Page 1


2


TÆNK NYT OG LAD LIVET FOLDE SIG UD. Oplev den helt nye og komplet redesignede Subaru Impreza. Med en sikkerhed og en slidstyrke, du kan stole på, og præstationer, der vækker begejstring. Impreza inspirerer dig til et aktivt liv, hvor du erobrer verden omkring dig, får mest muligt ud af hver dag og griber de chancer, der byder sig.

3


4


KVIK, ALSIDIG OG STILFULD. LIGESOM DIG.

Den nye Subaru Impreza er lige så sjov at køre, som den er smuk at se på. Den er kompetent, godt bygget og byder på et nyt niveau i sikkerhed. Hver kant og bukning, hver overflade og hver en designdetalje udspringer af samspillet mellem form og funktion. Den nye model repræsenterer en avanceret evolution af Subarus formsprog og er samtidig et velkørende udtryk for det, som Impreza altid har repræsenteret. 5


FYLD DIN DAG OP. LEV LIVET FULDT UD. Hvor du end skal hen, og hvad du end har af planer, leverer den nye Subaru Impreza funktionalitet og sikkerhed for dig og dine passagerer. Subarus kerneteknologier som for eksempel det permanente firehjulstræk garanterer både komfort og tryghed, uanset hvad der venter rundt om det næste hjørne. Som med en loyal livsledsager får du selvtillid til at udforske verden.

6


7


8


ALSIDIGT DESIGN TIL ALT DET, DU ELSKER AT GØRE. Har du store planer, kræver det god plads. Derfor har vi sørget for, at den redesignede Impreza kan rumme alt det, du skal bruge til hverdag og i weekenden. Bagagepladsen rækker for eksempel til mindst 3 golftasker, så din nye Impreza inspirerer dig til at få mest muligt ud af alle de aktiviteter, du elsker. Du bruger mindre tid på planlægning og mere tid på at holde dig i gang.

Bagageplads

Bagagepladsen i 5-dørs modellen er meget nem at udnytte. Den større laståbning og den bredere bagageplads betyder, at 5-dørs modellens alsidighed matcher alle typer af aktiv livsstil.

9


STIL, KOMFORT OG

UNDERHOLDNING FOR ALLE. Den nye Subaru Impreza er blevet forfinet og videreudviklet overalt, ikke mindst i den meget støjsvage kabine, hvor bløde, smukt buede overflader og eksklusiv forarbejdning præger billedet. Kabinen er blevet mere rummelig uden at give afkald på Imprezas elegante og sportslige atmosfære. Her kan alle om bord – på forsæder og bagsæder – indstille sig på at nyde selv lange køreture.

01

1

1. Forsæderne

Den nye Impreza har redesignede, stilfulde forsæder, der giver mere støtte, komfort og tryghed. 2. Armlæn ved bagsæde

2

10

Kabinen i Impreza er komfortabel for alle passagerer – der er for eksempel kopholdere i bagsædets armlæn.


HOLD KONTAKTEN. OPLEV VERDEN.

Impreza er udstyret med et infotainmentsystem, der holder dig forbundet overalt. Den store touchskærm, instrumentdisplayet og multifunktionsdisplayet byder på et væld af funktioner og gør turen mere bekvem, sikker og underholdende for alle om bord.

2

3

4

1

5

1. Apple CarPlay og Android Auto™

2. Multifunktionsdisplay*

3. Instrumentdisplay*

Brug de mest populære apps i bilen via Apple CarPlay og Android Auto™. Kør håndfrit med stemmegenkendelse, hold din opmærksomhed på vejen, og bidrag til sikkerheden.

Det 6,3 tommer store LCD-display øverst på instrumentpanelet giver dig og dine passagerer nyttig information på en overskuelig måde. Når du for eksempel bruger navigationssystemet, er det koblet på multifunktionsdisplayet og viser rute og kørselsretning, når du nærmer dig kryds og sving.

Instrumentdisplayet i farver er blevet større og er nu på 4,2 tommer. Det giver dig alle de vigtigste kørselsinformationer, så du kan aflæse dem med et enkelt blik og derudover holde øjnene på vejen.

4. Bakkamera*

5. SUBARU STARLINK

Sådan manøvrerer du med lethed Impreza, selv når det kniber med pladsen. Når du skifter til bakgear, viser kameraet et livebillede i farver på den store touchskærm med anvisninger på, hvordan du parkerer hurtigt og sikkert.

SUBARU STARLINK-systemet giver sikker adgang til internet, radio, apps og meget mere via touchskærmen eller multifunktionsrattet. * 1.6i Active / 2.0i Active. Føreren bærer altid ansvaret for sikker og opmærksom kørsel. Betjen ikke touchskærmen, mens du kører.

11


SUBARU KERNETEKNOLOGI

4

2 3

1

12


2

Subarus kerneteknologier kendetegner vores mærke og er med til at give dig den unikke køreoplevelse, du kun finder i en Subaru. Kerneteknologierne gør det muligt for os at leve op til vores standarder for præstationer, komfort, sikkerhed og stor driftssikkerhed samt køreglæde og tryghed for alle passagerer om bord.

SUBARU BOXERMOTOR

1

I en boxermotor bevæger stemplerne sig mod hinanden i vandret position. Subaru har i over 50 år forfinet og videreudviklet Subaru Boxermotoren, fordi den giver mange fordele sammenlignet med mere konventionelle konstruktioner. Det gælder blandt andet motorgang, holdbarhed og præstationer.

4

SUBARU GLOBAL PLATFORM

Subaru Global Platform (SGP) er den underliggende platform, som kommende generationer af Subaru-modeller hviler på. Den styrker sikkerhed og præstationer året rundt og er afgørende for hele den køreoplevelse, du kun får i en Subaru. Den er – kort sagt – fremtiden for Subaru og øger såvel køreglæde som sikkerhed for både fører og passagerer i Impreza.

ØGET STABILITET

Motorblokken har en flad profil og ligger lavt i chassiset, og derfor er hele bilen mere stabilt afbalanceret og mere modstandsdygtig over for sideværts bevægelser end andre typer.

Subarus permanente firehjulstræk fordeler kræfterne til alle fire hjul for optimalt vejgreb på våde og glatte veje. Konstruktionen er symmetrisk og horisontal, hvad der giver et lavt tyngdepunkt og dermed mere stabile og sikre køreegenskaber.

3 LANGTIDSHOLDBARE PRÆSTATIONER

Motorens flade design er stift og selvbalancerende, hvad der giver færre vibrationer end en V-type eller 4-cylindret rækkemotor. Resultatet er længere holdbarhed og pålidelige præstationer.

SYMMETRISK FIREHJULSTRÆK

LINEARTRONIC + ACTIVE TORQUE SPLIT AWD

Lineartronic er en trinløs gearkasse, der tilpasser udvekslingen til kørslen og giver en effektiv og smidig acceleration samt et optimeret brændstofforbrug. Lineartronic i Impreza er koblet til en aktiv fordeling af momentet, hvor firehjulstrækket som standard sender 60 % af kræfterne til forhjulene og 40 % til baghjulene. Ved behov justeres det op til 50/50, når betingelserne kræver det.

1. Mere køreglæde

Med en mere responsiv styring kan føreren nemmere styre bilen som ønsket og undgå farlige situationer. Resultatet er, at bilen er både sikrere og sjovere at køre, også på de lange ture. Men den optimerede undervogn tackler Impreza alle de sving og udfordringer, vejen byder på.

2. Kørekomfort

Undervognens stabilisatorer, affjedring og styrke er blevet forbedret, så den eliminerer ujævnheder i underlaget endnu mere effektivt end tidligere. Du oplever øget komfort og mindre træthed på lange ture.

3. Komfortabel kabineplads

Ubehagelige vibrationer og støj bliver minimeret, så alle om bord kan nyde turen. Den forbedrede affjedring og det meget stive chassis er med til at forbedre kabinekomforten markant.

13


2 1

3

8

4

7

14

6

5


SIKRESTE KOMPAKTE FAMILIEBIL IFØLGE EURO NCAP. 1

2

VEHICLE DYNAMICS CONTROL SYSTEM & ACTIVE TORQUE VECTORING

3

UNDGÅELSE AF ULYKKER

Den nye SGP-platforms forbedringer af chassiset – øget stivhed, mere styrke, lavere vægt, større stabilitet og responsiv styring – har betydning for sikkerheden på blandt andet disse områder.

4

SIKKERT KABINEDESIGN

RINGFORMET, FORSTÆRKET RAMME

6

AIRBAGS

8

SIKKERHEDSSELER MED LÅS

UHINDRET UDSYN I ALLE RETNINGER Designet er blevet forbedret med henblik på at give føreren optimale betingelser under kørslen. Resultatet er et bedre udsyn både fremad og bagud.

SUBARU GLOBAL PLATFORM

5

7

Rammen er som en rustning for alle passagerer, der er med i en Impreza. Det er en kappe af sikkerhed, der er integreret i passagerkabinens tag, døre, stolper og gulv. Designet hjælper med at aflede og sprede energien væk fra passagererne i tilfælde af en kollision gennem brug af ekstra stærke materialer, der er indsat strategisk. Konstruktionen øger karosseriets styrke og torsionsstivhed, men holder stadig hovedrammen nede i vægt.

WHIPLASH-REDUCERENDE FORSÆDER Forsæderne er skabt til at give komfort og sikre støtte til fører og passager. Men de reducerer også risikoen for den whiplash, man kan få ved bestemte typer kollisioner.

Hvis bilen nærmer sig grænsen for, hvad der er sikkert, bliver moment, motorydelse og bremser på hvert hjul separat afstemt for at holde bilen på ret kurs. Active Torque Vectoring aktiverer bremserne og sender mindre moment til hjulene på indersiden af kurven og mere moment til hjulene på ydersiden for mere præcis indstyring i selv skarpe kurver.

AKTIV SIKKERHED

Det lavere tyngdepunkt, det forbedrede affjedringssystem og det stærkere chassis er et resultat af den nye GSP-platform og bidrager til, at bilen reagerer øjeblikkeligt ved undvigemanøvrer, så du nemmere undgår faresituationer.

Motoren og gearkassen er med GSP-platformen placeret endnu lavere end tidligere og bliver derfor ikke presset ind i kabinen i tilfælde af en frontalkollision.

Frontairbags, sideairbags ved forsæderne, gardinairbags og knæairbags er standard i Impreza, så alle passagerer i bilen har gavn af øget beskyttelse i tilfælde af en kollision.

PASSIV SIKKERHED

Ved et sammenstød begrænser systemet bevægelser i hofteselen og reducerer trykket på den nedre brystregion for at øge sikkerheden og minimere skaderne.

15


S U B A R U S G LO B A LT F Ø R E ND E

TEKNOLOGI HOLDER ØJE Hos Subaru tror vi på ALL-AROUND SAFETY, og en vigtig del af den er at undgå kollisioner, så det ikke kommer til ulykker. Derfor har vi udviklet EyeSight*1, et banebrydende hjælpesystem til støtte for føreren. Som et ekstra sæt øjne på vejen bruger EyeSight to stereokameraer til at opfange tredimensionelle farvebilleder med fantastisk billedgenkendelse, næsten på niveau med det menneskelige øje. Systemet bruger billeder fra begge kameraer til præcist af registrere form, hastighed og afstand. Og det registrerer ikke kun køretøjer, men også motorcykler, cyklister og fodgængere. Når en potentiel faresituation bliver registreret, advarer systemet dig og aktiverer sågar bremserne, hvis det er nødvendigt for at undgå en ulykke. Med et så dramatisk forbedret sikkerhedsniveau reducerer EyeSight presset på dig bag rattet og styrker din sikkerhed, når du er undervejs i din Impreza.

ASSISTENTSYSTEMER

1

3

16

2

4

1. ADAPTIVE CRUISE CONTROL

2. LANE SWAY AND DEPARTURE WARNING

EyeSight*1 holder ikke bare farten, som traditionelle fartpiloter kan. Når systemet opdager et køretøj forude, tilpasser den adaptive fartpilot hastigheden for at holde en indstillet afstand til de forankørende ved at overvåge afstand og forskel i hastighed. Den justerer motor, gearkasse og bremser for at tilpasse din hastighed til den forankørende trafik i et bredt spektrum af hastigheder fra cirka 0-180 km/t. Adaptive Cruise Control er designet til motorvejs- og hovedvejskørsel, og det registrerer det forankørende køretøj og dets bremselys, så du f.eks. får assistance til køkørsel. En bekvem og komfortabel hjælp i blandt andet myldretidstrafik.

Når du bliver distraheret af træthed og begynder at slingre inden for din vejbane, hjælper Lane Sway Warning dig med at forblive årvågen med en advarselslyd og en blinkende indikator. Lane Sway Warning virker dog kun ved hastigheder over 60 km/t. Når du kører med hastigheder på 50 km/t eller mere, og du nærmer dig vejbanens kant eller overskrider den uden at bruge blinklyset, vil vognbaneassistenten (Lane Departure Warning) advare dig med en summelyd og en blinkende indikator, før du forlader din bane.

3. LEAD VEHICLE START ALERT

4. LANE KEEP ASSIST

Er du stoppet op, og EyeSight registrerer, at trafikken igen bevæger sig, vil Lead Vehicle Start Alert opfordre dig til at sætte i gang ved hjælp af en biplyd og en blinkende indikator.

Når du kører på motorveje samt hoved- og landeveje holder Lane Keep Assist øje med vejstriberne ved hjælp af et stereokamera og registrerer, hvis bilen er på vej væk fra kørebanen. Ved hastigheder på cirka 65 km/t eller mere kan systemet understøtte ratbevægelserne for at sikre kørslen og modvirke, at bilen forlader vejbanen.


FOREBYGGELSE AF UHELD

5

6

5. PRE-COLLISION BRAKING SYSTEM* 2

6. PRE-COLLISION THROTTLE MANAGEMENT

Når systemet registrerer en forestående kollision med et køretøj eller en anden forhindring, advarer Precollision Braking System med en advarselslyd og et lyssignal i instrumentbordet. Hvis du stadig ikke foretager undvigemanøvrer, kan systemet aktivere bremserne for at reducere kollisionen eller om muligt helt forhindre sammenstød. Foretager du undvigemanøvrer, kan Pre-collision Brake Assist bistå dig for at undgå kollision. Registreres en potentiel frontalkollision, hjælper Pre-collision Steering Assist dig med at foretage en skarp drejning for at undgå sammenstød.

Når EyeSight ser en forhindring foran bilen, og du sætter bilen i fremadgående gear i stedet for bakgear, vil Pre-collision Throttle Management udsende en serie korte bip, blinke en advarsel i instrumentbordet og slå speederen fra for at forhindre en kollision.

*1 EyeSight er et hjælpesystem, som ikke nødvendigvis fungerer optimalt under alle forhold. Føreren er altid ansvarlig for sikker og opmærksom kørsel samt overvågning af trafikregulering. Systemets effektivitet afhænger af mange faktorer som vedligeholdelse af køretøjet, vejret og vejens beskaffenhed. Læs brugermanual for fuldstændige detaljer om betjening og begrænsninger for EyeSight. *2 Pre-collision Braking System fungerer muligvis ikke under alle forhold. Afhængigt af hastighedsforskel til objektet, objektets højde og andre forhold kan nogle situationer muligvis ikke leve op til de nødvendige forudsætninger for, at EyeSight fungerer optimalt. Synsfelt med EyeSight (illustration af princippet, ikke præcise mål).

17


MODELOVERSIGT

Ice Silver Metallic

Impreza 1.6i

Dark Grey Metallic

Impreza 2.0i DIMENSIONER MOTOR SLAGVOLUMEN MAKS. EFFEKT MAKS. DREJNINGSMOMENT GEAR

DIMENSIONER MOTOR SLAGVOLUMEN MAKS. EFFEKT MAKS. DREJNINGSMOMENT GEAR

L x W x H: 4460 x 1775 x 1480 mm Boxermotor, 4-cylindret, DOHC, 16 ventiler, benzin 1995 cm 3 156 hk (115 kW) / 6000 o/m 196 Nm (20,0 kgfm) / 4000 o/m Lineartronic, AWD

Active

18

L x W x H: 4460 x 1775 x 1480 mm Boxermotor, 4-cylindret, DOHC, 16 ventiler, benzin 1600 cm 3 114 hk (84 kW) / 6200 o/m 150 Nm (15,3 kgfm) / 3600 o/m Lineartronic, AWD

Base


EKSTERIØRFARVER

Crystal White Pearl

Ice Silver Metallic

Dark Grey Metallic

Crystal Black Silica

Pure Red

Venetian Red Pearl

Quartz Blue Pearl

Dark Blue Pearl

På grund af tryktekniske årsager kan farven afvige fra de viste i dette skema.

INDTRÆK

Sort Stof (Active)

Sort Stof (Base)

19


UDSTYR

1

1

3

LED-forlygter* Forlygter der reagerer på ratudslag*

2

2

El-indklappelige sidespejle med blinklys*

4

4

20

3

LED kombinationsbaglygter

5

USB- og AUX-lydindgange

5

Automatisk klimaanlæg, 2 zoner, med antistøvfilter*

* Active.


TILBEHØR

VÆLG DIN PERSONLIGE STIL. Allerede fra fabrikken er Impreza en veludstyret bil, men ved hjælp af godkendt og testet tilbehør fra Subaru har du mulighed for at tilføre bilen et endnu mere individuelt præg. Mulighederne er mange – både til styling i det ydre som det indre – men også hvis du ønsker at øge Impreza’s praktiske anvendelighed. Vil du læse mere, kan du enten finde os på www.subaru.dk eller besøge din nærmeste Subaru forhandler.

STI gearknop

18” letmetalfælge*

17" vinterfælge i letmetal

Sideskørter (kulfiberlook)

Gulvmåtter

21


TEKNISKE SPECIFIKATIONER

DIMENSIONER 1.6i Base

1.6i Active

2.0i Active

Lineartronic Motor Type

Boxermotor, 4-cylindret, benzin, DOHC 16 ventiler

Boring x slaglængde

mm

78,8 x 82,0

84,0 x 90,0

Slagvolumen

cm3

1600

1995

Kompressionsforhold Brændstofsystem Brændstoftank

12,5

Multipoint-insprøjtning

Direkte indsprøjtning 50

hk (kW)/ o/m

Maks. moment

114 (84) / 6200

156 (115) / 6000

150 (15,3) / 3600

196 (20,0) / 4000

km/t

180

205

sek.

12.4

Nm (kgfm) / o/m

Maks. hastighed (højeste gear) Acceleration (0-100 km/t)

CO2 udslip* 1

11,0 lit.

Effekt Maks. effekt

Brændstofforbrug* 1

9.8

By

km/lit.

13,0

12,5

Landevej

km/lit.

18,9

18,2

17,9

Blandet

km/lit.

16,1

15,6

15,2

11,9

By

g/km

173

180

196

Landevej

g/km

121

125

132

Blandet

g/km

140

145

152

Miljøklasse

Euro6c

Mål og vægt Længde

mm

4460

Bredde

mm

1775

Højde

mm

1480

Akselafstand Sporvidde

mm

mm

2670

For

mm

1540

Bag

mm

1545

Frihøjde Bagagerumsvolumen* 2 bagsædet oprejst/ bagsædet nedfældet Sædekapacitet

mm

130

lit.

385/1310

personer

5

Køreklar vægt + fører

kg

1358

1376

Maks. anhængervægt m. bremser

kg

1200

Maks. anhængervægt u. bremser

kg

650

1379

Transmission Permanent firehjulstræk, normaldrift for/bag (kraftfordelingssystem)

Active Torque Split AWD system

D (Lineartronic)

Udveksling

3,600 – 0,512

1. gear

3,600 (manuel indstilling)

2. gear

2,155 (manuel indstilling)

3. gear

1,516 (manuel indstilling)

4. gear

1,092 (manuel indstilling)

5. gear

0,843 (manuel indstilling)

6. gear

0,667 (manuel indstilling)

7. gear

0,557 (manuel indstilling)

Bakgear

3,687

Slutudveksling

3,900

3,700

Karosseri Styretøj Hjulophæng

Tandstang med elservo For Bag

Vendediameter Bremser

Multi-link m

10,6

For

Ventilerede skivebremser

Bag

Dæk *1 Brændstofforbrug og CO2-udslip iht. EC 715/2007 - 2016/646.

Køreklar vægt og maks. last varierer afhængig af monteret udstyr.

22

MacPherson fjederben

Ventilerede skivebremser 205/55R16, 16 x 6,5" J *2 Målt efter VDA-metoden (V214).

205/50R17, 17 x 7"J

SUBARU Nordic AB er uden forpligtelse, såfremt selskabet ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver, udstyr og priser. Der tages forbehold for trykfejl. Få oplysninger om priser, specifikationer og udstyr hos din Subaru-forhandler eller på eller på subaru.dk. Bilerne vist i brochuren er internationale, og indeholder ekstraudstyr som muligvis ikke fås i Danmark.


l

— l

— l

Forlygter der reagerer på ratudslag

— l

l

l

Klimaanlæg, to-zoner med antistøvfilter

l

l

Varmekanaler til bagsæde

— l

l

l

— l

l

l

El-opvarmet underkant i forrude

LED kombinationsbaglygter

l

l

El-opvarmede sidespejle

l

l

l

l

l

l

Tågebaglygter

l

l

l

Defrostere, for og side

l

l

l

El-indklappelige sidespejle med blinklys

l

l

UV-beskyttende glas: Forrude samt sideruder for og bag

— l

El-opvarmet bagrude med timer

l

l

l

l

l

Tonede ruder

l

l

Vinduesviskere med trinløst variabelt interval (fladt viskerblad)

l

l

l

Automatiske vinduesviskere med regnsensor

l

l

l

Bagrudevisker med interval

l

l

Stålfælge, 16 tommer

l

Letmetalfælge, 17 tommer Tagspoiler

— l

Hajfinneantenne

2.0i Active

Klimaanlæg med antistøvfilter

Klimakontrol

1.6i Active

l

1.6i Base

l

Tågeforlygter

2.0i Active

2.0i Active

Forlygtespuling

1.6i Active

1.6i Active

LED-forlygter med automatisk justering

Eksteriør

1.6i Base

1.6i Base

STANDARDUDSTYR

EyeSight (auto-opbremsning, adaptiv fartpilot, varsel for igangsætning af køretøjet foran, vognbaneassistent, slingrealarm, anti-kollisionssystem og speederstyring)

l

l

l

Lane Change Assist

l

l

l

Advarselsstoplys

l

l

l

Airbags, for

l

l

l

Sideairbags, for (til fører og forsædepassager)

l

l

l

Gardinairbags (for og bag, begge sider)

l

l

l

Knæairbag, førersæde

l

l

l

Sikkerhed

Lydanlæg og navigation 1-cd og DAB-stereo, 6,5” display* 2 lydsystem med 4 højttalere

l

Aktive nakkestøtter, for

l

l

l

l

l

Bagsædenakkestøtter til 3 pladser

l

l

l

Apple CarPlay/ Android Auto™ infotainment-system

— l

l

l

Seleindikator, fører (i instrumentdisplay)

l

l

l

l

Ratbetjening af stereoanlægget

l

l

l

Seleindikator, passager (i advarselsdisplay)

l

l

l

— l

— l

Bluetooth®-kompatibelt håndfrit system

l

l

l

Højdejusterbare seler, for

l

l

l

Enkelt USB-stik og AUX lydindgang (i centerkonsol)

l

l

l

l

l

Dobbelt USB-port og AUX-audioindgang (i centerkonsol)

— l

Trepunktsseler på alle fem pladser

l

— l

l

l

l

l

l

l

Bakkamera

l

l

Sikkerhedsseler ved forsæder, med seleforstrammere og lastbegrænsning 4-sensor/4-kanals ABS med elektronisk bremsekraftfordeling

l

l

l

l

l

Multi-informationsdisplay* 3

l

Brake Assist System

l

l

l

l

l

Rat multijusterbart (ind/ud - op/ned)

— l

l

Førersæde manuel justerbart, 6-vejs

— l

l

l

Brake Over Ride

l

l

l

Sædevarme, for

l

l

l

Adaptiv fartpilot

l

l

l

ISO-FIX beslag for fastgørelse af barnestole

l

l

l

Splitbagsæde 60/40

l

l

l

Børnesikre låse på bagdøre

l

l

l

5-trins justérbar nakkestøtte

l

l

l

Auto Stop-Start system, kan frakobles

l

l

l

Startspærre/immobiliser

l

l

l

Lomme på bagside af højre forsæde

l

l

l

Vehicle Dynamics Control antiudskridningssystem

l

l

l

Elektronisk håndbremse med knap til Hill Hold

l

l

l

Elektrisk betjente sideruder* 1

l

l

l

Centrallås, fjernbetjent

l

l

l

Kortlæselamper, for

l

l

l

Bagagerumsbelysning

l

l

l

Makeup-spejle med låge og lys (til fører og forsædepassager)

l

l

l

Centerkonsolboks

l

l

l

2 kopholdere, for (i centerkonsol)

l

l

l

Opbevaringsrum i døre med kopholder

l

l

l

Armlæn ved bagsæde med 2 kopholdere

l

l

Åbning af brændstofdæksel fra kabinen

— l

l

l

Fjernbetjent åbning af bagagerum

l

l

l

To 12 V strømudtag (i hhv. instrumentpanel og centerkonsolboks)

l

l

l

Lastkroge

l

l

l

Bagagedækken af rullegardin typen

l

l

Instrumenter

Sæder Læderbetrukket rat og gearknap

1-cd og DAB-stereo, 8” display* 2 lydsystem med 6 højttalere

Komfortudstyr

Køresystemer

1 Vinduet på førersiden har auto op-/nedfunktion *2 Udstyret med WVGA centerdisplay. *3 6,3” LCD-display. Viser brændstoføkonomi, økovurdering, kørebetingelser, ur med udetemperatur og serviceinformation mv. SUBARU Nordic AB forbeholder sig retten at ændre på specifikationer og udstyr uden varsel.


SUBARU Nordic AB

subaru.dk Tr y k t i Sv e r i g e (m a r t s 2018) S9 24114 D K

Impreza DK  
Impreza DK