Page 1


NYD HVERT ENESTE ØJEBLIK AF DIN REJSE. Tag en pause. Se dig omkring. Nyd øjeblikket i fulde drag, og giv dig god tid til alt det, du holder af. Gør dig umage med denne vidunderlige rejse, der er dit liv, og nyd hvert eneste skridt, du tager på turen. Eventyret venter lige om hjørnet, så hvorfor ikke gøre dig det behageligt og lidt sjovere med den stilfulde og sporty Subaru XV.

2


3


CITY STYLE. MED ET EKSTRA PIFT! I byen vil man se godt ud. Det var en vigtig grundtanke, da Subaru udviklede XV. Med moderne linjer, ekstra stor frihøjde og et friskt, sportsligt udseende. Subaru XV er også bilen, som giver dig det der lille ekstra pift i bilkørslen. Med en effektiv boxermotor og permanent firehjulstræk får du en bil, som er klar til at møde alle bykørslens udfordringer og tager eventyret et skridt videre både på en snoet landevej og mudrede skovveje.

4


5


6


JAPANSK PERFEKTION. Tag et sving, sæt farten op, stop i tide. Kør dine egne veje hver dag. Det er den følelse, en Subaru er udviklet til at give dig bag rattet. Og Subaru XV fortsætter traditionen med et flot, nyt look, der passer til de friske køreegenskaber. Det bliver understreget af visuelle forbedringer som den stilfulde, nye kølergrill, kofangerne og forlygterne. Subaru XV gør indtryk.

7


LIDT MERE. Redesignet og opdateret med et forfriskende nyt look: Subaru XV forener form og funktion som ingen andre. Ikke for stor, ikke for lille, ikke for prangende og langt fra kedelig. Her er bilen, der fanger opmærksomheden uden at stjæle hele billedet. Subaru XV er både dristig, diskret og klar til at følge dig på nye eventyr.

8


9


10


KLAR TIL ENHVER UDFORDRING. Subarus smarte hjulophæng sparer meget plads i kabinen. Selv med fem personer i bilen har du god plads til deres bagage. Bagsædet kan også deles og fældes ned. Så har du plads til en rigtig stor last.

Alsidig kapacitet Subaru XV har plads til fem passagerer og fem kabinekufferter på samme tid. Med 60/40-delte bagsæder er Subaru XV endda alsidig nok til at have en bagsædepassager og en cykel med uden problemer. Takket være 1.270 liter lastrum*, en næsten plan læssekant samt bagsæder, der kan nedfældes, er Subaru XV klar til ekspeditioner i byen og videre ud i ukendt terræn.

* Målt efter VDA-metoden (V214). Uden soltag. 11


GENNEMTÆNKT OG RAFFINERET. Kabinens design er inspireret af Subarus fortid inden for fremstilling af flyvemaskiner. Derfor er der i hele layoutet tænkt på ergonomi og logisk placering af kontakter og instrumenter.

Multifunktionsdisplay*

Touchbetjening

På din Subaru XV vises al den information, du har brug for, på det supertydelige midterkonsol. Indstil selv, hvilke meddelelser som skal vises. Let at se for dig og dine passagerer.

Touchskærmen er en praktisk måde at vælge musik på, ligesom på din smartphone. Forbind din smartphone via Bluetooth® eller USB-stikket, hvorefter du kan vælge musikken direkte fra touchskærmen.

*Modeller med Sport-pakke. 12


13


14


EN SKØN FØLELSE. PÅ ALLE PLADSER. Vi kan tale længe om interiøret på Subaru XV. Hvad enten du kører bilen eller er passager, er det nemlig udviklet for at tilbyde den bedste komfort og give plads for dagens aktiviteter og morgendagens overraskelser. Takket være bilens usædvanligt store akselafstand og den generøst udformede kabine, er der rigtig god plads. Både foran og på bagsædet. Desuden sidder du højt og har usædvanlig godt udsyn til alle sider.

USB- og AUX-stik

Inspiration har mange former.

Mere komfort for alle.

I midterkonsollen kan du via et USB- eller AUXstik tilslutte din smartphone eller musikafspiller og lytte til dine yndlingsnumre gennem bilens kvalitetshøjttalere.

Selv livets små ting fortjener store tanker. Som dørlommerne med flaskeholdere, der sikrer forfriskninger til turen. Midterkonsollen rummer både kopholdere, opbevaringsrum og et polstret armlæn, der kan vippes op og give plads til flere opbevaringsmuligheder og et 12 V strømudtag.

Subaru XV byder på nytænkning, der gør turen behagelig for dig og dine passagerer. Sæderne er omhyggeligt udviklet til langturskomfort med både støtte og vibrationsdæmpning. Siddepositionen er forhøjet, så du har et bedre udsyn over vejen og trafikken. Og alt omkring dig er indrettet optimalt med fx centerarmlæn og vinkeljustérbare nakkestøtter.

15


16


NYD MUSIKKEN. Subaru XV kommer dig i møde, når du sidder bag rattet. Styr din smartphone via den farverige touchskærm, så du kan bevare forbindelsen til dine kontakter og høre din favoritmusik uden at miste opmærksomheden i trafikken.*

1

Med ratbetjening og håndfri

1

2

Indstil radioen ved hjælp af de tydelige knapper på rattet. Her indstiller du også, hvad der skal vises i displayet. Hurtigt og sikkert. Alt er bare et tommelfingertryk væk. I XV har du også mulighed for at føre håndfri mobilsamtaler med automatisk opkobling til din mobiltelefon via Bluetooth. Knapper til betjening af Bluetooth finder du på rattets nav.

Audiosystem med 4 eller 6 højttalere

2

Bedre udsyn gør det nemmere at parkere** XV’s sportsmodeller har også bakkamera. Når du sætter bilen i bakgear, bliver kameraet aktiveret, og et farvebillede vises på skærmen.

Lad din musik komme til live gennem de fire kraftfulde højttalere på totalt 140 watt, eller 6 højttalere** med en totaleffekt på 180 watt. De to ekstra højttalere er integrerede i instrumentpanelet, som yderligere understreger diskant og mellemtone for en fyldigere klang. 3

3

SUBARU STARLINK SUBARU STARLINK systemet giver dig sikker adgang til internetradio, apps og mere via en kapacitiv touchskærm*, knapper på multifunktionsrattet eller talekommandoer.

* Føreren er altid ansvarlig for sikker og opmærksom kørsel. Du bedes undlade at betjene touchskærmen under kørsel. ** Standard på Sport-modeller. 17


SYMMETRICAL AWD Symmetrisk firehjulstræk er unikt, fordi transmissionen, kardanakslen og det bagerste differentiale er placeret på en lige linje bag motoren. Derfor er det ikke nødvendigt at tilføre systemet yderligere komponenter for at opnå balance. Dertil kommer, at motoren er kompakt og flad, så den kan placeres lavt i motorrummet. Fordelene er lav vægt og bedre ydelse. Stabiliteten øges yderligere af det responsive firehjulstræk, der automatisk justerer trækkraften mellem akslerne.

18

Lineartronic + active torque split AWD

5-trins eller 6-trins manuel transmission + viskose centerdifferentiale

XV er udstyret med den nye Lineartronic-transmission, som er koblet sammen med momentfordeler-systemet Active Torque Split AWD. Dette system reagerer på de skiftende friktionsforhold, transmissionen og førerens kørestil ved konstant at kontrollere momentfordelingen mellem foraksel og bagaksel. Ønsker du ekstra kontrol med transmissionen, kan du i øvrigt vælge mellem seks indprogrammerede udvekslingsforhold via skifteknapperne** ved rattet.

For at sikre dig maksimal kontrol over din XV er den udstyret med en fem-trins eller seks-trins manuel gearkasse i kombination med permanent firehjulstræk og et centerdifferentiale med begrænset spær (LSD). Det præcise gearskifte og det fremragende AWD-system giver XV et godt bid i underlaget – ikke mindst på grund af den automatiske fordeling af trækkraft mellem akslerne, når underlaget skifter, eller hvis et hjul mister vejgreb. Til modeller med 1.6-liters motor fås desuden et Dual-range-system, som i realiteten øger antallet af gear til det dobbelte. XV har også “Hill Start Asist”* som hjælper dig i gang, når du starter op ad en bakke.

Blødere motorgang

Balance

Cylindrene i en boxermotor ligger på hver sin side af krumtapakslen, hvorfra de arbejder i en vandret linje bort fra og mod hinanden. Cylindrenes modsatrettede bevægelser i samme vandrette plan betyder, at de udligner hinandens vibrationer. Dermed opnås en enestående blød motorgang.

Teknologien bag Subaru Boxermotor og Symmetrical All Wheel Drive skaber ikke kun en vægtmæssig balance i bilen. Den skaber også en hurtigere og mere dynamisk respons i overførslen af kræfter fra motoren til alle fire hjul. Kraftoverføringen sker effektivt, men blødt, hvilket er med til at definere en ægte Subarus køreegenskaber. * Modeller med manuel gearkasse. ** 2.0i, 2.0i Sport, 2.0i Business Sport


SUBARU BOXERMOTOR Subaru Boxermotorerne er lette og kompakte. Derfor kan de anbringes lavt i motorrummet og bidrage til et lavt tyngdepunkt. Den unikke boxerteknologi giver en velafbalanceret og næsten vibrationsfri motor. En boxermotor har en blødere motorgang og trækker rent i et større omdrejningsfelt end andre motorer. Motorens flade konstruktion sænker tyngdepunktet for hele bilen, hvilket har betydning for bilens evne til at gennemkøre skarpe kurver med høj stabilitet.

300

100

200

50

100

0 00

0 1000 2000 1,000 2,000 3000 3,000 4000 4,000 5000 5,000 Engine Speed (rpm) Omdrejningstal (o/m)

MAKS. EFFEKT: 147 hk (108 kW) / 3600 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT:   350 Nm (35,7 kgfm) / 1600–2800 o/m BRÆNDSTOFFORBRUG*: 18,5 km/l* CO2 UDSLIP*: 141 g/km*

240

100

200

80

160

60

120

40

80

20

40 0

0 00

2000 2,000

4000 4,000

6000 6,000

8000 8,000

Engine Speed (rpm) Omdrejningstal (o/m)

MAKS. EFFEKT: 150 hk (110 kW) / 6200 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT:   196 Nm (20,0 kgfm) / 4200 o/m BRÆNDSTOFFORBRUG*: 15,4km/l* (Lineartronic),   14,3 km/l* (6MT) CO2 UDSLIP*: 151 g/km* (Lineartronic), 160 g/km* (6MT)

欧州916DO

Motoreffekt Engine Power (kW)(kW)

150

120

1,6-LITER BOXERMOTOR DOHC (1.6i) 100

200

80

160

60

120

40

80

20

40 0

0 00

2000 2,000

4000 4,000

6000 6,000

Drejningsmoment (Nm) Engine Torque (Nm)

400

欧州・豪州920

Drejningsmoment (Nm) Engine Torque (Nm)

200

Drejningsmoment (Nm) Engine Torque (Nm)

Motoreffekt Engine Power (kW)(kW)

欧州520B

2,0-LITER BOXERMOTOR DOHC (2.0i)

Motoreffekt Engine Power (kW)(kW)

2,0-LITER BOXERDIESEL DOHC (2.0D)

8000 8,000

Engine Speed (rpm) Omdrejningstal (o/m)

MAKS. EFFEKT: 114 hk (84 kW) / 5600 o/m MAKS. DREJNINGSMOMENT:   150 Nm (15,3 kgfm) / 4000 o/m BRÆNDSTOFFORBRUG*: 15,9 km/l* (Lineartronic),   15,4 km/l* (5MT) CO2 UDSLIP*: 146 g/km* (Lineartronic), 151 g/km* (5MT)

* Brændstofforbrug og C02-udslip: EC715/2007-136/2014W. 19


VI HAR DÆKKET DIG IND. Subaru XV er udstyret med aktive og passive sikkerhedssystemer for at hjælpe dig med at undgå uheld og beskytte dig bedst muligt, hvis det alligevel sker. Subaru Active Safety hjælper dig med at styre uden om problemer ved at tilbyde sikre køreegenskaber, præcis kontrol, et godt udsyn samt avancerede teknologier, der modvirker ulykker. Den passive sikkerhed beskytter dig, hvis uheldet alligevel er ude, gennem optimalt placerede airbags, whiplash-reducerende forsæder, trepunktsikkerhedsseler samt pedaler, der trækker sig tilbage.

20

5 STJERNER I EURO NCAP XV har opnået fem stjerner hos Euro NCAP og har derudover opnået de højeste karakterer, der nogensinde er tildelt for børnesikkerhed.


AKTIV SIKKERHED

Understyring

Ideel kurvekørsel Overstyring

Vehicle dynamics control system (VDC)

Bremser

Synlighed

Subarus sikkerhedssystem mod udskridninger hedder Vehicle Dynamics Control. Systemet modvirker tab af vejgreb i ekstreme situationer. Ved at overvåge og analysere data fra forskellige sensorer under kørslen kan systemet “se”, om bilen nærmer sig udskridningsgrænsen. Kontrollen opretholdes via momentfordeleren, motorstyringen og bremsesystemet, der hver især eller sammen kontrollerer hjulene individuelt alt efter situationens farlighed.

De blokeringsfrie bremser omfatter elektronisk bremsekraftdistribution for optimal fordeling af bremsetrykket for og bag i forhold til bilens læs. Subaru XV er desuden udstyret med både Brake Assist og Brake Override for at sikre den mest forudsigelige og kontrollerede nedbremsning i en nødsituation.

For at undgå fare, er du nødt til at kunne se den komme, og Subaru er designet, så føreren har maksimal opmærksomhed om omgivelserne. Den store siddehøjde i Subaru XV og det dynamiske kabinedesign med sine trekantede vinduer i A-stolpen minimerer blinde vinkler via forbedret udsyn. Endelig fås Subaru XV med bakkamera* som giver dig et endnu klarere billede af, hvad der er bag bilen.

Sikkerhedsseler og airbags

Ringformede forstærkningsrammer

Forskydelig motor

Til sikkerhedsudstyret i kabinen hører forsædeseler med forstrammer og selekraftbegrænser. Som standard findes ISO-FIX-beslag og topstrop for let og sikker montering af barnestole. Dertil kommer dobbelte airbags, sideairbags, gardinairbags til for-sæderne og knæairbag for førersædet samt aktive nakkestøtter, der bevæger sig fremad i tilfælde af en påkørsel bagfra. Dermed fanges hovedet i dets bevægelse bagud, så risikoen for piskesmældsskader reduceres.

De ringformede forstærkningsrammer styrker passagerkabinen fra tag til døre, stolper og gulv. Det hjælper med at aflede og sprede energien væk fra passagererne ved en kollision. Rammerne i en Subaru XV er skabt af stål med høj trækstyrke. Det er stærkt og stift, men også let.

Alle Subaru går til yderligheder, når det gælder din sikkerhed. I tilfælde af en direkte frontkollision er din XV Boxermotor og gearkasse designet til at absorbere kollisionskræfterne, og forskyde sig væk fra kabinen for at beskytte dig og dine passagerer.

PASSIV SIKKERHED

* Standard på Sport-modeller. 21


Modeloversigt

SUBARU XV 2.0D / 2.0D Sport / 2.0D Business Sport Dimensioner L x B x H: 4450 x 1780 x 1570 mm Motor: Boxerdiesel med turbo, 4-cylindret, DOHC, 16 ventiler Slagvolumen: 1998 cm3 Maks. effekt: 147 hk (108 kW) / 3600 o/m Maks. drejningsmoment: 350 Nm (35,7 kgfm) / 1600 - 2800 o/m (6MT, AWD)

Business Sport Ice Silver Metallic

2.0D Business Sport

22


SUBARU XV 2.0i / 2.0i Sport / 2.0i Business Sport

SUBARU XV 1.6i / 1.6i Sport

Dimensioner L x B x H: 4450 x 1780 x 1570 mm Motor: Boxermotor, 4-cylindret, DOHC, 16 ventiler, benzin Slagvolumen: 1995 cm3 Maks. effekt: 150 hk (110 kW) / 6200 o/m Maks. drejningsmoment: 196 Nm (20,0 kgfm) / 4200Â o/m (6MT / Lineartronic, AWD)

Dimensioner: L x B x H: 4450 x 1780 x 1570 mm Motor: Boxermotor, 4-cylindret, DOHC, 16 ventiler, benzin Slagvolumen: 1600 cm3 Maks. effekt: 114 hk (84 kW) / 5600 o/m Maks. drejningsmoment: 150 Nm (15,3 kgfm) / 4000 o/m (5MT Dual-range / Lineartronic, AWD)

Business Sport Hyper Blue

2.0i Business Sport

Crystal White Pearl

1.6i Sport

23


Eksteriørfarver

CRYSTAL BLACK SILICA

CRYSTAL WHITE PEARL

DARK GREY METALLIC

ICE SILVER METALLIC

VENETIAN RED PEARL

TANGERINE ORANGE PEARL

DESERT KHAKI

HYPER BLUE

QUARTZ BLUE PEARL

DARK BLUE PEARL

På grund af tryktekniske årsager kan farven afvige fra de viste i dette skema.

Tilbehør Allerede fra fabrikken er XV en veludstyret bil, men ved hjælp af godkendt og testet tilbehør fra Subaru har du mulighed for at tilføre bilen et endnu mere individuelt præg. Mulighederne er mange – både til styling i det ydre som det indre – men også hvis du ønsker at øge XV’s praktiske anvendelighed. Vil du læse mere, kan du enten finde os på www.subaru.dk eller besøge din nærmeste Subaru forhandler.

24

Stenslagsbeskyttelse til motorklap

Beskyttelsesskjold for

Tagbøjler

Beskyttelsesplade på kofanger bag, plast

Bagagerumsmåtte

Måttesæt, tekstil


Udstyr

1

2

3

5

6

7

1

Xenon-forlygter*

2

El-indklappelige sidespejle*

3

El-soltag**

5

Sædevarme, for

6

Automatisk klimaanlæg, 2 zoner, med antistøvfilter*

7

Bagsædearmlæn med kopholdere*

4

4

Nøglefri adgang og startknap**

Indtræk

LÆDER SORT**

STOF SORT *Sport/Business Sport  ** Business Sport  25


DIMENSIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.6i / 1.6i Sport 5MT

2.0i / 2.0i Sport / 2.0i Business Sport

Lineartronic

6MT

Lineartronic

2.0D / 2.0D Sport / 2.0D Business Sport 6MT

Motor Type Boring x slaglængde Slagvolumen Kompressionsforhold Brændstofsystem Brændstoftank Effekt Maks. effekt

mm cm3

hk (kW)/ o/m

By Landevej Blandet By Landevej Blandet

Miljøklasse Mål og vægt Længde Bredde Højde Akselafstand Sporvidde

For Bag

Frihøjde Bagagerumsvolumen*2

bagsædet oprejst bagsædet nedfældet

Sædekapacitet Køreklar vægt + fører Totalvægt Maks. anhængervægt m. bremser Maks. anhængervægt u. bremser Transmission

km/t sec. km/lit. km/lit. km/lit. g/km g/km g/km

mm mm mm mm mm mm mm lit. lit. personer kg kg kg kg

Permanent firehjulstræk, normaldrift for/bag (kraftfordelingssystem)

Udveksling

D (Lineartronic) 1. gear 2. gear 3. gear 4. gear 5. gear 6. gear Bakgear

Bremser

m For Bag

Dæk *1 Brændstofforbrug og CO2-udslip iht. EC715/2007-136/2014W. *2 Målt efter VDA-metoden. Uden soltag. Køreklar vægt og maks. last varierer afhængig af monteret udstyr.

26

150 (110) /6200 196 (20,0) /4200 175 13,8 12,7 18,2 15,9 183 126 146

187 10,5 11,1 17,2 14,3 205 134 160 Euro6b

1460

1500 650

1200 650

50/50 (visko med centerdifferentiale) − 3,545 1,947 1,296 1,029 0,825

60/40 (Lineartronic med Active Torque Split) 3,581–0,570 − − − − − 3,667 3,900

187 10,7 11,8 18,1 15,4 195 125 151

4450 1780 1570 2635 1525 1525 220 380 1270 (1250 med soltag) 5 1455 1940 1600 650

1445

For Bag

Vendediameter

114 (84) /5600 150 (15,3) /4000 179 13,1 12,5 17,2 15,4 185 134 151

3,333 4,444 1,447

Slutudveksling Udveksling høj/lav gear Karosseri Styretøj Hjulophæng

84,0x90,0 1995 10,5 Multipoint-insprøjtning 60

Nm (kgfm) / o/m

Maks. hastighed (højeste gear) Acceleration (0-100 km/t)

CO2 udslip *1

78,8x82,0 1600

lit.

Maks. moment

Brændstofforbrug *1

Boxerdiesel med turbo, 4-cylindret, DOHC 16 ventiler 86,0x86,0 1998 15,2 Common rail system

Boxermotor, 4-cylindret, benzin, DOHC 16 ventiler

50/50 (visko med centerdifferentiale) − 3,545 1,888 1,296 0,972 0,780 0,695 3,636 4,444 − Tandstang med elservo MacPherson fjederben Multi-link 10,6 Ventilerede skivbremser Skivbremser 225/55R17, 17 x 7"J

1460

147 (108) /3600 350 (35,7) / 1600 – 2800 198 9,3 14,7 21,7 18,5 175 121 141

1200 650

1490 1960 1600 650

60/40 (Lineartronic med Active Torque Split) 3,581–0,570 − − − − − − 3,667 3,700

50/50 (visko med centerdifferentiale) − 3,454 1,750 1,062 0,785 0,634 0,557 3,636 4,111


l l − l l l l l l l l l l l l l l

*1 Vinduet på førersiden har auto op-/nedfunktion *2 1.6i og 1.6i Sport (5MT Dual modellerne): 1 kopholder *3 7” VGA-farvedisplay. *4 4,3” LCD-display. Viser brændstoføkonomi, økovurdering, kørebetingelser, ur med udetemperatur og serviceinformation mv. På biler med start-/stopsystem viser displayet den tid, motoren har været stoppet, og den samlede tid, motoren har været stoppet (for turen og totalt).

l

l

l

− l l l l − l l l

l l l l l − l l l

l l l l l l l l l

l − l − l l l

l l − l l l l

l − l − l l l

l − l − l l l

l l − l l l l

l l − l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l

l l − l l l l l l l l l l l l l l

l l − l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l

2.0D Business Sport

l l − l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l

2.0D Sport

l l − l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l − l l l

Klimakontrol Klimaanlæg med antistøvfilter Klimaanlæg, to-zoner med antistøvfilter Varmekanaler til bagsæde El-opvarmet underkant i forrude Regnsensor El-opvarmede sidespejle Defrostere, for og side El-opvarmet bagrude Lydanlæg og navigation SUBARU STARLINK infotainment system med 6,2” farvedisplaylydsystem - 1 cd og 4 højttalere SUBARU STARLINK infotainment system med Premium lydsystem* 3 : 1 cd med AM/FM og DAB-radio samt 6 højttalere Ratstyring af stereoanlægget Bluetooth® Enkelt USB-stik og AUX lydindgang Dobbelt USB-port og AUX-audioindgang Bakkamera Instrumenter Start og stop-system Multi-informationsdisplay* 4 Rat multijusterbart (ind/ud - op/ned) Skiftegafler på ratstammen (automatisk gearkasse) Fartpilot, ratstyret Køresystemer Vehicle Dynamics Control antiudskridningssystem Hill Start Assist Sikkerhed Airbags, for Sideairbags, for Gardinairbags Knæ-airbag, førersæde Sidekollisionsbeskyttelse i dørene Sikkerhedsratstamme Aktive nakkestøtter, for Bagsædenakkestøtter til 3 pladser Selealarm på alle fem pladser Selestrammere med lastbegrænser, for Højdejusterbare seler, for Trepunktsseler på alle fem pladser Sikkerhedspedalsystem 4-sensor/4-kanals ABS med elektronisk bremsekraftfordeling Brake Assist System Brake Over Ride * ISO-FIX beslag for fastgørelse af barnestole Børnesikre låse på bagdøre Startspærre/immobiliser

2.0D

l − l − l l l

l l l l l l l

2.0i Business Sport

l − l − l l l

l l l l l l l

2.0i Sport

l − l − l l l

− − l l l l −

− l l l l l l l

− l l l l l l l

l − l l − l l l

− l l l l l l l

− l l l l l l l

l

l

l

l

l

l l − l l

l l − l l

l l l − −

l l − l l

l l − l l

l − l CVT l

l l l CVT l

l l l CVT l

− − l − l

− l l − l

− l l − l

l MT

l MT

l MT

l MT

l MT

l MT

l MT

l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

2.0i

− l l l l − l l l

l l l l l l l

1.6i Sport

l

l l l l l − l l l

l l l l l l l

1.6i

l

− l l l l − l l l

2.0D Business Sport

l

2.0D Sport

− − l l l l −

2.0D

l l l l l l l

2.0i Business Sport

− − l l l l −

2.0i Sport

Tonede ruder Vinduesviskere med trinløst variabelt interval Bagrudevisker med interval Aluminiumssportfælge, 17" Skærmforøger El-soltag i glas Installationsbeslag til tagholder Tagspoiler Antenne Sæder Læderbetrukket rat og gearknap Lædersæder med orange syninger Førersæde manuel justerbart, 6-vejs Førersæde elektrisk justerbart, 8-vejs Sædevarme, for Splitbagsæde 60/40 Lomme på bagside af sæde Komfortudstyr Elektrisk betjente sideruder* 1 Centrallås, fjernbetjent Nøglekort og startknap Kortlæselamper, for Bagagerumsbelysning Make-upspejle, for Centerbakke Centerkonsolboks 2 kopholdere, for (i centerkonsol)*2 Opbevaringsrum i døre med kopholder Åbning af brændstofdæksel fra kabinen To 12 V strømudtag (i hhv. instrumentpanel og centerkonsolboks) Lastkroge Bagagekroge Bagagedækken af rullegardin typen Ekstra opbevaringrum under bagagerummet Dækreparationssæt

2.0i

UV-beskyttende glas: Forrude samt sideruder for og bag

1.6i Sport

Eksteriør Automatisk nærlys Xenon-forlygter (nærlyset) Forlygtespuling Tågeforlygter med automatisk daglysfunktion Tågebaglygter LED kombinationsbaglygter El-indklappelige sidespejle med blinkers

1.6i

STANDARDUDSTYR

l − l l − l l l

− l l l l l l l

l − l l − l l l

l

l

l

l l l − −

l l − l l

l l l − −

l − l − l

l l l − l

l MT l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

SUBARU Nordic AB forbeholder sig retten at ændre på specifikationer og udstyr uden varsel.

SUBARU Nordic AB er uden forpligtelse, såfremt selskabet ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver, udstyr og priser. Der tages forbehold for trykfejl. Få oplysninger om priser, specifikationer og udstyr hos din Subaruforhandler eller på Internetadressen www.subaru.dk. Bilerne afbildet i brochuren er internationale, og indeholder ekstraudstyr som muligvis ikke kan få i Danmark.


SUBARU Nordic AB

subaru.dk Trykt i Sverige (oktober 2016) S924119DK

Subaru XV DK  

Subaru Denmark

Subaru XV DK  

Subaru Denmark