Page 1

Info till medlemmar i supporterklubben Leksand Superstars nr. 2 - april 2008

Klackprofiler om säsongen Sidan 3

Våra nya hedersmedlemmar Sidan 5

Intervju med Mikael Lundström Sidan 6

www.superstars.nu


Tel. 070-679 75 77

Vi är alla självplågare! Kvalserien! Jag måste villigt erkänna att jag är evinnerligt trött på den här serien nu, det är ju inte första gången vi spelar här. Nu när man är här så undrar man varför i helsike man under allsvenskan hela tiden går och längtar efter att det ska börja. Vad är det egentligen man vill ska börja? Vi vet ju allihop vilket enormt lidande den här serien innebär. Man går omkring och mår dåligt och våndas inför det som komma skall. En förlust och psyket är på noll. Matchdagar sätts magen ur spel, och det känns som om någon håller på att slita tarmarna ur en. Varför går man och längtar efter något sånt? Självplågare är nog det enda i sammanhanget rätta ordet i så fall. Klart att det sportsliga lockar, alla vill vi ju att transportsträckan som allsvenskan är ska ta slut och de intressanta matcherna ta vid. Men mitt under den mörkaste delen av december då man längtar som mest, då har man också lyckats förtränga alla tidigare känslor och minnen som mest. Nu när man är mitt uppe i allt igen kommer alla tidigare minnen och känslor tillbaka och gör sig påminda och helt plötsligt blir man varse om hur dum man är som gått och längtat efter detta. För min egen del blir situationen än värre. Helt plötsligt står man inför det faktum att vi ska spela tio livsviktiga matcher på knappa fyra veckor. Matcher varannan dag, och förutsättningarna får vi inte veta förrän tidigast en vecka i förväg. Ni förstår själva att situationen är tuff för alla oss som är inblandade i planeringsarbetet inför och under en kvalserie. Det blir många sena kvällar. Hemmamatch med diverse arrangemang ena dagen och nästa en resa till bortamatch. Så ser det ut under fyra veckor. Det är tufft kan jag lova och det tär på en både psykiskt och fysiskt. Men visst det är en enorm förmån att få jobba med det här, något av det roligaste som finns i mitt eget tycke. Men även de bästa arbeten har sina baksidor. Går det dessutom tungt sportsligt blir det givetvis än mer tungjobbat.

Den här allsvenska säsongen måste ändå klassas som en av de mer positivare vi gjort, det är väl bara det första året i allsvenskan 01/02 som kan ses som bättre. Känslorna inför såväl årets som den 01/02 måste betecknas som mycket bra. Men jag tror nog ändå att känslan vi hade 01/02 var lite starkare inte minst för att vi hade en enorm revanschlusta då. Den känslan förstärktes hela tiden under säsongen i takt med de övertygande segrarna, och när vi klev in i kvalet så var vi oövervinnerliga. I år har vi hela tiden haft en positiv känsla, där ledningen för Leksands IF gjort ett suveränt bra jobb med att knyta upp spelare som gett oss supportrar hopp. De har visat framtidstro genom satsningar på såväl laget som övriga delar av verksamheten vilket också lett till att folk vågat tro på Leksands IF. Den största skillnaden i känslan mellan 01/02 och 07/08 både inför och som nu mitt under brinnande kvalspel är just att vi då var oövervinnerliga! Årets kvalserie är av många utsedd redan på förhand som en av de tuffaste och jämnaste någonsin, och det stämmer väl så här långt. Elitserien var hårdare och jämnare än på länge och kvalitén på allsvenskan har höjts avsevärt under de senaste åren så förutsättningarna att ta sig till elitserien är tuffare i år än säsongen 01/02. När jag skriver det här återstår fortfarande ett par omgångar av kvalserien och det är fortfarande helt ovisst om utgången. Vi kan bara hoppas och tro att det ska gå vägen för vår egen del. Vinner vi bara våra egna matcher så bör det gå vägen, men det blir en fight in på mållinjen, och det är inte omöjligt att det hela avgörs på målskillnad. Hur det än slutar så vet jag att jag aldrig kommer att svika mitt älskade Leksands IF !

Kontakt Leksand Superstars Sparbanksgatan 2 793 31 Leksand Tel: 0247/132 40, Fax: 0247/132 50 www.superstars.nu, leksand@superstars.nu Bg: 5642-2520 Har du frågor gällande ditt medlemskap, kontakta. Medlemsansvarig Ann-Louise Göras - 070-746 57 73 medlem@superstars.nu Har du frågor om LSS resor skall du kontakta. Resebokning 070-746 57 73 resa@superstars.nu Medlem Medlemsavgift 300 kr/säsong 1:a maj - 30:e april. Betala in medlemsavgiften på BG 5642-2520 Skriv namn, adress och telefonnummer. Beställ information på www.superstars.nu Du hittar mer information om Leksand Superstars om du surfar in på vår hemsida www.superstars.nu Leksand Superstars Sveriges bästa supporterklubb! Ansvarig utgivare av hemsidan och medlemsbladet är: Torbjörn Olsson - torbjorn.olsson@superstars.nu Utsedd av Styrelsen. Omslagsfoto: Jessica Ström

Torbjörn Olsson, Ordf./VL Leksand Superstars

TRYCKSAKER • ANNONSER • WEBHOTELL • RÄTTVIKS LEKSANDS NYTT

Har Du behov av TRYCKSAKER Då kan vi hjälpa dig med snabba leveranser till vettiga priser och med PERSONLIG SERVICE!

Mats Sandberg

2

LEKSAND SUPERSTARS NEWS

Håkan Johansson


Företagen satsar på publiken! Inför kvalserien gick vi i Leksand Superstars ut till ett antal företag och erbjöd dem att vara med och satsa pengar på publiken. Till kampanjen knöt vi sedan ett lotteri där varje företag utifrån den storlek på beloppet som man valde att satsa fick ett antal andelar till lotteriet. Förstapriset i lotteriet var en match i bastulogen under säsongen 08/09 för tolv personer med trerättersmiddag till ett värde av 20 000 kr. Andrapriset i lotteriet var ett bord i Starrestaurang för sex personer med matchbiljett och trerättersmiddag även det under säsongen 08/09. Tredjepriset i lotteriet var en signerad matchtröja, Ed Belfour. Kampanjen gick ut på att företagen skulle gå in och satsa 50 öre, en krona eller två kronor per åskådare i första kvalseriematchen i Ejendals arena. Med tanke på den knappa tiden vi hade på oss att nå ut till företagen från dess att vi kläckte idén om kampanjen till att kvalserien drog igång, får vi beteckna resultatet som gott. Elva företag kom att delta i kampanjen och tillsammans bidrog de med drygt 60 000 kronor.

Niklas Larsson Vad har varit bra med säsongen? – Jadu, att vi vann allsvenskan är själklvart ett plus. Det trodde jag faktiskt inte från början. Sedan tycker jag att Ejendals och Långbers får ett stort plus när de går in och sponsrar som de har gjort den här säsongen. Även Markus Persson är värd att nämnas också tycker jag. Dåligt då? – Minus är den svaga inställning som har infunnit sig bland vissa nyförvärv. Nu vill man ju helst inte nämna namn, men försvarsspelet har inte varit så stabilt som man hoppats på. Vilket är ditt bästa minne? – Ett av det bästa minnena är natruligtvis när man fick reda på att Ed Belfour var klar för Leksand. Man trodde ju inte det var sant! Att en sådan legendar skulle spela för oss, helt otroligt. Stannar du kvar om det blir en eventuell säsong i allsvenskan? – Ja, vad ska man svara? Det är klart att jag kommer att fortsätta. Egentligen spelar det ingen roll vilken serie Leksand spelar i, man följer ju laget i alla fall. Sedan är det självklart roligare om dom spelar mot elitserielag. Tror du att Belfour blir kvar även nästa säsong? – Nej, det tror jag inte. Jag hoppas att Leksand vill och vågar satsa på Eddie Läck till exempel. Örnen får gärna stanna kvar som målvaktstränare. Vilka två lag går till Elitersien tror du? – (Stor suck) Ja, det ser onekligen jävligt bra ut för Malmö. Sedan kan man nog lika gärna singla slant om den andra platsen. Självklart hoppas jag grymt innerligt att vi tar den andra platsen, men det blir väldigt svårt i och med att vi måste vinna i Gävle. Vi har det inte i egna händer, det är det som är jobbigt.

På hemmapremiären drogs även vinnarna i lotteriet, där våra två för kvällen nyblivna hedersmedlemmar Jenny och Susanna Kallur hjälpte oss att genomföra dragningen ute på isen i Ejendals arena. Vinnarna i lotteriet blev följande: 1:a pris – Bastulogen: Elektrosandberg (Krylbo) 2:a pris – Bord för 6 personer i starrestaurang: Leksandsbröd AB (Leksand) 3:e pris – Signerad matchtröja, Ed Belfour: Leksandsbröd AB (Leksand) Följande företag deltog i kampanjen som vi givetvis vill rikta ett stort tack till: Elektrosandberg (Krylbo), Leksandsbröd AB (Leksand), Ollas Måleri och Färg AB (Rättvik), One Touch Travel (Stockholm), Sir Williams promotion (Stockholm), Siljanslax AB (Leksand), Daladepån AB (Leksand), Bostar AB (Stockholm), Bokstaven i Rättvik AB (Rättvik), Siljansnäs sågverk (Leksand/Siljansnäs), Elbolaget montage AB (Ludvika).

Eva-Marie ”Emmo” Sollén Vad har varit bra med säsongen? – Jadu, vi vann grundspelet. Det är ju jättebra om något! Sedan känns det som att det är ett helt annat go i hela föreningen nu och det är ett stort plus för mig. Man känner skillnaden som supporter och jag tycker även att det har varit en härlig stämning på Norra jämfört med i fjol. Det märks även skillnad på sittplats där det är mer folk som är på hugget. Bara det att det kom 2000 och tittade på Mora – Leksand i Ejendals. Stort! Dåligt då? – Det är alltid svårare att komma på något som har varit dåligt. Det är synd att Eddie Läck inte har fått stå så mycket som många trodde han skulle få, för han var ju inne i en vinnande trend och vips så får han ställa sig i båset. Ibland har man känt att ”Bäste man ska stå” inte riktigt gällt. Vilket är ditt bästa minne? – Jag hoppas att det bästa minnet kommer när vi möter Malmö hemma. Champangen ligger nerkyld och den ska öppnas oavsett, hoppas bara att det blir av glädje jag dricker den. Stannar du kvar om det blir en eventuell säsong i allsvenskan? – Ja, vad är det för fråga? Räcker det som svar? Det är väl klart att jag gör. Fast jag har ingen lust att se Borås, Almtuna och Bofors igen. Men jag står kvar, oavsett. Tror du att Belfour blir kvar även nästa säsong? – Nej det tror jag inte faktiskt. Det är bara en känsla jag har. Vilka två lag går till Elitersien tror du? – Jag tror att det blir Malmö och Leksand som går upp. Jag vill tro det, mitt hjärta säger så. Samtidigt känner jag att Brynäs är ett mer klassiskt elitserielag än Malmö, men åker Brynäs ner i Allsvenskan kan ju vi få tillbaka några spelare som Widing, till exempel.

Niklas ”Håret” Andersson Vad har varit bra med säsongen? – Det här är ju skitsvårt ju! Att vi står som seriesegrare är helt klart en sak. Sedan vill jag lyfta fram fjärdekedjan med Ollas, Hägglund och Enekvist. Man ser hur de lyfter spelet. De ger allt och det händer grejer när de är på isen. Dåligt då? – Vad finns det för dåligt med den här säsongen egentligen? En del nyförvärv kanske. Annars tycker jag inte det är så mycket mer. Det har varit en bra säsong ändå. Vilket är ditt bästa minne? – När vi spöade Mora hemma i kvalserien är rätt så självklart för mig. Det är väl alltid bäst att spöa Mora. Sedan var stämningen helt sjuk. Hur mäktigt är det inte när hela sittplats står upp och hälften hoppar och drar igång hejarramsor? Det är ett starkt minne. Stannar du kvar om det blir en eventuell säsong i allsvenskan? – Ja, absolut. Kärlek dör aldrig. Räcker det? Tror du att Belfour blir kvar även nästa säsong? – Ja, om han inte får något erbjudande från NHL så tror jag att det finns en stor chans. Han har varit kanonbra ibland och vissa stunder svajig. Jag tycker att han ska stanna dels för utveckligen av Eddie Läck och för att han lyfter hela laget. Man ser hur han har lyft försvarsspelet till exempel. Vilka två lag går till Elitersien tror du? – Jag säger Leksand och Malmö. Helst hade jag sett att Västerås följt med upp, men det är aningen omöjligt nu, hehe.

ler... i f o r p k c a l K

RES MED OSS

LEKSAND SUPERSTARS NEWS

3


Telefon 0247-100 21 OBS! Tandundersökning är nu GRATIS för alla som ej fyllt 25 år och är skrivna i Dalarna. Alla andra är givetvis välkomna också!

Tel 0247-136 50

A la carte Restaurang i centrala Leksand Öppet året runt • Tel/fax 0247-155 05 • www.bygatan.se

• Värmepumpar

Öppet: Måndag–lördag 8.00–22.00 Söndagar 10.00–22.00

Tel. 0247-647 00 • www.dalafrakt.se

www.superstars.nu

Leksand 0247-645 30 Elinstallationer, Tele & Data installationer Materielförsäljning

Roger Franzon Leg. sjukgymnast Ansluten till försäkringskassan Telefon 0247-125 60 Norsgatan 36A, nb. Leksand

Dala Kassaskåpsservice AB Telefon 070-374 47 49

Telefon 0247-79 60 80 4

LEKSAND SUPERSTARS NEWS

Rörinstallationer Telefon 0247-141 25

Mark och grundarbeten


Två nya hedersmedlemmar! samband med match, vilket vi anser det bästa stället för en utnämning av hedersmedlemskapet. Finns det mer intressanta personer på ingång? Vi har en lista med namn, och det dyker emellanåt upp nya namn som vi gärna vill satsa på att få med som hedersmedlemmar i klubben. Vi har gott om plats för fler hedersmedlemmar och jag törs garantera att det kommer att utses några nya, förmodligen redan under kommande säsong.

Foto: Marcus Karlsson

I samband med Förfesten i fredags kunde Superstars stolt presentera två nya hedersmedlemmar, nämligen systrarna Kallur. Förmodligen Sveriges mest omtalade tvillingpar just nu. Ryktet har nog redan spridit sig ganska långt att Superstars presenterade två nya hedersmedlemmar i fredags innan matchen mot Brynäs. Det är två tjejer med stora, blåvita hjärtan. Det är två tjejer som många förknippar med Dalarna. Det är systrarna Kallur. Vi tog ett snack med Superstars ordförande, Torbjörn Olsson, för att höra lite om dessa "nyförvärv". Hur länge har tankarna att utnämna systrarna Kallur till hedermedlemmar i Superstars funnits? Svaret är enkelt. Ända sedan de slog igenom. Våra hedersmedlemmar ska vara personer med stort LIF hjärta och de skall givetvis ha en viss kändisstatus. Vi vill att de skall vara goda ambassadörer och kunna använda dem som affischnamn för vår förening. Det anser vi definitivt att dessa två tjejer är. Här snackar vi riktiga världsstjärnor med en enorm utstrålning och ett stort blåvitt hjärta. De är dessutom tvättäkta dalkullor vilket gör det hela ännu större. Det gladde oss oerhört att de själva kände stor glädje och stolthet över utnämnandet som hedersmedlem i Leksand Superstars.

därför ha lite större möjlighet att medverka på någon match. Vi tyckte att Brynäsmatchen var lämplig som hemmapremiären i kvalserien, och utifrån det knöts sedan kontakten med dem. Vi fick klartecken kvällen innan matchdagen att de kunde närvara och det ena gav sedan det andra. Intresset - Ja det beror på vad du menar med det, haha. Som jag nämnt tidigare, Jenny och Susanna är för vår förening perfekta representanter. Unga och positiva med en enorm utstrålning och de är som sagt från Dalarna. När de slog igenom och blev världsartister var det inte frågan om utan snarare när det skulle ske. Vilka personer finns på Superstars lista med hedersmedlemmar just nu? Vi har genom åren arbetet fram en lista med kända namn som vi anser är lämpliga personer att företräda vår förening, namn som vi kan använda oss av som affischnamn. Självklart kan jag inte avslöja vilka namn det är, men det är en och annan världsartist till som vi vet har ett blåvitt hjärta. Vi har varit i kontakt med några av dem under tidigare år, men vi har tyvärr inte lyckats knyta ihop det hela med ett besök i Leksand i

Foto: Marcus Karlsson

Du såg ut att trivas ganksa rejält när du fick dela ut medlemsskapet till Sanna och Jenny. Hur kändes det att få krama om de, enligt många män, hetaste tvillingarna? Självklart, det är svårt att inte trivas i deras sällskap. Med en sådan utstrålning kan man inte annat än att bli glad. Hahaha, klart det kändes bra, det är ju inte varje dag man får krama två världsartister varav en för närvarande världsrekordhållerska. Ett minne jag säkert kommer att bära med mig länge. Personligen gillar jag verkligen dessa två tjejer, jag blir glad varje gång jag ser en intervju med dem, framför allt i samband med tävlingar. Alltid med ett stort brett leende på läpparna och ett underbart klingande dalmål. Man känner sig faktiskt lite stolt när de lyckas, det är väl lokalpatriotismen som gör sig gällande. Vi tackar Torbjörn för svaren, och hälsar Jenny och Sanna välkomna till Superstars.

När blev det klart? När väcktes intresset för Jenny och Sanna? Vi bestämde oss ganska sent för att vi skulle passa på just nu. Tillfället gavs då inomhus-VM precis avslutats och de skulle tillbringa lite mer tid på hemmaplan och

Foto: Marcus Karlsson

Foto: Marcus Karlsson

Tällbergsvägen 28 793 70 Tällberg Telefon 0247-50089 Ansvarig läkare: Dr Borelius

Fullständig resevaccination Innehar licens gulafebern. Fax: 0247-120 85

Bygatan 16 • 793 30 Leksand LEKSAND SUPERSTARS NEWS

5


Hallå där, Mikael Lundström! Hur ser det egentligen ut inför nästa säsong? Hur går tankarna i ledningen, och hur mycket planeras det egentligen redan nu? Vi tog ett snack med sportchef Mikael Lundström i slutdelen av kvalserien för att höra lite om hur en sportchef ser på säsongen 08/09 Hur ser du på säsongen som varit? Vad har varit bra och dåligt? – En rätt svår fråga att svara på i dagsläget. De återstående matcherna av kvalserien kommer att avgöra helt hur bra/mindre bra den här säsongen har varit för våran del. Skulle det vara så att det tråkigt nog inte skulle gå hela vägen så är det som hänt tidigare denna säsong helt ointressant. Vilken spelare har vuxit mest? På vilket sätt? – Först och främst tycker jag att det är laget i sin helhet som har vuxit till att bli någonting riktigt bra. Sedan finns det självklart enskilda spelare som har gjort att detta har blivit till något alldeles extra. Då tänker jag först och främst på spelare som till exempel Petrovicky som har varit otroligt bra under kvalserien. Sedan har vi Bellemare som gör ett fantastiskt jobb i förstakedjan och har kommit in där på ett bra sätt. Även Elofsson har höjt sig några snäpp de senaste matcherna.

Hur många har kontrakt? Finns det några klausuler? – Vi har inga klausuler och vi har i dagsläget tio-tolv spelare som har färdigskrivet kontrakt inför nästa säsong, oavsett vilken serie vi spelar i när det är dags för hockeyn att dra igång igen i höst. Av de spelare som inte har kontrakt klart, är det någon speciell du helst ser stannar? – En väldigt svår fråga i dagsläget eftersom vi fortfarande inte vet vilken serie vi kommer att spela i nästa säsong, men man ska väl inte hålla inne med att om vi spelar i Elitserien nästa säsong så måste laget höjas några nivåer. Samtidigt har vi, som jag sa, ungefär tolv spelare i dagsläget som har kontrakt och där har vi våran stomme. De är oerhört viktiga att ha kvar. – Jag kan tyvärr inte gå in på några enskilda spelare i dagsläget om vilka vi förhandlar med eftersom vi inte vet vart vi spelar nästa säsong. Har ni kontakt med fler spelare inför nästa säsong, några speciella ni siktat in er på? – Självklart är det så att vi har våra önskemål, jag kan inte gå in på några enskilda namn i dagsläget, men visst finns det en del önskemål. Den enda som vi har kontrakt med inför nästa säsong som är ny är Marcus Weinstock (Från Växjö, reds anm.) Sedan har vi ju fått

ihop våran stomme till säsongen 2008/2009, men i och med att vi inte vet vart vi spelar så är det svårt att kontraktera fler spelare än så just nu. Berätta om vårat första nyförvärv, Marcus Weinstock.. – Det är en spelare som vi tror kommer passa in i vårat spel på ett bra sätt. Vi har haft ögonen på honom ett par år och ville få klart kontraktet så att han kan börja träna med laget så fort som möjligt. Det är en mycket skridskoskicklig och stor spelare som vi ser har potential till att utvecklas som hockeyspelare. Han är inte klar som hockeyspelare på något vis, men eftersom han är så ung så kommer han som sagt att utvecklas och jag är säker på att han kommer att bli riktigt bra framöver. Det känns bra att han kommer till Leksand.

Det har ryktats om att ni är i kontakt med några ur 82-årskullen, till exempel Widing och Nordqvist. Är det någon ur den kullen som är på gång? – Just de namn som du nämner tror jag har kontrakt inför nästa säsong. I alla fall Nordqvist. Widing är jag inte säker på, men jag tror att det är samma sak där. Det är duktiga hockeyspelare som man inte säger nej till, men som det ser ut i dagsläget blir det svårt att få hem dom åtminstone inför nästa år. Det finns andra namn som också är intressanta från den kullen, men Foto: Jessica Ström ingenting som jag kan avslöja just nu tyvärr. Vad är målet med truppen inför nästa säsong? – Målet är som jag sagt tidigare att försöka bygga upp en stark trupp. Det gäller var vi än spelar. Självklart är det stor skillnad på Allsvenskan och Elitserien, så först måste vi få veta vart vi ska spela någonstans innan vi kan gå vidare i den här frågan. Vi har våran stomme klar, sedan får man bygga ut från den när allt är klart. Tror du att det går att få tag på en liknande trupp igen med spelare som Petrovicky, Jackman och Belfour om det skulle bli ännu ett år i allsvenskan? – Det är lite samma sak här. Svårt att spekulera kring detta i dagsläget. Vi satsar på Elitserien till hundra procent just nu. De matcher som är kvar framöver kommer att vara helt avgörande för lagets framtid. Det känns bara fel just nu att tänka på vad som händer om vi skulle spela i allsvenskan nästa säsong. Har ni pratat något med Belfour om nästa säsong? Hur går dialogen? – Vi för en dialog med Belfour, det gör vi. Men i risk att bli lite enformig just nu så får jag nog svara samma sak här. Vi fokuserar först på de matcher som återstår av säsongen, sedan kan vi sätta oss ner och snacka om vad som händer i framtiden.

6

LEKSAND SUPERSTARS NEWS


www.bosporen.com Pizza och mat för avhämtning • Tel 0247-132 80 www.wasanet.nu

Leksands centrala hotell, som alltid sätter gästen i centrum!

Natur - Kultur - God Mat Välkommen ombord! 070-542 10 25

Leksandsvägen 7, 793 31 Leksand, tel 0247-145 70 www.hotelleksand.com

Fullkornspizza Ciabata

Sallad Lunch 55:-

LEKSAND • Norsgatan 17 • Z-torget • Tel 0247-150 75

LEKSAND 0247-342 51

Järva krog/Solna 08-85 05 65

Hantverkaregatan 24 • 793 30 Leksand Tel 0247-123 40 • www.bovision.se/valins

ALLANS SPORT

Utför: Besiktning • Sotning 0247-147 50 www.dinsotare.se

Stationsgatan 6, Leksand • Tel: 0247-797800 • Öppet: Månd-Fred 14-17

0247-130 10 LEKSAND SUPERSTARS NEWS

7


FÖRENINGSBREV

Urval av våra nya souvenirer! Ed Belfour halsduk Linda den runt halsen eller ta med den i klacken. Vad du än gör med den, kan du ändå känna stoltheten inom dig att Ed bär Leksandsskölden den här säsongen och att du faktiskt är med och bevittnar det.

Superstarsmugg

300 kr Artikel: 2006-1

Schysst Superstarsmugg för morgonkaffet eller vad ni nu dricker. 70 kr Artikel: 4018-1.

Retrohalsduk Den klassiska halsduken! Stilren och otroligt snygg! Ett måste i halsdukssamlingen om du är Leksing! 120 kr Artikel: 2001-1

Nyckelband Håll koll på både nycklar och mobil med detta marinblåa exklusivt broderade nyckelband. 40 kr Artikel: 4021-1

Beställning/betalning med bankgirotalong

Skicka ett e-mail med din beställning till leksand@superstars.nu. Mailet skall innehålla följande: Artikelnummer, antal samt eventuell storlek. Summera priset för de beställda varorna och lägg till fraktkostnaden (se fraktkostnad). Ditt namn och leveransadress skall vara med. När vi mottagit din beställning så mailar vi tillbaka ett ordernummer som du sedan använder när du betalar in till vårt bankgironummer 5642-2520 via internetbanken. Så fort vi fått betalningen så skickar vi souvenirerna

Skriv i meddelandefältet på talongen vilka souvenirer du vill ha, artikelnummer, antal och eventuell storlek. Summera priset och lägg till fraktkostnaden (se fraktkostnad). Glöm inte att skriva leveransadressen på talongen. Betala sedan in Superstars bankgironummer 5642-2520. Så fort vi fått din beställning/betalning så skickar vi varorna.

Fraktkostnad/Övrigt Till din order tillkommer en frakt och administrationsavgift på 50 kr. Gäller din order endast något av följande: snusdosa, penna, nyckelband, CD-skiva så är kostnaden 20 kr. Dina beställa varor skall vara hos dig senast 10 dagar efter beställning/betalning. Har du några frågor beträffande din beställning så når du oss via e-mail på leksand@superstars.nu eller på telefon 0247-13240 på kontorstid. Tack för din beställning!

Alla våra souvenirer finns på www.superstars.nu

Bokstaven • Rättvik • 46759-08

Beställning/betalning via internet

Superstars News nr 2 2008  

Medlemsfolder Leksand Superstars

Advertisement