Page 1

KAMPANJEPERIODE 24. SEPTEMBER - 7. OKTOBER 2018

Opptil -30% PÅ UTVALGTE PRODUKTER

OPPSKRIFT I BLADET!

RAW NOUGAT BROWNIE

SUNT & GODT I HØST­FERIEN! sunkost.no


KAMPANJEPERIODE 24. SEPTEMBER - 7. OKTOBER 2018

ECUADOR ORGANIC 70% SJOKOLADE Økologisk og naturlig premium mørk sjokolade med minst 70% kakao. Velg mellom original, eller med smak av kaffe og karamell i barer, eller gourmet-posene med sjokodekte kirsebær, kokos eller bringebær. Ecuador Sjokoladetrukket Kirsebær: Frysetørkede kirsebær dekket med mørk sjokolade. Økologiske kirsebær av beste kvalitet, frysetørket for å bevare aromastoffene og dyppet i økologisk Fairtrade mørk sjokolade.

Ecuador Sjokoladetrukket Bringebær: Frysetørkede bringebær dekket med mørk sjokolade. Økologiske bringebær av beste ­kvalitet, frysetørket for å bevare aromastoffene og dyppet i økologisk ­Fairtrade mørk sjokolade – en ren nytelse. Ecuador Sjokoladetrukket Kokos: Crunchy og velsmakende kokos fra økologiske kokosnøtter dyppet i økologisk Fairtrade mørk ­sjokolade.

-15%

NÅ 49,FØR 54,-

NÅ 50,FØR 59,-

NÅ 59,FØR 69,-

-20%

ØKOLOGISK ­SUPERMAT KOKOSBLOMSTSUKKER: Navitas Organic Coconut Sugar er en ideell erstatning for sukker. Det har en behagelig karamell­aktig smak, fungerer godt for baking. GOJI BERRIES: Inneholder mer vitamin C enn appelsiner og mer betakaroten enn gulrøtter. Goji bær har vært brukt i over 2000 år i tradisjonell kinesisk medisin. Navitas Organic Goji Berries kan spises som snacks, og de gir et supert løft til havregrøt, frokostblanding og kjeks. HEMP PROTEIN POWDER: Inneholder 50% protein. Navitas ­Organic Hemp Powder er laget av næringsrike hampfrø - en av de ­rikeste plantekildene til protein, omega-­fettsyrer og fiber. HEMP SEEDS: Rik på omega fettsyrer, proteiner, fiber, antioksidanter og mineraler. Myke og deilige hampfrø tilfører en kraftig dose av ren plante­næring.

2

Gjelder utvalgte varer. Vareutvalget kan variere fra butikk til butikk. CHIA SEEDS: Rik på omega fettsyrer og kost­fiber. De har en mild, nøtteaktig smak og absorberer lett væske og gir brød, kaker, vafler m.m. en ekstra god saftighet. De nærings­rike superfrøene kan blandes i nesten alle matretter. ACAI: Rik på vitaminer, antioksidanter og omega fettsyrer. Acai er et lite purpurfarget bær, med opprinnelse fra fruktbare A ­ mazonas. Navitas Organic Acai ­powder er et anvendelig frysetørket p ­ ulver som gir mild bærsmak til både mat og drikke. Acai passer ­utmerket med andre frukter og sjokolade. CACAO NIBS: Rik på magnesium, jern og kostfiber. Nyt den rene næringsrike kraften fra kakaobønnene. Som opprinnelsen til all sjokolade og kakaoprodukter er det kakaobønnenes overveldende popularitet i smak og næringsinnhold som har banet veien for Navitas Organic sitt kakaosortiment.

sunkost.no


-15%

RAW BARER Get Raw er økologiske, veganske, glutenfrie og uten r­ affinert sukker. De er laget av frukt og nøtter og er veldig smakfulle. De finnes i smakene: 3 Raspberry & Almond 3 Chocolate & Walnut 3 Caramel & Hazelnut 3 Licorice & Almond.

43 FOR

SØTET MED STEVIA

Gjelder utvalgte varer. Vareutvalget kan variere fra butikk til butikk.

SUKKERFRITT GODTERI - SØTET MED STEVIA Sweet-Switch er en unik serie søtsaker som er litt sunnere. Våre skreddersydde produkter inneholder de fineste råvarene, og gir deg masse smak. Alt er sukkerfritt og de fleste produktene er også glutenfrie. Prøv litt forskjellig og finn din favoritt du også.

Pr stk 29,-

Chia pudding Ca 4 porsjoner

MED BJØRNEBÆR, BANAN OG KOKOS INGREDIENSER: Bjørnebærblanding: 1 ½ kopp kokosmelk 1/3 kopp Navitas Organic Chia Seeds 1 kopp bjørnebær 1 ts Navitas Organics Acai Powder 1 ts vaniljeekstrakt 1 klype havsalt

Bananblanding: 1 banan, skrellet og most 1 ½ kopp kokosmelk 1/3 kopp Navitas Organics Chia Seeds 1 ts vaniljeekstrakt Pynt: Pynt med valgfrie bær, frukt og kokosflak.

SLIK GJØR DU: Bjørnebærblanding: Mos bjørnebærene sammen i en bolle med en gaffel og tilsett resten av ingrediensene. Blandingen vil være rennende, men chia-frøene vil absorbere væsken og binde blandingen sammen etter ca. 4-5 timer. Bananblanding: Mos banan, kombiner kokosmelk, chiafrø, og vanilje i en bolle. Rør godt og sett kjølig.

Fordel lagvis bjørnebær- og bananblandingen. Topp med valgfri bær, kokosflak. Topp med ekstra bær, ristet kokos og / eller bananskiver. Forsegl glassene med lokk så holder de seg i kjøleskapet i opptil 3 dager.

CASHEW NUTS: God kilde til p ­ lantebasert protein og jern. Navitas Organic Cashewnuts er et næringsrik og velsmakende produkt som kan brukes til det meste og er en viktig ingrediens i et hvert supermatkjøkken.

MULBERRIES: Rik på jern, kalsium og kost­fiber. Tørket hvit morbær er spesiell for sin unike smak. Navitas Organic Mulberries kan ligne på tørket fiken i smaken og i konsistens. Den er super i frokostblandinger, i yoghurt, smoothies og i baking.

GOLDENBERRIES: Inneholder viktige næringsstoffer inkludert ­betakaroten (vitamin A), proteiner og vitamin A. Sursøt superfrukt. Inkabær som også kalle Physalis, har vært populær i Sør Amerika i flere tusen år. Bærene vokser på en lav busk. De små oransje bærene er innpakket i papirtynt skall som kan minne om en kinesisk ­ønskelykt.

POMEGRANATE POWDER: Navitas Organic Pomegranate Powder er laget av premium, økologisk granateple, en hellig mat som har blitt verdsatt over hele verden i tusenvis av år.

sunkost.no

3


KAMPANJEPERIODE 24. SEPTEMBER - 7. OKTOBER 2018

URTEKRAM NØTTER OG TØRKET FRUKT ALLTID økologisk. Urtekram er kåret til det mest bærekraftige merket i Danmark, med en mengde forskjellige økologiske matvarer av høy kvalitet og med deilig smak.

-10%

ØKOLOGISKE RISKAKER OG KJEKS

ØKOLOGISK POPKORN

Mini Rice Cake har et tykt lag med melkesjokolade eller mørk sjokolade. Cream Bisquits Forrest Fruit er en økologisk kjeks med en myk, frisk og deilig skogsbærkrem. Cream Bisquits Cocoa Spelt er bakt med speltmel som gir en lys farge og god smak, i midten finnes et tykt lag med myk kakaokrem.

-10%

Hell olje og popkorn i en stor gryte (min. 3 l) og varm opp. Legg lokk på gryta og rist den regelmessig. Dryss havsalt, rålakrispulver, kanel eller andre krydder over popkornene dine.

-10%

Deilig til te eller kaffe – også når du er på farten.

NÅ 32,FØR 35,-

NÅ 35,4

FØR 39,-

NÅ 28,FØR 31,-

sunkost.no


Raw nougat browni e med ristede hasselnøtter

(Ca. 8 stk.)

Oppskrift av: Urtekram

INGREDIENSER 250 g 100 g 60 g 2-3 ss 4 ss 8 ss

soltørkede dadler hasselnøtter ristede hasselnøtter kokosolje sirup, f.eks. kokossirup kakaopulver

Pynt: Evt. 1 håndfull kokosflak 1 klype havsalt

SLIK GJØR DU: Hell alle ingredienser (bortsett fra de ­ristede hasselnøtterne og kokosflakene) i en foodprosessor og bland til en kremet masse. Ha i halvparten av de ristede hasselnøttene raskt på slutten. Kle formen med bake­ papir. Press kaken godt ned i formen og gjør kaken så glatt som mulig. Sett kaken kjølig min. 1 time. Pynt kaken med de resterende ­ristede ­hasselnøttene og kokosflak. Del kaken i mindre kvadrater og server med frisk frukt og evt. en god vaniljeis.

sunkost.no

5


KAMPANJEPERIODE 24. SEPTEMBER - 7. OKTOBER 2018

FAST LAVPRIS 2 FOR 99,-

KJØP 4 PUKKA OG FÅ MED ET KRUS* FÅ MED ET KERAMIKK-KRUS I LEKKERT PUKKA DESIGN VED KJØP AV 4 STK TE Pukka har et bredt utvalg av økologisk te utviklet på etisk og bærekraftig vis. Alle produkter er spesielt utviklet i tråd med læren om Ayurveda - for nytelse og for velvære. Pukkas produkter er laget av økologiske urter av høyest mulig kvalitet som gir svært potente produkter, og mesterlig blanding av urtene er utført av Pukkas ayurvediske spesialist og urte­spesialist, Sebastian Pole. Alle ingrediensene Pukka benytter er 100 % sporbare, etisk og bærekraftig dyrket. *Gjelder så langt lagret rekker.

-15%

Slapp av med en god kopp te og nyt supertiden som bare er DIN! Velg mellom tre deilige teer som alle er beriket med supermat. Goji- og blåbær te, Mate og spirulina te eller Ananas og ingefær te.

FØR 56,-

FOR

FØR 179,-

Vi spanderer den rimeligste

SUPERNATURE MATCHA LATTE

6

NÅ 48,-

43

NÅ 152,-

Supernature Matcha Latte er finmalt pulver av japansk grønn matcha-te tilsatt lucuma og kokosmelk. Dette gir en søtere og rund smak sammenlignet med vanlig Matcha-te, og er perfekt for deg som ønsker å nyte matchaen som en latte. Supernature Matcha Latte er naturlig melkefri, laget av premium japansk matcha hentet til oss helt fra Japan.

-15%

SUPERNATURE SUPER-TE

YOGI TEA – ØKOLOGISKE URTE- OG KRYDDER TEER 3 3 3 3 3 3

Unik på smak Økologiske råvarer med bruk av 80 forskjellige urter og krydder Over 50 varianter Hver tepose har en inspirerende beskjed som gir deg inspirasjon i hverdagen Yogi er en non-profit organisasjon som støtter flere veldedige formål bl.a. skolegang for barn i India Har sin opprinnelse fra yoga-bevegelsen på slutten av 60-tallet

sunkost.no


-10%

HOLD DEG FRISK I HØST HOLD DEG FRISK MED SUPERDEFENCE SuperDefence kombinerer forskjellige råvarekilder som kan ha en stimulerende og aktiverende effekt på immunforsvaret. SuperDefence er sammensatt av kraftige ekstrakter fra chaga, reishi, Wellmune betaglukaner og svarthyll. Hver for seg bidrar de til å styrke immunforsvaret. Resultatet er et tilskudd som styrker din helse og bidrar til et bedre immunforsvar.

-30% NÅ 209,FØR 299,-

NÅ 233,FØR 259,-

SUPERNATURE MATCHA ­PREMIUM Supernature Matcha er laget av finmalt p ­ ulver av unge teblader, av grønn te fra Japan. Teen er av høyeste ­«Ceremonial Grade»-kvalitet.

-15%

-20% NÅ 181,FØR 226,-

Sunkost vitamin C er syrenøytral og dermed ­skånsom for magen. Inneholder hele 1000 mg ­vitamin C per tablett.

NÅ 159,FØR 199,-

FØR 223,-

SUPERNATURE­ KINESISK ­BALANSE-TE Supernature Kinesisk ­Balanse-te er en rikholdig urtete med god smak av blant annet lakris. Urtene som legger grunnlaget for teen er hentet fra tradisjonell Kinesisk urtemedisin og er kombinert med anerkjente planter fra nordisk urtetradisjon. Teen gir deg daglig tilførsel av urter med lange tradisjoner. Dette er teen du alltid vender tilbake til. Anbefalt av terapeuter i snart 20 år.

sunkost.no

Bio-Strath er et kosttilskudd proppfull med viktige nærings­stoffer. I tillegg kan denne naturlige urte­ blandingen virke som en pådriver for opptak av næring fra kosten og andre kosttilskudd slik at du orker mer og holder deg i form! Fermentert og lett opptagelig, velegnet til barn og voksne. Kan feks blandes i smoothies.

-30%

VITAMIN C HJELPER TIL Å OPPRETTHOLDE ET NORMALT IMMUNFORSVAR

-20%

NÅ 190,-

STYRK KROPPEN MED BIO-STRATH!

ET GODT IMMUNFORSVAR = EN GOD HØST Inneholder 1000 mg C vitamin & 50 mcg D vitamin pr. kapsel. ­Vitamin C og D bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt. Vitamin C bidrar til å opprettholde normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. V ­ itamin C bidrar også til normal kollagendannelse som har betydning for bindevevet og huden. Vitamin D spiller en rolle i normal oppbygging av skjelettet.

Urtekosttilskudd med en unik kombinasjon av nøye utvalgte urter og vitaminer. Inneholder vitamin A, B6, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon samt riboflavin, vitamin B6, niacin og pantotensyre som bidrar til å r­ edusere tretthet og utmattelse. Kan brukes som et daglig kost­ tilskudd.

NÅ 209,-

FØR 179,-

FØR 109,-

LONGO VITAL URTEKOSTTILSKUDD

-30%

NÅ 125,-

NÅ 76,-

-20% NÅ 303,FØR 379,-

LECTINECT NATURLIG JOD ER: 3 Naturlig - tang er den beste kilden til jod 3 Kortreist - vi bruker tang høstet langs H ­ elgelandskysten

FØR 299,-

7


LEV SUNT. LEV BEDRE.

NYHET!

Matcha Mango Smoothie

-10%

Foto: iStock

SLIK GJØR DU: Skjær banan og mango i biter. Miks alle ingrediensene i en blender. Nyt!

NÅ 269,FØR 299,-

FYLDIG OG GLANSFULLT HÅR! Hair Optimizer er et spesialkomponert kosttilskudd for økologisk næring til hårrøttene for tykkere og sterkere hår med fin glans. Den inneholder økologiske ekstrakter fra hirse og hvetekim. I tillegg pantotensyre, biotin, selen og sink, som alle bidrar til å bevare normalt hår. Hair Optimizer er et vegansk kosttilskudd. Have a good hair day!

MEDLEMSTILBUD!

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

Hvert 6. Sunkost, Medox og Femarelle produkt gratis*

Unike medlemstilbud

-25% Gjelder Flytende B12, 30 ml

*unntatt økonomipakninger og ­Sunkost matserie.

NÅ 149,-

Bursdagsoverraskelse

Inspirasjon til en sunnere hverdag

VISTE DU AT DET VANLIGSTE ­SYMPTOMET PÅ B12 MANGEL ER TRETTHET OG UTMATTELSE? Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som bidrar til normal ­energiomsetning, og som er spesielt viktig for å skape energi i musklene, samt for å danne røde blodlegemer. Det er mange former for B12. I Flytende B12 får du metylkobalamin, som regnes som den best opptakelige og mest aktive formen for B12. Flytende B12 trenger ikke gå ­igjennom tarmsystemet da opptaket starter allerede i ­munnen. Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

FØR 199,8

sunkost.no

Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Vareutvalget kan variere fra butikk til butikk. Forsidefoto: iStock

DETTE TRENGER DU: 1/2 moden banan 1/2 mango 2 dl eplejuice 1/2 ss A. Vogel Molkosan Fruit 1 ts Supernature Matcha Premium Green Tea Powder 1 ss Cocosa MCT saften av en halv lime Supernature Kakaobiter som topping

Sunkost Kampanje uke 39-40  
Sunkost Kampanje uke 39-40  
Advertisement