Tidningen Succé Nr10 Oktober 2015

Page 8

SUCCÉ Matkonsult och ParaPl y Produktion Presenterar

Julen på statt

Streetstyle 2015 Varje dag ser och tittar vi på människor. Någon gång kanske du sett en person du tyckt haft snygga kläder och undrat varifrån de kommer. Succé gick ut på stan i Karlskrona och hittade människor vi tyckte stack ut lite extra från mängden. Vi ställde frågan: ”Varifrån kommer dina kläder och vad inspireras du av till din stil?”

TEXT OCH FOTO: LOVISA PALEZ

ett hus fyllt av julstämning

Foto: Tindy Becker

J u lb o rd o c h ju ls h ow

Carolin Müller, 32 – Jackan är från H&M, byxorna är från Gina Tricot. Skorna har jag köpt i Köpenhamn. – Jag tar på mig det jag känner mig bekväm i.

Elisabet Bommeskär, 50 – Jackan kommer från G-star, byxorna från Lindex. Skorna är från A.S 98 och blusen kommer jag inte ihåg. – Jag går på känsla, tar på mig det jag tycker är snyggt.

Emil Balesic, 22 – Jackan är från Bik Bok. Skjortan och linnet är second hand. Byxor är från Cheap Monday och skorna kommer från Nike. – Jag inspireras av mina vänner.

Janis Rozenbergs, 42 – Tröjan är från Scotch & Soda, byxor Replay. Väskan är designad av Else Österberg (else). Skorna är Nike. – Jag hittar inspiration på nätet, mest från Instagram.

Kajsa Borg, 21 – Tröjan kommer från Bik Bok, t-shirten är från Uniqlo. Byxorna har jag hittat på second hand och skorna är från Nike. – Jag inspireras av folk jag ser på internet och på stan och mina kompisar.

Jonas Fridolfsson, 24 – Hatten är köpt på auktion, kavaj och slips kommer från Bläck. Skjorta och byxor är köpta på Dressman och skorna är från Nilsson Shoes. – Jag inspireras av old schoolstilen, när det ser klassiskt och korrekt ut.

695kr

så ska julen låta anna Persson och angelica alm 26,27,28 NovEMbER 3,4,5,10,11,12,17,18,19 dEcEMbER Angelica och Anna bjuder på en hjärtlig julshow med hög puls, fantastisk stämning och storslagen musikalitet. de duellerande pianisterna försöker med hjälp av publiken överträffa varandra. Önskelåtar, allsång och frågesport är några av de element som gör “Så ska julen låta” till en oförglömlig julshow.

JuLboRd ocH JuLSHow i FEStvåNiNgEN 695KR

kombinera med övernattning Kombinera vårt julbord och julshow med övernattning på First Hotel Statt. Julbord, julshow och övernattning: 1.190kr (pris per person och del i dubbelrum). Enkelrumstillägg 200kr. För mer information eller för att boka: info@matkonsult.nu eller ring: 0455-220 02. Matkonsult, Statt Nattklubb, Fox and Anchor, Rockbaren och Schlagerbaren Läs mer på matkonsult.nu/jul

SID 8