Page 1

Pass Certification No1. Test Preparation Resource

IBM 000-594 Exam IBM Tivoli Enterprise Console V3.9 Implementation

Version = Demo Total Questions in Original Product = 204

http://www.passcertification.com/000-594.html


Question: 1

Which TEC component is required to configure and install TME adapters on endpoints? A. Event Integration Facility B. Adapter Configuration Facility C. Event Server D. TEC Consoles

Answer: B

Question: 2

Following a successful TEC V3.9 installation, which command verifies the TEC Server is running? A. wstatesvr B. wrimtest -l tec C. wstartesvr D. wlookup -aLr EventServer

Answer: A

Question: 3

Following an install of TEC V3.9, which two Framework components are required in an environment for the first time? (Choose two.) A. TEC RIM Object B. Event Integration Facility C. TEC V3.9 policy region D. IBM Tivoli Framework 3.7.1 or higher E. fully functioning RDBMS

Answer: A, D

PassCertification.com- 000-594 Exam Questions and Answers

1


Question: 4

What is required for an event to be displayed in an event group? A. The event must satisfy all of the filters within the event group. B. The event must match the same requirement in each filter within the event group. C. The event must satisfy all of the requirements for at least one filter within the event group. D. The event must match at least one of the requirements for at least one of the filters within the event group.

Answer: C

Question: 5

Which file contains the ServerLocation reference for the UNIX TEC Logfile Adapter? A. tecad_logfile.fmt B. tecad_logfile.cds C. tecad_logfile.conf D. tecad_configuration

Answer: C

Question: 6

Which keyword controls the process priority of a TEC 3.9 UNIX Logfile Adapter? A. ProcessPriority B. PriorityMode C. PSPriority D. ProcessPriorityClass

Answer: D

PassCertification.com- 000-594 Exam Questions and Answers

2


Question: 7

An administrator writes State Based Correlation Engine rules to filter out duplicate events. What is the correct method for testing whether the State Based Correlation Engine is properly filtering the events? A. edit the ed_config file and set FilterLog=TRUE B. execute the wtdumprl command C. execute the wlsdump command D. add the dup_detect facet to the baroc file that defines the class

Answer: B

Question: 8

What is the result of executing the wtdbclear -e -t 0 command? A. All events in the reception log are cleared. B. All events in the event repository and task repository are cleared. C. All events in the event repository and the reception log are cleared. D. Only events in the event repository older than one day are cleared.

Answer: B

Question: 9

Custom prolog predicates are developed using the prolog interpreter. Which two steps must be Followed to ensure a successful test? (Choose two.) A. start the EventServer B. run the BIMprolog command C. set the BIM_PROLOG_DIR environment variable D. run wpostemsg to test the flow of events through the interpreter E. compile the prolog source file with the extension .rls with the wrb -comprules command

Answer: B, C

PassCertification.com- 000-594 Exam Questions and Answers

3


Question: 10

Given a functioning TMR and TEC Server with a compiled and loaded rule base, which command Lists the rule sets in a rulebase called "basev1"? A. wlsrb basev1 B. wrb -lsrbrule C. wrb -lsrules base1 D. wrb -lsrbrule basev1

Answer: D

Question: 11

Which command can be used to verify that rules tracing is enabled? A. wlsrb -d B. wlscurrb C. wlsesvrcfg D. wgetesvrcfg

Answer: C

Question: 12

Which previous version of TEC must be installed to upgrade to TEC V3.9? A. TEC V3.6 B. TEC V3.6.1 C. TEC V3.6.2 only D. TEC V3.6.2 or later

Answer: D

PassCertification.com- 000-594 Exam Questions and Answers

4


Question: 13

Which RDBMS component must be installed on a managed node within the TME if the RDBMS is installed on another server? A. RDBMS Client B. Remote SQL Server C. RDBMS must be installed on the TMR Server. D. The component is installed when you create the RIM.

Answer: A

Question: 14

On which type of TME resource must the TEC RIM Object be installed, if it is not installed on the TMR? A. Gateway B. Endpoint C. ManagedNode D. Repeater

Answer: C

Question: 15

What is responsible for delivering TME events from the endpoint to the TEC Server? A. the tec_gateway process on the gateway B. the endpoint that delivers TME events directly to TEC Server C. the ServerLocation Statement in the tec_gateway.conf file D. the ServerLocation Statement in the tecad_logfile.conf on the endpoint

Answer: A

PassCertification.com- 000-594 Exam Questions and Answers

5


Question: 16

Which type of TME resource must exist to connect to the RDBMS if the RDBMS is installed on a non-TME system? A. Gateway B. Endpoint C. ManagedNode D. RIM

Answer: D

Question: 17

What are three valid UNIX TEC Server processes? (Choose three.) A. tec_ui B. tec_rule C. tec_task D. tec_logfile E. tec_server F. tec_console

Answer: B, C, E

Question: 18

What are two main functions of the tec_task process? (Choose two.) A. informing tec_dispatch of a task completion B. informing tec_reception of a task completion C. running Tivoli tasks or executables when invoked from Tivoli desktops D. running Tivoli tasks or executables when invoked from the command line E. running Tivoli tasks or executables based on TEC rules

Answer: A, E

PassCertification.com- 000-594 Exam Questions and Answers

6


Question: 19

Which product installs the tec_gateway? A. the Event Server Server component B. the Event Server Console component C. the Event Integration Facility component D. the Adapter Configuration Facility component

Answer: D

Question: 20

What is the purpose of the TEC reception buffer? A. Provides persistent (disk-based) location for events that have just been received. B. Processes incoming events and validates that they match the BAROC structure defined in the rule base. C. Provides disk-based location for events that have just been received but have not been processed by the rules. D. Provides memory cache-based location for events that have just been received but have not been processed by the rules.

Answer: D

PassCertification.com- 000-594 Exam Questions and Answers

7


Pass Certification No1. Test Preparation Resource

IBM 000-594 Exam IBM Tivoli Enterprise Console V3.9 Implementation

Version = Demo Total Questions in Original Product = 204

http://www.passcertification.com/000-594.html

PassCertification.com- 000-594 Exam Questions and Answers

8

000 594 exam