Page 1

LifeStyle

pomlad 2012

Modni nasveti: SANJA GROHAR

www.supernova.si


Darilna kartica darilo po meri.

Novost v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana - Rudnik.

www.supernova.si


LJUBLJANA - RUDNIK

3

Čas je za …

Supernovina 4 leta!

V

4-letnem obdobju obstoja je Supernova spremenila nakupovalno podobo Ljubljane. Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik je namreč postal srce Rudnika in je čedalje bolj prepoznaven in priljubljen tudi v širši ljubljanski okolici. Naš uspeh pripisujemo ugodni lokaciji, arhitekturni estetiki centra in predvsem odlični kombinaciji svetovne in slovenske ponudbe blagovnih znamk in storitev. Celostno podobo dopolnjujemo s kakovostnimi razvedrilnimi vsebinami. Tako se naš center večkrat mesečno spremeni v gledališče, veliko otroško igralnico, sejem ali razstavni prostor. Za vas ustvarjamo celoletni spektakel brezplačnih prireditev.

vsebina

Kristijan Flegar center manager založnik Chemo Invest, d. o. o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana za založnika Kristijan Flegar, center manager produkcija Vodik, d. o. o. oblikovanje Loni Jovanović fotografije Tibor Golob \ naslovnica Dejan Nikolić naklada 150.000 izvodov

Vrhunec dogajanja je vsakoletno odmevno praznovanje rojstnega dne. Gostiteljica letošnje zabave 16. marca 2012 bo pevka in voditeljica Natalija Verboten. Višek petkove zabave pa bo zagotovo Late Night Shopping z odličnimi popusti po celotnem centru. Ekskluzivno za to prireditev bo center ostal odprt do polnoči in bo ponujal super popuste, ki jih lahko preverite na www.supernova.si. Noč popustov bomo zaključili ob 23.30, ko bo Natalija izžrebala glavno nagrado v vrednosti 1000 €. Pričakujte pa še boljše in uspešnejše nadaljevanje naše 4-letne nakupovalne zgodbe. Čas je za Supernovo! Kristijan Flegar center manager

vsebina 4 Vse najboljSˇe Supernova

4

4 razlogi za obisk Supernovinega 4. rojstnega dne v petek, 16. marca 2012

5 NAPOVEDNIK

Po rojstnodnevni zabavi prihajajo Dnevi zdravja in lepote ter tradicionalni Velikonočni sejem.

8–11 SANJINE PRIPRAVE NA VELIKI DAN V SUPERNOVI

10

11

14 SPOMLADANSKO CˇISˇCˇENJE TELESA

Priporočljivi koraki za »Zdrav življenjski slog in ohranjanje notranjega ravnovesja«.

Vsi izdelki, ki so predstavljeni v številki Supernova LifeStyle pomlad 2012, so naprodaj v trgovinah Nakupovalnega centra Supernova Ljubljana Rudnik. Ponudba velja do odprodaje izdelkov. Pridržujemo si pravico do spremembe podatkov in ne odgovarjamo za napake v tisku. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko> 08 200 8000 ali nam pišete na naslov> Chemo invest, d. o. o., Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana s pripisom Supernova LifeStyle ali na elektronski naslov> info@supernova.si.


LJUBLJANA - RUDNIK

napovednik

4

Vse najboljsˇe Supernova! Nova ljubljanska nakupovalna prestolnica. Raznovrstna ponudba. Lep ambient. Sodobne rešitve. Biblija sodobnih nakupovalnih trendov. Ja, vse to je Supernova! Imamo pa še veliko želja po nadgradnji. Te bomo imeli v mislih, ko bomo upihnili 4 svečke na torti. Vabljeni!

4 razlogi za obisk Supernovinega praznovanja 4. rojstnega dne v petek, 16. marca 2012> 20.00–24.00

1. LATE NIGHT SHOPPING

-50%

Za naš 4. rojstni dan vam podarjamo 4 ure nočnih nakupov in super popustov od 20 do 50 %. 18.00–24.00

2. NATALIJA VERBOTEN &

koncert TEAM BAND-a Prva dama rojstnodnevne zabave bo delila nagrade, upihnila 4 svečke na torti velikanki in izžrebala dobitnika glavne nagrade – 1000 €. 23.30

3. NAGRADNO ZˇREBANJE

Na praznični dan 16. marca do 23.30 ure oddaj izpolnjen nagradni kupon, počakaj žrebanje in osebno prevzemi darilno kartico Supernova v vrednosti 1000 €. 17.00–24.00

4. ROJSTNODNEVNI MENI • kranjska klobasa velikanka • mortadela velikanka • sir Bohinjc • torta velikanka • Fructalova pijača dobrodošlice • Srebrna radgonska penina

O

STI D

POPU


LJUBLJANA - RUDNIK

5

Cˇas je za …

LATE NIGHT

SH PPING 4. rojstni dan Supernove petek, 16. marec, 20h-24h

POPUSTI DO

-50%

17.00–20.00 brezplačna pogostitev in bogat zabavni program z Natalijo Verboten 20.00–24.00 Late Night Shopping 23.30–24.00 žrebanje glavne nagrade v vrednosti 1.000 €

www.supernova.si

9. in 10. marec

DNEVI ZDRAVJA IN LEPOTE Pomlad prihaja! In z njo veliko pomladansko čiščenje telesa in duha. Vse informacije, popuste in storitve dobite na našem sejmu. Modni, kulinarični in zdravstveni strokovnjaki vas pričakujejo v Supernovi.

2.–7. april

VELIKONOCˇNI SEJEM Velikonočni zajček nam prinaša vesel teden, poln tradicije in domačih dobrot. Kulinarične specialitete, ogled tradicionalnih obrti, razstava slovenskih pisanic in veliko nostalgije za starejše ter še več sladkih presenečenj za najmlajše.


LJUBLJANA - RUDNIK

novosti

6

Radi berete? Potrebujete darilo? Kupujte ugodno! Felix – knjigarna z najaktualnejšo in najugodnejšo ponudbo za vas in vaše najbližje! Knjigarna Felix v Supernovi v Ljubljani je najnovejša v verigi petnajstih knjigarn Felix v lasti založbe Učila. Ponuja pester izbor knjig> • več kot 6000 naslovov slovenskih in tujih knjižnih uspešnic • več kot 500 različnih naslovov cenovno ugodnih žepnih knjig v slovenskem jeziku z najaktualnejšo izbiro s svetovnega trga. • najugodnejša in najpestrejša ponudba kuharskih knjig, priročnikov in otroških knjig, označenih z nalepko Super cena • velik izbor turističnih vodnikov in stvarne literature Knjigarna Felix pa ne ponuja samo knjig. V ponudbi je tudi šolski program s priljubljenimi otroškimi liki, pisarniški material, izbor družabnih

in miselnih iger ter darilni program (voščilnice, darilne vrečke, majhna darilca ...). Če vas zamika najnovejša knjižna uspešnica ali kupujete darilo za vaše najbližje, nas obiščite v prvem nadstropju Supernove na Rudniku. Knjigarna Felix Supernova 1. nadstropje (poleg Cantine Mexicane) Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana felix.lj-supernova-knjigarna@ucila.si 041 734 932 Delovni čas ponedeljek–petek> 9.00–21.00 sobota> 8.00–21.00 nedelja> 9.00–15.00


LJUBLJANA - RUDNIK

moda

8

Sanjine priprave na veliki dan v Supernovi! Klasicˇen trencˇ plasˇcˇek zˇe dolgo velja za kos, ki bi moral biti v omari sleherne zˇenske. Najboljsˇa izbira je trencˇ v bezˇ barvi ali barvi pusˇcˇavskega peska, saj dopusˇcˇa najvecˇjo mozˇnost kombiniranja.

obleka Yessica

25,00 € C&A

trenč Jake*s

129,95 €

Peek & Cloppenburg jeans Boss Orange frizura> Simple, frizerski salon \ make-up> BB Natura \ manikura> Nail SPA Studio

229,00 €

Peek & Cloppenburg šal Marc O’Polo

79,95 €

Peek & Cloppenburg torbica Miss Sixty

66,99 €

Transport Footwear ura Burberry

295,00 € Slowatch

prstan Lencia

112,00 €

Zlatarna Celje čevlji Pat Calvin

69,95 € Humanic


LJUBLJANA - RUDNIK

9 Nekdanja miss Slovenije, pevka in model Sanja Grohar je pred kratkim praznovala rojstni dan, ki ga je z zabavo obeležila tudi v priljubljenem klubu Cirkus. Kot vsaka ženska ima tudi Sanja rada razvajanje, za kar so odlično poskrbeli v nakupovalnem centru Supernova, kjer so Sanjo za njen veliki in pomembni večer uredili od glave do peta.

Za letosˇnjo pomlad velika modna imena napovedujejo ogromno barv ter razlicˇnih vzorcev. Pike so zagotovo „must have” letosˇnje tople sezone, ki prihaja.

Rojstni dan je v življenju ženske pomemben dan. Tudi Sanja prizna, da ji je njen rojstni dan poleg božiča najljubši dan v letu. “Vse se vrti okoli tebe, poleg tega pa dobiš še kakšno ljubko darilo,” še pove in doda, da je tudi letos od nekoga dobila čudovito darilo, ki si ga je želela že dolgo časa. “A kaj je to, naj ostane skrivnost.” Še posebno ženske smo na ta dan rade urejene in smo rade videti kar najbolje. Pri Sanji Grohar je to, da je urejena, sicer del njenega vsakdana, a si je tudi ona za rojstnodnevno zabavo privoščila še dodatno razvajanje.

Nohti v barvi njenih novih louboutink

V Supernovi so za njen večerni party videz odlično poskrbeli in Sanja je bila s končnim rezultatom nadvse zadovoljna. Najprej si je privoščila obisk frizerskega salona Simple, kjer so poskrbeli za njeno frizuro in ji naredili bujne in zapeljive kodre. Nato so jo v prvem nadstropju nakupovalnega centra Supernova naličili z vrhunsko naravno kozmetiko BB Natura, za popoln videz pa je poskrbel Nail SPA Studio, kjer so Sanji uredili nohte na rokah in jih nalakirali z divjo barvo. “S to kozmetiko sem naravnost obsedena, saj je krasna, naravna in zelo dobra za kožo. Njihov mineralni puder uporabljam že šest let. Kožo naredi lepo, jo nahrani in tudi varuje. Prav tako mi je pomembno, da se na naravni svetlobi ne vidi, da si močno naličen. Nohte pa so mi pobarvali v barvi mojih novih čevljev, louboutink,” še veselo pove Sanja, ki komaj čaka, da se njeno slavje začne.

besedila> Tjaša Kokalj \ Barbara Žgalin

Kombinacija rdecˇe barve in kozˇnih tonov je neizbezˇna, saj deluje svezˇe in zˇenstveno obenem.

bluza Yessica

19,00 € C&A

hlače Yessica

15,00 € C&A

koli vrti o pa e s e s ga “V leg te no o p , e ksˇ teb sˇe ka o.” ˇ s i b o il d o dar ljubk V ospredju bo tudi t. i. novodobni mornarski stil, ki zdruzˇuje rdecˇo, belo in modro. Odlicˇna izbira je moder, dobro krojen suknjicˇ, ki ga lahko uporabite za nesˇteto kombinacij.

suknjič Review

45,95 €

Peek & Cloppenburg


LJUBLJANA - RUDNIK

10

top Brilliance Lisca Selection

79,90 € Lisca

hlačke Brilliance Lisca Selection

24,90 € Lisca

čevlji Blink 5

9,99 €

Transport Footwear

Sexy Surprise

Spodnje perilo se vsako leto bolj priblizˇuje modnim dodatkom. Tokrat je Lisca presenetila s preciznim izborom v sivo-srebrni barvi s posutimi kristali, ki dajejo pecˇat nezamenljivega prestizˇa.


Novi modni trendi

LJUBLJANA - RUDNIK

11

Vse to lepotičenje človeka utrudi, zato si je Sanja privoščila slastno kosilo v restavraciji Running Sushi & Wok, kjer si je pridobila nove moči za to, kar je sledilo. V trgovini Peek & Cloppenburg so za rojstnodnevno srečnico pripravili lepo presenečenje in poskrbeli za njen divji in mladostni stajling.

kapa C&A

5,00 € C&A

majica Review

12,95 €

Peek & Cloppenburg

“Vsˇecˇ so mi divji stajlingi, ki kipijo od mladosti in igrivosti. Novi trendi za pomlad in poletje so zelo barviti in dalecˇ od zimske sivine.”

jopica Yessica

19,00 € C&A

krilo Review

35,95 €

Sanja hudomušno pripomni, da od rojstnodnevne zabave pričakuje to, da ji bo iz torte skočil štajerski slavček Damjan Murko.

Peek & Cloppenburg čevlji Iron Fist

89,99 €

Transport Footwear torbica Yi Feng

29,90 €

Bags & More

uhani Zlatarna Celje

124,00 € Zlatarna Celje

ura Burberry

295,00 € Slowatch

prstan Zlatarna Celje

112,00 € Zlatarna Celje trenč Jake*s

129,95 €

Mladosten stil, ki navdih isˇcˇe neposredno na ulicah, je iz velikih modnih metropol prisˇel tudi k nam. Za mlade in mlade po srcu – kombinirajte barve in vzorce. Predvsem pa si upajte!

Peek & Cloppenburg jeans Boss Orange

229,00 €

Peek & Cloppenburg čevlji Iron Fist

85,99 €

Transport Footwear

“Povabila sem deset svojih najblizˇjih ljudi, druzˇino in prijatelje in upam, da se bomo zabavali pozno v nocˇ.” Letosˇnjo sezono ne pozabite na dobre modne dodatke, kot so kakovostna ura in ustrezno izbran nakit. Poleg tega nikoli ni prepozno za premisˇljen nakup jeansa, za katerega je vredno odsteti tudi kaksˇen evro vecˇ.


LJUBLJANA - RUDNIK

galerija

12

Knjizˇni sejem Prestolnica kulture se je ob Prešernovem dnevu preselila tudi v Supernovo. Na Velikem knjižnem sejmu se je s popusti in najnovejšo bralno ponudbo predstavilo 12 največjih slovenskih založb. V otroškem kulturnem kotičku smo se družili z najlepšimi pravljicami, otroško pisateljico Matejo Kegel in lutkovno predstavo. Čestitamo srečnim dobitnikom knjižnih nagrad. Če niste med njimi, pa lepo vabljeni po knjige in popuste v 1. nadstropje, kjer je vrata odprla nova knjigarna Felix.

Sladki vikend Januarsko zimo smo polepšali s sladkim vikendom in se razvajali s slastnimi degustacijami mojstrov slaščic. Dobro voljo so zakuhali in zažgali čarodej Toni, medved Čalapinko, klovn Žare in plesalke iz Bolera. Poleg sladkih darilc smo domov odnesli balone, spominske fotografije v Supernovinem okvirčku in veliko energije za premagovanje mraza ter dolgčasa.

Pustovanje

Ptuj, Cerkno, Cerknica – najbolj znane slovenske etnomaske so se združile na Supernovinem pustnem karnevalu. Na plesu mask so najbolj izstopali ptujski kurenti, hrušiški škoromati in otroške maškare. Za vse, ki so pozabili našemiti, so poskrbele Supernovine mojstrice ličenja in preobrazbe. Najboljše maske smo nagradili, prav vsi obiskovalci pa so dobili pustne krofe.


LJUBLJANA - RUDNIK

Spomladansko cˇisˇcˇenje telesa

lekarna

14

Tanja Šegula, mag. farm., vodja Lekarne Supernova

S

oglas supernova

pomladansko čiščenje telesa je v današnjem sodobnem svetu enako pomembno, kot je bilo nekoč. Pustu sledi post. Telo moramo razbremeniti »odvečne navlake«, ki se je nakopičila pozimi. Dan pričnimo s kozarcem vode, v katerega nakapamo limonin sok. Tako bomo že zjutraj iz telesa odplaknili vse strupene snovi, ki so se nabrale čez noč. Kar osemdeset odstotkov zdravja se skriva v pravilni prehrani in ustrezni telesni aktivnosti. Vsako ravnovesje, tudi telesno, prinese zmernost. Otroci in odrasli bi morali imeti pet uravnoteženih obrokov vsak dan. Priporočljivo je ločevanje različnih vrst živil. Tako že v mladosti preprečimo debelost, ki je postala resen dejavnik tveganja. Srce in kosti nam bodo v starosti hvaležni. Vodi naj nas tudi načelo manj je več. Ne najejmo se do sitega. Za vse tiste, ki iz takšnega ali drugačnega razloga ne uspejo vzdrževati ravnovesja telesne teže, se priporočajo hujsanje 203x133 mm 01.ai 2/20/12 3:12:05 različna prehranska dopolnila.

Hujšanje CLA + zeleni čaj Lekarna Ljubljana pomaga pri zmanjševanju in ohranjanju telesne teže. Prehransko dopolnilo s kombinacijo CLA, konjugirano linolno kislino iz olja navadnega rumenika (žafranike) in ekstraktom zelenega čaja z različnimi mehanizmi pomaga zmanjšati telesno težo na račun zmanjšanja maščob in pridobivanja mišične mase, tako da poveča porabo energije, zmanjša velikost in\ali število maščobnih celic oz. njihovo polnjenje, poveča metabolizem maščob\lipolizo, zmanjša apetit in zmanjša črevesno absorpcijo. Hkrati ugodno vpliva na preventivo srčno-žilnih bolezni, sladkorne bolezni, nevroloških bolezni, bolezni imunskega sistema in raka. V Lekarni Supernova se lahko oglasite le za nasvet, ali pa vam pomagamo izbrati tisto, kar resnično potrebujete.

PM

Priporocˇljivih vsakodnevnih ducat korakov za »Zdrav zˇivljenjski slog – ohranjanje notranjega ravnovesja« • spanje 7–8 ur dnevno • jutranja telovadba, pozdrav soncu z mislijo »Danes bo lep dan!« • zaužitje 3–5 kakovostnih obrokov po lastni meri in okusu s pomočjo priznanih ved prehranjevanje po krvnih skupinah, ajurvedi • pitje kakovostne vode • kakovostno dihanje • gibanje v naravi in primerna telesna aktivnost odvisna od tipa posameznika • dobro delo, prijazna pomoč drugim • pozitivne misli, veselje prav vsak dan • rad imej sebe in druge, ljubezen je najmočnejša energija v vesolju • ples, ujemi ritem, saj brez ritma ni življenja • kreativno izražanje svojega notranjega sveta • meditacija

PRIPOROČAMO

C

M

Y

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

CM

MY

CY

CMY

K

LEKARNA SUPERNOVA - v najsodobnejšem trgovskem centru Nudimo vam: • strokovno izdajo zdravil na in brez recepta s svetovanjem, • široko paleto prehranskih dopolnil za ohranjanje zdravja in za dobro poËutje, • raznovrstne medicinske pripomoËke, • dermo-kozmetiËni center s pestro ponudbo terapevtske in naravne kozmetike, • NOVO: Izdaja homeopatskih zdravil s svetovanjem, več na: www.lekarnaljubljana.si/poslovalnice/seznam poslovalnic/lekarna-supenova.

VLJUDNO VABLJENI! www.lekarnaljubljana.si

ODPRTO od ponedeljka do sobote od 9. do 21. ure.


MODA, ŽIVLJENJSKI SLOG IN BLAGOVNE ZNAMKE – DOBRODOŠLI V P&C!

... in mnogi drugi.

1331153304LifeStyle_pomlad2012_WEB  
1331153304LifeStyle_pomlad2012_WEB  

http://www.supernova.si/uploads/files/1331153304LifeStyle_pomlad2012_WEB.pdf

Advertisement