a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Finn din butikk på sunkost.no

Kampanjeperiode 30. mars - 13. april

STYRK ­IMMUNFORSVARET

Opptil

-25%

Besøk oss på sunkost.no

KLIKK&HENT Reserver din vare på sunkost.no og hent i butikk etter 1 time.


SUNN MAT OG SNACKS I PÅSKEN

Opptil

-20%

NYHET!

KR 45,-

VEGANSK ­SJOKOLADE VGAN ­Sjokolade er vegansk, økologisk, f­airtrade,­ melkefri, soyafri og uten uten raffinert sukker. ­Finnes i 5 ulike smaker!

-15%

RENE, ØKOLOGISKE NØTTESMØR SOM SMAKER MER! Passer perfekt proteinkilde med høyt innhold av kostfiber. Helios nøttesmør passer perfekt på brødskiven, i havregrøt eller smoothie, til kaker, sauser og desserter.

LITT SULTEN ELLER LYST PÅ NOE SØTT?

SUKKERFRI SJOKOLADE FRA CHOKAY Produktene har et høyt innhold av kakao fra hele k ­ akaobønner, hele nøtter, proteiner og fiber. Vegan- og v­ egetarvennlige, gluten- og laktosefrie. Kun sjokolade, dadler, nøtter og krydder på ingredienslisten. Smaker fantastisk godt! UTZ sertifisert. For the love of people, planet and chocolate.

-15% FÅR DU IKKE I DEG NOK FRUKT OG GRØNT? Boost ­favorittmaten din med næringsrik supermat. Supermat er bra mat som låner det beste fra naturen. I likhet med annen mat er det bare å prøve seg frem, og leke med ingredienser og oppskrifter.

100% økologisk frukt: Perfekt snack på farten eller i müsli, salater og bakst. Prøv vår skivede, søte mango, våre brune aprikoser (som faktisk er den naturlige fargen til økologiske aprikoser), dadler, fiken, rosiner eller svisker.

HELIOS ØKOLOGISKE NØTTER

-15%

Helios økologiske nøtter er verken varmebehandlet eller tilsatt salt; Helios nøtter er skikkelig gode akkurat slik de er og med høyt innhold av en rekke viktige næringsstoffer. Perfekt som snacks eller til matlaging og bakst. Husk en neve nøtter om dagen! BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN - få eksklusive fordeler


STYRK IMMUNFORSVARET -20% Gjelder hele serien

ESTER-C - ET AV VERDENS MEST SOLGTE C-VITAMINER Ester-C er et patentert C-vitamin med ­dokumentert, effektivt opptak. Ester-C er vist aktiv i kroppens celler i inntil 24 timer. Effekten er godt dokumentert over ­flere tiår. Ester-C har vært på det norske ­markedet i over 30 år.

SAMBUCOL – GOD FOR ­IMMUNSYSTEMET Sambucol Original er et natur­ produkt fremstilt av svarthyll. Svarte ­hyllebær inneholder noen av de sterkeste antioksidantene som forekommer i naturen, og kan brukes som støtte til et normalt immun­system. Sambucol brusetabletter smaker godt og er enkelt å innta.

-20%

NÅ 183,FØR 229,-

NÅ 103,FØR 129,-

BOOST IMMUN­FORSVARET MED 1000 MG VITAMIN C

MOT SÅR OG ­IRRITERT HALS

Vitamin C er godt for immunforsvaret og for huden. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon og til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Sunkost vitamin C er syrenøytral og dermed skånsom for magen.

Halssprayen inneholder ekstrakter fra frisk rød solhatt og salvie. Salvie har dokumentert effekt mot sår og irritert hals. Til sammen er solhatt og salvie en unik blanding mot for­ kjølelsessymptomer som sår hals og NÅ 151,hoste. FØR 189,-

-20% + HVER 6. GRATIS

for medlemmer

NÅ 151,FØR 189,-

ØKOLOGISK GRØNNSAKSCHIPS! 100% økologisk rotfruktchips, sprø og smakfull! Kommer i tre ulike varianter. Inneholder blant annet ­pastinakk, rød­beter, gulrot, søtpotet og chi oggia-beter. Kun hos Sunkost.

NÅ 127,FØR 159,-

HUSK Å TA D-VITAMINER Naturlig vitamin D3 i små kapsler som er lette å svelge. D-vitamin bidrar til immunsystemets normale funksjon. D-vitamin er et fettløselig vitamin og må inntas med noe fett for å kunne tas opp, dette er grunnen til at D-vitaminet i D-Pearls er oppløst i kaldpresset olivenolje. Halal- og koshersertifisert.

-20%

-20% NÅ 153,FØR 191,-

ECHINAFORCE HOT DRINK Inneholder A.Vogels orginale solhatt­ tinktur sammen med ekstrakt av fersk svarthyll som gjør produktet god på smak. Echina­force Hot drink har ­veldokumentert effekt mot for­kjølelsessymptomer både fore­ byggende, og som tilleggsbehandling ved symptomer på forkjølelse. Kan nytes både varm og kald!

BIO LIFE ­SUPER BETAKAROTEN

3 FOR

120,-

-20%

Et bredspektret produkt med vitaminer, ­mineraler, anti­oksidanter, ­naturlig beta­ karoten og ekstrakter fra alger, blomster og grønnsaker. Kan bidra til naturlig hudpigmentering og beskyttelse mot oksidativt stress, bl.a. ved soling.

Meld deg inn i kundeklubben i BUTIKK, på SUNKOST.NO eller send SUNKOST + din e-postadresse som sms til 2030

-25% NÅ 224,FØR 299,-


Aroma diffuser til eteriske oljer. Skaper en SPA-følelse i hjemmet og frisker opp tørr luft. Kr 489,-

NÅ 67,FØR 84,-

-20% KR 34,-

KR 59,-

-10%

Aqua Oleum er en serie Gjelder hele med eteriske oljer av serien høyeste kvalitet og renhet. Oljene er produsert av viltvoksende- eller økologisk dyrkede planter. I Aqua Oleum serien finnes også vegetabilske, kaldpressede baseoljer, for utblanding av de eteriske oljene, og ferdigblandede massasjeoljer klare til bruk.

SUNNERE PÅSKEVALG Sukrin Chocolat Mousse, fantastisk god sjokolademousse uten tilsatt sukker - kun 85 kalorier pr porsjon. Sukrin-Sirup Gold, sunnere sirup - perfekt til baking og ­mat­laging. Sukrin-Sirup Maple, smaker nydelig lønnesirup - perfekt på pannekakene. Sukrin Marsipan, sunnere marsipan uten tilsatt sukker.

MEDLEMSTILBUD! Meld deg inn i kundeklubben i butikk, på sunkost. no eller send SUNKOST + din e-postadresse som sms til 2030

-25% NÅ 232,Før 309,-

+ HVER 6. GRATIS for medlemmer

KLIKK&HENT Reserver din vare på sunkost.no og hent i butikk etter 1 time.

MEDOX – EN NATURLIG DEL AV HVERDAGSHELSEN Medox er basert på de virkningsfulle antocyanene som finnes i skallet til blåbær og solbær, hele 80 mg per kapsel. Medox kan styrke immunforsvaret og lindre ­forkjølelsesessymptomer.

Finn din butikk på sunkost.no

Produktutvalget kan variere i våre butikker. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer. Forsidefoto: iStock

RENE ETERISKE OLJER, BASE­OLJER OG MASSASJE­ BLANDINGER

KR 84,-

Profile for Sunkost

Kampanje uke 14-15  

Kampanje uke 14-15  

Profile for sunkost
Advertisement