Page 1


02


ET VILDDYR I BYEN. Subaru XV er et vilddyr i storbyjunglen. En hurtig, sikker og smart bil. Bygget med japansk perfektion i mindste detalje, for at give dig det du har brug for. Med lavt tyngdepunkt, som giver en suveræn vejbeliggenhed og køreglæde. For at kunne komme hurtigt afsted nogle gange, eller cruise roligt afsted andre gange. En bil som giver opmærksomhed, og som gør bilkørslen til den oplevelse, den skal være. Dette uanset om du skal fra A til B i byen, eller om du skal begive dig ud på endnu vildere veje.

03


04


CITY STYLE. MED ET EKSTRA PIFT! I byen vil man se godt ud. Det var en vigtig grundtanke da Subaru udviklede XV. Med moderne linier, ekstra høj frihøjde og et friskt sportsligt udseende. Subaru XV er også bilen som giver dig det der lille ekstra pift i bilkørslen. Med en effektiv Boxermotor og permanent 4-hjulstræk får du en bil som er klar til at møde alle bykørslens udfordringer, og som tager eventyret et skridt videre både på en snoet landevej og mudrede skovveje.

05


06


Lidt mere. En Subaru giver dig altid chancen for at udfordre både bytrafikken og de rigtig mudrede skovveje. Se f.eks. på store hjulkasser, bygget for at klare hårde betingelser. Og de flotte 17 tommer aluminiumsfælge sladrer om bilens sande karakter. At altid give lidt mere.

Skærmforøger

17" aluminiumsfælge

07


08


Gennemtænkt og raffineret. Kabinens design er inspireret af Subarus fortid inden for fremstilling af flyvemaskiner. Derfor er der i hele layoutet tænkt på ergonomi og logisk placering af kontakter og instrumenter.

Multifunktionsdisplay* På din Subaru XV vises al den information du har brug for på det supertydelige midterkonsol. Indstil selv hvilke meddelelser som skal vises. Let at se, for dig og dine passagerer.

Med ratbetjening og håndfri* Indstil radioen ved hjælp af de tydelige knapper på rattet. Her indstiller du også hvad der skal vises i displayet. Hurtigt og sikkert. Alt er bare et tommelfingertryk væk. I XV har du også mulighed for at føre håndfri mobilsamtaler med automatisk opkobling til din mobiltelefon via Bluetooth. Knapper til betjening af Bluetooth finder du på rattets nav.

*Modeller med Sport pakke.

09


En skøn følelse. På alle pladser.

10


Vi kan tale længe om interiøret på Subaru XV. Det er nemlig omhyggeligt udviklet for at give den bedste komfort, uanset om du kører bilen eller er passager, og for at give plads for dagens aktiviteter og morgendagens overraskelser. Takket være bilens

usædvanlig lange akselafstand, og den generøst udformede kabine, så er der rigtig god plads. Både foran og på bagsædet. Desuden sidder du højt og har usædvanlig godt udsyn til alle sider.

Gennemtænkt kabine Overalt i XV’s rummelige kabine findes velgennemtænkte detaljer. F.eks. i midterkonsollen, som inkluderer et 12-volts strømudtag og et polstret armlæn. Dertil kommer praktiske lommer på bagsiden i forsædernes ryglæn, fire kopholdere samt rummelige opbevaringsmuligheder i alle døre, hvor der også findes kopholdere.

11


Nyd musikken.

12


I XV har du rige muligheder for underholdning. Afspil for eksempel yndlingsmusikken fra din MP3-afspiller gennem bilens kvalitetshøjttalere.

Audiosystem med 4 eller 6 højttalere Lad din musik komme til live gennem de fire kraftfulde højttalere på totalt 140 watt, eller som ekstraudstyr* 6 højttalere med en totaleffekt på 180 Watt. Sammen med de ekstraudstyrede 6 højttalere er der også USB/Ipod indgang, og bluetooth til håndfri mobiltelefoni. De to ekstra højttalere er integrerede i instrumentpanelet, som yderligere understreger diskant og mellemtone for en fyldigere klang.

USB og AUX-stik I midterkonsollen kan du via et USB-stik eller et AUX-stik tilslutte din iPod og lytte til din yndlingsmusik gennem bilens kvalitetshøjttalere.

*Modeller med Sport pakke.

Bedre udsyn gør det nemmere at parkere XV’s sports modeller har også bakkekamera. Når du sætter bilen i bakgear bliver kameraet aktiveret, og et farvebillede vises på skærmen.

13


14


Klar til enhver udfordring. Subarus smarte hjulophæng sparer meget plads i kabinen. Selv med fem personer i bilen har du god plads til deres bagage. Bagsædet kan også deles og fældes ned. Så har du plads til en rigtig stor last.

Bagsæderyggene er nedfældelige og kan deles i 60/40.

15


16


JAPANSK PERFEKTION. Kombinationen af XV’s udfordrende ydre og gavmilde interiør er endnu mere attraktivt, når du trykker på foden på speederen og føler den kraftfulde motor. Boxermotor og symmetrisk firehjulstræk smelter sammen og giver dig en vidunderlig følelse af perfektion og kontrol.

17


Symmetri giver dig bedre balance. Symmetrical AWD Systemet Symmetrical AWD er unikt, fordi transmissionen, kardanakslen og det bagerste differentiale er placeret på en lige linje bag motoren. Derfor er det ikke nødvendigt at tilføre systemet yderligere komponenter for at opnå balance. Dertil kommer, at motoren er kompakt og flad, så den kan placeres lavt i motorrummet. Fordelene er lav vægt og bedre ydelse. Stabiliteten øges yderligere af det responsive firehjulstræk, der automatisk justerer trækkraften mellem akslerne.

Bedre vejgreb En Subaru er bygget til at levere det bedst mulige vejgreb, når du skal bevare kontrollen i glat føre eller undgå en kollision. Vejgreb handler om trygge og forudsigelige køreegenskaber, og det opnår Subaru gennem sit unikke firehjulstræk, hvor alle hjul altid er en aktiv del af kraftoverføringen for at opnå størst mulig stabilitet.

Bedre balance I en Boxermotor ligger cylindrene vandret og ’bokser’ mod hinanden. Derfor er motoren fladere end andre motortyper og kan derfor anbringes lavere i motorrummet. Jo lavere tyndepunkt, des bedre balance har bilen, hvilket kan mærkes i undvigemanøvrer og skarpe sving.

Sikkerhed I glat føre eller i en anden farlig situation spiller bilens køreegenskaber en vigtig rolle for sikkerheden. I en Subaru har du den bedste forudsætning for at bevare kontrollen med bilen – takket være den unikke kombination af Boxermotorens lave tyngdepunkt og det perfekt afbalancerede Symmetrical AWD.

18


19


Balance giver dig kontrol. Subaru Boxermotor Subaru Boxermotorerne er lette og kompakte. Derfor kan de anbringes lavt i motorrummet og bidrage til et lavt tyngdepunkt. Den unikke boxer-teknologi giver en velafbalanceret og næsten vibrationsfri motor. En Boxermotor har en blødere motorgang og trækker rent i et større omdrejningsfelt end andre motorer. Motorens flade konstruktion sænker tyngdepunktet for hele bilen, hvilket har betydning for bilens evne til at gennemkøre skarpe kurver med høj stabilitet.

20


2.0-LITER SUBARU BOXERMOTOR 2.0-LITER DOHC (2.0i)

Balance Teknologien bag SUBARU Boxermotor og Symmetrical All Wheel Drive skaber ikke kun en vægtmæssig balance i bilen. Den skaber også en hurtigere og mere dynamisk respons i overføringen af kræfter fra motoren til alle fire hjul. Kraftoverføringen sker effektivt, men blødt, hvilket er med til at definere en ægte Subarus køreegenskaber.

Kontrol Boxermotoren er en relativ flad konstruktion, som derfor kan anbringes lavere i motorrummet end konventionelle motortyper. Fordelen er et lavere tyngdepunkt, der sammen med fordelene ved Symmetrical All-Wheel Drive giver føreren bedre kontrol og føling med bilen i snart sagt alle slags situationer.

Denne effektive og sportslige to-liters DOHC-motor tilbyder dig ikke kun en fremragende brændstoføkonomi. Med sin kultiverede gang, overbevisende motorkraft og solide moment i det nedre og mellemste omdrejningsfelt har du en motor som samler alle de egenskaber, du har brug for i en SUV. To-liters motorens indsugningssystem omfatter Active Valve Control System (AVCS). Dette betyder, at indsugningsventilernes åbningstider optimeres i forhold til hastigheden. Dermed sikres, at motoren altid har det største moment i forhold til omdrejningstallet – også i den øverste del af omdrejningsområdet. 欧州・豪州920 140 200

Cylindrene i en Boxermotor ligger på hver sin side af krumtapakslen, hvorfra de arbejder i en vandret linje bort fra og mod hinanden. Cylindrenes modsatrettede bevægelser i samme vandrette plan betyder, at de udligner hinandens vibrationer. Dermed opnås en enestående blød motorgang.

100 80 60

100

40

MAKS. EFFEKT: 150 hk (110 kW) / 6.200 o/m Engine Torque (Nm) Moment (Nm)

Blødere motorgang

Engine Power (kW) Motoreffekt (kW)

120

MAKS. DREJNINGSMOMENT: 196 Nm / 4.200 o/m BRÆNDSTOFFORBRUG: (Lineartronic): 15,2 km/liter*, (6MT): 14,5 km/liter* CO2-udslip: (Lineartronic): 153 g/km*, (6MT): 160 g/km*

20 0

0 0 0 1,000 2,000 2,000 3,000 4,000 4,000 5,000 6,000 8,000 6,000 7,000 8,000

Omdrejningstal (o/m) Engine Speed (rpm)

2.0-LITER SUBARU BOXER DIESEL DOHC (2.0D) Økonomi møder fornøjelse i den brændstofeffektive men engagerende 2,0 liters dieselmotor. Mens den lever op til de strenge Euro 5 regulativer med hensyn til emissioner, så yder den turboladede motor imponerende 350 Nm drejningsmoment. Vandretliggende, modsat placerede stempler giver en ekseptionel dieselmotor med såvel smidighed som lave vibrationer. I kombination med den 6-trins manuelle gearkasse, kan du udnytte motorens stærke moment maximalt.

1.6-LITER SUBARU BOXERMOTOR DOHC (1.6i) Effektivitet var kodeordet da Subarus teknikere udviklede 1,6 liters boxermotoren med dobbelte overliggende knastaksler. Den lange slaglængde medfører en smidig og økonomisk forbrænding af brændstoffet, som sikrer at motoren yder det optimale ved alle motoromdrejninger. Sammen med den trinløse automatiske gearkasse Lineartronic, og Auto Start/Stop system, er denne motor den ”reneste” og mest effektive boxermotor til dato.

欧州916DO

欧州520B 400

200

MAKS. EFFEKT: 147 hk (108 kW) / 3.600 o/m

Motoreffekt (kW) Engine Power (kW)

200

100 80 60

100

40

BRÆNDSTOFFORBRUG: (6MT): 17,9 km/liter* CO2-udslip: 146 g/km*

MAKS. EFFEKT: 114 hk (84 kW) / 5.600 o/m

80 60

100

40

MAKS. DREJNINGSMOMENT: 150 Nm / 4.000 o/m BRÆNDSTOFFORBRUG: (Lineartronic): 15,9 km/liter*, (5MT): 15,4 km/liter* CO2-udslip: (Lineartronic): 146 g/km*, (5MT): 151 g/km*

20

20 0

MAKS. DREJNINGSMOMENT: (6MT): 350 Nm / 1.600 – 2.400 o/m

Engine Torque (Nm) (Nm) Vridmoment

120

Vridmoment (Nm) Engine Torque (Nm)

300

140

100 Engine Power (kW) Motoreffekt (kW)

180 160

200

120

0

0 1,000 2,000 3,000 4,000 5,000 0 1,000 2,000 3,000 4,000 5,000

Omdrejningstal (o/m) Engine Speed (rpm)

0

0

0 2,000 4,000 4,000 6,000 6,000 8,000 0 2,000 8,000

Omdrejningstal (o/m) Engine Speed (rpm)

*Brændstofforbrug og C02-udslip: EC715/2007-566/2011..

21


Uindskrænket køreglæde.

Subarus avancerede transmissions-teknologi er udviklet med det formål at udnytte motorens fulde potentiale til fremdrift under alle forhold. Vælg mellem den præcise, manuelle gearkasse og den automatiske transmission, der trods automatikken sikrer dig den fulde kontrol. Begge transmissionssystemer er perfekt integreret i Symmetrical AWD, så du altid høster maksimal køreglæde under alle forhold.

5-trins eller 6-trins manuel transmission + viscous centre differential awd For at sikre dig maksimal kontrol over din XV er den udstyret med en fem-trins eller seks-trins manuel gearkasse i kombination med permanent firehjulstræk og et centerdifferentiale med begrænset spær (LSD). Det præcise gearskifte og det fremragende AWD-system giver XV et godt bid i underlaget – ikke mindst på grund af den automatiske fordeling af trækkraft mellem akslerne, når underlaget skifter eller hvis et hjul mister vejgreb. Til modeller med 1.6-liters motor fås desuden et Dual-range-system, som i realiteten øger antallet af gear til det dobbelte. XV har også “Hill Start Asist” som hjælper dig igang når du sætter igang op ad bakke.

Subaru dynamic chassis control concept I XV bliver traditionelle Subaru-værdier som balance, kontrol og respons forstærket af Dynamic Chassis Control Concept (DC 3). Til konstruktionen af karrosseriet er der brugt højstyrkestål til udformningen af alle sikkerhedskritiske områder. På den måde er det lykkedes at skabe et let, men stærkt karrosseri. Dertil kommer mere vridningsstabile forhjulsophæng. Det skaber endnu mere præcis føling med hjulene og en bedre afskærmning mellem motor, hjul og kabine. Resultatet er ikke kun bedre støjdæmpning og færre vibrationer, men endnu mere af alt det, der gør livet bag rattet behageligt og fornøjeligt: Komforten, sikkerheden, præcisionen og den effektive fremdrift. Alle dele i rigt mål og i perfekt balance.

Forhjulsophæng XV har et kraftigt forhjulsophæng med forstærket krængningsstabilisator, for optimale kurveegenskaber og komfort.

*Modeller med manuel gearkasse. **1.6i og 2.0i  ***2.0i Sport.

22

Start/Stop** Din Subaru XV er udstyret med den allernyeste start/stop teknik.** Det betyder at motoren automatisk slukker når bilen står stille, og starter lige så hurtigt igen, så snart trafikken sætter igang igen. Du skal bare slippe bremsen og træde på speederen som sædvanligt. Alt for at optimere dit brændstofforbrug. Nul forbrug når du alligevel holder stille, og fuld kraft når du bagefter har brug for det.

Baghjulsophæng Det forfinede baghjulsophæng vil fremelske din passion for at køre. Affjedring med lang vandring giver uhørte præstationer og fremragende kørekomfort. XV har en frihøjde på 22 cm, som gør den klar til alle slags veje, gode eller dårlige. Baghjulsophænget er af en ny type double wishbone, som sikrer at dækkene har optimal kontakt med vejen.


Lineartronic + active torque split awd XV er udstyret med den nye Lineartronic-transmission, som er koblet sammen med momentfordelersystemet Active Torque Split AWD. Dette system reagerer på de skiftende friktionsforhold, transmissionen og førerens kørestil ved konstant at kontrollere momentfordelingen mellem foraksel og bagaksel. Ønsker du ekstra kontrol med transmissionen, kan du i øvrigt vælge mellem seks indprogrammerede udvekslingsforhold via skifteknapperne*** ved rattet.

23


MAX BESKYTTELSE. Førerens og passagerernes beskyttelse i tilfælde af en kollision er af vital betydning. Det samme er de egenskaber, der kan undgå, at ulykken overhovedet sker. Det vil sige den aktive sikkerhed. Fundamentet herfor ligger i Symmetrical AWD, fordi det sikrer høj stabilitet og godt vejgreb. Men også XV’s forstærkede karrosseri, der ligger som et beskyttende skjold omkring kabinen, er essentiel for den passive sikkerhed.

24


25


26


Aktiv sikkerhed. Subaru XV er bilen for dig, som kan lide at køre aktivt men alligevel sikkert i den hektiske bytrafik. Permanent 4-hjulstræk, en symmetrisk drivline og Boxermotor giver dig en suveræn vejbeliggenhed under alle ydre forhold. Subarus VDC system (Vehicle Dynamics Control) hjælper med at holde styr på bilen også når det bliver glat. En ekstra tryghed for dig som kan lide at køre bil.

Bremser

Synlighed

Med sportslige præstationer følger kravet om højeffektive bremser. Dem finder du derfor i alle XV-modeller. Systemet er suppleret med en bremseassistent, der yder ekstra hjælp, hvis du i en nødsituation ikke træder hårdt nok på bremsepedalen. Dertil kommer ABSbremser, der med individuelle hjulfølere kontrollerer bremsetrykket til hvert hjul, samt elektronisk bremsekraft-fordeling, som reducerer bremselængden ved at kontrollere bremsetrykket på baghjulene. XV har også “Hill Start Asist*” som hjælper dig igang når du sætter igang op ad bakke.

For at undgå fare, er du nødt til at kunne se det komme, og Subaru er designet for at føreren har maksimal opmærksomhed om omgivelserne. Den høje sidehøjde i Subaru XV og det dynamisk kabine-design med sine trekantede vinduer i A-stolpen minimere blinde vinkler via forbedret udsyn. Hvad mere er, det tilgængelige Bak-kamera ** som giver dig et endnu klarere billede af hvad der ligger bag bilen.

Vehicle dynamics control system (VDC) Overstyring Ideal kurvekørsel

Subarus sikkerhedssystem mod udskridninger hedder Vehicle Dynamics Control. Systemet modvirker tab af vejgreb i ekstreme situationer. Ved at overvåge og analysere data fra forskellige sensorer under kørslen kan systemet ”se” om bilen nærmer sig udskridningsgrænsen. Kontrollen opretholdes via momentfordeleren, motorstyringen og bremsesystemet, der hver især eller sammen kontrollerer hjulene individuelt alt efter situationens farlighed.

Understyring

*Modeller med manuel gearkasse.  **1.6i Sport, 2.0i Sport og 2.0D Sport

27


28


Passiv sikkerhed. Din Subaru XV med mængder af tekniske løsninger, som har til formål at øge sikkerheden for dig som fører, og for dine medpassagerer. Avancerede SRS* Airbags, whiplash beskyttelse og selestrammere bare for at nævne nogle. Karosseriet er desuden ekstremt stærkt og kabinen er omkranset af et ringformet sikkerhedsbur for ekstra sikkerhed.

5 Stjerner i Euro NCAP

Fodgængerbeskyttelse

XV har opnået fem stjerner hos Euro Ncap, men har tillige opnået de højeste karakterer der nogensinde er tildelt for børnesikkerhed.

Af hensyn til fodgængerne er der lagt afstand mellem motorhjelm og motor. Denne bufferzone af luft mindsker risikoen for alvorlige kvæstelser, hvis en person påkøres og rammer motorhjelmen. Desuden er XV’s forreste kofanger designet til at opsuge kollisionskræfter, lige som vinduesviskerne er opbygget i moduler, der giver efter, hvis de rammes af for eksempel en person.

Sikkerhedsseler og airbags Til sikkerhedsudstyret i kabinen hører forsæde-seler med forstrammer og selekraftbegrænser. Som standard findes ISO-FIX-beslag og topstrop for let og sikker montering af barnestole. Dertil kommer dobbelte airbags, sideairbags, gardinairbags til forsæderne og knæ airbag for førersædet samt aktive nakkestøtter, der bevæger sig fremad i tilfælde af en påkørsel bagfra. Dermed fanges hovedet i dets bevægelse bagud og reducerer risikoen for piskesmældsskader.

Forskydelig motor Alle Subaru går til yderligheder når det gælder din sikkerhed. I tilfældet af en direkte frontkollision er din XV Boxermotor og gearkasse designet til at absorbere kollisionskræfterne, og forskyde sig væk fra kabinen for at beskytte dig og dine passagerer.

Kabinen som sikkerhedsbur Kraftige stålprofiler slår en ring om førerens og passagerernes sikkerhed. Som et sikkerhedsbur modstår kabinen kollisionskræfter fra alle sider takket være forstærkede stolper og tagprofiler, der fra gulvet hvælver sig op over for- og bagsæderne, mens de kollisionssikrede døre og tværvanger i vognbunden slutter ringen. *Supplemental Restraint System.

29


Interiør og eksteriør udstyr.

30

Xenon forlygter

Automatisk tænd/sluk af nærlys*

Tågeforlygter med automatisk daglysfunktion

Regnsensor*

Elektrisk justerbare sidespejle*

El-soltag**

Tagspoiler

Bagagedækken af rullegardin typen


Højde og længde justerbart rat

Nøglekort og startknap**

Fartpilot

Klimaanlæg, to-zoner*

Kopholder. midtkonsol***

Sædevarme, for

Førersæde elektrisk justerbart, 8-vejs**

Opbevaringslommer i ryggen på passagerersæde

*Sport/Business Sport. **Business Sport. ***1.6i med 5MT Dual-range: 1 kopholder.

31


Modeloversigt SUBARU XV 2.0D/2.0D Sport/2.0D Business Sport (6MT, AWD) DIMENSIONER: L x B x H: 4.450 x 1.780 x 1.570 mm MOTOR: Boxerdiesel med turbo, 4-cylindret, DOHC, 16 ventiler SLAGVOLUMEN: 1.998 cm3 MAKS. EFFEKT: 147 hk (108 kW) / 3.600 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT: 350 Nm / 1.600 – 2.400 o/m

2.0D Ice Silver

2.0D Sport Ice Silver

2.0D Business Sport (Læderindtræk)

32

2.0D Business Sport (Læderindtræk)


SUBARU XV 2.0i/2.0i Sport/2.0i Business Sport

SUBARU XV 1.6i/1.6i Sport

(6MT / Lineartronic, AWD) DIMENSIONER: L x B x H: 4.450 x 1.780 x 1.570 mm MOTOR: Boxermotor, 4-cylindret, DOHC, 16 ventiler, benzin SLAGVOLUMEN: 1.995 cm3 MAKS. EFFEKT: 150 hk (110 kW) / 6.200 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT: 196 Nm / 4.200 o/m

(5MT Dual-range / Lineartronic, AWD DIMENSIONER: L x B x H: 4.450 x 1.780 x 1.570 mm MOTOR: Boxermotor, 4-cylindret, DOHC, 16 ventiler, benzin SLAGVOLUMEN: 1.600 cm3 MAKS. EFFEKT: 114 hk (84 kW) / 5.600 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT: 150 Nm / 4.000 o/m

2.0i Sport Tangerine Orange

1.6i Satin White

2.0i Business Sport (Læderindtræk)

2.0i Business Sport (Læderindtræk)

1.6i (Tekstilindtræk)

1.6i (Tekstilindtræk)

33


Tilbehør

Bilen er ekstraudstyret med: stenslagsbeskyttelse til motorklap , front grill, beskyttelsesskjold for, vindafviser, pynteliste til dør, sidespoiler, stænklapper og tagspoiler.

Allerede fra fabrikken er XV en veludstyret bil, men ved hjælp af godkendt og testet tilbehør fra Subarus katalog har du mulighed for at tilføre bilen et endnu mere individuelt præg. Mulighederne er mange – både til styling i det ydre som det indre – men også hvis du ønsker at øge XV praktiske anvendelighed. Det fulde overblik over mulighederne får du ved at kigge i Subarus tilbehørskatalog eller besøge den nærmeste Subaruforhandler.

34

Stenslagsbeskyttelse til motorklap

Beskyttelsesskjold for

Tagbøjler

Beskyttelsesplade på kofanger bag, plast

Bagagerumsmåtte, dyb

Måttesæt, gummi

Måttesæt, tekstil

Hundegitter (K/M)

Solskærm for siderude

Anhængertræk


1412

1377

1780

1525

Dimensioner

1780

(mm)

1010

XV

957

1570

900

1105

2635

1412

1377

1780

1525

4450

1525 1780

SUBARU Nordic AB er uden forpligtelse s책fremt selskabet ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver, udstyr og priser. Der tages forbehold for trykfejl. F책 oplysninger om priser, specifikationer og 1010 udstyr hos din Subaru-forhandler eller p책 Internetadressen www.subaru.dk. Bilerne afbildet i brochuren er internationale, og indeholder ekstraudstyr som muligvis ikke kan f책 i Danmark. 957 1570


T EK NISK E SPECIFIK AT IONER 2.0D / 2.0D Sport / 2.0D Business Sport 6MT MÅL OG VÆGT Længde Bredde Højde Akselafstand Sporvidde

For Bag

Frihøjde Køreklar vægt* Totalvægt Maks. anhængervægt m. bremser Bagagerum med bagsædet oppe** Bagagerum med bagsædet nede** MOTOR

mm mm mm mm mm mm mm kg kg kg litre litre

1.510 / 1.510/ 1.540 1.960 1.600

1.6i / 1.6i Sport Lineartronic

1.445 / 1.450

4.450 1.780 1.570 2.635 1.525 1.525 220 1.480 / 1.485

1.500

6MT

Lineartronic

1.445 / 1.450 /1.450 1.940 1.600

1.475 / 1.480/1.480

1.200 380 1.250 med soltag, 1.270 uden soltag

Boxerdiesel med turbo, 4-cylindret

Type

2.0i / 2.0i Sport / 2.0i Business Sport

5MT

1.200

Boxermotor, 4-cylindret, benzin DOHC 16 ventiler

Boring x slaglængde mm Slagvolumen cm 3 Kompressionsforhold Brændstofsystem Brændstoftank liter EFFEKT Maks. effekt hk (kW)/ o/m Maks. moment Nm / o/m Maks. hastighed (højeste gear) km/t Acceleration (0-100 km/t) sek By Brændstofforbrug Landevej km/ltr.*** Blandet By CO 2-udslip g/km*** Landevej Blandet Environmental class ELSYSTEM Batteri V-AH Generator VA TRANSMISSION

Kobling Gearkasse

Karosseri Styretøj Hjulophæng Vendediameter Bremser ABS Dæk

78,8x 82,0 1.600

D (Lineartronic) 1. gear 2. gear 3. gear 4. gear 5. gear 6. gear Bakgear Slutudveksling Udveksling høj/lav gear

m

84,0 x 90,0 1.995 10,5 Multipoint-insprøjtning 60

147 (108) / 3.600 350 / 1.600 – 2.400 198 9,3 14,7 20 17,9 179 131 146

114 (84) / 5.600 150 / 4.000 179 13,1 12,5 17,3 15,4 185 134 151

150 (110) / 6.200 196 / 4.200 175 13,8 12,7 18,2 15,9 183 126 146 Euro5

187 10,5 11,4 17 14,5 204 136 160

187 10,7 11,6 18,2 15,2 200 126 153

60/40 (Lineartronic med Active Torque Split) Converter

50/50 (visko med centerdifferentiale) Tør enkeltplade kobling

60/40 (Lineartronic med Active Torque Split) Converter

Lineartronic

6-trins manuel

Lineartronic

3,581–0,570 – – – – – – 3,667 3,900 –

– 3,545 1,888 1,296 0,972 0,780 0,695 3,636 4,444 –

3,581–0,570 – – – – – – 3,667 3,700 –

12-64 12-150

12-52 12-110

50/50 50/50 (visko med (visko med centerdifferentiale) centerdifferentiale) Tør enkeltplade kobling 5-trins manuel + høj/ 6-trins manuel lav gear – – 3,454 3,545 1,750 1,947 1,062 1,296 0,785 1,029 0,634 0,825 0,557 – 3,636 3,333 4,111 4,444 – 1,447

Permanent 4-hjulstræk, normaldrift for/bag (kraftfordelingssystem)

Udveksling

86,0 x 86,0 1.998 16,0 Common rail system

Tandstang med elservo For: MacPherson fjederben, Bag: Multi-link 10,6 For: Ventilerede skivbremser, Bag: Skivbremser 4-sensor / 4-kanalstype med elektronisk bremsekraftsfordeling og bremseassistent (EBD og BAS) 225/55R17

*Køreklar vægt og maks. last varierer afhængig af monteret udstyr. **Målt efter VDA-metoden. Uden soltag. ***Brændstofforbrug og CO 2-udslip iht. EC715/2007-566/2011F.


S TANDARDUDS T YR 1.6i

1.6i Sport

2.0i

2.0i Sport

2.0D

2.0D Sport

Rat multijusterbart (ind/ud - op/ ned)

l

l

l

l

l

l

Læderbetrukket rat og gearknap

l

Skiftegafler på ratstammen (automatisk gearkasse)

l

Elektrisk betjente sideruder*1

l

l

l

Centrallås, fjernbetjent

l

Komfortudstyr

1CD, AM/FM-radio og 4 stk højtalere 1CD, AM/FM-radio, Bluetooth, 6 stk højtalere + USB/Ipod-ingang

2.0D

2.0D Sport

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

El-indklappelige sidespejle med blinkers

l

l

l

El-opvarmede sidespejle

l

l

l

l

l

l

El-opvarmet underkant i forrude

l

l

l

l

l

l

1.6i

1.6i Sport

Xenon-forlygter (nærlyset)

Forlygtespulning

l

Automatisk nærlys

2.0i

2.0i Sport

l

l

l

l

Tågeforlygter med automatisk daglysfunktion

l

Tågebaglygter

EKSTERIøR

l

l

l

l l l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

Bakkamera

l

l

l

El-opvarmet bagrude

l

l

l

l

l

l

Midterkonsol med AUX-ingang og 12 volts udtag

l

l

l

l

l

l

Vinduesviskere med trinløst variabelt interval

l

l

l

l

l

l

Multi-informationsdisplay*2

l

l

l

l

l

l

l

l Business Sport

Bagrudevisker med interval

Nøglekort og startknap

l Business Sport

Regnsensor

l

l

l

Start og stop-system

l

l

l

l

Aluminiumssportfælge, 17"

l

l

l

l

l

l

Ratstyring af stereoanlægget

l

l

l

Skærmforøger

l

l

l

l

Fartpilot, ratstyret

l

l

l

l

l

l

El-soltag i glas

l Business Sport

l Business Sport

Klimaanlæg

l

2-zoner

l

2-zoner

l

2-zoner

Tagspoiler

l

l

l

l

l

l

Varmekanaler til bagsæde

l

l

l

l

l

l

Antenne

l

l

l

l

l

l

Opbevaringsrum i døre med kopholder

l

l

l

l

l

l

Kopholder for og bag

l

l

l

l

l

l

Vehicle Dynamics Control antiudskridningssystem

Kortlæselamper, for

l

l

l

l

l

l

Hill Start Assist

Make-upspejle, for

l

l

l

l

l

l

Åbning af brændstofdæksel fra kabinen

l

l

l

l

l

l

Måler for udendørstemperatur

l

l

l

l

l

Bagagerumsbelysning Bagagedækken af rullegardin typen

l l

l l

l

l

l

l

l l

Tekstilsæder, sort Førersæde manuel justerbart, 6-vejs Førersæde elektrisk justerbart, 8-vejs

– l l

– l l

Business Sport

l

l

l

l

– l l

SIKKERHED l

l

l

l

l

l

MT

MT

MT

MT

MT

MT

Airbags, for

l

l

l

l

l

l

Sideairbags, for

l

l

l

l

l

l

l

Gardinairbags

l

l

l

l

l

l

l

Knæ-airbag, førersæde

l

l

l

l

l

l

Sidekollisionsbeskyttelse i dørene

l

l

l

l

l

l

Startspærre/immobiliser

l

l

l

l

l

l

Aktive nakkestøtter, for

l

l

l

l

l

l

Selealarm på alle fem pladser

l

l

l

l

l

l

l

Selestrammere med lastbegrænser, for

l

l

l

l

l

l

l

Højdejusterbare seler, for

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

SæDER Lædersæder, sort

Business Sport

Business Sport

Business Sport

Nakkestøtter, alle pladser

l

l

l

l

l

l

Trepunktsseler på alle fem pladser ISO-FIX beslag for fastgørelse af barnestole

l

l

l

l

l

l

Sædevarme, for

l

l

l

l

l

l

Børnesikre låse på bagdøre

l

l

l

l

l

l

Splitbagsæde 60/40

l

l

l

l

l

l

Gearskifte indikator

l

l

l

l

l

l

*Vinduet på fører siden har auto op / ned funktion. ** Med 4,3” LCD-skærm. SUBARU Nordic AB forbeholder sig retten at ændre på specifikationer og udstyr uden varsel.


SUBARU XV karosserifarver

SATIN WHITE

ICE SILVER

JASMINE GREEN

PL ASMA GREEN

TANGERINE ORANGE

VENETIAN RED

DARK GRE Y

CRYSTAL BL ACK

Quartz Blue

indtræk LÆDER (2.0i Business Sport / 2.0D Business Sport)

SORT

TEKSTIL (1.6i Sport / 2.0i Sport / 2.0D Sport)

SORT

TEKSTIL (1.6i / 2.0i / 2.0D)

SORT


SUBARU Nordic AB www. subar u.dk Tr y k t i S v e r i g e (J a n u a r 2014) S 924119 D

Subaru XV DK  

Subaru XV Danmark