Page 2

Ned i vekt Nytt år og nye muligheter! Ukene etter jul er den tiden på året da flest ­nordmenn ø ­ nsker å gå ned i vekt. Dette kan være vanskelig for alle og enhver, men det finnes et utvalg av forskjellige m ­ etoder og ­produkter for å hjelpe oss i gang. Skal du ha mulighet til å lykkes må du finne metoden som passer best for deg og din livsstil. Hos Sunkost får du hjelp til dette.

Fiber fra konjakrot

Tips!

Star t dietten med en rensekur!

Atkinsdietten

Kr 199,-

Chilli Burn

Metode 1: Øk forbrenningen Prinsippet er enkelt – sterkt krydder setter i gang systemet! Når vi øker forbrenningen så brenner vi kalorier fra fett, karbo­ hydrater og proteiner.

FRA

KaloriFORBRENNING

219,-

Grønn kaffe-­ bønne Detox

NOKAdietten

Chili Burn er basert på grønn te, spansk pepper, krom samt magnesium og B-vitaminer. Chili Burn inneholder mikroplantestoffene capsaicin og ­epigallocatechin som er spesielt gode til å kickstarte forbrenningen. Chili Burn 60 tab, kr 219,- (før 263,-) Chili Burn 120 tab, kr 379,- (før 424,-)

Metode 3: Lavkarbo Lavkarbodietter har vært populære de senere årene. ­Metoden går ut på å redusere i­nntaket av karbohydrater og istedenfor spise mer proteiner og fettholdig mat. ­Ønsker du rask vektnedgang er det hensiktsmessig­å spise h ­ ovedsakelig kjøtt, fisk, egg og noen typer grønn­ saker. Ved å redusere inntaket av karbohydrater til

Metode 2: Appetittkontroll Alle vet at det er viktig å tenke på hvor mye man spiser når man skal gå ned i vekt. Men, det er lettere sagt enn gjort, og mange har vel ønsket seg mer viljestyrke når kampen om å gå ned kiloene er i gang. Det finnes produkter som kan hjelpe med dette.

under 20g per dag, vil kroppen etter hvert forbrenne fett istedenfor karbohydrater, noe som kalles «ketose». Når man har nådd sitt mål og ønsker å opprettholde vekten er det naturlig å gradvis innføre karbohydrater tilbake i kost­ holdet. FRA

Atkins

349,-

25,-

Atkins metoden er blant de eldste og mest etablerte lavkarbometodene. Atkins­ produkter med lavt karbohydratnivå er gode hjelpemidler til en moderat reduksjon av karbohydrater i kostholdet, og er alternative produkter for å øke gjennomførbarheten av en kostholdsendring. Det totale energiinntak bør fordeles på fire til fem måltider inkludert frokost og mellommåltider i løpet av dagen, og det anbefales 3 hovedmåltider (frokost, lunsj og middag) samt 1-2 mellommåltider etter behov. Atkins Advantage barer er gode og sunne mellommåltider, og kan bidra til en god fordeling av energien gjennom dagen. Atkins Endulge barer er gode og karbofattige alternativer til sjokolade når du vil kose deg ekstra.

Reduser sultfølelse og søtsug Konjak er et godt hjelpemiddel for deg som skal gå ned i vekt. Den gjør deg mindre sulten, reduserer søtsuget og setter fart på fordøyelsen. Hovedingrediensen i KONJAK er et kostfiber (glucomannan) som blir utvunnet av roten på konjac planten. Glucomannan bidrar til vekttap, når det inntas som en del av en energiredusert diett. EU godkjent helsepåstand.

Atkins Endulge, kr 25,- Atkins Advantage, kr 38,-

Konjak, kr 349,- (før 399,-)

Kampanjeperiode 6. – 25. januar

Prøv også: Detox te fra Pukka Kr 53,-

Forbrenningste fra Kloster Kr 88,-

Brødmiks med lavt karbohydrat innhold fra Funksjonell mat Kr 51,-

Multivitaminer fra Sunkost – Grunnpakke med ­vitaminer og mineraler Kr 229,-

Knekkebrød og müsli med lavt karboinnhold fra Atkins

Kr 53,-

Kr 60,Kr 68,-

Kr 144,-

Kr 69,-

Naturlig sukker­ erstatning med god smak:

Sunnere Sjokoladekake som er rask og enkel å lage:

• påvirker ikke blodsukkeret

• høyt kostfiberinnhold

• har 0 kalorier

• glutenfri • lavt kaloriinnhold Kr 59,-

Sunkost Vekt og Treningsguide  

Få maks effekt av treningen, og finn metoden som passer deg best når du skal ned i vekt.