Page 1

KE

EUROOPAN SUOSITUIN LIIKUNTATURISMI http://youtu.be/5MddMgh47Oo

Kesä Maria Maattola Justus Reinikainen Xaviera Sánchez dela Barquera

Maine Euroopan monipuolisimmista liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksista on kiirinyt ympäri maailman ja houkuttelee turisteja erityisesti Kiinasta ja Meksikosta. Paikalliset kansalaisjournalistit ovat jo vuosikymmeniä hyödyntäneet uusimpia keinoja jakaakseen omia kokemuksiaan Mellunkylän aidoista luonteenpiirteistä: Mellunkylässä on ympäri vuoden leppeä kesäfiilis! Mellunkylä on 2070-luvun kansainvälisen matkailijan unelmakohde ja usein mieleenpainuvin huipennus yöttömän yön matkalla.

Mellunkylä

2072

Hyvän elämän keidas. facebook.com/suburb2072

Vuonna 2072 Mellunkylä on hyvän elämän keidas. Sata vuotta aiemmin rakennettu suurlähiö on vakiintunut monimuotoiseksi ja leppoisasti sykkiväksi kotiseuduksi. Mellunkylässä paikalliset, vapaaehtoiset, yrittäjät ja kaupunki puhaltavat yhteen hiileen. Kaikenlainen eriytyminen ja erottelu ovat historiaa ja jokainen mellukyläläinen osallistuu oman yhteisönsä sosiaalisen tuen, energian, ruoan ja muiden elämän hyödykkeiden tuottamiseen. Avoimen yhteistyön tuloksena Kontulasta löytyy maailman kotoisin metroasema, ulkomaiset opiskelijat kotiutuvat lähiöön ja paikallinen yritteliäisyys on tehnyt Mellunkylästä Euroopan suosituimman liikuntaturismikohteen. Mellunkylä on ihmisten kohtaamispaikka, jossa kukin voi toteuttaa omaa elämäntapaansa yhdessä muiden samanmielisten kanssa.

Mellunkylä-kesä2072  

Hyvän elämän keidas. K E S Ä facebook.com/suburb2072 http://youtu.be/5MddMgh47Oo Kesä Maria Maattola Justus Reinikainen Xaviera Sánchez dela...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you