Page 1


Velen mensen hebben tegenwoordig last van chronische pijn en zijn constant op zoek naar verlichting. Als jij ook zo iemand bent zul je vastwel gefrustreerd zijn over de pijn waardoor je veel dingen niet optimaal kunt doen. Chronische pijn blijkt een grote invloed te hebben op iemands leven. Net als vele anderen welke ook leiden aan chronische pijn zul je al vele producten en medicijnen gebruikt hebben. Het is niet zo verrassend dat vele middeltjes niet werken. De meeste bestrijden niet de oorzaak maar het gevolg waardoor ze meestal maar tijdelijk werken.


DL-phenylalanine, een aminozuur is zeer effectief gebleken bij chronische pijnen. Neem het aminozuur voor enkele weken en ervaar het verschil. Aminozuur supplementen zijn erg bruikbaar in het verminderen van pijn bij multiple sclerose, migraine en fibromyalgie. Aminozuren werken door het stimuleren van de diverse pijn controle centra in de hersenen. Als aminozuren worden ingenomen voor een accupunctuur behandeling voor pijnbestrijding werkt dit extra goed. Met name als het gaat om rug- en tandpijn. Ondanks dat het nemen van aminozuren zeer veel voordelen biedt is het echter wel van belang te kiezen voor een kwalitatief goed product. Het probleem is dat de meeste producten slecht worden opgenomen door de vele toevoegingen.


“Fundapeptide� een zeer effectief supplement welke is verkregen uit 100% serum Albumine. Dit revolutionair product is totaal anders dan alle andere eiwit en aminozuur supplementen. Fundapeptide bevat nagenoeg geen calorieen en is 100% vrij van kleur-, smaak- en zoetstoffen. De aminozuren in Fundapeptide zijn in dipeptide vorm en worden verkocht in tabletvorm. Voor maximale effectiviteit is een gebruik van 3 x daags 2 tabletten aanbevolen. Fundapeptide word binnen enkele minuten volledig geabsorbeerd in de bloedbaan en laat geen residu na. Neem aminozuur supplementen regelmatig en ervaar het verschil.


Voor meer informative over sommige waardevol afvallen tips en supplementen kunt u kijken op onze site: http://www.supplementen-voor-afvallen.nl.

Amino Acid en chronische pijn  

http://www.supplementen-voor-afvallen.nl Velen mensen hebben tegenwoordig last van chronische pijn en zijn constant op zoek naar verlichting...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you