Page 1

KAMPANJEPERIODE 1. - 22. APRIL

FYLL PÅSKEEGGET

Opptil

-25% PÅ UTVALGTE PRODUKTER!

MED LITT SUNNERE GODTERI OG ANNET SNACKS

KLAR FOR

PÅSKEN?

sunkost.no

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

1


FYLL PÅSKEEGGE MED LITT SUNNERE GODTERI OG ANN OMBAR – VEGANSK, ØKOLOGISK RAW SJOKOLADE VEGANSK

Ombar lager en sjokolade som fanger alle de gode fordelene ved den rå kakaobønnen og de andre ingrediensene. De henter den høyeste kvalitet av økologiske råvarer fra etisk produksjon — rå, uristet kakao direkte fra Ecuador, uraffinert kokosblomstsukker fra Filippinene, hele frukter og bær fra Europa, og vitale melkesyrer fra USA. Ingrediensene er skånsomt prosessert ved temperaturer under 45 grader.. Velg mellom mange ulike varianter og smaker.

NÅ 33,FØR 39,-

Gjelder utvalgte varianter.

NYHET!

15%

-

NÅ 33,FØR 39,-

3 for

WAY BETTER SNACKS

125,-

Herlig luftig, lette tortillachips med spirede frø og fantastisk smak! ◗ Glutenfri ◗ Non-GMO ◗ Fri for transfettsyrer ◗ Tilsatt spirede frø for maksimalt ­næringsinnhold

EKSOTISK MANGO DELIGHT

20%

-

NÅ 39,FØR 49,-

LIMA SALSA Meksikansk inspirert salsa, akkurat passe spicy for nordiske smaks­ løker. Passer perfekt til fredags taco eller som dipp til WayBetter­ Snacks! Sukker- og glutenfri.

2

INGREDIENSER: 125 g tørket usøtet mango 100 g cashewnøtter 50 g kokosmel + litt ekstra til å forme firkantene. Saft og skall fra 1 økologisk lime SLIK GJØR DU: Ha mango og cashewnøtter i en skål og hell på kaldt vann. La det stå og trekke i ca 30 minutter til 1 time. Hell av vannet og ha alle ingredienser i en foodprocessor, kjør det sammen til en masse. Form 20 firkanter og vend dem i kokos. Oppbevar de eksotiske delights i en lufttett beholder i kjøleskapet, hvor de holder sig fint en ukes tid.

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN, få faste fordeler:


ET NET SNACKS FRA 59,-

SJOKOLADE SØTET MED STEVIA

3 for

115,-*

Nydelig sjokolade fra Cavalier uten tilsatt sukker som er søtet med søtstoff fra steviaplanten. Søtningen er tannvennlig og ikke lakserende. Steviosid er et 100% naturlig søtningsmiddel som utvinnes av Steviaplanten. Cavalier sjokolade – 0% tilsatt sukker 100% smak.

ØKOLOGISK SJOKOLADE Green & Black’s har et ­ekstra høyt innhold av ­kakao, noe som gir en ­dypere og mer intens smak. Sjelden har møtet mellom melk og kakaobønner r­ esultert i en mer utsøkt smaksopplevelse. Green & Black’s kommer i mange spennende smaker. *Gjelder utvalgte smaker.

FRA 49,-

20%

-

ET KNALLGODT SUKKERFRITT ALTERNATIV TIL GODTERIER I PÅSKE-EGGET Den klassiske harde dropsen med den appetittvekkende stripen er laget uten sukker. Hver drops er individuelt pakket i en aromatett pakning. Vivil ­dropsen sin kremaktige smak gjør den til en sikker vinner. Finnes i mange varianter. Prøv en da vel!

VEGANSK OG MELKEFRI SJOKOLADE Prisbelønnet sjokolade som finnes i smakene:

NÅ 39,-

FØR 49,-

ØKOLOGISK CHIPS Smakfull og økologisk chips. Velg mellom assorterte rotgrønnsaker, søtpotet, chioggia (blå og rød potet) eller siste fruktige tilskuddet: vegetable fruit m/ havsalt.

◗ melkesjokolade med crunch og honninglignende smak ◗ melkesjokolade med crunch og mintsmak ◗ melkesjokolade original ◗ melkesjokolade med crunch og appelsinsmak Moofree har de siste årene høstet en stor mengde priser for å være blant de beste merkene på markedet. Produktene er melkefrie, glutenfrie, vegansk og GMO fri.

VEGANSK KR 15,-

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

3


ENKEL Å LAGE Kakemiksene kan brukes både til kake og muffins. Prøv gjerne å tilsette hakkede mandler eller cashewnøtter for å variere tekstur og smak. Steker du kaken ca 5 min kortere blir kaken saftigere. Helt uten sukker og glytenfri.

-20%

NÅ 52,FØR 65,-

-15%

NÅ 67,FØR 79,-

NÅ 127,FØR 149,-

NÅ 93,-

NÅ 84,FØR 99,-

FØR 109,-

HELT RÅ SJOKOLADE INGREDIENSER: 1 pose Supernature Kakaomasse 1 pose Supernature Kakaosmør 80 g Cocosa Kokosblomstsukker 1 ss Cocosa Kokossirup/honning 1 ts vaniljepulver SLIK GJØR DU: Smelt kakaomassen og smøret skånsomt over vannbad og bland i søtning og vanilje. Husk å smake den til! Vi har alle ulike preferanser på hva vi synes er søtt! Visp godt sammen, hell i form, og sett den i kjøleskapet. Pynt med Supernature Bipollen eller Supernature Gojibær. Oppskrift utvilket av Berit Nordstrand

SUPERNATURE RÅKAKAOPRODUKTER – HELT RÅTT, HELT RENT! Våre kakaoprodukter lages av Criollo-bønner fra Peru - selve definisjonen på kvalitet. Ingeting tilsatt, skånsomt bearbeidet. Råkakaopulver er et «old school proteinpulver», rik på magnesium og p ­ rotein. Passer perfekt som innhold i en treningssmoothie, i bakst, drikker etc. Kakomasse lages ved å finmale rå kakobønner. Kakaosmøret er ikke skilt ut, så i kakaomasse finner du alle næringsstoffene fra bønnen. Bare de aller beste bønnene finmalt, pakket og levert til deg. Brukes til sjokoladebaking. Kakaosmør er kakaofett, skilt ut fra kakaomassen. Vårt kakaosmør er skånsomt behandlet og ikke tilsatt noe som helst! Brukes til å lage din egen sjokolade, eller i hjemmelaget bodybutter for myk, fin hud. Kakaonibs – deilig i supersmoothies, konfekt, is, kaker eller på frokostblandingen for ekstra crunch.

4

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN, få faste fordeler:


-20%

MARSIPAN-TERTE INGREDIENSER: Mørdeig: 100 g smør 50 g SukrinGold 1 egg 120 g hvetemel 40 g FiberFin

Toscatopping: 65 g kremfløte 40 g SukrinGold 40 g smør 40 g FiberSirup Gold 40 g mandelflak 40 g hasselnøttkjerner

Marsipanlag: 250 g SukrinMarsipan 50 g SukrinGold 50 g Tagatesse 2 egg 70 g hvetemel 40 g FiberFin

SLIK GJØR DU: Smuldre det kalde smøret over melet, og tilsett SukrinGold og egg. Kna ­deigen raskt sammen til den blir smidig og glatt. Pakk deretter mørdeigen inn i plastfolie og sett den i kjøleskapet i 1/2-1 time. Dekk en springform med mørdeigen. Rasp/del SukrinMarsipan i små biter og bland med SukrinGold og Tagatesse. Bland inn ett egg om gangen. Tilsett deretter hvetemel og FiberFin, og elt alt sammen. Legg marsipanmassen over mørdeigen og stek ved 180° C i 25 minutter. Kok opp fløte med SukrinGold, FiberSirup Gold og smør. La den småkoke til den er gylden i fargen. Tilsett deretter nøtter og mandler og kok opp massen til den har en fastere konsistens. Husk å røre konstant i gryten. Fordel toscamassen på toppen av terten og stek den ved 220° C i 8-10 ­minutter. Sett til avkjøling. Denne terten smaker best avkjølt.

NÅ 71,FØR 89,-

AROMATERAPI PÅ FARTEN! I århundrer har aromaterapi blitt brukt til å forbedre trivsel gjennom massasje og innånding av essensielle oljer. Dr. Organic har opprettet en rekke aroma ball ­blandinger for ulike behov som blant annet oppkvikkende, a ­ vslappende mm. Duften av blandingen frigjøres når de påføres puls­ punkter og kan brukes på nytt etter behov. Duftballene kommer med 10 ml flasker som er tatt med deg hvor som helst og som kan brukes på farten! Energizing: booster energien og virker o ­ ppfriskende og oppløftene! Lavender sleep therapy: fremmer a ­ vslapning, ro og en dyp natts søvn. De-stress: beroligende, balanserende og lindrende på stress. Concentration: fremmer klar tenkning og bidrar til å ­fokusere sinnet for ekstra konsentrasjon.

SIRUP PÅ EN SUNNERE MÅTE Kun 6 g sukkerarter. Hele 68 g fiber per 100 g. Laget av nyttige ­prebiotiske fibre. FiberSirup Clear: Et vidunder­ middel i hjemme­lagede barer FiberSirup Gold: Fantastisk god som topping på pannekaker, is, yoghurt, bær m.m.

-20% KR

79,-

KR

89,-

VEGANSK

NÅ 44,KR

59,PÅSKE-MARSIPAN MED GOD SAMVITTIGHET Uten tilsatt sukker. Kun naturlig søtet med Sukrin og s­ tevia. 3. 86 % mindre karbohydrat enn i ordinær marsipan. Konsistens og smak som ordinær marsipan. Vegansk.

FØR 55,-

NÅ 47,FØR 59,-

NÅ 79,FØR 99,-

GJENOPPRETTENDE OG ­FUKTIGHETS­GIVENDE LIPBALM FOR TØRRE LEPPER!

Alle lip balm fra Dr.Organic er økologiske, har SPF 15 og beskytter mot solens skadelige UVA og UVB stråler. ­Produktene inneholder bivoks for pleiende egenskaper. Gjelder utvalgte varianter.

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

5


URTEKRAM – VI TOK VÅRT VALG I 1972 – ALLTID ØKOLOGISK!

-15%

Urtekram er det meste bærekraftige merke i Danmark med en mengde forskjellige økologiske matvarer av høy kvalitet.

Gjelder utvalgte varianter.

SPRØ KÅLSALAT MED DADLER OG TRANEBÆR Tørket frukt inneholder naturlig sødme, som gir god kontrast til ­vinterens grønnsaker. Lag en frisk og sprø kålsalat og piff den opp med en håndfull tørkede dadler, som gjør smaken søt og god. INGREDIENSER: 100 g fersk rødkål 50 g fersk grønnkål 1 håndfull druer 1 appelsin 1 granateple 2 ferske fikner 30 g valnøtter 1 håndfuld strødadler

DRESSING: 1 ss dijonsennep 1 ss Helios eplecider-eddik 2 ss olivenolje salt og kvernet pepper

SLIK GJØR DU: KÅLSALATEN: Snitt rødkålen fint. Skyll og hakk grønkålen fint. Skyll og del druene i to. Del appelsinen i fileter. Del granateplet, og ta ut kjernene. Skyll fiknenen, og skjær dem i kvarte biter. Rist valnøttene lett i en tørr panne. DRESSING: Bland sennep, eddik, olie, salt og pepper. Vend dressingen sammen med kålsalaten, og topp med frukt og nøtter.

6

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN, få faste fordeler:


KRYDRET MANGOFRUKT­ STENGER MED GURKEMEIE INGREDIENSER: 100g soltørket mango, la ligge i vann i ca 30 min. ½ ts gurkemeie 1/4 ts ingefærpulver 1 klype havsalt

2 FOR 139,NÅ ENDA STERKERE!

-20%

VEIL. 89,- PR STK

NÅ 119,NÅ 159,-

FØR 149,-

FØR 199,-

2 FOR 50,-

VEIL. 35,- PR STK

VERDENS MEST BRUKTE C VITAMIN KOMMER NÅ I 500 MG OG 1000 MG

SLIK GJØR DU: Ha alle ingrediensene i en food­ processor, og bland til en kremet masse. Rull massen ut på bakepapir. Massen rulles til ca ½ cm tykkelse. Legg massen kjølig så den setter seg. Skjær stengene ut i ønsket størrelse og pakk dem inn i matpakkepapir.

-20% NÅ 207,-

Ester-C bidrar til et normalt fungerende immunsystem, å redusere tretthet og utmattelse og til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Ester-C er patentert, dokumentert og tas spesielt godt opp i cellene. Ester-C er ­syrenøytral, høyeffektiv og virker aktiv i kroppen inntil 24 timer.

ECHINAFORCE HOT DRINK – VELDOKUMENTERT E ­ FFEKT MOT FORKJØLELSES­SYMPTOMER Echinaforce® Hot Drink inneholder ­A.Vogels orginale solhattinktur sammen med ekstrakt av fersk svarthyll som gjør produktet god på smak. Echinaforce Hot Drink har veldokumentert effekt mot forkjølelsessymptomer både forebyggende, og som tilleggs­ behandling ved symptomer på forkjølelse. Kan nytes både varm og kald! - Lindrer forkjølelsessymptomer.

FØR 259,-

-15%

NÅ 157,FØR 185,-

SUPERNATURE TART CHERRY Laget av friske, himmelske surkirsebær som har en syrlig, mørk og kraftig smak. Bland med vann, og drikk som saft eller lag en deilig påske-toddy.

TART CHERRY PÅSKETODDY INGREDIENSER: 2 ss Supernature Tart Cherry 1 ts kanel 2 ts Cocosa Sukker 3 dl eplejuice SLIK GJØR DU: Varm forsiktig opp eplejuice, Supernature Tart Cherry og k ­ ­anel. Rør inn kokosblomstsukker. Dekorer med appelsin­båter og kanelstang, og server.

ECHINAFORCE HALSSPRAY Echinaforce Halsspray inneholder ­ekstrakter fra frisk rød solhatt og salvie. A. Vogels solhattekstrakt er blant markedets aller best dokumenterte remedier mot forkjølelsessymptomer. Salvie har dokumentert effekt mot sår og irritert hals. Til sammen er solhatt og salvie en unik blanding mot forkjølelsessymptomer som sår hals og hoste. Echinaforce® Halsspray har en dokumentert trippel effekt på forkjølelse. - Lindrer vond, irritert, sår og hes hals NÅ 148,-

FØR 185,-

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

-20% 7


-25% 15mg

Foto: iStock

3mg NÅ 112,FØR 149,-

NÅ 164,FØR 219,-

FORBERED HUDEN FOR SOLING

ØKOLOGISK SOLKREM – ET SUNNERE VALG! BioSelect er en solkremserie med bland annet dictamelia, solhatt og aloe vera som beskytter og nærer huden. Sol­beskyttende krem for ­ansikt, kropp og hår. Med fotostabile og bredspektrede UVA + UVB-filtre for høy beskyttelse mot mot UV-stråler fra solen. Dictamelia og echinacea ekstrakt hindrer danning av frie radikaler og styrker hudens naturlige forsvar mot UV-skader. Aloe vera juice, rik på blant annet aminosyrer, gir næring, beroliger og mykgjør huden. Fra kr 189,-.

Betakaroten tilhører karotenoidene, en gruppe stoffer som gir farge til frukt og grønt, blant annet i gulrøtter. Sunkost naturlig betakaroten kommer fra algen Dunaliella salina og inneholder et bredt spekter av ulike karotenoider. Betakaroten brukes som forberedelse på soling, for å få en jevn brunfarge. Sunkost Betakaroten 15 mg med kobber som bidrar til normal hudpigmentering. Inneholder i tillegg vitamin C, E, selen, sink, kobber, gule­rotjuice og lykopen fra tomat. Kun 1 kapsel daglig! Produktet skal ikke brukes av barn og unge under 18 år eller av personer med med høyt nikotininntak. Sunkost Betakaroten 3 mg med naturlig betakaroten, et forstadium til vitamin A som bidrar til å opprettholde normal hud, slimhinner og syn. Kan også brukes av unge fra 11-18 år.

MEDLEMSTILBUD!

Meld deg inn i BUTIKK, SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse til 2030.

Hvert 6. gratis (gjelder Sunkost kosttilskudd*, Medox og Femarelle)

Unike medlemstilbud

Bursdagsoverraskelse

Inspirasjon til en sunnere hverdag

-20% på Cocosa, 500 ml

*unntatt økonomipakninger.

8

NÅ 159,FØR 199,-

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN, få faste fordeler:

Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Forsidefoto: iStock

LEV SUNT. LEV BEDRE.

Profile for Sunkost

Kampanje uke 14-16 Påske  

Kampanje uke 14-16 Påske  

Profile for sunkost
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded