Page 1


02


Overlegen komfort Tillidsvækkende teknologi Sæt dig ind bag rattet og lad dig overbevises. Føl komforten, oplev teknologien. En Subaru er udviklet med teknologisk innovation som drivkraft og med fokus på det, der skaber maksimal kontrol og køreglæde. Designet appellerer til den æstetiske sans såvel som til fornuften. Summen af dine indtryk kunne blive, at du oplever rejsen som værende lige så attraktiv som selve målet.

03


04


Japansk perfektion

Kombinationen af den Outbacks udfordrende ydre og gavmilde interiør er endnu mere attraktivt, når du trykker på foden på speederen og føler den kraftfulde motor. Boxermotor og symmetrisk firehjulstræk smelter sammen og giver dig en vidunderlig følelse af perfektion og kontrol.

05


USB og AUX-stik I midterkonsollen kan du via et USBstik eller et AUX-stik tilslutte din iPod og lytte til din yndlingsmusik gennem bilens kvalitetshøjttalere.

06

*Bluetooth er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, Inc. America.

Stereoanlæg med 4,3” display Stereoanlægget har 4,3” farvedisplay, AM/FM radio, CD-afspiller samt Bluetooth* til handsfree. Systemet er kompatibelt med MP3 og WMA formaterne og kan kontrolleres via knapper på rattet.


Komfort og nydelse

Førerens og passagerernes velbefindende er et omdrejningspunkt under udviklingen af alle Outbackmodeller. Derfor er alle sæder udført, så de giver støtte med henblik på høj langturskomfort.

2.0D Lineartronic Business +

07


Håndfri betjening

Fartpilot

I Outback har du mulighed for at føre håndfri mobilsamtaler med automatisk opkobling til din mobiltelefon via Bluetooth*. Knapper til betjening af Bluetooth* finder du på rattets nav.

Elektronisk fartpilot er standard på alle modeller. Med en fartpilot kan du holde en jævn fart på f.eks. motorvejen. Systemet betjenes på rattet via elegante knapper med metalfinish.

*Bluetooth er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, Inc. America. 08


Gennemtænkt og raffineret

Kabinens design er inspireret af Subarus fortid inden for fremstilling af fl yvemaskiner. Derfor er der i hele layoutet tænkt på ergonomi og logisk placering af kontakter og instrumenter.

2.0D Lineartronic Business +

Multi-funktionsdisplay

Bakkamera

Bilens vitale informationer ligger samlet bekvemt i instrumentpanelet og fremkaldes nemt med et tryk på en knap. Det er også her, du ser, hvor overraskende langt din Outback kører på literen – og på en given tur. Den avancerede teknologi giver dig endog mulighed for at sammenligne effektiviteten fra tur til tur.

Outback har bakkamera som standard. Bakkameran aktiveres, når du sætter bilen i bakgear. Kameraet optager og gengiver i real time udsynet bag bilen på den indbyggede skærmen.

09


10


Rummelighed og fleksibilitet

Outback er skabt til at rumme så meget at du får det optimale ud af dit ejerskab. Vi tilbyder en bred palet af varianter, så uanset hvilket arbejde eller hvilken fritidsinteresse du har, er vi overbeviste om at vi kan finde en Outback, som passer til dig.

God plads til det meste Outback kombinerer ukompromitteret køreglæde med ekstra rummelighed. Takket været nydesignede baghjulsophæng er der endnumere plads i det fleksible lastrum. Her finder du også gennemtænkte detaljer, der gør hverdagen nemmere. F.eks. posekroge og udløsningshåndtag til bagsæderyggene, der kan lægges helt ned eller splittes i forholdet 60:40.

Robust og fleksibel Bagagerumsdækkenet er en robust og let aluminiums-konstruktion, som hurtigt og uden besvær kan fjernes, når der skal gives plads til større genstande. I samme forbindelse kan bagsæderyggen helt eller delvis foldes sammen.

Gennemtænkt kabine Overalt i Outback’s rummelige kabine findes velgennemtænkt detaljer. F.eks. i midterkonsollen, som inkluderer et 12-volts strømudtag og et polstret armlæn. Dertil kommer praktiske lommer på bagsiden i forsædernes ryglæn, fire kopholdere samt rummelige opbevaringsmuligheder i alle døre, hvor der også findes kopholdere.

2.0D Lineartronic Business +

11


Symmetri giver dig bedre balance Symmetrical AWD Symmetri giver dig balance. Balance giver dig selvtillid. Det er derfor, Subaru har udviklet det symmetriske 4-hjulstræk til perfektion siden 1972. Nu fortsætter vi med at udvikle og forbedre det nye X-Mode, som maksimerer kraftoverførslen. Al kraft styres ned i hjulene, og derfor opnår du let en kontrolleret kørsel på selv stejle veje og glatte overflader. Det faste vejgreb gør, at du selvsikkert kan navigere på våd eller snedækket vej, rejse ad ujævnt terræn mod fjerne eventyr, og ubesværet styre uden om faremomenter, når du møder det uventede. Alt sammen uden at gå på kompromis med brændstofeffektiviteten.

Konstant kontakt Jo mere greb dine dæk har i vejen, des mere kontrol har du. Kraften overføres direkte til alle fire dæk for at sikre kompromisløst sikker kørsel.

Smidig i en nødsituation I dårligt vejr eller i de dyrebare sekunder, det tager at reagere på en pludselig hændelse, træder den symmetriske drivlinje til og skaber den stabilitet, balance og vejgreb, det kræver at komme igennem eller uden om en farlig situation.

Dynamisk ydeevne Ved særligt udfordrende forhold som skarpe sving eller hurtige undvigemanøvrer, træder 4-hjulstrækket, motoreffekten og bremserne ved hvert dæk i karakter – alt arbejder sammen, og du vil opleve en unik følelse af kontrol.

12


13


Balance giver dig kontrol SUBARU BOXER motor Fra det øjeblik du drejer nøglen vil du opleve forskellen i din nye Outback – udstyret med en SUBARU BOXER motor. Her er cylindrene placeret i en indbyrdes vinkel på 180 grader. De ”bokser” så at sige vandret mod hinanden fra hver sin side af krumtapakslen uden hjælp fra afbalancerende komponenter. Fordelene er åbenlyse: Færre vibrationer, lavere indre friktion og mindre vægt. Så selv om Outback er høj, giver SUBARU BOXER motor bedre balance og stabiltet. Samtidigt bidrager dens flade konstruktion til et lavere tyngdepunkt, og du vil opleve en særlig følelse af kontrol, der ikke findes i nogen anden SUV.

Øget stabilitet Boxer-motorens fladere profil ligger lavere i chassiset end andre motortyper og bidrager til en mere stabil balance i hele bilen.

Smidig power Ved alle omdrejningshastigheder leverer motoren øjeblikkeligt uimodståelig kraft, der overføres direkte og smidigt. Stemplerne ligger fladt og arbejder mod hinanden for at reducere vibrationer, hvilket gør turen lige så behagelig, som den er spændende.

Uopslidelig ydeevne Motorens flade design er i sig selv afbalancerende, da denne konstruktion genererer færre vibrationer end V- og rækkemotorer. Resultatet er øget holdbarhed og mere pålidelig ydeevne.

14


15


16


Uindskrænket køreglæde Outbacks drivlinie er bygget op omkring Subarus unikke Symmetrical AWD. Det vil sige en drivlinje hvor de kraftoverførende komponenter er symmetrisk placeret i forhold til hinanden. Konstruktionen sikrer samtidig et lavt tyngdepunkt og en optimal vægtfordeling mellem for og bag, højre og venstre. Denne balance sikrer bilen en uovertruffen køredynamik og stabilitet – og vejgrebet finder du ikke bedre i klassen.

Forhjulsophæng Outbacks forhjulsophæng fungerer i elegant samhørighed med Subaru DC3 og karakteriseres af vridningsstabile bærearme, stor sporvidde og lang fjedervandring. Systemerne arbejder som en sammenstøbt enhed, der giver høj kurvestabilitet og komfortabel fremfærd på mange slags underlag. Køreegenskaber og dynamik forstærkes yderligere af de kraftigere krængningsstabilisatorer.

Baghjulsophæng Subaru DC3 kompletteres på perfekt vis af baghjulsophængets double wishbone-geometri, som tilfører køreoplevelsen både skarphed og raffinement, lige som ujævnt underlag og skarpe kurver håndteres med en selvfølgelig elegance. For at forbedre stabiliteten, sikkerheden og styreresponsen er støddæmperne, bøsningerne og fjederkarakteristikken blevet revideret. Støddæmperne er desuden blevet opgraderet med automatisk niveauregulering, som sikrer uændret frihøjde selv under kørsel med tung last.

Subaru Dynamic Chassis Control Concept I Outback bliver traditionelle Subaru-værdier som balance, kontrol og respons forstærket af Dynamic Chassis Control Concept (DC3). Til konstruktionen af karrosseriet er der brugt højstyrkestål til udformningen af alle sikkerhedskritiske områder. På den måde er det lykkedes at skabe et let, men stærkt karrosseri. Dertil kommer mere vridningsstabile forhjulsophæng. Det skaber endnu mere præcis føling med hjulene og en bedre afskærmning mellem motor, hjul og kabine. Resultatet er ikke kun bedre støjdæmpning og færre vibrationer, men endnu mere af alt det, der gør livet bag rattet behageligt og fornøjeligt: Komforten, sikkerheden, præcisionen og den effektive fremdrift. Alle dele i rigt mål og i perfekt balance.

17


Præstationer i særklasse

Subaru Boxermotorerne er lette og kompakte. Derfor kan de anbringes lavt i motorrummet og bidrage til et lavt tyngdepunkt. Den unikke boxer-teknologi giver en velafbalanceret og næsten vibrationsfri motor. Disse unikke egenskaber finder du i Outbacks motorer. I disse kraftfulde motorer finder du også årtiers indlejrede erfaringer fra Subarus flymotor-industri og de løbende forbedringer, der er høstet fra mærkets mangeårige deltagelse i verdens hårdeste rally-mesterskab WRC.

Redesignet motor Subaru BOXER-motorernes adelsmærke har altid været exceptionel balance og silkeblød gangkultur. Nu har vi yderligere rendyrket disse egenskaber, så du får en endnu mere inspirerende køreoplevelse. Subaru’s ingeniører har omhyggeligt gennemgået alle ventiler, ventillejer og stempler med henblik på at optimere hver enkelt motorkomponent. Resultatet er blevet en række vægtbesparelser, hvilket gør motoren mere brændstofeffektiv. En anden gevinst er et kraftigere moment ved lave omdrejninger og dermed endnu hurtigere speederrespons.

400

120

300

80

200

40

100

0

0

0

2,000

4,000

6,000

Omdrejningstal (o/m)

MAKS. EFFEKT: 150 hk (110 kW) /3.600 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT: 350 Nm /1.600-2.400 o/m BRÆNDSTOFFORBRUG: (6-trins manuel): 17,0 km /liter* (Lineartronic): 15,9 km/liter** CO2-UDSLIP: (6-trins manuel): 155 g /km* (Lineartronic): 166 g/km**

Outbacks 2,5-liters DOHC-motor er både momentstærk og brændstofeffektiv. Gennem justeringer og modifikationer er motoren løbende blevet forfinet og yder nu et overlegent drejningsmoment på 235 Nm ved kun 4.100 omdrejninger. Det sikrer en smidig kraftudfoldelse ved bykørsel og et overbevisende kraftoverskud på motorvejen. I kombination med den forbedrede Lineartronic-transmission er motoren nu både renere og mere effektiv.

160

280 240

120

200 160

80 120 80

40

40

0

0

0

2,000

4,000

6,000

8,000

Moment (Nm)

160

Moment (Nm)

Motoreff ekt (kW)

SUBARU BOXER-motorens robuste konstruktion, smidige kraftudfoldelse og vibrationsfri gang gør den ideel til dieseldrift. Denne motor er verdens første BOXER DIESEL i en personbil. En række vigtige egenskaber er med til at nedbringe brændstoff orbruget og CO 2-udledningen. Der kan nævnes et højere tryk i common-rail-systemets brændstofi ndsprøjtning, en forbedret katalysator med dieselpartikelfi lter (DPF), en turbolader med variabel geometri (VNT) og elektrisk servostyring. Motoren er desuden monteret med keramiske gløderør, der sikrer hurtigere start i koldt vejr. Boxer-dieselen yder formidable 350 Nm fra kun 1.600 omdrejninger, hvilket giver en smidig kraftudfoldelse ved alle hastigheder. Køreoplevelsen forfi nes yderligere af en omfattende støjisolering.

SUBARU BOXERMOTOR 2.5-LITER DOHC (2.5i)

Motoreff ekt (kW)

SUBARU BOXERDIESEL 2.0-LITER DOHC (2.0D)

MAKS. EFFEKT: 173 hk (127 kW) / 5.600 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT: 235 Nm / 4.100 o/m BRÆNDSTOFFORBRUG: (Lineartronic); 13,2 km/liter* CO2-UDSLIP: (Lineartronic); 194 g/km*

Omdrejningstal (o/m) *Brændstoff orbrug og CO2 mht. 715/2007/EC-566/2011. **Brændstoff orbrug og CO2 mht. 715/2007/EC-459/2012.

18


19


Fuld kontrol

Subarus avancerede transmissions-teknologi er udviklet med det formål at udnytte motorens fulde potentiale til fremdrift under alle forhold. Vælg mellem den præcise, manuelle gearkasse og den automatiske transmission, der trods automatikken sikrer dig den fulde kontrol. Begge transmissionssystemer er perfekt integreret i Symmetrical AWD, så du altid høster maksimal køreglæde under alle forhold.

6-trins Manuel Gearkasse + Viskose Center Differentiale AWD En ny, smidig 6-trins manuel gearkasse giver maksimal kontrol og tilfreddstiller alle sportslige forventninger til Outback. Transmissionssystemet er perfekt integreret i Symmetrisk AWD og udstyret med Viskose LSD (Limited Slip Differential), så du altid får maksimal køreglæde under alle forhold. Den 6-trins manuelle gearkasse giver blødere, mere præcise gearskift og en sporty tilfredstillelse – hjulpet på vej af et let, kompakt design udført i letvægtsmaterialer.

Anden generations Lineartronic En helt ny generation af den trinløse transmission Lineartronic øger eff ektiviteten af både SUBARU BOXER- motoren og fi rehjulstrækket Symmetrical AWD ved at holde motoren i sit ideelle arbejdsområde. Til dieselmotoren er Lineartronics gearhus forstærket, lige som moment-omformeren er redesignet for at kunne håndtere det højere drejningsmoment og sikre en jævn og støjsvag kørsel. Transmissionen har en adaptiv kontrolfunktion, der automatisk vælger det optimale gear i forhold til kørestil og vejens tilstand, lige som en trinvis variabel styring tilpasser sig ændringer i motorens omdrejningstal. Begge systemer bidrager til at forfi ne køreoplevelsen og optimere ydeevnen.

Lineartronic + Active Torque Split AWD Her taler vi om maksimal reaktionsevne. Lineartronic benytter en kæde frem for en rem, hvilket betyder forstærket reaktionshastighed, ydeevne og bedre køreegenskaber. Det er koblet sammen med momentfordeler-systemet Active Torque-Split AWD, der reagerer på de skiftende friktionsforhold, transmissionen og førerens kørestil ved konstant at kontrollere momentfordelingen mellem foraksel og bagaksel.

Paddle skiftere Outbacks innovative og effektive Lineartronic-transmission kan indstilles til en manuel skiftefunktion, hvor gearskiftegreb bag rattet sikrer et hurtigere og mere sportsligt gearskifte. For at forbedre komforten og køreoplevelsen kan der i diesel-udgavens manuelle indstilling vælges mellem syv trin.

20


21


22


Vores vision - din sikkerhed

Førerens og passagerernes beskyttelse i tilfælde af en kollision er af vital betydning. Det samme er de egenskaber, der kan undgå, at ulykken overhovedet sker. Det vil sige den aktive sikkerhed. Fundamentet herfor ligger i Symmetrical AWD, fordi det sikrer høj stabilitet og godt vejgreb. Men også Outbacks forstærkede karrosseri, der ligger som et beskyttende skjold omkring kabinen, er essentiel for den passive sikkerhed.

23


24


Aktiv sikkerhed

Bremsesystem

Mange af de systemer og egenskaber, som gør Outback til en underholdende køremaskine, er samtidig dem, der skaber en høj aktiv sikkerhed. Boxermotoren er flad og kan dermed placeres dybere i motorrummet, hvilket sænker hele bilens tyngdepunkt. Symmetrical AWD er et system, der skaber stabilitet, hurtigt afsæt og godt vejgreb. Hjulophængene er udviklet for at sikre dækkene den bedst mulige kontakt med underlaget,og det avancerede stabilitetsprogram Vehicle Dynamics Control har tre indstillingsmuligheder. Bremserne er forstærkede med ABS og elektronisk fordeling af bremsekraften.

Skivebremser i letvægtsaluminium på alle fire hjul giver en magtfuld og beroligende bremsefornemmelse. Bremserne er forstærkede med ABS og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD). For at sikre maksimal nedbremsning i en nødsituation, er systemet suppleret med såvel nødbremse som en bremseassistent, der yder ekstra hjælp, hvis du i en nødsituation ikke træder hårdt nok på bremsepedalen. Der er tillige Subaru Hill Holder, der hjælper med at forhindre tilbagerulning ved en stigning på 5% eller mere. Den elektroniske parkeringsbremse udløses automatisk, når du er i gang.

Hver dag - beskyttet

Vehicle Dynamics Control System Overstyring

Ideal kurvekørsel

Hver Outback har som standard Vehicle Dynamics Control (VDC) monitorer som via sensorer analyserer, hvordan bilen følger førerens planlagte vej. Hvis forholdet nærmer sig grænsen for ustabilitet for eksempel i forbindelse med skarpe kurver eller undvigemanøvrer, vil 4-hjulstrækkets momentfordeling, motorydelsen og bremserne på hvert hjul tilpasse sig hinanden og hjælpe med at holde bilen på ret kurs.

Understyring

25


26


Passiv sikkerhed Outback er designet til at yde føreren og passagererne en høj passiv sikkerhed. Karrosseriets struktur er strategisk forstærket på alle kritiske punkter for i størst mulig grad at hindre kollisionskræfterne i at nå ind i kabinen. Skulle dette ske, er alle i kabinen beskyttet af sikkerhedsudstyr, der bl.a. omfatter frontairbags, sideairbags, gardinairbags og trepunkts sikkerhedsseler.

Fodgængerbeskyttelse Af hensyn til fodgængerne er der lagt afstand mellem motorhjelm og motor. Denne bufferzone af luft mindsker risikoen for alvorlige kvæstelser, hvis en person påkøres og rammer motorhjelmen. Desuden er Outbacks forreste kofanger designet til at opsuge kollisionskræfter, lige som vinduesviskerne er opbygget i moduler, der giver efter, hvis de rammes af for eksempel en person.

Ring-formet forstærket ramme En ring-formet forstærket karosseriramme styrker dels din tillid, dels din Outbacks loft, døre, stolper og gulv. Her er tænkt småt med fokus på mikroskopiske detaljer for at udvælge de mest sikre materialer. Og her er tænkt stort for at placere de enkelte emner strategisk og optimalt, således at den kraftoverskydende energi spredes væk fra bilen i tilfælde af en kollision.

Sæder, sikkerhedsseler og airbags SRS* frontairbags, side-kollisions- og gardin SRS* airbags er standard i Outback. Førerpladsen er desuden forsynet med en knæairbag, der yder beskyttelse af underkroppen ved kollision. Højdejusterbare sikkerhedsseler med selestrammere holder passagerer sikkert og korrekt på plads i sædet. Ved påkørsel bagfra vil forsædernes stærke konstruktion med gennemtestet stel, faste nakkestøtter og detaljer som energiabsorberende fjedring i selve sædet alle bidrage til at mindske risikoen for piskesmæld.

Forskydelig motor Enhver Subaru springer rammerne for, hvad der kan lade sig gøre inden for sikkerhed. SUBARU BOXER motor og gearkassen er konstrueret til at opfange energien fra et frontalt sammenstød og brække helt af og væk fra kabinen for at beskytte passagererne.

*SRS: Supplemental Restraint System. 27


Interiør og eksteriør udstyr

28

Automatisk nærlys

Tågeforlygter

Regnsensor

El-opvarmede sidespejle

El-soltag*

17” aluminiumssportfælge

Rat multijusterbart (ind/ud - op/ned)

Nøglekort og startknap*


Klimaanlæg, 2 zoner

Multi-informationsdisplay

Elektronisk p-bremse

Sædevarme, for

Makeup-spejle med lys

Solbrille-opbevaring

Førersæde elektrisk justerbart, 10-vejs

Ventilation til bagsæderne Standard på 2.5i Business.

Memory funktion er standard for Business og Business + pakke.

*Standard på Business +.

29


Modeloversigt

OUTBACK 2.0D (6MT / LINEARTRONIC, AWD) Dimensioner: L x B x H: 4.790 x 1.820 0 x 1.605 mm MOTOR: 4-cylindret Boxerdiesel med t urbo, DOHC, 16 ventiler SLAGVOLUMEN: 1.998 cm3 MAKS. EFFEKT: 150 hk (110 kW) /3.6 600 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT: 350 Nm m /1.600–2.400 o/m

Dark Grey

Crystal Black

30


Business +

31


Modeloversigt

OUTBACK 2.5i (LINEARTRONIC AUTOMAT, AWD) DIMENSIONER: L x B x H: 4.790 x 1.820 20 x 1.605 mm MOTOR: 4-cylindret Boxermotor, DOH HC, 16 ventiler SLAGVOLUMEN: 2.457 cm3 MAKS. EFFEKT: 173 hk (127 kW) /5.6 600 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT: 235 Nm m /4.100 o/m

Satin White

Burnished Bronze

32


33


Tilbehør

Allerede fra fabrikken er Outback en veludstyret bil, men ved hjælp af godkendt og testet tilbehør fra Subarus katalog har du mulighed for at tilføre bilen et endnu mere individuelt præg. Mulighederne er mange – både til styling i det ydre som det indre – men også hvis du ønsker at øge Outbacks praktiske anvendelighed. Det fulde overblik over mulighederne får du ved at kigge i Subarus tilbehørskatalog eller besøge den nærmeste Subaruforhandler.

34

Beskyttelsesskjold for

Stænklapper

Beskyttelsespanel, side

Beskyttelsesskjold bag bak

Beskyttelsesplade på kofanger bag, rustfri

Beskyttelsesplade på kofanger bag, plast

Gulvpanel i bagagerum

Baagagerumsdeler

Tagbøjler

Anhængertræk


OUTBACK

1605

DIMENSIONER

1540

SUBARU Nordic AB er uden forpligtelse s책fremt selskabet ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver, udstyr og priser. Der tages forbehold for trykfejl. F책 oplysninger om priser, specifikationer og udstyr hos din Subaru-forhandler eller p책 Internetadressen www.subaru.dk. Bilerne afbildet i brochuren er internationale, og indeholder ekstraudstyr som muligvis ikke kan f책 i Danmark.


OUTBACK KAROSSERIFARVER

SATIN WHITE

ICE SILVER

DARK GREY

BURNISHED BRONZE

VENETIAN RED

DEEP SEA BLUE

CRYSTAL BLACK

INDTRÆK LÆDER

TEKSTIL

2.0D Business / 2.0D Business + / 2.5i Business

2.0D / 2.5i

SORT

BEIGE

SORT


T EK NI SK E SP EC IF IK AT I O NER 2.0D 6MT MÅL OG VÆGT Længde Bredde Højde Akselafstand Sporvidde

For Bag

Frihøjde Køreklar vægt* Totalvægt Maks. anhængervægt m. bremser Bagagerumsvol. med bagsædet oprejst** Bagagerumsvol. med bagsædet nedfældet** MOTOR

mm mm mm mm mm mm mm kg kg kg liter liter

4-cylindret boxerdiesel med turbo DOHC, 16 ventiler 86,0 × 86,0 1.998 16,3

mm cm 3

Brændstofsystem Brændstoftank EFFEKT Maks. effekt Maks. drejningsmoment Tophastighed Acceleration (0 -100 km/t) Brændstof forbrug km/l***

CO 2 -udslip g /km***

Linear tronic

4.790 1.820 1.605 2.745 1.540 1.540 200 1.705 2.130 1.700 526 1.726

1.655 2.085 1.700

Type Boring x slaglængde Cylindervolumen Kompressionsforhold

2.5i Linear tronic

1.610 2.040 1.800

Boxermotor, 4-cylindret, vandkølet, benzin DOHC, 16 ventiler 94,0 x 90,0 2.498 10,0

Common rail liter hk (kW) /o/m Nm/o/m km/t sek Bykørsel Landevej Blandet Bykørsel Landevej Blandet

Miljøklasse TRANSMISSION Permanent 4-hjulstræk, normaldrift for/bag (kraftfordelningssystem) Kobling Gearkasse D Linear tronic 1. gear 2. gear 3. gear Udveksling 4. gear 5. gear 6. gear 7. gear Bakgear Slutudveksling K AROSSERI Styretøj Affjedring Vendediameter m For Bremser Bag ABS Dæk

Multipoint -indsprøjtnin 65

150 (110) /3.600 350 /1.600 -2.400 195 9,7 14,1 19,2 16,9 186 137 155

173 (127) /5.600 235/4.100 198 9,9 9,9 16,4 13,2 233 142 175

13,2 17,9 15,9 199 147 166 Euro5

50/50 (visko med mellemdifferentiale)

60/40 (Lineartronic med Active Torque Split))

Enkelplade tørkobling 6-trins manuel 3,454 1,750 1,062 0,785 0,634 0,557 3,636 4,444

Momentomformer Linear tronic 3,505-0,544 3,505 2,305 1,567 1,179 0,910 0,723 0,582 2,345 4,111

3,581-0,570 3,581 2,262 1,658 1,208 0,885 0,618 3,667 3,900

Elservo For: MacPherson fjederben, Bag: Multi-link 11,0 Ventilerede skivebremser Skivebremser Ventilerede skivebremser Skivebremser 4-sensor/4-kanalstype med elektronisk bremsekraftsfordeling og bremseassistent 225/60 -17

*Køreklar vægt og maks. last varierer afhængig af monteret udstyr. **Opmålt efter VDA. ***Brændstofforbrug og CO 2 iht. fabrik EC715/2007-EC566/2011F, 2.0D Lineartronic iht. EC715/2007-EC630/2012J. SUBARU Nordic AB forbeholder sig ret til at ændre specifikationer og udstyr under løbende modelår.


S TA N D A R D U D S T Y R 2.0D

2.0D

2.5i

2.5i

6MT

Lineartronic

Lineartronic

Automatisk nærlys

Xenon-forlygter (nærlyset)

Forlygtespulning

Aluminiumssportfælge 17”

Tågeforlygter

Nøglekort og startknap

Business +

Tågebaglygte

Fartpilot

El-indklappelige sidespejle

Multifunktionsdisplay* 2 og selvlysende måler

El-soltag i glas

Business +

ØKO-meter

El-opvarmet forrude i nederkanten

Multi-informationsdisplay*3 1CD med AM/FM-radio, 4,3” informations-display og 6 stk højttalere Navigationsanlæg med SD-kort* 4 og 1CD med 6 højttalere Ratstyring af stereoanlægget

El-opvarmede sidespejle

Regnsensor

Vinduesviskere med trinløst variabelt interval

Business +

Bagrudevisker med interval

Tagspoiler

Bluetooth®*5

Tagrails

Midterkonsol med AUX/USB-ingange og 12 volts udtag

Bakkamera

Vehicle Dynamics Control antiudskridningssystem

Klimaanlæg, to-zoner

Airbags, for

Separat ventilation til bagsæde

Business

Sideairbags, for

Varmekanaler til bagsæde Kortlamper med lys, for

Gardinairbags

Kollisionsbjælker i sidedørene

Makeup-spejle med lys, for

Sikkerhedsratstamme

Bagagerumsbelysning

Aktive nakkestøtter, for

Kopholder for og bag

Blinkautomatik

Opbevaringsrum i døre med kopholder

Selealarmer, for

Armlæn i bagsædet

Selestrammere lastafhængige, for

Åbning af brændstofdæksel fra kabinen

Højdejusterbare sikkerhedsseler, for

Opbevaringslommer i ryggen på forsæder

Trepunktsseler på samtlige siddepladser

Niveau-regulerende bagvogn

Elek tronisk parkeringsbremse

Bagagedækken af rullegardin typen

Hill Holder

ISO-FIX beslag til børnestole

Børnesikre låse på bagdøre

6MT

Lineartronic

Lineartronic

Højde og længde justerbart rat

Læderbetrukket rat og gearknop

Skiftegafler på ratstammen (kun automatisk gearkasse)

Elrudehejs, for og bag*1

Centrallås, fjernbetjent

EKSTERIØR

KOMFORTUDSTYR

SÆDER Business

Business og Business +

Business

Førersæde elektrisk justerbart, 10-vejs

Højdejusterbart førersæde

Højdejusterbart passagerersæde

Business

Business og Business +

Business

Nakkestøtter, alle pladser

Sædevarme, for

Splitbagsæde 60/40

Nedfældning af bagsæde fra bagagerummet

Lædersæder

Memory funktion på førersæde

SIKKERHED

*Vinduet på fører siden har auto op/ned funktion. *2 Udstyret med 3,5” farvedisplay. *3 Displayen viser: Aktuelt brændstoff orbrug, gennemsnitligt brændstoff orbrug, igangværende rejseafstand og tid, gennemsnitshastighed, udetemperatur og ur. *4 Udstyret med 7” VGA-display. *5 Bluetooth er et registreret varemærke som ejes af Bluetooth SIG, Inc. America.

SUBARU Nordic AB forbeholder sig retten til at ændre på specifikationer og udstyr uden varsel.

Subaru Outback DK  

Subaru Outback Danmark

Subaru Outback DK  

Subaru Outback Danmark