Page 1

lp til æ j h e t s Før rvsliv e v h r e dansk

24 TIMERS SERVICE

EXPRESS

BUSINESS KURÉR

KØL & FROST

IND- & UDLAND

FIRMAKØRSEL

2014 2024

info@silk-transport.dk www.silk-transport.dk


VI NÅR DET FOR DIG

PAPIRENE I ORDEN

Hvis noget er glemt, forsinket eller bare skal nå hurtigt og sikkert frem, så er det lige os! Vi hjælper dansk erhvervsliv hver eneste dag med alt lige fra et enkelt brev til hele læs. Præcision er vigtig for dig og det er vi klar over. Derfor tager vi din transportopgave seriøs - hver gang.

Silk Transport er godkendt til transport af fødevarer i Danmark og udlandet og af Statens Lufthavnsvæsen til frit at kunne levere/afhente fragt i hele Europa. ATP - FRC

Samarbejde, flexibilitet og god kommunikation er naturligt for Silk Transport. Det skaber grundlag for en ren afvikling af pressede opgaver.

I GODE HÆNDER Hos Silk Transport er dit gods forsikret, så længe det er i vores hænder. Du kan tegne en ekstra forsikring til værdifulde varer eller forsendelse til udlandet. Husk altid at undersøge om din transportør har en godsforsikring!

SKAL VI VÆRE VENNER? Det er yderst vigtig for os, at vi kan fastholde positive kunderelationer. Vi vil kunne se dig i øjnene, og det er nemmest hvis samarbejdet er præget af tillid, troværdighed og ikke mindst tilfredshed. Vi yder gerne en ekstra indsats, så du og din virksomhed er tilfredse og fremstår seriøse.

16 Europaller Varelængde op til 10 m

SLV

Tid og leveringstidspunktet er vigtige faktorer - både ved overdragelse og aflevering. Vi giver gerne et kald kort før vores ankomst, for at forkorte ventetiden.

Carsten Hansen, Indehaver

Vore chauffører er voksne mennesker med livserfaring og den rigtige indstilling til at løse opgaven. Vi taber ikke hovedet ved uforudsete hændelser. Først når både afsender og modtager er tilfredse, er opgaven løst. Det er den indstilling, der gør os til et professionelt og troværdigt transportfirma.

Langdistance / Express Dokumenter

4 Europaller Køl- og frostvarer


2014 2024

mmer u n t ĂŠ er Du husk resten! r e k s u vi h

Carsten Hansen - 201 Julsøvej - 8600 Silkeborg Mobil 2014 2024 - silk@c.dk - CVR 0000 0000

silk  
silk  

transport awfer qwe4r qwer qwe r