Tidningen Succé Nr 10 Oktober 2021

Page 30

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

2

Affärsverken Under detta år har man utökat Karlskrona Solpark med flera tusen nya solpaneler. Det har lett till att solparken producerar dubbelt så mycket grön el numera. Vilket är tillräckligt med el för att det ska motsvara drygt 400 hushålls helårsförbrukning! Vilka tjänar på grön el? Det gör vi ALLA!!! (På bilden ser du Affärsverkens Andreas Johansson och Robert Prinselaar.)

3

Mikael Johanssons Beaverblogg Nej, det var inte så länge sedan han låg på Succélistan för sitt sportbloggande. Den gången för att han startade upp det hela igen. Den här gången är det för att han uppenbarligen tilltalar väldigt många. Det ser vi tydligt på statistiken över antalet besökare. Lokal sport och Mikael - De hör liksom ihop! www.succeblekinge.se är det som gäller.

4

Hjärta och hjärna - UR LÄSAR Radioprogrammet där Emma Frans och Maja Åström kollar olika NAS påståenden med hjälp av vetenskapen. Vad är sant, falskt eller mittemellan? Det hela blir faktiskt otroligt underhållande och givande. Bra radio! Har du missat detta har du allt framför dig på Sveriges Radios hemsida.

5

Succé tolv (eller sexton) år Japp. Oktober betyder alltid jubileum för denna tidning. I år tolv (12) år. Lägg till fyra år dessförinnan under annat namn och då hamnar vi på sammanlagt sexton (16) år! Succé på Succélistan blir det då!

ER IG ES FOTO : SV

RA DI O

VE RK FOTO : AF FÄ RS

EN

1

Jonna Holmberg Solen må kanske inte alltid lysa uppe på Bryggareberget men det finns en permanent solstråle där i alla fall... Det är alldeles för många besökare hos Bistro Utkiken, som berättar om Jonnas alltid lika glada, positiva och trevliga sätt för att det inte skulle stämma. På tal om att stämma... Vi stämmer in i hyllningarna med en förstaplats på Succélistan!!!

Nr 10

2021

Oktober

Succé Karlskro

na/Ronneby

KRÖNI KAN

Kan ma n på svensklita ar?

SOPHIA

AHLIN

Det mä nsk kosläppet liga BILEN

Stilen som håller i evighe ter

www.su

cceblekinge.se

LÄSAR

N

VAL AS

VAL

Grattis Jonna. Du ligger etta på Succélistan! – Wow, vad kul!!! Vilken ära! Det är ju mest gäster på Bistro Utkiken som tyckt att du ska ha en plats på Succélistan. Du verkar trivas bra på ditt nya jobb? – Jag älskar mitt nya jobb! Att äntligen få träffa alla underbara människor känns fantastiskt. Vad är det absolut roligaste med ditt arbete? – Att ge service är det bästa jag vet! Finns inget bättre än nöjda gäster. Jag försöker sprida så mycket glädje jag kan, det behövs idag! Hur ser det ut framöver på Bistro Utkiken? Vad ser du mest fram emot nu? – Vi kommer fortsätta att bygga på vårt koncept, mat och service på bästa tänkbara sätt. Jag längtar till våren och sommaren då vi kommer att bjuda Karlskrona på mycket kul! Vår utsikt ska nyttjas!

Tack Jonna. Vi ses uppe på berget!

ETTA PÅ LISTAN Succé möte r Sissela

Kyle

KARLSKRONA

Borgmästarega tan 15 ; 0455

- 267 00

; www.sp

ecsavers.se

FIASKO

TIPSA OSS! Finns det någon eller något du tycker borde ligga på Succé- eller Fiaskolistan?

Ostädade parkeringsregler Man håller parkeringförbud för att kunna städa gator. Helt okej. Men om man nu inte städar på de utsatta tiderna ska man då ändå böta de bilar som ändå står där? Inte okej! Vad blir uppdraget av det? Renare gator eller mer pengar på parkeringskontot? You tell me...!

LÄSAR

Maila ditt eget förslag med en kort motivering till:

N

VAL AS

Succé - succe@succeblekinge.se Fiasko - fiasko@succeblekinge.se

Ny Audihall i Karlskrona

Blåportsgatan, Karlskrona www.borjessonsbil.se

30

0455-38 80 00