Page 1

POMLAD 2014

N RO P EA D N L S UP O M

JE

O R

A

A A V GRAN ZI

Supernova Ljubljana


3


4

LifeStyle

4


5

Vse najboljše, Supernova! Preplet živahnega trgovanja, modnega sveta, razvedrila in dobrodelnosti ustvarja gostoljubje z nezmotljivim Supernovinim podpisom. Že šesto leto ste dobrodošli na nakupovalnih ulicah Supernove. Pri nas smo vedno v stiku s trendi, zato je vsak obisk novo, dinamično, sveže in atraktivno doživetje. Dobrodošli na pomladnih straneh Supernovinega hišnega magazina LifeStyle z novo lepotno muzo. Inja Zalta je vrhunska manekenka in brezčasna lepotica, ki je svojo modno kariero začela kot Naj smrklja v Supernovi in jo nadaljuje kot VIP angel, ki ga večkrat gostimo v našem centru. Inja bo na modnih straneh vaša vodička po Supernovi. Dobrodošli tudi v živo v našem središču, ki ga odlikuje koncept ravno prave velikosti s skoraj 70 poslovalnicami, kakovostno ponudbo in osebnim pristopom. Po nasvete se vedno lahko obrnete na prenovljeno infotočko na novi lokaciji

v nadstropju, poleg zelo obiskanega otroškega poligona. Ob že dobro znani ponudbi pa izpostavljamo nove poslovalnice Kopitarno, 7camicie in Sensilab, ki bodo svoja vrata odpirali v marcu. Spektakel brezplačnih prireditev med vrhunci pomladi ponuja veliko praznovanje Supernovinega 6. rojstnega dne v petek, 14. marca, ob 18. uri. Vabljeni na koncert s pop ikono Tanjo Žagar, ki bo izžrebala dobitnika glavne nagrade v vrednosti 600 € in razrezala torto velikanko. Ob našem slavju vam poklanjamo še popuste v višini do 30 % v času nočnega nakupovanja od 20 do 23 ure.

Čas je za Supernovo! Kristijan Flegar Center Manager

Vsebina 20h–23

h

-30% DO

4.

POPUS TA

N A G R A D N I K U P O N

4. Vabilo na naš 6. rojstni dan Sodeluj v nagradnem žrebanju za glavno nagrado v vrednosti 600 €.

Izpolni kupon, ga oddaj v nagradni boben poleg odra in pridi na žrebanje ob 23. uri. Pogoj: osebni prevzem nagrade ob 23. uri. Več na www.supernova.si!

V petek, 14. marca, vas vabimo na noro noč zabave v čast našega šestega rojstnega dne. Čakajo vas neverjetni popusti in nastop Tanje Žagar! IME IN PRIIMEK NASLOV

POŠTA IN KRAJ TELEFON

E-NASLOV PODPIS*

*S podpisom potrjujete, da ste seznanjeni s pravili nagradne igre in se z njimi strinjate. Pravila nagradne igre: Glavna nagrada je sestavljena iz darilne kartice Supernova v vrednosti 300 € in darilnega bona Mercator Rudnik v vrednosti 300 €. V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki odda v celoti ročno in pravilno izpolnjen kupon. Nagrajenec lahko sodeluje zgolj z enim kuponom in prejme le eno nagrado. Sodelovanje ni dovoljeno zaposlenim v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik. S pravili nagradne igre se lahko podrobneje seznanite na spletni strani www.supernova.si.

10. Nove trgovine

V našem nakupovalnem centru so vrata odprle štiri nove trgovine, ki vas vabijo na nakupe.

12. Pomladni kolaž

10.

12.

Kolaž trendovskih fotografij nam je pomagala sestaviti Inja Zalta, nova zvezda na slovenskem modnem nebu.

Na naslovnici Inja Zalta.

Založnik Chemo Invest, d. o. o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana za založnika Kristijan Flegar, center manager produkcija Vodik, d. o. o., fotografije Barbara Zajc, naklada 150.000 izvodov. Vsi izdelki, ki so predstavljeni v številki Supernova LifeStyle pomlad 2014, so naprodaj v trgovinah Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik. Ponudba velja do odprodaje izdelkov. Pridržujemo si pravico do spremembe podatkov in ne odgovarjamo za napake v tisku. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko: 08 200 8000 ali nam pišete na naslov: Chemo Invest, d. o. o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana s pripisom Supernova LifeStyle ali na elektronski naslov: info@supernova.si


20h–

-30 DO

POPUS


–23h

0%

STA

LifeStyle

7

N A G R A D N I K U P O N Sodeluj v nagradnem žrebanju za glavno nagrado v vrednosti 600 €. Izpolni kupon, ga oddaj v nagradni boben poleg odra in pridi na žrebanje ob 23. uri. Pogoj: osebni prevzem nagrade ob 23. uri. Več na www.supernova.si! IME IN PRIIMEK NASLOV POŠTA IN KRAJ TELEFON E-NASLOV PODPIS*

*S podpisom potrjujete, da ste seznanjeni s pravili nagradne igre in se z njimi strinjate. Pravila nagradne igre: Glavna nagrada je sestavljena iz darilne kartice Supernova v vrednosti 300 € in darilnega bona Mercator Rudnik v vrednosti 300 €. V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki odda v celoti ročno in pravilno izpolnjen kupon. Nagrajenec lahko sodeluje zgolj z enim kuponom in prejme le eno nagrado. Sodelovanje ni dovoljeno zaposlenim v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik. S pravili nagradne igre se lahko podrobneje seznanite na spletni strani www.supernova.si.


Novosti

8

Pariški dež v Massu Pomlad nas greje z vse toplejšim soncem, a zanjo so značilni tudi muhasti deževni meseci. Da bodo vaše noge kljub mokremu vremenu ostale na suhem, pred skokom v luže obujte dežne škornje, ki so v MASS ekskluzivno prispeli naravnost iz modne prestolnice − Pariza. Šik škornji Be Only so na voljo v najrazličnejših modelih, barvah in vzorcih, vse od klasičnih do drznejših. Ne le, da so popolna kombinacija s hlačami, ampak tudi obleko ali krilo zaokrožijo v posebej trendovsko podobo. Pravzaprav jih lahko obujete kadarkoli, če dežuje ali ne! Več modnih trendov najdete tudi na njihovi spletni strani www.mass.si.

Diorjeva pomladna kolekcija ličil Dior je navdih za svojo pomladno kolekcijo našel v veseli in elegantni ženstvenosti Marie Antoinette v Trianonu, njenem okusu za izjemno razkošno in prefinjeno modo. Med barvami prevladujejo pastelne, svetlo modra, mehko rumena in mandljevo zelena, zavita v "bombončkasto" rožnat odtenek, živo vijolična in barva breskve. Za svež videz sodobne plemkinje so oči polepšane s pastelno rožnato barvo, modro in rumeno, poudarjene pa z vijolično in atracitno sivo barvo. Odtenki za lica so pastelno rožnati ali v barvi breskve. Ustnice so drzne, odete v rožnat odtenek, barvo breskve, fuksije, rožnato rdeče. Nohti naj bodo porcelanasto modri, pop koralni ali v odtenku fuksije.

Lisca se veseli poletja Kopalke Lisca za novo kopalno sezono prinašajo široko paleto modelov za različne sstile in priložnosti. Najbolj opazni bodo gotovo mornarski stili z novim, sodobnim pridihom, romantični prelivi v živih ali pastelnih odtenkih, barviti motivi rož in džungle ter modne grafike. Tisti, ki prisegajo na ekstravaganco in glamur, bodo opazili drzne modele v močni zeleni ali modri barvi z grafičnim potiskom kristalov, ki se prepletajo z lesketom pravih kristalov Swarovski. Hkrati pa bodo ti modeli tudi unikatni – vsak kristal bo zasijal nekoliko drugje in nekoliko drugače. Da bo poletje še zabavnejše, pa bo v kolekciji kopalk tudi kar nekaj »mix&match« serij, ki jih bomo lahko kombinirali povsem samosvoje. Pri Lisci se namreč zavedajo, da ženske postave niso popolne. Nekatere imajo razkošno oprsje in ozke boke, druge imajo poudarjeno zadnjico in drobne prsi. V teh primerih je dobro imeti več izbire pri kombiniranju velikosti in modelov zgornjih in spodnjih delov kopalk. Med kopalkami Cheek by Lisca pa bodo na voljo tudi takšne, ki jih bo mogoče nositi obojestransko – z enimi kopalkami tako dobimo kar šest stilov. Ta možnost bo prvič na voljo tudi v glamurozni liniji Lisca Selection.


Novosti

9

V Slowatchu vedo, koliko je ura Blagovna znamka Skagen predstavlja nove ure za ženske in moške, ki jih najdete tudi v naši poslovalnici Slowatch v prvem nadstropju. Osnovni sestavini nove ženske kolekcije Klassik sta preprostost in funkcionalnost. Veliko ohišje in različne barvne palete predstavljajo predanost minimalizmu, obenem pa so zvesti dostopnosti in trendom. Z minimalistično konkavno številčnico in ozkim usnjenim paščkom predstavlja ura Skagen odličen dodatek v ženski garderobi. Navdih za novo moško kolekcijo Aktiv pa so bile barvite ribiške mreže, ki se razprostirajo po vsej obali mesteca Skagen. Funkcionalen kronograf, pašček in ohišje iz titana, žive barve − vse to so vidni koraki blagovne znamke v novo smer, ki nagovarjajo aktivnega moškega.

Z L'Occitanom v eni potezi do sijočega pogleda L'Occitane je razvil nov izdelek s trojnim delovanjem in dvojnim načinom uporabe – gel in masko za sijočo kožo okrog oči. Učinkovit izdelek, ki ga lahko uporabite za vsakodnevno nego ali kot intenzivno masko, vidno zmanjša gube, koža deluje bolj prožna, področje okrog oči pa je poenoteno in sijoče. Če vaš obraz kaže znake utrujenosti, se boste razveselili tudi L'Occitanove druge novosti – korektorja za sijočo polt, ki v eni potezi pomaga popraviti in prekriti utrujenost, temne sence pod očmi ter različne kožne nepravilnosti, kot so madeži zaradi UV-žarkov in starostni pigmentni madeži. Kombinacija izvlečka iz navadne marjetice in derivata vitamina C pomaga poenotiti in razsvetliti polt, zato obraz nemudoma deluje bolj sveže., udoben, nepremočljiv in primeren za vsakršne vremenske razmere. Na voljo so še bolj zanimive kombinacije.

Supernovina infotočka Za vse obiskovalce nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik smo prenovili našo infotočko in jo prestavili na novo lokacijo. Infotočka se po novem nahaja v prvem nadstropju, poleg restavracije Vozi Miško. Tam vas vedno čakajo prijazne in nasmejane informatorke, darilne kartice in informacije, ki jih potrebujete za vaše uspešne nakupe. Dobrodošli na naši novi intočki!


Nove trgovine

10

360° za zdravje in dobro počutje

SENSILAB misli zdravo Sensilab 360° za zdravje in dobro počutje ponuja celosten pristop k obravnavi izzivov, pred katere nas postavljajo hiter tempo življenja in njegove posledice: prekomerna teža, zakisanost telesa, stres, slaba odpornost. Za vse te težave vam v Sensilabu ponujajo rešitev in vas na poti k spremembam spremljajo na vsakem koraku. Izdelki Sensilab so odlične kakovosti ter podpora in pomoč vsem, ki želijo kar najbolje poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. Zato v drugi polovici marca obiščite Sensilabov otoček v prvem nadstropju TC Supernova in doživite 360° za zdravje in dobro počutje!

Glamur in kakovost na enem mestu

7 CAMICIE = najboljše srajce 7 Camicie je svetovno priznana italijanska blagovna znamka glamuroznih, kakovostnih in vsestranskih srajc za moške, ženske in otroke. Njihovo ponudbo dopolnjujejo tudi kravate in pletenine, ki postavijo piko na moškemu poslovnemu videzu ali ženski eleganci. Ko boste naslednjič za posebno priložnost iskali modno srajco zanj ali trendovsko bluzo zanjo, je trgovina 7 Camicie pravi naslov za dober nakup. Srajce so zelo kakovostne, na voljo v različnih barvnih kombinacijah, čvrst ovratnik pa pripomore k elegantnemu videzu. Obiščite novo prodajalno 7 Camicie v pritličju TC Supernova in izberite najboljše srajce za vse družinske člane!


Nove trgovine

11

Obutev za prosti čas in delo

KOPITARNA za udoben korak Kopitarna s svojo več kot stoletno tradicijo ni le slovenski sinonim za cokle z lesenim podplatom, ki se izvrstno prilagajajo stopalom kljub različni višini podplata. Tam z ljubeznijo in predanostjo oblikujejo obutev za različne namene. Poleg modne obutve, udobne obutve, obutve za prosti čas in hišne obutve ponujajo tudi cer tificirano lahko poklicno obutev zaščitne kategorije dve. V liniji Professional pri večini modelov s certifikatom dokazujejo visoko kakovost in varnost tudi po dolgotrajnem nošenju. Obutev je anatomsko oblikovana in zato še posebej varuje stopala in zdravje. Njihovo delo stremi k enemu cilju − k prijetnemu in udobnemu koraku. Po novem si lahko obutev Kopitarne izberete tudi v njihovi novi poslovalnici v prvem nadstropju TC Supernova. Telefon: 01 320 47 97 / E-pošta: trgovina.rudnik@kopitarna.eu / www.kopitarna.com

Telefoniranje s stilom

MOBYSTYLE je vedno na zvezi Kdor si želi telefonirati s stilom, ne more mimo poslovalnice Mobystyle v našem centru. Tam vam ponujajo pestro izbiro dodatne opreme za mobilno telefonijo. In to še ni vse! Na istem mestu lahko uredite vse potrebno za sklenitev novega ali podaljšanje obstoječega razmerja z družbo Mobitel in Debitel. Predplačniški program obsega celotno ponudbo Mobi, Debi in Izi. Prav tako vam prijazni uslužbenci nudijo kakovostne in hitre servisne storitve za vse vrste mobilnih aparatov. Po novem lahko najdete Mobystyle v pritličju TC Supernova! Telefon: 01 427 40 73, 051 300 800 / E-pošta: rudnik@mobystyle.com / www.mobystyle.si


1.

2.

3.

KREATIVNI VODJA Emil Horvat (Vodik d.o.o.) / FOTO Barbara Zajc / STILIRANJE Barbara Žgalin / LIČENJE kozmetika Dior, Judita Žilavec / FRIZURA Salon Simple / MODEL Inja Zalta

12

Inja Zalta v trendu Letošnji pomladni trendi so kot kolaž – sestavljanka z vseh vetrov. Prevladujejo pastelni, nežni odtenki, ki so protiutež izrazitim grafičnim vzorcem, le-ti pa se kombinirajo s cvetličnimi in karo potiski. Močno prepoznaven je novodobni minimalizem črne in bele. Veliko je džinsa, spet je na sceni športni šik. In kaj izbrati v tem modnem kolažu? Inja Zalta, nova zvezda na slovenskem modnem nebu, pozna odgovor! 1. Hlače H&M, 19,95 €, Top H&M, 24,95 €, Salonarji Humanic, 24,95 € / 2. Top H&M, 24,95 €; Krilo H&M, 24,95 €; Ogrlica H&M, 9,95 €; Salonarji Alisha (Humanic), 79,95 ; Plašč H&M, 49,95 € / 3. Krilo Promod, 34,95 €; Pulover Promod, 34,95 €; Srajca H&M, 24,95 €; Torbica Humanic, 29,95 €; Salonarji Alisha (Humanic), 79,95 €


13

5.

4.

7. 8.

9.

10.

11. 12.

4. Top New Yorker, 19,95 € / 5. Majica New Yorker, 9,95 € / 6. Dodatek za mobitel New Yorker 4,95 € / 7. Torbica New Yorker, 9,95 € / 8. Hlače New Yorker, 19,95 € / 9. Zapestnice New Yorker, 5,95 € / 10. Salonarji New Yorker, 29, 95 € / 11. Ura New Yorker, 12, 95 € 12. Kratke hlače C&A,15 €, Majica C&A, 9€, Bomber jakna C&A,29€

6.


14

Drzno, domiselno, divje Eva Matijašević in Inja Zalta. Razigrani potiski na majicah in veliko džinsa. Drzno, domiselno, divje!

Eva

1.

2.

3.

1. Majica C&A, 24,90 € / 2. Majica Holy (Peek&Cloppenburg), 12,95 € / 3. Majica Promod, 19,95 €; Džins C&A, 59,90 €; Salonarji Humanic, 19,95 €


15

1.

2.

3.

Inja

1. Majica C&A, 24,90 € / 2. Majica Holy (Peek&Cloppenburg), 17,95 € / 3. Majica C&A, 7,00 €; Džins C&A, 59,90 €; Salonarji Humanic, 19,95 €


16

1.

2. 5.

4. 3. 6. 7.

8. 9. 10.

Za lahek korak, naše skrivnosti in dober vtis

Dobri čevlji nas bodo iz pomladi ponesli v poletje. Ravno pravšnja torbica bo skrivala vse naše velike in male skrivnosti. Nakit pa bo na naših poteh poskrbel za dober vtis. Za sodobno žensko čevljev, torbic in nakita ni nikoli dovolj!


17

12.

13.

11. 15. 18.

14. 16.

17. 19.

20.

21.

1. Jakna New Yorker, 34, 95 €; 2. Torba Accesorize, 54,90 € / 3. Ogrlica New Yorker, 2,95 € / 4. Torba Accesorize, 49,90 € / 5. Majica New Yorker, 9,95 € / 6. Nedrček New Yorker: 9,95 € / 7. Hlačke New Yorker: 4,95 € / 8. Salonarji Humanic, 24,95 € / 9. Prstan New Yorker, 3,95 € / 10. Torbica Humanic, 29,95 € / 11. Hlače New Yorker, 14,95 € / 12. Srajca New Yorker, 34,95 € / 13. Očala Promod, 16,95 € / 14. Salonarji New Yorker, 29,95 € / 15. Torbica Humanic, 54,95 € / 16. Torbica Accesorize, 29,90 € / 17. Prstani New Yorker, 5,95 € / 18. Pulover New Yorker, 19,95 € / 19. Superge Promod, 39,95 € / 20. Torbica Accesorize, 39,90 € / 21. Espadrile, Humanic, 19,95€


Trendi

18

Kako pregnati utrujenost, ki nam po dolgi zimi jemlje energijo? Kako se soočiti s stresnimi zahtevami vsakdana? Z jogo! Joga je ključ do ravnotežja in harmonije telesa, uma in čustev. Da se bomo pri njenem prakticiranju počutili karseda udobno, pa je treba izbrati pravo opremo.

Športni copati Asics (Intersport), 119,99 € / Podlaga za telovadbo Nike (Intersport), 29,99 € / Knjiga: 6 minut na dan (Felix), 9,99 € / Knjiga: Raven trebuh in čvrsta zadnjica (Felix), 9,99 € / Knjiga: Joga − veliki priročnik za začetnike in izkušene, 14,99 € / Knjiga: Joga − združitev telesa, uma in duha (Felix), 9,99 € / Body Sculpturer Biotherm (Müller), 36,95 € / Future Solution LX Shiseido (Müller), 134,99 € / Pachette by piquadra Collistar (Müller), 40,95 € Inja je oblečena v pajkice Esprit , 29,99 €, majico Esprit, 37,99 € in pulover Esprit, 39,99 €, (Intersport).


19

Redno izvajanje joge te napolni z energijo za ves dan, vsak dan!


Intervju s Tjašo

20

Tjaša Kokalj je tudi Supernovina lepotica

Ambasadorka lepote Tjaša Kokalj, visokorasla svetlolasa lepotica svetovnega formata, je že pred tremi leti krasila naslovnico in modne strani našega LifeStyle magazina. Od takrat pa do danes je prehodila uspešno pot in postala ena od najbolj iskanih slovenskih modelov in manekenk. Kljub uspehom ostaja prijazna in preprosta ter se rada vrača v naš center. Nazadnje smo jo videli v vlogi ene od dvanajstih angelskih lepotic. Veljate za eno najlepših slovenskih deklet, ki se lahko pohvali tudi z odmevnimi nastopi in uspehi na lepotnem področju onkraj naše meje. Kateri osvojen naslov ali izkušnja vam največ pomeni? »Prav vse izkušnje, vse male in velike zmage, pa tudi kakšen »poraz«, cenim, saj me je skupek teh dogodkov pripeljal tja, kjer sem danes in me tudi veliko naučil.« Nastopi na modnih revijah in poziranje fotografom pa ni vse, kar vas zanima... Vleče vas tudi na drugo stran, k ustvarjalcem revij in organizaciji dogodkov. Kaj vse še počnete? »Kot novinarka delam za reviji Obrazi in Lepa in zdrava, urejam modne rubrike v revijah Eva, Smrklja in Grazia. Sem stilistka in blogerka, pišem in ustvarjam TK SWAT blog. Prav tako delam PR aktivnosti za blagovni znamki Rašica in Sugarpova, vodim prireditve in tiskovne konference. Sem obraz in ambasadorka mnogih blagovnih znamk.« Nedologo tega smo vas lahko občudovali tudi na VIP angelski zabavi, kot enega od 12 angelčkov v izzivalnem perilu. Ste se na to modno revijo posebej pripravljali v smislu intenzivne vadbe in diete za lepo telo? »Res je, da smo vsa dekleta posvetila kar nekaj časa pripravam na to modno revijo. Moja vadba je v dneh pred revijo postala intenzivnejša in bolj sem se posvečala zdravemu prehranjevanju. To pomeni, da sem testenine zamenjala za veliko količino zelenjave.« Kot model smo vas spoznali tudi na straneh naše revije. Še vedno radi zahajte v Supernovo? Kaj lepega ste si pri nas nazadnje kupili? »Res je. Pogosto obiščem vaš nakupovalni center. Nazadnje sem si kupila modne dodatke v H&M-u in nekaj dišečega iz L'Occitana!« In kaj vam bo prinesla letošnja pomlad? Nam zaupate kakšno sladko skrivnost? »Pomlad mi bo prinesla veliko dela, a tudi mnogo prijetnih trenutkov, kot so dopust v Črni gori in priprave na večji projekt, ki pa mora za zdaj ostati še skrivnost.«


21

ANGELSKA ZABAVA

Minulo leto je TC Supernova zaključil v družbi najlepših! V mislih imamo seveda božično VIP angelsko zabavo z dvanajstimi najlepšimi slovenskimi manekenkami, ki so se v spodnjem perilu predstavile na VIP modni reviji skupine Krater – Krater Media. Ker Supernova ceni slovensko lepoto, so še pred tem izbrana dekleta obiskala tudi naš center in si privoščila dan za nakupe.

Fotografije: 1. Tjaša Kokalj v vlogi angelčka. 2. Zvezdniški utrinek z zabave minulega leta. 3. Kristijan Flegar, Center Manager nakupovalnega centra Supernova, v družbi angelskih lepotic.

1.

2.

3.


pri nakupu poklicne zaščitne obutve v trgovskem centru Supernova Ljubljana Rudnik.

Fotogalerija

Veljavnost kupona: mesec dni po izidu revije LifeStyle.

Pustni karneval

Knjižni sejem

Rio, Benetke, Ptuj, Cerkno ... Vse svetovne pustne prestolnice so se v soboto, 1. marca, zbrale na enem mestu - v Supernovi! Na karnevalu so za smeh in zabavo poskrbeli godba na pihala in ptujski kurenti. Otroci so uživali v plesu in se prepustili preobrazbi z brezplačno poslikavo obraza. Vse maske pa so se sladkale tudi s krofi!

Prešerno in srčno praznovanje kulturnega tedna smo v Supernovi pripravili 14. in 15. februarja. Na ogled smo postavili tradicionalni knjižni sejem največjih slovenskih založb z novimi uspešnicami, s sejemskimi popusti in intervjuji s pisatelji, npr. z mojstrom besede Rudijem Kerševanom in s kuharsko mojstrico Emilijo Pavlič. Pripravili smo tudi nagradno igro, otroci pa so uživali v pravljičnem kotičku z zvezdno vilo Milo.

Dobrodelna dirkalna steza

Sladki vikend

Do konca marca (med tednom od 15. do 20., ob sobotah od 11. do 20. in ob nedeljah od 11. do 15. ure) se lahko v našem centru tudi vi preskusite v dirkanju z električnimi avtomobilčki. Sodelovanje v dirkanju ima dobrodelno noto in denar za vožnjo (2,5 €) je donacija za ŠKL. Supernova in fundacija Zvezda podpirata ŠKL, zato vabljeni vsako soboto ob 15. uri na dobrodelni turnir! Odlična zabava in sprostitev vas čakata v pritličju Supernove poleg trgovineTommy Hilfiger.

Za lepši začetek vsako leto v Supernovi že tradicionalno začenjamo s sladkim vikendom. Letos je potekal v znamenju Irene in Nika iz priljubljenega TV-šova Gostilna išče šefa! Nik je predstavil smutije in presne tortice, ki jih lahko odslej vsak dan uživate v naši kavarni Segafredo. Irena, ki se jo iz Gostilne najbolj spomnimo po slaščicah, pa je presenetila z znanjem in okusnostjo svojih kroglic v ingverjevi, pirini, konopljini ali bolj znani kokosovi in čokoladni različici. Predstavili smo tudi sladke trende letošnjega leta, zdrave novosti in klasične slaščice za nepoboljšljive sladkosnedce. Otroci so pekli piškote, okraševali medenjake, izdelovali lizike in sodelovali v sladkih nagradnih igrah.


24

LifeStyle

NOVOST PRI P&C – Veliko artiklov po posebej privlačnih cenah!

POSE BNA CENA

LifeStyle pomlad 2014  

Revija LifeStyle, izdaja pomlad 2014, Supernova Ljubljana Rudnik

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you