__MAIN_TEXT__

Page 1

Art. nr.: IBRO1002, Tryckt i Sverige 2019-01

PICKUP

Modellprogram


100% FOSSILFRITT

2


100% FOSSILFRITT MINIMAL MILJÖPÅVERKAN MED FÖRNYBAR DIESEL FÖRST I SVERIGE Vi är stolta över att vara först i Sverige med att godkänna användandet av syntetisk HVO-diesel till pickuper från årsmodell 2017, enligt standard EN15940, såsom HVO100 och Neste MY. Möjligheten att köra på förnybar diesel hjälper er att på ett enkelt sätt minska er miljöpåverkan. HVO100/NESTE MY Bränslet tillverkas av restprodukter från bl.a. skog- och matproduktion och är 100 % fossilfritt. Bränslet reducerar CO2-utsläppen med upp till 90 % och NOx med upp till 30 %, jämfört med vanlig fossil diesel. TRYGGHET Godkännandet av förnybar diesel skapar flexibilitet där man kan blanda både fossilfri och vanlig diesel. Självklart påverkar detta inte vår unika last- och dragförmåga. Detsamma gäller vår starka nybilsgaranti på 5 år eller max 10.000 mil.

3


100% PICKUP

SC

SINGLE CAB

FLAK 2.305 MM

EC

EXTENDED CAB

FLAK 1.795 MM

DC

DOUBLE CAB

FLAK 1.552 MM

1 TON LASTVIKT En av pickup-klassens högsta lastvikter på upp till 1.080 kg.

4

3,5 TON DRAGVIKT Alla modeller erbjuder klassledande 3,5 ton dragkapacitet.

FYRHJULSDRIFT Alla modeller har inkopplingsbar fyrhjulsdrift samt 4x4 lågväxel, perfekt vid tuff terräng.


164 HK turbodieselmotor, Euro 6 klassad utan AdBlue och klassledande bränsleförbrukning med 7,3l/100 km

KAMKEDJA Med en riktig kamkedja får du en pickup som har en lång livslängd och låg ägandekostnad.

SHIFT ON THE FLY Läget för fyrhjulsdriften kan aktiveras med hjälp av ”shift-on-the-fly”-reglaget.

HILL DESCENT/HILL START ASSIST Smarta system som hjälper dig både i branta utförsbackar och start i backe.

100% FOSSILFRITT Alla nya Isuzu kan köras på HVO100/ Neste MY vilket reducerar CO2-utsläppen med upp till 90 %.

6 AIRBAGS Alla modeller är utrustade med dubbla främre krockkuddar, sidokrockkuddar och gardinairbags.

5 ÅRS NYBILSGARANTI eller 10.000 mil för bekymmersfri körning.

LASTBILS-DNA Över 100 års erfarenhet av lastbilstillverkning ÖVER 150 TILLBEHÖR med 3 års garanti för att skräddarsy din nya Isuzu pickup. Möjligheterna är oändliga! och 6 miljoner tillverkade pickuper talar sitt tydliga språk.

5


PICKUP SIZE DU VET VAD SOM KRÄVS och därför finns våra pickuper i tre storlekar – Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Oavsett storlek har du samma stryktåliga och driftsäkra pickup. Med grundmodellerna BASE, ACTIVE, SELECT och EXPERT kan du välja de utrymmen och den utrustning som passar dig.

SC

EC

DC

BASE finns i tre olika hyttstorlekar. Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Base är 100 % funktion och ett verktyg som tål att användas till alla slags jobb, på alla underlag, i alla väder. Base Single Cab har dessutom en annan viktig fördel, den går att köpa. Isuzu är nämligen en av få pickup-leverantörer som lagerför en Single Cab.

6

DC

DC

DC

ACTIVE EXTENDED CAB med väl tilltagen standard­ utrustning och ett rymligt flak. Den större hytten har ett baksäte till passagerare eller för extra förvaring.

SELECT DOUBLE CAB En komfortabel fyrdörrars bruksbil med fullstort baksäte, godkända trepunktsbälten på alla fem sittplatserna och hög utrustningsnivå.

EXPERT DOUBLE CAB kan sammanfattas som två fordon i ett. Det som utmärker Expert är en extra generös grundutrustning utöver Select.


PICKUP SIZE

SINGLE CAB 100% FUNKTION Isuzu är en av få pickup-leverantörer som lagerför Single Cab. En modell med maximalt flakutrymme på hela 230 cm. Det självklara valet för dig som behöver ett pålitligt arbetsfordon med utrymme. Base Single Cab är 100 % funktion och ett verktyg som tål att användas till alla slags jobb, på alla underlag, i alla väder. 7


EXTENDED CAB EN SMART KOMPROMISS TEXT

Extended Cab kännetecknas med en förlängd hytt och säten för upp till två personer samt en sittbänk bak för ytterligare två personer. Bänken kan enkelt fällas och användas som extra förvaringsutrymme. Dessutom ett extra rymligt flak på 179 cm.

TEXT

8


DOUBLE CAB UTRYMME FÖR ALLT Vår fyrdörrarsmodell med fullstort baksäte där upp till fem personer kan färdas bekvämt. Rejäl lastförmåga på det 155 cm långa flaket gör vår Double Cab till en mångsidig modell. Double Cab kan sammanfattas som två fordon i ett.

TEXT

9


VÄLJ MELLAN VÅRA 12 MODELLER Välj mellan våra 12 olika modeller, fördelat på tre olika hyttstorlekar. Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Modellprogrammet är uppdelat i 3 grupper. Size, Needs och Dreams.

BASE

SC

BASE

EC

BASE

DC

ACTIVE

EC

SELECT

DC

EXPERT

DC

WORKMAN

EC

PROMAN

DC

CRAFTSMAN

DC

HUNTSMAN

DC

VIKING

DC

AT35

DC

PICKUP SIZE Våra sex grundmodeller. Välj den storlek och utrustningsnivå som passar dina behov.

PICKUP NEEDS Tre specialutrustade pickuper med glasfiberkåpor, optimalt utrustade för både jobb och fritid.

PICKUP DREAM Tre välutrustade pickuper med extra allt som tar för sig. Redo för alla utmaningar.

10


BRA FÖRARMILJÖ OCH INTERIÖR KOMFORT En hög komfortnivå innebär att du aldrig behöver kompromissa. Isuzu:s instrumentering och kontroller sammanfattas av tre riktigt bra egenskaper – tydliga, enkla och lättmanövrerade.

11


PICKUP NEEDS DU VET VAD DU BEHÖVER och vi har lyssnat. Denna kunskap har vi använt för att ta fram tre specialutrustade pickuper med fullutrustade glasfiberkåpor. Kåporna har stora öppningsbara luckor, centrallås, isolering, innerbelysning och defroster. De är inte ett löst tillbehör med tveksam passform, de är 100 % Isuzu med 3 års garanti. WORKMAN, PROMAN OCH CRAFTSMAN är utrustade för att fungera optimalt både på jobbet och på fritiden, utan att bli en kompromiss.

EC

12

DC

DC

WORKMAN EXTENDED CAB har en rymlig och anpassningsbar hytt, färdigmonterad glasfiberkåpa och bra grundutrustning. Den större hytten har ett baksäte till passagerare eller som ett extra förvaringsutrymme. Workman är en komplett arbetsmaskin skapad för att möta proffsens behov.

PROMAN DOUBLE CAB har en stor hytt med fyra dörrar och plats för fem personer med trepunktsbälten på alla platser. På flaket sitter vår egen glasfiberkåpa vilket borgar för slitstyrka, perfekt passform och möjligheten att välja extra tillbehör från en omfattande meny.

CRAFTSMAN DOUBLE CAB har samma höga grundutrustningsnivå som Expert. Vi har lyssnat på yrkesfolkets behov och skapat en modell därefter. Craftsman kan dra tungt, ta dig över lera, snö samt sönderkörda vägar. Den är kapabel att lösa alla dina uppgifter.

• Extended Cab • Flak med kåpa (BxLxH): 1.260 x 1.620 x 970 mm

• Double Cab • Flak med kåpa (BxLxH): 1.260 x 1.350 x 950 mm

• Double Cab • Flak med kåpa (BxLxH): 1.260 x 1.350 x 950 mm


13


PICKUP DREAMS

14


SPECIELLT FRAMTAGEN FÖR JÄGAREN HUNTSMAN är baserad på välutrustade Expert med plats för fem personer. Kåpan är isolerad med möjlighet till ventilation och gott om utrymme för hundburar, vapen, leriga stövlar och allt annat som hör en jaktdag till. Under kåpan finns ett robust förvarningssystem i aluminium – dolt för utomstående. 15


BYGGD FÖR ALLA UTMANINGAR AT35 ser ut att kunna ta dig till nordpolen och tillbaka. Och det kan den, för det är just den resan som AT35 är utvecklad för. ”AT” står för Arctic Trucks som är vår samarbetspartner och specialisten på att bygga världens mest stryktåliga pickuper. AT35 bygger på Expert (Double Cab) där man under mer än 100 timmar bygger om modellen för att skapa extra hög markfrigång, installerar specialutvecklad fjädring från Fox Suspension, monterar solitt underkörningsskydd och unika skärmbreddare tillsammans med 35-tums terränghjul från Nokian. Själva idén med AT35 är att ta pickup-konceptet så långt det bara går.

16


PICKUP DREAMS

17


PICKUP DREAMS

18


MAXUTRUSTAD PICKUP SOM TAR FÖR SIG VIKING är för dig som vill ha allt. Det räcker med att titta på den för att förstå att det här är en speciell modell. Utsidan drar blickarna till sig med dom mörka detaljer som fälgar, sidosteg, grill och takrails som sticker ut. Fjädringen är inställd åt det lite mer komfortbetonade hållet men utan att kompromissa med last- och terrängkapaciteten. Med Viking får du en maxutrustad pickup som har allt i komfort- och bruksväg – till exempel navigator, parkeringssensor, läderklädsel och interiördetaljer i svart pianolack. Viking är helt enkelt en pickup som tar för sig, både i stan och i lervällingen.

19


MAXIMERA UTSEENDET MED BLACKLINE BLACKLINE paketet ger dig mörka detaljer både interiört som exteriört som svart innertak, svarta lister, svarta takhögtalare samt A- och B-stolpe. Utöver allt detta får du mörkgrå grill, mörkgrå sidosteg samt mörkgrå fälgar och svarta backspeglar. BlackLine går att få till automatversionerna av Expert, Craftsman, Huntsman och AT35 i färgerna Cosmic Black och Obsidian Grey.

20


PICKUP BLACKLINE DREAMS

21


PICKUP TILLBEHÖR VÅRT STORA TILLBEHÖRSSORTIMENT ger dig möjligheter att sätta en personlig prägel på din pickup. Besök www.isuzusverige.se/tillbehor för mer information

22


KÅPOR

FÖRVARINGSSYSTEM

MOTORVÄRMARE

SKÄRMBREDDARE

FLAKLOCK

23


LÄMPLIG RUBRIK TEXT PICKUP X-TRA ISUZU är ett robust och kompetent arbetsredskap redan från fabrik och därmed också en säker grund för alla med speciella behov. Oavsett vad du ska använda din pickup till, kan du vara förvissad om att vi kan hjälpa till att skräddarsy den. 1.300 kilo last på ett tippbart flak som rymmer hela tre kubikmeter eller en stadig arbetsplattform 13 meter upp i luften? Inga problem! Din Isuzu löser alla tänkbara uppgifter med oöverträffad kvalitet och precision. Din Isuzu-handlare vet mer om hur din nästa pickup kan bli en trogen följeslagare på såväl jobb som fritid. Dessutom kan du göra det med rent miljösamvete. Våra fordon kan köras på det fossilfria och förnybara bränslet HVO100/Neste MY.

24

24


4

25


Bak

Bak

n

n

n

Dragkrok

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Dragkrok med extra skydd

n n

Flakbåge (svart) n

n

n

Flakmatta

n

n

n

n

Frontgrill och fälgar i färg Gunmetal Grey

n

n

Frontgrill och handtag i krom LED-belysning bakljuset

CRAFTSMAN

n

Nyckellöst med startknapp

n

n

n

n

n

n

n n

n

n

Komfortblinkers

n

Halvljusautomatik

n

n n n

n LRD

n LRD

n RH04

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Backkamera

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Farthållare med rattkontroll

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Färddator

n

n

n

n

n

n

n

n

n n

n

n

n

n

Sidosteg

n

n

n

n

n

Skärmbreddare Stenskottsskydd (motorhuv)

n KONTROLL / INSTRUMENT

n

n AT35

Hill Descent Control

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Hill Start Assist

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n 8 st

n 8 st 8 tum

n

AT35

Instrumentering, elektroluminiscens-belysning och MID (multiinformationsdisplay)

n

AT35

Växelindikator, 6MT

n

n

n

n

2 st

2 st

2 st

n 6 st 7 tum

n

Strålkastare av multireflektortyp, projektorljus för halvljus, manuellt justerbara i höjd

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Stänkskydd (fram och bak)

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

AT35

Svart

Svart

Svart

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Takrails (svarta)

n

Tonade rutor

n

n

n

n

n

AT35

n

n

Svarta

n

n

Underkörningsskydd Ytterbackspeglar med blinkers, elinfällbara och eluppvärmda, krom

n n

n

n

n

n

n

LJUD / NAVIGATION Bluetooth ® Högtalare Mediadisplay med CD/radio Mediadisplay med DAB-radio och navigator med både Apple Carplay och Android Auto

n

n n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Elektriskt justerbar förarstol

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Eluppvärmda framsäten

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Läderklädd justerbar ratt

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Elektronisk startspärr / Immobilizer

n

n

Fyrhjusdrift, knappstyrd, i- och urkopplingsbar under körning

n

n

n

n

n

n

n

n

Läderklädsel

n

Mörkgrå interiör

n

Skålformade gummimattor

n

n

Svart pianolack dörrsidorna samt mittkonsolen n

n

n

n

n

n

Isofix-fästen för bilbarnstol, ytterplatser bak

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Krockkudde, främre, på passagerarplats

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Krockkudde, sidor, i ytterkant av främre stolsryggarna

n

n

n

n

n

n

n

n

n

ACC – Klimatanläggning

n

n

n n

n

Krockkudde, främre, på förarplats

KOMFORT n

n

n

n

n

n

n

Larm 12V uttag (flaket)

n 8 st 8 tum

Krockgardin, sidor, i tak n

n

Tygmattor med ISUZU-logo

Bälten fram av trepunktstyp, inställbara i höjdled med bältessträckare Elektronisk stabilitetskontroll med antispinn, ESC (Electric Stability Control)

n n n 6 st 8 st 8 st 7 tum 7 tum 8 tum

8 tum

Barnsäkra dörrlås bak

Bakre sittplatser, två separata sitsar. Förvaringsfack under sittytor. Baksäte, tresitsig. Fällbara dynor, mittarmstöd och förvaringsfack under sittytor.

n n 8 st 8 st 7 tum 8 tum

Rattkontroll för ljudanläggning SÄKERHET ABS-bromsar med bromsassistanssystem, EBD (Electronic Brake Distribution)

n

INTERIÖR

26

EXPERT

SELECT

ACTIVE

BASE DC

n

n LRE

Rolltop

Elektriska fönsterhissar

AT35

n

n

Nokian Rotiiva 315/70 R17

AC – Luftkonditionering

n

Uppgraderad fjädring Låsbar bakläm

n

Modellmärke

Tygklädsel

n

Centrallås bakläm

Metallskydd bakläm

Ytterbackspeglar, svarta

n

n

Kåpa

Stötfångare (fram)

n n

Parkeringssensor, bak

Flakinklädnad under kanten

LED-belysning fram med automatiskt dagljus

n

Förvaringssystem i aluminium

AT35

Bak

n

n

VIKING

Dimljus (fram och bak)

n

n

HUNTSMAN

Pro-Lift

PROMAN

EZ-Down

Bakhängda dörrar (Side-Access-Panel) med tiltbara rutor

WORKMAN

EXTERIÖR

BASE EC

BASE SC

AT35

VIKING

HUNTSMAN

CRAFTSMAN

PROMAN

WORKMAN

EXPERT

SELECT

ACTIVE

BASE DC

BASE EC

BASE SC

STANDARDUTRUSTNING

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Stolar fram av säkerhetstyp med whiplashskydd

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Tredje bromsljus, högt placerat

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n


TEKNISKA DATA SINGLE CAB Manuell

EXTENDED CAB Manuell Automat

DOUBLE CAB Manuell Automat

AT35 Automat

MOTOR

SINGLE CAB Manuell

Borrning x slag

mm

80x94,4

Cylindervolym

cm3

1898

Längd, exklusive dragkrok

mm

Bredd

mm

Höjd

mm

Överhäng fram

mm

5215 1780

16,5:1

Överhäng bak

mm

1215

Diesel

Markfrigång

mm

225

Direktinsprutad commonrail turbodiesel med frontplacerad intercooler

Axelavstånd

mm

Bränsle- och turbosystem Bränsletank

liter

76

Spårvidd fram/bak

Max effekt

hk (kW) vid v/min

164 (120)/3 600

Nm vid v/min

360/2000-2500

Max vridmoment Toppfart

180

Acceleration 0–100km/h

sek

12,7

12,9

12,7

12,9

blandad

l/100 km

7,0

7,8

7,0

7,8

stad

l/100 km

7,6

9,3

7,6

9,3

landsväg

l/100 km

6,6

6,9

6,6

6,9

gr/km

183,0

205,0

183,0

205,0

Kolmonoxid (Co)

mg/km

228,2

52,2

228,2

52,2

Kväveoxider (NOx)

mg/km

90,8

67,2

90,8

67,2

131,8

121,0

131,8

121,0

CO2, blandad körning

Totala kolväten (THC) + kväveoxider (NOx)

mg/km

Partikelmassa (PM)

mg/km

0,41

0,26

Miljöklass

0,41

0,26

Euro 6b

Växellåda

6MT

6MT

AT

6MT

AT

1:a växeln

4,942

3,600

4,942

3,600

2:a växeln

2,430

2,090

2,430

2,090

3:e växeln

1,428

1,488

1,428

1,488

5:e växeln

0,749

0,687

0,749

0,687

6:e växeln

0,634

0,580

0,634

0,580

Back

4,597

3,732

4,597

3,732

2,482

2,482

4:e växeln

1,000

Slutväxel

4,300

Högväxel

1,000 2,482

2,482

318

3095

mm

1570/1570

1644/1644

bredd mm

1570

höjd

mm

440

Tjänstevikt*

kg

1919

Totalvikt*

kg

Max. last*

kg

Max. axelbelastning, fram / bak

kg

1350/1870

Max. bruttovikt, sammanlagd

kg

6000

1795

1552 1530 465

1974

1979

2029

2034

3000 1081

1026

2125 3050

1021

971

obromsat släp

kg

750

bromsat släp

kg

3500

966

925

CHASSI Styrning

Kuggstång med variabel servoassistans

Vänddiameter

Hjulupphängning

Fyrhjulsdrift med lågväxel, manuellt i och urkopplingsbar ESC (Electric Stability Control) stabilitetssystem med anstispinn

Drivning

1295

2305

Max. släpvagnsvikt

1980

235

m

12,2 ABS-bromsar med EBD / Bromsassistans Servoförstärkt, tvåkrets, ventilerade skivor fram, trummor. Mekanisk handbroms på bakhjulen.

Bromssystem

TRANSMISSION

1795

längd mm

Lastutrymme, maxmått

EFFEKT

2040

1790 905

Drivmedel

Lågväxel

AT35 Automat

5295 1860

Kompressionsförhållande

Utväxling

DOUBLE CAB Manuell Automat

MÅTT OCH VIKT Rak fyrcylindrig med kedjedrivna dubbla överliggande kamaxlar självjusterande ventiler, Euro 6b med DPD partikelfilter (Diesel Particle Difusor)

Typ

Bränsleförbrukning

EXTENDED CAB Manuell Automat

fram

Dubbla triangellänkar med fjäderben

bak

Stel axel och längsmonterade bladfjädrar med “Berlin Eye”-infästning

Däck

245/70R16

255/60R18 (Base, se Single Cab)

315/70 R17 Nokian terrängdäck

Fälgar

Stål, 7x16 tum, ET33

Lättmetall, 7x18 tum, ET 33 (Base, se Single Cab)

17x10 tum, ET -25

Reservhjul

16-tums stålfälg

18-tums aluminiumfälg (Base, se Single Cab)

FÄRGER

Splash White

Titanium Silver

MetallicObsidian Gray

MicaCosmic Black Mica

Isuzu Sverige AB förbehåller sig rätten att ändra specifikationer och utrustning utan föregående information. Specifikationer och utrustning kan variera beroende på lokala förutsättningar och regler. Kontakta din återförsäljare för information om ändringar som kan bero på lokala förhållanden. *Angivna uppgifter gäller fordonen som de lämnar fabriken. Monterad utrustning ökar tjänstevikt och sänker max lastvikt i motsvarande mån. Notera att uppgifterna för mått och vikt kan variera något pga tolerans- och produktionsvariationer.

27


Art. nr.: IBRO1002, Tryckt i Sverige 2019-01

Eftersom fabriken bedriver kontinuerlig produktutveckling och forskning förbehåller vi oss rätten till ändringar utan föregående varsel. Bilderna är internationella varför det kan förekomma utföranden, utrustning och färger som inte överensstämmer med de bilar som säljs i Sverige. Vi ber dig som köpare att klara ut med säljaren vad som gäller för just din pickup.

Profile for Subaru Nordic

Isuzu modellprogram  

Isuzu modellprogram