Page 1

Cosmic ray+data Összegzés:2008 óta kutatom az Innohightech Feltalálók, Fejlesztők és Befektetők Egyesületének keretein belül azon külső rendszert, amiből technológiai információkhoz lehet jutni, olyan mint egy szerver ... jó néhány feltaláló tudatán kívül csatlakozott ehhez a rendszerhez és információhoz is jutott, amit bizonyít jó néhány megvalósult stratégiai találmány. Végre sikerült realizált keretek között bizonyítani az adatátviteli energiát, ami a rendszer és az ember között szállítja az információt. Megjegyzés: 500db zárt burkú sugárzásra 1 nyitott rendszerű jut (az is csak a pillanat töredékéig), aminek oka még tisztázatlan. A nyitott burok sokat segít az adat összetételi rendszer megértésében. A középső részen lévő képben a piros négyzetben lévő rész az rtg felvételen azért világos, mert modulált foton spektrum feltételezéseink szerint, ami az információt tárolja. A film fém kazettában volt, azon keresztül mentek át a részecskék. Ugyanazon ipari laboratórium előhívásának keretein belül, de fekete papír tasakban rögzített koncentrált gamma 200MBq Tc99m nem látszódott két kontrolfelvételen sem, ami azt mutatja, hogy a becsatolt (első becsatolás) képen látható adatátviteli energia nagyobb MBq-val bír. Az előhívást R.U.M. Testing Kft (vizsgálólaboratórium) végezte. Összehasonlítás baloldalon Földön rtg filmen rögzített sima kozmikus energia jobb ábrán Földön rtg filmen rögzített adatot tartalmazó kozmikus energia. Kutatási forrás bal oldali rtg filmhez.pdf Az adathordozó energia (T-energia) jellemzői jobb rtg felvétel: közvetlen megfigyelt méretei 0,5-3mm nagyságú, sűrű kékes - ezüstös erős fényű korongos-kissé gömbszerű jelenség, hasonlít a higanycseppre, mert körvonalazott a megjelenése. Mozgása 98% egyenes beütés 2% íves beütés ami vizuálisan is mutat némi energia szétesési formát. (Rtg bal, jobb kép)

1


Az alábbi kép egyenes beütést mutat pont formájában (zárt gamma burok), és egy íves beütést (kép középső összevont 2 pont+kőr), ami következtében véleményem szerint az egy pont energiája 3 szor érintkezik az rtg filmmel, ebből az elhajlásból következik a nyitott kőr képe a benne és alatta lévő fotonmennyiséggel. Az energia elhajlása vizuálisan észlelhető volt. Megjegyzés: több további felvétel is készülni fog a jelenségről. A következők ólomfóliás képerősítéses rtg filmre és önelőhívós rtg filmekre.

2


Adatátvitelre, mivel nincs folyamatos vivő a kvantum korrelációt látom a leg megfelelőbbnek, amit több érv is alátámaszt. Részletezése a teljes kutatási publikációmban lesz elérhető. Megjegyzés: Úgy gondolom, az Apolló űrutazás során a normál kozmikus energia mellett megjelent a fent szereplő adatátviteli energia, mint (környezeti adatrögzítő), amit egy pilóta kutatási jelentése bizonyíthatóan mutat. "A villanásokat általában fehérnek vagy színtelennek neveztük. Az egyetlen kivételt jelentette az Apollo 14 Lunar Module Pilot jelentése, aki a "kéket fehér, öntött, kék gyémánt" -ként írta le. " A nyilvános forrásokból fellelhető rtg kép másolata nem értékelhető, így a NASA segítségét kértem arhivált adatok kutatási megfigyeléséhez. Az alábbi jelentés beszámol több űrutazás kozmikus sugárzásáról, ami űrhajósok által vizuálisan megfigyelt jelenségeket közöl. https://history.nasa.gov/SP-368/s4ch2.htm Az alábbi nem értékelhető kép érhető el, ezek ebben a formában kutatásra nem elemezhetőek!!! Az eredeti felvételek kellenének, mai felbontásban vizsgálva és az rtg film típus.

Kutatási célkitűzés: rögzíteni az új energiát több méretben és eltérő beütési formában rtg felvételen (egyenes, ív, szög) ezeket digitalizálni. Adattartalomra utaló jeleket, minden megjelenési formájában modellezni. Összehasonlítást készíteni, hogy miben különbözik a sima kozmikus energia az adattartalommal rendelkező kozmikus energiától Földön, űrben. Az alábbiakat, általános kozmikus energia eloszlást figyelembe véve megfigyelni. Az adattartalommal bíró energia speciális nagyfelbontású laborban történő elemzése rtg felvételekkel, valamint további detektoros mérésekkel az új energia adattartalmi szerkezeti megértéséért. Budapest, 2017.08.19.

Suta Andrásné kutató E-mail: katonaijovokutatas@gmail.com

3

Profile for Suta Andrásné Mónika

Cosmic rays stores data  

Cosmic rays stores data. Research data for gamma structure. Detection of photon spectrum.

Cosmic rays stores data  

Cosmic rays stores data. Research data for gamma structure. Detection of photon spectrum.

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded