Page 1

L J U B L J A N A

Alya

18. 04. 2009

Koncert

-

R U D N I K

pomlad 09

LifeStyle


Zasvojeni s Čevlji?

JTbQf\ZU^YzUf\ZUX_\Y[/DUcdYbQZdU]_zcf_ZU f_\ZUf^QZR\YÚZYdbW_fY^Y8E=1>93


Uvodnik

L J U B L J A N A

-

Drage obiskovalke, dragi obiskovalci, S

3

R U D N I K

[6/11] Moda za vse Modna pravila za to pomlad - poletje!

skupaj s pomladjo smo svojo podobo spremenili tudi v nakupovalnem centru Supernova v Ljubljani. V ospredje so prišle nove kolekcije oblačil, obutve, kozmetike, dodatkov ter ostalih izdelkov, ki so vam na voljo.

Čas je za praznovanje! Nakupovalni center Supernova v Ljubljani je 20. marca skupaj z vami praznoval svoj prvi rojstni dan, ko smo razdelili več kot 150 nagrad iz ponudbe našega nakupovalnega centra ter 27-im srečnežem povrnili celotno vrednost nakupa. Večer smo zaključili s koncertom skupine Mambo Kings in veličastnim ognjemetom. Zahvaljujem se vsem, ki ste se odzvali v tako velikem številu in praznovali skupaj z nami. Založnik: Chemo Invest d. o. o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana Za založnika: Kristijan Flegar vodja nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik Fotografije: Barbara Zajec Manca Birk Produkcija: Mediaterra d. o. o. Naklada: 250.000 izvodov, brezplačno, April 2009

Čas je za spremembe! V enem letu nas je obiskalo več kot 4 milijone obiskovalcev in tudi v tem letu vas bomo prepričali z našo ponudbo in udobjem nakupovanja na najvišji ravni. Za vas smo pripravili prenovljeno revijo Life Style, kjer na štiriindvajsetih straneh prikazujemo delček ponudbe našega centra, število izvodov pa smo povečali na 250 tisoč. V maju vam bomo postregli z novo internetno stranjo, ki bo prikazovala celotno podobo centra, ponudnike in blagovne znamke, ki so vam na voljo in vam s tem omogočili dostop do novosti in dogodkov, ki jih pripravljamo za vas. Pred kratkim smo uredili cestni dovoz z Dolenjske ceste ter vam tako olajšali in omogočili hitrejši dostop do centra. Za naše najmlajše pa smo organizirali otroške plesno-ustvarjalne delavnice, ki bodo potekale vsako soboto in nedeljo od 11.00 do 13.00 ure poleg otroškega kotička.

[12] Čas je za glasbo in modo! V soboto, 18. aprila

Čas je za modo! Vabim vas, da si v soboto, 18. aprila, ogledate modni spektakel, ki ga pripravljamo za vse naše obiskovalce. Postregli vam bomo z največjo modno revijo, na kateri bodo profesionalni modeli predstavili spomladansko kolekcijo oblačil in obutve naših ponudnikov. Obiskovalci boste lahko doživeli modo skupaj z znanimi imeni iz športa in zabave ter Alyo, ki bo sobotno dogajanje zaključila s spektakularnim koncertom. Čas je za Supernovo! Prepustite se navdihu revije, ki naj vam pomaga najti vaš stil letošnje pomladi.

Kristijan Flegar vodja nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik

R U D N I K L J U B L J A N A

Alya Koncert

18. 04. 2009

[17] Dubaj arabska prestolnica presežkov

pomlad 09

LifeStyle

Lepo vas pozdravljam in vas vabim v naš center,

Vsi izdelki, ki so predstavljeni v številki Supernova LifeStyle pomlad 2009, so naprodaj v trgovinah nakupovalnega centra Supernova na Rudniku v Ljubljani. Ponudba velja do odprodaje izdelkov. Pridružujemo si pravico do spremembe podatkov in ne odgovarjamo za napake v tisku. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko: 08 200 8000 ali nam pišete na naslov Chemo invest d. o. o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana, s pripisom Supernova LifeStyle ali na elektronski naslov: info@supernova.si.

[18] Trendi zdravja in lepote


-

Fotogalerija

L J U B L J A N A

4

R U D N I K

14. 2. Valentinovo Na valentinovo, 14. 2., je bilo nakupovalno središče SUPERNOVA v znamenju ljubezni. Na rdečem kavču poklicni fotograf ni fotografiral samo zaljubljencev, ampak tudi veliko družin, otrok in prijateljev. Fotografije smo razstavili na prenosnih panojih, obiskovalci pa so lahko svojo fotografijo brezplačno prejeli v spomin. Za ženske smo v znak naklonjenosti pripravili tudi rdeče vrtnice.

20.—22. 2. Pustni karneval Pustni karneval v nakupovalnem središču SUPERNOVA je več kot upravičil obisk pri nas. Najprej so kozmetičarke iz salona Nail SPA Studio (1. nadstropje, št. 59) brezplačno naličile male in velike otroke, nato pa je vse v smeh spravljal klovn Žare. Vse princeske, ravbarje, žandarje, dobre vile, klovne in leve vabimo, da nas ponovno obiščete prihodnje leto.

20.—22. 3. Prvi rojstni dan: Težko je verjeti, ampak nakupovalno središče SUPERNOVA na Rudniku v Ljubljani obstaja že celo leto. Prvi rojstni dan smo 20. 3. z mnogimi obiskovalci praznovali kot se spodobi. Skupaj smo se posladkali z veliko rojstnodnevno torto, 27-tim obiskovalcem povrnili vrednost nakupa ter razdelili več kot 150 nagrad. Zabavala nas je skupina Mambo Kings, veče pa smo zaključili z veličastnim ognjemetom. Obiskovalcem se najlepše zahvaljujemo in se veselimo, da bomo tudi v prihodnjih letih vodilni na področju mode.


Predstavljamo

L J U B L J A N A

-

5

R U D N I K

OshKosh B’Gosh Kanz V trgovini OshKosh in Kanz vas pričakuje bogata izbira modnih oblačil za vaše najmlajše, od novorojenčkov do 12 leta starosti. Izbirate lahko med že dobro poznanimi klasičnimi oblačili OshKosh B'Gosh in modno linijo oblačil blagovne znamke Kanz, ki je vedno v koraku s časom. Novost v prodajnem programu za dojenčke je posebna linija oblačil Kanz imenovana Mother Nature & Me, narejena iz koži najbolj prijaznega, popolnoma organskega bombaža in čevlji iste blagovne znamke, ki so novost na slovenskem trgu. Za sončne pomladne dni pa vas v OshKosh in Kanz pričakuje tudi nova kolekcija pokrival Döll, ki bo vaše malčke ščitila pred vedno močnejšimi sončnimi žarki. Trgovina OshKosh in Kanz se nahaja med drogerijo Müller in Peek & Cloppenburg. Več o ponudbi si lahko preberete na www.alooo.si.

Nail SPA - manikurni otok V prvem nadstropju Supernove na Rudniku vas čaka zanimiv otok sredi hodnika, kjer se boste lahko udobno sprostili ter se prepustili inovativnemu in kreativnemu profesionalnemu delovnemu teamu za nego vaših rok in nohtov. Na vrsti boste takoj, brez ali z naročanjem, razvajali pa vas bomo z dobrimi plačilnimi pogoji, paketi neg in darilnimi programi ter nagradami za nakupe in uporabo naših storitev. Naše storitve so namenjene vsem željnim nege, lepega videza rok in nohtov, posebne obravnave pa so deležni mladostniki in skupine, ki imajo težave pri negi. Dostop je omogočen tudi invalidom ter osebam s težjimi gibalnimi ovirami. Vsi postopki in storitve so podprti s strani Creative Nail Design negovalne kozmetike iz New York- a.

Lisca: Pomlad 2009 bo barvita V prijetnem ambientu prodajalne Lisca v Supernovi lahko izbirate med široko ponudbo perila Lisca in Cheek by Lisca, ki jo dopolnjuje barvit spalni program, v pričakovanju toplejših dni pa vas bodo razveselile tudi kopalke in bluzice. Pomladno modno pričakovanje je tokrat barvito, zaznamujejo ga živahne barve, rožnati cvetovi in številni detajli, ki nam izvabljajo nasmeh na usta in nas delajo rahlo nagajive. In tudi v tokratni kolekciji bo vsaka linija oziroma blagovna znamka iz Lisce pripovedovala svojo zgodbo, v kateri bo pravi model zase našla vsaka ženska – za samozavesten nastop na delovnem sestanku, za spogledljivo pohajkovanje po mestnih ulicah, za vroče zapeljevanje ob vajini obletnici … Novo kolekcijo si lahko ogledate tudi na www.lisca.si.


Eleganca

L J U B L J A N A

Nataša Pinoza miss universe 2006 se predaja užitkom nakupov v centru Supernova

-

R U D N I K

6


Eleganca

L J U B L J A N A

 Za bolj sproščen, a še vedno urejen in eleganten videz izberite preverjeno mornarsko kombinacijo – bele pomladne hlače, enostaven top ter bombažni suknjič, vse iz trgovine Peek&Cloppenburg. Nakit Slowatch.

-

7

R U D N I K

Z eleganco ne morete zgrešiti.

Elegantna ženska

Elegantni moški

Z eleganco ne morete zgrešiti – premišljeno Preverjena moška eleganca v obliki obleke je izbrani elegantni kosi so primerni tako za vedno trendi, hkrati pa zagotavlja sofisticiran in večerne, kot tudi za dnevne priložnosti. Vendar urejen videz. Naj vas podobnost ali celo enakost pri si to pomlad privoščite več barv – živahne barve, kroju in modelu oblek ne ustavijo pri vaši kot je rumena, kombinirajte s temnejšimi, kot je kreativnosti – svoj eleganten slog popestrite s temno modra ali črna. srajcami in kravatami najrazličnejših barv! Za piko na i izberite ustrezno ruto ter udobne Novi pomladni trendi narekujejo tudi nekoliko nebalerinke. Z dodatkom sončnih očal, dobre ure navadnejše kombinacije – poleg srajce in kravate in torbice sta to idealni kombinaciji za delovno lahko moški videz popestrimo s puloverjem ali kosilo, sprehod po mestu ali romantično telovnikom in šele na to dodamo suknjič. S klasično večerjo! črno obleko, svetlo sraUra Tommy Hilfiger jco in rdeče modro kraSlowatch vato (vse iz trgovine 179,00 € Peek&Cloppenburg) z vzorcem ne morete zgrešiti – nedvomno boste pustili dober prvi vtis na poslovnem sesUra Calvin Klein tanku! Slowatch 250,00 €


Moda za mlade

L J U B L J A N A

Odločite se za rumeno obleko s pasom Hugo Boss, Peek &Cloppenburg. Nakit Slowatch. Ne pozabite na trendi, a udobne čevlje z visoko peto ali platformo, ki bodo vašo figuro naredile še bolj ženstveno in privlačno.

-

R U D N I K

8


Moda za mlade

L J U B L J A N A

Edino modno pravilo, ki se ga gre držati to pomlad je to, da pravila ni!

-

R U D N I K

9

Pomlad prinaša raznolikost in svežino.

Pomladno, sveže, trendi in predvsem mladostno!

Pomlad prinaša raznolikost in svežino, še posebej pa vsako leto pomlad navdihuje kreativne mlade. Edino modno pravilo, ki se ga gre držati to pomlad je to, da pravila ni! Za sproščeni sprehod s punco izberite temne kavbojke, majico in pomladno jakno, za popoln videz pa se odločite za izrazito trendi moško ruto, vse iz trgovine Peek&Cloppenburg. Puncam priporočamo bele hlače in belo jakno, ki jih lahko kombinirajo z majicami in rutami v bolj živahnih barvah, vse iz trgovine Peek&Cloppenburg.

Sončna Očala Versace Slowatch 328,00 €

Fantje ne boste zgrešili tudi, če se odločite za kavbojke ter živo oranžno majico, ki jo nosite pod karirasto srajco in jakno nekoliko temnejše barve, vse iz trgovine C&A.


Otroška moda

L J U B L J A N A

-

10

R U D N I K

Otroci niso nič več prikrajšani za trendi kroje in zanimive dizajne.

Otroška ura Timex Slowatch 29,00 €

Sončna očala C&A 5,90 €

Balerinke H&M 12,90 €


Otroška moda

L J U B L J A N A

Tudi pri barvah je drugače – že dolgo časa otroška oblačila niso zgolj v in modri barvi.

-

11

R U D N I K

Moderna deklica si tako lahko privošči belo krilo in belo jopico v kombinaciji z modro majico, vse iz trgovine C&A. Za fante priporočamo temnejše kavbojke, ki jih dandanes najdemo v različnih krojih, od ozkih do zelo širokih ter majico in trendi jaknico, vse iz trgovine C&A. Idelno za rojstnodnevne zabave pri sošolcih ali sobotni sprehod s starši. Za bolj sproščen otrokov videz priporočamo kratke hlače v temno zeleni barvi, pisano majico in jaknico za fante ter krajše bele

hlače in zanimivo roza majico za punco, ki jih kombiniramo s teniskami v ustrezni barvi, vse iz trgovine Osch Kosch Kanz. Odlično izbiro predstavljajo tudi dolge bele hlače in pisana roza majica v kombinaciji s srebrnimi balerinkami za punco ter temnejše kratke hlače, ki jih kombiniramo z majico in svetlejšo srajco in ustreznimi udobnimi teniskami, vse iz trgovine H&M. Za popestritev videza ne pozabite na kape, verižice, pas in lasne dodatke!

ČAS JE ZA NOVA SONČNA OČALA

SUPERNOVA

Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana Tel.: 01 427 31 03 GSM.: 031 835 500

www.optikafeliks.com

Velika izbira novih kolekcij RAY BAN, JAGUAR, DIOR, GUCCI, VOGUE...


Pripravljamo

L J U B L J A N A

-

12

R U D N I K

Velika noč Velikonočni teden v nakupovalnem središču SUPERNOVA (med 6. in 13. 4.) bo pisan in ustvarjalen. Naši mali obiskovalci bodo v številnih otroških ustvarjalnih delavnicah razvijali svoje ročne spretnosti. Odrasli pa lahko obiščejo velikonočno tržnico ali dobijo navdih med ogledom ene od razstav.

Čas je za glasbo in modo! V soboto, 18. aprila, bo v nakupovalnem središču SUPERNOVA na Rudniku v Ljubljani presneto vroče! Bodite prisotni, ko bodo znane osebnosti iz sveta glasbe, mode in športa v nakupovalnem središču SUPERNOVA predstavile najnovejše modne trende te sezone. Spremljajte svojega zvezdnika ali svojo zvezdnico po nakupih in iz prve roke prejmite nasvete slavnih za nakupovanje! Zagotovite si najboljše mesto na veliki modni reviji nakupovalnega središča SUPERNOVA, na kateri bodo tvoje zvezde in priznani manekeni ter manekenke predstavili najnovejše modne smernice za pomlad/poletje. Doživite pevko ALYO v živo na modni reviji in na koncertu, kjer bo predstavila nekaj pesmi s svojega najnovejšega albuma »NON STOP«. Vse to seveda samo v nakupovalnem središču SUPERNOVA na Rudniku v Ljubljani!

Teden turizma Vas je zgrabila potovalna mrzlica ali pa si preprosto spet želite odkrivati svet? Obiščite nakupovalno središče SUPERNOVA v tednu turizma, ki bo potekal od 20. do 26. 4., in se pozanimajte o bližnjih in daljnih turističnih ciljih. Ne glede na to, ali si želite resnično odpočiti ali pa počitnice preživeti aktivno. Med turističnim tednom v nakupovalnem središču SUPERNOVA vas čaka obilica počitniških idej.

Teden zdravja in lepote V nedeljo, 10. maja, je mednarodni dan zdravja. Ob tej priložnosti vsem, ki bodo nakupovalno središče SUPERNOVA obiskali v tednu zdravja in lepote, ki bo trajal od 2. do10. maja, ponujamo privlačen kolaž vsega, kar zadeva najpomembnejšo stvar v vašem življenju — vaše telo! Brezplačno preverite svojo telesno pripravljenost, pozanimajte se o najnovejših nasvetih glede lepote in izkoristite posebne ponudbe s področja zdravja in lepote.

Teden družine V tednu družine nakupovalnega središča SUPERNOVA, ki bo potekal od 11. do17. maja, bodo na svoj račun prišli tako majhni kot veliki obiskovalci! V nakupovalnem središču SUPERNOVA na Rudniku v Ljubljani vas čakata čudovit program z obilico igre in zabave za vsakogar in ogromna izbira najboljših igrač za prihajajoče poletje!

Teden moških Moški, pridite na plano in pokažite iz kakšnega testa ste! Dnevi med 18. in 24. majem bodo namenjeni samo vam! Ne bomo vas poučili samo o najnovejših trendih iz sveta mode, lepote in praktičnih opravil, temveč se boste lahko v tekmovanjih pomerili tudi z drugimi pravimi moškimi. Vas zanima, kako hitro vas lahko omehčamo?

Teden ekstremnih športov Od 28. maja do 7. junija bo nakupovalno središče SUPERNOVA pokazalo svojo ekstremno plat! V tem času ne bomo čakali in premišljevali, ampak se bomo brezglavo in pogumno podali v neznano! Med tednom ekstremnih športov v nakupovalnem središču SUPERNOVA se iz prve roke pozanimajte o razburljivih možnostih za adrenalinsko poletje 2009.

Cas je za ...

glasbo

& modo!

ˇzivovijo! v a Aly odno re

m aj z skup


VodiÄ? po Supernovi


Mercator d.d., Dunajska 107, 1000 Ljubljana

VEČ KAKOVOSTI, VEČ UGODNOSTI!

V najmodernejšem Mercator Hipermarketu Rudnik v Centru Supernova boste našli vse tisto, kar potrebujete in še marsikaj drugega. Hipermarket je opremljen z najnovejšo tehnologijo, kot so samopostrežne blagajne, info kotički, odčitovalci cen in interna TV, ki nakup spremenijo v prijetno opravilo. Naša ponudba je zelo raznovrstna. Pričakujejo vas pestra ponudba svežih izdelkov, oddelek z zdravo prehrano, vrhunska vinoteka, bogato založen oddelek s sadjem in zelenjavo, oddelek z naravno, wellness in dekorativno kozmetiko, izjemna ponudba akustike ter poseben oddelek za najmlajše. Obiščite nas in se prepričajte! Pripravljamo tudi raznovrstne narezke za različne priložnosti - poroke, prireditve in različna srečanja (več informacij na telefonu: 01 283 7042).


     Tekaški copat MIZUNO

Wave Mustang 6

E 2009

NAKUP SEZON

Profil: ublažitev udarcev. Ciljna skupina: tekači, ki želijo popolno ublažitev udarcev, obenem pa tudi stabilnost in oporo. Idealen model za vse, ki nimajo večjih biomehaničnih problemov. Moški ali ženski model.

99

,95

PS Mercator d.d., Dunajska 107, 1000 Ljubljana

EUR

Mizuno Wave tehnologija “W” za stabilno amortizacijo X10: posebna, 80% bolj obstojna guma od običajne. Vstavljena je na delu podplata, kjer prihaja do močnejše obrabe.

EVA

EVA (etilen vanidil acetat) - srednji del podplata za boljšo oporo in blažitev udarcev


-

R U D N I K

16

kulinarični

Recepti

L J U B L J A N A

Zelenjavni mešani štruklji Recept: Restavracija Po domače

Čokoladna torta Recept: Slaščičarna Lizin vrt

Sestavine: 1 čebula, malo korenja, 1 paprika, 1 jajčevec, 1 bučka, 500g skute, vlečeno testo, ščepec soli, po okusu popra, žlica olivnega olja, 1 sladka smetana Priprava: Zelenjavo narežemo na majhne koščke in popražimo na čebuli. Tako pripravljeno zelenjavo začinimo in razporedimo na vlečeno testo, ki smo ga predhodno premazali s skuto. Naredimo zavitke in zavijemo v folijo za živila. Kuhamo 10 minut na pari in še toplo postrežemo. Na koncu prelijemo štruklje s posebnim smetanovim prelivom.

Recept za čokoladno torto: Biskvit: jajce - kokošje 8 kosov, sladkor - beli 240g, pšenična bela moka 140g, čokolada v prahu 100g Nadev: sladka smetana 1l, čokolada - jedilna 250g Čokoladna torta Sestavine za testo zmešamo, pripravljeno testo pustimo počivati 60 min, nakar ga prelijemo v kalup za testo in damo v pečico za 180 stopinj celzija in ga pustimo 25 min. Ko je testo pečeno, ga vzamemo iz pečice in počakamo da se ohladi. Testo razrežemo na oblate. Na prvi oblat nanesemo čokoladno kremo, položimo drugi oblat in ponovno nanesemo čokoladno kremo. Z oblikovalskim nožem zgladimo kremo in jo oblikujemo. Torto okrasimo po želji.


Potovanja

L J U B L J A N A

Za več informacij pokličite 01/427 20 56 ali nas obiščite v 1. nadstropju nakupovalnega centra Supernova na Rudniku!

-

17

R U D N I K

Dubaj arabska prestolnica presežkov

Vabimo vas, da z nami obiščete magični svet nepozabnih doživetij! • občudujte prepletanje modernih in tradicionalnih prvin impozantne arhitekture, ki vam bo vzela dih (otočje Palm in World ter neverjetno visoke stavbe Burj Dubaia) • preverite neskončne nakupovalne možnosti na vsakoletnem festivalu nakupovanja, kjer si lahko privoščite ugodne brezcarinske nakupe v modernih nakupovalnih središčih • poskusite odlično arabsko hrano, pomešano s tradicionalnimi okusi ter eksotičnim pridihom • prepustite se zapeljivim sončnim žarkom na čudovitih peščenih plažah ter se osvežite v kristalno čistem morju • preizkusite se v neizmernih športnih aktivnostih (pokrito smučišče, golf turnirji, teniški turnirji, dirke s čolni, kamelje dirke...) • vašim otrokom privoščite nepozabno doživetje v tematskih in vodnih parkih • spoznajte pravo puščavo s kameljega hrbta • ali pa kratko malo pozabite na vsakodnevne skrbi ter se prepustite počitniškem razvajanju Doživite Dubaj tudi vi!


Osebna nega

L J U B L J A N A

-

18

R U D N I K

NevO Dead sea SPA (NevO Dead sea SPA, 1. N 62*) piling sol mrtvega morja s petimi naravnimi olji za celo telo mala sol 32,68 € velika sol 51,48 €

Avene (Lekarna, P 27*) zaščitna krema pred soncem s faktorjem 50 za netolerantno in občutljivo kožo 14,23 €

NevO Dead sea SPA (NevO Dead sea SPA, 1. N 62*) losjon za telo z različnimi aromatičnimi olji 21,78 €

Ares (Freshline, P 33*) piling za telo iz sadne soli 19,95 € Cadeavera (Müller, P 15*) čistilna maska za obraz z izvlečki robidnice in oljem čajevca, 2 x 7,5ml, 0,79 €

Clinique (Limoni, P 22*) ABS 3-step system set-nega za problematično kožo 40,20 €

Darphin HydroFORM (Lekarna, P 27*) gel proti celulitu in za učvrstitev kože ter oblikovanje telesa 52,28 €

Faedra (Freshline, P 33*) luksuzni balsam za telo iz mimoze in vijolic 27,50 €

La Roche (Lekarna, P 27*) Posay Lipikar Baum balzam za telo, ki vrača koži lipide, za suho in razdraženo kožo, 200ml, 18,91 €

Yves Saint Laurent (Limoni, P 22*) nova moška dišava, 60ml, 52,20 € *glej legendo na strani 13.

Estee (Limoni, P 22*) Lauder turbo lash maskara z mikrovibrirajočo krtačko 35,90 €

Milo (Freshline, P 33*) milo iz grozdja, 240g, 16,56 €


Nasveti

L J U B L J A N A

-

19

R U D N I K

Lekarna Supernova Lekarno vodi magistra farmacije Tanja Šegula, strokovnjakinja, ki združuje znanja klasične in komplementarne medicine. Zavzema se za celostno obravnavo pacienta in individualno svetovanje po meri vsakega posameznika, pri čemer ji pomaga ekipa samostojnih strokovnjakov – lekarniških farmacevtov in tehnikov, zavezanih etičnemu kodeksu in timskemu delu. V lekarni, poleg osnovne oskrbe z zdravili, izvajajo tudi promocije preventive in ozaveščanja uporabnikov o zdravem življenjskem slogu. Posebno mesto v lekarni zaseda dermokozmetični center s svetovalnim kotičkom, v katerem v sodelovanju z različnimi kozmetičnimi hišami skoraj vsak dan potekajo individualna svetovanja. Vodja lekarne Tanja Šegula, mag. farmacije

NevO Dead sea SPA V 1. nadstropju Supernove Vas pričakuje prijetna oaza, kjer vam nudimo eno najmogočnejših naravnih zdravil in zaščit za kožo - elemente Mrtvega morja. Že tisočletja jih poznajo kot vir zdravja in lepote, legenda pa pravi, da se je celo Cleopatra redno namakala v njem ter se prepuščala blagodejnim učinkom njegovih soli, mineralov in blata, ki so sestavina tudi naših izdelkov, v kombinaciji z različnimi aromatičnimi olji ter drugimi naravnimi elementi. NevA so produkti, ki razvajajo Vaše čute in pomagajo odkriti in negovati Vašo naravno notranjo lepoto. Pridite in brezplačno preizkusite ta naravni vir zdravja za nego celega telesa, obraza, stopal, rok in nohtov.

Lastnica Tjaša Ravnikar

Fresh Line Začnite že danes razvajati svoje telo s Fresh line izdelki. Zakorakajte v pomlad s svežimi, cvetličnimi in sadnimi kolekcijami. Izdelki so namenjeni ljudem vseh starosti, vseh želja, potreb in okusov. Imejte radi sebe in svoje telo. Za razvajanje, nego in krepitev telesa smo pravi naslov!

Vodja poslovalnice Slavica Simonovič

LEKARNA SUPERNOVA - v najsodobnejšem trgovskem centru Nudimo Vam: • strokovno izdajo zdravil na in brez recepta s svetovanjem, • široko paleto prehranskih dopolnil za ohranjanje zdravja in dobro poËutje, • raznovrstne medicinske pripomoËke, • dermo-kozmetiËni center s pestro ponudbo terapevtske in naravne kozmetike. ODPRTO od ponedeljka do sobote od 9. do 21. ure. VLJUDNO VABLJENI!

Vzemite si »AS ZA svoje ZDRAVJE!

NajveËja mreža lekarn v Sloveniji Komenskega ul.. 11, SI-1000 Ljubljana oglas lekarna SUPERNOVA 184x124 1 1

T: 01 230 61 20

lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si

www.lekarna-lj.si 2/11/2009 10:49:39 AM


oglasi

L J U B L J A N A

-

R U D N I K

20

KUPON

10%

popust na oblačila, obutev in opremo blagovnih znamk JACK WOLFSKIN, SALOMON, THE NORTHFACE in McKINLEY

Popust velja od 7.4. do 7.5.2009 v prodajalni INTERSPORT Ljubljana - Rudnik. Popust velja pri izbranem nakupu za izdelke po rednih cenah v zalogi prodajalne INTERSPORT Ljubljana - Rudnik ob predložitvi tega kupona. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za ponudbo INTERSPORT priporoča. Popust se obračuna na blagajni. 


oglasi

L J U B L J A N A

-

R U D N I K

^OKOBON Pri nakupu ~okoladnih izdelkov nad 5 EUR si lahko izberete ~okoladno tablico po vašem okusu. Ob nakupu obvezno predložite bon. Velja do 30.04.2009. Obiš~ite nas v prvem nadstropju SUPERNOVE., www.cokoladnica.si, tel: 059 065 747 

21


Zabava, igrače

L J U B L J A N A

-

22

R U D N I K

Hot Wheels (Mercator, P 4*) set za spreminjanje barv avtomobila 27,40 €

Barbie Princesa ballerina (Müller, P 15*) 9,99 €

Pictionary (Turbolimač, 1. N 53*) družabna igra Pictionary za hitro risanje, nad 12 let 29,99 €

DVD risanka (Müller, P 15*) Barbie v pravljični deželi 7,99 €

Twister (Turbolimač, 1. N 53*) družabna igra Twister Max v mega dimenziji, od 4 let dalje 19,99 € DVD risanka (Müller, P 15*) Barbie Motovilka 7,99 € Barbie Palčica leteča (Mercator, P 4*) 23,38 €

Barbie palčica Chrysla (Mercator, P 4*) 16,82 € My Little Pony (Turbolimač, 1. N 53*) poni in dodaten pribor za zdravljenje ponija (merjenje temperature), od 3 let dalje 29,99 €

Wader (Müller, P 15*) tovornjak s prekucnikom in setom za igranje v pesku cena 9,99 €

Pliš Pocoyo (Turbolimač, 1. N 53*) mehki in simpatični, primerno za otroke od rojstva dalje 12,99 € *glej legendo na strani 13.

Barbie princesa (Müller, P 15*) punčka s pripomočki za oblikovanje las 24,99 €


+BLOB

CPNCBÃ

 $BQSJIMBkF

CPNCBÃFMBTUBO

#MV[B

CPNCBÃ

4SBKDB

kJTUJCPNCBÃ

,SBULFIMBkF

)MBkFTTOFNMKJWJNJ IMBkOJDBNJ kJTUJCPNCBÃ


... in mnogi drugi.

MODA, ŽIVLJENJSKI SLOG IN BLAGOVNE ZNAMKE – DOBRODOŠLI V P&C!

Supernova Rudnik, Jurčkova cesta 223, Ljubljana www.peek-cloppenburg.si

1256254815Supernova%20203x271%202009%2004  

http://www.supernova.si/uploads/files/1256254815Supernova%20203x271%202009%2004.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you