Page 1


2


PRØV DET HELE. LEV IDEERNE UD. ANKOM MED STIL. Udtænkt for de frygtløse, skabt for de modige. Subaru bygger biler, der beriger vores liv. Verden er vild og dejlig uforudsigelig, og uden varsel kan du møde forhindringer på din vej. Derfor har du som bilejer brug for den sikkerhed, selvtillid og tryghed, der er standard i en Subaru. Kun her får du en unik kommunikation mellem fører, bil og underlag, der gør Forester til en af verdens mest pålidelige og eventyrlystne SUV-modeller. I en Forester bruger du mindre tid på forhindringer og mere tid på at opfylde dine drømme og nå dine mål.

3


AFBAL ANCERET DESIGN FOR ET BÆREDYGTIGT LIV. Dit liv handler om balance. For dig, din familie og dine kære er det derfor altafgørende at undgå ekstreme situationer, og det er kun muligt med præcision, balance og god dømmekraft. Forester er på alle måder din bedste ledsager på den rejse. For Forester udtrykker hele vejen igennem den ideelle balance – robusthed som en SUV i terrænet, klassens førende køreegenskaber og stabilitet på vejen. En samlet pakke, der hverken er for lidt eller for meget, og med motorer, der kan accelerere hurtigt og bruger brændstof langsomt. Sikkerheden hjælper dig og din familie gennem udfordrende dage og hjælper jer med at nå mere på de gode dage. Forester er den rette partner i det lange løb.

4


5


6


BARSK NÅR DET GÆLDER. Skal du nå dine mål og hele vejen til toppen, må du nogle gange finde indre styrke for at hente ny power. X-Mode giver din Subaru Forester den ekstra styrke, du har brug for til at overvinde de mest udfordrende forhindringer.

1 X-Mode og Hill Descent Control*1 “X-Mode” betyder øget kapacitet for alle førere på næsten alle typer underlag. Med et tryk på en knap bruger X-Mode både motor, transmission, firehjulstræk, bremser og andre komponenter for at manøvrere selvsikkert på dårlige veje og på glat underlag. På udfordrende nedkørsler træder Hill Descent Control til og guider dig trygt ned af stejle bakker ved at levere et konstant og kontrolleret momentum, så du som fører kan fokusere mere på at styre bilen end på at bremse.

2 Eventyrligt fra alle vinkler Forester er udviklet, så du lettere kan erobre afsatser, stejle skråninger, træer og andre forhindringer på din vej, uden at der opstår skader, og uden at du sidder fast. Jo større forhindring, desto større skal vinklerne ved op- og nedkørsel være for at undgå skader på kofangerne. Forester er optimeret og har frihøjde nok til at maksimere vinklerne og dermed minimere din risiko for at blive hængende.

1

2

25°

Udgangsvinkel

23°

Vippevinkel

*2

23°

220mm

Tilgangsvinkel

Minimum frihøjde

*1 XS, XE og XT (Lineartronic). *2 Vinklen er 22 grader for 2,0 XT og dieselmodeller.

7


RIGELIG PLADS. Kabinen i Forester tager imod dig og dine passagerer med moderne komfort og et interiør, der giver alle god plads og en høj grad af funktionalitet. For at imødekomme alle dine ønsker og behov har vi placeret hver eneste funktion i Forester præcis dér, hvor du skal bruge den. Alt er designet rummeligt og gennemtænkt, så det er lettere at komme til og en fornøjelse at køre bilen.

8


9


Subaru Starlink*1 Infotainment System svarer til at have en avanceret, indbygget smartphone i bilen. Det giver adgang til internetradio, underholdningsapps og meget mere. Styr det hele via en tablet-lignende 7� touchskÌrm i midterkonsollen eller via multifunktionsrattet. Savner du din favoritmusik, kobler du din iPhone, smartphone eller andre enheder til via USB, standard AUX-jackstik eller Bluetooth.

1

4

10

2

5

3

6


UDFORSK DIN VERDEN Bare fordi du er på landevejen, behøver du ikke at give afkald på noget. Teknologien i en Forester er intuitiv, brugervenlig og holder dig sporet uden at distrahere. Du bevarer forbindelsen undervejs med infotainment, navigation og audiosystemer, som du styrer med et let fingertryk eller via de ratmonterede knapper. Din smartphone eller iPhone kan du naturligvis slutte til, så du altid har kontakter og playlister ved hånden.

1

Instrumentdesign

Instrumentpanelet i din nye Forester er designet til at levere hurtig og ubesværet information. Omdrejningstæller og speedometer er klare og synlige, så du kan holde fokus på vejen forude.

3

Betjening af touchskærm

Touchskærmen gør det nemt at vælge musik, ligesom du gør det på din smartphone. Du skal blot tilslutte din smartphone via Bluetooth® eller USB-porten, hvorefter du vælger numrene direkte fra din touchskærm.

5

Ratmonterede kontroller

Med ratmonterede kontroller har du styr på lyden med fingerspidserne. Du kan også vælge et Bluetooth håndfrit system, der automatisk forbinder sig med din smartphone, så du kan bevare fokus på trafikken.

2

Multifunktionsdisplay*2

Bilens vitale informationer ligger samlet bekvemt i instrumentpanelet og fremkaldes nemt med et tryk på en knap. Det er også her, du ser, hvor overraskende langt din Forester kører på literen – og på en given tur. Den avancerede teknologi giver dig endog mulighed for at sammenligne effektiviteten fra tur til tur.

4

Premium Audio System med Harman/Kardon højttalere*3

Det 440 Watts lydsystem med 8 højtalere skaber den ultimative lydgengivelse. To ovale højttalere er placeret i fordørene, og to højttalere er installeret på bagdørene.

6

Navigationssystem*4

Det forbedrede navigationssystem giver hurtigere og mere effektiv ruteanvisning. Inklusive tre års fri opdatering af kort.

*1 Føreren er altid ansvarlig for sikker og opmærksom kørsel. Du bedes undlade at betjene touch-screenen under kørsel. Ekstra omkostninger til kommunikationspakker kan opkræves alt efter landeområde. *2 XS, XE og XT *3 XT. *4 XE og XT

11


12


HVER EN FORM. HVER EN STØRREL SE . HVER DAG. Forester er klar til at holde trit med dit liv lige fra planlagte ferier til spontane weekendture. Det brede lastrum kan rumme fire store kufferter og pladskrævende fritidsudstyr, mens elektrisk hækklap*, store døråbninger og lave sidetrin gør det lettere og hurtigere at læsse af og på. Skal du transportere lange genstande, kan bagsædet deles 60/40 og fældes helt ned. Og fylder lasten endnu mere, kan du trække op til 2.000 kg.

*XE og XT

13


TE K N O LO G I D U KAN STO L E PÅ.

SUBARU BOXERMOTOR Få andre SUV’er tilbyder samme selvsikkerhed og reaktionsevne som Forester, og den vigtigste grund finder du under motorhjelmen – Subaru Boxermotoren. Den vandret orienterede konfiguration af Subaru boxermotoren placerer stemplerne i en 180 graders vinkel i forhold til hinanden og giver dermed en lavere og fladere profil end andre motortyper. Det giver motoren – og dermed hele bilen – et lavere tyngdepunkt og bedre balance. Derudover udligner stemplernes modsatrettede bevægelser hinanden, hvad der også reducerer vibrationerne.

SUBARU BOXERDIESEL 2.0-LITER DOHC MAKS. EFFEKT: 147 hk (108 kW) / 3600 o/min. MAKS. MOMENT: 350 Nm (35,7 kgfm) / 1600–2400 o/min. BRÆNDSTOFFORBRUG: 16,4 km/liter* (Lineartronic), 17,5 km/liter* (6MT) CO2 UDSLIP: 158 g/km* (Lineartronic), 148 g/km* (6MT)

14

SUBARU BOXER 2.0-LITER DOHC, TURBO

SUBARU BOXER 2.0-LITER DOHC

MAKS. EFFEKT: 240 hk (177 kW) / 5600 o/min. MAKS. MOMENT: 350 Nm (35,7 kgfm) / 2400–3600 o/min. BRÆNDSTOFFORBRUG: 11,8 km/liter* CO2 UDSLIP: 197 g/km*

MAKS. EFFEKT: 150 hk (110 kW) / 6200 o/min. MAKS. MOMENT: 198 Nm (20,2 kgfm) / 4200 o/min. BRÆNDSTOFFORBRUG: 15,4 km/liter* (Lineartronic), 14,5 km/liter* (6MT) CO2 UDSLIP: 150 g/km* (Lineartronic), 160 g/km* (6MT)

Øget stabilitet

Uopslidelig ydeevne

Boxer-motorens fladere profil ligger lavere i chassiset end andre motortyper og bidrager til en mere stabil balance i hele bilen.

Motorens flade design er i sig selv afbalancerende, da denne konstruktion genererer færre vibrationer end V- og rækkemotorer. Resultatet er øget holdbarhed og mere pålidelig ydeevne.

* Brændstofforbrug og CO2 mht. EC715/2007-2015/45/W.


15


TE K N O LO G I D U KAN STO L E PÅ.

SYMMETRISK FIREHJULSTRÆK Kontrol giver selvtillid, og stabilitet skaber en smidighed, der begejstrer i Forester. Subarus biler inspirerer til selvtillid bag rattet som en naturlig følge af den stabile konstruktion af det symmetriske firehjulstræk i kombination med Subarus fint afbalancerede boxermotorer. Teknologien giver perfekt kontrol på alle underlag og under krævende forhold. Forester udmærker sig ved perfekt sideværts balance og styrepræcision, da alle større komponenter orienterer sig efter længderetningen, mens det lave tyngdepunkt giver en engagerende og responsiv kørsel. De unikke fordele ved symmetrisk firehjulstræk er hemmeligheden bag de inspirerende køreegenskaber og gør det nemmere for dig at undgå farlige situationer.

AFFJEDRING Forester er udstyret med avanceret affjedring foran og bag for at sikre responsive og effektive køreegenskaber. Fjedre og støddæmpere er nøje afpasset både jævnt og råt terræn, hvad der gør Forester til det bedste valg under alle forhold. I DITmodellerne har forhjulsophænget friktionskontrollerede olietætninger, styrebøsninger, hydraulisk væske i alle fjederben og optimeret affjedringstuning – og alt arbejder sammen for at udjævne vibrationer og minimere rulning. DITmodellerne har også en ramme bag, der danner en mere fast basis for montering af bageste affjedring og giver mere kontrolleret kørsel og responsiv styring.

16


TEKNOLOG I D U KA N STOLE PÅ .

LINEARTRONIC + ACTIVE TORQUE SPLIT AWD Forester opnår et inspirerende niveau af reaktionsevne og effektivitet med Lineartronic. Ved at holde motoren på optimale omdrejninger og fastholde det moment, der ellers ofte går tabt ved gearskift, sørger denne unikke gearkasse for dramatisk forbedret brændstoføkonomi. Nye skiftekontroller holder kørslen let, smidig og responsiv med en mere direkte fornemmelse af Subaru Boxermotoren. Lineartronic til 2.0D og 2.0XT håndterer også det øgede moment med mindre mekanisk støj for at sikre en mere smidig og dæmpet komfort. Den trinløse og den trinvise funktion sikrer en betryggende overførsel af kræfterne ved acceleration. Og sidst, men ikke mindst, er Lineartronic på langs koblet på Active Torque Split AWD, der reagerer på underlaget ved konstant at kontrollere fordelingen af moment mellem for- og bagaksel.

Sport Sharp*2 Med fokus på lynhurtig speederrespons presser Sport Sharp mode det maksmale ud af din motors potentiale. Denne indstilling giver en livlig omdrejningsnål og maksimal udnyttelse af motorens moment op gennem hele omdrejningsfeltet.

SI-DRIVE *1 Med SI-Drive er du selv herre over bilens kørselsmønster. Her kan du med udgangspunkt i vejforhold og temperament vælge den kørestil, du ønsker. Du kan hurtigt indstille speeder og automatgear for at sikre, at du får den tur, der passer dig bedst i situationen.

Sport I Sport Mode giver din motor en stabil jævn køreoplevelse uanset hastighed. Så snart du trykker på speederen, vil du føle en direkte og intenst respons. Perfekt til bykørsel.

Intelligent

*1 2.0XS, 2.0XE og 2.0XT. *2 3 mode: (Intelligent mode, Sport mode, Sport Sharp mode) standard på 2.0XT.

SI-Drive aktiverer Intelligent mode for øjeblikkelig kørselsrespons og miljøbevidst kørsel. Forprogrammering af speederindstillingen resulterer i en blød og lineær kørsel, der passer godt til den kontrollerede tur på langfart.

17


VORES VISION. DIN SIKKERHED. SUBARU Forester er udstyret med aktive og passive sikkerhedssystemer for at hjælpe dig med at undgå uheld og beskytte dig bedst muligt, hvis det alligevel sker. Subaru Active Safety hjælper dig med at styre uden om problemer ved at tilbyde sikre køreegenskaber, præcis kontrol, et godt udsyn samt avancerede teknologier, der modvirker ulykker. Det omfatter også automatisk niveauregulering, så kørsel med trailer bliver sikker og stabil. Den passive sikkerhed beskytter dig, hvis uheldet alligevel er ude, gennem optimalt placerede airbags, whiplashreducerende forsæder, trepunktsikkerhedsseler samt pedaler, der trækker sig tilbage.

18


19


Kabinebeskyttende konstruktion

PASSIV SIKKERHED

AK TIV SIKKERHED Udsyn Du sidder højt i en Forester, hvad der giver dig klassens bedste udsyn fremad og bagud. Det gør dig mere opmærksom og giver en mere afslappet kørsel på snævre veje. De blinde vinkler er minimale med velplacerede A-stolper og integrerede ventilationsruder. Sidespejlene er placeret på dørpanelerne, hvad der også giver et godt og åbent synsfelt.

20

Enhver Subaru springer rammerne for, hvad der kan lade sig gøre inden for sikkerhed. SUBARU BOXER motor og gearkassen er konstrueret til at opfange energien fra et frontalt sammenstød og brække helt af og væk fra kabinen for at beskytte passagererne.


Sæder, sikkerhedsseler og airbags

5-stjernet Euro NCAP Rating

SRS* frontairbags, side-kollisions- og gardin SRS* airbags er standard i Forester. Førerpladsen er desuden forsynet med en knæairbag, der yder beskyttelse af underkroppen ved kollision. Højdejusterbare sikkerhedsseler med selestrammere holder passagerer sikkert og korrekt på plads i sædet. Ved påkørsel bagfra vil forsædernes stærke konstruktion med gennemtestet stel, faste nakkestøtter og detaljer som energiabsorberende fjedring i selve sædet alle bidrage til at mindske risikoen for piskesmæld.

Fodgængerbeskyttelse Støddæmpende hulrum i bilen og en energiabsorberende frontkofanger nedsætter skade på fodgænger ved påkørsel. Det samme gør et specialdesignet område omkring vinduesviskerne. For at yde beskyttelse i hovedehøjde er der lavet en todelt konstruktion i fronten.

Kabinebeskyttende konstruktion Enhver Subaru springer rammerne for, hvad der kan lade sig gøre inden for sikkerhed. SUBARU BOXER motor og gearkassen er konstrueret til at opfange energien fra et frontalt sammenstød og brække helt af og væk fra kabinen for at beskytte passagererne.

Vehicle Dynamics Control Hver Forester har som standard Vehicle Dynamics Control (VDC) monitorer som via sensorer analyserer, hvordan bilen følger førerens planlagte vej. Hvis forholdet nærmer sig grænsen for ustabilitet for eksempel i forbindelse med skarpe kurver eller undvigemanøvrer, vil 4-hjulstrækkets momentfordeling, motorydelsen og bremserne på hvert hjul tilpasse sig hinanden og hjælpe med at holde bilen på ret kurs.

Overstyring Ideel kurvekørsel

Bremsesystem Skivebremser i letvægtsaluminium på alle fire hjul giver en magtfuld og beroligende bremsefornemmelse. Bremserne er forstærkede med ABS og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD). For at sikre maksimal nedbremsning i en nødsituation, er systemet suppleret med såvel nødbremse som en bremseassistent, der yder ekstra hjælp, hvis du i en nødsituation ikke træder hårdt nok på bremsepedalen. Der er tillige Subaru Hill Holder, der hjælper med at forhindre tilbagerulning ved en stigning på 5% eller mere. Den elektroniske parkeringsbremse udløses automatisk, når du er i gang. DIT modellerne tilføjer større 17-tommer ventilerede skiver foran og 16-tommer ventilerede skiver bag. Det giver en yderligere forbedring af de overordnede køreegenskaber på alle de overflader, der venter dig derude.

Understyring

* SRS: Supplemental Restraint System. Effektiv ved brug sammen med sikkerhedsseler.

21


Quartz Blue Pearl

FORESTER 2.0D X / 2.0D XS / 2.0D XE DIMENSIONER (L x B x H): 4610 x 1795 x 1735 mm MOTOR: 4-cylindret Boxerdiesel med turbo, DOHC, 16 ventiler SLAGVOLUMEN: 1998 cm3 MAKS. EFFEKT: 147 hk (108 kW) / 3600 o/min. MAKS. MOMENT: 350 Nm (35,7 kgfm) / 1600–2400o/min. GEAR: 6MT / Lineartronic, AWD

2.0D XE

22


MODELOVERSIGT

Ice Silver Metallic

Sepia Bronze Metallic

FORESTER 2.0XT

FORESTER 2.0X / 2.0XS / 2.0XE

DIMENSIONER (L x B x H): 4595 x 1795 x 1735 mm

DIMENSIONER (L x B x H): 4610 x 1715 x 1735 (1715*) mm

MOTOR: 4-cylindret Boxermotor med turbo, DOHC, 16 ventiler

MOTOR: 4-cylindret Boxermotor, DOHC, 16 ventiler

SLAGVOLUMEN: 1998 cm3

SLAGVOLUMEN: 1995 cm3

MAKS. EFFEKT: 240 hk (177 kW) / 5600 o/min.

MAKS. EFFEKT: 150 hk (110 kW) / 6200 o/min.

MAKS. MOMENT: 350 Nm (35,7 kgfm) / 2400–3600 o/min.

MAKS. MOMENT: 198 Nm (20,2 kgfm) / 4200 o/min.

GEAR: Lineartronic, AWD

GEAR: 6MT (2.0X / 2.0XS) /Lineartronic (2.0X / 2.0XS / 2.0XE), AWD * 2.0X

2.0X

23


INDTRÆK L ÆDER (2.0D XE / 2.0XE / 2.0XT)

TEKSTIL (2.0D / 2.0D XS / 2.0X / 2.0XS)

24


UDSTYR 1

3

5

1

2

4

Kurvelys med bi-LED forlygter, automatisk niveauregulering samt kørelys integreret i forlygterne.

2 18" aluminiumsfælge*1

3 Regnsensor *2

4 Forlygtespulning

5 Tågelygter *4

6 El-soltag*3

7 Nøglefri adgang

8 Rat multijusterbart

9 Førersæde elektrisk

10 Tre 12V strømudtag

11 Nedfældning af bagsæde fra

12 Klimaanlæg, 2 zoner *2

6

7

og startknap med memoryfunktion til førersædet.*3

(ind/ud - op/ned)

8

justerbart, 8-vejs*2

9 10

bagagerum*2

11

12

*1 XT *2 XS / XE / XT *3 XE / XT *4 2.0D X og 2.0X med kørelys i forreste tågelygter.

25


Hver eneste Forester er generøst udstyret I basisudgaven, men med Subarus tilbehør kan du skræddersy din Subaru, så den passer til dig og din livsstil. Uanset om du ønsker at tilføje komfort, styrke funktionaliteten eller personliggøre din Foresters look, er Subaru-tilbehør designet til at matche din Subarus styrke og kvalitet. Vil du læse mere, kan du enten finde os på www.subaru.dk eller besøge din nærmeste Subaru forhandler.

26


TILBEHØR

Frontgrill

Beskyttelsesskjold, for

Sideskjold i plast

Bagskjold i plast

Stænklapper

Kromramme til tågelygter

Sort folie til spejle

Skærmkanter

Beskyttelsesskjold, motor

Lastbeskyttelse for kuffert, plast

Sikkerhedsgitter

Bagagerumsmåtte

Cykelholder

Tæpper

Anhængertræk

27


TEKNISKE SPECIFIKATIONER 2.0D X / 2.0D XS / 2.0D XE 6MT Lineartronic

2.0X / 2.0XS 6MT

2.0X / 2.0XS /2.0XE Lineartronic

2.0XT Lineartronic

Motor Type Boring x slaglængde Slagvolumen Kompressionsforhold Brændstofsystem Brændstoftank Effekt Maks. effekt

4-cylindret boxermotor med turbo, DOHC, 16 ventiler, benzin

86,0×86,0 1998 15,2 Common rail

84,0×90,0 1995 10,5 Multipoint-indsprøjtning

86,0×86,0 1998 10,6 Direkte indsprøjtning

147 (108) /3600

150 (110) /6200

350 (35,7) /1600 –2400

198 (20,2) /4200

240 (177) /5600 350 (35,7) / 2400–3600 221 7,5 8,9 14,3 11,8 260 161 197

liter

60

hk (kW)/ o/m Nm (kgfm) / o/m

Maks. hastighed (højeste gear) km/t Acceleration (0-100 km/t) sek. By km/liter Brændstofforbrug* 1 Landevej km/liter Blandet km/liter By g/km CO2-udslip* 1 Landevej g/km Blandet g/km Miljøklasse Mål og vægt Længde mm Bredde mm Højde mm Akselafstand mm For mm Sporvidde Bag mm Frihøjde mm med bagsædet oppe lit. Bagagerum* 2 med bagsædet nede lit. Sædekapacitet personer Køreklar vægt* 3 kg Totalvægt kg anhænger m. kg bremser Maks. anhængervægt anhænger u. bremser kg Transmission

190

188

D Lineartronic 1. gear 2. gear 3. gear 4. gear 5. gear 6. gear 7. gear 8. gear Bakgear

14,1 20,4 17,5 183 128 148

13,7 18,5 16,4 190 140 158

2080

1690 2110

2000

1800

2000

2000

60/40 (Lineartronic med Active Torque Split)

505

1625 / 1630 / 1640

Dæk

60/40 (Linear tronic med Ac tive Torque Split)

50/50 (centerdifferentiale med visko)

60/40 (Lineartronic med Active Torque Split)

3,505 – 0,544 3,505 2,285 1,567 1,179 0,910 0,723 0,582

− 3,818 1,947 1,296 1,029 0,825 0,738

3,581–0,570 3,581 2,262 1,658 1,208 0,885 0,618 −

− 3,636 4,444

2,345 4,111

4,072 4,444

3,667 3,900

3,505–0,544 3,505 (S#:3,505* 4) 2,238 (S#:2,270* 4) 1,641 (S#:1,752* 4) 1,194 (S#:1,417* 4) 0,880 (S#:1,170* 4) 0,611 (S#:0,968* 4) (S#:0,785* 4) (S#:0,611* 4) 2,345 4,111

Elser vo MacPherson fjederben Double wishbone 10,6 Ventilerede skivebremser

m Skivebremser (X), Ventilerede Ventilerede skivebremser skivebremser (XS,XE) 225/60R17, 17×7"J

*1 Brændstofforbrug og CO2-emissioner i henhold til EC 715/2007-2015/45/W. *2 Målt efter VDA-metoden. (V214). *3 Køreklar vægt og maks. last varierer afhængig af monteret udstyr. *4 S#=Sport sharp mode

28

488

750

For Bag

Bag

4595

1795 1735 2640 1545 1550 220 505 / 505 / 488 505 505 / 505 / 488 1564 uden soltag, 1557 med soltag 5 1690 / 1695 / 1700 1550 / 1560 1580 / 1590 / 1605 2015

For Bremser

192 11,8 12,3 18,2 15,4 188 129 150

4610

Slutudveksling Karosseri Styretøj

Vendediameter

190 10,6 11,8 16,7 14,5 197 140 160 Euro6b

9,9

50/50 (centerdif ferentiale med visko) − 3,454 1,888 1,062 0,785 0,634 0,557 −

Permanent 4-hjulstræk, normaldrift for/bag (kraftfordelingssystem)

Hjulophæng

4-cylindret boxermotor, DOHC, 16 ventiler, benzin

mm cm 3

Maks. moment

Udveksling

4 -c ylindret boxerdiesel med turbo, DOHC, 16 ventiler

Skivebremser

Ventilerede skivebremser

225/60R17, 17×7"J

225/55R18, 18×7"J


l

l

l

l

− l l l l − l − l − 17" − l l l −

l l − l l l l − l − 17" XE l l − −

− l l l l − l − l − 17" − l l l −

l l − l l l l − l − 17" XE l l − −

l l − l l l l l l l 18" l l l − l

l − − l − l − l − l

l l XE l l l l l l l

l − − l − l − l − l

l l XE l l l l l l l

l l l l l l l l l l

l l

l l

l l

l l

l l

XE

XE

l

l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l

l

l

l

l

l

− l l l

XE l l l

− l l l

XE l l l

l l l l

l l l − l l l

2-zoner l l l l l l

l l l − l l l

2-zoner 2-zoner l l l l l l l l l l l l

Lydanlæg og navigation 1 CD FM/MV-stereo, 6,2-tommer info/touch display*2 og 6 højtalere 1 CD FM/MV DAB-stereo, 7-tommer info/touch display*2 og 6 højtalere Navigationssystem med SD-kort, FM/MB DABstereo*2, 1 cd-afspiller og 6 højttalere Navigation med SD-kort, 1CD FM/MV DAB-stereo, 7-tommer info/touch display*2 og 8 højtalere 3 års kortopdatering på biler med navigation Ratbetjent stereoanlæg Bluetooth® USB og AUX audio jackstik Bakkamera Instrumenter Multifunktionsdisplay, høj opløsning*3 Multiinformationsdisplay*4 Rat multijusterbart (ind/ud - op/ned) Skiftegafler på ratstammen Fartpilot Aluminiumpedaler Køresystemer SI-Drive (SUBARU Intelligent Drive) Start og stop-system X-Mode Hill Descent Control Hill Start Assist Vehicle Dynamics Control System antiudskridningssystem Trailer Stability Control til træk Niveau-regulerende bagvogn Sikkerhed Airbags, for Sideairbags, for Airbaggardiner Knæ-airbag, førersæde Sidekollisionsbeskyttelse i dørene Sikkerhedsratstamme Aktive nakkestøtter, for Nakkestøtter, alle pladser Selealarm på alle fem pladser Selestrammere med lastbegrænser, for Højdejusterbare seler, for Trepunktsseler på alle fem pladser 4-sensor/4-kanals ABS med elektr. bremsekraftfordeling Brake Assist System Brake Over Ride ISO-FIX beslag for fastgørelse af barnestole Børnesikre låse på bagdøre Startspærre

2.0XT

l

2.0XS/XE

2.0XT

2.0X

2.0XS/XE

l

2.0D XS/XE

2.0X

2.0D X

2.0D XS/XE

Exterior Automatisk nærlys BI-LED forlygter med automatisk kørelys integreret i forlygterne LED kurvelys der følger vejen ved ratbevægelsen Forlygtespulning Tågeforlygter med automatisk daglysfunktion Tågeforlygter Tågebaglygte El-indklappelige sidespejle UV-beskyttende glas: Forrude samt sideruder for og bag Tonede ruder Bagrudevisker med interval Sportsstødfanger, for Aluminiumsfælge El-soltag Taglister Tagspoiler Hajfinneantenne Dobbelte udstødningsrør Sæder Læderbetrukket rat og gearknop Elopvarmet rat Lædersæder, sort Sædevarme, for Sædevarme, bag Højdejusterbart førersæde Førersæde elektrisk justerbart, 8-vejs Splitbagsæde 60/40 Nedfældning af bagsæde fra bagagerum Lomme på bagside af sæde Komfortudstyr Elrudehejs, for og bag*1 Fjernbetjent centrallås Nøglekort og startknap, med memory funktion af førersæde Blinkautomatik Kortlæselamper Bagagerumsbelysning Makeup-spejle for Solbrillerum i loftet Aflægningsrum mellem forsæder Midterkonsol Kopholder for og bag Opbevaringsrum i døre med kopholder Åbning af brændstofdæksel fra kabinen Tre 12 V strømudtag (i instrumentpanel, midterkonsol og lastrum) Automatisk bagklap 4 lastkroge Bagagekroge Bagagedækken af rullegardin typen Klimakontrol Klimaanlæg med antistøvfilter Varmekanaler til bagsæde El-opvarmet forrude i nederkanten Regnsensor El-opvarmede sidespejle Defrostere, for og side Elbagrude med timer

2.0D X

STANDARDUDSTYR

l

l

l

l

XE

XE

l

− l l l −

XE l l l l

− l l l −

XE l l l l

l l l l l

− l l CVT l −

l − l CVT l −

− l l CVT l −

l − l CVT l −

l − l CVT l l

− − − − MT l l l

− − CVT CVT MT l l l

− l − − MT l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l l

2 mode 3 mode l − CVT CVT CVT CVT MT/− − l l l l l − l l l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l l

*1 Vinduet på fører siden har auto op / ned funktion. *2 Udstyret med touch-skærm *3 4,3” LCD-display, som viser brændstoføkonomi, øko-måling, aktiv sikkerhed, klokken, udetemperatur, selvdiagnose etc. *4 Displayen viser: Aktuelt brændstofforbrug, gennemsnitligt brændstofforbrug, igangværende rejseafstand og tid, gennemsnitshastighed, udetemperatur og ur.

SUBARU Nordic AB forbeholder sig ret til at ændre specifikationer og udstyr under pågående modelår.

29


Dimensions

1735

DIMENSIONER

1545 1795

30

2640 4610*

*2.0XT: 4595


EKSTERIØRFARVER

CRYSTAL WHITE PE ARL

ICE SILVER METALLIC

JASMINE GREEN METALLIC

QUART Z BLUE PE ARL

SEPIA BRONZE METALLIC

VENETIAN RED PE ARL

DARK GREY METALLIC

CRYSTAL BL ACK SILICA

På grund af tryktekniske årsager kan farven afvige fra de viste i dette skema.

SÆDEMATERIALE LÆDER (2.0D XE / 2.0XE / 2.0XT)

TEKSTIL (2.0D X / 2.0D XS / 2.0X / 2.0XS)

BL ACK

BL ACK

SUBARU Nordic AB er uden forpligtelse såfremt selskabet ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver, udstyr og priser. Der tages forbehold for trykfejl. Få oplysninger om priser, specifikationer og udstyr hos din Subaru-forhandler eller på Internetadressen www.subaru.dk. Bilerne afbildet i brochuren er internationale, og indeholder ekstraudstyr som muligvis ikke kan få i Danmark. For at sikre at du har den seneste information, besøg venligst vores hjemmeside www.subaru.dk

31


SUBARU Nordic AB www.subaru.dk Trykt i Sverige (Februar 2016) S924115DK

Subaru Forester DK  

Subaru Danmark