Tidningen Succé Nr11 November 2016

Page 30

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

1

Fredrik Thomasson och Charlie Göranzon Far och son. Två karlskroniter som blir till frimärke i vårt avlånga land tack vare en bild som tilltalat så många. Om du undrar över om det är så unikt att hamna på ett frimärke så kanske det inte är det. Det är ju bara personer som typ, kungen och Silvia. Eller Peter Forsberg. Eller Zlatan. Eller Max Martin. Eller Charlie och Fredrik från Karlskrona...

2

Georges Guld Karlskrona Efter renoveringen måste detta vara en av Trossös absolut snyggaste butiker. Men den här placeringen på Succélistans övre del får man för den lokala satsningen som gett Wachtmeister Galleria ett smycke utöver det vanliga.

3

Jesper Gustafson Många fotbollsklubbar har jagat Jespers underskrift inför kommande säsong. Han valde nykomlingen i division ett, FK Karlskrona. Frågor på den här listplatsen...?

4

Personalen på Hemmakväll Godis är gott. Får du dessutom alltid ett trevligt och positivt bemötande när du ska till att gottegrisa dig blir det hela ännu gottigare. På bilden representeras Hemmakvälls Trossöbutik av Elina Svensson, Josefine Danell och Sabina Haraldsen. (Att detta är en huvudleverantör till denna tidnings personal har ingenting med denna placering att göra./Reds anm.)

5

Tidningen Sveriges Natur Har man utsett Blekinges skärgård till Sveriges näst vackraste plats så blir man själv placerad på en av tidningsvärldens vackraste platser. Nämligen den här...

Nu hamnar ni ju snart på landets frimärken. Hur gick det här till egentligen? – Jag satt hemma och kollade Nyhetsmorgon med min kaffekopp och såg att tävlingen lanserades. Jag skickade in bilden på mig och Charlie bara för skojs skull. Sen snurrade allt bara på. Varför valde du just den bilden? – Val av bild var lätt. Visste direkt vilken. Den här bilden är den viktigaste jag äger då den för mig förmedlar trygghet och äkta kärlek. Det är jag och Charlie mot världen. Charlie är ju inte så gammal. Vad tycker han om att hamna på frimärken? – Han är supertaggad. Att bli ett frimärke har han nog inte riktigt förstått storheten i än men att folk känner igen honom tycker han är häftigt.

Tack Fredrik och grattis till den unika frimärksplaceringen!

TIPSA OSS!

FIASKO

Finns det någon eller något du tycker borde ligga på Succéeller Fiaskolistan?

SS O N M AN N A H ER FOTO : AN

Grattis Fredrik. Charlie och du toppar Succélistan! – Ja, haha, känns nästan häftigare än att bli ett frimärke!

Annika Stenberg Allt pekar på att Regionpolischefen har hamnat på helt fel stol. Hennes styrning av vår poliskår är det snart bara det riktigt tunga buset som hyllar... Gör om, gör rätt och låt poliser med erfarenhet av verkligheten bestämma!

Maila ditt eget förslag med en kort motivering till: Succé - succe@succeblekinge.se Fiasko - fiasko@succeblekinge.se

Välkommen till oss på

KARLSKRONA Blåportsgatan · Tel 0455 - 38 80 00 KARLSHAMN Vekerumsvägen 3 - 5 · Tel 0454 - 38 80 00 Måndag - torsdag 9 - 18, fredag 9 - 17, lördag 10-13

Jeppssons presenterar Johan Hellström, ny säljare i Karlskrona.

SID 30

www.jeppssons.se