Page 1

Henderike Verbeeldend - Toegankelijk - Oog voor jou

Sla open en lees: De perfecte foto bestaat niet

Mijn 5 tips! voor prachtige foto's

Mooie momenten vangen en bewaren in beeld

Mijn favoriete foto gemaakt door Henderike

k n e d lf

jeze

! g i eld

be onbetaalbaar

HENDERIKE

1


photography is not about cameras, gadgets and gismos. photography is about photographers. a camera didn't make a great picture anymore than a typewriter wrote a great novel. (Peter Adams)

2

HENDERIKE


HENDERIKE

3


5

14

edITorIAl

denK beeldIG In beeld

6

20

Tree oF lIFe

ColUMn

9

22

dIT ben IK

beFore I HIT THe bUCKeT

COLOFON Eigen uitgave

Dit magazine is een eigen uitgave met beperkte oplage. Wil je iets kopiĂŤren, neem dan even contact met Henderike op. Dit magazine is gemaakt i.s.m. Kairos Consultancy. Vind, vertel, verkoop jouw ware verhaal. Wil jij ook een magazine maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag (susan@kairos-consultancy.com) 4

HENDERIKE

Contact

denk-beeldig Henderike Vrielink (06) 37543213 denk-beeldig@outlook.com Postadres: Papaverweg 96 8042 EJ ZWOLLE www.denk-beeldig.nl

10

dIT ben IK ooK

24

door Andere oGen


EDITORIAL

Verwoorden

`hoe laat jij jezelf zien?`

en verbeelden

Ik ben Henderike Vrielink (1977): fotograaf, beeldmaker, moeder, boekenvreter, hobbykok en nog veel meer. Ik fotografeer sinds mijn eerste jaar op de kunstacademie en ben daar nooit meer mee opgehouden! Om de focus op mijn onderneming denk-beeldig scherper te krijgen, ben ik op reis gegaan. Het proces van mijn reis heeft vorm gekregen binnen een project genaamd “bouw een bedrijf dat werkt voor jou”. Het is een zoektocht geworden die geleid heeft tot het verwoorden en verbeelden van mijn onderneming. Waar ligt mijn passie? Wie is mijn ideale klant? Het heeft me veel gebracht, niet alleen inzicht in mijzelf als ondernemer, maar ook samenwerking en verbinding met andere ondernemers. En ik geloof dat daar de kracht van de ondernemer ligt, want samenwerken daagt uit en creëert nieuwe kansen. En voor mij was de kern van dit traject: hoe maak ik de verbinding tussen mijn passie voor beeld en mijn tomeloze interesse in wat mensen drijft en hoe ze zichzelf zien? Ik help jou jezelf te laten zien: online, voor je onderneming, maar ook help ik jou door de mooie momenten in je leven vast te leggen. Hoe laat jij jezelf zien? De uitwerking van mijn reis ligt hier voor je. Met natuurlijk vooral veel beeld, maar ook een paar woorden!

HENDERIKE

5


Tree of life

6

HENDERIKE


LEVENSLOOP Steenwijk 24 oktober 1977 Geboren als tweede dochter in het gezin. In 1982 volgt er nog een zusje. Middelbare school in Oldenzaal Ik zit in de muziekklas, speel gitaar en zing. Ook schrijf ik voor de schoolkrant. Opleiding HBO Personeel en Arbeid Wat wil ik later worden? Iets met mensen, maar niet te soft, dus het wordt P&A. De opleiding valt me tegen en na drie jaar stop ik er mee. Maar, studeren is een feestje! Op kamers, stappen, sociale leven, ik heb er met volle teugen van genoten. 1999 Aan het werk bij NBBS Reizen Niet studeren, dan maar aan het werk! Interne opleiding gedaan in Leiden en meteen aan de balie bij de reiswinkel in Zwolle. Wat heb ik veel geleerd in korte tijd over het inschatten van mensen, klantvriendelijkheid en een goede werkhouding. Van ik naar wij In 2000 ontmoet ik Fedor op het moment dat ik het vertrouwen in de liefde en in mezelf een beetje kwijt ben. “the most memorable people in your life are the ones who love you when you aren’t very loveable” Follow your heart En toch weer de kriebels, zou de kunstacademie wat voor me zijn? Toelatingsexamen gedaan en het lukte! De camera en doka ontdekt, maar de ‘kunsten’ en ik waren toch geen match. Gestopt, maar de fotocamera bleef! 2005 tot 2011 is vol hoogtepunten In 2005 ben ik begonnen als freelance fotograaf en ben dit altijd blijven doen naast een baan bij een werkgever. In 2008 krijgen we een prachtig cadeautje: onze dochter Lilan wordt geboren. In 2011 volgt ons tweede cadeautje: zoon Dim. We zijn helemaal compleet. 2014 Start before you’re ready! De jongste gaat in april 2015 naar school, en ik heb weer het gevoel dat de wereld voor me open ligt. Mijn visie op fotografie begint zich te verleggen naar fotografie als middel, en niet als doel. Verbinden en samenwerken met andere enthousiaste ondernemers is waar ik energie van krijg! HENDERIKE

7


MIJN DRIJFVEREN

88

HENDERIKE


denk

jezelf

beeldig

Hoe kom je erop: denk-beeldig... Ik weet het eigenlijk zelf niet meer, het kwam ineens in me op, jaren geleden alweer. Ik vond het vooral leuk klinken... Toendertijd ging mijn onderneming nog door het leven als Henderike Fotografie, maar dat bleek niet zo’n handige bedrijfsnaam, hoe voor de hand liggend hij ook was. Henderike kun je natuurlijk op enorm veel manieren verkeerd schrijven, laat staan dat je de naam na een ontmoeting meteen kunt onthouden. Denkbeeldig was er dus eerder dan de betekenis. Pas tijdens alle stappen die ik doorlopen heb tijdens dit traject heeft het voor mij echt inhoud gekregen. Op de vraag ‘Henderike, wat drijft jou nu echt?’ kwam ik toch steeds uit op het proces wat je tijdens een fotosessie met iemand doormaakt. Het maken van ‘de perfecte’ foto gaat namelijk helemaal niet over de technische kant van het fotograferen, het gaat over wat je los kunt maken in mensen, zodat zij zich onbevangen en vrij voelen voor de camera. Dan pas vang je mensen op hun mooist in beeld. Beeldig is natuurlijk een tuttig woord, maar voor mij staat het voor de mooiste kant van jezelf. En dat begínt met de gedachte: dat je mooi bent zoals je bent en dat je WEL op je best op de foto kunt staan. Dat is het proces dat we doorlopen tijdens een fotosessie: door praktische tips en trucs leer je te ontspannen, en laat ik je het verschil zien tussen hoe jij je voelt, en hoe dat op beeld over komt. Dat heeft allemaal te maken met wat je over jezelf gelooft. Dat je niet fotogeniek bent, dat je toch altijd ‘stom’ op de foto staat, en zo nog veel meer belemmerende overtuigingen die je ervan weerhouden om de beste versie van jezelf te laten zien. Ik wil momenten vangen en bewaren in beeld. Mooie momenten die gaan over jou, je onderneming, je familie of jouw passie. Door de lens van de camera zie ik de schoonheid in jou zoals je echt bent, zonder opsmuk en mooier dan jij jezelf in de spiegel ziet… Er zit namelijk meer in je dan je zelf vermoed! Ik help jou je goede kant te belichten, zodat je jezelf in je kracht kunt (laten) zien. Ik ben geduldig, respectvol en ontspannen, maar tegelijkertijd ook doortastend, zodat ik tips en sturing kan geven en we de beste versie van jezelf vast kunnen leggen. Daarnaast ga ik letterlijk beeld én woord verbinden als magazinecoach in samenwerking met Kairos Consultancy. En dan is de cirkel voor mij rond: de combinatie van mijn passie voor beeld/ fotografie met mijn nieuwsgierigheid naar jou!

`Het heeft allemaal te maken met wat je over jezelf gelooft`

HENDERIKE

9


DIT BEN IK OOK

MOEDER Moeder van twee prachtige kinderen, Lilan van 6 jaar en Dim van bijna 4 jaar. Twee kinderen die door het leven dansen en mij geleerd hebben hoe ik moeder moet zijn.

PARTNER In 2000 heb ik Fedor ontmoet. Wat begon als een flirt werd acht jaar later de vader van mijn kinderen! Onverslaanbaar team zijn we. Het leven is mooier mĂŠt jou!

10

HENDERIKE


DIT BEN IK OOK

KAMPEERGENIETER Vakantie! Caravan pimpen is een hobby en een poging om de caravan iets minder burgerlijk te laten lijken... Er is niets heerlijkers dan eenmaal op de camping, voor je hutje in de avondzon zitten, met een glas wijn in je hand en naar je spelende kinderen te kijken.

HENDERIKE

11


DIT BEN IK OOK

lezervanalleswatlosenvastzit HOBBYkok UITetenFAN zus

KOOKprogrammaADDICT PINTERESTer

PILATESFREAK praatVRIENDIN fontfan WIJNliefhebber gek opTopGEAR REGELAAR dochter

raar gezelligerd PRAATGRAAG pieke

GANGMAKER

knutselaar schoondochter PLEISTERPLAKKER boerZOEKTvrouwcommentator MUZIEKLIEFHEBBER

en nog veel meer...

12

HENDERIKE


DIT BEN IK OOK

HENDERIKE

13


there is no beauty without some strangeness

14

HENDERIKE


HENDERIKE

15


ONDERNEMENDE PROFESSIONAL

16

HENDERIKE


ADVERTENTIE

Voor de ondernemende professional! Wil jij jezelf (online) op je best laten zien? Wie jij bent en wat je doet? En vind je jezelf misschien niet zo fotogeniek? - ik help je! Of juist wel? - dan zijn we snel klaar!

www.denk-beeldig.nl Professional in beeld Wat is het? Hoe wil jij jezelf en jouw onderneming (online) nog beter profileren? We maken foto’s op een door ons samen gekozen locatie, ik geef je tips en trucs om je van je beste kant te laten fotograferen. We nemen hier uitgebreid de tijd voor (ca. 2 uur). • • • •

Wat krijg je? profielfoto voor LinkedIn uitgebreide shoot op een mooie locatie gratis intake voorafgaand aan de shoot ca.15 foto’s digitaal op hoge resolutie die je kunt gebruiken voor je website en social media, maar ook geschikt voor drukwerk

De denk-beeldig bedrijfsreportage Wat is het? Een uitgebreide reportage om jou en je bedrijf in beeld te brengen. We maken eerst een serie portretfoto’s op een geschikte locatie (in overleg). Daarna breng ik je bedrijf mét jou in beeld en zorg voor een diversiteit aan foto’s die laten zien wie jij bent als ondernemer/professional en wat je product is.

• • • •

Wat krijg je? een compleet fotografisch beeld van jou als ondernemer/professional en je bedrijf uitgebreide intake en shoot op meerdere locaties profielfoto geschikt voor LinkedIn ca. 50 foto’s digitaal op hoge resolutie, die je kunt gebruiken voor website, social media, maar ook voor drukwerk (rechtenvrij) én je eigen magazinecover: wie ben jij en waar sta je voor in beeld en woord!

Mini-sessie Wat is het? Zoek in je netwerk nog drie andere ondernemers / professionals en boek de voordelige mini-sessie! We maken foto’s op een door ons samen gekozen locatie, ik geef je tips en trucs om je van je beste kant te laten fotograferen. • •

Wat krijg je? profielfoto voor LinkedIn drie extra foto’s die je kunt gebruiken voor je website en social media


BUITEN SESSIE

18

HENDERIKE


Lekker naar buiten Rugzak op, spullen mee en op pad. Voor de “trash the dress-shoot” met Annelies hebben we een locatie vlakbij Wijhe opgezocht. Annelies heeft haar trouwjurk opgeofferd en ik had zelf nog een trouwjurk geregeld voor het verf-gedeelte in de studio. Wat een plezier hebben wij gehad deze dag! We trashed the dresses... Ik werk graag met een thema als vertrekpunt, maar als we eenmaal aan de gang zijn gaat het om de interactie die we hebben en zo ontstaan de mooiste ideeën ter plekke.

HENDERIKE

19


LIFESTYLE

20

HENDERIKE


LIFESTYLE

you will never have this day with your children again. tomorrow, they'll be a little older than they were today. this day is a gift. breathe and notice. smell and touch them. study their faces and little feet and pay attention.

relish the charms of the present. enjoy today, mama. it will be over before you know it. HENDERIKE

21


COLUMN

Sue Bryce is een van de fotografen waar ik af en toe foto's van bekijk om 'inspiratie' op te doen. De sfeer die ze neerzet in elke foto vind ik heel bijzonder, vooral omdat ze haar eigen stijl doorvoert in alles wat ze maakt. Wat ze ook heel sterk doet is haar 'merk' in de markt zetten, ze kiest heel duidelijk voor een ding en is daar heel succesvol in.

AN INTERVIEW WITH SUE BRYCE How did you tap into your target market so that you could charge what you do? Women speak on average of 10 – 12 thousand words a day. With every woman there is 10 more, Her sister, her best friend, her Mum, her daughters, her work colleagues. This is my secret, I have refined the Power of Marketing to Women and their Inner Circles. After all who is booking you, The Mother? The Bride? The Grandmother? Best thing you ever did for your business? Defined my Brand, my style, my pricelist and my product. I made it easy to understand who I am, what I do and how much I charge. Most people make this very hard I know who my target market is and my message is clear. I have also made it very easy to buy from me, so it works. You have obviously established yourself in a niche market, do you think all photographers should find their niche? I do, I believe all the best photographers are Niche defined. But then I have to ask one question. Do you do different genres because you don’t believe you can survive on just the one you love? This was my biggest hurdle 8 years ago I designed my website, I put no families on it, no babies and I held my breath and guess what? I got exactly what I advertised for. Interesting how fear can get in the way. Also interesting how great passion can create success. All I know is this: If I talk about what I do with great LOVE, people come to me. If I was grumbling about ‘hating’ weddings I wouldn’t be successful. I attract so much more by loving what I do. 22

HENDERIKE

How much emphasis do you put on yourself to continually evolve and grown? All species that ever existed learned to evolve or they die. I started in this industry 22 years ago when we painted on photos. Now I’m a Photoshop Master, then it was medium format film and welcome digital, what a hurdle that was. I have experienced evolution and change in this industry consistently since I started in it. So many people talk about this with trepidation, I’m always looking forward saying ‘What’s Next’ . . . How exciting, learn, change. Will you tell us about your daily work routine? I spend a huge chunk of my day on the computer. Emails and blogs and questions are my first stop of the day. Then I shoot mid morning, the light is always beautiful at this time and I am fresh and at full power. I always do a rest, quiet time or meditation after I shoot because I expend a huge amount of energy on people. Then when I’m rejuvenated I download and process my shoot. This is my favorite time. Late afternoons are for viewings and evenings are for playtime and creative sessions. What have you found to be hard within your business? Asking for money, believing my products were worth what the pricelist said and talking money. This took me years. I found as soon as I believed what they were worth so did everyone else but that took a long time. I was so worried all the time about money and being good enough and what I was worth. God help me, that kind of constant resistance is exhausting. I just learned one day to speak up

for myself and not to be afraid of charging and earning. I learned the power of giving 50 and receiving 50. I learned to accept the same way I gave, with gratitude and service – this is how I found MY WORTH. What has been the highlight of your career? The day I realized you don’t have to be stressed out to earn an income. My first four years in business I took way too seriously. The more I learn to work from a place of relaxation and joy the more I perpetuate money and freedom. We are not Rocket Scientists, we are creative photographers. Relax. Sorry I have two, photographing a beautiful family and then their Dad died 6 weeks later. I realized then I capture relationships, I stopped time for those people. These are the single most important memories they own. He didn’t know how much he impacted my path either.

www.suebryce.com


TOP TIPS

vijf tips

om op je best gefotografeerd te worden #1 Weg met de onderkin! Duw je kin wat naar voren en een klein beetje naar beneden. Niet te ver, want dan krijg je een giraen nek‌ Als je dan je tong tegen je gehemelte drukt, minimaliseer je je onderkin.

#3 Draaien!

#2 Perspectief Zorg dat je in een groep nooit het dichtst bij de camera staat, want dan lijk je disproportioneel groot. Zorg dat je in plaats daarvan op dezelfde lijn staat als de andere mensen op de foto.

Sta altijd een beetje schuin naar de camera toe met je lichaam. Je lijkt op die manier twee keer zo slank dan wanneer je frontaal naar de camera toe staat. En wie wil dat nou niet?

#5 Vier stappen voor een ontspannen glimlach

#4 Schuin Draai je hoofd iets schuin naar de camera, op die manier komen je trekken beter uit dan wanneer je met je gezicht recht naar de camera staat.

1.Doe je ogen dicht 2.Adem een keer diep in en uit 3.Open je ogen voordat de camera klikt 4.Glimlach (geloof me, het werkt echt)

HENDERIKE

23


beauty is not in the face it is a light in the heart [kahlil gibran]

24

HENDERIKE


HENDERIKE

25


BEFORE I HIT THE BUCKET

OP DE MOTOR TOEREN MET PA

Motorrijbewijs halen Naar North Sea Jazz Met camper&kids door Europa Een vreemde taal leren Naar Barcelona, Parijs, Londen, Brussel... Naar Zuid Amerika Vakantiehuisje aan het strand Kleinkinderen krijgen

26

HENDERIKE


HENDERIKE

27


DOOR ANDERE OGEN

ZUSSENFOTO Deze foto van mij (midden) en mijn zussen werd vier jaar geleden gemaakt. Even daarvoor was ik een dierbare verloren aan een vreselijke ziekte, en de fotosessie die we ter herinnering nog hadden willen maken, kon niet doorgaan. Hij was er te ziek voor. Ik overlegde met Henderike en we spraken af, dat ik de sessie later een keer mocht doen, met wie ik maar wilde. Dan kies je natuurlijk voor je familie. Mijn mooie grote lieve gekke familie. Maar de avond voor deze sessie had ik me opeens heel erg alleen gevoeld, en verschrikkelijk gehuild. Gewoon, om dingen die niet lopen zoals je ze bedacht had in het leven. Met dikke rode ogen meldde ik me met mijn zussen bij de studio, en wonderwel, was het juist en alleen Henderike, die zag hoe bij mij de vlag ervoor stond. ‘Je ziet er niks van, hoor!’ zei ze opbeurend toen ik moest bekennen dat het huilen me nader dan het lachen stond. Dat vind ik één van haar grootste kwaliteiten. Dat Henderike heel intuïtief en meevoelend is. Ik vind haar foto’s qua belichting ook geweldig, maar in alle eerlijkheid, daar weet ik niet zoveel van. Volgens mij is wat iedereen van zo’n foto wil, is dat het een moment vangt dat tekenend is voor hoe de mensen, en de dingen, zich tot elkaar verhouden. Henderike laat je heel vrij in je eigen invulling, staat open voor het gevoel dat je meebrengt, en biedt ruimte voor een hoop ‘spielerei’ zonder zich te laten afleiden van haar doel; een goede kwaliteit foto. Kortom; het werd een fantastische sessie. Dat zie je wel aan dit resultaat!

KIRSTEN BAARSLAG KLANT EN HRM ADVISEUR 28

HENDERIKE


DOOR ANDERE OGEN

ENTHOUSIAST Wij hadden Henderike uitgenodigd om onze trouwfoto’s te maken. Ze was ons aangeraden door een vriendin. We hadden best specifieke wensen voor onze foto’s. We wilden geen ‘standaard’ kiekjes in het bos, maar een shoot op een stoere locatie met onze ‘trouwkoets’: een Honda C50. We hadden een paar voorbeeldplaatjes gezocht die ongeveer dezelfde sfeer uitstraalden die wij ook voor ogen hadden. Henderike kon zich hier gelijk in vinden. Ze dacht enthousiast mee en dit uitte zich in een serie prachtige foto’s helemaal naar onze wens. Ondanks de spanning op de dag zelf, wist Henderike er tijdens de shoot een ontspannen setting van te maken. Het enthousiasme van die dag zie je echt terug in de foto’s. Deze foto springt voor ons beiden eruit. De compositie is perfect, de belichting is goed en de sfeer die het uitademt klopt voor ons. Hij hangt nog steeds bij ons aan de muur! THIRZA KLUEN KLANT EN GRAFISCH ONTWERPER

TRASH THE DRESS Voor een fotoshoot genaamd ‘Trash the dress’, hebben Henderike en ik mijn trouwjurk gebruikt om een beeld vast te leggen waarmee je dit thema verwezenlijkt. Deze foto vind ik prachtig door zijn dramatische uiterlijk. De belichting, de drapering van de jurk in het water, de positionering van mij en het “kader” waarin het beeld is vastgelegd zijn perfect gekozen. Het beeld laat door de dramatiek een bepaalde triestheid zien, tevens stilte in een zuivere vorm. Bij het maken van de foto’s heb ik die rust gevoeld. Mede door de fijne manier van fotograferen van Henderike.

ANNELIES WOLBERT KLANT EN INTERIEUR- EN PRODUCTONTWERPER HENDERIKE

29


DOOR ANDERE OGEN

Interview door: papa

Diepte interview met Lilan

(6 jaar) Lilan, wat vind je van je mama? Lief. Wat vind je lief aan je mama? Soms mogen dingen gewoon wél. Soms mogen we een snoepje ofzo, soms ook niet. Ik snap wel dat ik soms geen snoepje mag, want het is niet gezond voor je. Dus dat doet mama wel goed? Ja, dat vind ik wel. Wat vind je zo knap aan mama? Nou, dat ze dingen heel goed precies kan doen. Ze kan heel goed precies foto’s nog een beetje mooier maken op de computer. Ik heb een geheimpje met mama, papa. Oh ja? Ja, dat wij jou een beetje gek vinden. Oh nee, grappig bedoel ik. Wanneer is mama niet zo lief? Als ze jou plaagt. Is mama ook wel eens eigenwijs? Nee dat nooit. Is mama wel eens ongeduldig? Als we bijna te laat zijn voor school. Wat zegt ze dan tegen je? Lilan, werk nou eens een beetje mee! Ik vind dat wel fijn, anders kom ik te laat op school.

Diepte interview met Dim (3,5 jaar)

Dim, we gaan even praten over mama. Ja? Heb je ook een lieve mama Dim? Ja! Hoe lief? Heel lief. Heb jij een knappe mama? Jawel hoor. Wat vind je leuk aan je mama? Dat weet ik helemaal niet! Kan ze lekker eten koken? Ja hoor. Ik ben wel heel groot gegroeid. Wat kan mama goed koken? Pap en patat. En pannenkoeken. Wat kan mama heel goed? Dat weet ik echt niet hoor. Vind je niet dat ze goed foto’s kan maken? Nee hoor. Even blijven zitten Dim, we zijn aan het praten. Wat doet mama wel eens niet leuk? Soms mag ik geen televisie kijken. Wat vind je daarvan? Jammer. Hou je veel van je mama? Ja hoor, heel veel. 30

HENDERIKE


ADVERTENTIE

Voor de bijzondere momenten in een mensenleven! Iedereen die mijn fotografisch leven in wandelt heeft een ander verhaal. Ik maak eerlijke en oprechte foto’s met jou, zoals je bent, zonder de behoefte jouw onvervangbare eigenheid eruit te photoshoppen. Niemand is zonder imperfecties, dat maakt jou je unieke zelf. Je bent ‘beeldig’ zoals je bent!

www.denk-beeldig.nl

Kids in beeld Wat is het? Bij je thuis of op een mooie locatie. Ik breng jouw kind in beeld zoals het is: ondeugend, vrolijk, springerig, eigenwijs en met wijze ogen! Wat krijg je? • een gezellige en ontspannen fotoshoot met een geduldige fotograaf • 5 foto’s digitaal op hoge resolutie

Jij en je zwangere buik in beeld Wat is het? Bij je thuis of op een mooie buitenlocatie. Ik breng jou met je prachtige buik in beeld, ontspannen en ongedwongen. We zoeken naar een bijzondere manier om deze fase in jouw leven vast te leggen: een ongebruikelijk locatie, extraverte kleding of puur natuur. Wat ben je mooi! Wat krijg je? • een ontspannen fotoshoot (ik zorg voor de chocolaatjes) • 10 foto’s digitaal op hoge resolutie • korting van 10% op ‘Kids in Beeld’

Buiten-sessie! Wat is het? We gaan op pad! Jij met je mooiste kleding (misschien zelfs wel met je trouwjurk…) en ik met mijn camera. We nemen uitgebreid de tijd (ca. 3 uur) om op een of twee mooie locaties een fotoserie te maken van jouw unieke zelf. Geen gewone fotoshoot, maar een artistiek resultaat ‘met een randje’. De mogelijkheden zijn eindeloos… Op een industriële locatie, loop het water in, sta in de modder, klim in een boom, of we gaan met verf aan de slag. Wat krijg je? • een uitgebreide artistieke fotoshoot op locatie • tips en trucs om je van je mooiste kant te laten fotograferen • 10 foto’s digitaal op hoge resolutie

Familie in beeld Wat is het? Hoe groot is jouw familie? We zoeken een mooie locatie uit en ik vang je familie in beeld zoals ze zijn. We maken plezier, spelen en lachen! Wat krijg je? • een gezellige en ontspannen fotoshoot met een geduldige fotograaf • 5 foto’s digitaal op hoge resolutie

HENDERIKE

31


Life is about the people you meet and the things you create with them

So go out and start creating

live your dream an

wear your passion. 32

Henderike magazine  

Denk jezelf Beeldig. Een persoonlijk magazine van Henderike. Een blad over Henderike door Henderike, voor jou.

Henderike magazine  

Denk jezelf Beeldig. Een persoonlijk magazine van Henderike. Een blad over Henderike door Henderike, voor jou.

Advertisement