Tidningen Succé Nr 8 Augusti 2018

Page 22

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

ROTT SG FOTO : ID

AL AN

1

Karlskrona Skärgårdsfest 2018 Ännu flera aktiviteter. Ännu flera evenemang. Ännu flera artister och absolut flest besökare någonsin. Vår egen fest har utvecklats till en sådan total-succé av upplevelser! Det vore ett tjänstefel av kolossalformat att inte placera den på Succélistans förstaplats!

2

Elina Svensson Det pratas om vikten av positiva köpupplevelser. Vill du utsättas för det ska du göra ett besök i butiken Bik Bok där Elina jobbar. Trevligare, hjälpsammare eller mer positivare än så här blir det inte!

3

Armand Duplantis Vår svenska stavhoppare som bjöd på en av historiens häftigaste idrottshändelse i Berlin. Junioren tog inte bara EM-guld. Han tog dessutom stavhoppning till helt nya höjder. I alla fall med svenska mått mätt.

4

Sommaren på Fisktorget Äntligen! En hel sommar då vårt kära Fisktorg levt och sprudlat av liv... Varje dag!!! Några har gjort något här i år och dessa några har gjort det väldigt rätt! Ta dig gärna en promenad förbi fiskegumman. Hon sägs ha fått sig ett leende på läpparna...

5

Hoglands 80 år 25 augusti 1938 lär vara dagen då Hoglands klädaffär öppnade för första gången på Trossö. Det betyder ett jubileum av det anrikare slaget det! Grattis Hoglands! (Bilden: Jimmy och Lena som du hittar på stans piggaste 80-åring...)!

FIASKO Vindrute-Spam Som om det inte räcker med spam i mail och smarttelefonen. Att kladda ner andras bilar med reklam borde genast kriminaliseras. Hög tid att starta kampanjen ”Rör inte min bil!!!”

8 bilar för omgående leverans!

Grattis Robin Åkerman, projektledare för Skärgårdsfesten. Årets Skärgårdsfest toppar Succélistan! – Tack så jättemycket! Festen slog ju rekord på alla plan. Vad skulle du säga är anledningen till det? – Det är såklart otroligt roligt att vi kunde notera ett nytt publikrekord i år. Både för festen i stort och för konserterna på Stortorget. Skärgårdsfesten är fortfarande en relativt ung fest som utvecklas på ett fantastiskt sätt varje år och det fina vädret fick besökare att leta sig ut under alla sex dagar med hundratals programpunkter. Det känns verkligen som att programmet träffar alla åldrar och smaker. Av alla aktiviteter under festen, vilken drog mest publik? – Zara Larssons konsert på Stortorget men även avslutande hyllningen till Avicii på lördagskvällen överträffade våra förväntningar. De fyra föreställningarna med fri entré till Cirkus Brazil Jack på Stumholmen och utomhusbion på Bastion Aurora hade också galet stor publiktillströmning. Det blev en enormt stor publik under avslutningskvällen på Stortorget. Så pass att några inte fick plats. Ni tummar inte på säkerheten? – Det var såklart tråkigt att vi tvingades stänga entrén så inte alla fick möjlighet att komma in på stora scenområdet på lördagskvällen. Det löste sig till slut på ett bra sätt och fantastiska teamet på Live Green agerade snabbt och kunde sätta in en extra programpunkt med hyllning till Avicii även i Hoglands Park. Publikens säkerhet kommer alltid först och våra värdar och ordningsvakter i samarbete med polisen gjorde en fantastisk insats för att hantera situationen på bästa möjliga sätt. Tack Robin! Vi längtar redan till Skärgårdsfesten 2019!

Golf Sportscombi GT R-Line En rymlig kombi i sportig GT-version med 150 hk och utökad standardutrustning, med designpaketet R-Line, allt till en enkel månadskostnad.

Pris från 229 900 kr. Privatleasing från 2 895 kr. Vinterhjul 249 kr/mån.

Helgöppet 1&2 september

Bränsleförbrukning blandad körning 5,3 l/100 km, CO2-utsläpp 121 g/km. Miljöklass Euro 6. Volkswagen Privatleasing 36 mån, 1 500 mil/år inkl. Volkswagen Serviceavtal, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (mars 2018). Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Ändringar av körsträcka, ränta, etc. kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer, liksom eventuella tillval som metallic och automat. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/8 2018. Bilen på bilden är extrautrustad. Vi reserverar oss för ändringar och avvikelser i såväl annonsinnehållet som beskattning av fordon eller bilförmån efter annonsens införande.

KARLSHAMN Vekerumsvägen 3 - 5 · Tel 0454 - 38 80 00 KARLSKRONA Blåportsgatan · Tel 0455 - 38 80 00 Måndag - torsdag 9 - 18, fredag 9 - 17, lördag 10 - 13 www.jeppssons.se

SID 22


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.