Page 1

VA

NO

supernova.si

R PE

#10

I AM ENI Z V ES SE E L I J S VE

LifeStyle

2 0 1 2

SU

J E S E N

Katarina jurkoviČ V MODNI ZGODBI

Delovno dekle

VSE ZA RAZVAJANJE NA KAVČU

DOMA JE NAJLEPŠE

Z malce sreče do seksi perila SKENIRAJ SPODNJO QR KODO IN SODELUJ V NAGRADNI IGRI


2

LifeStyle

Darilna kartica vedno pravo darilo.

Vedno pravo darilo v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana - Rudnik.

supernova.si


LifeStyle

3

Čas je za …

Zabavna jesen v Supernovi

S

vsebina

kupina Supernova je ugledno mednarodno podjetje, ki je prisotno v desetih večjih slovenskih mestih. Največji in najbolj obiskan izmed njenih prodajnih centrov v Sloveniji pa je prav ljubljanski. Na 37.000 m2 prodajnih površin in 1.400 parkiriščih vam Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik omogoča široko nakupovalno ponudbo, okusno kulinarično središče, zabavno otroško igralnico in celoletni spektakel kakovostnih brezplačnih prireditev. Z jesenjo naši prodajni ponudbi dodajamo dve uveljavljeni blagovni znamki> Accessorize z modnimi dodatki in Bambini, trgovino, ki jo bodo vesele nosečnice in naši najmlajši. Septembrske vikende z edinstveno ponudbo dogajanja tradicionalno posvečamo mladini. Za vstop v novo šolsko leto smo pripravili veliko plesno

zabavo. Izobraževalno noto ima razstava o Ljubljanskem barju, ki dokazuje tudi našo podporo in vpetost v lokalno okolje. Veliko otrok pričakujemo na dvodnevnem zabavno-poučnem dogodku Varna pot. Zadnji septembrski konec tedna pa gostimo brezplačno šolo golfa. Pestro, poučno in predvsem zabavno jesen vam pripravljamo. O vseh dogodkih, novostih in popustih v našem centru boste obveščeni na spletni strani www.supernova.si, katere prenova izgleda in vsebine je v polnem teku. Dragi šolarji in starši, želim vam veliko uspeha, novih znanj in časa drug za drugega. Srečno v novem šolskem letu! Kristijan Flegar, center manager

8

5

10

5 SOdelujte v naši nagradni igri

12

Skenirajte QR kodo z naslovnice in z malce sreče postanite lastnica Liscinega kompleta spodnjega perila.

8 MODni izzivi delovnega dekleta

Naš obraz z naslovnice, Katarina Jurkovič, se v modni zgodbi preiskusi v vlogi delovnega dekleta.

12–13 Popolno razvajanje doma

Ko se temperature spustijo in se noč podaljša v večer, je najlepše ostati doma. Kaj potrebujemo za popolno razvajanje| Založnik Chemo Invest, d. o. o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana za založnika Kristijan Flegar, center manager produkcija Vodik, d. o. o. oblikovanje Loni Jovanović fotografije Barbara Zajc naklada 150.000 izvodov. Vsi izdelki, ki so predstavljeni v številki Supernova LifeStyle jesen 2012, so naprodaj v trgovinah Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik. Ponudba velja do odprodaje izdelkov. Pridržujemo si pravico do spremembe podatkov in ne odgovarjamo za napake v tisku. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko> 08 200 8000 ali nam pišete na naslov> Chemo Invest, d. o. o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana s pripisom Supernova LifeStyle ali na elektronski naslov> info@supernova.si.


LifeStyle

napovednik

4

3. do 19. september

1. Zakladi

ljubljanskega barja Razstava v 1. nadstropju Ali veste, da so na Ljubljanskem barju našli najstarejše kolo z osjo na svetu| Da na barju gnezdi preko 100 vrst ptic| Odkrijte lepoto narave in bogastvo kulturne dediščine bližnjega naravnega parka na razstavi slik v 1. nadstropju Supernove.

21. in 22. september

2. Varno na poti Poučno-zabavni prometni vikend Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik v sodelovanju s prometnimi institucijami izobražuje in vzgaja. Pripravili smo otroški prometni poligon, predstavili bomo policista na konju, psa policista, gasilski avto in še marsikaj.

1992

SLOVE

IA N

ASSO LF

F

ION O IAT C

28. do 30. september

3. Dnevi Golfa

GO

Čas je za modno evforijo! Čas je za jesensko norijo! Čas je za … Supernovo!

European Golf Development Road Show 2012 Začetnik ali profesionalec| Izpili svoj golf udarec. Pridruži se 70 milijonom igralcev golfa po svetu na brezplačni šoli golfa v Supernovi.


LifeStyle

5

-50%

Poletne razprodaje P

oletje so v Supernovi zaznamovale ugodne cene. V več kot šestdesetih poslovalnicah našega centra so se vrstila dodatna znižanja, akcije in popusti, ki so vam lepšali počitnice. Pravi nakupovalni praznik pa se je zgodil že 15. junija, ko smo se družili pozno v večer pod skupnim imenovalcem Late Night Shopping. Zdaj so na policah in v izložbah že novi jesensko-zimski izdelki, ki vabijo na oglede in nakupe. Dobrodošli! Še prej pa si oglejmo nekaj utrinkov iz našega nakupovalnega praznika. Barbara Markovič

BARBARA MARKOVICˇ

iz Vrhnike se v Supernovo rada vrača predvsem zaradi pestre ponudbe. Z veseljem se je udeležila tudi Late Night Shoppinga, saj je mamica dveh manjših otrok in ji navadno ne uspe nakupiti vse potrebno v okviru vsakdanjega delovnega časa nakupovalnega centra. Z navdušenjem je izkoristila podaljšan delovni čas, predvsem pa se je razveselila popustov.

LEJLA MUSIC´

je zaposlena v Supernovi, a se je celo po službenem času vrnila v ‘službo’ za nekaj nočnih nakupovalnih uric, v miru pregledala ponudbo ter izkoristila popuste.

DRUZˇINA MITROVICˇ Lejla Musić

iz Ljubljane zelo rada obišče Supernovo, nakupuje in se udeležuje dogodkov, predvsem tistih za otroke. Pri Late Night Shoppingu so jih navdušili popusti in pa organizirana skrb za otroke med nakupovanjem staršev.

JELICA VALENTAN

je modna navdušenka s Štajerske, ki se večkrat odpravi nakupovat v prestolnico, saj meni, da je ponudba tukaj najbolj pestra. V Ljubljani obvezno obišče tudi Supernovo, saj je zelo zadovoljna s tukajšnjo ponudbo. Na Late Night Shopping rada pride tudi zato, ker meni, da ljudje v večernih urah manj hitijo, so bolj sproščeni in si vzamejo več časa za nakupe.

Sodelujte v nagradni igri z Lisco Poskenirajte QR kodo in osvojite seksi perilo! Spodnje perilo je resda očem večinoma skrito, a prav zato toliko odkriva o ženski, ki ga nosi. Presenetite sebe in druge z drznim kompletom grešno zapeljivega perila! Sodelujte v nagradni igri Supernove in z malce sreče postanite lastnica Liscinega modela. Kako lahko sodelujete v nagradni igri|

Družina Mitrovič

Jelica Valentan

Ključ do nagrade skriva QR koda, ki jo boste našli na naslovnici aktualne številke LifeStyle magazina. Poskenirajte jo s svojim pametnim mobilnim telefonom in izvedeli boste, kako lahko osvojite Liscin komplet spodnjega perila. Nagradna igra traja na naši prenovljeni spletni strani www.supernova.si vse do 30. septembra 2012, a kljub temu ne čakajte, ampak si še danes odprite virtualna vrata do privlačne nagrade!


LifeStyle

novosti

6

Super nakupi v Supernovi Bambini za nosečnice in otroke Od konca avgusta je v našem nakupovalnem centru še bolje poskrbljeno za vse bodoče mamice in otroke do dvanajstega leta. Za to so poskrbeli v trgovinici Bambini, kjer lahko izbirate med bogato ponudbo modnih in kakovostnih otroških oblačil znamke name it danskega proizvajalca Bestseller (za otroke med 0 in 12 leti), nosečniško modo mama licious istega proizvajalca ter spodnjim perilom za nosečnice in doječe matere nemškega proizvajalca Anita. To pa še ni vse – tam so za najmlajše na voljo tudi topli škorenjci Stonz iz Kanade, ki so v domovini prejeli številne nagrade in priznanja. Da boste starši lahko nakupovali v miru in brez nepotrebnega stresa, so v Bambiniju za otroke pripravili igralni kotiček z različnimi igračami, knjigami, kockami … Tako jim bo čas hitreje minil in nakupovanje bo za vse prijetno.

Accessorize London tudi v Supernovi! V prvem nadstropju Supernove 14. septembra odpira svoja vrata svetovno znana trgovina Accessorize London. Vse modne navdušenke bodo tako na enem mestu našle in seveda lahko kupile trendovske torbe, nakit, šale ter ostale modne dodatke. Tudi na otroke niso pozabili! Nanje čakajo dodatki iz kolekcije Angels, s pomočjo katerih bodo »mali angelčki« še bolj prikupni.

V Bambiniju mislijo tudi na starše, ki so morda v naglici doma pozabili plenice za enkratno uporabo za najmlajše družinske člane. Pleničko vam bodo namreč kar poklonili! Trgovinica Bambini je res družinam prijazna trgovina!

Naš modni utrip Razkošje in glamur perila Lisca Mehkoba, udobje, eleganca in ženstvenost – vse to združujejo novi modeli perila Lisca Fashion. Prijetni materiali in vsestransko uporabni kroji bodo navdušili tako tiste, ki prisegajo na »push up« nedrčke, kot tudi one druge, ki za svoje razkošne obline potrebujejo nekoliko več podpore in zato večje številke. Trebuščke bodo objemale visoke brazil ali klasično rezane spodnje hlačke, zadnjico pa razkrivale seksi »brazilke«. Jesenskim barvam melancane, golobje sive in indigo modre se pridružujeta peščena in črna, ki bodo očarale v žametu, žakardu in vezenju. Z Lisco razkošja in glamurja pod obleko ne bo manjkalo!

Urbani jesenski šik s peto ali brez pri Deichmannu Ste že poskrbeli za svojo jesensko obutev| Zdaj je čas za nakup udobnih gležnjarjev brez pete, ki vas bodo brez spodrsljajev nosili po deževnih poteh, ali pa za gležnjarje in škornje s polno petko, v katerih boste na svet lahko gledali zviška. Pri Deichmannu so mislili na vse in obljubljajo, da boste v njihovi jesenski kolekciji našli prav gotovo pravi par čevljev zase.

Ljubiteljice visokih pet ne bodo prikrajšane. 39,90 €

Hoja po jesenskem listju bo pravi užitek v čevljih Deichmann. 24,90 €


LifeStyle

7

Zadnji trendi iz New Yorkerja V New Yorkerju se prodajne police in obešalniki šibijo od novih jesenskih oblačil. Dekleta in fantje lahko v njihovi trgovini poskrbijo za popolno modno opravo, ki jo narekujejo zadnji trendi. Ne manjka bluzic, hlač, kril, majic, toplejših puloverjev in površnikov za mrzle dni. Vse je seveda usklajeno z modnimi dodatki in čevlji.

Ne spreglejte! Rajski okusi na novi lokaciji Slastne čokolade vseh vrst in oblik, opojna kava in poživljajoči čaji so v naši Supernovi našli novo domovanje. Trgovina Rajska ptica, kjer ponujajo vse te dobrote, se je namreč preselila v pritličje Supernove, najdete pa jo nikjer drugje kot v kavarni Rajska ptica. Obiskovalce tam razvajajo z nebeškimi dobrotami, ponujajo pa tudi nekaj novih čokoladnih izdelkov. Ljubitelji toplih napitkov se bodo razveselili, da so ponudbo kave in čajev dopolnili z novimi okusi.

Grace Kelly Style

Sama doma Ko zunaj dežuje in Katarina nima nobenihoveznosti, najraje prime v roke knjigo ali si ogleda dober film. »S čokolado, seveda!«

Prenovljena spletna stran Supernove Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik bo imel od septembra prenovljeno spletno podobo. V skladu s svežim vetrom, ki je zavel na straneh našega LifeStyle magazina, bo po treh letih preobleko dočakala tudi naša spletna stran. Brezplačni brezžični dostop do spleta v našem centru vam omogoča, da si prenovljeno podobo nemudoma ogledate in se z nami veselite novih vsebin in privlačne grafike. Preverite na www.supernova.si!


8

LifeStyle

moda

Katarina Jurkovič

SPET V SLUŽBI

Pozdravljena, jesen! 06:00

07:15

Zvok budilke jo je že ob šestih zjutraj prebudil v »kruto« realnost. Pogled na koledar jo je opomnil, da je počitnic nepreklicno konec in le še hipec ali dva je obžalovala dolge ure brezskrbnega lenarjenja minulih dni. Potem je odločno stopila v kopalnico, z mrzlo vodo izmila vse pomisleke in se pripravila za svoj prvi delovni dan po dopustu.

Halo, taksi!

bluza Jake*s Peek & Cloppenburg 34,95 € pletenina Marc Cain Peek & Cloppenburg 229,00 € telefon Samsung Galaxy S3 Simobil 690,00 €

Dobro jutro nedrček Censored New Yorker, 12,95 € hlačke Censored New Yorker, 6,95 € plašček Diana Lisca, 39,90 € obleka Jake*s Peek & Cloppenburg, 89,95 € bluza Joseph Janard Peek & Cloppenburg, 69,95 € čevlji Starlet Humanic, 39,95 €

Zbudila se je v svezˇe jutro. Pred njo se je odpiral nov delovni dan, poln izzivov, srecˇanj in popolnih presenecˇenj. Jutranjo haljo v pastelnih odtenkih si je nadela cˇez prosojno cˇipko, ki jo je spominjala na minule vrocˇe poletne nocˇi. Potem je stopila pred garderobno omaro in premisˇljevala, kaj bi oblekla.

12:25

Delovni izzivi

torbica s.Oliver Peek & Cloppenburg 69,95 € hlače Marco Pecci Peek & Cloppenburg 49,95 € čevlji Starlet Humanic 39,95 €

Za pot v sluzˇbo si je izbrala hlacˇe v cvetlicˇnih potiskih, saj je bil spomin na poletne dni sˇe vedno tako zˇiv. Romanticˇni pudrasti odtenki so jo popeljali v nov dan. Celo taksist, ki jo je odpeljal v sluzˇbo, ni prezrl nagajivega nasmeha uspesˇne poslovne zˇenske. tablica Samsung Galaxy tab Simobil, 590,00 €


Delovna in aktivna

16:30

LifeStyle

9

Cˇasa za oddih ni bilo veliko. Zˇe prvi sluzˇbeni dan je bil pol novih izzivov in nalog. Zvonili so telefoni, cˇakal jo je kup posˇte in pomemben sestanek. Zanj je odlozˇila cvetlicˇne hlacˇe in izbrala formalnejsˇi videz poslovne zˇenske, strogo, a seksi opravo v temnejsˇih odtenkih, ki ni skrivala njene zagorele polti.

Katarina Jurkovič je v svojem življenju sprejela že mnogo izzivov in skoraj ne pozna prostega časa. Zdaj je redno zaposlena na Golica TV, kjer si jo lahko ogledate v vlogi voditeljice.

majica Marc Cain Peek & Cloppenburg 99,95 € krilo Marc Cain Peek & Cloppenburg 149,95 € jakna Marc Cain Peek & Cloppenburg 299,00 €

konferenčna mapa din A4 črna Müller 19,99 € online x-pand srebrno nalivno pero Müller 19,99 € ura Guess collection Slowatch 409 ,00 € čevlji Alisha Humanic 29,95 €

torba za laptop Roncato Bags&more 125,00 €

re Brez kavbojkn,nseepagru hlač letošnjo jesen de Ker je džins vedno mo s preprosto niti Katarina. »Džin i ret up gla mo bo ne zaupala. obožujem!« nam je

ura Gucci Slowatch 995,00 €

18:00

Ura je kazala zˇe sˇesto popoldne, ko je koncˇno lahko odklopila racˇunalnik in zaprla vrata pisarne. Zˇe jutranji pogled v omaro jo je prepricˇal, kaj bo takoj po sluzˇbi njen naslednji korak – nakup nove jesenske garderobe, seveda! V modni reviji je prebrala, da bo jesen v znamenju barv in mocˇnih vzorcev, zato se je odlocˇila, da bo rdecˇa nit njene garderobe vse do zime retro minimalizem, prepleten z romanticˇnim pridihom preteklosti.

19:30 Cˇas za Sˇoping majica Yessica pure C&A, 25,00 € hlače Yessica C&A, 39,00 € jopica Yessica pure C&A, 39,00 € sončna očala Clockhouse C&A, 1,50 € torbica Guess Peek&Cloppenburg 189,95 € čevlji Alisha Humanic 89,95 €


LifeStyle

KonCˇno sprostitev

moda

10

obleka H&M 24,95 € torbica H&M 24,95 € uhani H&M 4,95 € čevlji Starlet Humanic 39,95 €

Naj stvari so štiri V priljubljeni pesmi prisega Jan Plestenjak na tri nepogrešljive stvari, Katarina pa je prepričana, da za dober spanec potrebuje štiri izpolnjene želje> osvežilen tuš, kremo za telo, čiste zobe in udobno pižamo.

20 59

Otovorjena z vrecˇkami, a zadovoljna z nakupi, si je koncˇno lahko vzela nekaj minut za sprostitev ob skodelici disˇecˇe kave. Prvi pozˇirek jo je pobozˇal po grlu in ji zbistril misli za prihajajocˇe urice. V cˇipkasti obleki je bezˇno pogledala na uro. Kmalu bo prisˇel On. In z njim vecˇer, ki se bo zavlekel pozno v nocˇ ...


LifeStyle

11

kot druga koža

Kaj se prilega telesu kot druga koža| Spodnje perilo, seveda! Zato naj bo kvalitetno in udobno, a vseeno modno in drzno, da si ga boste želele pokazati. Vsak večer ...

Kar je očem skrito

1

body Marie Lisca, 41,90 € čevlji Starlet Humanic, 39,95 € Črna je kraljevska barva letošnje jeseni. Privoščite si jo v vseh odtenkih! Barva jagodičevja in zrelih borovnic je pač nekaj, kar je treba imeti.

KREATIVNI VODJA> Emil Horvat (Vodik, d. o. o.) \ FOTO> Barbara Zajc \ STILIRANJE> Barbara Žgalin \ ASISTENTKA STILISTKE> Katja Vidmar \ LIČENJE> kozmetika Bella Pierre \ FRIZURA> Salon Simple \ MODEL> Katarina Jurkovič

2

nedrček H&M, 14,95 € hlačke H&M, 6,95 € Cvetlični potiski ne smejo manjkati tudi v dneh, ko prave rože že odcvetijo. Saj veste – rožice za rožice!

3

nedrček Beautiful Cheek by Lisca, 25,90 € hlačke Beautiful Cheek by Lisca, 12,90 € Turkizna je v kombinaciji s čipko večna, sveža in vedno nared za nove spomine.

4

nedrček H&M, 12,95 € hlačke H&M, 6,95 € čevlji Starlet Humanic, 39,95 € Samozavestne in odločne ženske vedo, da ciklamna barva podžiga strast.

1

2

3

4

Chic &y Sex

Preden se spanec prikrade v vašo posteljo, se zleknite pod pernico in zakopljite obraz v mehko blazino. Sen bo še slajši v lepi spalni srajčki ali pižami, ki naj vam dela družbo v hladnih nočeh.

5

spalna srajčka H&M, 19,95 € Padajoči materiali in športni modeli perila vedno poskrbijo za udobje pod pernico.

6

pižama Maxine Lisca, 45,90 € Pasteli so sinonim za nežnost, prosojnost, romantiko . Vse to pa ne sme manjkati niti v vaši postelji.

7

pižama Nice Cheek by Lisca, 42,90 € Tudi takrat, ko ste sami, boste v tej pižami v dobri družbi.

8 5

6

7

8

za sladko spanje Udobje v dolgih, hladnih nočeh

nedrček Censored New Yorker, 12,95 € obleka Censored New Yorker, 14,95 € Barve na spodnjem perilu izražajo drznost. Počutile se boste še bolj samosvoje in samozavestne.


LifeStyle

VSE za razvajanje na kavču

trendi

12

Doma je najlepše! 1 pižama Marie Lisca, 49,90 €

2 S skodelico vroče kave čas mine hitreje. skodelica Cafe club floral (Müller), 10,90 €

3 Dobro branje je nepogrešljivo za deževne popoldneve. žepnica Camilla Läckberg Pridigar (knjigarna Felix), 12,90 €

4

5

žepnica E. L. James Petdeset odtenkov sive (knjigarna Felix), 14,90 €

Nikoli več se ne boste zbujali s trdim vratom.

Blazina, ki vas popelje v pravljico iz 1001 noči.

žepnica Dale Carnegie S komunikacijo do uspeha (knjigarna Felix), 10,90 €

Color ortopedski zglavnik ŠP (Odeja), 9,60 €

Orient okrasni zglavnik (Odeja), 19,64 €

6

7

Majhna in mehka blazina za popoldansko crkljanje.

S pravim vonjem si lahko prikličete tudi lepe spomine.

Color softy blazinica (Odeja), 18,42 €

Izparilnik keramičen (Müller), 5,99 €


LifeStyle

ečami romantiko. Romanradtia kzmaernsostsv tudi takrat, ko gre za

Katarina ima , ki jih ima doma vzdušje prižge svečke Za pravo romantično zraven še prava i, oblik in vonjev. Če je res veliko, vseh velikost ln. glasba, je večer popo

17 Na udobnem kavču, prekritem z mehkim pregrinjalom, se zdi, kot bi ležali na leteči preprogi.

16

15

Toplo zavetje za čas, ko so radiatorji še mrzli.

Noge ne smejo ostati na hladnem. Zebra copati veliki (Odeja), 13,90 €

Domus extra tkana odeja (Odeja), 34,90 €

13

Ko se temperature spustijo in nocˇ podaljsˇa v vecˇer, je najlepsˇe ostati doma. V svojem udobnem gnezdu na kavcˇu, zaviti v mehko odejo, obdani z blazinami, s prizˇgano svecˇko za vzdusˇje, s skodelico disˇecˇe kave in dobro knjigo, ki bistri misli – to je (skoraj) vse, kar potrebujemo za popolno razvajanje.

Sensual pregrinjalo (Odeja), 108,35 €

14

Zebra copati mali (Odeja), 12,90 €

8

9

Razmišljate o hišnem ljubljenčku| Ming ptičja kletka (Müller), 9,99 €

10

12 11

Bodite Eva, utrgajte si jabolko!

Ena ni nobena, in to velja tudi za čajne svečke.

Living jabolko (Müller), 2,99 €

Herbst stojalo za čajne sveče (Müller), 8,99 €

sveča rustik Bolsius (Müller), 4,99 €

Za nežen dotik svetlobe.

Z dišavo za dom si lahko polepšate še tako turoben dan. Dišeči sprej za prostor Pajoma vanilija (Müller), 4,99 €

13 Naj bo vsepovsod jesen, tudi na krožniku. Herbst krožnik Rillen (Müller), 8,99 €


14

LifeStyle

lekarna

Homeopatska potovalna lekarna Aconitum napellus – »akut« nenaden nastop bolezni po mrazu in vetru, šok Allium cepa – nahod (virusni in seneni) Apis mellifica – edem, alergije, urtikarija, zamašen nos, herpes s. (začetek, kljuvanje) Arnica montana – travma, šok, operacije, telesni napor, bolečine mišic, »jet lag« Arsenicum album – potovalna driska, zastrupitev s hrano, tesnoba Belladonna – bolečina (pulzirajoča), vročina s potenjem, za umiritev besne osebe Bryonia alba – bolečina mišic in sklepov zaradi vnetja, trd vrat, zvini, suh kašelj Cocculus indicus – potovalna slabost, težava s spanjem zaradi časovne razlike »jet lag« Echinacea angustifolia – padec odpornosti, otekanje bezgavk Gelsemium sempervirens – strah pred letenjem, neljubimi dogodki, nespečnost, gripa, odpornost Hypericum perforatum – »arnika živcev« pretres, poškodbe, išias, anti tetanus Ignaria amara – nervoza zaradi vsakodnevnega stresa, migrena, akutna žalost Lycopodium clavatum – zaprtje na potovanju, napihnjenost Magnesium phosphoricum – krčevite nenadne hude bolečine Natrum muriaticum – alergija na sonce, herpes s. (preventiva) Nux vomica – zgaga, neprenašanje hrane, alkohola, kolike, migrena, nemir, »jet lag« Rhus toxicodendron – bolečine sklepov na začetku gibanja, po pregretju, herpes (mehurček) Ruta graveolens – »arnika vezivnega tkiva« poškodbe mehkih tkiv, zvini, nategi

Tanja Šegula KALMIN 210_136mm_tisk.ai 1 8/9/12 9:19 oglasite AM V Lekarni Supernova se lahko le za nasvet ali pa vam pomagamo mag. farm.,oglas homeopat, izbrati tisto, kar resnično potrebujete. vodja Lekarne Supernova

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Ducat priporočljivih vsakodnevnih korakov za »Zdrav življenjski slog – ohranjanje notranjega ravnovesja« • • • • • • • • • • • •

spanje 7–8 ur dnevno jutranja telovadba, pozdrav soncu z mislijo »Danes bo lep dan!« zaužitje 3–5 kakovostnih obrokov po meri in okusu s pomočjo priznane vede o prehranjevanju po krvnih skupinah, ajurvede pitje kakovostne vode kakovostno dihanje gibanje v naravi in primerna telesna aktivnost, odvisno od tipa posameznika dobro delo, prijazna pomoč drugim pozitivne misli, veselje prav vsak dan rad imej sebe in druge, ljubezen je najmočnejša energija v vesolju ples, ujemi ritem, saj brez ritma ni življenja kreativno izražanje svojega notranjega sveta meditacija


fotogalerija

LifeStyle

15

Veselo poletje v Supernovi Pilot Iztok Vodičar s hostesama

Super popusti in polet s helikopterjem V Supernovi znamo razvajati svoje obiskovalce. Tik pred koncem šolskega leta smo tako organizirali Late Night Shopping z ekskluzivnimi popusti (do – 50 %), ki so trajali vse do enajste ure zvečer. Manjkalo ni niti poletne glasbe in nagradnih iger, vse skupaj pa je povezoval voditelj Denis Malačič. Prvim tisoč obiskovalcem smo podarili žogo, vsi pa so se lahko potegovali v žrebanju za glavno nagrado – polet s helikopterjem za tri osebe. Žreb je srečo naklonil mladi Emi Ciber, ki si je že naslednji dan Ljubljano lahko s starši ogledala iz ptičje perspektive.

3. FESTIVAL PLESA Nočno nakupovanje s popusti.

Ema Ciber - mlada nagrajenka. Plesne šole se predstavijo.

Skok v novo šolsko leto je bil v Supernovi tradicionalno plesno obarvan. Na 100 m2 parketa se je odvijal plesni spektakel z več kot 100 plesalci iz plesnih šol Ples Plus, Buba, Bolero, Tina, Spot, Wolfy, Vulcano Models in Plesni Coctail.

SUPERNOVA TUDI V NOVI GORICI Na začetku poletja je svoja vrata odprl tudi nov Nakupovalni center Supernova Nova Gorica. Na otvoritveni slovesnosti, kjer ni manjkalo znanih gospodarstvenikov, politikov in kulturnikov, je v glavni vlogi pevke, voditeljice in podeljevalke nagrad blestela Natalija Verboten. Ko boste na goriškem koncu, vabljeni na Prvomajsko cesto 35!

Franz Brünner, direktor M2 Centermanagement Matej Brčon, župan mestne občine Nova Gorica Kristijan Flegar, center manager, v novogoriški Supernovi.

Svečana otvoritev Nakupovalnega centra Supernova v Novi Gorici.

Natalija Verboten


MODA, ŽIVLJENJSKI SLOG IN BLAGOVNE ZNAMKE – DOBRODOŠLI V P&C!

... in mnogi drugi.

lifestyle jesen  
lifestyle jesen  

supernova lifestyle jesen2012

Advertisement