Issuu on Google+

Pass Certification No1. Test Preparation Resource

Business Objects SABE401 Exam BusinessObjects Enterprise Certified Professional XI - Level Three

Version = Demo Total Questions in Original Product = 70

http://www.passcertification.com/SABE401.html


Question: 1

Which three statements are true about the degree of availability of a multiple-server Business Objects Enterprise system? (Choose three.) A. Regular backups of the Central Management Server (CMS) system database and the File Repository Server (FRS) files are essential. B. If one service fails, it can be taken over by the duplicate service on the same server. C. If the active Enterprise service fails, downtime will depend on how quickly another server machine can be built. D. If the active Enterprise service fails, downtime will be minimal because a backup service on another machine takes over.

Answer: A, B, D

Question: 2

Which three groups of individuals should be consulted when gathering requirements for a Business Objects Enterprise architecture plan? (Choose three.) A. Information workers B. Business unit managers C. IT department managers D. PC support specialists

Answer: A, B, C

PassCertification.com- SABE401 Exam Questions and Answers

1


Question: 3 You are responsible for designing a disaster recovery plan for your organization’s Business Objects Enterprise system. You must ensure that in the event of a major catastrophe, the backup Business Objects Enterprise system can be brought online with a minimum of downtime. Once it is online, the backup system should operate at a comparable speed until the production system can be restored to full operation. Which three design goals should you include in your disaster recovery plan? (Choose three.) A. Fault tolerant servers should be up at all times. B. Fault tolerant servers should be brought up only in the event of a disaster. C. Include additional license fees into the estimated project cost. D. Backup systems must be an exact mirror of the production system. E. Establish a procedure for notifying IT personnel to activate the backup system.

Answer: B, D, E

Question: 4 Which two strategies will help ensure high availability of your Business Objects Enterprise system? (Choose two.) A. Implement fault tolerance. B. Optimize the hardware. C. Implement a disaster recovery plan. D. Optimize the network.

Answer: A, C

Question: 5 Which Business Objects features enable the Business Objects Enterprise system to implement column-level security? (Choose two.) A. Universes B. Business Views C. Processing Extensions D. Predefined Access Levels

Answer: A, B

PassCertification.com- SABE401 Exam Questions and Answers

2


Question: 6 Which three troubleshooting steps should you perform to resolve Crystal Reports viewing problems in Business Objects Enterprise? (Choose three.) A. Document the steps that create the problem and all steps followed in attempting to resolve it. B. Verity the connection to the production database is correctly configured on the Output File Repository machine. C. Verify the connection to the production database is correctly configured on the Crystal Reports Page Server machine. D. Refer to the Business Objects support web site for white papers, Knowledge Base articles and other resources.

Answer: A, C, D

Question: 7 Which three steps can you perform to achieve high availability with a multiple-server Business Objects Enterprise installation? (Choose three.) A. Cluster Central Management Servers located on separate machines. B. Create duplicate job server and event server services on separate machines. C. Configure multiple instances of job server and event server services on a single server machine. D. Utilize active and passive Input and Output File Repository Servers on separate machines.

Answer: A, B, D Question: 8

Which three factors must you consider in analyzing the reporting requirements that must be met by a Business Objects Enterprise system? (Choose three.) A. The number of users who will view reports on demand B. The number of viewing requests by geographic location C. The number of users who will view existing reports instances D. The number of projected instances for all reports on the system

Answer: A, B, C

PassCertification.com- SABE401 Exam Questions and Answers

3


Question: 9

Which four factors must you consider when you are analyzing the viewing requirements for your Business Objects Enterprise system? (Choose four.) A. Total number of users logged into the Central Management Server B. Percentage of report viewing requests by geographic location C. Number of users viewing OLAP Intelligence reports D. Number of users who will be refreshing data E. Number of users who will be viewing historic data

Answer: B, C, D, E

Question: 10

Which Business Objects Enterprise server polls servers that have System Auditing enabled for audited events? A. Report Application Server B. Central Management Server C. Program Job Server D. Event Management Server

Answer: B

PassCertification.com- SABE401 Exam Questions and Answers

4


Pass Certification No1. Test Preparation Resource

Business Objects SABE401 Exam BusinessObjects Enterprise Certified Professional XI - Level Three

Version = Demo Total Questions in Original Product = 70

http://www.passcertification.com/SABE401.html

PassCertification.com- SABE401 Exam Questions and Answers

5


Sabe401 exam