Page 1

KAMPANJEPERIODE 18. NOVEMBER - 24. DESEMBER

Sunne og gode

JULEFRISTELSER GJØR ET KUPP!

50% PARTIKJØP*

*maks 2 til hver, så langt ­ beholdningen rekker.

2 FOR

99,Gjelder utvalgte varianter

Finn din butikk på sunkost.no


BEHOLD BALANSEN I JULESTRIA MED GODE KOSTTILSKUDD Sunkost serien tilbyr et bredt utvalg av kosttilskudd med vitaminer, mineraler, kombinasjonsprodukter og urter av høyeste kvalitet, tilpasset ulike aldre og livsfaser. Sunkost er en faghandel og vi hjelper deg gjerne med å finne tilskuddene som er riktig for deg, enten det gjelder generelt forebyggende for helsen eller ved spesielle behov.

10%

BLI KUNDEKLUBBMEDLEM OG FÅ

HVER 6. GRATIS GRATIS 1 2 3 4 5

unntatt økonomipakninger.

*

6

Værsågod, du får 1 stk valgfritt Sunkostprodukt helt gratis!

FREMGANGSMÅTE: 1. Kjør mandlene i en foodprosessor. Tilsett litt og litt dadler og kokosolje. 2. Hell i krydder i kokossirup, og bland bunnen godt. Trykk den så jevnt ut i en rund kakeform på ca. 24 cm. Husk å sette denne kaldt mens du lager fyllet. 3. Legg gelatinplatene i kaldt vann. 4. Riv skall fra lime og sett til side. Pist så 2 dl kremfløte, før du tilsetter yoghurt og Philadelphia-ost. Smak deg frem med lime, sitronsaft og kokossirup. Smaken blir litt mildere når kaken har satt seg, så det er greit å få frem lime­ smaken. Er den litt lite søt kan du spe på med litt kokossukker. 5. Kok litt vann og bland inn gelatinplatene så det ikke er noen klumper. Miks godt inn i kakefyll og hell over bunnen.

OSTEKAKE MED PEPPERKAKEBUNN INGREDIENSER TIL BUNN:

INGREDIENSER TIL FYLL:

450 g 200 g 2 ts 4 ts 2 ts 1/2 ts 1/2 ts

1,5 dl 200 g 2 dl 4 ts 4 ss 1-2 ss 5 plater ca. 1/2 dl

Helios Mandler Helios Dadler Cocosa Extra Virgin Cocosa Kokossirup Helios Ceylon Kanel nellik frisk revet ingefær

gresk yoghurt Philadelphia Light økologisk kremfløte revet skall fra 2-3 lime Cocosa Kokossirup sitronsaft Cocosa Kokosblomstsukker gelatin vann

Av Bjørg Fagerlie/@fagerlie_hverdagsnytelser_

2

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler


Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Forsidefoto: iStock

TE FOR ENHVER SMAK

NYHET

Ministry of tea har et eksepsjonelt godt utvalg av te. Her finner du garantert en smak eller funksjon som passer for deg. 18 ulike smaker - alt fra ayurvediske urteblandinger til klassisk English Breakfast og ren grønn te. Ministry of Tea er 100 % økologisk.

2 FOR

99,Gjelder utvalgte varianter

Pukka har et bredt utvalg av økologisk te utviklet på etisk og bærekraftig vis. Alle ­produkter er spesielt utviklet i tråd med læren om Ayurveda - for nytelse og for velvære. Pukka er 100 % sporbare, etisk og bærekraftig dyrket.

London Fruit & Herb Urte- og frukt te uten koffein.

YOGI TEA nydelig urte- og krydder-teer basert på ayurvediske teoppskrifter med røtter i den 3000 år gamle indiske filosofi. Velg mellom mer enn 50 smakfulle teer!

NORSK KALDSLYNGET RÅHONNING Kjartans honning er råhonning laget av nektar fra villbringebær, lyng og ulike skogsplanter. Honningen er skånsomt slynget og tappet slik at alle enzymer, sporstoffer, vitaminer og mineraler er bevart. Råhonning har naturlig lav GI og egner seg godt som søtning. ­Smaker nydelig på brød­skiven, på oster, i baking og i matlaging.

Foto: iStock

Meld deg inn i kundeklubben i BUTIKK, på SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse som sms til 2030

3


20%

-

NÅ 29,FØR 36,-

HELIOS CEYLON KANEL Håndskåret Ceylon Kanel fra Sri Lanka med skarp og a ­ romatisk smak. Skånsomt behandlet og pakket i emballasje som bevarer smak, duft og farge.

ØKOLOGISK RÅRØR­ SUKKER

20%

-

Helios rårørsukker er med sin gode smak og fine konsistens, velegnet til søting av frukt, i kaker, i gjærdeig, desserter og andre retter som krever NÅ 79,at sukkeret løser seg FØR 99,raskt opp. Foto: iStock

20%

-

HELIOS TØRKET FRUKT Jumborosiner - Soltørkede rosiner som er større, søtere og saftigere enn vanlige rosiner. Dadler – Søte og gode. Fine som naturlig søtning i smoothie og kaker. Mango – Søt smak med et hint av s­ yrlighet, og en god, seig konsistens. Aprikos – Søte og gode på smak, og er i tillegg rike på kalium og jern. Fiken - God smak og en deilig, myk konsistens. Svisker - Smaksrike, stenfrie og en god kilde til fiber og rike på kalium. Tranebær - Store og saftige, med en søt og syrlig smak.

HELIOS NØTTER Økologiske - ikke varmebehandlet eller tilsatt salt. Mandler – Mandler har høyt innhold av sunt fett og er rik på fiber og fosfor. Hasselnøtter – Ekstra store, rik på fiber og vitamin E og er en fin kilde til magnesium. Valnøtter – Valnøtter er rike på fiber og tiamin, og er også en fin kilde til jern. Cashewnøtter – Cashewnøtter er en kilde til protein og fiber og har et høyt innhold av magnesium, jern og sink.

4

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler

20%

-


MARSIPAN UTEN TILSATT ­SUKKER!

20%

-

Naturlig søtet med Sukrin og ­stevia. 86 % mindre karbohydrat og med ­samme konsistens og smak som ­ordinær ­marsipan. Vegansk. Smaksprøve i butikk!

COCOSA – ØKOLOGISKE BESTSELGERE FOR FANTASTISK JULEBAKST!

20%

-

Cocosa økologiske kokosoljer er kaldpresset kokosolje av ypperste kvalitet. Kokosnøttoljens fantastiske smak og egenskaper gjør at den kan erstatte andre fettkilder i baking, steking og på brødskiva som smørerstatning for deg som liker smaken av kokos. Den gir også deilig smak til smoothies og kan brukes som pleiende hår- og hudolje. Cocosa Sukker egner seg godt til baking, søting av desserter og drikke, samt smaksetting av sauser, marinader og dressinger. Erstatt hvitt sukker med like deler Cocosa Sukker. Cocosa Sirup - Den rike og fyldige smaken til mørk kokosblomstnektar er perfekt i både varm og kald mat og drikke. Prøv Cocosa kokossirup til baking, som topping på grøt, frukt, yoghurt, desserter og pannekaker, eller som søtning av kaffe, iskaffe, chai-latte og te.

NÅ 47,FØR 59,-

LAG EGET JULEGODTERI Rull små kuler av marsipan og dyp i sjokolade.

Cocosa mel - Cocosa Mel er rikt på kostfiber og kilde til protein: Et ypperlig glutenfritt alternativ til mel, perfekt til baking og matlaging.

COCOSA DELFIAKAKE INGREDIENSER:

FREMGANGSMÅTE:

250 g 250 g 2 1,5 dl 12 Ca. 1/3 pk

1. Varm Cocosa-olje i en kjele til den er smeltet. Ta kjelen av plata og tilsett hakket mørk sjokolade. Bland alt godt sammen til sjokoladen er smeltet. La det avkjøles noe. 2. Pisk eggedosis av egg og sukker. Vend inn i den smeltede s­ jokoladen. 3. Kle en brødform (1 liter) med bakepapir. Hell litt av sjokolade­blandingen i, før du legger i fire av kornmokjeksene og litt s­ muldret frysetørkede bær. Fortsett slik til alt er brukt opp. 4. La kaka avkjøles i kjøleskapet, helst natten over, og skjær der­etter skiver med en skarp kniv. Oppbevares i kjøleskapet.

Cocosa Extra Virgin mørk sjokolade 70% egg Cocosa Sukker Kornmo-kjeks frysetørkede bringebær

Av Lene Engelstad/@ourkitchenstories/ourkitchenstories.no

Tips! Bruk glutenfrie kjeks for en glutenfri kake.

Meld deg inn i kundeklubben i BUTIKK, på SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse som sms til 2030

5


ØKOLOGISK PLEIE FOR HUDEN FRA DR. ORGANIC Dr. Organic er en økologisk hudpleieserie med et stort utvalg av skjønnhetsprodukter for ansikt og kropp. Alle aktive hovedingredienser er fra økologisk råvarer, for øvrig innhold benyttes naturlige, bærekraftige ingredienser. For å gi produktene ekstra pleiende egenskaper benyttes økologisk aloe vera gel som bærestoff, i stedet for vann. Finn dine favoritter for egenpleie - eller gi bort en deilig gave! Dr. Organic - ren nytelse.

FOR

32 Gjelder hele serien

Foto: iStock

20%

-

GODT FOR HÅR, HUD OG NEGLER

20%

-

COCOSA PINK – JULEGAVEN FOR ALLE!

Hair Volume er en tablett som består av ekstrakt fra eple i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, bukkehornkløver, biotin, sink og kobber. Tablettene gir næring og aktiverer nødvendige prosesser i cellenes hårsekker. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret. Biotin og sink bidrar til å vedlikeholde en normal hårvekst, samtidig som den ­hjelper huden med å opprettholde normale funksjoner. Hair Volum Plus Nail, 60 tab Hair Volume Gummies, 60 tab Hair Volum, 30 tab Hair Volum, 90 tab Hair Volum, 180 tab

6

NÅ 215,NÅ 183,NÅ 207,NÅ 478,NÅ 796,-

Foto: iStock

NÅ 95,FØR 119,-

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler

Økologisk og helt naturlig hudpleie, med utallige bruksområder; såre lepper, slitte hårtupper, fuktighetskrem, barbering, sminkefjerner + + +


20%

-

MEDLEMSTILBUD!

NÅ 164,FØR 205,-

NÅ 183,FØR 229,-

FRUKT & FIBER FOR EN REGELMESSIG TARMFUNKSJON!

-25%

Julen er ofte forbundet med mye mat som kan gi treg mage, Frukt&Fiber virker mildt og effektivt og inneholder rabarbra, fiken og tamarind som bidrar til å holde magen i gang på en skånsom måte.

20%

NÅ 287,FØR 359,-

HUSK Å TA D-VITAMINER I MØRKETIDEN! Naturlig vitamin D3 i små kapsler som er lette å svelge. D-vitamin bidrar til immunsystemets normale funksjon. D-vitamin er et fettløselig vitamin og må inntas med noe fett for å kunne tas opp, dette er grunnen til at D-vitaminet i D-Pearls er oppløst i kaldpresset olivenolje. Forskning har vist at D-Pearls har høy absorpsjon i kroppen. Halal- og koshersertifisert.

NÅ 92,FØR 115,-

JULENS SUNNESTE SNAPS! 17 BITTERURTER FOR FORDØYELSEN Bitterstern urtetinktur består av 17 bitterurter, mot uvelhet, eller for lettere å bryte ned fet mat. Bitterstern er en tradisjonsrik tinktur bestående av 17 bitterurter, basert på verdens mest kjente bitterurt-oppskrift. Fra gammelt av har bittertinkturer vært brukt som folkemedisin mot uvelhet, eller som «snaps» sammen med tunge, fete måltider for lettere å bryte ned maten. Noen dråper i et lite glass vann er alt som skal til!

MARIATISTEL STØTTER LEVER OG GALLE

GJELDER D-PEARLS

20%

-

Kan være god ved urolig mage, spesielt ved ubehag forårsaket av tunge, fettrike måltider, da urten kan bidra til å fremme normal gallesekresjon. Kan virke lett avførende og styrke leverens avgiftningskapasitet. Garantert innhold av virke­ stoffet silymarin per kapsel. Ta en kapsel før et måltid eller benytt som kur.

Meld deg inn i kundeklubben i butikk, på sunkost.no eller send SUNKOST + din e-postadresse som sms til 2030 og få:

Hvert 6. gratis (gjelder utvalgte kosttilskudd)

Unike medlemstilbud

Bursdagsoverraskelse

FÅR DU VONDT I MAGEN AV MATEN? Hard eller løs mage, luft, oppblåsthet, sure oppstøt eller tretthet etter måltid? Super Digestaway er et plantebasert enzymkompleks med 14 fordøyelses­ enzymer som kan bidra til ­nedbryting av maten. Ta en kapsel rett før mål­tidet. Enzymene er aktive og ­virkningen starter umiddelbart!

Inspirasjon til en sunnere hverdag

20%

-

NÅ 204,FØR 255,-

NÅ 196,FØR 245,-

Meld deg inn i kundeklubben i BUTIKK, på SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse som sms til 2030

7


Meld deg inn i kundeklubben i BUTIKK, pĂĽ SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse som sms til 2030

13


Julens beste

GAVETIPS

12

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler

Finn din butikk på sunkost.no


SPOIL YOURSELF AND YOUR SKIN Skin Food Body butter og Skin Food Light 30 ml

289,-

Body Butter med naturlig næringsrike planteoljer gir en luksuriøs følelse og smelter inn i huden. Naturlig ringblomst, sheabutter og kakaobutter gir ultimat fukttilførsel. Øker fukten i huden med 55%. Dette body­ produktet egner seg for hele familien. SF Light en lettere utgave av den klassiske multikremen Skin Food som reparerer og gir fantastisk «Glow». Kan brukes på alle tørre partier, og er perfekt under makeup.

CALM YOUR MIND AND SKIN

279,-

Lavender Body Oil og Shower Cream Den ultimate klassikeren Lavender Relaxing Oil og S ­ hower Cream pleier og beroliger både kropp og sinn med ekte eterisk Lavendelolje som også er antiseptisk. Pleier tørr og irritert hud. Produkter som gir følelsen av et riktig ­hjemme-SPA.

EVERYDAY HERO FOR N ­ ATURAL GLOW Skin Food 75 ml og Skin Food Lip Balm

179,-

Multikremen Skin Food med helende naturlige ingredienser som ringblomst, stemorsblomst og kamille har i snart 100 år vært en lifesaver og skjønnhetshemmelighet gjennom generasjoner. Den prisvinnende kremen er elsket av alt fra Hollywood-stjerner til barnefamilier. I pakken kommer også nyheten Skin Food Lip Balm med samme gode egenskaper.

NATURAL FRESH

199,-

Shower Gel og Roll-on Deodorat Effektiv 24 h Roll-on uten aluminiumsalter og parabener. En mild og effektiv Shower Gel som vasker huden og etter­ later en fresh maskulin duft av rosmarin og vetiver uten uttørkende stoffer. Trendy produkt til mannen som ønsker naturlige, effektive og velduftende produkter.

199,-

49,55,-

VARMEFLASKE ­ «MARIUS» MØNSTER ANTI STRESS BALL Effektiv til opptrening av hånd og arm eller bare for å stresse ned.

KLØPINNE I BAMBUS-­TRE

Fin varmeflaske i populært Marius mønster som aldri går av moten. Den perfekte julegaven til både store og små som fryser på kalde dager. Den kan også brukes til oppvarming av seng eller varmebehandling av stive og vonde muskler. Varmeflasken rommer 2 liter og holder lenge på varmen.

Meld deg inn i kundeklubben i BUTIKK, på SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse som sms til 2030 Enkelte julevarer finnes kun i butikk. Vareutvalget kan variere.


KONGERØKELSE Ingen jul uten duften av Kongerøkelse. R ­ økelse lages på Svanelaboratoriet etter gamle oppskrifter. Kongerøkelse inneholder ingredienser av beste kvalitet. De kommer fra alle verdenshjørner, bl.a. fra ­Indonesia, Frankrike, land i Midtøsten, Afrika og Sør-Amerika. Varmes på kaminen eller i egnet stativ med telys.

59,Foto: iStock

VEGANSK – MED 100% NATURLIG DUFT

169,-

Faith In Nature Gift Pack - Lavendel - Gavesett med praktisk hårhåndkle og shampoo & balsam med 100% naturlig duft av lavendel. Inneholder lavandin som er kjent for sine revitaliserende egen­skaper, ­essensielle oljer fra geranium og anthocyanin, en kraftig antioksidant fra drue; en næringsrik ­kombinasjon for håret. Faith In Nature Gift Pack - Grapefrukt Gavesett med praktisk hårhåndkle og shampoo & balsam med 100% naturlig duft av grapefrukt. Inneholder grapefrukt og organisk ­appelsinolje som er kjent for sine rengjøringskvaliteter og forfriskende aromaer. Faith In Nature serien er vegansk og med 100% naturlig duft. Produktene har naturlige ingredienser og er fri fra parabener og SLS.

149,-

HVETEPUTE MED TØRKET ­LAVENDEL

199,-

VARMEFLASKE MED TREKK Super julegave til barn.

Varmes i micro eller baker ovn. Lengde 40 cm. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler Enkelte julevarer finnes kun i butikk. Vareutvalget kan variere.


GLØGG AV EPLE OG KIRSEBÆR EPLE gløgg med vanilje & pepperrot Gløgg av fineste kvalitet med eplejuice smaksatt med vanilje og pepperrot. KIRSEBÆR gløgg med stjerneanis Gløgg av fineste kvalitet med kirsebærjuice smaksatt med stjerneanis. Dette er sannsynligvis en av de beste gløggene på markedet og kommer i 500ml glassflasker med skrukork. Gløggen varmes opp og serves med hakkede mandler, rosiner, tørket frukt e.l Hafi gløgg kan også brukes i desserter som smakstilsetter i eks. parfait.

489,-

AROMA DIFFUSER

125,-

Årets julegave, aroma diffuser til eteriske oljer. Skaper en SPA-følelse i hjemmet og frisker opp tørr luft.

FRA

229,179,TØFLER OG VOTTER Bestselgende tøfler og votter i 100% merinoull, woolmark sertifisert. Votter fra 179.Tøfler fra 229,- Baby tøfler fra 169,-.

PULVERKAFFE TILSATT HERLIGE SMAKER Chocolate Chai Instant Coffee - En annerledes kaffe med herlig aroma av sjokolade og Chai. Little’s Christmas Spirit Instant Coffee - En annerledes kaffe med smak av appelsin, brandy, kanel og vanilje.

79,-

NORDLYS URTE- OG KRYDDERGLØGG Laget på arktiske urter tilsatt østens krydderier. Deilig frisk og lys. Uttrekk fra mjødurt som inneholder naturlig salisylsyre, kanel, nellik, allehånde, økologisk rørsukker, steviosid og sitronsyre. Konsentrat, blandes 1:5.

Little’s Coffee er en revolusjon innen pulverkaffe laget av 100% A ­ rabica-bønner. 3 Helt uten tilsatt sukker, kun 4 kcal per kopp 3 Tilsatt naturlig aroma 3 Glass og metall emballasje, ingen plast 3 Vegansk

89,-

Meld deg inn i kundeklubben i BUTIKK, på SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse som sms til 2030 Enkelte julevarer finnes kun i butikk. Vareutvalget kan variere.


BELGISK JULE­ SJOKOLADE Nydelige julefigurer i lys og mørk sjokolade som er sukkerfrie og glutenfrie.

65,-

129,-

ET GODT ALTERNATIV UTEN SUKKER TIL JULEKOSEN Easis Lakrismandler - Fantastisk gode, ristede mandler overtrukket med melkesjokolade og lakrispulver. Lakrismandlene er uten tilsatt sjokolade og inneholder derfor 83% færre sukkerarter enn tradisjonelle lakrismandler.

VAKKER TINNBOKS FRA ENGLISH TEA SHOP

Easis Kakaomandler - En deilig kombinasjon av lett ristede mandler, melkesjokolade og kakaopulver, med kraftig og god kakaosmak. Kakaomandlene er uten tilsatt sukker og inneholder derfor hele 80 % færre sukkerarter enn tradisjonelle kakaomandler.

Økologisk fair trade te i Eco forpakning som inneholder 36 teposer. Perfekt gave til den som har alt.

Easis Chocoknas - Sjokoladekuler av lys sjokolade med et crispy og luftig fyll av maismel, rismel og hvetemel. De er uten tilsatt sukker og i stedet søtet med det kalorifrie søtningsmiddelet erytritol, kombinert med søtningsmiddel fra Steviaplanten.

179,-

110,-

NYDELIG GAVEPAKKE FRA PUKKA MED 9 ULIKE TE VARIANTER 3 En perfekt måte å få smakt på ulike Pukka varianter. 3 Kommer i en nydelig boks, perfekt som gave til deg selv eller noen du er glad i. 3 Alle teene er sertifisert Fair for Life som betyr at hele Pukkas verdikjede er fair – etisk og bære­kraftig produsert. I tillegg sertifisert 1% for the Planet som betyr at Pukka gir 1% av totalt salgsinntekter til veldedige formål. Pukka er selvsagt sertifisert økologisk og full av godhet.

ØKOLOGISKE SJOKOLADETRØFLER Deilig super premium økologiske sjokoladetrøfler fra franske Mathez som har produsert sjokoladetrøfler i 85 år! De fleste sjokoladetrøflene på markedet er fulle av palmeolje og kunstige tilsetningsstoffer. Disse økologiske sjokoladetrøflene er «the real thing» og produseres av Mathez i Frankrike etter ordre, for å alltid holde en høy kvalitet. Leveres i smaksvariantene premium sjokolade og sjokolade/karamell.

REN RÅ MARSIPAN

249,-

3 Marsipan uten tilsatt sukker med høyt fiberinnhold Easis marsipanbar er et godt alternativ uten sukker til julekosen og består av saftig marsipan overtrukket med mørk sjokolade, 30 gram. Easis marsipan - populær marsipan med 60% mandler. Fin til å bake med, lage marsipan­figurer - et sunnere alternativ til jul, 150 gram.

65,BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler Enkelte julevarer finnes kun i butikk. Vareutvalget kan variere.

29,-

Profile for Sunkost

Kampanje uke 47-52  

Kampanje uke 47-52  

Profile for sunkost
Advertisement