Page 1

KAMPANJEPERIODE 25. SEPTEMBER - 15. OKTOBER

FRISK HØST - STYRK IMMUNFORSVARET

Opptil -25% PÅ UTVALGTE PRODUKTER!

sunkost.no


OMEGA-3 FOR GOD HVERDAGSHELSE

-25%

Omega-3 er viktige fettsyrer som kroppen ikke produserer selv. Derfor må vi tilføre o ­ mega-3 ­gjennom kostholdet, på samme måten som vi ­spiser frukt eller grønnsaker for å få i oss t­ il­strekkelig med vitaminer. Helse­direktoratet anbefaler at du spiser fisk til middag 2-3 ­ganger i uken. Dette tilsvarer ca 300-450g fisk. Hvis du spiser lite fisk bør du derfor ta tilskudd av ­Omega-3. Omega-3 er godt for hjerte, hjerne og syn. EPA og DHA er de viktigste Omega-3 ­fettsyrene. DHA bidrar til å opprettholde normal ­hjerne­funksjon og normalt syn. EPA og DHA bidrar til hjertets ­normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA. Omega-3 er derfor viktig for å ha god helse ­gjennom hele livet.

NÅ 224,FØR 299,-

NÅ 172,FØR 229,-

Sunkost Omega-3 Sunkost Omega-3 har et høyt innhold av ­omega-3 i hver kapsel slik at du får i deg nok av det du trenger. 1-2 kapsler om dagen er nok. Sunkost Omega-3 er et prisgunstig alternativ til din daglige omega-3.

D-VITAMIN FOR ­IMMUNFORSVARET

-20%

Solen er en naturlig kilde til vitamin D da huden ­produserer dette vitaminet når den eksponeres for sol. Siden det finnes få gode kilder til vitamin D i ­kostholdet bør vi som bor i Norge ta et daglig ­tilskudd av vitamin D i høst og vinter­måneder med lite sollys. Den beste kilden til å få i seg vitamin D gjennom kost­holdet er å spise fet fisk. Vitamin D er godt for flere av kroppens funksjoner; ­deriblant immunforsvar, benbygning og muskel­funksjon. Vitamin D bidrar til at immunsystemet fungerer n ­ ormalt, og opprettholder en normal muskelfunksjon og ­benbygning.

NÅ 86,FØR 107,-

Sunkost D-vitamin Sunkost D-vitamin innholder 20 μg vitamin D per tablett. Kommer i tygge­ tabletter med deilig smak av appelsin. Enkelt å ta for hele familien.

HVER 6. GRATIS I Sunkost-serien finner du produkter utviklet for deg og dine behov. Uansett hvor sunt du spiser trenger k ­ roppen­ din ofte tilskudd av en riktig kombinasjon av helsekostprodukter. Sunkost-serien er en helhetlig serie av ­helsekostprodukter spesielt utvilket for å dekke dine behov på en best mulig måte. Som kundeklubbmedlem får du hver 6. produkt gratis, meld deg inn i butikk eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030. Foto: Shutterstock

sunkost.no


Oppt i l -20% NÅ 254,FØR 299,-

NÅ 127,FØR 159,-

NÅ 223,FØR 262,-

DOKUMENTERT GODT FOR HJERTEOG KARHELSEN Kyolic er klinisk dokumentert for sunn hjerte/karhelse og for styrket immunforsvar. Den inneholder stabile og e ­ ffektive bestanddeler av fermentert hvitløk, som er dyrket økologisk. Kyolic er trygt å bruke og den er luktfri.

-25%

-15%

NÅ 527,-

NÅ 203,-

FØR 702,-

FØR 239,-

REN NÆRING FRA NATUREN! Vital Greens er et 100% naturlig alt-i-ett kosttilskudd i pulverform som gir deg alle næringsstoffene kroppen trenger hver dag. Produktet er en unik blanding av over 70 ulike ingredienser, alle nøye sammensatt for å gi deg den beste ernæringsstøtten fra planteriket. Nå har vi økt mengden melkesyrebakterier som vil kunne hjelpe til med næringsopptaket. Vital Greens blander du i vann og drikker en gang om dagen.

RASK OG EFFEKTIV HJELP MOT TETT NESE! Fenumax inneholder bukkehorn og timian og er raskt og effektiv mot tett nese. Et ­naturlig alternativ til nesespray! Benyttes ved forkjølelse eller lette allergi­symptomer.

-15% NÅ 49,FØR 58,-

YOGI TE Yogi Tea Immune Support - Bittersøt smak av solhatt k ­ ombinert med fruktig hyllebær og aromatisk basilikum. Vitamin C fra Acerola bidrar til et normalt fungerende i­mmunsystem. Yogi Tea throat comfort – Synge, snakke, svelge, smake. Halsen vår har mange oppgaver. Denne beroligende, fruktige, søte teen er vår måte å takke halsen vår for innsatsen. Lakris og filtkongelys, kombinert med søt kanel, appelsinskall og fennikel, gjør dette til en deilig, beroligende te som kan nytes når som helst på dagen.

-15% NÅ 484,FØR 569,-

NÅ 285,FØR 335,-

STYRKETRENING FOR ­IMMUNFORSVARET I noen perioder blir immunsystemet ditt utsatt for store prøvelser. Å sørge for et godt daglig­vedlikehold av ­immunsystemet – det er den beste investeringen du kan gjøre for en langsiktig god helse. nbg® 24:7 inneholder et norskutviklet Betaglukan. nbg® 24:7 – er tilsatt vitamin C som bidrar til en normal funksjon av immunsystemet.


Foto: Shutterstock

-15%

NÅ 186,FØR 219,-

NÅ 110,FØR 129,-

SELEN OG SINK

Bio Selen + Zink - Sink og selen bidrar til å opprettholde et normalt immun­ system. Inneholder i tilegg vitamin C og E som er med på å beskytte cellene mot oksidativt stress produsert av frie radikaler. SelenoPrecise - Selen er et mineral som vi må få tilført via kosten eller kost­ tilskudd. Selen er nødvendig for å opprettholde et normalt immunsystem. Selen bidrar til å opprettholde normalt hår og negler.SelenoPrecise anses å være den best dokumenterte selenkilde på markedet og har et opptak på hele 88,7%.

Oppt i l -25%

GUNSTIG FOR IMMUNFORSVARET AvantGarden inneholder naturlige ­antioksidanter som kan b ­ eskytte­ cellene i kroppen mot frie ­radikaler og styrke immun­forsvaret. ­Avant-Garden er ­klinisk ­dokumentert og ­patentert.

NÅ 161,FØR 189,-

FØR 155,-

NÅ 203,FØR 239,-

Echinaforce® inneholder et patentert ekstrakt fra økologisk frisk rød solhattplante med rot. Echinaforce® hjelper ved forkjølelses­symptomer, både forebyggende og akutt.

NÅ 247,FØR 309,-

-15%

NÅ 132,-

DOKUMENTERT EFFEKT

NÅ 311,FØR 415,-

-15%

Oppt i l -20%

NÅ 200,FØR 235,-

FOR EN SUNN & ENERGIRIK HØST SOLARAY SPEKTRO MULTI-VITA-MIN er et komplett og balansert multitilskudd av vitaminer og mineraler, med urter og sporstoffer, sammensatt for kroppens daglige behov. Inneholder alle vann­løselige og fettløselige vitaminer og mineraler organisk bundet for godt opptak og utnyttelse i kroppen. Niacin og riboflavin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og til normal energiomsetning. Finnes med eller uten jern og vitamin K.

sunkost.no

NÅ 183,FØR 215,-

NÅ 186,-

FØR 219,-

NÅ 95,- NÅ 293,FØR 119,-

FØR 345,-

STYRK IMMUNFORSVARET Sambucol Original; Med svarthyll som kan styrke immunforsvaret og hjelpe ved forkjølelse. Sambucol Immuno Forte brusetabletter innholder naturproduktet svarthyll (Sambucus nigra L). I tillegg er Immuno Forte tilsatt Vitamin C og sink. Vitamin C og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon, samt beskyttelse av kroppens celler mot oksidativt stress (antioksidant).


MAGE­ PROBLEMER?

-20%

-10%

Siden mars 2007 har tusenvis av nordmenn fått hjelp mot magetrøbbel. Prøv Lectinect Mage.

NÅ 301,FØR 334,-

NÅ 318,FØR 398,-

FØR 69,-

-15%

Kribler det i halsen? Da bør du prøve Lectinect Immun. ­Velsmakende suge­tabletter som gjør at du kan unngå at halsen bli verre! Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Bio-Dophilus inneholder ubrutte kjeder av frysetørrede mikro­ organismer. Bio-Dophilus brukes ved ubalanse i den normale tarmfloraen, og kan hjelpe mot treg og løs mage. En døgndose med Bio-Dophilus på 2 kapsler inneholder 16 milliarder gode melke­syrebakterier fra 8 ulike bakteriestammer, mens en døgndose av Bio-Dophilus Gold inneholder 50 milliarder melkesyrebakterier fra 15 ulike bakteriestammer.

-10%

DÅRLIG ÅNDE? Unngå dårlig ånde med Lectinect Munnhelse inneholder melke­ syrebakterier som er dokumentert til å hjelpe mot årsakene til dårlig ånde.

NÅ 169,Foto: Shutterstock

FØR 199,-

-15%

FØR 555,-

MARKEDETS RÅESTE PROBIOTIKA

FORKJØLET?

NÅ 59,-

NÅ 500,-

NÅ 314,FØR 349,-

NÅ 178,FØR 198,-

FERMENTERT DRIKK FOR MAGEN Vita Biosa er en blanding av krydderurter som er melkesyregjæret med en spesiell blanding av melkesyrebakterier. Under produksjons­prosessen trekker mikroorganismene virkestoffene ut av de tilsatte urtene. Utover å opprettholde det generelle immunsystemet, er urtene kjent for den rensende og velgjørende effekten på fordøyelsen. Melkesyrebakteriene i Vita Biosa ­danner også K2-vitamin under fermenteringsprosessen.

-10% NÅ 269,FØR 299,-

FORSTOPPELSE, DIARÉ, OPPBLÅST MAGE? IRRITABEL TARM? Detoxner Irritabel Tarm er en 5-dagers kur som effektivt behandler ­fordøyelsesplager. EU-registrert medisinsk utstyr – med dokumentert effekt! 5 dagers rensekur for mage og tarm! Detoxner Detox er en 5 dagers rensekur for deg som vil holde mage- og tarmsystemet fritt for avfallsstoffer og skadelige bakterier og samtidig få best mulig opptak av det du spiser og drikker! Detoxner Detox renser og avgifter samtidig som den gjenoppbygger en sunn tarmflora, derved skapes balanse i mage og tarm. EU-registrert medisinsk utstyr – med dokumentert effekt!


SUNNERE HØSTKOS SØTET MED STEVIA

-20%

NYHETER!

Sugar Free

Gelatin Free

FRUIT FANTASIA

Vegan

*STEVIOL GLYCOSIDES

*STEVIOL GLYCOSIDES

YUMMY GUMMY BEARS

FRA KR 23,-

Sugar Free

Gelatin Free

Vegan

150g / 5,29 oz

100g / 3,53 oz

Gjelder utvalgte varer. Vareutvalget kan variere fra butikk til butikk.

SUKKERFRITT GODTERI - SØTET MED STEVIA Sweet-Switch er en unik serie søtsaker som er litt sunnere. Våre skreddersydde produkter inneholder de fineste råvarene, og gir deg masse smak. Alt er sukkerfritt og de fleste produktene er også glutenfrie. Prøv litt forskjellig og finn din favoritt du også.

ØKOLOGISK SJOKOLADE Green & Black’s sjokolade har et e ­ kstra høyt innhold av k ­ akao, noe som gir en ­dypere og mer intens smak. Sjelden har møtet mellom melk og kakaobønner ­resultert en mer utsøkt smaksopplevelse. Green & Black’s kommer i 18 i­ntense og spennende smaker.

3 FOR

99,-

PR STK 42,-

VARM SJOKOLADE OG KAKAOPULVER

-20%

NÅ 42,FØR 53,-

Foto: Sweet Switch

sunkost.no

NÅ 84,FØR 105,-

Smakfull og fyldig varm sjokolade perfekt for en kald høstdag. Green & Black’s Varm S ­ jokolade er laget av de fineste økologiske kakaobønnene som skaper en intens bittersøt aroma. Blandes og kokes med melk for en mer kremet konsistens, eller med vann for en laktose­fri variant. Len deg tilbake og nyt! Laget av kun de fineste ­økologiske råvarer. Robust kakaopulver med fyldig smak av kakao. Laget med Fairtrade sertifiserte kakaobønner. Kakao­ pulveret har en kompleks smak og er a ­ lkalisert eller ­«Dutched» for å gi den robuste sjokoladesmaken. Passer perfekt med varm melk som en kveldsdrikk på kalde høstkvelder.


NYHETER!

-25% NÅ 44,FØR 59,-

ØKOLOGISK TE I SPENNENDE SMAKER Karma teene er 100% økologiske og urtene som er brukt er bærekraftig dyrket og rettferdig handlet. Karma te kommer i 16 nydelige smaksblandinger, blant annet Tulsi Boost Tea, Tulsi Harmony Tea og Green Tea with Lemmongrass.

LETTERE INNSOVNING OG DYPERE SØVN MED SUPERSLEEP SuperSleep er sammensatt av kraftige ekstrakter fra Reishi, Safran og M ­ elisse. Hver for seg bidrar de til lettere innsovning og dypere søvn. Sammen er effekten betydelig forsterket. Kr 299,-

SUPERCHAGA - BEKJEMP ­INFLAMMASJONER OG STYRK ­IMMUNFORSVARET MED DET SORTE GULLET Chaga, også kalt det sorte gullet, vokser på ­bjørketrær i den Sibirske villmarken, og er en av de sterkeste antioksidanter i verden. Brukt gjennom århundrer for å styrke immunforsvaret. Kr 229,-

SUPERREISHI - STYRK ­KROPPEN MED KONGEN AV MEDISINSKE SOPPER! Rød Reishi, selve kongen av ­medisinske sopper i Kina og Japan, sies å gjenopprette ulike kroppsfunksjoner når disse er i ubalanse, styrke immunforsvaret og fungere som en kraftig antioksidant. Kr 229,-

RO NED MED SUPERCALM

Foto: Shutterstock

SuperCalm er sammensatt av ­kraftige ekstrakter fra Reishi, ­Mucuna pruriens (Velvet Bean eller Juckbohne), Melisse og Safran. Beroliger og motvirker stress, samtidig som det virker stimulerende og skjerper sinnets evne til fokus og konsentrasjon. Kr 299,-

3 FOR

PR STK 49,-

129,-

ØKOLOGISK GRØNNSAKSCHIPS! 100% økologisk rotfruktchips, sprø og smakfull! Kommer i tre ulike varianter; inneholder blant annet ­pastinakk, rødbeter, gulrot, søtpotet og chioggia beter. Denne herligheten får du kun hos Sunkost.

STYRK IMMUNFORSVARET SuperDefence er sammensatt av kraftige ekstrakter fra Chaga, Svarthyll, Reishi og Wellmune beta glukan ekstrakt 75% 1,3/1,6. Hver for seg bidrar de til å ­styrke og trene ­immunforsvaret. Sammen blir effekten ytterligere forsterket. Kr 299,Vareutvalget kan variere fra butikk til butikk.


HELSEDRIKK FOR TARMEN God helse starter med en sunn tarmflora. I helsekost kan du blant annet kjøpe P ­ robioform, et flytende bred­ spektret tilskudd av melkesyrebakterier som bidrar til bedre ­balanse. Dagens kosthold har ført med seg mange utfordringer. Den maten vi spiser er ofte sprøytet, strålet, vokset eller varme­behandlet. Dette ødelegger den naturlige b ­ akteriefloraen i maten, noe som igjen kan svekke immunforsvaret, redusere energien og gi andre ­helseproblemer. 25. SEPTEMBER Probioform er en unik blanding av melkesyre­bakterier som - 15. OKTOBER kan sikre kroppens evne til å PRØVE­SMAKING ta opp næring og transportere ­avfallsstoffer. ­Probioform I BUTIKK, kommer fra Japan, og er KOM OG resultat av 30 års forskning. SMAK! Mikrobene i helsedrikken balanserer og forhindrer at «dårlige» bakterier får mulighet til å vokse vilt. Kr 549,-

LEV SUNT. LEV BEDRE.

MEDLEMSTILBUD!

SKIN FOOD FRA WELEDA 3 Hver 6. produkt gratis (gjelder Femarelle og Sunkost kost­ tilskudd-serie*) 3 Unike medlemstilbud 3 Bursdags­ overraskelse Meld deg inn i butikk eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

25. SEPTEMBER - 15. OKTOBER

25%

-

Gjelder Skin Food, 75ml

NÅ 104,FØR 139,-

*unntatt økonomiforpakninger og Sunkost matserie.

SUNKOST BUTIKKOVERSIKT Akershus Sunkost Amfi Drøbak City 64 93 70 44 Sunkost Amfi Eidsvoll 48 25 79 18 Sunkost Bekkestua 67 59 06 11 Sunkost Bærums Verk 67 15 27 30 Sunkost Fornebu S 67 49 59 50 Sunkost Holmensenteret 66 84 90 36 Sunkost Lillestrøm Torv 63 80 11 90 Sunkost Metro 46 61 33 13 Sunkost Nesodden 97 94 97 22 Sunkost Rykkinn 67 13 79 70 Sunkost Sandvika 67 52 14 30 Sunkost Sandvika Storsenter 67 56 66 22 Sunkost Ski Storsenter 64 85 90 44 Sunkost Trekanten 66 78 74 02 Sunkost Vinterbro 64 97 84 50 Sunkost Østerås 67 15 71 75 Aust-Agder Sunkost Amfi Arendal 37 02 72 20 Sunkost Oddensenteret 37 04 97 00 Buskerud Sunkost Amfi Geilo Sunkost Eiker Senter Sunkost Kuben Sunkost Rortunet Sunkost Torget Vest

32 09 03 50 32 75 91 00 32 12 25 80 31 28 46 77 32 26 85 95

Finnmark Sunkost Amfi Alta

78 44 26 00

Hedmark Sunkost Amfi Elverum 62 40 95 30 Sunkost Amfi Tynset 62 48 07 33 Sunkost Kongsvinger 62 82 39 90

Hordaland Sunkost Amfi Nesttun Sunkost Amfi Stord Sunkost Amfi Vossasenteret Sunkost Bergen Storsenter Sunkost Laksevåg Sunkost Norheimsund Sunkost Oasen Bergen Sunkost Sartor Sunkost Voss Møre og Romsdal Sunkost Amfi Futura Sunkost Amfi Moa Sunkost Amfi Roseby Sunkost Amfi Ørsta Sunkost Elnesvågen Sunkost Ulsteinvik Sunkost Vestnes Sunkost Volda Nord-Trøndelag Sunkost Stjørdal

94 28 93 46 53 41 11 11 56 53 06 80 93 29 94 31 90 65 56 88 95 15 25 22 90 58 83 19 91 81 47 36 56 51 04 60 48 28 21 61 70 14 50 02 71 21 81 70 70 06 82 10 99 77 69 11 92 80 09 61 71 18 31 40 90 64 21 50 74 82 05 99

Nordland Sunkost Amfi Havnesenteret 75 02 68 70 Sunkost Glasshuset 90 72 42 01 Sunkost Hundstadsenteret (åpner 26.10) Sunkost Leknes 95 89 42 60 Sunkost Narvik Storsenter 91 66 33 84 Sunkost Sortland 76 12 17 77 Oppland Sunkost Lillehammer 61 25 87 71

Oslo Sunkost CCVest Sunkost Colosseum Senter Sunkost Grensen Sunkost Grorud Senter Sunkost Grünerløkka Sunkost Gunerius Sunkost Lambertseter Senter Sunkost Røa Sunkost Storo Storsenter Sunkost Sæter Rogaland Sunkost Amfi Ålgård Sunkost Egersund Sunkost Haugesund Sunkost Klepp Sunkost Kvadrat Sunkost Maxi Storsenter Sunkost Oasen Karmsund Sunkost Tasta Sogn og fjordane Sunkost Amfi Eid Sunkost Amfi Florø Sunkost Amfi Førde Sunkost Sandane Sunkost Stryn

22 52 41 73 22 46 69 40 96 22 11 33 99 23 11 33 45 87 57 56 46 44 91 89 45 51 26 71 22 73 42 80 22 22 49 60 90 86 33 13 48 85 59 67 51 49 41 44 91 00 54 90 51 42 39 23 90 80 58 66 51 66 98 80 52 84 25 66 94 02 74 65 57 86 26 80 57 74 04 43 57 82 03 77 57 86 54 44 57 87 74 30

Sør-Trøndelag Sunkost Libra Brekstad 72 52 42 90 Sunkost Trondheim Torg 73 52 55 70

Telemark Sunkost Brotorvet Sunkost Down Town Sunkost Herkules

35 96 34 60 35 55 67 55 35 52 21 10

Troms Sunkost Amfi Finnsnes 77 84 21 10 Sunkost Amfi Kanebogen 48 38 87 29 Sunkost Målselvsenteret 90 96 91 70 Sunkost Nerstranda 77 60 02 00 Vest-Agder Sunkost Amfi Mandal 91 17 04 74 Sunkost Amfi Vågsbygd 38 01 59 70 Sunkost Lyngdal 90 74 82 42 Sunkost Markensgate 38 09 08 28 Sunkost Søgne 48 23 82 89 Sunkost Sørlandssenteret 38 04 91 72 Vestfold Sunkost Amfi Larvik Sunkost Farmandstredet Sunkost Holmestrandtoppen Sunkost Hvaltorvet Sandefjord Sunkost Revetal Sunkost Sande Østfold Sunkost Rygge Storsenter Sunkost Spydeberg Sunkost Storbyen

33 13 14 40 33 31 08 33 33 05 24 08 33 46 36 24 90 94 24 01 33 77 78 38

69 23 46 80 69 83 76 80 46 83 41 44

Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Vareutvalget kan variere fra butikk til butikk. Foto: Shutterstock

POPULÆRT I HELSEKOST!

Sunkost Kampanje uke 39-41  
Sunkost Kampanje uke 39-41  
Advertisement