Page 1

Vakantie? Tracker op uit!

Met de Tracker aankoppelbare handbike maak je in een handomdraai een rendementsvolle fiets van je rolstoel. Je actieradius wordt 3 keer zo groot in vergelijking met je handbewogen rolstoel. Leverbaar met ketting- of kardan aandrijving en elektromotor ondersteuning. Het unieke 6-S aankoppel-systeem is simpel, snel, safe, solide, smal en spelingvrij. Koppel de Tracker aan je rolstoel in ± 2 seconden en ‘Tracker’ op uit!

vakantiegids over leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking

Vakantie Ga lekker de stad in om een terrasje te pakken of een museum te bezoeken. Maak heerlijke fietstochten en ontdek de mooiste plekjes. Maak het je makkelijker met een Tracker aankoppelbare handbike!

2010

vakantiegids Vakantiegids over leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking

Reni & Esther in Nederland

1) Rij je rolstoel boven de Tracker-buis, 2) Hang de Tracker-buis in de haak onder de voorkant van je rolstoel 3) Rij je rolstoel naar voren of duw de cranks van je af: de Tracker klikt nu vast

Fietssensatie Voor nog meer fietssensatie en snelheid ga je op pad met een vastframe handbike. Een vastframe handbike geeft nog meer rendement en is daardoor uitstekend geschikt voor de langere fietstochten.

Dé speciaalzaak voor high performance sportrolstoelen, actief ADL rolstoelen en handbikes Double Performance B.V. Antwerpseweg 13/1 2803 PB Gouda, Nederland

tel: + 31(0)182 - 573 833 email: reacties@doubleperformance.nl website: www.doubleperformance.nl

- 2010

Onze handbike specialisten helpen je om hieruit een goede keuze te maken.

Support vakantiegids

HEC - Handbike Expertise Centrum Alleen ‘s werelds beste handbikes vind je in ons Handbike Expertise Centrum. Je hebt keuze uit 6 verschillende modellen Tracker aankoppelbare handbikes en meer dan 20 verschillende vastframe handbikes. Alle topmerken op één locatie: Varna, Top End, Wolturnus, Quickie, Freedomrider, Praschberger, M5. Verdeeld in de types AP (Arm-Power) en ATP (Arm-Trunk-Power).

Special

ABC-eilanden


ikHuur een Duofiets

Onbeperkt genieten Deze Support Vakantiegids 2010 is een speciale editie van Support Magazine, tijdschrift over leven, wonen en werken met een lichamelijke handicap. Nog geen abonnee? Voor € 22,50 ontvangt u zes edities van Support Magazine, plús de jaarlijkse Support Vakantiegids. Om u te verwelkomen als nieuwe abonnee bieden wij u de keuze uit: • introductiekorting: u betaalt € 19,50 i.p.v. € 22,50 voor een jaarabonnement • gratis toezending van het boek Rolstoelkunde, een handig werkje met alles wat u over uw eigen rolstoel zou moeten weten.

JA,

Ik neem een abonnement. Ik ontvang zes edities van Support Magazine, plus de jaarlijks verschijnende Support Vakantiegids. Noteert u voor mij: een jaarabonnement met introductiekorting. Ik betaal het eerste jaar € 19 i.p.v. € 22,50. een jaarabonnement met als welkomstgeschenk het boek Rolstoelkunde door Kees van Breukelen t.w.v. € 12.50. Ik betaal € 22,50. Ik wil graag een los exemplaar bestellen. Stuurt u mij: een exemplaar van de Support Vakantiegids 2010. Ik betaal € 5,95 (incl. verzendkosten).

De Duofiets is bedoeld voor kinderen die niet zelfstandig kunnen fietsen. De Duofiets is zowel te koop als te huur. Uitproberen kan tijdens fietstochten die wij in heel Nederland organiseren of natuurlijk gewoon aan huis. Meer informatie op www.doove.nl/duofiets of mail ons op duofiets@doove.nl

DOOVE PRODUCTS

een gratis proefnummer van Support Magazine. De uitgever mag mij per e-mail benaderen met de vraag hoe het nummer is bevallen. € 22,50. Abonnementen worden na een jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan tot twee maanden voor het einde van de abonnementsperiode. Aanbod geldig voor 2009.

GUN UZELF EEN ABONNEMENT. VUL NU DE BON IN! Naam Adres Postcode en plaats Telefoon E-mail

Ja, u mag mij bellen voor informatie indien nodig.

Ik machtig hierbij Uitgeverij Lakerveld het verschuldigde bedrag automatisch van mijn rekening te schrijven: Datum:

Handtekening:

Deze bon kan in een enveloppe zonder postzegel naar: Support Magazine, Antwoordnummer 20014, 2290 VG Wateringen Uw gegevens mailen kan ook: irene.semp@lakerveld.nl Bellen kan ook: 0174-31 50 00

VK-VAKANTIEGIDS-2010  

ABC-eilanden 2010 Reni & Esther in Nederland Vakantiegids oVer leVen, wonen en werken met een lichamelijke beperking

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you