Page 31

Stichting MEDICAL TEAM NEDERLAND

COMPLETE professionele MEDISCHE BEGELEIDING VOOR ALLE SOORTEN EVENEMENTEN Op non-profit-basis, dus zonder winstoogmerk Hebt u (4WD)MEDILANCES (ambulances met b.v. een arts) nodig of 10 artsenteams of een volledig ingericht veldhospitaal of een mobiele veldpolikliniek (4), 4WD-quads of ijsambulances of slachtoffertransport in zeer zwaar terrein, ijs of zelfs op het water wij kunnen het leveren. U V R A A G T, W I J L E V E R E N E C H T E K WA L I T E I T Aanvragen offerte www.medicalteam.nl onder opdrachten / emailadres: info@medicalteam.nl I.v.m. forse groei nieuwe medewerkers gezocht, m.n. artsen, verpleegkundigen en EHBO-ers

Survival Run in de Hamstermieden ! Welkom bij Staatsbosbeheer Noard-Fryslân Op zondag 10 maart is er voor de 18e keer een survivalrun door het natuurgebied de Hamstermieden en Twijzelermieden. Het parcours is altijd weer verassend door een afwisseling van hoge zandbulten, blubberpaden en natte moerassen. Staatsbosbeheer wenst alle deelnemers veel succes om deze belevenis in de prachtige Mieden mee te maken ! Staatsbosbeheer is erg blij om zoveel bezoekers te mogen ontvangen in de Hamstermieden. We hebben er dan ook veel belang bij dat we het parcours goed doorspreken met de organisatie, want de Hamstermieden is kwetsbaar als het gaat om de natuurwaarde en cultuurhistorie. In de Mieden broeden elk jaar veel moeras- en weidevogels, waaronder de bijzondere roerdomp. Ook komen er veel zeldzame planten voor. Gelukkig is er goede afstemming over het parcours en het broedseizoen van de vogels. Meer informatie over het organiseren van evenementen in natuurgebieden is te vinden op www.supportfornature.nl Staatsbosbeheer wenst dat veel deelnemers en bezoekers nog eens terugkomen naar de Mieden en de Noardlike Fryske Wâlden in het bijzonder. Voor wie echt wil kennismaken met dit unieke Nationale Landschap kan het beste met onze speciale wandel- en fietskaart het gebied gaan verkennen. Deze is gemakkelijk te bestellen via de webwinkel van www.staatsbosbeheer.nl en verkrijgbaar in de boekhandel. Op de website vindt u ook onze activiteiten in natuurgebieden.

Sportfysiotherapie de Vesteynde Alle disciplines onder 1 dak! Knieschool de knieschool is een actieve revalidatievorm die voornamelijk plaats vindt in groepsverband onder fysiotherapeutische begeleiding.

Redcord is een unieke trainings-/behandel methode voor verschillende sportblessures. Het richt zich op het stimuleren en controleren van zwakke spieren, zodat je weer klachtenvrij kan bewegen.

Echografie

Voor elke hindernis in de bouw een oplossing Mee- en vooruitdenken Professionele bouwmaterialen, gereedschappen en veelzijdige oplossingen om beter te bouwen.

met echografie hebben wij bij de Vesteynde de mogelijkheid om sportblessures in beeld te krijgen, bijvoorbeeld spierblessures, peesblessures etc.

Therapie- & trainingscentrum de Vesteynde Therapie- en trainingscentrum ‘De Vesteynde’ in Friesland is een multidisciplinair paramedisch centrum. Wij hebben locaties in De Westereen (hoofdlocatie), Harkema en Buitenpost. U kunt bij ons terecht voor sportblessures, diverse trainings-/ sportprogramma’s en sport advies

Functional movement screen de Functional movement screen is een instrument dat door middel van 7 verschillende testen inzicht geeft in beperkingen van stabiliteit, coördinatie, kracht en core stabiliteit. Middels deze testen kunnen wij specifieke trainingsdoelen opstellen.

Voor meer informatie en openingstijden kunt u ons altijd bellen op 0511-447337 of ga naar onze website www.devesteynde.nl

podologie verbeteren van de stand van de voeten en statiek van het lichaam. Tevens advies over aanschaffen van zooltjes voor verschillende ondergronden zoals gras, kunstgras en zaal.

De Westereen

Harkema

Buitenpost

Sportlaan 10 9271 VN De Westereen

Splitting 3 9281 KJ Harkema

Einsteinstraat 6 9285 WP Buitenpost

BEL 0511 447 337 OF GA NAAR

WWW.DEVESTEYNDE.NL

Profile for Mark van Houten

Stertil Survivalrunkrant 2019  

Stertil Survivalrunkrant 2019  

Advertisement