Page 1

People Planet Profit

HALUATKO OLLA MUKANA? OTA YHTEYTTÄ: Puh.: 09 681 8300 asiakaspalvelu@worldvision.fi www.weconomy.fi

PEOPLE, PLANET, PROFIT

HALUATKO KASVAA? JA SAMALLA PELASTAA MAAILMAN.


WECONOMY START Maailman pelastamisesta kannattavaa liiketoimintaa.

Weconomy Start on globaali innovaatio-ohjelma sinulle, joka etsit uutta polkua yrityksesi kestävään kasvuun. Oletko valmis ottamaan askeleen kohti liiketoimintaa, joka lisää hyvinvointia? Weconomy Startissa pääset kehittämään liikeideoita yhdessä loppukäyttäjien, vähävaraisten ihmisten kanssa. Weconomy-yhteisön asiantuntijat ja valmentajat ovat tukenasi. Saat kosketuksen suuriin markkinoihin, joilla elää neljä miljardia köyhää ihmistä alle viidellä eurolla päivässä. Markkinan nimi on BOP (Base of the Pyramid).

Weconomy Start kokoaa yhteen luovia ja intohimoisia yrittäjiä, joilla on osaamista ja edellytykset kestävien liikeideoiden tuottamiseen yhdessä innovoimalla. Ohjelman mukana pääset kehittämään ja testaamaan ideoitasi paikallisten köyhien yhteisöjen kanssa – juuri siellä missä niitä tarvitaan. Parhaat ratkaisut voivat johtaa globaaliin liiketoimintaan, lisäten samalla miljoonien ihmisten hyvinvointia.

1

2

3

4

Hyödyt yrityksellesi: NELJÄN MILJARDIN IHMISEN MARKKINAT BOP-markkinoihin lasketaan alle 5 euroa päivässä ansaitsevat ihmiset, eli 2/3 maailman väestöstä. Weconomy Start lähtee liikkeelle yhdestä yhteisöstä Intiassa ja kahdesta Sri Lankassa, joissa Weconomytoimijoilla on osaamista ja hyvät verkostot. Intian BOP-markkina-alueella elää noin miljardi ihmistä, joiden yhteenlasketut tulot ostovoimaan suhteutettuina ovat lähes 93,7 miljardia US dollaria. Sri Lankassa BOPväestöön lukeutuu 17 miljoonaa asukasta, joiden tulot ovat 21,8 miljardia US dollaria. Jatkossa Weconomy Start laajentuu uusille alueille.

WECONOMY-OHJELMAN TUOTTAA:

• Innovatiivisen liikeidean kehittäminen ja testaaminen kohdemaassa.

AALTO GLOBAL IMPACT

• Tutustuminen Intian ja Sri Lankan ruohonjuuritason tarpeisiin.

BOP –opas ja innovointimenetelmien kehittäminen Koulutus. Uudet liiketoimintamallit.

FINPRO

• Syvällinen valmennus kohdealueista ja BOP-liiketoiminnan erityispiirteistä.

Kansainvälistymispalvelut ja toimiala-asiantuntijuus. Laaja kansainvälinen verkosto ja yhteistyökumppanit kohdemaissa.

• Kanavat paikallisiin yhteisöihin ja viranomaisiin.

SUOMEN WORLD VISION

• Mukanaolo kansainvälisessä ja maailman hyvinvointia lisäävässä asiantuntijaverkostossa.

Innovaatiotarpeiden tunnistaminen. Innovaatioympäristöt kohdemaissa. Valmennus.

• Uutta osaamista vastuullisesta liiketoiminnasta, BOP-markkinasta ja yhteisinnovoinnista.

• Onnistunut liiketoimintaidea on skaalattavissa globaalisti.

5

6

7

Kick off -tapahtuma, tammikuu 2013 Ensimmäinen verkostoitumistapahtuma kaikille Weconomy Startista ja BOP-markkinoista kiinnostuneille yrityksille. Osallistujayritysten valinta. Perehdytys, helmikuu 2013 Yrityksen kapasiteetin määrittäminen. BOPmarkkinoiden tarpeiden ymmärtäminen. Perehtyminen Word Visionin toimintaan, kohdemaan kulttuuriin sekä BOP-markkinoiden luonteeseen ja mahdollisuuksiin. Liiketoimintamahdollisuuksien ja kumppanien tunnistaminen. Reality check: matka Sri Lankaan tai Intiaan, maaliskuu 2013 Osallistujien matka Intiaan tai Sri Lankaan tutustumaan ohjelma-alueiden ihmisten elämään, tarpeisiin sekä BOP-markkinan toimintalogiikkaan. Valmennus: yrityskohtaiset suunnitelmat Yhteisinnovointiin valmistautuminen. Yrityskohtaisten suunnitelmien laatiminen. Liiketoimintamahdollisuuksien sekä -ideoiden hahmottaminen. Co-creation Intiassa tai Sri Lankassa, elokuu 2013 Yhteisinnovointi paikallisten yhteisöjen kanssa. Kestävän ja skaalattavan liikeidean kehittäminen ratkaisuksi sosiaaliseen ongelmaan. Asiantuntijoiden ja yhteisöjen tuki paikallisten liikekumppanien löytämiseen, byrokratian hallintaan ja korruption taklaamiseen. Liikeideasi alkaa muotoutua. Liikeideoiden ja liiketoimintasuunnitelman ohjattu työstäminen Suomessa, marraskuu 2013 Yrityskohtaisten suunnitelmien työstäminen yhdessä valmentajien, rahoittajien ja asiantuntijoiden kanssa. Liikeideat kiertoon -tapahtuma Helsingissä, tammikuu 2014 Tarjolla monipuolista tietoa, ohjelmaan osallistuneiden tarinoita ja innovatiivisiä oivalluksia.

Weconomy Start  

Weconomy Start lähtee liikkeelle yhdestä yhteisöstä Intiassa ja kahdesta Sri Lankassa, joissa Weconomy-toimijoilla on osaamista ja hyvät ver...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you