Page 1

LifeStyle R U D N I K L J U B L J A N A

pomlad 2011

Že tri leta izpolnjujemo vaše želje www.supernova.si


L J U B L J A N A

-

3

R U D N I K

[4 - 5] Napovednik Supernova praznuje 3. rojstni dan

VA PR ADA GR A N

Pop zvezdnica, ki je obnorela Balkan, Rebeka Dremelj, bo 19. marca izžrebala srečneža, ki se bo odpeljal z novo Kio pro_cee’d.

26

26

založnik Chemo Invest d.o.o. Jurčkova cesta 223 1000 Ljubljana za založnika Kristijan Flegar center manager produkcija Vodik d.o.o. fotografije Barbara Zajc naklada 200.000 izvodov brezplačno pomlad 2011

Kristijan Flegar, center manager Vsi izdelki, ki so predstavljeni v številki Supernova LifeStyle pomlad 2011, so naprodaj v trgovinah Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik. Ponudba velja do odprodaje izdelkov. Pridržujemo si pravico do spremembe podatkov in ne odgovarjamo za napake v tisku. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko> 08 200 8000 ali nam pišete na naslov> Chemo invest d.o.o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana s pripisom Supernova LifeStyle ali na elektronski naslov> info@supernova.si.

ISO 64

Kristijan Flegar center manager

Supernova je postala zvezda stalnica ljubljanskega in tudi širše slovenskega nakupovalnega vsakdana. Ta bo še posebej žarela v marcu, ko praznujemo tretji rojstni dan z veliko zabavo in atraktivno nagradno igro. V teh treh letih smo našo podobo modnega središča, kjer ideje dobivajo navdih nadgradili s kakovostnimi razvedrilnimi in dobrodelnimi vsebinami. Preplet vrhunskosti v blagovnih znamkah, dogodkih in ambientu nam omogoča vedno večjo prepoznavnost in obiskanost. Naše vodilo pa ostaja enako - ponuditi kvaliteten čas za nakupovanje. Pomladno vzdušje bomo pričarali z množico prireditev, med katerimi kraljuje rojstni dan s podarjeno novo Kio pro_cee’d. V formo po praznovanju in dolgi zimi nas bodo spravili strokovnjaki na Dnevih zdravja in lepote v prvoaprilskem vikendu. Sredi aprila bomo otroke razveselili z največjo Lego igralnico v Sloveniji z milijon kockami. V velikonočnem tednu pa pripravljamo sejem etno in kulinaričnih dobrot. Sledi pestro leto aktivnosti, ugodnosti in dobrih nakupov!

26A

Čas je za ... vaše želje!

[9 - 11] Modne novosti Moda z Irino Osypenko Spomladanska osvežitev domače omare z modno navdušenko in vrhunsko manekenko Irino Osypenko, ki je svoj navdih poiskala v Supernovi. Najnovejši trendi iz modnih pist že na naših in kmalu tudi vaših policah.

[14 - 16] Darila Top 3 darila Top 3 darila za ženske, moške in otroke. Supernovin izbor novosti in idej za vaše najdražje.


napovednik

L J U B L J A N A

Praznična sobota, 19. marca 2011, bo v znamenju magične trojke. Trojni odmerek glasbe, pogostitve in predvsem nagrad.

-

R U D N I K

4

Tri leta – tri želje!

Supernova praznuje 3. rojstni dan v soboto, 19. marca. Program

Zabava za otroke 10.00 - 16.00 1. WINX KOTIČEK 10.00 • ustvarjalne Winx igre • nagradna igra z Winx dobitki in Zoobles • torta Winx

Le trije koraki vas ločijo od Kie pro_cee’d! 1. pridi v Supernovo 2. izpolni kupon 3. prevzemi ključe v soboto, 19. marca, ob 17.30 na žrebanju. Pripravite prostor na vašem dvorišču! Več na: www.supernova.si

2. BAKUGAN KOTIČEK 14.00 • nagradna igra s podarjenimi 300 Bakugani • BAKUGAN turnir • pica velikanka 3. OTROŠKI KOTIČEK 10.00 • plesna animacija • maskote • foto kotiček

Zabava za vse od 12.00 dalje 1.GLASBA 16.00 • Rebeka Dremelj • YuhuBanda • DJ

V znamenju trojke! Spet imate dober razlog za obisk Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik. In to ni samo prenovljena pomladna ponudba polic in izložb v 65 Supernovinih trgovinah. Tokrat vam ob 3. rojstnem dnevu podarjamo zabavo na 3. potenco. Praznična sobota, 19. marca 2011, bo v znamenju magične trojke. Trojni odmerek glasbe, pogostitve in predvsem nagrad!

2.POGOSTITEV 12.00 • 3 trimetrske pice • 3 torte velikanke • 300 l piva

Zabava v zvezdniški družbi vsebalkanske pop ikone Rebeke Dremelj, z mojstri glasbe YuhuBando in odštekanim DJ-em bo vrhunec doživela ob 17.30 uri z žrebom glavne nagrade – nove Kie pro_cee’d. Še je čas, da jo odpelješ ravno ti! Izpolnjen kupon lahko oddaš v Supernovi vse do sobotnega žrebanja 19. marca.

3.NAGRADE • glavna nagrada: nova Kia pro_cee’d ob 17.30! • srečelov • 300 bakuganov

V znamenju trojnega praznovanja se bodo pojedle 3 torte velikanke in 3 trimetrske pice, steklo bo 300 litrov piva in brezalkoholnih pijač. Najbolj pa bodo uživali otroci na veliki dopoldanski zabavi z winxicami in bakugani, katerih 300 bodo lahko odnesli domov. Pustite se zapeljati Supernovini zabavi – morda se odpeljete z glavno nagrado!


napovednik

L J U B L J A N A

-

5

R U D N I K

18. - 23. april

Velikonočni sejem Sejem tradicionalnih slovenskih kulinaričnih specialitet, etno znamenitosti in predvsem veliko pisanih pirhov. Ustvarjajte z nami na natečaju za Naj pisanico!

1. in 2. april

Dnevi zdravja in lepote Najlepša na svetu| Ti. Z lepotnimi nasveti, zdravstvenimi strokovnjaki in seveda z novo modno ponudbo na Dnevih zdravja in lepote. Nalezi se virusa dobre volje v Supernovinem prvoaprilskem vikendu.

Vedno pravo darilo. Darilni boni so vam na voljo na info točki Supernove Ljubljana Rudnik, kjer vam jih bomo tudi zavili v darilno embalažo.


L J U B L J A N A

-

R U D N I K

6

POTUJ v prihodnost prihodnost !

… IN si ZGRADI SVOJ SVET iZ LEGO® KOC K! Daj prosto pot kreativnosti in zgradi svoj svet prihodnosti, kakršnega si želiš. Sestavi, kar ti srce poželi s skoraj milijon LEGO® kockami. Pridruži se učnim uram LEGO Mojstrov in se nauči zgraditi neverjetne stvari. Pričakujemo te na zabavnem dogodku, polnem kreativne gradnje s številnimi navdušujočimi LEGO aktivnostmi za vso družino.

Nakupovalno središče Supernova, Ljubljana Rudnik, sobota, 16. 04. 2011 in nedelja, 17. 04. 2011. LEGO in logotip LEGO sta blagovni znamki skupine LEGO. ©2011 The LEGO Group.

več na: www p ot ujvp riho dnost .s i


-

R U D N I K

7

novosti

L J U B L J A N A

Supernova je član EKO iniciative Poslanstvo VALTEX & Co. je pomagati podjetjem na področju higienskih sistemov. Ena naših temeljnih vrednot je varovanje okolja in trajnostni razvoj. Rešitev za Supernovo smo zasnovali na higienskem papirju Eco Lucart Natural. To je ekološki papir v pravem pomenu besede. Izdelan je brez sekanja dreves v proizvodnem procesu, v katerem ni uporabljenih človeku in okolju nevarnih substanc. Papirnate brisačke in toaletni papir so izdelani z revolucionarno tehnologijo, ki predstavlja svetovno inovacijo. Gre za regeneracijo celuloznih vlaken iz Tetra Pak embalaže. Ta celulozna vlakna so izjemne kvalitete. Zato imajo papirnate brisačke in toaletni papir, ki so proizvedeni iz njih, odlično vpojnost in odpornost (mokromočnost). Celulozna vlakna niso beljena. Zato ima papir značilno svetlo havana barvo. Ohranja torej naravno barvo lesa. “Veseli smo, da je Supernova del EKO iniciative na področju higiene.” Niko Kumar direktor VALTEX & Co. d.o.o. Koprska ulica 72 SI - 1000 Ljubljana T> 01 510 30 40 E> info@valtex.si

Higienske rešitve za zdravo bivanje.

“V nakupovalnem centru Supernova se trudimo zagotavljati čim več udobja za naše obiskovalce. Hkrati pa želimo dati pomemben prispevek k varovanju okolja. Zato smo iskali rešitev, ki bi izpolnjevala te zahteve tudi v sanitarijah. S pomočjo podjetja VALTEX & Co. so bila naša pričakovanja dosežena.” Kristijan Flegar center manager


nove trgovine

L J U B L J A N A

ritev Otvo rca! ma

-

8

R U D N I K

Original Marines NOVO V SUPERNOVI

ORIGINAL MARINES je italijanska blagovna znamka ustanovljena v začetku osemdesetih letih. Proizvaja in prodaja casual in športna modna oblačila za moške, ženske in otroke. Prisotna je v 564 trgovinah v Italiji in 77 trgovinah v Evropi, Aziji, Afriki in Južni Ameriki. Blagovna znamka ORIGINAL MARINES zagotavlja visoko kakovostne izdelke po konkurenčnih cenah. Kakovost, slog in prijaznost ne bi smela biti razkošje samo za izbrance, ampak resničnost za mnoge. Vse to boste marca našli v 1. nadstropju Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik. Našo ponudbo si lahko ogledate tudi na www.originalmarines.com Prehitite pomlad. Ujemite poletje! Stecite v novo modno sezono po zadnjih italijanskih smernicah in doživite visoko modo športa na naš način.

ritev Otvo rca! ma


L J U B L J A N A

-

9

R U D N I K

moda

Zaljubljene v modo! Zaljubljene v pomlad!

obleka Vo, Mosaic Fashion Peek&Cloppenburg

59,90 €

prstana H&M

torba Funky Bags Humanic

4,95 €

29,95 €

vo! a l g Vrto

čevlji Alisha Humanic

89,95 €


moda

L J U B L J A N A

-

R U D N I K

10

očala C&A

7,95 € čevlji Tommy Hilfiger

79,90 €

barv e j r mo srajca Tommy Hilfiger

80,00 €

suknjič Tommy Hilfiger

180,00 € pulover Tommy Hilfiger

90,00 €

hlače Tommy Hilfiger

120,00 €

Mornarski odtenki so takorekoč že stalnica na modnih brveh. Modrobelo-rdeče kombinacije so enostavno najboljše, najbolj mladostne ter najuporabnejše za prve sončne žarke.

Pomlad je ženska. Zato so modne strani LifeStyla posvečene ekskluzivno njej. Posebni. Zapeljivi. Modni navdušenki. Irina Osypenko je nova lepotna muza te rubrike – vrhunska manekenka in brezčasna lepotica, ki se je sprehodila po Supernovini pomladni modni pisti. Spraznite police v omari, kamor boste zložile svoje nove najljubše obleke, vrtoglave petke in zbirko torbic. Preoblecite se v eno izmed svežih kolekcij iz ponudbe 40 modnih trgovin v Supernovi. Manekenka Irina s Supernovino stilistko in modno ekipo predstavlja naš izbor. Zdaj ste na vrsti ve! Za ogrevanje pred pomladjo na ulici vabljene na pregled ponudbe na dveh nadstropjih Supernove. Vodič za shopping pa najdete na naših osrednjih straneh!

balerinke Tommy Hilfiger

79,90 €

Tokratna topla sezona stavi na žive in prodorne barve, med katerimi so tudi vijolični odtenki. Za piko na i poskrbi domiselni nakit ter torba, ki jo letošnjo sezono samozavestno stisnite v dlan ali ležerno vrzite čez ramena.


moda

L J U B L J A N A

-

11

R U D N I K

nedrček Skinny Rebel 30,95 € hlačke Skinny Rebel 15,95 € prstan Zlatarna Celje 59,00 € nedrček Skinny Rebel

30,95 €

zapestnica Zlatarna Celje 145,00 €

Modne smernice pri spodnjem perilu se ne menjajo s tolikšno hitrostjo kot smernice oblačil. Pa vendar - letošnja rdeča nit so barve, med njimi tudi mornarsko modra, ter večna čipka - ker je ženstvena, elegantna in romantična.

fotografije> Barbara Zajc \ izbor> Barbara Žgalin \ frizura> Salon Simple - Supernova \ ličenje> BB Natura, kozmetika BellaPierre \ model> Irina Osypenko

Boemsko pomeni trendovsko. Dolge cvetlične obleke, obilica nakita, ogromne torbe z dolgimi resami, ki segajo do tal. Vse to namiguje na tople dni, ki prihajajo!

očala H&M

5,95 € i nč e s Za se!

bluza Yessica Pure C&A 35,00 €

Top Tip

hlače Yessica Pure C&A 29,00 € torba Yessica Pure C&A 15,00 € obleka H&M 19,95 € pas H&M 4,95 € ogrlica H&M 6,95 €

torba H&M

24,95 €

prstana H&M 4,95 € čevlji Bronx Humanic 79,95 €

sandali z visoko peto Vigneron Humanic 139,00 €

Romantični minimalizem Za vse priložnosti. Službena izpeljanka bi imela suknjič, večerna elegantnejši izbor torbice in čevljev, dnevna pa je ležerno sproščena - s pisanim šalom ovitim okrog ramen je zgodba namenjena pomladi, ki prihaja.


L J U B L J A N A

-

12

R U D N I K

pritličje

13 14 15

32

16

12 11

17

31 9

8

21

30

7 5

19

18

10

P

20

6

28 29 25 26 2 3

4

25 24

23

22

27

1

Supernova vodič

P

Pogled na sodoben koncept nakupovanja. Dobrodošli!

informacije

bankomat

previjalnica

dvigalo

WC

P parkirišče

WC za invalide

otroška igralnica

MODA nadstropje C&A (ženska\moška\otroška moda) P Calzedonia (kopalke\nogavice) P Chocolate (ženska moda) 1. N H&M (ženska moda\otroška moda) P Helly Hansen & TBS (ženska\moška moda) P Intimissimi (spodnje perilo\kopalke) P Kappa (ženska\moška moda) 1. N La Senza (spodnje perilo\kopalke) 1. N Lisca (spodnje perilo\kopalke) 1. N New Yorker (ženska\moška moda) 1. N O’Neill (ženska\moška moda) 1. N Okaidi (otroška moda) 1. N Original Marines (ženska\moška\otroška moda) 1. N OshKosh B´gosh & Kanz (otroška moda) P Peek & Cloppenburg (ženska\moška moda) P Promod (ženska moda) P Rebel (ženska\moška moda) 1. N s.Oliver (ženska\moška moda) P Svet moških (moška moda) 1. N Tommy Hilfiger (ženska\moška moda) P Urko (ženska\moška moda) P

št. 12 6 46 5 11 7 37 38 39 45 40 36 55 14 13 17 42 20 54 18 16

OBUTEV Crocs Coko čevljarstvo Koritnik Deichmann Helly Hansen & TBS Humanic Intersport Stiefelkönig Transport Footwear

št. 25 48 44 11 21 43 50 10

nadstropje P 1. N 1. N P P 1. N 1. N P


L J U B L J A N A

-

13

R U D N I K

1. nadstropje

13

15 49

60

12 48

47

50

61

52 53

51 59

46

5

55

54

56 57 58 45

62 63

44

64 65

43

39

38

36

37

40 41

42

MODNI DODATKI \ NAKIT \ ROČNE URE \ OČALA Kleó Bijoux (modni dodatki) P Optika Feliks (korekcijska\sončna očala) P Six (modni dodatki) P Slowatch (nakit\ročne ure\sončna očala) 1. N Zlatarna Celje (nakit\ročne ure) P

št. 26 19 8 51 24

GOSTINSTVO nadstropje Cantina Mexicana (mehiška restavracija) 1. N Piazza del Papa (restavracija\picerija) 1. N Po domače (slovenska restavracija in picerija) 1. N Rajska ptica (kavarna\slaščičarna) P Running Sushi & Wok (azijska restavracija) 1. N Segafredo (kavarna) P

št. 56 59 58 32 57 28

ZDRAVJE \ LEPOTA \ NEGA BB Natura (lepota\nega) Müller (lepota\nega) Lekarna Ljubljana (zdravje\lepota\nega) Limoni parfumerije (lepota\nega) Mercator (lepota\nega) Nail Spa Studio (lepota\nega) NevO Dead Sea Spa (lepota\nega)

nadstropje 1. N P P P P 1. N P

št. 61 15 27 22 4 62 31

STORITVE Gardenia (cvetličarna) Clavis (izdelava ključev) Loterija Slovenije Odisej (turistična agencija) Optika Feliks Simple (frizerski salon)

nadstropje P P P 1. N P 1. N

št. 30 2 1 63 19 49

informacije

bankomat

previjalnica

dvigalo

WC

P parkirišče

WC za invalide

otroška igralnica

ŠPORT Intersport O’Neill

nadstropje 1. N 1. N

št. 43 40

ŽIVILA Müller Mercator Rajska ptica (čokoladnica) The Nutrition (prehrambeni dodatki)

nadstropje P P 1. N 1. N

št. 15 4 60 65

VSE ZA DOM \ TEHNIKA \ SPECIALIZIRANE TRGOVINE št. Ažur Mobil (tehnika) P 29 Butlers (vse za dom) P 9 Müller (vse za dom\tehnika) P 15 Gardenia (cvetličarna) P 30 Mercator (vse za dom\tehnika) P 4 Moby Style (tehnika) P 23 Odeja (spalni program) 1. N 52 Prometej (ustvarjalni program) 1. N 41 PTMD Collection (dodatki za dom) 1. N 64 Tobak Info (časopisi\tobak) P 3 Zootic (vse za živali) 1. N 48 VSE ZA OTROKE nadstropje C&A (otroška moda) P Müller (igrače) P H&M (otroška moda) P Mercator (igrače\otroška moda) P Okaidi (otroška moda) 1. N Original Marines (otroška moda) 1. N OshKosh B´gosh & Kanz (otroška moda) P s.Oliver (otroška moda) P Supernova Kids (otroška igralnica) 1. N

št. 12 15 5 4 36 55 14 20 53


top 3 ženske

L J U B L J A N A

-

14

R U D N I K

3 TOP 2 3 1

nakit

verižica Marellato Slowatch

88,00 €

prstan Zlatarna Celje

uhani Zlatarna Celje

62,00 €

174,00 €

kozmetika

Dior Diorshow 360 vrtljiva maskara Müller

37,85 €

12 3 Yes Baby lubrikanti za povečanje možnosti zanositve BB Natura

29,90 €

Dior Capture Totale multi-perfection Limoni

137,95 €

1 torbica Kleo Bijoux

22,99 €

torbice

2

Cate Gray Humanic

150,00 €

3 Desigual Peek&Cloppenburg

64,90 €


top 3 moški

L J U B L J A N A

-

15

R U D N I K

1 2 3 HTC Desire HD Moby Style splošna akcija

Samsung Omnia 7 Ažur Mobil XL zame podjetni (cena na paketu 240 €, Mini plus 130 €, Midi plus 80 €, Maksi plus 30 €)

Nokia C7-00 Moby Style splošna akcija

439,00 €

279,00 €

ure

1

Cena telefonskega aparata velja ob vezavi za 24 mesecev na izbranem naročniškem paketu.

2

Emporio Armani Slowatch

359,00 €

Rado Slowatch

2.290,00 €

šport copati Traill Blazer Intersport

1 99,95 €

3

Police Slowatch

199,00 €

2 pohodna jakna Bromley Intersport

114,95 €

hlače Fallon Intersport

37,95 €

3


top 3 otroci

L J U B L J A N A

bakugani Bakugan Attack set Mercator

-

Bakugan Battle pack Upper Deck Müller

6,99 €

24,99 €

3

2

1 Winx club Rock skupina Bloom Müller

7,99 €

15,00 €

ustvarjalni program

Ustvarjanje 3D na platnu Prometej

11,68 €

6,94 €

2

12,99 €

Winx lutka Müller

Winx club Believix flora Mercator

Baby flomastri super pralni Prometej

Bakugan Mix Müller

winxice

2

10,00 €

1 1

16

R U D N I K

3 3 Izdelajmo ptičjo hišico Prometej

12,08 €


darila

L J U B L J A N A

-

R U D N I K

17

Pomladna revolucija cen v parfumeriji Limoni! Izbrani izdelki za nego telesa in obraza ter izbrani parfumski izdelki po cenah od 0,99 EUR dalje! S srčki zvestobe do 20 % popusta! V najbljižji parfumeriji Limoni povprašajte za letošnjo kartico zvestobe LOVERS 2011. Za vsakih 20 € nakupa pridobite en srček zvestobe.

Elizabeth Arden Green Tea toaletna voda 50 ml 9,99 €


fotogalerija

L J U B L J A N A

-

18

R U D N I K

Trije dobri decembrski možje Pravljična bitja z vsem svojim številnim spremstvom so z nebeških višin in daljnega severa pripotovala v Supernovo.

Naj ki d dogo e zim

Za njihov sprejem jih je pričakalo tisočero lučk, novoletna jelka do stropa in igrivo mesto otrok s čisto pravim vlakom. Sveti Miklavž, Božiček in dedek Mraz so s svojimi pomočniki pripravili spektakularne pevsko-plesne-gledališke predstave in obdarili vse obiskovalce nakupovalnega centra.

Tri otroške zabave Vsi sobotni dopoldnevi v prazničnem decembru so bili v Supernovi posvečeni otrokom. Prvo decembrsko soboto je obvladala skupina Ples plus z atraktivnim showom Pojemo in plešemo. 11. decembra smo rajali z vsem dobro znanimi Lumpiji. Tretjo soboto pa je Igrivi škrat s škatlicami presenečenja organiziral Otroško zabavno dopoldne.

Supernova ima talent Čarobni december je našim najmlajšim obiskovalcem iz klobuka, rokavov in z najnovejšimi triki pričaral čarodej Vladimir 17. decembra. Starši so medtem pri napovedovalki usode Branki preverili, kako magična bo prihodnost. Povsem pa nas je začarala deklica z angelskim glasom - super Lina Kuduzović. Koncert samih presežkov in neverjetno število obiskovalcev!


fotogalerija

L J U B L J A N A

19

R U D N I K

Veliki knjižni sejem Letošnji Prešernov dan smo nadgradili s kulturnim vikendom in vam predstavili zapisano umetnost na Velikem knjižnem sejmu. Kar 11 vodilnih slovenskih založb je ponudilo super popust od 20 do 70 % na vse razstavljene knjige.

a: Ocener sup rno u kult

Sladki vikend Mmm… mamljiv začetek leta. Zadnji januarski vikend smo pregnali dolgčas s sladkarijami. Eksplozija najboljših okusov v 500 brezplačnih torticah, piškotih, sladolednih lučkah, … nam je dala energijo za ples do nebes, nepozabne klovnske vragolije, poziranje pred fotografom in za peko slaščic.

a: Ocen i! m a nj

Stiefelkönig d.o.o, Leskoškova cesta 2, 1000 Ljubljana.

-

Karneval smeha in zabave

a: Ocenvno! o t sve

Rio de Janeiro, Benetke, … Ptuj. Vse pustne prestolnice na enem mestu – v Supernovi. Povorka slovenskih etno mask in svetovnih maškar je na pustno soboto in torek osvojila celoten center. Zato ste se lahko prepustili pustnemu stiliranju, si postregli z brezplačnimi krofi in domov odnesli svoje najbolj nore zamaskirane fotografije.

LJI NAJLEPŠI CEV V DEŽELI TEJ

SK 36 – 41 € 99,95

www.stiefelkoenig.com


promocije

L J U B L J A N A

-

R U D N I K

Set romantični trenutki Set vsebuje vse potrebno za izdelavo dveh čudovitih okrasnih okvirjev. Izdelali boste lahko prostostoječi in stenski okvir s stojalom za svečo. Set je primeren kot darilo, saj je lično embaliran in vsebuje vse, kar obdarovanec potrebuje za ustvarjalno popoldne. Vsebina> barve, patina za starinski videz izdelka, bleščice, okrasni kamenčki, čopič in gobice za lažji nanos patine, močna okvirja iz papirne mase (11 x 21,5 in 9 x 13 cm). Mere embalaže so 30 x 38 x 6 cm.

19,90 € -30% 13,93€

20


promocije

L J U B L J A N A

-

R U D N I K

VZEMI 3 PLAČAJ 2

Najcenejši artikel vam v obliki popusta obračunamo pri blagajni! Akcija traja od 19. 3. do 30. 3. 2011 Popusti se ne seštevajo. Spodnje perilo, kopalke, pižame, nogavice… Več na> www.rebel.si

darilni bon 30% Ob nakupu treh izdelkov vam za en izdelek priznamo 30% popusta. pogrinjki, dekorativna namizna posoda, krožniki, kozarci, pladnji, dekorativni pribor, namizne luči, lončnice, svečniki, sveče, okrasne blazine, … Darilni bon lahko uveljavljate v trgovini PTMD, v prvem nadstropju Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik. Popust velja do 31.3.2011. Obračuna se pri blagajni. Popusti se ne seštevajo. Za že znižane izdelke popust ne velja.

21


lekarna

L J U B L J A N A

-

Spomladansko čiščenje telesa Tanja Šegula, mag. farm.,vodja Lekarne Supernova

S

pomladansko čiščenje telesa je v današnjem sodobnem svetu enako pomembno, kot je bilo nekoč. Pustu sledi post. Telo moramo razbremeniti »odvečne navlake«, ki se je nakopičila pozimi. Dan pričnimo s kozarcem vode, v katerega nakapamo limonin sok. Tako bomo že zjutraj iz telesa odplaknili vse strupene snovi, ki so se nabrale čez noč. Kar osemdeset odstotkov zdravja se skriva v pravilni prehrani in ustrezni telesni aktivnosti. Vsako ravnovesje, tudi telesno, prinese zmernost. Otroci in odrasli bi morali imeti pet uravnoteženih obrokov vsak dan. Priporočljivo je ločevanje različnih vrst živil. Tako že v mladosti preprečimo debelost, ki je postala resen dejavnik tveganja. Srce in kosti nam bodo v starosti hvaležni. Vodi naj nas tudi načelo manj je več. Ne najejmo se do sitega. Za vse tiste, ki iz takšnega ali drugačnega razloga ne uspejo vzdrževati ravnovesja telesne teže, se priporočajo različna prehranska dopolnila.

22

R U D N I K

Hujšanje CLA + zeleni čaj Lekarna Ljubljana pomaga pri zmanjševanju in ohranjanju telesne teže. Prehransko dopolnilo s kombinacijo CLA, konjugirano linolno kislino iz olja navadnega rumenika (žafranike) in ekstraktom zelenega čaja z različnimi mehanizmi pomaga zmanjšati telesno težo na račun zmanjšanja maščob in pridobivanja mišične mase, tako da poveča porabo energije, zmanjša velikost in\ali število maščobnih celic oz. njihovo polnjenje, poveča metabolizem maščob\ lipolizo, zmanjša apetit in zmanjša črevesno absorpcijo. Hkrati ugodno vpliva na preventivo srčno-žilnih bolezni, sladkorne bolezni, nevroloških bolezni, bolezni imunskega sistema in raka. V Lekarni Supernova se lahko oglasite le za nasvet, ali pa vam pomagamo izbrati tisto, kar resnično potrebujete.

Priporočljivih vsakodnevnih ducat korakov za »Zdrav življenjski slog ohranjanje notranjega ravnovesja« • spanje 7-8 ur dnevno • jutranja telovadba, pozdrav soncu z mislijo »Danes bo lep dan!« • zaužitje 3-5 kakovostnih obrokov po lastni meri in okusu s pomočjo priznanih ved prehranjevanje po krvnih skupinah, ajurvedi • pitje kakovostne vode • kakovostno dihanje • gibanje v naravi in primerna telesna aktivnost odvisna od tipa posameznika • dobro delo, prijazna pomoč drugim • pozitivne misli, veselje prav vsak dan • rad imej sebe in druge, ljubezen je najmočnejša energija v vesolju • ples, ujemi ritem, saj brez ritma ni življenja • kreativno izražanje svojega notranjega sveta • meditacija


LifeStyle pomlad 2011  
LifeStyle pomlad 2011  

Revija LifeStyle, izdaja pomlad 2011, Supernova Ljubljana Rudnik

Advertisement