Tidningen Succé Nr10 Oktober 2019

Page 18

BILEN

Snyggt lyft med massor av lastlust med mycket finesser och bland annat navigation i standardutrustningen är också något som känns extra bra. Det kanske inte är så konstigt att just Passaten är världens mest sålda bilmodell i mellanklassen.

2014 släpptes den 8:e generationen av Passat, nu har den uppdaterats med en ny snygg facelift. Nytt utseende på bland annat front och ratt samt en massa utrustningsmöjligheter, även nya blinkers bak med den så kallade rinnande effekten. Det har satsats hårt på olika modeller och utföranden för att det ska finnas något för alla. Det är sedan- och kombimodell, bensin- eller dieselmotor, Alltrack samt laddhybrid...här finns en hel del att välja på. Själv har jag alltid föredragit kombimodellerna lite extra, vet inte vad det är som gör det. Formen kanske eller är det för att den”känns” lite större. kombi just för lastmöjligheten, gör man det i detta fallet så har man verkligen hittat rätt. Stort lastutrymme, många tillval såsom elmanövrerad bagagelucka, elektrisk

öppning av insynsskyddet, Easy Open och lastsäkringspaket. Nu till det bästa enligt mig, du kan fälla baksätet från bagageutrymmet. Tänk när du står där med hyllan du ska lasta och inser att den inte går in om du inte fäller sätet (händer mig alltför ofta). Då är det bra att du lätt kan fälla ner det från där du står och slipper ställa ner hyllan, så bra!

IDA LILJEGREN FOTO: ROLAND LUNDGREN

MEN MÅNGA VÄLJER

KOMFORTEN ÄR RIKTIGT bra och allt känns

väldigt luftigt. Det är bra utrymme både i framsätena och i baksätet. Bilen är också väldigt tyst på vägen. En åttatums skärm

KRYSSA MED KARLSKRONA MÖBLER LINNE

IMITERA

FALS SKÖN YNGLING

GRYTET BERÖMDA

BRUTEN

NACKHÅR PÅ TRAVARE

MATTOR

GRÖNA

NESAN

1-9 SPRITDRYCK

SPRÖDA

KHK

TA EN RÖVARE

CA 60 CM

BOTAR

MATHJÄLP

LEGAT

GÖRA RÖRLIG

GÅR DET SOM TILLÅTS

SPILLNING UTROP

&

HALV FLUGA

TV-DR

TRIVAS

BEVARADE

ASAS

HAKE NR 5

HOJ ÅRSTID

HÖSTVÄXT

GÅNGART

TIDIG

BALT

NR 11

VRED

DEL AV BEN

ÅNGBAD

LIST

BOSKAP

RUTT

KOSTNADSFÖRSLAG

SOLO

FARA

Namn: Adress:

SID 18

KULÖRER

Vid fler inskickade lösningar deltar det först inkomna bidraget. Stort grattis till förra månadens vinnare: Carina Rubin, Drottningskär (500:-), Henrietta Fransson, Karlskrona (300:-) och Kerstin Karlsson, Ronneby (200:-).

BLADDRYCK YTMÅTT

Vi drar tre rätta lösningar som alla vinner presentkort från Karlskrona Möbler enligt följande: 1:a pris: 500:2:a pris: 300:3:e pris: 200:OBS! Vi tar emot ett tävlingsbidrag per person.

KVALSTER FOR

MÖTE

SKICKA DITT SVAR TILL: Tidningen Succé Nya Skeppsbrogatan 7 371 33 Karlskrona.

TÖM

ANLÄNDE

SÖKFÖRETAG

E M VI VILL HA DITT SVAR SENAST DEN 14 NOVEMBER!

Vinsterna kommer med posten.