Issuu on Google+

Pass Certification No.1 Test Preparation Resource

Microsoft 70-236 Exam TS: Exchange Server 2007, Configuring

Version = Demo

http://www.passcertification.com/70-236.html


Question: 1

You have a single Active Directory Domain Services (AD DS) forest. The forest has Exchange Server 2003 installed in the domains as shown in the following table. Domain name Role contoso.com Forest root domain us.contoso.com Child domain fabrikam.com Parent domain us.fabrikam.com Child domain You are transitioning from an Exchange Server 2003 environment to an Exchange Server 2007 environment. You need to ensure that the Recipient Update Service functions properly after you update the AD DS schema for Exchange 2007. You need to achieve this goal with the least amount of impact to your environment. What should you do? A. Run the setup /PrepareLegacyExchangePermissions command. B. Run the setup /PrepareSchema command. C. Run the setup /PrepareAD command. D. Run the setup /PrepareLegacyExchangePermissions:contoso.com command.

Answer: A

Question: 2

Your company’s Active Directory structure contains a root domain in site A and a single child domain in site B. You are preparing to install Exchange Server 2007 in the child domain. In the root domain, you run the Setup /PrepareAD command. You need to ensure that you can install Exchange in the child domain. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) A. In the child domain, run the Setup /DomainPrep command. B. In the child domain, run the Setup /PrepareDomain command. C. In the root domain, run the Setup /ForestPrep command. D. In the root domain, run the Setup /PrepareDomain command. E. In the root domain, run the Setup /PrepareAllDomains command.

Answer: B AND E

PassCertification.com- 70-236 Exam Questions and Answers

1


Question: 3

You need to ensure that an administrator named Marc is able to create a Send connector on a Hub Transport server. You need to achieve this goal by assigning only the minimum permissions necessary. What should you do? A. Run the Add-ExchangeAdministrator Role ServerAdmin Identity Marc cmdlet. B. Run the Add-ExchangeAdministrator Role OrgAdmin Identity Marc cmdlet. C. Delegate Exchange Full Administrator privileges to Marc at the organization level. D. Add Marc to the Domain Admins group.

Answer: B

Question: 4 Your company’s Active Directory forest consists of a single site that has a root domain and one child domain. You need to prepare Active Directory and the domains prior to installing the first Exchange Server 2007 computer. Which two commands should you run? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. Setup / ForestPrep B. Setup / PrepareAD C. Setup / DomainPrep D. Setup / PrepareAllDomains

Answer: B AND D

Question: 5 You need to configure the minimum permissions necessary for a new administrator so that she can prepare Active Directory for Exchange Server 2007. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) A. Add the new administrator as an Exchange Full Administrator at the organization level. B. Add the new administrator s user account to the Exchange Enterprise Servers group. C. Add the new administrator s user account to the Domain Admins group. D. Add the new administrator s user account to the Enterprise Admins group. E. Add the new administrator s user account to the Schema Admins group.

Answer: D AND E

PassCertification.com- 70-236 Exam Questions and Answers

2


Question: 6

Your Exchange Server 2007 environment has a single Edge Transport server. You deploy an additional Edge Transport server. You need to ensure that inbound e-mail messages are distributed between the two Edge Transport servers. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) A. Configure a new transport rule on each of the Edge Transport servers. B. Connect both Edge Transport servers to the same switch. Run the Edge Transport server cloned configuration scripts. C. Configure both Edge Transport servers in a Network Load Balancing (NLB) cluster. Configure the public DNS MX and A records for the NLB cluster name and IP address. D. Configure a new DNS MX record for the new Edge Transport server with the same Mail Server Priority value as the existing MX record. E. Disable netmask ordering on your public DNS servers.

Answer: C AND D

Question: 7

Your company has a single Active Directory Domain Services(AD DS) domain. The domain has a DNS name of corp.contoso.local. A stand-alone DNS server on the perimeter network has a standard primary DNS zone named contoso.local. A server on the corporate network has the Exchange Server 2007 Mailbox, Client Access, and Hub Transport server roles installed. You are preparing to deploy a stand-alone server on the perimeter network that will have the Edge Transport server role installed. You need to ensure that the Edge Transport server will be able to resolve the DNS name of the Hub Transport server. What should you do? A. Manually create a service (SRV) resource record for the Hub Transport server in the corp.contoso.local DNS zone. B. Manually create a host (A) resource record for the Hub Transport server in the corp.contoso.local DNS zone. C. Manually create a service (SRV) resource record for the Hub Transport server in the contoso.local DNS zone. D. Manually create a host (A) resource record for the Hub Transport server in the contoso.local DNS zone.

Answer: D

PassCertification.com- 70-236 Exam Questions and Answers

3


Question: 8

A custom Security Configuration Wizard (SCW) policy is applied t o an Exchange Server 2007 Edge Transport server named Exch1. You want to apply this policy to a new Edge Transport server named Exch2. You install SCW on Exch2. You copy the existing SCW policy to Exch2 as C:\ExchangeSCWPolicy.xml. You need to apply the custom policy to Exch2. What should you do? A. First, use SCW to apply the C:\ExchangeSCWPolicy.xml policy. Then, run the Scwcmd register /kbname:"Ex2007KB" /kbfile:"%programfiles%\Microsoft\Exchange Server\scripts\Exchange2007Edge.xml" command. B. First, use SCW to apply the C:\ExchangeSCWPolicy.xml policy. Then, run the Scwcmd register /kbname:"Ex2007EdgeKB" /kbfile:"%programfiles%\Microsoft\Exchange Server\scripts\Exchange2007.xml" command. C. First, run the Sc wcmd register /kbname:" Ex2007KB " / kbfile:" %programfiles %\Microsoft\Exchange Server\scripts\Exchange2007 Edge .xml " command. Then, use SCW to apply the C:\ExchangeSCWPolicy.xml policy. D. First, r un the Scwcmd register /kbname:"Ex2007EdgeKB" / kbfile:" %programfiles %\Mic rosoft\Exchange Server\scripts\Exchange2007 .xml " command. Then, use SCW to apply the C:\ExchangeSCWPolicy.xml policy.

Answer: C

Question: 9

You have an Exchange Server 2007 Mailbox server. This server has a boot volume and a database volume. Your benchmarks indicate that your mailbox storage volume is not performing optimally. You need to perform track alignment on this Mailbox server. What should you do? A. Run the diskpart.exe command on the boot volume. B. Run the format.exe command on the boot volume. C. Run the shift.exe command on the boot volume. D. Run the diskpart.exe command on the database volume. E. Run the format.exe command on the database volume. F. Run the shift.exe command on the database volume.

Answer: D

PassCertification.com- 70-236 Exam Questions and Answers

4


Question: 10

You have an Exchange Server 2007 environment. You are installing Exchange Server 2007 on a new member server. Your login account is a member of the local administrators group. You log on to the server, and you attempt to install the Hub Transport server role. You receive an error message that states that the installation failed. You need to be able to install the Hub Transport server role. What should you do? A. Add the computer account to the Exchange Servers group. B. Add the computer account to the Exchange Administrators group. C. Add your user account to the Exchange Read-Only Administrators group. D. Add your user account to the Exchange Organization Administrators group. E. Run the setup.exe/PrepareLegacyExchangePermissions command.

Answer: D

Question: 11

In your Exchange Server 2007 environment, a server named Server1 has the following server roles installed: Client Access Hub Transport Mailbox You need to add the Unified Messaging server role to Server1. What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) A. Use the Setup Wizard. B. Use Add or Remove Programs from Control Panel. C. Use the Setup command-line tool. D. Use the Exchange Management Console.

Answer: B AND C

PassCertification.com- 70-236 Exam Questions and Answers

5


Question: 12

Your Microsoft Exchange Server 2007 environment has a single Client Access server. All client computers have Microsoft Office Outlook 2007 installed. You use an external firewall. You need to ensure that all users are able to access e-mail, free/busy information, and public folders from the Internet. What should you do? A. On the firewall, allow TCP port 993 connections from the Internet to the corporate network. Configure Outlook to use IMAP over SSL. B. On the firewall, allow TCP port 995 connections from the Internet to the corporate network. Configure Outlook to use POP3 over SSL. C. Enable Outlook Anywhere on the Client Access server. D. Create a new Exchange ActiveSync Mailbox Policy, and assign it to all users.

Answer: C

Question: 13

You are in the process of deploying Exchange Server 2007. You need to perform an unattended installation of Exchange Server 2007 on multiple servers. What should you do? A. Use the Setup Wizard. B. Use the Setup command-line tool. C. Use the Exchange Management Shell. D. Use the ServerManagerCmd command-line tool.

Answer: B

Question: 14 You are preparing to upgrade from an Exchange Server 2003 environment to an Exchange Server 2007 environment. You need to ensure that internal users and remote users are able to access their mailboxes during the transition from Exchange Server 2003 to Exchange Server 2007. What should you do? A. Install the Exchange 2007 Client Access server role. B. Install the Exchange 2007 Hub Transport server role. C. Install the Exchange 2007 Mailbox server role. D. Install an Exchange 2003 front-end server.

Answer: A

PassCertification.com- 70-236 Exam Questions and Answers

6


Question: 15

You are installing a two-node Single Copy Cluster (SCC) Mailbox server. You name the two network adapters Private and Public. You need to configure the TCP/IP binding order for the cluster servers. What should you do? A. In the Cluster Administrator console, open the properties of the cluster. On the Network Priority tab, move the Private network to the top. B. In the Cluster Administrator console, open the properties of the cluster. On the Network Priority tab, move the Public network to the top. C. In Control Panel, open Network Connections. On the Advanced menu, click Advanced Settings. On the Adapters and Bindings tab, move the Private connection to the top. D. In Control Panel, open Network Connections. On the Advanced menu, click Advanced Settings. On the Adapters and Bindings tab, move the Public connection to the top.

Answer: D

PassCertification.com- 70-236 Exam Questions and Answers

7


Pass Certification No1. Test Preparation Resource

Microsoft 70-236 Exam TS: Exchange Server 2007, Configuring

Version = Demo

http://www.passcertification.com/70-236.html

PassCertification.com- 70-236 Exam Questions and Answers

8


70 236 exam