Page 1

SURFKURSER & UTHYRNING Apelviken - Varberg


VÄLKOMMEN TILL SURFERS CENTER I APELVIKEN. Mitt i Apelviken hittar du ett modernt och komplett surfcenter som har allt du kan önska. På Surfers Center kan du hyra utrustning eller gå någon av våra populära kurser. På centret finns det omklädningsrum och dusch. Vi har bedrivit skolverksamhet i snart tjugo år och våra erfarna instruktörer lever för surfing och jobbar hårt för att ge dig maximal glädje på vattnet. Så välkommen du också till oss på Surfers Center i sommar. - IT COULD BE THE SUMMER OF YOUR LIFE.

Surfers Center är öppet dagligen 10-18 under sommarlovet. Övriga öppettider hittar du på www.surferscenter.se


PRISER UTHYRNING SURFERS CENTER VINDSURFING inkl våtdräkt, flytväst och hängsele. Kategori A - Sandwich brädor. 1 timma 250 kr 3 Timmar 450 kr Hel Dag 700 kr Kategori B - Skol/Startbrädor. 1 timma 200 kr 3 Timmar 350 kr Hel Dag 500 kr Endast rigg/bräda - halva kostnaden.

KLIPPKORT! Vi bjuder på 6’e hyran!

VÅGSURFING Inkl våtdräkt och bräda. Softboards 1 timma 150 kr 3 Timmar 250 kr Hel Dag 350 kr Epoxybräda. 1 timma 200 kr 3 Timmar 300 kr Hel Dag 400 kr SUP I priset ingår våtdräkt och paddel. 1 timma 200 kr 3 Timmar 350 kr Hel Dag 500 kr Övrigt: Våtdräkt 100 kr/Dag Skimboard 50 kr/ Tim All utrustning uthyres på kundens ansvar


LÄR DIG VINDSURFA 2-dagars startkurs

Lär dig vindsurfa med oss, vi har lärt ut vindsurfing i över 20 år. Vår 2- dagars kurs i vindsurfing vänder sig till dig som aldrig provat tidigare och till dig som provat någon gång. Vi börjar med en kort teorilektion med materiallära och simulatorträning för att så fort som möjligt ge oss ut på vattnet och börja träna. Efter genomförd kurs garanterar vi att du kan segla från A till B.

Pris: 1.100:Grupplektion 2 x 4 timmar Inkl. all utrustning och våtdräkt

Kursdagar: Måndag + Tisdag 10-14 Torsdag + Fredag 15-19 Lördag + Söndag 10-14

BOKA HÄR


FORTSÄTTNINGSKURS VINDSURFING Bästa förutsättningar för att lära mer

Vindsurfingkursen för dig som vindsurfat lite tidigare och vill komma vidare med hängsele och planing. För att göra våra fortsättningskurser så bra och effektiva som möjligt så genomför vi våra kurser när vädret och vindarna är bra. Kursen genomförs i små grupper och på vatten i Varberg optimala för inlärning. Hur anmäler man sig? Du anmäler dig genom att göra en intresseanmälan för fortsättningskurs på www.surfers.se. När det finns efterfrågan och en bra prognos så kontaktar vi dig via SMS och e-post. Därefter är det först till kvarn att anmäla sig på hemsidan till kursen. Kursen kommer att annonseras 2-3 dagar innan start.

Pris: 800:- (1x5 timmar) Inkl. all utrustning och våtdräkt

ANMÄL DIG HÄR Kursdagar: Kursen genomförs när vädret är rätt Gör intresseanmälan på www.surferscenter.se för att få information om kurstillfällen.


VINDSURFING CLINICS

Fortsättningskurser i vindsurfing. Våra specialkurser i vindsurfing körs när vädret är det rätta. Via vår hemsida gör du intresseanmälan. När det finns efterfrågan och en bra prognos så kontaktar vi dig via SMS och e-post. Därefter är det först till kvarn att anmäla sig på hemsidan till kursen. Kursen kommer att annonseras 2-3 dagar innan start.

Gipp Clininc - 3 timmar: 400 kr Vattenstarts Clinic - 3 timmar: 400 kr Loop Clinic - 2 x 3 timmar: 600 kr Utrustning ingår inte i kurspriset på våra specialkurser.

ANMÄL DIG HÄR

Kursdagar: Kursen genomförs när vädret är rätt Gör intresseanmälan på www.surferscenter. se för att få information om kurstillfällen.


SUP - STAND UP PADDLE Startkurs i SUP.

Grupplektioner i SUP för alla som vill lära. Kursen vänder sig i första hand till dig som aldrig provat.

Pris: 300:- (1x1,5 timmar) Inkl. all utrustning och våtdräkt

BOKA HÄR Kursdagar: Lördag 15.00-16.30


VÅGSURFINGKURS Startkurs i vågsurfing

Vi lär dig vågsurfingens grunder. Våra vågsurfingkurser hålls när förhållandena är de rätta. Kursen är tre timmar och all utrustning ingår. Kurserna hålls i Apelviken, Varberg. Hur anmäler man sig? Du anmäler dig genom att göra en intresseanmälan för vågsurfingkurs på www.surfers.se. När det finns efterfrågan och en bra prognos så kontaktar vi dig via SMS och e-post. Därefter är det först till kvarn att anmäla sig på hemsidan till kursen. Kursen kommer att annonseras 2-3 dagar innan start.

Pris: 400:- (1x3 timmar) Inkl. all utrustning och våtdräkt

ANMÄL DIG HÄR

Kursdagar: Kursen genomförs när vädret är rätt Gör intresseanmälan på www.surferscenter.se för att få information om kurstillfällen.


SKATESKOLA

Lär dig åka skateboard

BOKA HÄR

Vår instruktör lär dig åka skateboard såväl på streetytan som i rampen. En kurs för dig som vill utvecklas och bli bättre på skate.

Pris: 100:- (1x1,5 timmar)

Utrustning ingår ej. Hjälm är ett krav.

Kursdagar: Måndag 17.00-18.30

SURFERS KIDZ

Surf och vattenlek för de minsta Två timmar vattenlek för alla barn som är simkunniga. Här tar vi på barnen våtdräkter och sticker ut på vattnet. Dagens förhållanden kommer att avgöra vad som sker. Barnen skall ha vattenvana och vara simkunniga för att få deltaga. Föräldrar får gärna vara i anslutning till stranden men inte vara med. Vi håller på två timmar.

Pris: 150:- (1x2 timmar)

Inkl. all utrustning och våtdräkt

BOKA HÄR

Kursdagar: Måndag 16.30-18.30 Onsdag 16.30-18.30 Fredag 16.30-18.30


SURFERS YOUNG GUNS

Ungdomskurs med fokus på vindsurfing. 12-16 år.

Nyhet för 2014. Tredagarskurs för ungdomar. På Young Guns fokuserar vi på att vindsurfa på junioranpassad utrustning. Om vädret inte passar för vindsurfing provar vi på andra surfaktiviteter som SUP och vågsurfing. Kursen vänder sig till ungdomar 12-16 år som vill lära sig att vindsurfa eller som vill utveckla sin vindsurfing tillsammans med andra “young guns”.

Pris: 1.000:- (3x3 timmar) Inkl. all utrustning och våtdräkt

BOKA HÄR Kursdagar: Måndag - Onsdag 14-17


SURFERS BOARDWEEK Sommarens roligaste vecka för ungdomar mellan 9-13 år.

Surfers Boardweek är en 5-dagars aktivitet för alla ungdomar mellan 9 och 13 år som är simkunniga. SUP, skateboard, surfing, vindsurfing står på programmet. Vädret och gruppen avgör vad dagarna kommer att bestå av - det enda man kan vara säker på är att vi kommer att åka bräda. Vi kör boardweek varje vecka (förmiddagar) hela sommaren. Anmäl dig till sommarens roligaste vecka nu.

Pris: 1.300:- (5x3 timmar) Inkl. all utrustning och våtdräkt

Obs! Deltagare skall vara/bli 9 år i år för att få vara med på boardweek. Vi är på djupt/mörkt vatten och boardweek är fysiskt ansträngande.

Kursdagar: Måndag - Fredag 9-12

BOKA HÄR


KITEKURSER I VARBERG

Lär dig kitesurfa på ett enkelt och säkert sätt. Redan 2001 öppnade vi vår första kiteskola. Kitesurfingen har haft en fantastisk utveckling sedan vi började men fortfarande är bästa sättet att komma igång med denna fantastiska sport att gå en kurs. Hos våra kiteskolor lär du dig enkelt och säkert med modern utrustning och med utbildade instruktörer. Skolorna vi samarbetar med utbildar enligt KSA eller IKO och alla som fullgjort en kurs får certifikat. Kontakta oss på Surfers för att boka din kitekurs redan idag. Kitekurserna bedrivs i Varbergs området, vanligtviss i Björkäng. Vi samarbeter med två av Sveriges största kiteskolor i Varberg. www.kiteskolan.nu och www.surfskolan.nu

Kursdagar: Kurser genomförs så gott som dagligen hela sommaren. Mer information och bokning finns på www.surfers. se

MER INFO HÄR

SÖDERGATAN 22, VARBERG - TEL: 0340-67 70 55 WWW.SURFERS.SE

SURFKURSER OCH UTHYRNING  
SURFKURSER OCH UTHYRNING  

Kurskatalog för Surfers Paradise kurser i Apelviken