Page 1

ANNETTE. RUBRIEKSKOP

Analytisch . Intuïtief . Energiek & Enthousiast

Jij bent mooi! Je ziet het alleen zelf nog niet...

Regie pakken Wat is dat eigenlijk? Dit ben ik Een verbinder, vol ideeën Editie 2016 € Onbetaalbaar

Annette Magazine

1


RUBRIEKSKOP

2

Annette Magazine 2


RUBRIEKSKOP

Annette Magazine

3


Dit magazine is een eigen uitgave met beperkte oplage. KopiĂŤren mag, maar laat het even weten. Vraag ook Annette naar de digitale versie van dit magazine. Dit magazine is gemaakt in samenwerking met de Kairos consultancy. Vind, vertel, verkoop jouw ware verhaal. Wil jij ook een blad maken? Neem even contact met ons op, wij helpen je graag (susan@kairos-consultancy.com)

4

Annette Magazine 4

Annette Kimmel annette@youshine.nl 06 37 17 01 22


EDITORIAL

Van binnen naar buiten.... een terugkerend thema

Van binnen naar buiten is de rode draad van mijn magazine. Terugkijkend naar het verleden is dat de weg die ik heb afgelegd om van binnen naar buiten uit te stralen, wie ik nu ben geworden. Bij het tot stand komen van dit magazine is het doorlopen van de weg van binnen naar buiten een belangrijk element. Welke gedachtes heb je als het gaat om je eigen bedrijf en hoe ga je dit verwoorden/laten zien in je magazine. En ook kijkend naar mijn plannen voor mijn bedrijf ‘You Shine’ gaat het om de verbinding leggen met de binnen- en buitenkant van mijn vrouwelijke klanten. Ik wil vrouwen gaan begeleiden met oefeningen en praktische tips om ze van binnen en buiten te laten stralen zodat zij zien en ervaren hoe mooi ze zijn. De cirkel is rond!

Annette

Annette Magazine

5


LEVENSLIJN

Van lelijk eendje... 15 april 1973 Geboren op 15 april 1973 op het platteland van de Hoeksche Waard. Volgens mijn vader “moeilijk gekomen moeilijk gebleven”

Opties blijven open Na de Mavo kan ik niet kiezen. ‘ Wat wil ik nu eigenlijk als ik later groot ben?’ Ik houd alle opties open en ga door naar de HAVO (uitstel) en daarna kies ik voor de HBO studie Culturele en Maatschappelijke vorming gericht op Vrijetijdskunde. Lekker brede studie, alle opties blijven open.

Vastberadenheid Mijn dromerigheid op school hielp me niet ;-((. Ondanks twijfels school toch naar de MAVO! Waar vastberadenheid al niet goed voor is!!

Eerste liefde Rond 15 jaar mijn eerste vriendje; hopeloos verliefd.

“ Ik droom van prinsen op witte paarden die me meenemen naar een ander leven” Intuïtie Alleen de externe waardering is niet genoeg. Het gaat wringen. Mijn eerste vriendje is niet degenen met wie ik verder wil. Ik kan niet mezelf zijn bij hem. Intuïtief breek ik acuut en kies ik voor Jeroen. Hij waardeert me en ik kan mezelf zijn. We trouwen op 22 oktober 1999.

6

Annette Magazine

Buitenbeentje Meisje dat zich binnen het gezin een buitenbeentje voelt, het idee heeft zich te moeten bewijzen en op-boksen tegen haar broer en graag waardering wil en deze niet krijgt. Meisje dat hield van jongensdingen en toch dromerig door het leven gaat. “Dromen van prinsen op witte paarden” die me meenemen naar een ander leven.

Jeroen Door Jeroen ga ik mezelf en de wereld met andere ogen zien. Letterlijk maar ook figuurlijk We zijn gek op vakanties. Samen hebben we al veel van de wereld gezien!!

Ik heb mijn waardering gevonden ‘Eindelijk iemand die van me houdt’


LEVENSLIJN

Mijn verstand en hart zeggen mij dat ik nu een kanteling moet maken in mijn leven. Vaak maak ik deze dan heel resoluut.

Coachen van medewerkers, trainen... Ondertussen samen met Jeroen verhuist naar Haarlem. Met mijn ANWB contract op zak zie ik mijn droombaan bij Unigarant; coachen van medewerkers, training geven, ontwikkelen…. Ik solliciteer en word aangenomen!

Burn out Mijn ‘droombaan’ is geweldig en toch kom ik mezelf tegen. Ik voel dat ik moet op-boksen tegen mijn beeld dat ik niet goed genoeg ben in vergelijking met mijn collega’s. Ik raak in een interne burn-out. Transformatie Toch leer ik door wilskracht en de waardering in mezelf te zoeken. Door steeds de vraag te stellen: “Waar ben ik goed in?” en “Wat doe ik goed?” neem ik de eerste stappen om van mezelf te gaan houden. Mijn transformatie staat aan het begin.

VVV & ANWB Via mijn afstudeeropdracht die ik bij de VVV/ANWB doe, word ik gevraagd om daar te blijven werken. Ik pak de kans aan. Gelijk een baan na mijn afstuderen. Na mijn HBOopleiding direct aan het werk bij de VVV-ANWB Oud Beijerland.

Bloeien en groeien Ondertussen ga ik werken bij de ANWB omdat ik gevraagd wordt voor een opleidingsproject. Nu 14 jaar later werk ik er nog steeds met veel plezier. Bij de diversiteit van het werk, de opleidingsprojecten maar vooral het ontwikkelen, laten bloeien en groeien van medewerkers, ligt mijn passie. Ik transformeer in deze periode echt tot de zwaan die ik wil zijn door aan de ene kant de inhoud van mijn werk en aan de andere kant de waardering die ik daarin krijg en het vertrouwen dat ik bij mezelf heb ontwikkeld.

2016, het is weer tijd voor een kanteling Ik wil mijn persoonlijke ervaring, mijn transformatie gaan uitdragen en een voorbeeld zijn voor andere vrouwen. De vorm: hybride ondernemer. Zo houd ik nog steeds alle opties open ;-)

naar zwaan Annette Magazine

7


RUBRIEKSKOP

8

Annette Magazine 8


RUBRIEKSKOP

Mooi Hoe val je in slaap Hoe begint je dag Open je je ogen met een traan of met een lach En kijk je om je heen En zie je dan de zon Of zoek je achter alles naar de schaduw op de grond Leef je voor geluk Of sterf je van verdriet En voelt dat als een keuze of heb jij die keuze niet Het maakt niet echt iets uit Of dat de waarheid is of niet Het is hoe jij het ziet Hoe mooi kan het leven zijn Het is maar hoe je kijkt Het is maar wat je droomt Hoe mooi is jou werkelijkheid Jij bent net zo rijk Zo rijk als je je voelt Weet je wat je hebt Is de cirkel rond Zie je wat er staat of mis je enkel wat er stond Krijg je wat je wil of zelfs meer dan wat je vroeg Ben je tevreden met het minste of is het meeste niet genoeg Raak je verwonderd van de sneeuw Van het ruisen van de wind Geniet je van de vogels Van het lachen van een kind CreĂŤer je je geluk, want binnen in jezelf Is waar het eindigt en begint Hoe mooi kan het leven zijn Het is maar hoe je kijkt Het is maar wat je droomt Hoe mooi is jou werkelijkheid Jij bent net zo rijk Zo rijk als je je voelt Zo rijk als je je voelt Hoe mooi kan het leven zijn Het is maar hoe je kijkt Het is maar wat je droomt Hoe mooi is jou werkelijkheid Jij bent net zo rijk Zo rijk als je je voelt Zo rijk als je je voelt Zo rijk als je je voelt Marco Borsato - Mooi

Annette Magazine

9


You RUBRIEKSKOP

Shine

In gesprek met Annette Kimmel, eigenaar van You shine. You shine helpt vrouwen met praktische tips en oefeningen om te stralen van binnen en buiten en jou zo te laten zie hoe mooi je bent.

Wat betekent stralen voor jou? Voor mij betekent stralen dat je energie uitstraalt. Energie die vrijkomt van binnenuit. Deze energie van binnenuit kan alleen vrijkomen als je persoonlijke belemmeringen omzet in authenticiteit, je de regie kan pakken en het gevoel creëert dat je er toe doet, dat je er mag zijn. Energie van binnenuit straalt uit naar buiten. Je geeft energie, straalt letterlijk. De energie is zichtbaar in je mimiek, je ogen die stralen en de kleding die je draagt.

‘ Mooi’ van Marco Borsato illustreert dit voor mij. Hij zingt: ‘Hoe begint je dag, open je je ogen met een traan of met een lach’. In alleen die eerste regel zit voor mij de betekenis van regie pakken. De keuze is aan jou begin je met huilen en het laten overheersen van negatieve gedachten of zie je de zon schijnen en laat je gedachten hierdoor positief beïnvloeden. Pak je de regie of blijf je in je slachtofferrol. Je maakt zelf de keuze. Daarmee zeg ik niet dat er dan geen nare dingen in je leven kunnen gebeuren. Het is wel aan jou de keuze hoe je ermee omgaat.

Wat heeft regie pakken met stralen te maken? Voor mij heeft regie pakken alles met stralen te maken. Met regie pakken bedoel ik dat je zelf de keuze maakt hoe je in het leven staat. De songtekst van het liedje

10

Annette Magazine 10

“Begin je met huilen of zie je de zon schijnen? Je maakt zelf de keuze.”

Zet je het stralen wel eens bewust in? Ik zet stralen zeker bewust in. Ik roep de energie op die erbij hoort door te denken aan een positieve ervaring of te


RUBRIEKSKOP ADVERTORIAL

denken aan het gevoel van stralen. De energie stroomt dan vanzelf van binnen naar buiten.

Hoe wil je anderen vrouwen dit stralen laten ervaren? You shine wil andere vrouwen ook die ervaring bieden. Laten stralen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De keuze is aan jou wat je wil laten stralen. Voor het stralen van binnenuit werk ik vanuit mijn ervaring als trainer/coach aan je zelfbewustzijn. We gaan samen op zoek naar de gedachten die je weerhouden om te stralen en pakken deze één voor één aan. Ontdekken en groei vanuit verbinding met jezelf. De inzichten uit het boek ‘de kunst van het stralen‘ en de believes van Brene Brown ondersteunen mijn werkwijze. Beide zeggen dat stralen zit in Eigenheid, Durf te fallen, Positiviteit, Intuïtie, Fysiek, Natuur, Contact, Open en Onbevangen, Flow, Acceptatie, Gewoon zijn en

Visualiseren. Voor het stralen aan de buitenkant werk ik vanuit mijn ervaring als Imagocoach. We kijken naar de kleuren en de vormen van de kleding die je draagt. Versterkt dit je stralen of zwakt het juist af? Ik geef je eerlijk advies. Dit advies kan je dagelijks toepassen als je voor de kledingkast staat.

Waar kan je bij mij voor terecht? Garderobe review Here I am (imagocoaching) Stralen in 1 dag (workshop) You Shine (again) (training persoonlijke profilering) Inside out (1 op 1 persoonlijke coaching)

Annette Magazine

11


Annette

DIT BEN IK

Aandacht voor jou

volgens

Samen Positief

Oprecht Praktisch Dit zegt mijn groene kant over mij Annette weet in elke situatie waarin zij zich bevindt rust, saamhorigheid en goodwill te creĂŤren. Annette hecht veel waarde aan harmonieuze relaties en het is daarom niet verbazingwekkend dat mensen zich tot haar wenden voor aanmoediging, zorg en ondersteuning. Annette geniet van verschillende bezigheden en een verscheidenheid aan mensen. Het geeft haar een kick om onverwachte en ongewone dingen te doen. Annette wordt door anderen gezien als iemand die gemakkelijk in de omgang en praktisch ingesteld is. Zij zal zelden met een mond vol tanden komen te staan en zij weet altijd precies datgene te zeggen waardoor mensen zich op hun gemak voelen.

Tref je mij op een slechte dag? Dan ga ik in de vertraging 12

Annette Magazine 12


DIT BEN IK

Vol ideeen.

Stimulerend

Enthousiast Brengt een ander perspectief

Kijkt verder

Dit zegt mijn gele kant over mij Annette straalt hartelijkheid en enthousiasme uit. Ze heeft een optimistische kijk op het leven in het algemeen en de mogelijkheden van ieder mens in het bijzonder. Door haar sociale, vriendelijke en hartelijke houding is zij het meeste op haar plaats wanneer zij anderen op praktische wijze van dienst kan zijn. Annette weet door haar oprechte interesse in andere mensen op effectieve wijze ervoor te zorgen dat iedereen betrokken is. Zij houdt van mensen, is doorgaan bewust van de positieve eigenschappen van anderen en kan deze ook zeer waarderen. Annette is warm, open realistisch en straalt optimisme uit.

Tref je mij op een goede dag? Dan bekijk ik alles vanuit het positieve

“Zij ziet iets bijzonders in ieder mens� Annette Magazine

13


RUBRIEKSKOP

Ik help jou met praktische oefeningen en tips te laten van binnen naar buiten zodat jij ziet hoe je bent

stralen

mooi

14

Annette Magazine 14


RUBRIEKSKOP

Annette Magazine

15


Er was eens... 16


ARTIKEL

Een klein meisje, dat gek was op sprookjes Uren luisterde ik als kind de (sprookjes)langspeelplaten die we thuis hadden. Ik luisterde Doornroosje, Assepoester, Sneeuwwitje, Hans en Grietje, Roodkapje en droomde weg….. Ik was geboeid door hoe ze ondanks de problemen in hun sprookjesleven, het altijd weer goed kwam.

Ze ontmoetten de prins op het witte paard, werden gered

mij in de klas zat heb ik niet als erg ervaren. Wel het

door de jager (vast ook een knappe man) en het eindigde

vergelijken dat mijn ouders en de meester/juf altijd deden.

standaard met ‘. ..en ze leefde nog lang en gelukkig’.

Ook hielp het niet dat sommige familieleden vonden dat ik

Heerlijk!!

het zwarte schaap was van het gezin. Ze vonden mij er niet

Ook ik wilde in zo’n sprookje leven. Ik ervoer mijn leven als

passen. Ik was anders.

zwart en donker en voelde me niet gehoord, maar op een dag zou mijn prins me redden en bleek ik ook een prinses te zijn en leefde ik nog lang en gelukkig. Wat ik toen nog niet zag en nu weet is dat mijn leven ook op een sprookje lijkt. Het sprookje van het lelijke eendje dat transformeert in een mooi

Het vergelijken door mijn ouders is in mijn per-

“Ze vonden mij er niet passen. Ik was anders”

zwaan.

ceptie de rest van mijn leven doorgegaan. Als ik iets vertel dan is het standaard antwoord: “ Ja maar je broer……” . In mijn pubertijd heb ik de gevleugelde uitspraak: “Niemand houdt van mij” en ben ik opstandig. Ik heb een negatief zelfbeeld en ben ook bezig met of ik zo wel wil

leven. Op mijn 15de word ik verliefd. Het is wederzijds en we Ik ben de oudste in het gezin van 2 kinderen. Samen met

krijgen verkering. Ik heb me aan deze jongen vastgeklampt.

mijn broer (we schelen 14 maanden) groeien we op in

Eindelijk is er iemand die van mij houdt!!

buurtschap Schenkeldijk. Vijf kilometer gelegen van het dichtstbijzijnde dorp. We zitten op school in de buurtschap.

Toch is er in mij wilskracht en prestatiedrang ontwikkeld.

Een kleinschalige school. Mijn broer en ik verschillen heel

Ondanks dat mijn basisschoolprestaties matig zijn, heb ik

erg van elkaar. Hij uitmuntend op school en een magere jon-

doorgedramd en geduwd. Ik wil naar de MAVO (mee met

gen, ik een dromerig, mollig meisje dat zich niet zo goed kan

mijn vriendin) en dat is gelukt. Na de MAVO, heb ik de HAVO

concentreren, met matige schoolresultaten.

en het HBO afgerond. Ik wil laten zien, bewijzen dat ik het

Doordat mijn broer al kon lezen en schrijven sloeg hij een

ook kan net als mijn broer.

klas over en kwam hij bij mij in de klas. Dat mijn broer bij

Annette Magazine

17


RUBRIEKSKOP

18

Annette Magazine 18


ARTIKEL

Ik hoor je denken, waarom vertel je dit allemaal en waarom is dat belangrijk om te vertellen. Tussen de regels door kan je lezen dat ik voornamelijk de slachtoffer rol pak. Daar zwelg ik in. En toch wist iets diep van binnen, dit is niet de oplossing. Ik moet de regie gaan pakken over mijn eigen leven. Regie pakken is niet makkelijk als je niet in jezelf gelooft. Je hebt daar hulp bij nodig van je naaste omgeving, van collega’s,

Deze praktische oefeningen hielpen mij regie te pakken. 1. Het bijhouden van een positief-complimenten dagboek. Schrijf aan het einde van de dag 3

van coaches.

complimenten of positieve gebeurtenissen die

Ik leer van mezelf te houden, mezelf waardevol te vinden en te

datum. Doe dit door de afgelopen dag aan je

je die dag goed hebt gedaan. Zet bovenaan de

weten dat ik er toe doe. Ik hoef mezelf niet te meten met anderen want ik ben goed zoals ik ben. Transformatie van binnen heeft ook effect op buiten. Ik ga stralen, durf mijn vrouwelijkheid te laten zien. Ik laat mijn haar groeien, gebruik meer make-up en verstop mezelf niet meer in oversized kleding. Ik mag de vrouw zijn die ik ben. De zwaan in mij wordt geboren en mijn innerlijke kracht en ook kwetsbaarheid vertaal ik naar mijn uiterlijk. Ik heb het gevoel dat ik STRAAL en de wereld aan kan, ben positief, ken mijn grenzen en kan geven en er zijn voor anderen. Daarmee zeg ik niet dat er geen problemen zijn, alleen ik maak de keuze hoe ik ze benader: vanuit de slachtofferrol of pak ik zelf

voorbij te laten gaan en bij de gebeurtenissen terug te kijken wat je goed hebt gedaan. Ook de kleine complimenten aan je zelf zijn het waard om op te schrijven. 2. Vervang het woord MAAR in je taalgebruik door andere woorden of maak er een nieuwe zin van. 3. Lees zelfhulpboeken. Bijv. die van Brené Brown, schrijfster van zelfhulpboeken en

de regie.

bekend van bestsellers als ‘De kracht van

Ik gun elke vrouw dit inzicht. Ik wil vrouwen helpen met prak-

beschrijft in deze laatst genoemde het hebben

kwetsbaarheid’ en ‘De moed van imperfectie’

tische oefeningen en tips hen ook te laten stralen van binnen naar buiten zodat ook zij zien hoe mooi ze zijn. Samen op zoek naar de zwaan, naar de krachtige ik, de ik die de regie heeft en

van authenticiteit. Zij geeft aan dat je alleen authenticiteit kan uitstralen als je accepteert te zijn wie je werkelijk bent.

straalt.

Beliefs van Brené Brown 1. Durf imperfect te zijn, grenzen te stellen en jezelf toe te staan om kwetsbaar te zijn. 2. Omarm het gegeven dat we allemaal sterke en zwakke kanten hebben. 3. De verbondenheid met jezelf en anderen is alleen mogelijk wanneer je erin gelooft dat je goed genoeg bent.

Annette Magazine

19


20

Annette Magazine 20


DOOR ANDERE OGEN

Annette Door andere ogen Bruisend, betrouwbaar, bezielend, behulpzaam, behoedzaam, betrokken… dit is slechts een kleine greep uit een hele reeks aan prachtige eigenschappen van Annette. Naast de liefde van m’n leven en fantastische moeder van onze twee jongens vergelijk ik Annette wel eens met een vuurtoren aan de kust. Als een rots in de branding kijkt ze uit over wat mogelijk nog gaat komen. Ze staat met beide benen stevig op de grond. Krachtig, gedreven met veel lef en creativiteit. Zit je in een woelige situatie, of heb je richting nodig, ga er met Annette dan maar voor zitten. Ze geeft richting en helpt je weer de juiste koers te varen. Annette is een uitblinker in luisteren naar anderen, een analyse te maken en… pats..scherp uit de hoek te komen met inzichten die je verder helpen. Haar missie om zoveel mogelijk vrouwen van binnen én buiten te laten stralen is Annette op het lijf geschreven. Hiervoor gaat ze alleen voor het beste van het beste om haar missie te laten slagen.

Jeroen Kimmel

Ondernemer & Echtgenoot

Voorbereiden, ontdekken, leren, ontwikkelen, praten, uitwerken… Annette is niet meer te stoppen. Als je mij vraagt of You Shine een succes wordt? No doubt about it!

Zit je in een woelige situatie? Ga er met Annette voor zitten Annette laat zich als professional het beste beschrijven met twee woorden: betrokken en ervaren. Haar open en vriendelijke manier van vragen maakt dat je ook de lastige zaken met haar kunt bespreken. En haar jarenlange ervaring in trainen, adviseren en beleid maken geven haar een scherp beeld op groei en ontwikkeling voor mensen en organisatie. Door haar ervaring en betrokkenheid te combineren weet Annette de vinger op de zere plek te leggen èn helpt ze die pijn om te zetten in structurele groei.

Pascal van Dooren

Bezink, training en coaching

Annette Magazine

21


DOOR ANDERE OGEN

Flory-Anne Warmenhoven-Versnel Vriendin en owner Simply Stress en Ebits bv

Woorden die bij me opkomen al ik aan Annette denk: Powerrrrrr, zorgzaam, betrokken, betrouwbaar, lief en behulpzaam voor de mensen om haar heen. Annette kan ik dag en nacht bellen en nog staat ze voor me klaar. Onlangs is mijn schoonmoeder aan een hersentumor overleden, geen moment zal ze twijfelen, ze is er en dat is een heel fijn gevoel. Annette kan goed luisteren, maar is ook open over haar eigen “onzekerheden” en hoe ze daarmee omgaat, dat maakt haar kwetsbaar, maar vooral erg mooi en puur. Hierdoor weet je dat ze oprecht is en dat je alles met haar kunt delen.

Annette straalt rust uit en zorgt ervoor dat je je snel veilig en “thuis” bij haar voelt. Zo kun je alles tegen haar zeggen en ze is er altijd voor je. Ze weet inmiddels veel meer wat ze wil en kiest ook veel meer voor zichzelf. Deze ervaring kan Annette als imago-coach goed inzetten. Niet enkel op het emotionele vlak, maar ook op het fysieke vlak. Annette is een prachtige vrouw van binnen en van buiten, de ideale imago-coach die dit graag met mensen deelt.

22

Annette Magazine 22

Ineke Mathot

Oud collega en adviseur Learning en Development bij het COA

Als ik aan Annette denk, denk ik allereerst aan een stijlvolle verzorgde vrouw die haar eigen sterke punten in haar kledingkeus, haardracht en make-up feilloos weet te accentueren.

Ze geeft feedback op de momenten dat het ertoe doet. Eén van de krachten van Annette vind ik dat ze in staat is feedback te geven op de momenten dat het er toe doet. Ze laat de ontvangende partij van deze feedback altijd in zijn of haar waarde en communiceert duidelijk en oprecht vanuit het hart. Als collega is Annette een plezier om mee te werken. In de afgelopen jaren heb ik, dankzij Annette’s feedback, een aantal van mijn eigen valkuilen weten te herkennen. Eén van de valkuilen is in de verdediging schieten bij feedback. Dankzij Annette ben ik nu eerder instaat te herkennen wanneer ik in mijn valkuil stap en weet ik dit nu vaak te voorkomen. Annette is sensitief voor de behoefte van andere in de samenwerking, dit maakt dat het prettig is om met haar samen te werken. Ze voelt zich sterk betrokken bij de ander en geeft je het gevoel dat je serieus wordt genomen. Ze wil je echt tot dienst zijn. Kortom, een van binnen en buiten mooi mens :)


DOOR ANDERE OGEN

Vrolijk. Integer. Doorzetter. Lieverd. Bescheiden. Geduldigd. Organisatorisch. Oprecht. Heel behulpzaam. Neutrale verbinder. Spontaan. Enthousiast. Empatisch. Mooi. Positieve blik. Ambitieus. Belangstellend. Zelfbewust. Ondernemend. Nuchter. Beheerst. Verzorgd. Kritisch. Plichtsgetrouw.

Ik ken Annette als een professional die af en toe leertrajecten inkoopt bij mijn werkgever ICM Opleidingen & trainingen. We hebben allebei een passie voor leren en ontwikkelen van mensen die als een rode draad door onze beide loopbanen heen loopt. Dus inmiddels zijn we ook best wel leermaatjes geworden. We komen elkaar regelmatig tegen op congressen of drinken een paar keer per jaar koffie om bij te praten over nieuwe uitdagingen die we voor ons zien! Annette is iemand bij wie je meteen een goed gevoel krijgt als mens. Met een open en optimistische blik treedt ze de wereld en de mensen die ze tegenkomt tegemoet. Dat maakt haar een aimabel mens met wie je graag contact hebt. En die je ook makkelijk in vertrouwen neemt. Want zij stelt zich open op en dat nodigt uit om ook open tegenover haar te zijn. Ze is naast optimistisch ook heel realistisch en snapt goed hoe mensen in elkaar zitten. Dat je bijvoorbeeld eerst soms iets moet investeren, voordat je er wat voor terug krijgt. Of dat een nieuw imago ook best spannend is en tijd kost en dat je stapje voor stapje kan komen waar je wilt zijn. Met haar waarderende houding en goed mensbeeld, krijg je ook altijd eerlijk advies. Dus ook als iets nog niet zou kunnen werken of dat eerst iets anders nodig is, voordat de volgende stap gemaakt kan worden.

Laura van den Ouden Leermaatje en Adviseur ICM Opleidingen & Trainingen

Het woord coach vind ik daarom ook echt bij Annette passen. Ze staat naast je en niet boven je. Je krijgt van eerlijk advies en ze zal je enthousiasmeren om een volgende stap te nemen onder haar zorgvuldige begeleiding.

Annette staat naast je, niet boven je. Je krijgt eerlijk advies en ze zal je enthousiasmeren. Annette Magazine

23


RUBRIEKSKOP

24

Annette Magazine 24


RUBRIEKSKOP

Je kan een mens niets

leren

Je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in

zichzelf

Galileo Galilei

Eigen fotocollectie - TjechiĂŤ Annette Magazine

25


DIT BEN IK OOK

Ja, dit ben ik ook Geliefde en vrouw van Jeroen Moeder van Thijmen en Stijn Vriendin Dochter Schoondochter & zus Zus Collega Teamlid in wisselende samenstellingen Ram Digibeet Intuïtief Verbinder, vol ideeën, inhoudsdeskundige Opleidingskundige (logo Kessels) Skier en liefhebber van de winter Lid van de familie Kimmel en Havelaar Buuf Buurtgenoot Liedjes die me raken Klant Hockeyteamlid Hardloopster Visionair Kan altijd shoppen 2de huis bezitter van chalet in Oostenrijk, Liefhebber van mooie auto’s Vertegenwoordigster van de ANWB Perfectionist Optimist, Soms chaotisch Koppig Samenwerken Stralend voorbeeld voor anderen Sushi liefhebber Drink graag een kopje koffie met je Wijntjes Uit eten Culturele en maatschappelijke vorming gericht op vrijetijdskunde gestudeerd Altijd al een naaimachine willen bezitten Gek op reizen Gezelligheidsdier Sterrenrestaurant liefhebber Dansen tot in de laatste uurtjes Was liefhebber van hardrock muziek

26

Annette Magazine 26


RUBRIEKSKOP

Annette Magazine

27


28

Annette Magazine 28


TIJD VOOR JOU

Beauty Must Haves

Voor een krachtig innerljk en stralend uiterlijk

Geen Vlek

Baal je ook zo van oogschaduw of eyeliner die uitloopt of vervaagt? Gebruik een eye primer en je hebt de hele dag plezier van je oogschaduw en eyeliner. Alles blijft netjes op zijn plaats zitten. IK GEBRUIK DE EYE PRIMER BE VAN ICI PARIS.

Bekend en stralend

Dat stralen niet alleen met kleding, outfit en buitenkant te maken heeft komt naar voren in het boek ‘De kunst van het stralen, inzichten voor een stralend leven’. Het boek bevat inzichten van meer en minder bekende Nederlands over stralend door het leven gaan. Wat maakt dat zij stralen? Wat inspireert hen? EEN BOEK VOL INSPIRATIE VOOR EEN STRALEND LEVEN!

In je kast

Het hebben van basiskledingstukken zijn een ‘must have’ in je kledingkast. Met deze stukken kun je eindeloos combineren in elk seizoen. Die leuke blouse kan je dan kopen en je gebruikt de spijkerbroek uit je eigen basiscollectie. Bij basiskledingstukken moet je denken aan 3 shirts/blouses, 2 spijkerbroeken, 2 donkere broeken, 2 blazers, 1 jurk, 1 tas die bij vele kledingstukken past en bijpassende schoenen. MIJN FAVORIETE OUTFIT: EEN BLAZER EN BROEK

Met walvissen

Voor een krachtig innerlijk is van jezelf leren houden en accepteren een belangrijk begin. Het bijhouden van jouw-complimenten-dagboek kan je hierbij helpen. Geef jezelf elke dag 3 complimenten en schrijf deze op. Elk compliment is het waard om op te schrijven. Complimenten zijn om te koesteren, gebruik hiervoor een mooi schrift of boekje (bv te koop bij de HEMA) DIT IS MIJN EIGEN ROZE NOTITIEBOEKJE

Annette Magazine

29


SPECIAL THANKS

Een speciale dank aan: Jeroen Kimmel, Janny en Leen Havelaar, Jaco Havelaar, Flory Anne Warmenhoven, Ineke Mathot, Laura van den Ouden, Angelique Hiemstra, Linda Hermans, Patrick Loeps, Frank Keessen, Manuela Wismeijer, Brenda Dodewaard, Tirzah Berger, Arianne Vermeulen, Sabrina de Boo, Paula van Laeren, Karin Nederveld, Laura Gijzenberg, Pauline van Weelden, Pascal van Doorn, Arjan van Dijk, Marieke van Dijk, Suzan van Dijk, Annette Looijestijn, Henderike Vrielink, Annemarie Visschedijk, Marcella Mulder, Jeroen Jager, Annekoos Littel, Sabine van Roijen

30

Annette Magazine 30


VOLGENDE EDITIE

In de volgende editie

De workshop

‘Stralen in 1 dag’ uitgelicht

Intuïtie en stralen Waarom het één niet zonder het ander kan

Stralende vrouwen

aan het woord

Imago

Wat is dat eigenlijk?

Annette Magazine

31


RUBRIEKSKOP

Where the magic happens

your Comfort zone

Annette Magazine  

Annette begeleidt vrouwen om ze van binnen en buiten te laten stralen zodat zij zien en ervaren hoe mooi ze zijn.

Annette Magazine  

Annette begeleidt vrouwen om ze van binnen en buiten te laten stralen zodat zij zien en ervaren hoe mooi ze zijn.

Advertisement