{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 22

SUCCÉ

Nybyggarna flyttar in på udden

Det finns tillfällen då det är alldeles fantastiskt roligt att bära!

Drömmen har äntligen blivit verklighet för Alexander Steen och Sofia Andersson. Från en lägenhet på 65 kvm till ett fantastiskt hus på 140 kvm där utsikten sträcker sig ända ut till fyren Godnatt. Att flytta innebär nästan alltid att släkt och vänner är engagerade, det bärs, fikas och äts i en salig röra. När vi kommer ut till udden så bärs det möbler och prylar för fullt och alla är lika entusiastiska för det nya boendet. Efter att ha fått en kopp kaffe i handen försöker vi vara i vägen så lite som möjligt.

Alexander och Sofia har fullt upp med att möblera och placera, vissa saker har redan fått en bestämd plats, som sovrummet till exempel. ger inga som helst ledtrådar om vad som öppnar sig på baksidan. Jag blir faktiskt alldeles tagen när FRAMSIDAN AV HUSET

Alex och Sofias hus har stora fönster på baksidan som ger både ljus och havsutsikt.

Bjarne och Ann-Christin Grönqvist, nyinflyttade på andra sidan av udden.

jag kommer in i deras sovrum, det är bara att gratulera till vyn som finns utanför altandörren. Tänk att få vakna upp till bilden av hav och himmel! – Vi är först på gatan just nu så det känns lite ensamt, säger Alex. Men det dröjer inte så länge tills våra grannar flyttar in i sitt hus. Alexander och Sofia har jobbat hårt med att få färdigt så mycket som möjligt, nu är det bara angenäma problem som återstår. Hur ska vi möblera vårt nya hem?

VI HAR VID FLERA TILLFÄLLEN

tidigare skrivit och fotograferat från Trummenäs Udde och även om Bjarne och AnnChristin Grönqvist. I samband med pensionen bestämde de sig för att flytta från Roslagen till Karlskrona för att komma närmre sin dotter. I början på november var det dags, då flyttade de äntligen in i sitt nybyggda hus.

EVA MELLQVIST FOTO: ROLAND LUNDGREN

www.renault.se

VINTERN KOMMER ALLTID FORTARE ÄN MAN TROR

RENAULT CAPTUR EXPRESSION

RENAULT CLIO EXPRESSION 1.2 75 hK

NU FRÅN 1 234 KR/MÅN* BILPRIS FRÅN 124 900 KR

VINTERPRIS INKL. VINTERHJUL – VÄRDE UPP TILL 26 500 KR

ENERGY TCE 90

UTRUSTad mEd: - FaRThÅLLaRE - BLUETooTh - NavIGaToR - aC

NU FRÅN 1 490 KR/MÅN* BILPRIS FRÅN 156 400 KR

UTRUSTad mEd: - PaRKERINGSRadaR BaK - BLUETooTh - a LUmINIUmFäLGaR - aC - ELINFäLLBaRa BaCKSPEGLaR

Ena dagen indiansommar, andra dagen underkylt regn följt av ett lätt snöfall och blixthalka. Då är det skönt att ha ett par vinterhjul i beredskap. Därför får du nu vinterhjul på köpet när du köper en ny Renault Clio, Clio kombi eller Captur. Kom in till oss på Ahlberg Bil för mer information, för att provköra eller för att titta på något av våra övriga, värmande erbjudanden. www.ahlbergbil.se

Karlshamn 0454-330 00 Karlskrona 0455-615 840

*Vinterhjul med Renault original aluminiumfälg ingår, värde 9 500 kr (Clio), 11 500 kr (Captur). Pristillägg för däcktrycksventiler. Gäller ej RS- eller GT-versioner. Gäller tom 31/12 2014. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Clio kampanjpris 124 900 kr. Captur kampanjpris 156 400 kr. Bränsleförbrukning vid blandad körning: Clio 0,31-0,55 l/mil, Captur 0,49-0,54 l/mil, CO2-utsläpp: Clio 83-127 g/km, Captur 113-125 g/ km. 5 års nybilsgaranti består av 2 års fabriksgaranti + 3 års förlängd garanti. Obegränsad körsträcka gäller de två första åren alternativt 100 000 km på fem år, det som inträffar först. Renault reserverar sig för eventuella tryckfel. Bilarna i annonsen kan vara extrautrustade. Lokala avvikelser kan förekomma.*Finansiering med Renault Billån, 84 månader, 30% kontant, 5.45% ränta, 5.58 effektiv ränta.

SID 22

Profile for Tidningen Succé Blekinge

Tidningen Succé Nr11 November 2014  

Sarah Dawn Finer, stulna minnen, Renault Zoe och pyssel.

Tidningen Succé Nr11 November 2014  

Sarah Dawn Finer, stulna minnen, Renault Zoe och pyssel.

Profile for succe
Advertisement