{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 18

SUCCÉ

Trummenäs Udde växer för För ett år sedan såg det helt annorlunda ut på udden, då vandrade vi runt i området på åkermark och det var svårt att föreställa sig hur det skulle se ut. Nu kan man verkligen se hur ett helt nytt villaområde växer fram, med asfalterad väg som slingrar sig fram mellan tomterna. Några hus har rests och flera är på gång, här bygger man för framtiden på en plats strax utanför en av Sveriges soligaste städer.

Husföretaget A-hus har redan rest två av de första husen i området.

Trummenäs-dagen blev välbesökt när den anordnades för första gången. Cirka 300 nyfikna personer letade sig ut i skärgården och fick uppleva prova på-golf, ansiktsmålning, bilutställning – och inte minst för att se hur det nya villaområdet börjar växa fram.

– Våra samarbetspartners hade fullt upp, berättar Johan Sahlén på Skärgårdsudden AB som driver projektet tillsammans med CA Fastigheter. Det var många intressenter som ville prata hus och tomter. Vädret var med oss och visade verkligen upp hur härligt Trummenäs kan vara, så vi är

Johan Sahlén Skärgårdsudden AB och Ulf Åberg CA Fastigheter.

SID 18

Lisa Thornell och Timmy Emilsson ska bygga sitt drömhus.

Här skymtar havsutsikten från det Eksjöhus som blir granne på samma gata.

en plats med himmel och hav i symbios, du kan känna doften från havet och det är högt i tak. Det är självklart att intresset är stort för hur det kommer att se ut. Området som består av 83 tomter med en yta på 900 - 1100 kvadratmeter styck byggs i olika etapper. Kartan över området visar både de tomter som är sålda och de som är klara till försäljning. Samtliga tomter har havsnära läge och många av dem har havsutsikt.

Där ska de bygga sitt stora drömhus – ett hus på hela 260 kvm som är planerat så att de ska få ut så mycket som möjligt av läget med sol och utsikt. – Trummenäs Udde är en fantastisk plats. Vi har letat tomt länge men inte hittat någon som kändes rätt förrän nu, säger Timmy Emilsson som arbetar på husföretaget Hem1. Vi trivs vid havet och vill ha nära till grönområden för att kunna gå långa promenader med vår hund Frank. Dessutom spelar både jag och Lisa golf, så gångavståndet till golfbanan var en viktig del.

Gångavstånd till golfbanan Timmy Emilsson, sambon Lisa Thornell och barnen Lowe och Hillewi från Bergkvara har köpt tomt på Trummenäs.

Nära till familj och friluftsliv Ann-Christin och Bjarne Grönqvist är bosatta i Östhammar i Roslagen, ca 63 mil från Karlskrona. I samband med att

mycket nöjda. Vi hoppas att det här blir en återkommande tradition. TRUMMENÄS UDDE ÄR

Profile for Tidningen Succé Blekinge

Tidningen Succé Nr07 Juli 2014  

Oscar Zia, Trummenäs Udde och sommar i Karlskrona

Tidningen Succé Nr07 Juli 2014  

Oscar Zia, Trummenäs Udde och sommar i Karlskrona

Profile for succe
Advertisement