Page 1

Der er tale

re.

tige udøve

eget dyg om nogle m

Dansk cheerleading Forbund

Cheerleading som konkurrencesport og VM i cheerleading 2011


Cheerleading som konkurrencesport og VM i cheerleading 2011

Cheerleading er en hastigt voksende idræt i Danmark og i udlandet. De fleste forbinder imidlertid udelukkende cheerleading med piger, der danser og optræder på stadion og til sportskampe. Den form for cheerleading som forbundet repræsenterer er meget mere og andet end det: det er en seriøs konkurrencesport, for både piger og drenge, som indeholder elementer som springymnastik, stunts, dans, kast og akrobatik.

sPONSORATER

I forbindelse med turen til USA søger vi sponsorater til vores to landshold. Sponsorater skal være med til at dække bl.a. udgiften til træningstøj og uniform til konkurrencen. Herudover søger vi sponsorater til at hjælpe med udgifterne til selve rejsen og træningen. Vores forventede udgifter er som følger: Uniform og træningstøj

Sporten vokser kraftigt på landsplan og rundt om i verden, og seneste nyt er, at sporten er på vej til at blive optaget som olympisk disciplin. Det internationale forbund (ICU, se www.cheerunion.org) har nu 95 medlemslande, og afholder hvert år VM i Disney World, Florida, hvor der deltager 15.000 udøvere fra hele verden. Konkurrencen bliver vist live på ESPN over to dage. VM afholdes næste gang den 28-30/4 2010 i Disney World, Orlando, Florida.

Det første landshold i cheerleading

Dansk Cheerleading forbund har som nævnt netop for første gang nogensinde udtaget 48 udøvere, både kvinder og mænd, til to landshold, som skal repræsentere Danmark ved VM i Orlando i april 2011. Der er tale om nogle meget dygtige udøvere, som blandt andet er dygtige springymnaster, dansere og stuntere. På holdet med både kvinder og mænd er der mange udøvere fra Nordjylland, men der er også udøvere fra Århus og Sjælland. På holdet, som kun består af kvinder, er der en stor gruppe af udøvere fra Århus, men på der er også udøvere fra Randers, Aalborg, Frederikshavn og Sjælland. Holdene bliver trænet af Carina Lundø og Kathrine Rasmussen, men der er ligeledes tilknyttet en amerikansk træner og en amerikansk koreograf fra til begge hold.

DKK. 75.000

Rejse, ophold, konkurrence DKK. 425.000

SPONSORATER OG MULIGHEDER:

Hovedsponsorat til DKK 15.000 • Show(s) til passende arrangement/event af landsholdsudøverne. • Billetter/indgang til DM i cheerleading den 2/4 i Elro Arena, Randers, til et aftalt antal personer. • Reklame/banner til DM i cheerleading den 2/4 i Elro Arena, Randers. • Reklame på udøverne. Sponsorat af en udøvertil DKK 5.000 • Billetter/indgang til DM i cheerleading den 2/4 i Elro Arena, Randers, til et aftalt antal personer. • Reklame/banner til DM i cheerleading den 2/4 i Elro Arena, Randers. Andre beløb og muligheder kan selvfølgelig aftales. Med venlig hilsen Dansk Cheerleading Forbund Kontakt: Liv Uggerhøj, 20895439, livuggerhoej@hotmail.com

DCA-cheer  

Sponsorbrochure for Landsholdet i cheerleading