__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


SUBARU – SUUNNITELTU TURVALLISEK SI, KE S TÄVÄK SI JA HAUSK AK SI A JA A Outback on kehitetty sen omistajaa ajatellen. Outbackin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvät tavaratilat, monikäyttöisyys ja vetokyky. Niiden ansiosta auto on jo pitkään ollut sellaisten aktiivisten perheiden suosikki, jotka eivät halua tinkiä turvallisuudesta, helppokäyttöisyydestä ja mukavuudesta. Subaru käyttää aina omaa teknologiaansa ja ainutlaatuisia ratkaisuja, joten kompromisseille ei ole koskaan tarvetta. Outback on juuri niin hyvä kuin halusimme sen olevan.

2


S YMME TRINEN NELIVE TO

Boxer -moottori

Harvassa autossa on Outbackin kaltaista luontaista varmuutta. Subaru Boxer-moottorissa sylinterit ovat 180 asteen kulmassa vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin, mikä tekee moottorin rakenteesta matalan. Näin moottorin ja siten koko ajoneuvon painopiste on matalalla, joten ajotuntuma on vakaa. Männät liikkuvat toisiinsa nähden vastakkaisiin suuntiin, mikä vähentää moottorin värinää. Subaru-mallit tunnetaan siitä, että ne lisäävät kuljettajan ajovarmuutta symmetrisen AWD-nelivedon vakauden ja ainutlaatuisen tasapainoisen Subaru Boxer-moottorin ansiosta. Järjestelmä siirtää voimaa kaikille neljälle pyörälle ja parantaa auton hallintaa kaikilla teillä ja kaikenlaisissa ajo-olosuhteissa. Mallin sivuttaistasapaino ja käsittelytarkkuus ovat erinomaiset pitkittäisesti yhdistettyjen pääkomponenttien ansiosta.

Lineartronic Jotta saisit kaiken hyödyn Subaru Boxer -moottorista ja symmetrisestä AWD-nelivedosta, tehokas portaaton Lineartronic -automaattivaihteisto pitää moottorin koko ajan optimaalisella suorituskykyalueella. Vaihteiston ansiosta moottorin kierrosluku pysyy ajotilanteeseen nähden tarkoituksenmukaisella alueella huolehtien samalla mahdollisimman taloudellisesta etenemisestä. Kiihdytettäessä uusi porrastettu vaihtoohjelma antaa kuljettajalle entistä paremman ajotuntuman.

Lineartronic

3


SUBARUN KOKONAIS VALTAINEN TURVALLISUUS Subarun tavoite on valmistaa maailman turvallisimpia autoja, ja kaikki testit osoittavat, että uusien autojemme myötä tavoite on toteutumassa. Pyrimme kohti tulevaisuutta, jossa kukaan ei loukkaannu Subarun kyydissä tai Subarun vuoksi. Tavoitteemme on suojata paitsi autossa matkustavia myös muita teiden käyttäjiä, kuten pyöräilijöitä ja jalankulkijoita. Tätä kutsutaan Subarun kokonaisvaltaiseksi turvallisuudeksi (Subaru All-Around Safety).

Ensisijainen turvallisuus Auton tulee olla miellyttävä ajaa ja sen on käyttäydyttävä loogisesti ja ennustettavasti tarjoten kuljettajalle edellytykset hallita auto kaikissa ajotilanteissa. Näkyvyyden autosta ulos on oltava hyvä, ja autossa on oltava mahdollisimman vähän kuolleita kulmia. Subarussa on ohuet ovipilarit, laajat lasipinnat ja älykkäästi sijoitetut taustapeilit. Istuin ja ohjauspyörä voidaan säätää eri kokoisille kuljettajille hyvään asentoon, jolloin kuljettaja voi rentoutua ja keskittyä olennaiseen eli auton ajamiseen ja liikenteen seuraamiseen. Myös loogiset ja intuitiiviset ajonhallintalaitteet on suunniteltu ajomukavuutta ajatellen. Lisäksi auton ensisijaisiin turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa sadetunnistin ja automaattiset kaukovalot.

1. Hyvä näkyvyys joka suuntaan

1

2

Passiivinen turvallisuus

2. Turvakehikko

Nämä turvallisuusominaisuudet on suunniteltu suojaamaan kuljettajia ja matkustajia onnettomuustilanteissa. Subaru käyttää autoissaan erittäin lujaa terästä, joka luo matkustamon ympärille vankan kehikon. Törmäyksen sattuessa on tärkeää, että kori pysyy mahdollisimman ehjänä. Subarun turvakehikko suojaa tehokkaasti kaikista suunnista tulevien voimien vaikutuksilta. Subarussa on myös seitsemän turvatyynyä sekä hyvin suunnitellut ja palkitut niskatuet, jotka vähentävät niskavammoja. Ainutlaatuisen moottorin kiinnityksen ansiosta moottori liukuu törmäyksessä auton alle. Tämä ominaisuus on myös osa passiivista turvallisuutta.

3. Ainutlaatuinen moottorin kiinnitys 4. Niskavammoja ehkäisevät aktiiviset niskatuet etuistuimissa

4 4

5. Turvavöiden esikiristimet voimanrajoittimilla

3

6. Seitsemän turvatyynyä

5

6


Aktiivinen turvallisuus Symmetrinen ja jatkuvatoiminen neliveto takaa varman ajon. Sen ansiosta ohjaaminen on luontevaa ja ajaminen tuntuu turvalliselta. Aktiivinen turvallisuus pitää sisällään myös Subarun VDC-ajonhallintajärjestelmän. VDC-ajonvakautus- ja luistonestojärjestelmä parantaa pyörien pitoa ja jarruttaa niiden luistoa. Järjestelmä havaitsee auton kulkusuunnan ja jarruttaa tilanteen kannalta oikeilla pyörillä, jolloin sivuluisuun joutumisen ja aliohjautuvuuden riski pienenee. Aktiiviseen turvallisuuteen kuuluvat myös seuraavat tekniikat: - Aktiivinen vääntömomentin ohjaus, joka jarruttaa kaarteessa automaattisesti sisäkaarteen puoleisia pyöriä, niin että auto pysyy hallinnassa koko ohjausliikkeen ajan - Elektroninen jarruvoiman jako, joka jakaa jarruvoiman automaattisesti etu- ja takapyörien välillä ja kompensoi näin eroja, jotka johtuvat auton kuormituksesta - Hätäjarrutehostin, joka lisää jarrutusvoimaa, jos kuljettaja ei paina jarrupoljinta tarpeeksi voimakkaasti - Jarrutusprioriteetti, jonka ansiosta auto jarruttaa automaattisesti tilanteessa, jossa kuljettaja painaa epähuomiossa kaasu- ja jarrupoljinta samanaikaisesti.

Viisi tähteä Euro NCAP -törmäyskokeessa Outback sai täydet viisi tähteä Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) -törmäyskokeessa.

Ilman aktiivista kaarreajon hallintajärjestelmää

Aktiivisen kaarreajon hallintajärjestelmän kanssa

7

7. Aktiivinen vääntömomentin ohjaus tehostaa auton kääntyvyyttä 8. Matala painopiste, huippuunsa hiottu jousitus ja suuri vääntöjäykkyys takaavat, että auto vastaa herkästi ohjausliikkeisiin ja on turvallinen ohjata.

8 5


MA AILMAN JOHTAVA KUL JE T TA JAN AVUS TINJÄR JE S TELMÄ Ennakoiva turvallisuus Paras tapa välttää vammoja on tietysti varmistaa, ettei onnettomuuksia satu lainkaan. Subaru onkin saanut ennakoivuudestaan huippuarvosanat, mistä on kiittäminen kuljettajan avustinjärjestelmä EyeSightia, jonka useat riippumattomat testauslaitokset ovat luokitelleet maailman parhaaksi. EyeSightissa on seitsemän toimintoa, jotka on suunniteltu tunnistamaan vaaratekijöitä, ilmoittamaan riskeistä kuljettajalle ja, jos kuljettaja ei reagoi, toimimaan onnettomuuden estämiseksi. Subarun lähestyvistä ajoneuvoista varoittava SRVDtutkajärjestelmä varoittaa auton vieressä olevista tai ajoneuvoa nopeasti takaapäin lähestyvistä kohteista. Peruutettaessa SRVD tunnistaa myös risteävän liikenteen pysäköintialueella tai muussa vastaavassa paikassa. Järjestelmä havaitsee erilaiset kohteet autoista lapsiin. Automaattiset kaukovalot ja kaarrevalot ovat lisäesimerkkejä Subarun ennakoivasta turvallisuudesta.

Maailman johtavan kuljettajan avustinjärjestelmä Eyesightin*1 taustalla on yli 30 vuotta tutkimus- ja kehitystyötä. EyeSightilla varustetut autot ovat osallisina kolareissa yli puolet harvemmin kuin autot, joissa tekniikka ei ole käytössä. Tämän lisäksi EyeSight-varusteltujen ajoneuvojen peräänajot ovat vähentyneet 84 prosenttia. EyeSight on ylimääräinen silmäpari, joka seuraa liikennettä jopa 180 kilometrin tuntinopeudessa. Järjestelmän ydin on tuulilasin suojissa oleva väristereokamera. Järjestelmässä on useita toimintoja, ja kuljettaja voi valita, minkä tai mitkä niistä haluaa ottaa käyttöön.

11

12

14

15

13

9. SRVD-tutkajärjestelmä 10. Automaattiset kaukovalot

11. Mukautuva vakionopeudensäädin 12. Ilmoitus edessä olevan auton liikkeellelähdöstä

9

13. Ajelehtimisvaroitukset 14. Kaistanpitoavustin 15. Automaattijarrutus * 2

16

10 6

16. Törmäystä edeltävä kaasuläpän hallinta

*1 EyeSight-järjestelmä on ajoa tukeva järjestelmä, joka ei välttämättä toimi optimaalisesti kaikissa ajo-olosuhteissa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisen turvallisuudesta ja liikennesääntöjen noudattamisesta. Järjestelmän tehokkuus riippuu useista tekijöistä, kuten auton huollosta, sääolosuhteista ja tien kunnosta. Katso tarkemmat tiedot EyeSight-järjestelmän toiminnasta ja toimintaa koskevista rajoituksista omistajan oppaasta. *2 Koska EyeSight-järjestelmä pystyy havaitsemaan ainoastaan sellaiset kohteet, joiden korkeus maanpinnasta on enemmän kuin yksi metri, järjestelmä ei pysty havaitsemaan alle metrin pituisia lapsia. Tietyt olosuhteet voivat rajoittaa järjestelmän toimintaa.


EyeSight-järjestelmän tarkkailema alue (ei mittakaavassa) 7


KE SKIÖSSÄ TOIMIVUUS Outback tarjoaa useita älykkäitä ja elämää helpottavia toimintoja. Takaovien leveät kynnyslistat auttavat ylettämään katolla oleviin tavaroihin. Autossa on tietysti myös runsaasti säilytystilaa sekä mukipidikkeet. Kannattaa huomata myös luokkansa suurimmat takatilat ja säädettävällä selkänojalla varustettu takaistuin.

8


Tavaratilaan mahtuu jopa neljä 80 litran kokoista matkalaukkua. Entistä matalampi pohja kasvattaa tilaa entisestään. Tavaratilaa voi myös laajentaa hetkessä. Istuimet taittuvat 60/40-suhteessa, jolloin mukaan mahtuu suurikokoisiakin tavaroita.

1

2

3

4 1. Entistä mukavammat takaistuimet 2. Vetopaino jopa 2000 kg 3. Sähkötoiminen takaluukun avaus* 4. Keskikonsolin lokero 5. Suuri kattoluukku* 6. USB virran otto 2,1 A (edessä ja takana)

5 *1 Summit-varustetasossa

6 9


10


SUUNNITELTU KUL JE T TA JA A VAR TEN Suuret lasi-ikkunat ja kapeat pilarit antavat Outbackille luokkansa parhaan kokonaisnäkyvyyden ja tekevät ajamisesta turvallisempaa ja rennompaa. Ympäristön täydellinen hallinta sekä loogisesti sijoitetut ja helposti luettavat ajonhallintalaitteet ovat Subarun erityispiirteitä ja lisäksi erinomaisia esimerkkejä ensisijaisista turvallisuustekniikoista.

1

2

3

Huipputehokas veto- ja alamäkihidastin

SI-DRIVE

Kaksitoiminen X-Mode optimoi pidon erilaisilla ajoalustoilla. 1-vaihe on tarkoitettu lumelle ja maastoon ja 2-vaihe otetaan käyttöön jos on paljon lunta tai mutaa. X-Mode hälyttää apuun kaikki anturit, jolloin käyttöön saadaan paras mahdollinen vetovoima ja jumiin jääminen voidaan estää. Alamäkihidastin tekee alamäkeen ajamisesta turvallista. Kuljettajan tarvitsee vain ohjata, sillä järjestelmä jarruttaa ja säätelee moottorin tehoa.

SUBARU Intelligent Drive -järjestelmä (SI-DRIVE) säätää kaasuläppää ja vaihteiston reagointia ajotyylin mukaan ja tarjoaa välitöntä tehoa ja ketteryyttä tarvittaessa olosuhteista riippumatta. I-vaihtoehto on tarkoitettu pehmeään ja taloudelliseen ajoon ja S-vaihtoehto nopeampaan kaasun reagointiin ja kiihdyttämiseen.

1. Apple CarPlay and Android Auto™   2. Peruutuskamera   3. Etu- ja sivupysäköintikamerat  4. Avaimeton lukitus ja käynnistyspainike   5. Kahdeksaan suuntaan sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin

4

5 11


LISÄVARUSTEET

T E E O U T B A C K - M A L L I S TA YKSILÖLLINEN. Räätälöi Outback tyyliisi sopivaksi Subarun lisävarusteilla. Lisävarusteilla saat tarpeellisia lisätoimintoja, mukavuutta ja yksilöllisyyttä Outbackisi ulkonäköön. Katso lisätietoja osoitteesta www.subaru.fi tai vieraile lähimmällä Subaru-jälleenmyyjällä.

12


SISÄTILAT

ULKOPUOLI

1 Crystal White Pearl

Ice Silver Metallic

2 Musta nahka (Ridge (1) / Summit (2))

Magnetite Grey Metallic

Musta kangas (Active)

Wilderness Green Metallic

ACTIVE/RIDGE

Tungsten Metallic

SUMMIT

Crystal Black Silica

Vaalea nahka (Summit)

Storm Grey Metallic

Crimson Red Pearl

Dark Blue Pearl

Cool Grey Khaki

OUTBACK 2,5 Mitat: P x L x K: 4820 x 1840 x 1605 mm Moottori: Bensiinikäyttöinen boxermoottori, nelisylinterinen, DOHC, 16-venttiilinen, jakoketju Tilavuus: 2498 cm3 Maksimiteho: 175 hv (129 KW) / 5800 r/min Maksimivääntö: 235 Nm / 4000 r/min Voimansiirto: Lineartronic, AWD-neliveto

Painoteknisistä syistä johtuen värit voivat poiketa taulukossa olevista.

MALLISTO

Active (kangas istuimet)/Ridge (musta nahkainen istuin)

Summit (nahkaistuimet) 13


TEKNISET TIEDOT 2.5i ACTIVE

RIDGE

2.5i SUMMIT

Moottori

ACTIVE

SUMMIT

Vaihteisto

Tyyppi

Bensiinikäyttöinen boxermoottori, 4-sylinterinen, DOHC, jakoketju

Jatkuva symmetrinen AWD-neliveto, voimanjako eteen/taakse

60/40 (Lineartronic with Active Torque Split)

Sylinterin halkaisija x iskunpituus

mm

94 x 90

D

3,600–0,512

Sylinteritilavuus

cm3

2498

1.

3,600

10,3

2.

2,080

Monipisteruiskutus

3.

1,596

4.

1,221

5.

0,939

Puristussuhde Polttoainejärjestelmä Polttoainesäiliö

litraa

Välityssuhteet

60

Teho Maksimiteho (DIN) Maksimivääntö (DIN) Huippunopeus suurimmalla vaihteella Kiihtyvyys (0-100 km/h) Hidas Polttoaineenkulutus*1 WLTP CO2-päästöt*1

PS (kW) /rpm

175 (129) / 5800

6.

0,717

Nm (kgfm) /rpm

235 (24,0) / 4000

7.

0,512

Peruutusvaihde

3,687

km/h

198

sec.

10,2

lit./100 km

11,9

Vetopyörästö

Keskinopea

lit./100 km

8,2

Nopea

lit./100 km

7,2

Moottoritie

lit./100 km

8,7

Yhdistetty

lit./100 km

8,6

Hidas

g/km

268

Keskinopea

g/km

184

Nopea

g/km

163

ABS

Moottoritie

g/km

196

Renkaat

Yhdistetty

g/km

193

Ympäristöluokitus

Ohjaus Jousitus

Pituus

mm

4820

mm

1840

Korkeus (sis. kattokiskot)

mm

1605

Akseliväli

mm

2745

Raideleveys

Edessä

mm

1575

Takana

mm

1590

Maavara Tavaratila takaistuimen selkänoja ylhäällä/alhaalla* 2 Matkustajamäärä

mm

Takana Jarrut

200

litraa

559 / 1848

henkilöä

5

Omapaino + kuljettaja

kg

Kokonaispaino

kg

2100

Vetopaino (Jarrullinen)

kg

2000

*1 Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt normin EC715/2007 - EU2017/1347BG mukaisesti. *2 Mitattu VDA (V214) -standardin mukaan. Omapaino vaihtelee varustetason mukaan

M I TAT

1657

1661

Sähköinen ohjaustehostin MacPherson-joustintuet, L-malliset alatukivarret, kierrejouset, kallistuksenvakaaja

Edessä

Kääntöympyrän halkaisija renkaasta mitattuna

Euro6d-TEMP

Leveys

4,111

Kori

Mitat ja paino

14

RIDGE

1696

Monivarsituenta, kierrejouset, kallistuksenvakaaja m

11,0 Jäähdytetyt levyjarrut ABS, 4-kanavaiset, 4 sensorilla varustetut, elektronien jarruvoiman jako ja hätäjarrutehostin 225/65-17

225/60-18


VAKIOVARUSTELU ACTIVE / RIDGE

SUMMIT

ACTIVE / RIDGE

SUMMIT

2.5i

SUMMIT

2.5i

ACTIVE / RIDGE

2.5i

Ajovaloautomatiikka/Päivävalot

l

l

Lämmitettävä ratti

l

l

SI-DRIVE (SUBARU Intelligent Drive)*4

l

l

LED-ajovalot automaattisella tasonsäädöllä

l

l

Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä ja takana*1

l

l

Kaksitoiminen X-MODE

l

l

Ohjaukseen reagoivat ajovalot

l

l

Kauko-ohjattu keskuslukitus

l

l

Alamäkihidastin

l

l

Ajovalonpesurit

l

l

Avaimeton lukitus ja painikekäynnistys

l

l

Auto Vehicle Hold

l

l

Etusumuvalot

l

l

Kaistanvaihtovilkku

l

l

Active Torque Vectoring

l

l

Takasumuvalot

l

l

Sähköinen seisontajarru

l

l

VDC (luistonesto- ja ajonvakautusjärjestelmä)

l

l

Sähköisesti taittuvat sivupeilit LED-vilkulla

l

l

Karttavalot edessä ja kattokonsolin tunnelmavalo

l

l

Sutimisenesto

l

l

UV-suojaus tuulilasissa sekä etu- ja takasivuikkunoissa

l

l

Tavaratilan valaistus

l

l

Mäkilähtöavustin

l

l

Tummennetut takasivuikkunat ja takalasi

l

l

Meikkipeilit kuljettajalla ja etumatkustajalla

l

l

Tuulilasin alareunan sähkölämmitys

l

l

Säilytyslokero keskikonsolissa

l

l

Eyesight-turvajärjestelmä

l

l

Sadetunnistin

l

l

12 V pistorasia keskikonsolissa

l

l

Kuolleenkulman ilmaisin

l

l

Sähkölämmitteiset sivupeilit

l

l

Juomateline, edessä ja takana

l

l

Risteävän liikenteen varoitin (peruutettaessa)

l

l

Takalasinpyyhin tihkutoiminnolla

l

l

Säilytystasku ja juomateline kaikissa ovissa

l

l

Kaukovaloautomatiikka

l

l

17"

18"

Polttoainesäiliön avaus sisältä

l

l

Automaattisesti himmenevä taustapeili

l

l

Sähkösäätöinen lasikattoluukku

l

Sähkötoiminen takaluukun avaus

l

Kaistavahti

l

l

Kattokaiteet (hopea)

l

l

4 kpl kuormansidontakoukkuja tavaratilassa

l

l

Kaistanpitoavustin

l

l

Sivuhelmat

l

l

2 kassikoukkua tavaratilassa

l

l

Hätäjarrutuksessa aktivoituvat hätävilkut

l

l

Kattospoileri

l

l

Tavaratilan suojaverho

l

l

Etukamera

l

l

Säilytyslokero tavaratilan lattian alla

l

l

Sivukamera (matkustajan puoli)

l

l

Renkaanpaikkaussarja

l

l

Turvatyynyt edessä

l

l

Sivuturvatyynyt edessä

l

l

Ulkoiset varusteet

Alumiinivanteet

Mukavuus

Istuimet / verhoilut Nahkaverhoiltu ohjauspyörä

Ajettavuus

Turvallisuus

l

l

Ridge

l

Kymmeneen suuntaan sähköisesti säädettävä kuljettajanistuin

l

l

Kaksialueinen automaatti-ilmastointi raitisilmasuodattimella

l

l

Turvaverhot edessä ja takana

l

l

Sähkösäätöinen matkustajan istuin

l

Ilmastointisuulakkeet takana

l

l

Polviturvatyyny kuljettajalle

l

l

Kuljettajanistuimen muistitoiminto

Ridge

l

Lämmityskanava takaistuimelle

l

l

Sivutörmäyssuojat etu- ja takaovissa

l

l

Niskatuet kaikilla 5 istuinpaikalla

l

l

Tuulilasin ja etusivuikkunoiden huurteenpoistosuulakkeet

l

l

Kolaritilanteessa kokoonpainuva ohjauspylväs

l

l

Käsinoja, takana

l

l

Takalasin lämmitys ajastimella

l

l

Turvavyön muistutin kaikilla istuimilla

l

l

Etu- ja takaistuinten lämmitys

l

l

Turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet etuistuimilla

l

l

60/40-suhteessa taittuva takaistuimen selkänoja

l

l

1CD FM/MV DAB-stereo, 8 tuuman kosketusnäyttö*2 ja 6 kaiutinta

l

Turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet takaistuimilla

l

l

Takaistuinten taitto tavaratilan puolelta

l

l

Turvavöiden korkeussäätö etuistuimilla

l

l

l

l

l

Säilytystaskut etuistuinten selkänojien takapuolella

Navigointijärjestelmä, 1CD FM/MV DAB-stereo, 8 tuuman kosketusnäyttö * 2, 11 kaiutinta (Harman Kardon), subwoofer ja vahvistin

l

l

Teräksiset koristeet kynnyslistoissa

l

3-vuoden karttapäivitykset

Aktiiviset niskatuet edessä l

l

l

Apple CarPlay / Android Auto™

Kolmipisteturvavyöt 5 istuinpaikalla

l

l

l

l

Audiojärjestelmän hallintapainikkeet ohjauspyörässä

ABS, 4-kanavaiset, 4 sensorilla varustetut, elektronien jarruvoiman jako

l

l

l

l

Bluetooth®-handfree-järjestelmä

Hätäjarrutehostin

l

l

l

l

2 x USB-/AUX-liitäntä

Kaasupolkimen ohittava jarrujenohjaus

l

l

l

l

Kaksi USB pistoketta takamatkustajille

ISO-FIX-lastenistuinkiinnikkeet takana

l

l

l

l

Peruutuskamera

Lapsilukko takaovissa

l

l

Automaattinen ovien lukitus ja avaus

l

l

Moottorin ajonesto

l

l

Nahkaistuimet

Ilmastointi

Viihde ja navigointi

Ohjaus ja mittaristo Monitoimi-infonäyttö ja elektroluminenssimittaristo*

3

l

l

ECO-mittaristo ajotietokoneessa

l

l

Moottorin öljymäärän varoitusvalo

l

l

Korkeus- ja syvyyssuunnassa säädettävä ohjauspyörä

l

l

Vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä

l

l

Adaptiivinen vakionopeudensäädin

l

l

Start-stop-järjestelmä

l

l

*1 Automaattinen ylös/alas-toiminto. *2 Varustettu kosketuspaneelilla. *3 Varustettu 5 tuuman LED-näytöllä, jossa: polttoaineen kulutus, aika, nopeus, EyeSight-informaatio, vakionopeudensäädin ja ulkolämpötila. *4 2-asentoinen, intelligent ja sport.

Subaru Nordic AB pidättää oikeuden ominaisuuksien ja varustelun muutoksiin ilman eri ilmoitusta. Ominaisuudet, varustelu sekä lisävarusteiden ja värien saatavuus voivat vaihdella paikallisesti paikallisista asetuksista ja säännöistä riippuen. Varmista varustelun saatavuus jälleenmyyjältäsi. 15


subar u.f i SU BA R U N O R D I C A B P a i n e t t u R u o t s i s s a (t o u k o k u u 2 0 2 0 ) S 9 24117F I

Profile for I.M. Nordic

Outback 20B FI  

Outback 20B FI  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded