Page 1

KAMPANJEPERIODE 18. FEBRUAR - 10. MARS

OPPSKRIFT!

VI HAR PRODUKTER SOM BRUKES I TVPROGRAMMET «BRA GODT»

GOLDEN MILK MED GURKEMEIE

Godt for MUSKLER

& LEDD Opptil -25% PÅ UTVALGTE PRODUKTER!

sunkost.no


GIR MER ENERGI OG ØKER RESTITUSJON ETTER TRENING

BLAND DIN ­PROTEINDRIKK

Ren MSM gir organisk svovel, som er et livs­viktig mineral. Noe av det første folk opplever når de bruker Ren MSM er økt overskudd. MSM er et av verdens mest brukte kosttilskudd for ledd. MSM er også godt for muskler, mage/tarm, hud/hår/ negler, og restitusjon.

KR 59,-

-25%

NÅ 187,FØR 249,-

Foto: iStock

SMAKSVINNENDE PROTEINBARER

NÅ 187,-

Big 100 Protein Bar med pea­ nøtter karamell og sjokolade­ overtrekk er en bastion av en Protein bar fra PF. Smekkfull av protein og energi er den i tillegg fullpakket med bra fettsyrer. Hele 400+ Kalorier i en bar. Big 100 er kåret til Best i Test av ­Aktiv trening* Nr 2 - februar 2015 (Side 48). Også omtalt en rekke ganger i forskjellige ­uavhengige tester, og alltid skåret toppkarakterer.

-25%

FØR 249,-

FÅ MER OVERSKUDD OG LYST Solaray GPH Super Rosenrot reduserer tretthet og utmattelse og kan bidra til fysisk og mentalt overskudd, samt økt utholdenhet. Kan øke blodsirkulasjonen og er tradisjonelt brukt som afrodisiakum for økt lyst. Rosen­ rot kan være lett søvngivende, samt bedre konsentrasjonsevnen og hukommelsen. Solaray Super Rosenrot er rik på de aktive stoffene salidrosid, rosavin, rosarin og rosin. GPH står for garantert innhold aktive stoffer per kapsel.

-20% NÅ 247,FØR 309,-

-25%

WHEY TECH® KONGEN AV PROTEINTILSKUDD Whey Tech protein inneholder både raske og trege proteiner og inneholder både ­micellar kasein og myseprotein isolat, det betyr at Whey Tech protein støtter restitu­ sjon og muskelvekst i flere timer etter trening, der andre proteinvarianter som kun virker intenst i et kortere tidsrom vil Whey Tech gi en jevn tilførsel av protein over en lengre tidsperiode. Whey Tech proteintilskudd er et resultat av den fremste forskning på ernæring og moderne produksjonsprosesser. Tilskudd av Kreatin Monohydrat øker dine naturlige kreatinlagre med inntil 40%, og kan gi deg en kraftig forbedret ytelse i forbindelse med styrketrening og utholden­ hetsaktiviteter. Effekten av dette er at kroppens arbeidende muskulatur får et sterkt signal om å forbedre seg, og starter prosessen med å bygge seg sterkere og større. Fres Guarana er en brusende energidrikk med høyt koffeininnhold – helt uten kalorier, inneholder guarana og koffein og blandes i vann til en deilig oppfriskende drikk. Fres Grønn Te brusetabletter inneholder grønn te, guarana og koffein og blandes i vann til en deilig oppfriskende drikk. Passer godt like før trening – og like bra til hverdags som til fest. Drikkene har et høyt koffeininnhold (32mg per 100ml) og hver brusetablett gir hele 80mg koffein – noe som tilsvarer en sterk kopp kaffe.

2

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN, få faste fordeler:


MAG OSTEO MAGNESIUM + VITAMINER Plantforce MAG OSTEO inneholder den mest opptage­ lige formen av magnesium. I tillegg har MAG OSTEO det lille ekstra som gjør det til et unikt ­m­­agneiumtilskudd: som bidrar til opprettholdelse av normale knokler og benbygning. • Vitamin B6 for bedre ­omsetning av magnesium. • Vitamin C for bindevev og blodårer. • Vitamin K2, D3 og mineraler i riktig balanse. • Lettopptakelig ionisk ­magnesium

-20% NÅ 223,FØR 279,-

SYNERGY PLANTEBASERT PROTEINPULVER

-20%

Plantforce Synergy er en optimal blanding proteiner fra brun ris, erter og hamp. Synergy har et høyt proteininnhold, og inneholder også alle de essensielle aminosyrene. Et plantebasert proteinpulver for bevisste forbrukere, og som tilfredsstiller de høyeste kvalitetskrav i forhold til smak, konsistens og naturlige ingredienser. Lett å blande ut, og helt fri for allergener som melk, soya, hvete og gluten. Søtet med stevia. Vegansk. Finnes i smakene Chocolate, Berry, Vanilla og Natural.

-20% NÅ 159,FØR 199,-

NÅ 231,FØR 289,-

NÅ 279,FØR 349,-

SUPERMAGNESIUM FOR B ­ EDRE OG RASKERE EFFEKT! SuperMagnesium kombinerer tre magnesium­forbindelser som sammen gir en særdeles god effekt. De er alle organisk bundet, opptas effektivt, og har en meget høy biotilgjengelighet. Inneholder også vitamin B6.

LETTOPPTAKELIG KALSIUM FOR BENBYGNINGEN Solaray Kalsium bidrar til å styrke skjelettet og opprettholde normal dannelse av benbygning og tenner. Solaray Kalsium inneholder lettopptakelig kalsiumsitrat, produktet er også tilsatt mineralri­ ke urter som bidrar til å støtte kalsiumopptaket. Kalsium har også stor betydning for nerve- og muskelfunksjonen. I tillegg bidrar kalsium til at fordøyelsesenzymer fungerer, samt til normal blodkoagulasjon.

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

-20% NÅ 159,FØR 199,-

3


SUNKOST GURKEMEIE KAN HJELPE MOT SMIDIGE LEDD Forskning tyder på at gurkemeie har en lindrende virkning på ømme og stive ledd. Gurkemeie anses derfor i dag å være et godt alternativt supplement ved ­behandling av svake leddplager.

-25%

TILSKUDD SPESIELT FOR LEDDENE Sunkost Collagen inne­ holder udenaturert kolla­ gen type 2 fra fisk, Omega 3 fra norsk laks, vitamin C, mangan og vitamin D3. Men sier ofte at kollagen er ­«limet» i kroppen. Kollagen er helt nødvendig for at ledd og brusk skal kunne fungere ­normalt. Fra 30 års alderen svekkes menneskets naturlige produksjon av kollagen og ledd utsettes for mer slitasje. Kollagen type 2 finnes kun i leddbrusk og er nesten 100 ganger kraftigere enn type1.

-25%

NÅ 299,FØR 399,-

NÅ 179,FØR 239,-

-20%

Golden Milk, eller gullmelk er en drikk som ofte blir brukt i India for å lindre leddplager og bedre fordøyelsen. Lag deg en kopp til kveldskosen. LAG GURKEMEIEPASTE: ½ dl ½ ts 1 dl

malt gurkemeie (fra vanlig krydderglass) malt, sort pepper vann

Bland alle ingrediensene i en liten kjele og rør godt om. Sett på varmen og rør til det blir en tykk paste. Dette skal ikke ta lang tid. La pasten kjølne.

NÅ 134,-

LAG GULLMELKEN: 2 dl melk etter smak og behag (kumelk, mandelmelk, soyamelk etc.) 1 ts kokosolje ¼ ts eller mer av gurkemeiepasten Søtning som honning eller lønnesirup

FØR 179,-

FLYTENDE K2 GIR ØKT OPPTAK Flytende kosttilskudd gir økt opptak og er enkelt å ta. Vitamin K2 og D3 bidrar til å opprettholde normal benbygning, og K2 bidrar til normal blodkoagulasjon. K2 gjør at vi unngår opphopning av kalsium i annet vev, som f.eks. blodårer eller ledd. I tillegg sørger K2 for at kal­ siumet blir benyttet der det skal, som f.eks. i ­skjelettet. K2 kan være et viktig kost­ tilskudd mot leddplager.

GULLMELK

-20%

Bland alle ingrediensene utenom ­søtning i en kjele. Rør godt om og ikke la blandingen koke. Hell over i en kopp og tilsett søtning etter smak.

NÅ 199,FØR 249,-

NÅ 348,-

-20%

FØR 435,-

BIO-LIFE INFLAMMIN En god urteblanding som kan være lindrende ved leddplager som ømme og stive ledd - Gurkemeie - Boswellia - Ingefær Innflammin inneholder ­ekstrakter fra gurkemeie (95% curcumin­oider), samt ekstrakter fra boswellia og ingefær, som tradisjonelt er brukt mot ømme og stive muskler og ledd. Ingefær kan bidra til normal inflammatorisk respons ved at prostaglandinene (inflammato­ riske hormoner) holdes i ­balanse. Gurkemeie bidrar til normal leverfunksjon og hjelper til med fett­fordøyelse.

4

NÅ 175,FØR 219,-

NÅ 255,FØR 319,-

NÅ 223,FØR 279,-

ESKIMO-3 – REN OG NATURLIG OMEGA-3 Oljene inneholder de viktige omega-3 fettsyrene EPA og DHA som er viktige for hjerte, ­hjerne og syn. Fiskeoljen i Eskimo-3 er naturlig og av høy kvalitet som oppfyller svært ­strenge krav til renhet og kvalitet, samtidig som den er naturlig stabil. Dessuten er den ­sertifisert av den uavhengige miljøorganisasjonen Friend of the Sea, fordi den oppfyller ­kravene til bærekraftige og miljømessig godkjente fiske- og produksjonsmetoder. EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. Den g ­ unstige ­virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250mg DHA. Eskimo-3 finnes som: kapsler 250 stk, flytende 2x105 ml og en variant for barn; E ­ skimo-3 Kids med barnevennlig Tutti Frutti smak.

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN, få faste fordeler:


GODT FOR BENBYGNINGEN. VITAMIN K OG D BIDRAR TIL Å OPPRETTHOLDE NORMAL BENBYGNING Vitamin K2 er viktig for å lage det «limet» som «klistrer» mineralene fast i ben. N ­ aturlig vitamin K2 fremstilt av natto­bakterien ­(Bacillus subtilis natto) stimulerer celler som danner ben (osteoblastene), og hemmer celler som bryter ned ben.

-25%

NB: Personer som bruker blodfortynnende medisiner må konsultere lege før bruk av K2 Ben.

NÅ 449,FØR 599,-

NORGES SELOLJE­ PRODUKT #1

REDUSERER LEDDSMERTER OG SYMPTOMER PÅ BETENNELSER I LEDDOMRÅDE Kombinajsonen Eduflex Leddkrem og Kapsler bestående av Selolje og gurke­meie som kan virker lindrende ved ømme og stive ledd kan nå kjøpes til en meget fordelaktig kampanjepris!

NÅ 239,FØR 299,-

Opptil

-25%

-20%

Ruis Selolje har siden 90 tallet vært det ledende sel­oljeproduktet på markedet. Gjør som tusenvis av andre nord­ menn. Kjøp Ruis selolje – Godt for leddene.

NÅ 104,FØR 139,-

NÅ 199,-

NÅ 255,FØR 319,-

-20%

FØR 249,-

NÅ 175,FØR 219,-

NATURLIG LINDRING AV LEDDPROBLEMER

-20%

NutriLenk inneholder hydrolysert fiskebrusk med et høyt naturlig innhold av kondroitinsulfat og kollagen, samt en rekke vitaminer og mineraler. C-vitamin bidrar til dannelse av kollagen og har be­ tydning for en normalt fungerende ledd­ brusk. Kalsium og D-vitamin bidrar til å opprettholde normale knokler, som er tett forbundet med leddbrusken. Mangan bidrar til dannelse av bindevev. NutriLenk inneholder stoffer som vedlikeholder den naturlige balansen i leddene dine, slik at du fortsatt kan leve et aktivt og bevegelig liv.

NÅ 151,FØR 189,-

ØMME MUSKLER?

NÅ 423,FØR 529,-

NÅ 268,FØR 335,-

Perozin (CE) er en muskelsalve som utnytter fordelene ved kryoterapi (kulde). Det er en mild og behagelig muskelkrem fremstilt av ingredienser fra naturlig opprinnelse. Perozin (CE) muskelsalve brukes ved muskel- og/eller leddsmerter i: a ­ nkler, knær, hofter, rygg, nakke, albuer og skuldre. Prøv den også ved tunge, trette, rastløse- og hovne ben, muskel­ strekk og treningsrelaterte plager.

Foto: iStock

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

5


-20%

-20% SUPERNATURE I NY DRAKT! Samme gode leverandør, innhold og kvalitet - vi har bare pyntet oss litt! Supernature har nå oppdatert pakningene sine, og først ut er Råkakao, Himalayasalt og Super-­ topping. Dette har de gjort for å gjøre supermat litt enklere for deg. På pakningene finner du nå oppskrifter og tips til hvordan du kan bruke supermat i hverdagen. Supermat er spennende mat fra hele verden, noen av supermatingrediensene kan være litt fremmede for mange, derfor er det på pakningene en fin beskrivelse av råvaren: Hva er det, hvor kommer den fra og hvilken boost effect får du av å spise dette? Ikke nok med det, størrelsene er mer brukervennlige- vi håper at dette vil bidra til å redusere matsvinn, og prisene er blitt litt hyggeligere, nye priser varierer fra 69,- til 179,-. Prøv deg frem og lek med supermatråvarene. Mat skal først og fremst smake godt, og mat skal være gøy. Bytt ut vanlig salt og Stay Sassy med Supernature Himalayasalt. Topp smoothiebowlen din med Bee Invincible Bipollen eller Gojiberry Glow, og bruk Supernature ­Råkakao i all bakst - For better chocolate, nuff said!

NÅ 143,FØR 179,-

SUPERNATURE MATCHA LATTE Supernature Matcha Latte er finmalt pulver av japansk grønn matcha-te tilsatt lucuma og kokosmelk. Dette gir en søtere og rund smak sammenlignet med vanlig Matcha-te, og er perfekt for deg som ønsker å nyte matchaen som en latte. Den er selvfølgelig naturlig melkefri.

ENERGI-BAR MED HAMPFRØ OG HIMALAYASALT DU TRENGER: 1 kopp med dadler uten sten ¼ kopp blåbær ¼ kopp valnøtter ¼ kopp linfrø ¼ kopp Suernature hampfrø ¼ kopp Supernature hampprotein 1 ss Cocosa Sukker ½ kopp bokhvete eller havregryn ½ kopp frosne blåbær Supernature Himalayasalt SLIK GJØR DU: 1. Bland alle ingrediensen bortsett fra bokhvete, valnøtter og frosne blåbær sammen i en foodprocessor. 2. Rør så inn resten av ingrediensene for hånd. 3. Bruk to skjeer til å forme massen til kuler, eller trykk massen ut i en firkan­ tet bakeform for å lage barer. Det er lettere å skjære opp til barer dersom massen er kald, så putt gjerne formen i fryseren noen timer før du skjærer opp til ønsket størrelse på barene.

6

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN, få faste fordeler:

-20%

NÅ 207,FØR 259,-

SUPERNATURE MATCHA PREMIUM Supernature Matcha Premium er laget av finmalt pulver av unge teblader, av grønn te fra Japan. Teen er av høyeste «Ceremonial Grade»-kvalitet.


-15%

ENERGI-BAR MED RÅLAKRISPULVER DU TRENGER: 80 g 100 g 1 ss 30 g 100 g 120 g 30 g 40 g 1 dl

Urtekram aprikoser Urtekram soltørkede dadler Urtekram rålakrispulver Urtekram agavesirup Urtekram peanøttsmør bokhveteflak Urtekram hel bokhvete Urtekram tørkede tranebær vann eller eplemos

DEILIGE ØKOLOGISKE MATPRODUKTER FRA URTEKRAM

SLIK GJØR DU: Ha aprikoser, dadler, rålakrispulver og sirup i en foodprocessor, bland til massen er jevn (alternativt hakk de tørkede fruktene fint og bland med de andre ingredi­ enser). Vend de resterende ingrediensene i massen (unntatt vann), tilsett vannet gradvis for å få massen til å henge sammen. Fordel/trykk massen i en form dekket med bakepapir. Sette i kjøleskapet i en time og skjære deretter i biter. La deretter barene få sette seg i minimum to timer. Oppbevar barene i kjøleskapet, de holder seg i ca 5 dager (hvis du ikke har spist de opp innen det…).

-20% NÅ 207,FØR 259,-

• Økologisk peanøttsmør. Deilig på brød­skiven, i bakverk etc. • Søte aprikoser, håndsorterte og ­soltørkede uten sten. Aprikoser er naturlig søte. ­Aprikosene er mørkebrune og ikke lysegule, da vi ikke tilsetter svovel. • Rålakrispulver – herlig lakrissmak som passer godt i bakverk • Soltørkede dadler - naturlig søte som nytes som en snacks eller brukes i müsli eller bakverk. • Agavesirup – et godt alternativ til sukker. Brukes i kaker og annet bakverk, smoothies, dressinger og på frokostblandingen. • Hel bokhvete – bokhvete er allsidig som bruksmåte og har sin helt egen smak. ­Deilig i grøt eller som tilbehør til mat. • Bokhveteflak – deilig i müsli, brød og som grøt

TART CHERRY SAFT Bland Tart Cherry med kaldt vann (som du blander saft). Tilsett isbiter, og nyt!

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

7


KJØP 2

Ester-C er et patentert C-vitamin med ­dokumentert effektivt opptak. Ester-C er vist aktiv i kroppens celler i inntil 24 timer. E ­ ffekter ved bruk av C-vitamin og Ester-C er nøye dokumentert over flere tiår. Ester-C har vært på det ­norske markedet i over 30 år, og er av mange kjent som den originale Ester-C for hele ­familien!

PUKKA LATTE OG FÅ MED ET HANDLENETT*

Opptil

-25% NÅ 26,FØR 35,-

NÅ 143,FØR 179,-

PUKKA HERBAL LATTE

Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Forsidefoto: iStock

ESTER-C HOLDER DEG FRISK MED 24 TIMERS IMMUNSUPPORT

*Gjelder så langt lagret rekker.

Deilige, sunne og økologiske urtelatter som kan nytes hele dagen… Ønsker du en varmende, fyldig drikk, uten å drikke kaffe gjennom hele dagen? Eller har du lyst på en deilig drikk du kan nyte utover kvelden. Pukka har lanseret nye, smakfulle latte­ blandinger, fulle av næringsrike urter. Hver latte er blandet med k ­ okosmelk-pulver for en deilig, kremet konsistens og smak. Lattene er helt uten tilsatt sukker og inne­ holder isteden inulin, et plantefiber som gir en naturlig søt smak. De deilige urtelattene kommer i smakene Majestic Matcha Chai, Ginger Joy og Turmeric Gold.

NÅ 119,-

Pukka bruker kun urter av høyeste kvalitet samtidig som vi følger standardene til «Fair for Life». All te som Pukka berører blir behandlet rettferdig, rettmessig og ­transparent. «Pukka» betyr autentisk, og er sentralt i alt som gjøres.

FØR 149,-

NÅ 159,- NÅ 71,FØR 199,-

MEDLEMSTILBUD!

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

Hvert 6. gratis (gjelder Sunkost kosttilskudd*, Medox og Femarelle)

Unike medlemstilbud

Bursdagsoverraskelse

Høykonsentrert fiskeolje i naturlig form rik på fettsyrene EPA og DHA, som er godt for hjertet da de bidrar til en normal hjertefunksjon. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg EPA og DHA. Fettsyren DHA er også god for hjernen og bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn.

NÅ 209,FØR 299,*unntatt økonomipakninger.

8

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN, få faste fordeler:

Inspirasjon til en sunnere hverdag

-30% NÅ 160,FØR 229,-

FØR 89,-

Profile for Sunkost

Kampanje uke 8-10  

Kampanje uke 8-10  

Profile for sunkost
Advertisement