Page 19

•19

marieke hanenburg Stel je eens voor? Marieke Hanenburg, 37 jaar, Gytsjerk Welke categorie heb je gelopen? Ouder-kindrun samen met mijn dochter Jente (11 jaar). Was de run wat je ervan verwachtte? Het is geweldig om samen met je kind te kunnen lopen. De aanmoedigingen van eigen publiek maken deze run extra speciaal. Welke vond je de leukste hindernis? Het schuiven met de touwtjes en “de bonkjes” lukte spontaan. Dat gaf wel een kick. Welke hindernis had je wat moeite mee? De hindernissen waren prima te doen. De uitdagendere hindernissen mochten we nog overslaan, alleen het kruisboogschieten ging niet helemaal soepel. Jente had maar 1 doel: familieleden die eerder gestart waren zo snel mogelijk inhalen. Stiekem had ik hierdoor wel wat moeite om haar bij te houden. Sssst.

Heb je voor de laatste Biddle survivalrun speciaal getraind? Na de funrun in de Knipe en de Lodenhelrun leek het mij wel praktisch om eens wat techniek te trainen. Met een beenklem en swing-over wordt alles (ook voor mijn medestrijders ;)) een stuk makkelijker en kun je veel kracht en energie besparen. In september ben ik gestart met de introductietrainingen in Kootstertille. Tijdens de trainingen komen alle basistechnieken goed begeleid aan bod. Ben je tevreden met je prestatie? We hebben genoten van dit prachtige evenement. Jente vindt wel dat we de volgende keer wat sneller moeten lopen. Ga je de eerste Stertil survivalrun in 2019 ook lopen? Dat is zeker het plan. Waarschijnlijk de 8 km. Met als doel de eindstreep met bandje te halen!

chayenny van der linde Stel je eens voor? Ik ben Chayenny van der Linde, 41 jaar en woon in Surhuizum. Welke categorie heb je gelopen? Ik heb de KSR categorie (wedstrijd 18+) gelopen. Was de run wat je ervan verwachtte? Ik wist wel een beetje wat ik kon verwachten, omdat ik de run eerder heb gelopen en omdat ik regelmatig heb geholpen tijdens de bouwdagen. Wat vond je de leukste hindernis? De leukste hindernis blijft de hindernis waarvan je denkt, dit gaat me nooit-never-nooit in een keer lukken en je gaat er in één keer doorheen. Bij mij was dit dus slootcombi.

Welke hindernis had je wat moeite mee? Oei oei oei... welke zal ik opnoemen... het er zijn namelijk twee. Het netje onderdoor bij de brug en de vijvercombi. Ik denk dat ik toch meer moeite had met korte touwtjes van de vijvercombi. Heb je voor de laatste Biddle survivalrun speciaal getraind? Ik heb het parcours een paar keer voorgelopen. Ben je tevreden met je prestatie? Ik ben zeker tevreden met mijn prestatie, het had wel iets sneller gekund natuurlijk. Maar ik klaag niet, met bandje over de finish was voor mij een mooie prestatie en daarna ook nog erachter komen dat ik als tweede 40-plusser ben geëindigd.

Ingericht zijn op de toekomst, dat geeft vertrouwen. Wij helpen je op weg. > Arrix ICT

Aangeboden • Melkveebedrijf ca. 35 ha. te Twijzelerheide • Kavel cultuurgrond 17.25.45 ha. te Triemen • Betalingsrechten • Fosfaatrechten Gevraagd advies in winst met duurzame • Devi: Melkveebedrijven en akkerbouwbedrijven • Fosfaatrechten

✓ 100% onafhankelijk ✓ 06Zonnekeur gecertificeerd - 40 63 26 98 | Dolle 26, Triemen

energieoplossingen ✓ No cure no pay ✓ Maatwerk advies

piet@mulderboerderijen.nl | www.pietmuldermakelaardij.nl

info@devi-advies.nl |

0612360754 |

www.devi-advies.nl

Arrix ICT - www.arrix.nl

Profile for Mark van Houten

Stertil Survivalrunkrant 2019  

Stertil Survivalrunkrant 2019  

Advertisement