Page 1

exemplar gratuit

Cele mai mari

ANSAMBLURI REZIDENTIALE din Zona de Sud

Achiziționarea unei locuințe acum mult mai rapidă și mai accesibilă

APARTAMENTE CU

FINANțARE

INCLUSĂ

Credit24h.ro

CASE / VILE la preţuri

de apartament

E TIMPUL SĂ AI

CASA TA!


Credit24h.ro

4

Achiziţionarea unei locuinţe mult mai rapidă şi mai accesibilă, fără comision

E timpul să ai casa ta ! 6

Ansambluri rezidenţiale din Zona de Sud

Îndrãzneste sã îti îndeplinesti visurile!

APARTAMENTE CU FINANŢARE INCLUSĂ LASĂ EXPERŢII NOȘTRI SĂ ÎŢI GĂSEASCĂ CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE CREDIT

PRIMA CASĂ

CREDIT

IPOTECAR

28

Case / Vile la preţ de apartament

Dezvoltator 30 Direct website dedicat dezvoltatorilor imobiliari

CREDIT

IMOBILIAR

*Prezentul material publicitar nu are caracter angajant pentru SudRezidential Broker SRL. În special acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate şi poate fi supusă plăţii unor taxe sau comisioane.

Adresa: Șoseaua Olteniţei nr.15-15A (intrare Popești-Leordeni) Telefon: 0731.011.600; E-mail: office@sudbroker.ro

* în condiţii de eligibilitate standard

DirectDezvoltator.ro

În ultimii ani, piaţa imobiliară a trecut de la agonie la extaz, de la boom imobiliar la criza imobiliară, datorită mai multor factori, unii de natură obiectivă, iar alţii de natură subiectivă. Nimeni nu mai avea încredere că totuşi lucrurile se vor stabiliza şi vor intra pe un trend ascendent. În ultimii 6 ani, nu a fost niciodată mai simplu, mai ieftin şi mai uşor să devii proprietar, decât acum. “Este timpul să ai casa ta!” nu este doar un simplu îndemn, ci mai degrabă o declaraţie în spatele căreia se află o serie de evenimente, care au marcat puternic piaţa imobiliară şi au făcut-o accesibilă tuturor în această perioadă. În primul rând, notăm faptul că suntem la un minimum istoric al dobânzii de referinţă practicată de BNR. Acest fapt are o importanţă fundamentală asupra dobânzilor pentru creditele în lei, care s-au transformat din iluzie în realitate. Toate acestea împreună cu prognozele economice favorabile, ne fac să credem că anul 2014 va fi anul „acţiunii”, anul celor care sunt activi, în comparaţie cu anul 2013, un an bun şi „norocos”, din perspectiva stabilizării preţurilor. Mii de oferte imobiliare invadează

piaţa zilnic prin diferite canale de comunicare, noi şi noi proiecte rezidenţiale ies la rampă aproape în fiecare săptămână. Investiţii de milioane de Euro prind contur de parcă am fi înainte de criză. Oriunde te uiţi găseşti o promoţie interesantă sau un ansamblu care oferă un discount considerabil, menit să-ţi atragă atenţia asupra produselor imobiliare aflate la vânzare. Negocierea preţurilor a devenit dintr-o dată mult mai simplă. Lăsând la o parte această frenezie a construcţiilor, care în accepţiunea noastră este extrem de benefică pentru România, trebuie să spunem că niciodată nu a fost mai uşor să cumperi o locuinţă. Preţurile de anul acesta sunt la un punct de cotitură cu care nu ştim dacă ne vom mai întâlni. Datorită acestor motive, te invităm să devii parte din această categorie, a celor care au decis că e timpul să aibă propria casă. Te aşteptăm cu drag la oricare dintre birourile SudRezidential.ro să descoperi cât este de uşor să achiziţionezi o locuinţă nouă.


4

SudRezidential.ro

SudRezidential.ro

5

Achiziţionarea unei locuinţe mult mai rapidă şi mai accesibilă Credit24h.ro

este Divizia Financiară a Companiei SudRezidential.ro, mai exact departamentul care se ocupă cu partea cea mai delicată a unei tranzacţii imobiliare respectiv asigurarea finanţării tranzacţiilor imobiliare din cadrul SudRezidential.ro, dar şi de derularea şi medierea relaţiei cu băncile care acordă credite pentru locuinţe şi nu numai. Merită îndeosebi menţionat faptul că această divizie este formată dintr-o echipă de specialişti financiari cu o vastă experienţă în domeniul bancar, ce vă stau la dispoziţie pentru a vă consilia spre cea mai potrivită ofertă de creditare de pe piaţă. Ofertă ce se va plia perfect nevoilor dumneavoastră.

Primul pas pentru achiziţionarea unei locuinţe este scoringul bancar şi testul de eligibilitate care priveşte bonitatea dumneavoastră, pe care Credit24h.ro le oferă gratuit tuturor clienţilor SudRezidential.ro pentru a afla suma maximă care poate fi împrumutată de la bancă. Următoarea etapă este alegerea celei mai potrivite oferte conform necesităţilor urmată de pre-aprobarea financiară, privind veniturile dumneavoastră, pe care Credit24h.ro o va face în cel mai scurt timp posibil. Pregătirea dosarului cu toate documentele necesare va fi realizată exclusiv de către experţii Credit24h.ro. Odată ce toţi aceşti paşi au fost parcurşi, urmează etapa favorită a tuturor clienţilor noştri şi anume selectarea locuinţei şi semnarea actelor privind achiziţia viitorului cămin.

Centrul Imobiliar SudRezidential.ro Credite Prima Casă

Credite Persoane Juridice

Credite Ipotecare

Leasing Imobiliar

Credite BPL

Credite Imobiliare

- Credite Prima Casă - Credite Ipotecare - Credite Imobiliare

Adrian Pandelescu Director Credit24h.ro 0731.111.600

- Credite BPL - Credite Persoane Juridice - Leasing Imobiliar

Ecaterina MINCU

Director Centru Imobiliar 0732.093.548

vă oferă o gamă completă de servicii prin coordonarea tuturor departamentelor (Departamentul de Vânzări, Divizia Financiară, Departamentul Juridic, Departamentul de Relaţii cu Clienţii şi cu Dezvoltatorii Imobiliari), dar şi relaţia cu toate entităţile implicate în acest proces: instituţii bancare, notariate, evaluatori imobiliari, auditori energetici etc. Centrul Imobiliar SudRezidential.ro vă asigură liniştea de care aveţi nevoie atunci când vă aflaţi într-o tranzacţie imobiliară. Procesarea documentelor locuinţelor propuse spre vânzare, pregătirea dosarelor complete pentru bancă, verificarea actelor, evaluarea imobilelor, redactarea contractelor de rezervare, întocmirea promisiunii de vânzare-cumpărare, programarea şi stabilirea datelor pentru momentul final al vânzării sunt doar câteva dintre lucrurile pe care centrul imobiliar le îndeplineşte cu succes. Acest sistem pregăteşte întregul proces de vânzare, menit să vă aducă linişte, siguranţă şi nu în ultimul rând, comoditate. Rolul meu este să mă asigur personal, în fiecare zi, împreună cu echipa mea, că totul decurge aşa cum ar trebui şi că toate aceste departamente lucrează şi preiau grijile dumneavoastră, astfel încât să vă bucuraţi de acest moment important al vieţii, momentul în care deveniţi proprietari.


6

SudRezidential.ro

VISTA REZIDENTIAL BERCENI

725 Euro/mp

SudRezidential.ro

BERCENI

7

Bulevardul Metalurgiei

propuneri de amenajare

Vista Rezidenţial Berceni este primul ansamblu rezidenţial din Zona de Sud a Bucureştiului la baza căruia stă un concept unic şi îndrăzneţ, care va uimi şi va captiva atenţia mult timp de acum încolo şi care îşi va dezvălui uşor uimitoarea identitate elegantă şi inovatoare, surprinzând prin echilibru, stil şi funcţionalitate perfectă. “Confort, rafinament şi inovaţie”. Cele trei cuvinte care formează motto-ul acestui concept imobiliar surprind cele mai importante atribute. Pe măsură ce proiectul se va contura, depăşind limitele banalului cu care v-aţi obişnuit, vor fi mult mai multe de adăugat.

Laurenţiu BUTILICĂ Manager Proiect 0733.670.178

Este primul proiect rezidenţial care va dispune de o promenadă comercială ce va reuni brand-uri de renume şi o serie de facilităţi pentru rezidenţi, dar şi pentru invitaţii acestora.

24 blocuri de unităţi 1000 locative diverse spaţii 100 magazine

promenadă comercială transport gratuit către metrou

locuri de parcare incluse în preţ

GARSONIERE

21.500 Euro preţuri începând de la:

TVA 5% INCLUS

2 CAMERE

32.500 Euro preţuri începând de la:

TVA 5% INCLUS

3 CAMERE

57.000 Euro preţuri începând de la:

TVA 5% INCLUS

www.VistaRezidential.ro


7

SudRezidential.ro

STUDIO PLUS Residence Berceni Metalurgiei

SudRezidential.ro

9

blocuri Soș. Berceni

B-dul Alexandru Obregia

202, 232

73, 313

Apărătorii Patriei

125

Soș. Berceni

B-dul Metalurgiei

Piața Sudului

Drumul Cheile Turzii

384 unitĂȚi locative

Strada Turnu Magurele

8

74, 202, 232, 312

B-dul Metalurgiei

Dimitrie Leonida

STUDIO PLUS RESIDENCE METALURGIEI

125, 141, 220 232, 312 141, 202 220

0% COMISION

Imobilele din cadrul ansamblului oferă varietate, spaţii concepute și realizate după înalte standarde de calitate și confort, menite să satisfacă toate categoriile de clienţi. Apartamentul se poate personaliza după bunul plac, dacă rezervarea acestuia se face din timp.

GARSONIERE

preţuri începând de la:

26.000 Euro TVA 5% INCLUS

Ansamblul beneficiază de o poziţie excelentă, fiind amplasat la intersecţia dintre Șoseaua Berceni și Bulevardul Metalurgiei (Sector 4).

LA DOAR 2 MINUTE DE STATIA DE METROU ,

Dragoş DUMISTRĂCEL Manager Proiect 0730.343.698

Dimitrie Leonida www.StudioPlusResidence.ro

2 CAMERE

preţuri începând de la:

43.000 Euro TVA 5% INCLUS

3 CAMERE

preţuri începând de la:

52.000 Euro TVA 5% INCLUS

Toate apartamentele dispun de parcare gratuită.

propuneri de amenajare


10

SudRezidential.ro

SudRezidential.ro

11

propuneri de amenajare

ALLEGRA

Amplasat la numai 100 de metri de staţia de metrou Dimitrie Leonida, proiectul imobiliar dezvoltat sub numele de Allegra Residence Berceni propune una dintre cele mai bune și mai inovative soluţii locative din Zona de Sud. Veţi aprecia cu siguranţă acest ansamblu atât datorită amplasamentului ideal, compartimentărilor excelente dar și a gradului înalt de finisare interioară (cu posibilitate de personalizare) a apartamentelor. www.DirectDezvoltator.ro

RESIDENCE preţuri începând de la:

0% COMISION

650 ¤/mp GARSONIERE preţuri începând de la:

16.000 EURO T.V.A. 5% INCLUS

2 CAMERE preţuri începând de la:

Stelian GRIGORE Manager Proiect 0724.205.825

23.000 EURO T.V.A. 5% INCLUS

3 CAMERE preţuri începând de la:

30.000 EURO T.V.A. 5% INCLUS

BONUS

loc de parcare

Apartamente moderne lângă stația de metrou Dimitrie Leonida


12

SudRezidential.ro

SudRezidential.ro

13

CORVARIS

0% COMISION

Residence www.CorvarisResidence.ro

GARSONIERE

propuneri de amenajare preţuri începând de la:

19.900 Euro

2 Camere

TVA 5% INCLUS

preţuri începând de la:

31.900 Euro

3 Camere George JULIAN Manager Proiect 0731.308.398

TVA 5% INCLUS

preţuri începând de la:

54.500 Euro TVA 5% INCLUS

Locuri de parcare incluse în preT

Un proiect imobiliar își măsoară succesul după mai multe criterii, dar dacă ajunge la cea de-a zecea locaţie, înseamnă că este cu adevărat căutat și apreciat, în aceiași măsură de cei care locuiesc în prezent în aceste proiecte imobiliare, dar și de cei care sunt în căutarea unei locuinţe noi. Corvaris Residence 10 este un mega proiect rezidenţial amplasat în zona de sud a capitalei, la o distanţa de 500 de metri faţă de staţia de metrou Dimitrie Leonida. Dezvoltatorul oferă posibilitatea oricărui client ce achiziţionează un apartament în cadrul ansamblului, să personalizeze interiorul acestuia după propriul gust.


14

SudRezidential.ro

REZERVĂ ACUM ŞI PRIMEŞTI NOUA TA CASĂ MOBILATĂ

CONFORT URBAN

Residence Rahova

de la

670 Euro/mp

TVA 5% INCLUS

AM ADUS CONFORTUL LA TINE ACASĂ MIJLOACE DE TRANSPORT LOCURI DE JOACĂ pentru copii GRĂDINIȚĂ ȘI AFTERSCHOOL SPAȚII COMERCIALE

23.900 EURO TVA 5% INCLUS

2 CAMERE

32.500 EURO

GRATUIT

3 CAMERE

spaȚii verzi Și de relaxare

REZIDENŢI

45.000 EURO

supraveghere video permanentĂ

CONFORT URBAN www.ConfortUrban.ro

LOCURI DE PARCARE Asigurate Manager Proiect 0726.171.129

Prima CasĂ ta

GARSONIERE

TRANSPORT

TEREN DE SPORT

Gina FRUNZĂ

Confortabil pentru

TVA 5% INCLUS

TVA 5% INCLUS


16

SudRezidential.ro

SudRezidential.ro

2 CAMERE 30.000 Euro 3 CAMERE 57.500 Euro TVA 5% INCLUS

preţuri începând de la:

TVA 5% INCLUS

0% COMISION

„Un proiect rezidențial de anvergură, conceput să răspundă perfect cerințelor actuale ale pieței imobiliare, ce aduce o serie de noutăți în conceperea spațiilor locative, echilibrat ca și funcționalitate, foarte bine poziționat față de punctele de interes major și cu acces rapid la mijloacele de transport în comun. ˝

propunere de amenajare

Lucian PÂRVULET, Manager Proiect 0727.175.861

17


18

SudRezidential.ro

SudRezidential.ro

Classic Transformã –ti visul

în realitate!

propunere de amenajare

www.GamaResidence3.ro

0% COMISION

Mihnea DUMISTRĂCEL Manager Proiect 0721.947.202

Noul proiect Classic Residence Berceni dispune de o suprafaţă de teren de 12.000 mp și este amplasat pe Șoseaua Olteniţei, fiind înconjurat de mari magazine, centre comerciale, unităţi de învăţământ sau puncte de interes major. Vă invit să descoperiţi unul dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare în care cu siguranţă veţi găsi imobilul pe care vi-l doriţi.

Garsoniere 27.500 EURO 2 camere 41.500 EURO 3 camere 65.500 EURO preţuri începând de la:

preţuri începând de la:

preţuri începând de la:

TVA 5% INCLUS TVA 5% INCLUS TVA 5% INCLUS

19


20

SudRezidential.ro

BROWN RESIDENCE 5

SudRezidential.ro

21

4 VIVA RESIDENCE

Contact birou dezvoltator 0726.138.984

GARSONIERE preţuri începând de la:

19.500 EURO TVA 5% INCLUS

2 camere preţuri începând de la:

0% COMISION

25.500 EURO TVA 5% INCLUS

0% COMISION

3 camere preţuri începând de la:

Contact birou dezvoltator 0724.205.825

Brown Residence 5 continuă seria proiectelor deja existente sub această marcă, respectând cu stricteţe atât arhitectura modernă cât și compartimentarea folosită anterior. Pentru a ne asigura de același succes, am ales să urmăm exact cerinţele dumneavoastră, respectiv să construim locuinţe decomandate, spaţioase, cu multă lumină naturală, balcoane largi, oferind viitorilor proprietari posibilităţi variate de personalizare a apartamentelor. Locurile de parcare sunt incluse în preţ. preţuri începând de la:

preţuri începând de la:

preţuri începând de la:

Garsoniere duble

2 camere

3 camere

27.000 €

35.500 €

TVA 5% INCLUS

TVA 5% INCLUS

propuneri de amenajare

52.000 €

TVA 5% INCLUS

57.500 EURO TVA 5% INCLUS

Dezvoltatorii proiectului Viva Residence lansează cel de-al 4-lea proiect imobiliar, ce vine să completeze seria ansamblurilor de succes Viva, într-un mod mult mai amplu decât până acum. Aceștia ne promit un mega ansamblu rezidenţial, cu multiple facilităţi și o serie de îmbunătăţiri majore, menite să aducă un plus de valoare acestui concept imobiliar extrem de căutat de către clienţii SudRezidential.ro. Toate apartamentele dispun de parcare gratuită.

www.BrownResidence.ro

www.VivaResidence.ro


22

SudRezidential.ro

SudRezidential.ro

SUD GARDEN Residence Contact birou dezvoltator - 0721.827.390 Ansamblul rezidenţial Sud Garden Residence este un proiect dinamic și bine conceput din Zona de Sud a capitalei, care se desfășoară pe o suprafaţă de 7.700 mp. Compus din 7 blocuri cu un regim de înălţime D+P+4 etaje, ansamblul oferă un grad ridicat de confort și intimitate. Apartamentele disponibile au compartimentări ingenioase și suprafeţe generoase, gândite special pentru a mulţumi și cele mai exigente cerinţe din piaţa imobiliară bucureșteană. Pentru fiecare apartament există opţiunea optimizării și a personalizării. Locul de parcare este oferit gratuit fiecarui apartament.

0% COMISION

GARSONIERE 16.500 Euro 2 camere 25.900 Euro 3 camere 62.500 Euro TVA 5% INCLUS

preţuri începând de la:

TVA 5% INCLUS

preţuri începând de la:

TVA 5% INCLUS

preţuri începând de la:

Garsoniere preţuri începând de la:

HAPPY HOME Residenc e Berc eni

locurile de parcare sunt incluse în preţ

Conceptul care stă la baza proiectului rezidenţial Happy Home Residence Berceni 2 înglobează o serie de facilităţi menite să ofere clientului aflat în căutarea unei locuinţe noi, un adevărat cămin, confortabil și spaţios, compartimentat excelent și amplasat într-o locaţie deosebită cu acces rapid la mijloacele de transport în comun (inclusiv la metrou Dimitrie Leonida).

26.500 ¤

TVA 5% INCLUS

2 camere preţuri începând de la:

35.000 ¤

TVA 5% INCLUS

3 camere preţuri începând de la:

39.000 ¤ TVA 5% INCLUS

www.SudRezidential.ro

0% COMISION

Contact birou dezvoltator - 0731.223.432 propunere de amenajare

www.DirectDezvoltator.ro

23


24

SudRezidential.ro

SudRezidential.ro

25

www.DirectDezvoltator.ro

0% COMISION

APOLLO RESIDENCE

0% COMISION

Contact birou dezvoltator - 0732.933.128 Aerisit și foarte bine poziţionat, noul Apollo Residence 2 dispune de numeroase spaţii verzi și locuri de joacă completate cu spaţii de relaxare și alei pietonale ce înconjoară interiorul complexului ca într-o oază de verdeaţă unde te vei simţi cu adevărat acasă.

Experienţa acumulată se reflectă în calitatea şi atractivitatea proprietăţilor oferite.

GARSONIERA preţuri începând de la:

23.000 ¤ 2 CAMERE

www.ApolloResidence.ro

GARSONIERE

preţuri începând de la:

27.500 ¤

preţuri începând de la:

28.500 Euro

3 CAMERE

TVA 5% INCLUS

2 CAMERE

56.000 ¤

preţuri începând de la:

44.000 Euro 3 CAMERE

preţuri începând de la:

propuneri de amenajare

TVA 5% INCLUS

preţuri începând de la:

53.000 Euro TVA 5% INCLUS

Locuri de parcare incluse în preT

Contact birou dezvoltator - 0727.547.680

Întregul proiect se adresează familiilor tinere aflate în căutarea unei locuinţe noi, care trebuie să răspundă cerinţelor lor din toate punctele de vedere: posibilitatea de a interveni asupra modului în care se finisează apartamentul ales, amplasare foarte bună cu acces rapid la mijloacele de transport în comun, aproape de punctele de interes major, mari centre și galerii comerciale, acces facil la unităţi de învăţământ sau unităţi spitalicești și nu în ultimul rând locuri de parcare gratuite.

propunere de amenajare


26

SudRezidential.ro

SudRezidential.ro

Solé RESIDENCE

Astrelor

3

Un complex special de vile în care eleganţa liniilor arhitecturale se combină cu funcţionalitatea spaţiilor interioare și cu dinamica decorului. Aceste imobile au un regim de înălţime redus (parter + etaj + pod) și curte în proprietate, la preţuri de apartament.

R E S I D E N C E preţuri începând de la:

Apartamente 2 camere

38.500 Euro TVA 5% INCLUS

preţuri începând de la:

Apartamente 3 camere

43.500 Euro TVA 5% INCLUS

0%

COMISION

27

Astrelor Residence 3 a fost conceput să ofere rezidenţilor săi mai mult decât un simplu apartament iar grija cu care a fost gândit și pus în practică, atenţia deosebită acordată compartimentării interioare a imobilelor, funcţionalitatea excelentă a întregului ansamblu precum și posibilitatea de a personaliza interiorul apartamentului achiziţionat sunt motive întemeiate să spunem că Astrelor Residence 3 îndeplinește toate cerinţele pieţei imobiliare actuale și ne prezintă una dintre cele mai bune oferte imobiliare din Zona De Sud.

Contact birou dezvoltator - 0722.478.920

www.SudRezidential.ro

www.DirectDezvoltator.ro 3 CAMERE

0% COMISION

65.000 € TVA 5% INCLUS

Contact birou dezvoltator - 0723.575.715

4 CAMERE

70.000 € TVA 5% INCLUS


28

SudRezidential.ro

SudRezidential.ro

CASE/VILE LA PRET DE APARTAMENT fără comision, direct de la dezvoltator Nova Residence Vă prezentăm un proiect deosebit, ce reprezintă soluţia ideală pentru persoanele moderne, care doresc să beneficieze din plin de avantajele orașului, dar și de posibilitatea de a evada din atmosfera specifică unei metropole și să locuiască într-o zonă verde, liniștită.

My Home Villas - ansamblu rezidenţial de vile înșiruite cu regim de înălţime P + 1E + Pod, cu 3 și 4 camere și acces din Șoseaua Olteniţei sau Șoseaua Berceni, suprafeţe între 81 mp si 92 mp, curte de 40 mp, branșate la utilităţi, contorizate individual, finisaje la alegere cu posibilitatea de a fi personalizate, loc de parcare inclus.

Solé Residence Berceni Un ansamblu deosebit ca și conţinut deoarece oferă spre vânzare un produs imobiliar foarte interesant dar și foarte căutat în această perioadă, respectiv imobile tip vilă, având un regim de înălţime redus (parter + etaj + pod) și teren în proprietate, la preţuri de apartament.

Prioritar Residence Villas, ansamblu rezidenţial situat în Popești cu acces din Șoseaua Olteniţei format din vile cu 4 camere, P + 1E + Pod și pivniţă , suprafaţă utilă 92 mp + curte amenajată 50 mp. Branșate la toate utilităţile orașului, contorizare separată, finisaje la alegere și loc de parcare inclus.

Suprafaţă utilă

105 mp

Suprafaţă curte

20 mp

Număr camere

3

Stadiul construcţiei An construcţie

la cheie 2014

65.000 EURO TVA 5% INCLUS

Suprafaţă utilă

81 mp

Suprafaţă curte

40 mp

Număr camere

3

Stadiul construcţiei An construcţie

la cheie 2014

65.000 EURO TVA 5% INCLUS

Suprafaţă utilă

103 mp

Suprafaţă curte

40 mp

Număr camere

3

Stadiul construcţiei An construcţie

la cheie 2013

65.000 EURO TVA 5% INCLUS

Suprafaţă utilă

92 mp

Suprafaţă curte

50 mp

Număr camere

4

Stadiul construcţiei An construcţie

la cheie 2013

70.000 EURO TVA 5% INCLUS

29

CASE/VILE LA PRET DE APARTAMENT fără comision, direct de la dezvoltator Trend Residence este un ansamblu rezidenţial format din vile tip duplex, cu regim de înălţime P + 1E + Pod, compuse din 3 camere cu o suprafaţă utilă de 90 mp și teren propriu de 100 mp. Poziţionarea vilelor este excelentă, având acces facil din Șoseaua Olteniţei, fiind branșate la utilităţile orașului, contorizate individual. Se oferă spre vânzare finisate „la cheie”.

Sunny Residence Villas Fiecare vilă se oferă spre vânzare cu o suprafaţă de teren în proprietate. Astfel curtea fiecarei vile este împrejmuită și dispune de un loc de parcare amenajat. Fiind amplasat într-o zonă nouă în continuă dezvoltare, complexul este branșat la toate utilităţile.

Apusului Villas, complex rezidenţial nou format din vile cu 4 camere, P + 1E + Mansarda locuibilă, compartimentare modernă, suprafaţă utilă de 113 mp, curte amenajată de 60 mp. Noutatea acestor vile constă în posibilitatea personalizării finisajelor interioare dintr-un catalog cu diferite culori și modele.

Suprafaţă utilă

90 mp

Suprafaţă curte

100 mp

Număr camere

3

Stadiul construcţiei

la cheie 2014

An construcţie

74.000 EURO TVA 5% INCLUS

Suprafaţă utilă

95 mp

Suprafaţă curte

50 mp

Număr camere

4

Stadiul construcţiei

la cheie 2014

An construcţie

76.000 EURO TVA 5% INCLUS

Suprafaţă utilă

113 mp

Suprafaţă curte

60 mp

Număr camere

4

Stadiul construcţiei

la cheie 2014

An construcţie

79.500 EURO TVA 5% INCLUS

PROFITĂ ACUM DE CEA MAI BUNĂ OFERTĂ IMOBILIARĂ

TURURI GRATUITE ALE ANSAMBLURILOR REZIDENŢIALE DIN ZONA DE SUD

PROGRAMEAZĂ VIZIONARE

0729.572.570

Disclaimer: Prezentul Catalog nu are caracter angajant pentru Dezvoltator sau pentru Promotorul Imobiliar, având doar scop pur informativ. Dezvoltatorul poate oricând și la propria sa discreție să modifice oricare din detaliile proiectului.


Șoseaua Olteniței 394A, Berceni, sector 4, București

Direct Dezvoltator.ro HOME

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

CAUTĂ în site

Tip imobile

GARSONIERE

vanzare

Zona

Berceni

Buget

APARTAMENTE

1 camera

cauta

Ansambluri rezidentiale, apartamente, garsoniere, case/vile in Zona de Sud a Capitalei, direct de la dezvoltator.

CELE MAI NOI OFERTE

Apartament 3 camere Disponibil imediat

40.000 euro

CONTACT

Caută

sub 30.000 euro

Cautare dupa ID-ul unei oferte:

Apartament 2 camere Soseaua Oltenitei

CASE/VILE

apartamente

Tip tranzactie Numar camere

021.332.5333 0729.572.570

Brancoveanu - Luica, 2 camere, decomandat

54.000 euro

37.500 euro

Apartament 2 camere Rahova - modern compartimentat

42.400 euro

Ansambluri Rezidentiale Berceni Ansambluri Rezidentiale Dimitrie Leonida Ansambluri Rezidentiale Aparatorii Patriei Ansambluri Rezidentiale Oltenitei Ansambluri Rezidentiale Metalurgiei Ansambluri Rezidentiale Brancoveanu Ansambluri Rezidentiale Popesti Leordeni Ansambluri Rezidentiale Zona de Sud Ansambluri Rezidentiale Sector 4

EȘTI DEZVOLTATOR IMOBILIAR ? Ai proiecte imobiliare și dorești să le faci cunoscute ?

PROMOVEAZĂ-LE GRATUIT numai pe

www.DirectDezvoltator.ro website dedicat dezvoltatorilor imobiliari


AI NEVOIE

DE BANI? OBȚINE-I ÎN 3 PAȘI SIMPLI

SUNĂ

experții Credit24h.ro

0731.011.600

APLICĂ IA BANII

pentru un credit în doar câteva minute

află imediat ce bancă îți oferă cel mai avantajos credit

CELE MAI RAPIDE CREDITE

DE NEVOI PERSONALE

*Prezentul material publicitar nu are caracter angajant pentru SudRezidential Broker SRL. În special acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate şi poate fi supusă plaţii unor taxe sau comisioane."

Catalog Sud Rezidential 2014  

http://www.sudrezidential.ro/ http://www.directdezvoltator.ro

Advertisement