Page 1


2


LUOTU HERÄTTÄMÄÄN

LUOTTAMUSTA Koe innovatiivisuus ja hienostunut muotoilu, jota edustavat muun muassa urheilullinen kuusikulmainen etusäleikkö ja näyttävät etuvalot. Käännä avainta, niin huomaat Subaru Legacyn vakuuttavan hallittavuuden. Palkittu symmetrinen neliveto ja SUBARU BOXER -moottori takaavat hyvän ohjattavuuden, tehokkaan voimansiirron ja erinomaisen tasapainon. Legacylla otat tien haltuusi, sillä voit luottaa sen taustalla olevaan suunnittelutyöhön.

3


Ennakoitavuutta. SUBARU BOXER -moottori ja symmetrinen neliveto ylittävät odotuksesi. Subaru Legacyn ohjattavuus ja hallittavuus joka käänteessä tekevät ajamisesta nautinnon.

4


5


6


Etuna luotettavuus.

Symmetrinen neliveto Symmetria tuo tasapainoa. Subaru on kehittänyt symmetristä AWD-nelivetojärjestelmää vuodesta 1972. Kun nelivetojärjestelmä yhdistetään lähes täydellisen symmetriseen SUBARU BOXER -moottoriin, saavutetaan maksimaalinen voimantuotto ja erinomainen pito. Tuloksena on auton erinomainen tasapaino ja vakaus lähes kaikissa olosuhteissa, joten voit ajaa varmasti ja nauttia jokaisesta kilometristä.

Dynaamista suorituskykyä Suorituskyvyn ansiosta tunnet kiihdytyksen välittömästi. Nelivetojärjestelmä helpottaa Legacyn ajettavuutta, ja auto on ainutlaatuisen vakaa kaikissa tilanteissa, myös kaarteissa.

Maksimaalista pitoa Mitä tiukemmin renkaat pysyvät tiessä, sitä paremmin auto pysyy hallinnassa. Moottorin teho johdetaan kaikille neljälle pyörälle siten, että auton eteneminen on kaikissa olosuhteissa varmaa.

Ketteryyttä yllättävissä tilanteissa Huonolla säällä tai reagoitaessa äkilliseen tilanteeseen symmetrinen ja tasapainoinen voimansiirto antaa vakautta, ketteryyttä ja pitoa, jotka auttavat pitämään auton hallinnassa.

7


8


Voimaa ja vakautta.

SUBARU BOXER -moottori Harvassa autossa on Legacyn kaltaista luontaista varmuutta. SUBARU BOXER -moottorissa sylinterit ovat 180 asteen kulmassa vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin, mikä tekee moottorin rakenteesta matalan. Näin moottorin ja siten koko ajoneuvon painopiste on alhaalla, joten ajotuntuma on vakaa. Männät liikkuvat toisiinsa nähden vastakkaisiin suuntiin, jolloin moottorin värinä vähenee.

Lisää vakautta Koska matalarakenteinen moottori on asennettu korissa alhaalle, koko auto on vakaa, eivätkä sivuttaisliikkeet vaikuta siihen samalla tavalla kuin muilla moottoriratkaisuilla varustettuihin autoihin.

Tasaista voimaa Moottori toimii kaikilla kierroslukualueilla tehokkaasti. Sylinterit ovat vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin, ja männät liikkuvat toisiinsa nähden vastakkaisiin suuntiin. Tämä vähentää moottorin värinöitä, joten ajaminen on entistäkin suurempi nautinto.

Kestävää suorituskykyä Moottorin matala rakenne on luonnostaan jäykkä ja itseään tasapainottava. Rakenne aiheuttaa V- tai rivimoottoreita vähemmän värinöitä, joten myös moottorin kestävyys ja luotettavuus paranevat.

9


10


Ajamisen hurmaa joka käänteessä. Harkittu suunnittelu takaa Legacyn hyvän ohjattavuuden, tehon ja turvallisuuden jokaisella ajokerralla. Erinomainen ohjattavuus takaa ainutlaatuisen ajonautinnon kaikissa tilanteissa.

Subaru Dynamic Chassis Control Concept Legacyn huippuominaisuudet tasapaino, varmuus ja hyvä ohjaustuntuma täydentyvät Subaru Dynamic Chassis Control Concept -järjestelmällä (DC3). Korin kriittisissä kohdissa on käytetty aiempaa lujempaa terässeosta, mikä parantaa korin kestävyyttä ja vähentää painoa. Etuosan erittäin jäykkä kehtorakenne, jossa moottori ja jousitus on tehokkaasti eristetty ohjaamosta, takaa pehmeämmän ja hiljaisemman ajon. Tuloksena on ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta nautinnon: luotettavuutta, mukavuutta, urheilullisuutta, turvallisuutta, tyylikkyyttä ja tehokuutta — kaikkia sopivassa suhteessa.

Etujousitus Legacyn etujoustintuissa on erittäin jäykkä kehtorakenne, ja rakenteessa on suuri raideleveys ja pitkä pyörän joustoliike. Yhdessä ne tarjoavat vakaan kaarrekäyttäytymisen sekä hiljaisemman ja mukavamman ajokokemuksen erilaisilla tienpinnoilla.

Takajousitus Legacyn kaksoiskolmiotuet takajousituksessa tasapainottavat ajettavuutta kaikilla teillä ja tiukoissakin kaarteissa. Jousitukseen tehdyt muutokset parantavat vakautta ja ohjattavuutta sekä pyörien pitokykyä kaikissa olosuhteissa ja huolehtivat sisätilojen tärinänvaimennuksesta.

11 11


Äärimmäistä suorituskykyä.

SUBARU BOXER -moottorissa on vastakkaisiin suuntiin liikkuvat männät. Legacy on tarjoaa tasapainoisen ja sulavan ajon älykästä tehokkuutta, herkkää ohjaustuntumaa tai tiukkaa vääntöä arvostaville kuljettajille.

Uudistettu moottori SUBARU BOXER -moottori on aina ollut poikkeuksellisen tasapainoinen ja nopeasti reagoiva, mutta nyt olemme tehneet Subarun ajamisesta entistäkin nautinnollisempaa. Subarun suunnittelijat ovat käyneet perusteellisesti läpi jokaisen venttiilin, venttiiliajoituksen säädön ja männän toiminnan, ja työn tuloksena on entistä kevyempi ja polttoainetehokkaampi moottori. Uusi moottori pääsee aivan uudelle tehokkuustasolle, ja myös sen alavääntö on aiempaa parempi. Näin moottori reagoi välittömästi joka kerta, kun kaasupoljinta painetaan.

2.0

-LITRAINEN DOHC SUBARU BOXERDIESEL -TURBOMOOTTORI

SUBARU BOXER -moottorin tukeva rakenne sekä tasainen ja hiljainen käynti tekevät siitä juuri oikean ratkaisun myös maailman ensimmäiseen henkilöautossa käytettävään boxerdieselmoottoriin. Korkealla paineella tapahtuva yhteispaineruiskutus, entistä parempi katalysaattori, suljettu hiukkassuodatin (DPF), säädettävä ahdin ja sähköinen ohjaustehostin vähentävät yhdessä huomattavasti polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä. Keraamiset hehkutulpat nopeuttavat kylmäkäynnistyksiä. Suurin vääntömomentti 350 Nm saavutetaan jo kierrosnopeudella 1.600 r/min. Moottorin äänieritykseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Moottorin teho (kW)

Moottorin vääntö (Nm) Moottorin nopeus (r/min)

12

MAKSIMITEHO: 150 hv (110 kW) / 3.600 r/min MAKSIMIVÄÄNTÖ: 350 Nm / 1.600–2.400 r/min POLTTOAINEENKULUTUS: STATION WAGON 2.0D (6MT): 5,7 l/100 km* SEDAN 2.0D (6MT): 5,5 l/100 km* STATION WAGON 2.0D Sport (6MT): 5,9 l/100 km* SEDAN 2.0D Sport (6MT): 5,8 l/100 km*

CO2-PÄÄSTÖT: STATION WAGON 2.0D (6MT): 149 g/km* SEDAN 2.0D (6MT): 145 g/km* STATION WAGON 2.0D Sport (6MT): 156 g/km* SEDAN 2.0D Sport (6MT): 153 g/km*


2.5-

LITRAINEN DOHC SUBARU BOXER -BENSIINIMOOTTORI

Legacyn täysin uusi 2,5-litrainen DOHC-moottori tuottaa enemmän vääntöä ja tehoa hyvällä hyötysuhteella. Suurin vääntömomentti 235 Nm saavutetaan jo kierrosnopeudella 4.100 r/min, joten suorituskykyä riittää niin kaupunkiajoon kuin maantiellekin. Yhdessä parannetun Lineartronic-vaihteiston kanssa moottori palvelee tehokkaasti ja puhtaasti kaikenlaisessa ajossa.

Moottorin teho (kW)

Moottorin vääntö (Nm)

MAKSIMITEHO: 127 kW (173 PS) / 5.600 r/min MAKSIMIVÄÄNTÖ: 235 Nm / 4.100 r/min POLTTOAINEENKULUTUS: 2.5i: 7,3 l/100 km* (LINEARTRONIC) 2.5i Sport: 7,5 l/100 km* (LINEARTRONIC) CO2-PÄÄSTÖT: 2.5i: 168 g/km* (LINEARTRONIC) 2.5i Sport: 174 g/km* (LINEARTRONIC)

Moottorin nopeus (r/min)

* Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt: 715/2007/EC-566/2011:n mukaisesti. EURO 5 -päästövaatimukset.

13


Luotettavasti joka vaihteella.

Kummallekin Legacyn vaihteistovaihtoehdolle on oma symmetrinen AWD-nelivetojärjestelmänsä. Valinta on sinun. Valitsitpa käsi- tai automaattivaihteiston, allasi on aina symmetrisen AWD-nelivetojärjestelmän vakaus ja ohjattavuus.

6-vaihteinen käsivaihteisto ja keskitasauspyörästö Sujuvasti toimiva 6-vaihteinen käsivaihteisto on vakiovarusteena 2.0D-malleissa. Vaihteisto toimii erinomaisesti nelivetojärjestelmän keskitasauspyörästön ja viskolukon (Limited Slip Differential, LSD) kanssa. Jos etu- ja taka-akselilla olevien pyörien nopeus on erilainen, järjestelmä siirtää tehoa pitäville pyörille. Legacyn pienikokoinen ja kevyt kuusivaihteinen vaihteisto toimii tasaisesti ja tarkasti.

Lineartronic ja Active Torque Split AWD -voimanjakojärjestelmä Legacy 2.5i- ja 2.5i Sport -mallien portaattomassa Lineartronic-automaattivaihteistossa käytetään ketjua hihnan sijasta, joten vaihteisto reagoi välittömästi ja jouhevasti kaasupolkimen painamiseen. Vaihteisto on pituussuunnassa yhdistetty aktiivisesti voimaa jakavaan AWD-nelivetojärjestelmään, joka reagoi erilaisiin pito-olosuhteisiin, voimansiirron muutoksiin ja kuljettajan tekemiin ratkaisuihin säätelemällä aktiivisesti vetoa etu- ja takapyörien välillä oikeassa suhteessa. Ohjauspyörässä olevilla vaihteenvalitsimilla vaihteita voidaan haluttaessa valita käsin.

Vaihteenvalitsin ohjauspyörässä Legacyn innovatiiviseen Lineartronic-vaihteistoon tuo urheilullisuutta ohjauspyörässä sijaitsevat vaihteenvalitsimet, joilla voi manuaalisesti vaihtaa vaihteita erittäin nopeasti.

14


15


Uskot, kun näet. Rohkea muotoilu, ylelliset sisätilat ja älykkäät ratkaisut täyttävät tarpeesi. Subaru tekee aineettomasta konkreettista keskittymällä Legacyn kaikkien osa-alueiden mukavuuteen ja innovatiivisuuteen.

16


17


Matkustusmukavuutta. Legacy Sedanissa ja Station Wagonissa on runsaat mutta tehokkaasti hyödynnetyt sisätilat. Autoon mahtuu mukavasti viisi aikuista, ja järkevät ulkomitat tekevät auton hallinnasta helppoa. Korkeus, jalkatila ja tavaratila ovat hyvässä sopusoinnussa, ja ulkokuori on sulavan urheilullinen.

18


1

2

3

1

Ä  änentoistojärjestelmä 4,3” värinäytöllä.

4,3-tuumainen värinäyttö ja hienostuneet säätimet ovat perusominaisuuksia äänentoistojärjestelmässä, jolla voidaan soittaa CD-, WMA*1ja MP3-muotoisia äänitiedostoja AUX- ja USB-liitäntöjen tai iPod ®*2liitännän kautta. Muita ominaisuuksia ovat Bluetooth®*3-handsfree, SRS CS Auto*-ääni4 ja ääniohjaus.

2

Toiminnot käden ulottuvilla.

Ohjauspyörässä olevilla säätimillä pystyt käyttämään auton äänentoistojärjestelmää helposti. Bluetooth®*3-handsfree-järjestelmä yhdistää äänentoistojärjestelmän automaattisesti omaan matkapuhelimeesi.

3

iPod. MP3. Kuuntele omaa musiikkiasi.

Liitä iPod®*2 tai muu musiikkilähde Legacyn AUX- tai USB-liitäntään, niin voit kuunnella omaa digitaalista musiikkiasi auton äänentoistojärjestelmän kautta.

*1 WMA: WMA on Microsoft Corporationin rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. *2 Apple, iPhone ja iPod ovat Apple Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. *3 Bluetooth on Bluetooth SIG, Inc. American rekisteröity tavaramerkki. 4 * SRS CS Auto Sound System ja (O)-symboli ovat SRS Labs, Inc.:n tavaramerkkejä.

19


Kuvan navigaattori on lisävaruste.

Reilut sisätilat. Subaru Legacyn sisätiloissa kuljettaja ja matkustajat matkaavat miellyttävästi. Tekniikka tukee ajonautintoa, mutta ei vie huomiota oleelliselta. Jokainen tarvittava ominaisuus on helposti käden ulottuvilla – samoin kuin ominaisuudet, joita et tiennyt tarvitsevasi.

20


1

2

3 1

Monitoiminäyttö

Varma ja tehokas ajotapa edellyttää oikean tiedon saantia. Mittaristossa sijaitseva monitoiminäyttö näyttää ajoajan, mahdolliset huoltovaroitukset ja turvallisuuteen liittyviä tietoja, kuten Vehicle Dynamics Control (VDC) -ajonvakautusjärjestelmän tietoja. Näyttöön saa myös taloudellisuutta koskevia ilmoituksia, joten voit seurata tarkasti polttoaineenkulutusta.

2

P  eruutuskamera helpottaa pysäköintiä.

Peruutuskamera on vakiovarusteena kaikissa Legacy-malleissa. Kun peruutusvaihde kytketään päälle, kamera näyttää näkymän taakse Legacyn kojelaudan värinäytössä, jossa näkyy myös ohjausviivat peruuttamisen helpottamiseksi.

3

Vakionopeudensäädin

Elektroninen vakionopeudensäädin auttaa kuljettajaa pitämään valitun nopeuden maantieajossa. Ohjauspyörässä sijaitsevissa säätimissä on nykyaikaisen tumma metallipinta.

21


Muunneltavat sisätilat. Legacyn sisätilat muuntautuvat helposti ja nopeasti kulloisiinkin tarpeisiisi. Älykäs jousitusratkaisu paitsi parantaa ajettavuutta, myös lisää tavaratilan kapasiteettia, valitsit sitten Sedanin tai Station Wagonin. Helposti muunneltavaan tavaratilaan mahtuu jopa neljä golfbägiä.

22


Harkittuja yksityiskohtia.

Monipuolisuutta ja turvallisuutta.

Legacy Station Wagonissa yhdistyvät urheilullisen Sedanin ajettavuus ja suuri tavaratila. Älykäs jousitusratkaisu mahdollistaa tavaratilan muunneltavuuden. Tavaratilan puolella sijaitsevat taittovivut helpottavat lastaamista farmarimalleissa, joissa on 60/40-suhteessa jaettava takaistuimen selkänoja. Tavaratilassa on myös ostoskassikoukut.

Tavaratilan suojaverhon alla kuljetettavat esineet pysyvät pois näkyvistä ja suojassa auringonvalolta. Suojaverhon runko on lujaa, mutta kevyttä alumiinia, joten se on helppo irrottaa isompien esineiden kuljetuksen ajaksi.

Pienille tavaroille. Huolellinen suunnittelu näkyy kaikkialla Legacyn sisätiloissa. Tilavassa keskikonsolissa on 12 voltin pistoke ja pehmustettu käsinojana toimiva kansi. Autossa on myös säilytystaskut etuselkänojissa, neljä mukitelinettä sekä pullotelineillä varustetut suuret etu- ja takaovien säilytyslokerot. Lisäksi Sedan-malleissa on suksiluukku takaistuimen käsinojassa tavaratilassa kuljetettavia pitkiä esineitä varten.

23


Aktiivinen turvallisuus. Monet niistä ominaisuuksista, jotka tekevät Legacyn ajokokemuksesta miellyttävän, edistävät myös matkustajien turvallisuutta. Symmetrisen AWD-nelivetojärjestelmän vakaa ja hyvä ohjaustuntuma korostuu SUBARU BOXER -moottorin alhaisen painopisteen ansiosta. Vehicle Dynamics Control -järjestelmä vakiona, jämäkkä jousitus, lukkiutumattomat jarrut kaikissa pyörissä, luistonestojärjestelmä ja tarkka ohjaus antavat kuljettajalle parhaat mahdollisuudet välttää vaaratilanteet.

Jarrujärjestelmä Vakiovarusteena olevissa levyjarruissa on kevyet alumiinista valmistetut jarrusatulat. Jarrutustuntuma on vahva ja vakuuttava. Lukkiutumattomissa ABS-jarruissa on elektroninen jarruvoiman jako, joka tasaa jarrutuksen tehon tarpeen mukaan etu- ja takajarrujen kesken. Legacyn hätäjarrutehostin tehostaa äkkijarrutusta, ja kaasu- ja jarrupolkimen yhtä aikaa painaminen ei aiheuta auton kiihdytystä. Subarun mäkilähtöavustin estää autoa vierimästä alamäkeen ja auttaa lähdettäessä liikkeelle mäestä, jonka jyrkkyys on vähintään viisi prosenttia. Tähän käytetään sähköistä pysäköintijarrua, joka vapautuu itsestään liikkeelle lähdettäessä.

Vehicle Dynamics Control -ajonvakautusjärjestelmä

Yliohjautuvuus Ihanteellinen kaarreajo

Aliohjautuvuus

24

Vakiovarusteena kaikissa Legacy-malleissa oleva Vehicle Dynamics Control (VDC) -ajonvakautusjärjestelmä varmistaa useiden antureiden avulla, että auto käyttäytyy kuljettajan käskyjen mukaisesti. Jos auto lähestyy ajovakauden rajoja, ajonvakautusjärjestelmä säätää nelivedon voimanjakoa, moottorin tehoa ja jokaisen pyörän jarrutusta ja auttaa näin kuljettajaa pitämään auton halutussa suunnassa.


25


Passiivinen turvallisuus. Subarulle turvallisuus on aina etusijalla. Olemme asettaneet itsellemme tiukat vaatimukset, ja Legacy on suunniteltu kuljettajan ja matkustajien turvallisuutta silmällä pitäen. Korin kriittisiä kohtia on vahvistettu, joten mahdollisimman vähän törmäysenergiaa pääsee matkustamoon saakka. SRS-turvatyynyt*, SRS-sivuturvatyynyt* ja SRS-turvaverhot*, niskan retkahdusvammoja ehkäisevät etuistuimet ja kolmipisteturvavyöt kaikilla paikolla suojaavat matkustajia.

Jalankulkijoiden turvallisuus Legacyn suunnittelussa on otettu huomioon myös jalankulkijoiden turvallisuus. Konepellin ja moottorin välissä oleva tyhjä tila vaimentaa tehokkaasti törmäyksen voimaa. Legacyssa on lisäksi törmäystä vaimentava etupuskuri ja törmäystilanteessa joustavat tuulilasinpyyhkimet.

Turvakehikko Matkustamoa suojaa törmäystilanteessa auton koria vahvistava katon ja sivupalkkien kautta lattiaan ulottuva turvakehikko. Näin törmäysenergiaa pystytään hajauttamaan ja siirtämään pois matkustamosta. Keulan törmäystä vaimentava alue on keskeinen osa auton koria.

Istuimet, turvavyöt ja SRS-turvatyynyt* Kaikissa Legacy-malleissa on vakiovarusteena edessä SRS-turvatyynyt*, SRS-sivuturvatyynyt* ja SRS-turvaverhot*. Etuistuinten korkeussäädettävissä turvavöissä on esikiristimet ja voimanrajoittimet. Esikiristin kiristää turvavyön törmäystilanteessa ja pitää matkustajan turvallisesti kiinni istuimessa, ja voimanrajoittimet vaimentavat rintakehään kohdistuvaa turvavyön aiheuttamaa painetta. Takaa tapahtuvien törmäysten varalta etuistuimissa on vankka runko, aktiiviset niskatuet sekä mm. törmäysenergiaa vaimentava selkänojan rakenne, jotka kaikki estävät niskavammojen syntymistä. Takaistuimella on ISOFIX-kiinnikkeet lastenistuimen kiinnittämiseksi.

Törmäyksessä siirtyvä moottori Jokaisessa Subarussa on myös aivan uudenlaisia turvallisuusratkaisuja. Suorassa keulatörmäyksessä Legacyn SUBARU BOXER -moottori ja vaihteisto vaimentavat törmäysenergiaa ja painuvat hallitusti lattian alle sen sijaan, että ne työntyisivät matkustamoon.

* SRS: Supplemental Restraint System. Toimii yhdessä turvavöiden kanssa.

26


27


Tarkkaan mietityt varusteet sisällä ja ulkona.

28

Ajovaloautomatiikka (ei sis. päivänvaloautomatiikkaa)

Etusumuvalot

Sadetunnistin

Lämmitettävät sähkösäätöiset sivupeilit

18-tuumaiset alumiinivanteet

17-tuumaiset alumiinivanteet

Vakiovarusteena malleissa 2.0D Sport ja 2.5i Sport.

Vakiovarusteena mallissa 2.5i.

Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö

Kaksialueinen automaattiilmastointi


Infonäyttö

Sähköinen seisontajarru

Etuistuinten lämmittimet

Valaistut peilit häikäisysuojissa

Kaksi lämmitystehovaihtoehtoa.

Sähkösäätöinen kuljettajanistuin*

Takaistuimen ilmastointikanavat**

Kahden istuinasennon muisti on vakiovarusteena Leather- ja Sportmalleissa.

*Vakiovarusteena malleissa 2.0D ja 2.5i. ** Vakiovarusteena mallissa 2.5i Leather.

29


Mallisto 2.0D SPORT VOIMANSIIRTO: 6-vaihteinen käsivaihteisto, AWD-neliveto MITAT/SEDAN: P x L x K: 4.745 x 1.780 x 1.505 mm MITAT/STATION WAGON: P x L x K: 4.790 x 1.780 x 1.535 mm MOOTTORI: Boxerdieselmoottori, nelisylinterinen, turbo, DOHC, 16-venttiilinen TILAVUUS: 1.998 cm³ MAKSIMITEHO: 150 hv (110 kW) / 3.600 r/min MAKSIMIVÄÄNTÖ: 350 Nm / 1.600–2.400 r/min

Dark Grey

Dark Grey

Station Wagon 2.0D Sport (nahkaverhoilu) 30


LEGACY 2.0D / 2.0D LeatheR VOIMANSIIRTO: 6-vaihteinen käsivaihteisto, AWD-neliveto MITAT/SEDAN: P x L x K: 4.745 x 1.780 x 1.505 mm MITAT/STATION WAGON: P x L x K: 4.790 x 1.780 x 1.535 mm MOOTTORI: Boxerdieselmoottori, nelisylinterinen, turbo, DOHC, 16-venttiilinen TILAVUUS: 1.998 cm³ MAKSIMITEHO: 150 hv (110 kW) / 3.600 r/min MAKSIMIVÄÄNTÖ: 350 Nm / 1.600–2.400 r/min

Satin White

Ice Silver

Sedan (kangasverhoilu) 31


Mallisto LEGACY 2.5i SPORT VOIMANSIIRTO: Lineartronic-automaattivaihteisto, AWD-neliveto MITAT: P x L x K: 4.790 x 1.780 x 1.535 mm MOOTTORI: Bensiinikäyttöinen boxermoottori, nelisylinterinen, DOHC, 16-venttiilinen TILAVUUS: 2.498 cm³ MAKSIMITEHO: 173 hv (127 kW) / 5.600 r/min MAKSIMIVÄÄNTÖ: 235 Nm / 4.100 r/min

Dark Grey

Dark Grey

Nahkaverhoilu 32


LEGACY 2.5i VOIMANSIIRTO: Lineartronic-automaattivaihteisto, AWD-neliveto MITAT: P x L x K: 4.790 x 1.780 x 1.535 mm MOOTTORI: Bensiinikäyttöinen boxermoottori, nelisylinterinen, DOHC, 16-venttiilinen TILAVUUS: 2.498 cm³ MAKSIMITEHO: 173 hv (127 kW) / 5.600 r/min MAKSIMIVÄÄNTÖ: 235 Nm / 4.100 r/min

Satin White

Kangasverhoilu (2.5i) 33


Lisävarusteet

Jokainen Legacy on jo valmiiksi hyvin varusteltu, mutta Subarun lisävarusteilla voit räätälöidä Subarusi juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Subarun lisävarusteilla saat tarpeellisia lisätoimintoja, mukavuutta ja yksilöllisyyttä Legacysi ulkonäköön. Lisätietoja saat lähimmältä Subaru-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.subaru.fi..

34

Alumiininen kattoteline

Sivuhelmalistat

Vetokoukku

Aurinkosuoja

Takahelmasuoja

Takapuskurin suojalista (teräs)

Tavaratilan suojamatto


Mitat

LEGACY SEDAN

LEGACY WAGON

SUBARU Nordic AB pidättää oikeuden ominaisuuksien ja varustelun muutoksiin ilman eri ilmoitusta. Ominaisuudet, varustelu sekä lisävarusteiden ja värien saatavuus voivat vaihdella paikallisesti paikallisista asetuksista ja säännöistä riippuen. Varmista varustelun saatavuus jälleenmyyjältäsi.


LEGACY KORIN VÄRIT

SATIN WHITE PEARL

ICE SILVER METALLIC

DARK GREY METALLIC

BURNISHED BRONZE METALLIC

VENETIAN RED PEARL

DEEP SEA BLUE PEARL

CRYSTAL BLACK SILICA

VERHOILU NAHKA

2.0D Leather / 2.0D Sport / 2.5i Leather / 2.5i Sport

MUSTA

IVORY (vain Leather-malleissa)

KANGAS

2.0D / 2.5i

MUSTA


TEKNISET TIEDOT Sedan 2.0D

2.0D Sport 6MT

MITAT JA PAINOT Pituus Leveys Korkeus Akseliväli Raideleveys Maavara Omapaino* Kokonaispaino Vetopaino Tavaratila** MOOTTORI

Edessä Takana

mm mm mm mm mm mm mm kg kg kg litraa

Tyyppi Sylinterin halkaisija x iskunpituus Sylinteritilavuus Puristussuhde Polttoainejärjestelmä Polttoainesäiliö TEHO Maksimiteho Maksimivääntö Huippunopeus (suurimmalla vaihteella) Kiihtyvyys (0-100 km/h) Polttoaineenkulutus litraa/100 km***

CO 2-päästöt g/km***

mm cm 3

litraa hv (kW)/r/min Nm/r/min km/h sekuntia Kaupunki Maantie Yhdistetty Kaupunki Maantie Yhdistetty

Ympäristöluokitus VAIHTEISTO Jatkuva symmetrinen neliveto, voimanjako eteen/taakse Kytkin Vaihteisto 1. vaihde 2. vaihde 3. vaihde Välityssuhteet 4. vaihde 5. vaihde 6. vaihde Peruutusvaihde Vetopyörästö KORI Ohjaus Jousitus Kääntöympyrän halkaisija renkaasta mitattuna Edessä Jarrut Takana ABS Renkaat

4.745 1.780 1.505 2.750 1.545 1.550

1.530 1.535 150

1.580

1.605 2.045 1.700 486

Boxerdieselmoottori, turbo, 4-sylinterinen, DOHC, nestejäähdytteinen jakoketju, 16-venttiilinen 86,0 x 86,0 1.998 16,3 Yhteispaineruiskutus 65 150 (110) /3.600 350 /1.600–2.400 206 9,3 7,0 4,7 5,5 183 123 145

7,2 5,0 5,8 189 132 153 Euro5 50/50 (keskitasauspyörästö + viskolukko) Kuiva yksilevykytkin 6 vaihdetta 3,454 1,750 1,062 0,785 0,634 0,557 3,636 4,111

m

Sähköinen ohjaustehostin Edessä: MacPherson-joustintuet, Takana: Multi-link-monivarsituenta 11,0 Jäähdytetyt levyjarrut Levyjarrut 4-kanavaiset, 4 sensorilla varustetut, elektroninen jarruvoiman jako ja hätäjarrutehostin 205/60-16 225/45-18

*Omapaino vaihtelee varustetason mukaan. ** Mitattu VDA-standardin mukaan. ***Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt normin EC715/2007-566/2011 mukaisesti. SUBARU Nordic AB pidättää oikeuden muuttaa teknisiä ominaisuuksia ja varustelua mallivuoden aikana.


TEKNISET TIEDOT Station Wagon 2.0D Sport

2.0D

2.5i

6MT MITAT JA PAINOT Pituus Leveys Korkeus Akseliväli Raideleveys Maavara Omapaino* Kokonaispaino Vetopaino Tavaratila takaistuimen selkänoja ylhäällä** Tavaratila takaistuimen selkänoja alhaalla** MOOTTORI

Edessä Takana

mm mm mm mm mm mm mm kg kg kg litraa litraa

Tyyppi Sylinterin halkaisija x iskunpituus Sylinteritilavuus Puristussuhde Polttoainejärjestelmä Polttoainesäiliö TEHO Maksimiteho Maksimivääntö Huippunopeus (suurimmalla vaihteella) Kiihtyvyys (0-100 km/h) Polttoaineenkulutus litraa/100 km***

CO 2-päästöt g/km***

mm cm 3

4.790 1.780 1.535 2.750 1.545 1.545

1.530 1.535

Ympäristöluokitus VAIHTEISTO Jatkuva symmetrinen neliveto, voimanjako eteen/taakse Kytkin Vaihteisto D (Lineartronic) 1. vaihde 2. vaihde 3. vaihde Välityssuhteet 4. vaihde 5. vaihde 6. vaihde Peruutusvaihde Vetopyörästö KORI Ohjaus Jousitus Kääntöympyrän halkaisija renkaasta mitattuna m Edessä Jarrut Takana ABS Renkaat

1.530 1.530

1.535

150 1.635

1.660

1.590

2.075 1.700

1.600 2.030 1.800

526 1.726 Boxerdieselmoottori, turbo, 4-sylinterinen, DOHC, nestejäähdytteinen jakoketju, 16-venttiilinen 86,0 x 86,0 1.998 16,3 Yhteispaineruiskutus

litraa hv (kW)/r/min Nm/r/min km/h sekuntia Kaupunki Maantie Yhdistetty Kaupunki Maantie Yhdistetty

2.5i Sport Lineartronic

Bensiinikäyttöinen boxermoottori, 4-sylinterinen, DOHC, nestejäähdytteinen jakoketju, 16-venttiilinen 94,0 x 90,0 2.498 10,0 Monipisteruiskutus 65

150 (110) /3.600 350 /1.600–2.400 203 9,6 7,0 4,9 5,7 184 129 149

173 (127) /5.600 235 /4.100 205 9,8 7,3 5,2 5,9 190 136 156

9,5 6,0 7,3 221 138 168

9,8 6,2 7,5 227 144 174

Euro5 50/50 (keskitasauspyörästö + viskolukko) Kuiva yksilevykytkin 6 vaihdetta – 3,454 1,750 1,062 0,785 0,634 0,557 3,636 4,111

60/40 (Lineartronic & Active Torque Split) Momentinmuunnin Lineartronic 3,581 – 0,570 3,581 2,262 1,658 1,208 0,885 0,618 3,667 3,700

Sähköinen ohjaustehostin Edessä: MacPherson-joustintuet, Takana: Multi-link-monivarsituenta 11,0 Jäähdytetyt levyjarrut Levyjarrut 4-kanavaiset, 4 sensorilla varustetut, elektroninen jarruvoiman jako ja hätäjarrutehostin 205/60-16 225/45-18 215/50-17 225/45-18

*Omapaino vaihtelee varustetason mukaan. ** Mitattu VDA-standardin mukaan. ***Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt normin EC715/2007-566/2011 mukaisesti. SUBARU Nordic AB pidättää oikeuden muuttaa teknisiä ominaisuuksia ja varustelua mallivuoden aikana.


VAKIOVARUSTEET 2.0D 6MT

2.5i Lineartronic

Ajovaloautomatiikka

l

l

Xenon-ajovalot

l

l

l

Ajovalonpesurit

l

l

l

l

16 tuuman alumiinivanteet

l

l

l

17 tuuman alumiinivanteet

l

2.0D 6MT

2.5i Lineartronic

Korkeus- ja syvyyssuunnassa säädettävä ohjauspyörä

l

l

Vaihteenvalitsin ohjauspyörässä (Lineartronic)

l

Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä ja takana*1

l

Kauko-ohjattu keskuslukitus Vakionopeudensäädin

ULKOISET VARUSTEET

MUKAVUUS

ECO-mittari

l

l

18 tuuman alumiinivanteet

Sport

Sport

Monitoiminäyttö*2

l

l

Etusumuvalot

l

l

1CD, AM/FM-radio, 4,3" näyttö ja 6 kaiutinta

l

l

Takasumuvalot

l

l

Audiojärjestelmän hallintapainikkeet ohjauspyörässä

l

l

Sähkösäätöiset sivupeilit vilkulla

l

l

Bluetooth®*3

l

l

Lämmitettävä tuulilasin alareuna

l

l

Peruutuskamera

l

l

Sähkölämmitteiset sivupeilit

l

l

AUX/USB-liitäntä ja 12 V pistorasia keskikonsolissa

l

l

Sadetunnistin

l

l

Alumiiniset poljinpinnat

Sport

Sport

Tuulilasinpyyhkimet tihkutoiminnolla

l

l

Bilstein-iskunvaimentimet

Sport

Sport

Takalasinpyyhin tihkutoiminnolla

l

l

Tummennetut ikkunat

Sport

Sport

Sport-etusäleikkö

Sport

Sport

Sport-etupuskuri

Sport

Sport

l

l

Kaksialueinen automaatti-ilmastointi

l

l

Ilmastointikanavat takaistuimelle

Leather ja Sport

Infonäyttö*4

l

l

Karttavalot

l

l

VDC (luistonesto- ja ajonvakautusjärjestelmä)

l

l

Meikkipeilit kuljettajalla ja etumatkustajalla

l

l

Turvatyynyt edessä

l

l

Tavaratilan valaistus

l

l

Sivuturvatyynyt edessä

l

l

Juomateline, edessä ja takana

l

l

Turvaverhot edessä ja takana

l

l

Säilytystasku ja juomateline ovissa

l

l

Sivutörmäyssuojat ovissa

l

l

Käsinoja, takana

l

l

Kolaritilanteessa kokoonpainuva ohjauspylväs

l

l

Polttoainesäiliön avaus sisältä

l

l

Aktiiviset niskatuet edessä

l

l

Säilytystasku etuistuiten selkänojan takapuolella

l

l

Kaistanvaihtovilkku

l

l

Tavaratilan suojaverho

l

l

Turvavyön muistutin etuistuimilla

l

l

Turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet etuistuimilla

l

l

Turvavöiden korkeussäätö etuistuimilla

l

l

ISTUIMET Nahkaistuimet

Leather ja Sport Leather ja Sport

Takaspoileri

TURVALLISUUS

Sähkösäätöinen kuljettajanistuin, 10 eri asentoa

l

l

Kolmipisteturvavyöt 5 istuinpaikalla

l

l

Kuljettajanistuimen korkeussäätö

l

l

Sähköinen seisontajarru

l

l

Matkustajan istuimen korkeussäätö, edessä

l

l

Mäkilähtöavustin

l

l

ISO-FIX-lastenistuinkiinnikkeet takana

l

l

Lapsilukko takaovissa

l

l

Kuljettajanistuimen muistitoiminto

Leather ja Sport Leather ja Sport

Niskatuet kaikilla 5 istuinpaikalla

l

l

Etuistuinten lämmitys

l

l

60/40-suhteessa taittuva takaistuimen selkänoja

l

l

Takaistuimen taitto tavaratilan puolelta

l

l *1 Kuljettajan etusivuikkunassa on automaattinen ylös/alas-toiminto.  2 * 3,5" värinäyttö. *3 Bluetooth on Bluetooth SIG, Inc. America:n rekisteröity tavaramerkki. *4 Infonäyttö näyttää nykyisen polttoaineenkulutuksen, keskikulutuksen, ajomatkan seuraavaan tankkaukseen, keskinopeuden, ulkolämpötilan ja kellonajan.  SUBARU Nordic AB pidättää oikeuden muuttaa teknisiä ominaisuuksia ja varustelua mallivuoden aikana.

SUBARU Nordic AB www.subaru.fi

Painettu Suomessa, huhtikuu 2013


SUBARU Nordic AB w w w.subar u.f i Paine t t u Suomes s a, huh t ik uu 2013

Subaru Legacy FI  

Subaru Legacy Finland

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you