Page 64

4 dages grundkursus/Externship i Emotionally Focused Couples Therapy (EFT) Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) er en evidensbaseret metode til arbejde med par, udviklet af dr. Susan M. Johnson. Metoden er funderet i mere end 20 års forskning og klinisk praksis.

Dette kursus henvender sig primært til psykologer og psykoterapeuter, der ønsker at uddanne sig i denne metode. Med fra kurset får du blandt andet indsigt i EFT modellens enkelte faser og trin og de interventioner, man anvender i arbejdet med par. Du får set, hvordan principper omkring voksentilknytning omsættes til arbejdet med at opbygge trygge relationer i parforholdet. Kurset er officielt godkendt af the International Center for Excellence in Emotionally Focused Therapy (www.iceeft.com) og er første del af uddannelsen og eventuel certificering inden for EFT.

Kurset afholdes af cand. psych. Jette Simon, der er ICEEFT-godkendt EFTinstruktør og -supervisor. Jette har mere end 30 års erfaring i at arbejde med par over hele verden og er direktør i Washington DC Training Institute for Integrative Couples Therapy og Adjunct Professor ved Palo Alto Universitetet.

Kursusdatoer for kommende EFT Externship træninger:

5.-8. Oktober 2016, København 17.-20. Maj 2017 København 7.-10. Juni 2017 København (Godkendt som specialistkursus for psykologer) Prisen er dkr. 8.200,- for kurset af 4 dages varighed.

Jette Simon afholder også følgende kurser, som er åbne for alle terapeuter: 24. Oktober 2016: Introduktion til Internal Family Systems (IFS). Pris kr. 2.200,25. Oktober 2016: Introduktion til Emotionsfokuseret Familieterapi. Pris kr. 2.200,Der afholdes også jævnligt introduktionsdage, hvor du kan høre mere om EFT. Yderligere information om kurser og workshops kan findes på www.dkceft.dk Spørgsmål kan rettes til Steen Rassing via mail sr@steenrassing.dk For tilmelding gå til www.familieudvikling.dk

På Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi – www.dkceft.dk kan du finde en liste over en række af de terapeuter, der er uddannet i metoden. Du kan også finde links til forskningsartikler om EFT, og oversigter og datoer for kurser og andre aktiviteter, der henvender sig til par eller terapeuter. 64

TIDSSKRIFT for PSYKOTERAPI · NR. 3 · OKTOBER 2016

Kurserne udbydes i samarbejde med Center for Familieudvikling

Tidsskrift for psykoterapi 2016 3  

Tidsskrift om psykoterapi. Tema dette nummer: Stress.

Tidsskrift for psykoterapi 2016 3  

Tidsskrift om psykoterapi. Tema dette nummer: Stress.

Advertisement