjent

Storgaten Terrasse AS

Gnr./Bnr./Festenr.:

15001_STORGATEN TERRASSE

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

F

Kontroll prosjekt. Sign.

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

SOV 3 7,9 m2

Tiltakshaver

Prosjekt

Filnavn

Tegningsnr.

BAD 8,1 m2

BALKONG 10,0 m2

A

PLUSARKITEKTUR F

ing. VVS

INNGANG Fase 10,3 m2

Rådg. ing. VVS

FORPROSJEKT

BALKONG 19,7 m2

SOV 1 12,6 m2

Rådg. ing. Elektro

Fase

STUE/KJØKKEN/SPIS 56,9 m2

F

KJØKKEN/SPIS/STUE 59,1 m2

Solgt

nummer

F

F

RIV :

A

B

A

D

ARK :

Kontr

Kontr

BOD 3,8 m2

SOV 2 8,3 m2

BAD 4,0 m2

C

H

GANG 5,7 m2

Sign

F

B11 121,3 m2

SOV 1 15,3 m2

18 x 172 = 3 100

BOD 3,4 m2

E

F

BAD 5,5 m2

18 x 172 = 3 100

Dato

N

SOV 2 11,0 m2

INNGANG 10,3 m2

G

A52 110,1 m2

Sign

Beskrivelse

Lokalisering:

W

5. ETASJE

Nr

Nr

Lokalisering:

SOV 1 12,6 m2

Rev

Rev

18 x 172 = 3 100

BYGG B

WALK IN

W

SOV 3 8,6 m2

TV STUE 9,9 m2

TERRASSE 10,8 m2

W

mulighet for ekstra rom 9,9 m2

18 x 172 = 3 100

A23-105

4. ETASJE

Tegningsnr.:

A23-203

Kontroll

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


ANMERKNING:

TERRASSE 15,0 m2

BALKONG 10,4 m2

HENVISNING:

W

Etasjeplaner

TERRASSE 10,4 m2

mulighet for ekstra rom 7,6 m2

BYGG C

BOD 3,4 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 23,5 m2

C12 GANG 6,4 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 44,6 m2

BALKONG 15,0 m2

C11

INNGANG 4,3 m2

C22

STUE/SPIS/KJØKKEN 39,0 m2

SOV 1 9,6 m2

BAD 4,5 m2

BOD 3,4 m2

SOV 1 7,0 m2

BOD 3,0 m2

SOV 1 11,9 m2

SOV 1 11,9 m2

GANG 8,2 m2

Solgt

INNGANG 3,9 m2 SOV 2 7,0 m2

SOV 1 11,7 m2

BAD 3,8 m2

C13 72,7 m2

BAD 6,8 m2

BAD 6,8 m2

C22 83,6 m2 C 21 62,5 m2

ALKOVE 7,3 m2

W

C15

GANG 5,1 m2

C23

STUE/SPIS/KJØKKEN 39,3 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 19,4 m2

18 x 172 = 3 100

W

BOD 3,0 m2

C23 72,7 m2

INNGANG 4,4 m2

BALKONG 15,0 m2

Rev

BOD 1,6 m2

BAD 3,5 m2

Nr

18 x 172 = 3 100

BOD 3,1 m2

SOV 1 Beskrivelse 11,8 m2

Dato

E

H

B

D

SOV 3 9,3 m2

2. ETASJE

BOD 5,7 m2

GANG 11,4 m2

SOV 2 8,6 m2 Tegningsnr.

Revisjon nr.

C14

C25 C24 102,4 m2 67,7 m2

A

D BOD 3,1 m2

B INNGANG 4,5 m2

Plan 3. Etasje

SOV 1 11,7 m2

Rådg. ing. Bygg

RIE :

Rådg. ing. Elektro

RIV :

Rådg. ing. VVS

Storgaten Terrasse

HENVISNING:

BALKONG 9,9 m2

BIM-verktøy ArchiCAD 19 NOR Filplassering: BIM Server: osloserver.plusarkitektur.no - BIM Server 20/15001 Storgaten Terrasse/15001_STORGATEN TERRASSE

BOD 3,1 m2

W

G

F

INNGANG 4,0 m2

F

INNGANG 8,9 m2

BAD 3,5 m2 18 x 172 = 3 100

2 6 S T O R G ATA T E R R A S S E

BAD 4,4 m2

BOD 3,3 m2

INNGANG 7,1 m2

STUE/SPIS 60,2 m2 F

BOD 3,1 m2

C34 C33 102,4 m2 67,7 m2

SOV 1 18,6 m2

Rev

Plan 1. Etasje

Nr

BOD 3,1 m2

BALKONG 3,3 m2

INNGANG 4,5 m2

SOV 1 11,7 m2

C41 186,4 m2

Dato

KJØKKEN 15,3 m2

N

F

C C42 104,9 m2 D

G SOV 2 8,4 m2

C41

Kontr

A

B

BAD 6,8 m2

W

BOD 3,0 m2 SOV 2 8,8 m2 GANG 3,9 m2

WC 1,7 m2

SOV 3 8,4 m2

F

F

SOV 1 13,7 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 57,4 m2

ARK :

C34

RIB :

Rådg. ing. Bygg

RIE :

Rådg. ing. Elektro

RIV :

Rådg. ing. VVS

C42 104,9 m2

Fase

FORPROSJEKT STUE/SPIS/KJØKKEN 33,7 m2

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

G

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

I P Ø EL

Tiltakshaver

Storgaten Terrasse AS Prosjekt

BALKONG 15,0 m2

Storgaten Terrasse

OR

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

F

Godkjent

Kontroll prosjekt. Sign.

Kontroll

TVB

PF

Filnavn 15001_STORGATEN TERRASSE

Dato

24.03.2017 Målestokk

A3:

1:100

Kontroll utførende Sign.

Gnr./Bnr./Festenr.:

Kontroll

Gnr/Bnr/Festenr Prosjektnr.:

15001 Type tegning:

Plan 3. Etasje

ROM 13,1 m2

W

BAD 6,7 m2

H INNGANG 4,3 m2

4. ETASJEPlus Arkitektur

W

Prosjekteringsgruppen

STUE/SPIS/KJØKKEN 34,0 m2

BALKONG 15,0 m2

Sign

VASK 3,1 m2

E

GANG 8,2 m2

GANG 5,1 m2

C33

GANG 15,4 m2

Beskrivelse

WALK IN

INNGANG 7,3 m2

BAD 6,8 m2

WC 1,9 m2

Lokalisering:

W

ArchiCAD 19 NOR Filplassering: BIM Server: osloserver.plusarkitektur.no - BIM Server 20/15001 Storgaten Terrasse/15001_STORGATEN TERRASSE

Type tegning:

F

W

18 x 172 = 3 100

SOV 2 9,2 m2

BALKONG 3,2 m2

3. ETASJE

WALK IN 15001

TV STUE 12,8 m2

TERRASSE 63,2 m2

C31 76,4 m2 C'32 148,3 m2

BALKONG 14,9 m2 SOV 3 9,4 m2

SOV 3

Prosjektnr.:

BIM-verktøy ArchiCAD 19 NOR Filplassering: BIM Server: osloserver.plusarkitektur.no - BIM Server 20/15001 Storgaten TERRASSE 8,5Terrasse/15001_STORGATEN m2

KJØKKEN/SPIS/STUE 31,6 m2

GANG 9,0 m2

F

GANG 4,6 m2

SOV 2 10,0 m2

20 x 170 = 3 400

F

STUE/SPIS/KJØKKEN 76,7 m2

C31

BAD 6,1 m2

SOV 3 8,4 m2

Tegningsnr.:

A23-303

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

Kontroll prosjekt. Sign.

Kontroll

BALKONG TVB PF 15,0 m2

Filnavn

15001_STORGATEN TERRASSE

Dato

24.03.2017 Målestokk

A3:

1:100

Kontroll utførende Sign.

TERRASSE 63,2 m2

Tegningsnr.:

A23-301

STUE/SPIS/KJØKKEN 33,7 m2

Godkjent

Kontroll

Gnr/Bnr/Festenr

W

BOD 3,1 m2

BAD 6,9 m2

F

Gnr./Bnr./Festenr.:

mulighet for ekstra rom 9,6 m2

C32

OR

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

SOV 2 7,8 m2

SOV 1 11,9 m2

GANG 8,2 m2

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

I P Ø L E

Prosjekt

BAD 6,3 m2

SOV 2 8,4 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 34,0 m2

Storgaten Terrasse AS

SOV 1 12,2 m2

C25

BAD 6,8 m2

FORPROSJEKT

Tiltakshaver

TERRASSE 30,2 m2

WALK IN

C24

Fase

ANMERKNING:

K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

BALKONG 10,4 m2

INNGANG 7,3 m2

GANG 5,1 m2

PLUSARKITEKTUR

WALK IN 5,1 m2

SOV 1 18,6 m2

BAD 6,8 m2

RIB :

Type tegning

STUE/SPIS/KJØKKEN 53,4 m2

S

BOD 3,1 m2

Plus Arkitektur

ARK :

BAD 7,2 m2

BALKONG 3,3 m2

Prosjekteringsgruppen

A23-303

N

W

H

W

SOV 1 16,4 m2

Kontr

F W

BAD 3,7 m2

21 x 152 = 3 200

C

G

1. ETASJE

A

F G

N

C15 33,4 m2 C14 121,2 m2

C

Sign

Lokalisering:

TERRASSE 15,0 m2

E

GANG 7,4 m2

W

GANG 5,6 m2

INNGANG 5,2 m2

C12 88,4 m2 C11 47,5 m2

KJØKKEN/SPIS/STUE 31,6 m2

BOD 3,4 m2

BAD 5,1 m2

W

16 x 181 = 2 900

C13

STUE/SPIS/KJØKKEN 31,4 m2

Leilighetsnummer

BAD 6,8 m2

C21

INNGANG 4,2 m2

W

BAD 6,8 m2

SOV 1 12,4 m2

18 x 172 = 3 100

SOV 2 8,1 m2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

BALKONG 15,0 m2


Tegningsnr.

Revisjon nr.

A23-401

ANMERKNING:

Type tegning

Plan 1. Etasje

ANMERKNING:

HENVISNING:

TERRASSE 15,0 m2

TERRASSE 9,4 m2

mulighet for ekstra rom 7,5 m2

D12

BOD 3,4 m2

SOV 1 15,1 m2 GANG 6,5 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 44,5 m2

Nr

Beskrivelse

Dato

Sign

GANG 5,7 m2

Lokalisering:

E

N

E

C

C

A

D

A

N

STUE/SPIS/KJØKKEN 76,7 m2

D13 72,9 m2

W

BOD 3,0 m2

ARK :

Plus Arkitektur

RIB :

Rådg. ing. Bygg

BOD 3,6 m2

Rådg. ing. Elektro

RIV :

Rådg. ing. VVS

1. ETASJE

IG

Storgaten Terrasse

OR

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

F

E

BOD 5,7 m2

A23-302

Sign.

Kontroll

TVB

PF

SOV 2 8,6 m2

Tegningsnr.

Plan 3. Etasje

Plus Arkitektur

RIB :

Rådg. ing. Bygg

RIE :

Rådg. ing. Elektro

BALKONG 2: RIV 3,3 m Rådg.

ANMERKNING:

24.03.2017

HENVISNING:

TERRASSE 30,2 m2

1:100

Tegningsnr.

A23-404

STUE/SPIS/KJØKKEN 69,8 m2

Type tegning

G PI

SOV 1 14,8 m2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

BALKONG 9,3 m2

BALKONG

OR

mulighet for ekstra rom 11,4 m2

D31

INNGANG 3,2 m2

D41 BOD 3,2 m2

BOD 3,4 m2

F

18 x 172 = 3 100

INNGANG 11,6 m2

18 x 172 = 3 100

Rev

Nr

KJØKKEN 15,3 m2

BAD 4,8 m2

BAD 7,5 m2

E

N

Dato

Sign

C

D

G

15001

BAD 4,7 m2

B BAD 3,8 m2

BOD 3,1 m2

4. ETASJE

F

D42

SOV 2 8,7 m2

F

SOV 3 8,7 m2

ARK :

Plus Arkitektur

RIB :

Rådg. ing. Bygg

RIE :

Rådg. ing. Elektro

RIV :

Rådg. ing. VVS

STUE/SPIS/KJØKKEN 63,8 m2

FORPROSJEKT

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

G

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

I P Ø EL

Tiltakshaver

Storgaten Terrasse AS BALKONG 15,0 m2

Målestokk

A3:

1:100

HENVISNING:

Kontroll utførende Sign.

Kontroll

Tegningsnr.:

A23-401

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

SOV 1 15,1 m2

Prosjekteringsgruppen

Fase

STUE/SPIS/KJØKKEN 69,8 m2

24.03.2017

BAD 6,8 m2

GANG 6,7 m2 W

INNGANG H 4,8 m2

D33

BALKONG 3,3 m2

Prosjektnr.:

WALK IN

VASK 4,9 m2

Kontr

A

D42 F124,3 m2

SOV 1 10,7 m2

SOV 2 14,1 m2

Dato

W

W

GANG 6,5 m2

15001_STORGATEN TERRASSE

Plan 1. Etasje

BAD 4,0 m2

D41 167,4 m2

Beskrivelse

VASK 2,9 m2 SOV 1 11,9 m2

PF

Filnavn

Type tegning:

W

KJØKKEN/SPIS 20,0 m2

GANG 6,9 m2

Kontroll

TVB

GANG 8,1 m2

F

Lokalisering:

INNGANG 3,9 m2

Sign.

SOV 1 18,3 m2

STUE/SPIS 60,7 m2

D33 149,6 m2

SOV 2 9,9 m2

STUE 30,5 m2

BALKONG 63,2 m2

SOV 2 9,2 m2

Kontroll prosjekt.

Gnr/Bnr/Festenr

BIM-verktøy ArchiCAD 19 NOR Filplassering: BIM Server: osloserver.plusarkitektur.no - BIM Server 20/15001 Storgaten Terrasse/15001_STORGATEN TERRASSE

GANG 6,8 m2

D32 148,9 m2

SOV 3 8,6 m2

TV STUE 11,4 m2

BAD 6,3 m2

2

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

F

ANMERKNING:

Godkjent

15,0 m Storgaten Terrasse

SOV 2 8,4 m2

Plan 4. etasje

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

Ø EL

Prosjekt

Kontroll

D31 100,7 m2

3. ETASJE

SOV 2 14,2 m2

ing. VVS

Storgaten Terrasse AS

Målestokk

BOD 3,7 m2

D23

FORPROSJEKT

BALKONG 9,4 m2

Dato

BALKONG 3,3 m2

BAD 7,5 m2

Fase

20 x 170 = 3 400

INNGANG 5,3 m2

SOV 3 9,5 m2

ARK :

Tiltakshaver

BOD

F

BALKONG 15,0 m2

GANG 6,5 m2

Revisjon nr.

A23-403

15001_STORGATEN TERRASSE

SOV 1 11,9 m2

GANG 8,2 m2

SOV 1 10,8 m2

VASK 2,9 m2

K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

W

STUE/SPIS/KJØKKEN 77,1 m2

GANG 6,9 m2

W

GANG 11,4 m2

BAD 7,2 m2

BAD 4,8 m2

A

B

INNGANG D 3,9 m2

SOV 1 11,9 m2

Filnavn

A3:

D23 C 149,6 m2

Gnr./Bnr./Festenr.:

BOD 3,1 m2

BAD 6,9 m2

W

PLUSARKITEKTUR

BIM-verktøy ArchiCAD 19 NOR Filplassering: BIM Server: osloserver.plusarkitektur.no - BIM Server 20/15001 Terrasse/15001_STORGATEN TERRASSE 3,1Storgaten m2

D32

KJØKKEN/SPIS 20,0 m2 Kontr

H

Kontroll prosjekt.

W

6,3 m2

Sign

F

Prosjekteringsgruppen

Type tegning:

Plan BAD 2. Etasje

Dato

Lokalisering:

Godkjent

Sign.

Tegningsnr.:

15001

Beskrivelse

N

Kontroll utførende

WALK IN Gnr./Bnr./Festenr.: 5,1 m2 Gnr/Bnr/Festenr

Prosjektnr.:

Nr

2. ETASJE

STUE/SPIS/KJØKKEN 53,8 m2

K ristian A ugust us gt 13, 0 16 4 Oslo tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

ØP L E

Prosjekt

SOV 2 Rev 2 9,2 m

BOD 3,7 m2 G

D14

PLUSARKITEKTUR Storgaten Terrasse AS

BOD 3,4 m2 18 x 172 = 3 100

Type tegning

FORPROSJEKT

Tiltakshaver

D21 100,7 m2

SOV 3 9,5 m2

BAD 3,7 m2

SOV 3 9,4 m2

K irk egt 53, 17 2 1 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no

STUE 30,5 m2

GANG 4,2 m2

D22 148,9 m2

SOV 1 9,5 m2

Fase

S

GANG 8,2 m2

BALKONG 15,0 m2

SOV 1 16,6 m2

RIE :

BAD 6,3 m2

INNGANG 5,8 m2

INNGANG 5,3 m2

D14 122,0 m2

Prosjekteringsgruppen

H

INNGANG 5,8 m2

TERRASSE 12,0 m2

H

B

SOV 2 7,0 m2

BOD 3,1 m2

BAD 6,9 m2

BALKONG 3,3 m2

21 x 152 = 3 200

D

D22

STUE/SPIS/KJØKKEN 40,4 m2

B

F G

INNGANG 3,7 m2

D21

BOD 3,1 m2

W

D11

18 x 172 = 3 100

F G

D12 88,4 m2

D13 SOV 1 11,9 m2

BAD 5,0 m2

D11 76,2 m2

Kontr

SOV 1 11,9 m2

Prosjekt

Storgaten Terrasse

OR

c/o Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 1725 Sarpsborg

F

Sign.

Kontroll

TVB

PF

Filnavn 15001_STORGATEN TERRASSE

24.03.2017 Målestokk

1:100

Kontroll utførende Sign.

Gnr./Bnr./Festenr.:

Kontroll

Gnr/Bnr/Festenr Prosjektnr.:

15001

Tegningsnr.:

A23-403

Nr

Beskrivels

Lokalisering:

N

Prosjekteringsgruppe

ARK :

P

RIB :

R

RIE :

R

RIV :

R

FORPROSJ BALKONG 63,2 m2

PLU

K irk egt 5 17 2 1 Sarps tlf .69 11 32 post@plusark it Tiltakshaver

Dato

A3:

Rev

Fase

Godkjent

Kontroll prosjekt.

2 7 S T O R G ATA T E R R A S S E

Rev

BAD 6,3 m2

SOV 2 8,4 m2

W

W

Solgt

SOV 1 14,8 m2

F

STUE/SPIS/KJØKKEN 31,9 m2

INNGANG 4,3 m2

BAD 6,8 m2

BAD 6,8 m2

Leilighetsnummer

SOV 2 11,9 m2

16 x 181 = 2 900

BYGG D

WALK IN 5,1 m2

W

SOV 1 8,1 m2

BALKONG 9,4 m2

HENVISNING:

18 x 172 = 3 100

Etasjeplaner

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

Storgate Prosjekt

Storgate

c/o Sarpsb Boligbygg


STORGATEN TERRASSE

BYGG A Leilighet A13 Type:

A

2-ROMS ETASJE: 1 og 2 LEILIGHET: A13 og A23 AREAL: BRA 64 kvm, P-rom 60 kvm UTEPLASS: 12 kvm

BYGGET

BRA ca: E S TO R G ATA

P-rom ca: Etasje: FASADE MOT SYD

Terrasse:

C

A

F G

B

D

H

N

N S

BAD 6,8 m2

E C

A

F

BELIGGENHET I BYGG

B D G

GANG 5,7 m2

H

STUE/SPIS/KJØKKEN 31,4 m2 Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugust us gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e W

Byggherre:

INNGANG 3,6 m2

15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg A Filnavn:

Dato

Kontrollert av:

TVB Vedlegg nr:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

vedlegg

Tegningsnr:

A40-101

PF Målestokk:

A3:

Sign

Kontr

Dato:

23.03.2017

BOD 3,1 m2

SOV 1 11,7 m2

Revisjon:

1:500

-

2 8 S T O R G ATA T E R R A S S E

TERRASSE 12,1 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


BYGG A Leilighet A14

BRA ca:

A

ETASJE: 1 LEILIGHET: A14 AREAL: BRA 66 kvm, P-rom 61 kvm UTEPLASS: 16 kvm

BYGGET

P-rom ca: Etasje: Terrasse:

FASADE MOT SYD

S TO R G ATA

E

C

A 33,4 m2

F G

B

D

H

N W

N

INNGANG 4,2 m2

S

BOD 3,8 m2

BAD 5,8 m2

SOV 2 7,8 m2

E C

A

F B D

BELIGGENHET I BYGG

G

H

SOV 1 11,2 m2 Byggherre:

KJØKKEN/STUE/SPIS 30,4 m2

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg A Filnavn:

Dato

Kontrollert av:

TVB Vedlegg nr:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

vedlegg

Tegningsnr:

A40-101

PF Målestokk:

A3:

Sign

Kontr

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

1:500

-

TERRASSE 15,8 m2

2 9 S T O R G ATA T E R R A S S E

Type:

3-ROMS

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


Leilighet A21

t A21

A BYGGET

2-ROMS ETASJE: 2 LEILIGHET: A21 AREAL: BRA 67 kvm, P-rom 63 kvm UTEPLASS: 8 kvm

Rev

FASADE MOT NORD

S TO R G ATA

E

Nr

Beskrivelse

Lokalisering:

C

A

F G H

B

D

N

N

N

S

BALKONG 8,0 m2 E C

BELIGGENHET I BYGG

A

F B D G

SOV 1 12,4 m2

ARK :

Plu

RIB :

RIE :

RIV :

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me gn B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g

INNGANG Prosjekterende: PLUSARKITEKTUR 3,6 m2

K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

A22 75,0 m2

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

W

Byggherre:

Prosjekteringsgruppen

H

Fasader - By gg A

Filnavn:

BOD 3,4 m2

BAD 5,7 m2

Kontrollert av:

TVB

Vedlegg nr:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Dato

vedlegg

PF

Tegningsnr: Målestokk: KJØKKEN/SPIS/STUE A3: 1:500 A40-101 36,8 m2

Sign

Kontr

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

-

Fase

GANG 6,8 m2

FORPROSJE

3 0 S T O R G ATA T E R R A S S E

PLU

K irk egt 53 17 2 1 Sarpsbo tlf .69 11 32 post@plusark itek Tiltakshaver

Storgate Prosjekt

Storgate N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S

c/o Sarpsbo Boligbygge 1725 Sarpsb Gnr./Bnr./Festenr.:

Gnr/Bnr/Festenr


S TO R G ATA

E

C

A

F G H

B

D

N

3 1 S T O R G ATA T E R R A S S E

Illustrasjonstegning fra leilighet A51. Avvik kan forekomme.

S

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig mĂĽlt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m MĂĽlestokk ca 1:100

S


ighet A24

A

4-ROMS ETASJE: 2 og 3 LEILIGHET: A24, A33 AREAL: BRA 127 kvm, P-rom 121 kvm UTEPLASS: 16+3 kvm

BYGGET

a:

BAD 5,5 m2

ca:

Rev

Nr

Lokalise

E S TO R G ATA

:

se:

C

SOV 1 15,3 m2

A

F G

B

D

FASADE MOT SYD

H

SOV 2 9,2 m2

N

N S

INNGANG 6,7 m2

BAD 6,5 m2

BOD 5,0 m2 CW

E

GANG 7,5 m2 SOV 3 9,2 m2

A

F

BELIGGENHET I BYGG

Prosjekte

B D G

H

BALKONG 3,2 m2 Byggherre:

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg A Filnavn:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Vedlegg nr:

vedlegg

Dato

Sign

Kontr

Dato: STUE/KJØKKEN/SPIS 23.03.2017 Målestokk: Revisjon: 2 57,2 m A3: 1:500 Kontrollert av:

TVB Tegningsnr:

A40-101

PF

Fase

FOR

3 2 S T O R G ATA T E R R A S S E

P

17 t post@

Tiltaksha

Sto

BALKONG 15,8 m2

Prosjekt

Sto N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S

c/o S Boli 1725

Gnr./Bnr

Gnr/B

Prosjektn


BYGG A Leilighet A32

BRA ca:

A BYGGET

ETASJE: 3 LEILIGHET: A32 AREAL: BRA 132 kvm, P-rom 121 kvm UTEPLASS: 16 kvm

P-rom ca:

E S TO R G ATA

Etasje: Terrasse: FASADE MOT VEST

C

A

F B

D

G H

WALK IN 5,1 m2

N

N

S

BAD 6,3 m2

E C

A

F

SOV 1 11,9 m2

B

BELIGGENHET I BYGG

D G

W

H

herre:

Prosjekt:

t or gat en T errasse A S / o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 7 2 5 Sar psbor g

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

ekterende:

PLUSARKITEKTUR

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg A Filnavn:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Dato

Kontrollert av:

TVB Vedlegg nr:

vedlegg

Tegningsnr:

A40-101

PF Målestokk:

A3:

Sign

Kontr

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

1:500

-

STUE/SPIS/KJØKKEN 60,6 m2

GANG 4,6 m2

INNGANG 8,9 m2

F

egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no tian A ugust us gt. 13, 0 16 4 Oslo

BOD 3,1 m2

BAD 6,9 m2

BALKONG 12,0 m2

SOV 3 9,4 m2

SOV 2 9,2 m2

3 3 S T O R G ATA T E R R A S S E

Type:

4-ROMS

BALKONG 3,2 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


N S

Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.


Leilighet B11 Type: BRA ca:

B BYGGET

4-ROMS ETASJE: 1 LEILIGHET: B11 AREAL: BRA 121 kvm, P-rom 116 kvm UTEPLASS: 10+11 kvm

TERRASSE 10,8 m2

P-rom ca: Etasje: Terrasse: FASADE MOT VEST

S TO R G ATA

E

C

+34,40

A SOV 1 12,7 m2

F B

D

G H

18 x 172 = 3 100

SOV 2 10,9 m2

N

N S

INNGANG 9,7 m2

BAD 3,6 m2

E C

A

F B D G

BELIGGENHET I BYGG

BAD 8,1 m2

H

Byggherre:

SOV 3 8,2 m2

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg B Filnavn:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Dato

Kontrollert av:

TVB Vedlegg nr:

vedlegg

Tegningsnr:

A40-201

PF Målestokk:

A3:

Sign

BOD 4,0 m2

Kontr

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

1:500

W

F

F

3 5 S T O R G ATA T E R R A S S E

KJØKKEN/SPIS/STUE 59,5 m2

BALKONG 10,0 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


Leilighet B21

B

Type:

BYGGET

BRA ca:

4-ROMS ETASJE: 2 og 3 LEILIGHET: B21 og B31 AREAL: BRA 121 kvm, P-rom 116 kvm UTEPLASS: 15+8 kvm

P-rom ca: E

Terrasse:

FASADE MOT VEST

S TO R G ATA

Etasje:

C

A

18 x 172 = 3 100

#toPZvalue

F D

G

SOV 1 12,7 m2

B

SOV 2 10,9 m2

BALKONG 8,3 m2

H

N

N

S

INNGANG 9,7 m2

BAD 3,6 m2

E C

A

F

BELIGGENHET I BYGG

B D G

BAD 8,1 m2

H

Byggherre:

SOV 3 8,2 m2

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg B Filnavn:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Dato

Kontrollert av:

TVB Vedlegg nr:

vedlegg

Tegningsnr:

A40-201

PF Målestokk:

A3:

Sign

Kontr

Dato:

BOD 4,0 m2

23.03.2017 Revisjon:

1:500

F

W

F

3 6 S T O R G ATA T E R R A S S E

KJØKKEN/SPIS/STUE 59,5 m2

BALKONG 15,0 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


BYGG B Leilighet B41

Type:

B BYGGET

3-ROMS ETASJE: 4 LEILIGHET: B41 AREAL: BRA 93 kvm, P-rom 89 kvm UTEPLASS: 19+11 kvm

BRA ca:

P-rom ca:

Etasje:

FASADE MOT VEST

S TO R G ATA

E

Terrasse:

C

TERRASSE 11,0 m2

A

F G H

B

D

#toPZvalue SOV 1 12,2 m2

N

N S

W

E

KJØKKEN/SPIS/STUE A 50,3 m2

C

BELIGGENHET I BYGG

INNGANG 8,6 m2

F

BOD 3,1 m2

B D G

H

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

SOV 2 8,7 m2

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg B Filnavn:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Dato

Kontrollert av:

TVB Vedlegg nr:

Tegningsnr:

vedlegg

A40-201

PF Målestokk:

A3:

Sign

Kontr

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

1:500

-

F

F

3 7 S T O R G ATA T E R R A S S E

Byggherre:

BAD 7,5 m2

TERRASSE 19,2 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


Type tegning

GC ghet C11

Leilighet

C BYGGET

2-ROMS ETASJE: 1 LEILIGHET: C11 AREAL: BRA 47 kvm, P-rom 43 kvm UTEPLASS: 10 kvm

a: FASADE MOT NORD

:

S TO R G ATA

E

Rev

C

Nr

B

Lokalisering:

A

F G H

B

D

N

N S

TERRASSE 10,4 m2 E C F

BELIGGENHET I BYGG G

SOV 1 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 23,5 m2

A

BODB D 3,0 m2

Prosjektering

H

ARK Byggherre:

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me gn B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g INNGANG

Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Filnavn:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg C

K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugust us gt. 13, 0 16 4 Oslo

RIB Rev

Tegning:

BAD 4,5 m2

TVB Vedlegg nr:

vedlegg

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Tegningsnr:

PF Målestokk:

A40-301

SOV 1 23.03.2017 2 Revisjon: 9,6 m Dato

Kontrollert av:

A3:

1:500

Sign

Kontr

Dato:

RIE

-

W

RIV

2

INNGANG 5,2 m2

BAD 3,8 m2

Fase

ALKOVE 7,3 m2

FORPR

3 8 S T O R G ATA T E R R A S S E

P

K ir 17 2 1 tlf .6 post@plu Tiltakshaver

Storg Prosjekt

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S

Storg

c/o Sa Boligb 1725 S

Gnr./Bnr./Fes


C

STORGATEN TERRASSE

BYGG C Leilighet C13

3-ROMS ETASJE: 1 LEILIGHET: C13 AREAL: BRA 72 kvm, P-rom 68 kvm UTEPLASS: 15 kvm

BYGGET

Type: E

P-rom ca:

S TO R G ATA

BRA ca: FASADE MOT SYD

Etasje:

C

A

F G H

B

D

N

N S

Terrasse:

44,6 m2

BAD 6,8 m2

E C

BELIGGENHET I BYGG

A

F

BAD 6,8 m2

C12 88,4 m2 C11 47,5

B D G

H

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg C Filnavn:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Dato

Kontrollert av:

TVB Vedlegg nr:

vedlegg

PF

Tegningsnr:

Målestokk:

A40-301

A3:

Sign

Kontr

Dato:

SOV 2 7,0 m2

23.03.2017 Revisjon:

1:500

INNGANG 3,9 m2

-

W

Byggherre:

GANG 5,6 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 31,4 m2

SOV 1 11,7 m2

BOD 3,0 m2

3 9 S T O R G ATA T E R R A S S E

TERRASSE 15,0 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


ORGATEN TERRASSE

T

YGG C eilighet C14

L

C

4-ROMS ETASJE: 1 LEILIGHET: C14 AREAL: BRA 121 kvm, P-rom 114 kvm UTEPLASS: 30 kvm

BYGGET

pe:

RA ca: E

rom ca: FASADE MOT ØST

A

L

F

S TO R G ATA

asje:

R

C

rrasse:

B

D

G H

BAD 3,7 m2

N

N

BOD 5,7 m2

S

W

SOV 1 16,4 m2

GANG 11,4 m2

E

BELIGGENHET I BYGG

C

A

F

SOV 3 9,3 m2

B D G

SOV 2 8,6 m2

BAD 7,2 m2

P

H

S t o r g a t e n T e r r as s e

01

Rev

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg C

TVB Vedlegg nr:

1_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Dato

Kontrollert av:

vedlegg

Tegningsnr:

A40-301

PF Målestokk:

A3:

Sign

Kontr

Dato:

23.03.2017

STUE/SPIS/KJØKKEN 53,4 m2

Revisjon:

1:500

-

F

4 0 S T O R G ATA T E R R A S S E

F

TERRASSE 30,2 m2

T

S

P

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S

S

c B 1

G


ORGATEN TERRASSE

YGG C eilighet C21

e:

C BYGGET

Typ

Le

2-ROMS ETASJE: 2 LEILIGHET: C21 AREAL: BRA 62 kvm, P-rom 57 kvm UTEPLASS: 10 kvm

A ca:

om ca: FASADE MOT NORD

asse:

S TO R G ATA

sje:

E

Rev

C

Lok

A

F G H

B

D

N

N S

BALKONG 10,4 m2

BELIGGENHET I BYGG

E C

A

F B D

SOV 1 11,9 m2

Byggherre:

G

SOV 1 12,4 m2

H

Pro

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me gn B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

INNGANG Filnavn: 4,215001_ m2ST OR GA T EN T ERRASSEBAD

Nr

KJØKKEN/SPIS/STUE Dato: 2 31,6 PF m 23.03.2017

Beskrivelse

Dato

Tegnet av:

Fasader - By gg C Vedlegg nr:

vedlegg

Sign

Kontr

Kontrollert av:

BODTVB Tegningsnr: 3,4A40-301 m2

Målestokk:

A3:

Revisjon:

1:500

-

5,1 m2 W

C22

GANG 7,4 m2

Fase

FO 4 1 S T O R G ATA T E R R A S S E

62,5 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S

po

Tilta

S

Pro

S

c/ Bo 17

Gnr


ATEN TERRASSE

Type tegning

GC ghet C23

Leilighet

C

2-ROMS ETASJE: 2 LEILIGHET: C23 AREAL: BRA 72 kvm, P-rom 68 kvm UTEPLASS: 15 kvm

BYGGET

E FASADE MOT SYD

:

S TO R G ATA

a:

Rev

C

A

Nr

B

Lokalisering:

F G H

B

D

N

N

S

E C

BELIGGENHET I BYGG

A

F

BAD 6,8 m2

BAD 6,8 m2

B D G

C22 83,6 m2 C 21 62,5 m2

H

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

BALKONG Filnavn: Vedlegg nr: 15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE 15,0 m2 vedlegg Fasader - By gg C

GANG 5,1 m2

STUE/SPIS/KJØKKEN 39,3 m2

Prosjekt:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Dato

Kontrollert av:

TVB Tegningsnr:

A40-301

PF Målestokk:

A3:

Sign

AR

INNGANG 4,4 m2

Kontr

RIB

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

1:500

-

RIE

W

Byggherre:

Prosjektering

BOD 3,1 m2

SOV 1 11,8 m2

RIV

Fase

FORPR 4 2 S T O R G ATA T E R R A S S E

P

Ki 17 2 1 tlf .6 post@pl Tiltakshaver

Storg Prosjekt

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S

Storg

c/o Sa Boligb 1725 S

Gnr./Bnr./Fes


BYGG C eilighet C24

RA ca:

C BYGGET

ETASJE: 2 og 3 LEILIGHET: C24 og C33 AREAL: BRA 67 kvm, P-rom 63 kvm UTEPLASS: 15+3 kvm

rom ca: S TO R G ATA

asje:

E

FASADE MOT SYD

errasse:

C25 102,4 m2

W

C

BOD 3,1 m2

A

F G H

INNGANG 7,3 m2

INNGANG 4,5 m2

B

D

BALKONG 3,3 m2

N S

SOV 1 N 11,7 m2

GANG 5,1 m2 BAD 6,8 m2

E C

BELIGGENHET I BYGG

BAD 6,8 m2

A

F B D G

H

Byggherre:

STUE/SPIS/KJØKKEN 34,0 m2

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugust us gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg C Filnavn:

Dato

Kontrollert av:

TVB Vedlegg nr:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

vedlegg

Tegningsnr:

A40-301

PF Målestokk:

A3:

Sign

Kontr

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

1:500

-

STUE/SPIS/KJØKKEN 33,7

4 3 S T O R G ATA T E R R A S S E

ype:

2-ROMS

BALKONG 15,0 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


BYGG C Leilighet C25

C

Type:

BYGGET

ETASJE: 2 LEILIGHET: C25 AREAL: BRA 102 kvm, P-rom 98 kvm UTEPLASS: 15 kvm

BAD 3,5 m2 W

18 x 172 = 3 100

BRA ca:

4-ROMS

P-rom ca: E

Terrasse:

S TO R G ATA

Etasje: FASADE MOT SYD

C

BOD 3,1 m2

SOV 1 18,6 m2

A

F G

B

D

H

WALK IN

INNGANG 7,3 m2

2

N

N BAD 6,8 m2

S

SOV 2 8,4 m2

E C

A

F B

BELIGGENHET I BYGG

D G

GANG 8,2 m2

H

Byggherre:

BAD 6,8 m2

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugust us gt. 13, 0 16 4 Oslo

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg C Filnavn:

Dato

Kontrollert av:

TVB Vedlegg nr:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

vedlegg

SOV 3 8,4 m2

Tegningsnr:

A40-301

PF Målestokk:

A3:

Sign

Kontr

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

1:500

-

4 4 S T O R G ATA T E R R A S S E

STUE/SPIS/KJØKKEN

STUE/SPIS/KJØKKEN 33,7 m2

0m

BALKONG 15,0 m2

5m Målestokk ca 1:100

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

S


STORGATEN TERRASSE

BYGG C Leilighet C31 Type:

C BYGGET

2-ROMS 3-ROMS ETASJE: 3 LEILIGHET: C31 AREAL: BRA 76 kvm, P-rom 72 kvm UTEPLASS: 10 kvm

BRA ca:

Etasje:

FASADE MOT NORD

S TO R G ATA

E

P-rom ca:

A

F G H

Terrasse:

C B

D

N

N S

BALKONG 10,4 m2

E C

A

F

BELIGGENHET I BYGG

B D G

H

SOV 1 12,2 m2 Byggherre:

SOV 2 7,8 m2

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me gn B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugust us gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Dato

Tegnet av:

Fasader - By gg C Filnavn:

vedlegg

BOD 3,1 m2

A3:

BAD 6,1 m2

Kontr

23.03.2017

Målestokk:

A40-301

Sign

Dato:

PF

Tegningsnr:

Vedlegg nr:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Kontrollert av:

TVB

Revisjon:

1:500

-

KJØKKEN/SPIS/STUE 31,6 m2

W

GANG 9,0 m2

4 5 S T O R G ATA T E R R A S S E

INNGANG 4,0 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


S TO R G ATA

E

C

A

F G H

B

D

N S

Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.


A7

STORGATEN TERRASSE

BYGG D Leilighet D11

Type:

D BYGGET

Typ

Le

3-ROMS ETASJE: 1 LEILIGHET: D11 AREAL: BRA 76 kvm, P-rom 72 kvm UTEPLASS: 9 kvm

BRA ca: E

FASADE MOT NORD

Terrasse:

C

Rev

A

Lok

F G H

B

D

TERRASSE 9,4 m2 N

N S

SOV 2 11,9 m2

E C

SOV 1 15,1 m2

BELIGGENHET I BYGG

Prosjekterende:

Pro

W

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me gn B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g

B D G

H

INNGANG

Byggherre:

A

F

BAD 5,0 m2 S t o r g a t e n T e r r as s e

15 0 0 1

Rev

Tegning:

Fasader - By gg D INNGANG Filnavn: Vedlegg nr: K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no 2 m2 15001_ ST OR GA5,8 vedlegg T EN Tm ERRASSE K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

PLUSARKITEKTUR

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

STUE/SPIS/KJØKKEN 40,4 m2 Dato

Kontrollert av:

TVB Tegningsnr:

A40-401

PF Målestokk:

A3:

Sign

Kontr

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

1:500

-

D13 72,9 m2

Fas

FO 16 x 181 = 2 900

18 x 172 = 3 100

BOD 3,6 m2

SOV 1 9,5 m2

4 7 S T O R G ATA T E R R A S S E

Etasje:

S TO R G ATA

P-rom ca:

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S

po

Tilt

S

Pro

S

c/ Bo 17

Gnr


Tegn

A71

RGATEN TERRASSE

Type

YGG D ilighet D13

D

Leil

3-ROMS ETASJE: 1 LEILIGHET: D13 AREAL: BRA 72 kvm, P-rom 68 kvm UTEPLASS: 12 kvm

BYGGET

e: ca:

E S TO R G ATA

m ca: FASADE MOT SYD

je:

A

Rev

F G H

asse:

C

Loka

B

D

N

N S

44,5

m2

BELIGGENHET I BYGG

C

BAD 6,8 m2

BAD 6,8 m2

E A

F

D12 88,4 m2 D11

B D G

m

STUE/SPIS/KJØKKEN H 31,9 m2

Byggherre:

GANG 5,7 m2

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

Prosj

INNGANG 3,7 m2

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg D Filnavn:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Dato

Kontrollert av:

TVB Vedlegg nr:

vedlegg

Tegningsnr:

A40-401

PF Målestokk:

A3:

Sign

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

1:500

Kontr

SOV 1 11,9 m2

-

SOV 2 7,0 m2

W

BOD 3,0 m2

TERRASSE 12,0 m2

Fase

4 8 S T O R G ATA T E R R A S S E

FO

po

Tiltak

St

Prosj

Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

N

St

S

c/o Bo 17


BYGG D Leilighet D21

BRA ca:

D BYGGET

ETASJE: 2 og 3 LEILIGHET: D21 og D31 AREAL: BRA 100 kvm, P-rom 92 kvm UTEPLASS: 9 kvm

P-rom ca: FASADE MOT NORD

Terrasse:

S TO R G ATA

Etasje:

E

C

A

F G H

B

D

BALKONG 9,4 m2

N

N

S

SOV 1 14,8 m2

SOV 2 8,4 m2

BELIGGENHET I BYGG

E C

A

F B D G

H

BOD 3,1 m2 Byggherre:

STUE 30,5 m2

BAD 6,3 m2

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me gn B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1 Tegning:

Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR

Filnavn:

INNGANG Fasader - By gg D 5,8 m2 Vedlegg nr:

INNGANG 15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugust us gt. 13, 0 16 4 Oslo

vedlegg

Rev

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Dato

Kontrollert av:

TVB Tegningsnr:

A40-401

D22 148,9 m2

PF GANG Målestokk: 2 A3: m 1:500 4,2

Sign

Kontr

Dato:

23.03.2017 Revisjon:

-

BOD 3,4 m2 18 x 172 = 3 100 18 x 172 = 3 100

KJØKKEN/SPIS 20,0 m2

4 9 S T O R G ATA T E R R A S S E

Type:

3-ROMS

W

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


TORGATEN TERRASSE

BYGG D eilighet D22

D BYGGET

ype:

4-ROMS ETASJE: 2 og 3 LEILIGHET: D22 og D32 AREAL: BRA 148 kvm, P-rom 138 kvm UTEPLASS: 15+3 kvm

RA ca: E S TO R G ATA

rom ca: FASADE MOT SYD

asje:

A

F G H

errasse:

C B

D

WALK IN 5,1 m2

N

N

S

BELIGGENHET I BYGG

BAD 6,3 m2

E C

SOV 1 11,9 m2

A

F

BOD 3,1 m2

B D

W

G

H

BOD 3,1 m2

BAD 6,9 m2 Byggherre:

INNGANG 5,3 m2

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR

15 0 0 1

Rev

Tegning:

Nr

Beskrivelse

Tegnet av:

Fasader - By gg D Filnavn:

Vedlegg nr:

vedlegg

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Tegningsnr:

A40-401

STUE/SPIS/KJØKKEN Dato: 223.03.2017 76,7 mRevisjon: Dato

Kontrollert av:

TVB

PF Målestokk:

A3:

1:500

Sign

Kontr

GANG 8,2 m2

-

D21 100,7 m

F

K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e

INNGANG 5,8 m2

BALKONG 15,0 m2

5 0 S T O R G ATA T E R R A S S E

SOV 3 9,5 m2

SOV 2 9,2 m2

BALKONG 3,3 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


STORGATEN TERRASSE

BYGG D Leilighet D23 Type:

D

4-ROMS ETASJE: 2 LEILIGHET: D23 AREAL: BRA 149 kvm, P-rom 144 kvm UTEPLASS: 15+3 kvm

BYGGET

BRA ca: E S TO R G ATA

P-rom ca: FASADE MOT SYD

Etasje:

BAD 4,8 m2

A

F G H

Terrasse:

C B

D

BOD 3,7 m2

INNGANG 3,9 m2

N

GANG 6,9 m2

SOV 1 10,8 m2

N

S

VASK 2,9 m2 W

SOV 1 11,9 m2

BELIGGENHET I BYGG

E C

A

F

GANG 6,5 m2

BAD 7,5 m2

B D G

SOV 2 14,2 m2

H

Byggherre:

Prosjekt:

St or gat en T errasse A S c/ o Sar psbor g og O me g n B o ligb y gge lag 17 2 5 Sar psbor g Prosjekterende:

PLUSARKITEKTUR K irk egt 53, 17 21 Sarpsborg tlf .69 11 32 10 post@plusark itek tur.no K ristian A ugustus gt. 13, 0 16 4 Oslo

S t o r g a t e n T e r r as s e 15 0 0 1

Rev

Tegning:

Fasader - By gg D Filnavn:

15001_ ST OR GA T EN T ERRASSE

Nr

Beskrivelse

Tegnet av: BALKONG TVB Vedlegg nr: 2 3,3 m Tegningsnr: vedlegg A40-401

Dato

Kontrollert av:

Kontr

23.03.2017

Målestokk:

A3:

Sign

Dato:

PF

Revisjon:

1:500

-

5 1 S T O R G ATA T E R R A S S E

STUE/SPIS/KJØKKEN 69,8 m2

BALKONG 15,0 m2

N Boligarealet er oppgitt i BRA, dvs. innvendig målt ved boligens omsluttede vegger. Plantegningene er kun av illustrativ art. Bygningstekniske endringer kan forekomme.

0m

5m Målestokk ca 1:100

S


Illustrasjon fra Storgata. Avvik kan forekomme.


E

C

A

F G

B

D

H

N S

Leilighetsoversikt, ledige leiligheter BYGG C

BYGG A

Leilighet

Etasje

BRA

P-rom

Rom

Leilighet

Etasje

BRA

P-rom

Rom

A 13

1. etg

64 kvm

60 kvm

2-roms

C 11

1. etg

47 kvm

43 kvm

2-roms

A 14

1. etg

66 kvm

61 kvm

3-roms

C 13

1. etg

72 kvm

68 kvm

3-roms

A 21

2. etg

67 kvm

63 kvm

2-roms

C 14

1. etg

121 kvm

114 kvm

4-roms

A 23

2. etg

64 kvm

60 kvm

2-roms

C 21

2. etg

62 kvm

57 kvm

2-roms

A 24

2. etg

127 kvm

121 kvm

4-roms

C 23

2. etg

72 kvm

68 kvm

2-roms

A 32

3. etg

132 kvm

121 kvm

4-roms

C 24

2. etg

67 kvm

63 kvm

2-roms

A 33

3. etg

127 kvm

121 kvm

4-roms

C 25

2. etg

102 kvm

98 kvm

4-roms

C 31

3. etg

76 kvm

72 kvm

3-roms

C 33

3. etg

67 kvm

63 kvm

2-roms

BYGG B

Etasje

BRA

P-rom

Rom

B 11

1. etg

121 kvm

116 kvm

4-roms

B 21

2. etg

121 kvm

116 kvm

4-roms

B 31

3. etg

121 kvm

116 kvm

4-roms

B 41

4. etg

95 kvm

92 kvm

3-roms

BYGG D

Leilighet

Etasje

BRA

P-rom

Rom

D 11

1. etg

76 kvm

72 kvm

3-roms

D 13

1. etg

72 kvm

68 kvm

3-roms

D 21

2. etg

100 kvm

92 kvm

3-roms

D 22

2. etg

148 kvm

138 kvm

4-roms

D 23

2. etg

149 kvm

144 kvm

4-roms

D 31

3. etg

100 kvm

92 kvm

3-roms

D 32

3. etg

148 kvm

138 kvm

4-roms

1

2

3

4

ROMS ROMS ROMS ROMS

5 3 S T O R G ATA T E R R A S S E

Leilighet


5 4 S T O R G ATA T E R R A S S E


5 5 S T O R G ATA T E R R A S S E

Illustrasjon fra leilighet C32. Avvik kan forekomme.


Bo smart i ny bolig

5 6 S T O R G ATA T E R R A S S E

KJØP AV NY BOLIG ER EN KLOK INVESTERING. BOLIGENS GODE KVALITETER, PRAKTISKE VEDLIKEHOLD OG GOD DRIFTSØKONOMI IVARETAR DIN INVESTERING. VED Å KJØPE NY BOLIG KAN DU SLIPPE Å TENKE PÅ OPPUSSING, MEN HELLER VELGE Å TILPASSE BOLIGEN ETTER DIN EGEN SMAK .

BEDRE STANDARD OG ENERGIØKONOMI En ny bolig holder en høy byggeteknisk standard. Gjennom forskriften TEK15 vil boligene blant annet ha bedre isolasjon, vannbåren varme, flere el-uttak, balansert ventilasjon, bedre tilgjengelighet og bedre brannsikkerhet. Bedre isolasjon kombinert med varmegjenvinning og moderne styringssystemer gjør at en ny bolig har langt mindre energiforbruk. Ved kjøp av ny bolig trenger du ikke tenke på oppussing og vedlikehold på flere år, men kan istedet være med å tilpasse boligen etter dine ønsker - før du flytter inn.

LAVE OMKOSTNINGER OG LAVE SKULDRE Ved kjøp av ny bolig slipper du stressende budrunder, men kan kjøpe bolig i ro og mak til fastpris. Du får som regel også god tid til å selge din gamle bolig. Å flytte inn i en helt ny bolig gir en god følelse! Ingen spikerhull eller riper i parketten. Vær med å forme din bolig fra starten av!


5 7 S T O R G ATA T E R R A S S E Illustrasjonstegning. Avvik kan forekomme.


Illustrasjon fra leilighet A51. Avvik kan forekomme.


Leveranseoversikt Entré

GULV

VEGG

HIMLING

ELEKTRO

INNREDNING/UTSTYR

Skifergrå fliser

Gipsplate, sparklet og malt til glatte overflater. Farge hvit NCS S 0500-N.

Malt

LED innfelt i himling. Antall stikk:

Soverom 1

Mattlakkert eikeparkett. Fotlist i eik.

Gipsplate, sparklet og malt til glatte overflater. Farge hvit NCS S 0500-N.

Malt

Opplegg for TV og data Garderobeskap 1 meter pr. sengeplass.

Soverom 2

Mattlakkert eikeparkett. Fotlist i eik.

Gipsplate, sparklet og malt til glatte overflater. Farge hvit NCS S 0500-N.

Malt

Garderobeskap 1 meter pr. sengeplass.

Soverom 3

Mattlakkert eikeparkett. Fotlist i eik.

Gipsplate, sparklet og malt til glatte overflater. Farge hvit NCS S 0500-N.

Malt

Garderobeskap 1 meter pr. sengeplass.

Soverom 4

Mattlakkert eikeparkett. Fotlist i eik.

Gipsplate, sparklet og malt til glatte overflater. Farge hvit NCS S 0500-N.

Malt

Garderobeskap 1 meter pr. sengeplass.

Bad 1

Grå fliser 30x60 cm

Offwhite fliser 30x60 cm

Malt

LED innfelt i himling.

Baderomsinnredning 120 cm inkl. speil og armatur. Dusjvegger type Porsgrunn eller tilsvarende. Vegghengt toalett. Blandebatterier type Oras Safira o.l.

Bad 2

Grå fliser 30x60 cm

Offwhite fliser 30x60 cm

Malt

LED innfelt i himling.

Vegghengt toalett. Vegghengt servant. Blandebatterier type Oras Safira o.l.

Vaskerom

Grå fliser 30x60 cm

Gipsplate, sparklet og malt til glatte overflater. Farge hvit NCS S 0500-N.

Malt

LED innfelt i himling.

Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken

Mattlakkert eikeparkett. Fotlist i eik.

Gipsplate, sparklet og malt til glatte overflater. Farge hvit NCS S 0500-N.

Malt

Belysning under overskap LED innfelt i himling.

Kjøkken leveres i hvit glatt utførelse med grepsfrie fronter. Benkeplater i høtrykkslaminat. Det utarbeides egne tegninger for kjøkken. Integrert komfyrtopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap fra AEG eller Siemens.

Stue

Mattlakkert eikeparkett. Fotlist i eik.

Gipsplate, sparklet og malt til glatte overflater. Farge hvit NCS S 0500-N.

Malt

Opplegg for TV og data

Bod

Grå fliser 30x60 cm

Gipsplate, sparklet og malt til glatte overflater. Farge hvit NCS S 0500-N.

Malt

Belysning i himling.

Impregnert tre

Belysning 1 stikkontakt

Balkong/Terrasse

Skyvedørsfront og innredning med hyller og stang, der plassen tillater det. Porttelefon med monitor.

5 9 S T O R G ATA T E R R A S S E

ROM


Generell og teknisk beskrivelse Prosjektet består nå av 68 leiligheter og 2 hybler, fordelt på 8 bygninger. Det er eget parkeringsanlegg i kjeller over 2 plan. GENERELT OM BOLIGENE Boligene er planlagt med gode rasjonelle løsninger i størrelser fra 33 m2 til 290 m2 BRA. De fleste boligene er tilrettelagt for universell utforming. Leilighetene vil holde en gjennomgående god standard.

6 0 S T O R G ATA T E R R A S S E

FASADER OG FELLESAREALER Fasader blir utført med teglstein, partier med trepanel og store vindusfelt. Det benyttes trevinduer utvendig som er aluminiumsbeslåtte. TERRASSER Alle leilighetene får balkonger eller terrasser, bortsett fra 2 hybler. Gulv vil utføres av impregnert treverk. Rekkverk utføres av rustfritt stål og glass, vekselvis med klart og frostet glass av hensyn til innsyn. UTVENDIG FELLESOMRÅDE Det er lagt vekt på at uteområdene skal være gode sosiale rom som er skjermet mot støy. Felles gårdsrom. Disse ”lungene” vil ligge godt skjermet for innsyn og trafikk.

Det er god kvalitet på utomhusanlegget med belegningsstein i gangsoner og opphold. Lekeområder med fallsikkert underlag, kantstein og forstøtninger utført i granitt. Beplantning med trær og busker i oppbygde blomsterbed, gressplener samt utemøbler for felles bruk. Terrengtrapper og ramper utføres med støpte overflater. Utvendige rekkverk på forstøtninger og dekkekanter leveres i galvanisert utførelse med stående spiler og håndløper. SIKKERHET MOT BRANN Alle arealer vil ha automatisk slokkeanlegg. I tillegg vil hver leilighet få eget pulverapparat. Videre er alle leilighetene tilkoblet brannvarslingsanlegg som er tilknyttet brannsentral ved de respektive hovedinngangene. ADKOMST OG PARKERING Alle leilighetene vil få egen parkeringsplass i parkeringskjeller, beskyttet for vær og vind. Det vil bli levert fjernkontroll til portåpner for adkomst til parkeringskjeller. Bygningene A-D vil ha heis. Bygg E og G vil ha løfteplattform (enkel heis) Gulvene i fellesarealer og svalganger er belagt med keramiske fliser.

Teknisk BÆRESYSTEM/UTVENIGE VEGGER/DEKKER Byggene fundamenteres til fjell med såler og spissbærende peler. Bygninger vil ha bæresystem av plasstøpt betong, prefabrikkerte betongelementer og stål. Gulv på grunn utføres med ringmurselement type Jacon RU eller tilsvarende. Gulv isoleres med 300 mm isopor, radonduk og 10 cm armert betonggulv. Yttervegger består av 200 mm isolert bindingsverk forblendet med tegl og utlektet trekledning. Innvendig fores veggene ut med 50 mm isolasjon og gipsplatekledning. På etasjeskiller av hulldekker vil det bli levert trinnlydplater og fibersparkel med vannbåren gulvvarme. Himlinger utføres med nedforing, 50 mm isolasjon samt gipsplater sparklet og malt. TAK Takkonstruksjon utføres med lettak og isolasjonstykkelse på 40 cm. Taket legges som ‘’flatt’’ tak med innvendig fall og sluk iht. NBIs retningslinjer. 60% av det totale takarealet vil bli utført som ‘’GRØNNE TAK’’. Resterende overflate vil være tekket med standard takmembran.


KJØKKEN/GARDEROBE Kjøkken leveres i leverandørens standard skrog-utførelse og dører med benkeplater i høytrykkslaminat. Det vil bli utarbeidet egne tegninger på hvert enkelt kjøkken hvor det som tilvalg vil bli gitt muligheter til å påvirke både løsninger og utførelse etter eget ønske. Det leveres integrert komfyrtopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap fra AEG eller Siemens. Garderobeskap leveres i hvit glatt utførelse. Det

leveres 1 meter garderobe til hver seng. I vindfang der det er satt av plass for garderobe, leveres det skyvedørsfront samt innredning med hyller og stang. BAD/VASKEROM Vegger og gulv i bad og WC er flislagt. Standard grå fliser på gulv 30x60 cm og offwhite 30x60 cm på vegg. Det vil bli levert baderomsinnredning inkl. speil og lysarmatur. Videre leveres følgende utstyr på våtrommene: • Porsgrunn dusjvegger eller tilsvarende • Vegghengt toalett på bad og WC • Blandebatterier av type Oras Safira eller tilsvarende. • I leiligheter med eget vaskerom leveres fliser på gulv og våtromsmaling på vegger. • Veggmontert servant på WC • Blandebatterier av god kvalitet type Oras, Damixa eller tilsvarende. • Opplegg for vaskemaskin i boder med lekkasjestopp. ELEKTRO Det leveres skjult elektrisk anlegg med egen måler montert i skap trapperom for hver etasje. Hver leilighet vil få eget sikringsskap innfelt i vegg i leiligheten. Punkter leveres iht. bransjestandard. På leilighetsskillevegger legges åpent anlegg på grunn av lydkrav. Det blir levert opplegg for TV og data med uttak i stue og i ett soverom. Det leveres 1 stk utvendig stikk og lysarmatur på balkonger og terrasser.

Videre leveres det belysning på bad, i vaskerom, i boder og under overskap på kjøkken. Det vil bli valgt moderne og tidsriktige lyskilder av led innfelt i gipshimling og under overskap på kjøkken. VENTILASJON Alle leiligheter leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler montert over himling i bod. Tilluft vil være sentralt i leiligheten med avtrekk fra bad, bod, soverom og WC. Luftinntak føres til yttervegg for den enkelte leilighet. Avkast føres over tak i felles sjakt. OPPVARMING OG ENERGIØKONOMISKE TILTAK Utbygger har lagt vekt på at leilighetene skal ha et behagelig og økonomisk oppvarmingssystem. Dette er løst med vannbårent gulvvarmeanlegg i alle leiligheter. Varmeforsyningen besørges av fjernvarmekulvert. Kulverten går inn til eget teknisk rom i kjeller hvor det er plassert varmevekslere som forsyner gulvvarmeanlegget og beredere for varmtvann. I den enkelte leilighet er det lagt opp tilførsel til skap som er plassert innbygd i vegg. Alle rom i den enkelte leilighet vil ha gulvvarme med termostatstyring. Varmetapet fra yttervegger, tak og vinduer er ivaretatt med gode isolasjonstykkelser i tak- og ytterveggkonstruksjoner. Vinduer er beregnet med energiglass og kuldebrobrytende karmer.

6 1 S T O R G ATA T E R R A S S E

GENERELL STANDARD Det vil bli levert mattlakkert eikeparkett og fotlist av eik i samtlige rom foruten våtrom og entré. Vinduer er på utvendig side kledd med lakkert aluminium, innvendig består vinduene av malt treverk og det fores ut med gipsplater som sparkles og males sammen med vegg. Innvendige dører er hvitmalte massivdører av type Trend eller tilsvarende, farge NCS S 500-N. Himlinger fores ned med gipsplater som er slettsparklet og malt. Vegger er påsatt standard gipsplate sparklet og malt til glatte overflater. Standard farge er hvit NCS S 0500-N. Listverk i hvit NCS S 0500-N glatt utførelse på dører. Det leveres ikke taklister. Overgang vegg–tak sparkles tett. Gulv i vindfang utføres flislagt i skifergrå utførelse.


6 2 S T O R G ATA T E R R A S S E

VALGMULIGHETER Det vil bli gitt muligheter for tilvalg, gjeldene kjøkken, baderomsinnredning, parkett, innvendige dører, fliser mm. Det blir i tillegg utarbeidet 3 alternative standardleveringer på dette. Nevnte muligheter er tidsbegrenset på grunn av fremdrift og bestillingstider.

Det kan bli noe avvik i arealer ved utarbeidelse av arbeidstegninger, men det vil ikke påvirke den enkeltes leilighetens pris.

GENERELT Prospektet er en generell orientering om prosjektet og det tas et generelt forbehold om rett til endringer, men som ikke skal forringe kvaliteter eller standard. Endringene kan fremkomme på grunn av offentlige krav eller andre tekniske/praktiske hensyn.

TOTALENTREPRENØR Totalentreprenør er Nipas Entreprenør AS.

AREALDEFINISJONER Leilighetsarealet i denne presentasjonen og i prislisten er oppgitt med bruksareal (BRA) og P-rom. BRA vil si innvendig målt i leilighetens omsluttende vegger. P-rom er bruksarealet av boligens primærdel, som betyr rom som stue, kjøkken, bad og andre rom man naturlig oppholder seg i.

ARKITEKT Arkitekt for prosjektet er Plus Arkitektur AS

FORRETNINGSFØRER Forretningsfører vil bli Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag (SOBBL).

NIPAS AS April 2017


Illustrasjon fra leilighet G22. Avvik kan forekomme.


6 4 S T O R G ATA T E R R A S S E


BYGGENTREPRENØR

NIPAS AS Nipas AS er en lokal entreprenør med kontor på Rolvsøy i Fredrikstad kommune. Firmaet ble etablert i 1994 og utfører alle oppdrag innen offentlig og privat virksomhet. Nipas AS omsatte i 2016 for ca. 120 mil. og har ca 50 ansatte med blant annet egne murere, forskallingssnekker og tømrere. Nipas Invest er et datterselskap av Nipas AS som utvikler byggeprosjekter i egen regi. Dikeveien 32, 1661 Rolvsøy. Tlf. 69 33 94 90 www.nipas.no

SOBBL SOBBL er et samvirkeforetak som har til hovedformål å skaffe boliger til andelseierne gjennom borettslag eller på annen måte å forvalte boliger for andelseierne. Hovedkontor: St. Mariegate 112, Sarpsborg, tlf. 69 13 10 00. www.sobbl.no

6 5 S T O R G ATA T E R R A S S E

Illustrasjon fra leilighet D42. Avvik kan forekomme.

Prosjektet "Storgata Terrasse" vil bli et borettslag tilknyttet Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag (SOBBL).


Illustrasjon fra leilighet G22 . Avvik kan forekomme.

6 6 S T O R G ATA T E R R A S S E

Tilvalgsmuligheter DET VIL BLI GODE MULIGHETER FOR TILVALG. VÆR MED Å BESTEMME HVORDAN DIN BOLIG SKAL BLI! Tilvalgsmulighetene vil kunne omfatte: • Fliser på vegg • Fliser på gulv • Parkett • Kjøkkeninnredning

• Baderomsinnredning • Ekstra stikkontakter • Ekstra telefonpunkter • Belysning

Det blir i tillegg utarbeidet 3 alternativer for fargevalg på vegger. Det vil være begrensninger for hvilke tilvalg og endringer som kan tillates og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene må bestilles, avhengig av hvor langt i byggeprosessen prosjektet har kommet. Kjøpere vil bli innkalt til eget tilvalgsmøte.


Ta kontakt for mer informasjon! EIE EIENDOMSMEGLING St. Marie gate 112 Tlf. 69 11 32 00 e-post: sarpsborg@eie.no

Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag, tlf. 69 13 10 00 Byggentreprenør: NIPAS AS

Storgata Terrasse prospekt  
Storgata Terrasse prospekt  

Storgata Terrasse, Sarpsborg. Revidert utgave februar 2018