Page 1


2


UPPLE V VÄRLDEN DÄRUTE Varje Subaru är konstruerad för att du ska kunna koppla av och på samma gång leva livet fullt ut. Det är därför alla våra modeller, inklusive Outback, har symmetrisk fyrhjulsdrift som standard. Outback erbjuder enastående balans och stabilitet som skapar närmare kontakt mellan dig och vägen genom att låta alla fyra hjulen greppa underlaget samtidigt. En kontakt som ökar självförtroendet i din körning och öppnar för nya upplevelser.

3


TA VAR A PÅ VAR JE MÖJLIGHE T Missa aldrig ett äventyr. Outback inspirerar till utmaningar och ökar dina möjligheter att göra det du verkligen vill. Designen förstärker bilens råa och kompromisslösa personlighet samtidigt som interiören erbjuder exklusiva material och användarvänlig teknik. Outback har förmågan att behärska utmaningen med komforten intakt.

4


5


Bagage och säteskombinationer I Outback finns det mer utrymme för mer av ditt liv. Lastkapaciteten ger plats åt upp till fyra stycken 80-liters resväskor och golvet är platt för att förbättra möjligheterna att lasta. Behöver du lasta stora skrymmande saker skapar du enkelt större utrymme tack vare de fällbara baksätena (60/40).

1

2

3

4

1. Knapp för elmanövrerad baklucka under instrumentbrädan*    2. Knapp för elmanövrerad baklucka i underkant på bakluckan*   3. Takrails    4. Praktiska dörrtrösklar

* Finns endast för Summit. 6


FLE XIBL A LÖSNINGAR Eftersom dina behov varierar för varje dag, är det skönt att Outback kan möta dem. Med en enkel knapptryckning öppnar sig bakluckan* och ger dig snabb tillgång till lastutrymmet. Sen är det bara att lasta och köra.

7


8


INGE T HÅLLER DIG TILLBAK A L ÄNGRE Enastående grepp i snö, regn eller på dåliga vägar. Tack vare X-MODE med Hill Descent Control är Outback ännu bättre på att hantera branta stigningar och mer krävande terräng.

X-MODE Funktionen X-MODE ger dig extra kontroll med en enkel knapptryckning. Tekniken i X-MODE kontrollerar motor, kraftöverföring, fyrhjulsdrift, bromsar och andra komponenter för att du på ett säkert sätt ska kunna navigera dig fram på dåliga vägar, över hala ytor och i branta backar. När X-MODE aktiveras, hjälper även Hill Descent Control automatiskt till för att hålla en konstant hastighet i nedförsbackar.

9


10


Växlingspaddlar Föraren kan själv styra växlingarna med paddlar på ratten. Allt för en mer närvarande körupplevelse.

UPPLE V NUE T Gör upp djärva planer. Outback tar dig dit du vill. Tack vare den bränsleeffektiva Boxermotorn kan du köra längre än någonsin. Med sin robusta framtoning och pålitliga prestanda ger Outback dig möjligheten att välja dina egna vägar.

SI-DRIVE Subaru Intelligent Drive anpassar gasrespons och växling efter dina behov. Välj "I" för mjuk och ekonomiskt körning och "S" när du vill ha snabbare gasrespons och acceleration.

Sport Mode Med sin omedelbara acceleration är detta responsiva läge bäst lämpat för allmänna förhållanden. Det gör körning i höga hastigheter på motorväg eller på kurviga vägar extra njutbar.

Intelligent Mode Detta läge erbjuder skonsam kraftutveckling och är idealiskt för glida runt i staden, köra längre sträckor, eller när du söker hög bränsleeffektivitet. Den ger också flexibel kontroll i regn och på snöiga vägar.

11


EN INTERIÖR SOM FÖR S TÅR DINA BEHOV Den inbjudande interiören i Outback bidrar till en skön körupplevelse. Snygga detaljer och praktisk teknik adderar komfort och bekvämlighet, samtidigt som smarta förvaringsutrymmen hjälper dig att förverkliga dina äventyr i vardagen. 1

2

3

4

1. Stor sollucka*

2. Bekvämare baksäten

Den stora solluckan skapar en öppen känsla i kupén.

Komfort för alla passagerare. Hela kupén är rymlig och baksätet har stort knäutrymme. Baksätena går även att luta för ökad bekvämlighet under längre resor.

3. Förvaringslåda i mittkonsolen

4. Belysning

Mittkonsollådan rymmer flera CD-skivor och har särskilda fack för mynt, kort och pennor.

Den blåaktiga innerbelysningen skapar en sval och sofistikerad känsla i bilen.

* Finns endast för Summit. 12


13


14


INTUITIV TEKNIK SOM LYF TER UPPLE VEL SEN Lys upp din vardag. Den geniala designen och tekniken i Outback är praktisk och inbjudande. Den 7 tum stora pekskärmen och den centralt placerade LCD-displayen ger dig snabb tillgång till all information. Både premium-ljudsystemet med 12 Harman/Kardon-högtalare *2 och standardanläggningen med 6 högtalare, ger dig full njutning. Infotainmentsystemet är kompatibelt med smartphones, vilket gör det enkelt att hålla kontakten med omvärlden *1.

1

1. Front- och sidokamera Förutom backkamera har Outback parkeringshjälp i form av två extra kameror. Frontkameran täcker 180 grader framför nosen och håller även koll på korsande trafik när sikten är skymd. I höger sidobackspegel sitter kameran som skonar fälgarna från trottoarkanter och gör körning i trånga utrymmen till en barnlek.

2. Navigering*2 Navigeringsinstruktioner visas på den centralt placerade LCD-displayen, vilket gör att du slipper att hela tiden titta åt sidan på 7-tumsskärmen för att få vägbeskrivning.

2

3. Harman/Kardon ljudsystem*2

Apple CarPlay och Android Auto™

Premium-ljudsystemet i Outback innehåller Harman/ Kardons senaste teknik, Green Edge, och omfattar 12 Harman/Kardon-högtalare med förbättrad akustik för en rikare ljudupplevelse.

Använd de mest populära apparna med Apple CarPlay och Android Auto. Tack vare röststyrning kan du hålla händerna på ratten och ögonen på vägen. Allt för din och dina passagerares säkerhet.

3

*1 Föraren är alltid ansvarig för att köra säkert och uppmärksamt. Vänligen avstå från att använda pekskärmen när du kör. *2 Finns endast för Summit. 15


SUBARU BOXERMOTOR Tyngdpunkten i en bil är ofrånkomligen en av de viktigaste faktorerna för väghållningen. Ju lägre tyngdpunkt desto bättre. Här har Subaru en unik fördel jämfört med så gott som alla andra bilmärken. Boxermotorn har kolvarna placerade i 180 graders vinkel från varandra. Det gör att motorn ligger plant i bilen istället för att stå upp. Tyngdpunkten blir lägre, bilen blir mer balanserad och vägegenskaperna förbättras.

16

Låg tyngdpunkt

Balans

Eftersom Subarus Boxermotor har en plattare profil och ligger lägre i chassit, är hela fordonet mer stabilt balanserat och mer motståndskraftigt mot sidorörelser än andra bilar.

Motorns platta design är tack vare sin konstruktion självbalanserad, vilket genererar ökad hållbarhet, tillförlitlig prestanda samt mindre vibrationer än motsvarande rad- och V-motorer.


S YMME TRISK F YRHJUL SDRIF T Kontroll leder till ökat självförtroende och stabiliteten i Outback skapar en framkomlighet som imponerar. Alla Subarus bilar stärker din självsäkerhet bakom ratten genom den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med den unikt balanserade Boxermotorn. Systemet ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och väderförhållanden. Outback har utmärkt kursstabilitet och styrprecision, tack vare att att motor och växellåda är placerade i en rak linje. Samtidigt skapar den låga tyngdpunkten en välbalanserad och stabil körupplevelse. De unika fördelarna med symmetrisk fyrhjulsdrift gör Outback exceptionellt lättmanövrerad och hjälper dig att undvika faror på vägarna.

LINE AR TRONIC Lineartronic-automatväxellådan är utvecklad för att få ut det mesta av Boxermotorn och fyrhjulsdriften. Lineartronic håller motorn i dess ideala effektområde och ger Outback en bra bränsleekonomi. Nya växlingspunkter gör körningen lätt, smidig och responsiv. Den steglösa växellådan förhåller sig till förändringar i hastighet, men låter föraren känna växlingspunkterna vid acceleration för en mer närvarande och starkare körupplevelse.

17


AKTIV SÄKERHET

1

18

Auto Vehicle Hold När man stannar bilen, så hjälper AVH till så att fordonet inte flyttar på sig även om man släpper bromspedalen. Detta underlättar vid kö‑körning då man inte behöver hålla foten på bromsen konstant.

5

Bästa runt-om-sikt

6

Krocksäker motorupphängning

8

Ringformad säkerhetsbur

5-Fem stjärnor i Euro NCAP Outback har tilldelats fem stjärnor i krocksäkerhetstestet av Euro NCAP (European New Car Assessment Program).

2

10

Avancerad säkerhetsutrustning: High Beam Assist (HBA) HBA kan automatiskt skifta fram och tillbaka mellan halv- och helljus beroende på körmiljö och mötande trafik. Resultatet är bättre sikt i mörker och du slipper blända av för mötande bilar.

SRVD använder ett flertal sensorer på bilen som varnar för hinder och andra fordon i den egna bilens döda vinklar. SRVD ökar bland annat säkerheten vid filbyten och backning runt hörn.

3

PASSIV SÄKERHET

Avancerad säkerhetsutrustning: Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD)

4

Vehicle Dynamics Control System (VDC) och Active Torque Vectoring I besvärliga situationer griper våra säkerhetssystem in för att hjälpa föraren att hålla kursen. fyrhjulsdrivningen anpassas och ABSsystemet bromsar varje hjul individuellt. Vid snabb kurvtagning aktiveras Active Torque Vectoring för att ge mer kraft till ytterhjulen, vilket drar bilen säkert genom tvära kurvor.

Vi har justerat ramen för att öka runt-om-sikten och minska de döda vinklarna Vi har även installerat sidofönster fram med dörrmonterade backspeglar för att minska den främre döda vinkeln och skapa ökad synlighet framåt.

Varje Subaru är utvecklad för högsta säkerhet och den platta Boxermotorn ger ytterligare fördelar. Vid en eventuell kollision är motorns infästning konstruerad så att motor och växellåda bryts loss och glider ner under golvet istället för att tränga in i kupén.

Outbacks kaross är byggd av lättviktsmaterial för att optimera bilens köregenskaper. Av säkerhetsskäl är karossen samtidigt extremt kraftfull. En så kallad säkerhetsbur omgärdar hela kupén. De förstärkningsbalkar som går till taket, dörrstolparna och golvet är enormt starka för att motstå och absorbera kraften från alla typer av kollisioner.

bältessträckare med lastbegränsning För att hålla dem som sitter i framstolarna på rätt plats och undvika skador finns justerbara bältesinfästningar. Fram och på bakre ytterplatser finns även bältessträckare med lastbegränsning.

7

9

Krockkuddar Vid en kollision är personskyddet optimerat med en omfattande säkerhetsutrustning. Hit hör bland annat krockkuddar fram och på sidan, knäairbag för föraren och krockgardiner runt om.

Framstolar med whiplashskydd Aktiva nackskydd ser till att minska risken för whiplashskador. De aktiva nackskydden rör sig framåt vid en krock och hjälper därmed till att fånga upp de åkandes huvuden.


Utan Active Torque Vectoring

Med Active Torque Vectoring

2

3

4

1

5

10

6

9

8

7

19


SUBARUS VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS-SYSTEM På Subaru tror vi på heltäckande säkerhet och en viktig del i detta är förebyggande

båda kamerorna för att exakt bestämma form, hastighet och avstånd, upptäcker systemet inte

krocksäkerhet som fokuserar på att hindra att en olycka inträffar överhuvudtaget. Det är därför

bara bilar och andra större fordon, utan även motorcyklar, cyklar och fotgängare* 2.

Subaru har skapat EyeSight* 1, vårt eget banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem.

När systemet upptäcker en potentiell fara, varnar det föraren och bromsar även in om

EyeSight använder två stereokameror som ett extra par ögon för att fånga tredimensionella

det behövs för att undvika en olycka. Med den förbättrade säkerhetsprestandan som

färgbilder av vägen framför dig med utmärkt bildigenkänning. Genom att använda bilder från

EyeSight erbjuder blir din bilkörning tryggare.

Synfältet sett genom EyeSight (Exempel, ej faktisk mätning) 20


1. Adaptiv farthållare EyeSight håller inte bara farten som traditionella farthållningssystem gör. När den känner av ett fordon framför, anpassar den adaptiva farthållaren hastigheten för att hålla ett visst avstånd till fordonet genom att övervaka avståndet och skillnaden i hastighet. Systemet anpassar motorgång, kraftöverföring och inbromsning i förhållande till trafiken inom ett brett register (från 0 km/h till 180 km/h). Systemet är avsett att användas på motorvägar, landsvägar eller liknande. Om trafiken är ryckig reagerar systemet på det framförvarande fordonets bromsljus och hjälper bilen att reagera tidigare med mjukare inbromsningar, vilket ger ökad komfort under långa körningar.

1

2

3

4

2. Linjevarnare/körfältshjälpsystem Om du skulle brista i uppmärksamhet och bilen börjar glida över i det andra körfältet reagerar linjevarnaren direkt med en ljudsignal och en indikator börjar blinka. Körfältshjälpsystemet aktiveras endast i hastigheter på ca 60 km/h eller mer. Om du vid hastigheter på ca 50 km/heller mer, råkar glida nära kanten av ditt körfält och börjar lämna körfältet utan att signalera, varnar istället linjevarnaren dig med en ljudsignal och en indikator som blinkar, innan du lämnar körfältet.

3. Uppmaning att börja köra När din bil står still och EyeSight känner av att framförvarande bil börjar rulla, signalerar systemet till dig att agera genom en ljudsignal och en indikator som blinkar.

4. Filhållningsassistans Vid körning på motorväg, landsväg och liknande vägar håller stereokameran koll på filmarkeringarna för att upptäcka om bilen oavsiktligt skulle lämna körfältet. Systemet är aktivt från cirka 65 km/h och hjälpstyr automatiskt tillbaka bilen i körfältet för ökad säkerhet.

5

5. Autobroms med kollisionsvarning*2 När systemet känner av att bilen riskerar att kollidera med ett fordon eller annat hinder framför dig, avger kollisionsvarningen en ljudsignal och en indikator börjar blinka på instrumentbrädan. Om du trots varningen inte gör en undanmanöver, kan systemet automatiskt slå på bromsarna för att dämpa kraften i sammanstötningen eller, om möjligt, förhindra en kollision helt och hållet. Om du hinner göra en undanmanöver hjälper även Active Torque Vectoring dig att förhindra en kollision.

6. Uppmärksamhetshjälp

6

Om du har ett hinder framför dig och du råkar köra framåt istället för bakåt, avger uppmärksamhetshjälp i EyeSight flera korta pip, en blinkande indikator tänds och gaspådraget stryps för att undvika en kollision.

*1 EyeSight är ett förarassistanssystem som gör din bilkörning tryggare. Dock kan det inte fungera optimalt under alla körförhållanden. Systemets effektivitet beror på många faktorer, såsom fordonsunderhåll, väder- och vägförhållanden. Du som förare är därför alltid ansvarig för att köra säkert och uppmärksamt och för att gällande trafikregler följs. Se bruksanvisningen för fullständig information om systemets funktion och begränsningar, inklusive funktionerna beskrivna här. *2 Pre-collision Braking System fungerar inte i alla situationer. Beroende på hastighetsskillnaden mellan bilen och det framförvarande objektet, dess höjd och andra förhållanden, kan inte alla situationer uppfylla de nödvändiga förutsättningar som krävs för att EyeSight ska fungera optimalt. 21


MODELLPROGRAM

OUTBACK 2,5i SUMMIT MÃ¥tt (L x B x H): 4820 x 1840 x 1605 mm Motor: 4-cylindrig Boxermotor, DOHC, 16 ventiler Cylindervolym: 2498 cm3 Max. effekt: 175 hk (129 kW) / 5800 v/min. Max. vridmoment: 235 Nm (24,0 kgfm) / 4000 v/min. Transmission: Lineartronic, fyrhjulsdrift

TUNGSTEN METALLIC

22


OUTBACK 2.5i RIDGE / ACTIVE Mått (L x B x H): 4820 x 1840 x 1605 mm Motor: 4-cylindrig Boxermotor, DOHC, 16 ventiler Cylindervolym: 2498 cm3 Max. effekt: 175 hk (129 kW) / 5800 v/min. Max. vridmoment: 235 Nm (24,0 kgfm) / 4000 v/min. Transmission: Lineartronic, fyrhjulsdrift

CRIMSON RED PEARL

OUTBACK 2.5i RIDGE

23


UTRUSTNING

KLÄDSEL

1

2

1

Kurvljus

2

Dimljus fram

S VA R T L Ä D ER * 1

3

4

3

18-tums aluminiumfälgar*1

4

Takspoiler

BEI G E L Ä D ER * 2

5

6

5

Nyckelkort och startknapp

6

USB-uttag med laddström både fram och bak.

7

Elektriskt justerbar förarstol med 10 positioner

8

Backkamera

S VA R T T YG

7

8

*1 Summit *2 Finns endast för Summit i 4 exteriöra färger (Crystal Black Silica, Dark Blue Pearl, Tungsten Metallic and Oak Brown Pearl). På grund av trycktekniska skäl kan färger skilja sig från de som visas i den här broschyren. 24


LACKFÄRG

TILLBEHÖR

GÖR DIN OUTBACK PERSONLIG Outback är redan i sitt grundutförande en bil med en CRYSTAL WHITE PEARL

STORM GREY METALLIC

alldeles egen karaktär. Men vill du, kan du sätta din personliga prägel på den genom ett brett urval av tillbehör. Såväl interiört som exteriört kan du välja till praktiska och sportiga accessoarer. Mer om tillbehör hittar du på vår hemsida www.subaru.se eller närmaste Subaru återförsäljare.

ICE SILVER METALLIC

WILDERNESS GREEN METALLIC

MAGNETITE GREY METALLIC

TUNGSTEN METALLIC

Främre nedre skydd

Tröskelskydd

Bakre nedre skydd

Motorskydd (aluminium)

CRYSTAL BLACK SILICA

OAK BROWN PEARL

Skärmbreddare

Stänkskydd

Inlastningsskydd

Automatiskt infällbara backspeglar

DARK BLUE PEARL

CRIMSON RED PEARL

Takräcke

Solskydd (bak)

25


SPECIFIKATIONER

ACTIVE Motor Typ

2.5i RIDGE

SUMMIT

ACTIVE

2.5i RIDGE

SUMMIT

Transmission

Borrning x slag

mm

4-cylindrig Boxermotor, DOHC, kamkedja, 16 ventiler, bensin 94 x 90

Cylindervolym

cm

2498

1:a växeln

3,600

10,3

2:a växeln

2,080

Multipoint-insprutnin

3:e växeln

1,596

4:e växeln

1,221

5:e växeln

0,939

3

Kompressionsförhållanden Bränslesystem Bränsletank

liter

60

D Lineartronic

Utväxling

Effekt Max. effekt

175 (129) / 5800

6:e växeln

0,717

Nm (kgfm) /v/min.

235 (24,0) / 4000

7:e växeln

0,512

km/h

198

Backväxel

3,687

sek

10,2

liter/100 km

8,9

Landsväg

liter/100 km

6,4

Blandad

liter/100 km

7,3

Stad

g/km

203

Fjädring

Landsväg

g/km

145

Blandad

g/km

166

Vändcirkeldiameter

Max. hastighet (högsta växel) Acceleration (0-100 km/h) Stad NEDC CO 2 utsläpp* 1

Bränsleförbrukning* WLTP CO 2 utsläpp* 1

1

Låg

liter/100 km

Medium

liter/100 km

8,2

Hög

liter/100 km

7,2

Extra hög Blandad

liter/100 km

8,7

liter/100 km

8,6

Slutväxel

Låg

g/km

268

Medium

g/km

184

Hög

g/km

163

Extra hög Blandad

g/km

196

g/km

Styrning

Bromsar ABS Däck

4820

Bredd

mm

1840

Höjd

mm

1605

Hjulbas

mm

2745

Fram

mm

1575

Bak

mm

1590

Markfrigång

mm

200

Lastutrymme* 2, med baksätet uppfällt/nedfällt

liter

559 / 1848

Antal sittplatser

MacPherson fjäderben Multi-link m

11,0 Ventilerade skivbromsar 4-sensor/4-kanalstyp med elektronisk bromskraftsfördelning och bromsassistans 225/65-17 225/60-18

OUTBACK

Mått och vikt mm

Kuggstång med elservo Fram Bak

MÅTT

193 Euro6d-TEMP

Längd

4,111

Chassi

11,9

Miljöklass

Spårvidd

3,600–0,512

hk (kW) / v/min.

Max. vridmoment

Bränsleförbrukning* 1

60/40 (Lineartronic med Active Torque Split)

Permanent fyrhjulsdrift, normaldrift fram/bak (kraftfördelningssystem)

(M M)

5

Tjänstevikt + förare Totalvikt

kg kg

Max. tillåten släpvagnsvikt

kg

1657

1661 2100

1696

2000

*1 Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp enligt EC715/2007 - EU2017/1347BG . *2 Uppmätt enligt VDA (V214). Tjänstevikt och max. last varierar beroende på monterad utrustning.

SUBARU Nordic AB förbehåller sig rätten att ändra specifikationer och utrustning utan föregående information. Specifikationer och utrustning kan variera beroende på lokala förutsättningar och regler. Kontakta din återförsäljare för information om ändringar som kan bero på lokala förhållanden. Bilarna som visas i broschyren är internationella och kan visa utrustning som inte är tillgänglig för den svenska marknaden. För att säkerställa att du har den senaste informationen, besök vår hemsida www.subaru.se

26


STANDARDUTRUSTNIN G

l

l

2-zons klimatanläggning med dammfilter

l

l

LED-strålkastare (halv och helljuset) med automatisk dagsljusfunktion

l

l

AC-kanal i bakre mittkonsol

l

l

Kurvljus

l

l

Värmekanal, baksätet

l

l

Strålkastarspolning

l

l

Defroster fram och sidor

l

l

Dimljus fram

l

l

Eluppvärmd bakruta med timer

l

l

Dimljus bak

l

l

Elektriskt infällbara ytterbackspeglar med inbyggda blinkers

l

l

l

UV-skydd vindruta och sidorutor fram/bak

l

l

Tonade rutor

l

l

l

Eluppvärmd framruta i nederkant

l

l

l

Regnsensor

l

l

Apple Carplay/Android Auto

l

l

Eluppvärmda ytterbackspeglar

l

l

Rattmonterade reglage för stereo

l

l

Intervalltorkare, bak

l

l

Bluetooth®

l

l

17" – l

18" l l

AUX- ingång och dubbla USB-ingångar

l

l

USB laddare 2st baksätet 2,1 amp

l

l

Backkamera

l

l

Nedre dörrlister

l

l

Takspoiler

l

l

Multifunktionsdisplay*3 och LCD mätare

l

l

ECO mätare

l

l

Klimatkontroll

Aluminiumfälgar Elektrisk sollucka i glas Takrails (silver)

Säten Läderklädd ratt och växelspaksknopp

Underhållning och kommunikation/navigator 1CD-spelare med AM/FM DAB-radio, 8 tums informationsdisplay och 6 högtalare *2 Navigationssystem, AM/FM DAB-radio och 1 CD-spelare med 12 högtalare, Harman/Kardon, 8 tums informationsdisplay. * 2 Kartuppdatering 3 år

Kontroller / Instrument

l

Oljenivåvarningslampa

l

l

Ridge

l

Ställbar ratt i höjdled och längdled

l

l

Förarstol elektriskt justerbar, 10 positioner

l

l

Rattmonterade växlingspaddlar

l

l

Passagerarstol elektriskt justerbar

l

Adaptiv farthållare

l

l

Ridge

l

Start/stopp-system

l

l

Nackskydd på samtliga fem sittplatser

l

l

Armstöd bak

l

l

SI-DRIVE (SUBARU Intelligent Drive)*4

l

l

Värmesitsar fram och bak

l

l

X-MODE

l

l

Delbart baksäte 60/40

l

l

Hill Descent Control

l

l

Fällning av baksäte från bagageutrymmet

l

l

Auto Vehicle Hold

l

l

Förvaringsficka i ryggstödens baksida

l

l

ATV (Kurstabilisering)

l

l

Rostfria instegsskydd

l

Vehicle Dynamics Control System, urkopplingsbart

l

l

Traction Control System (antispinn)

l

l

l

l

Hill Holder

l

l

Elektriska fönsterhissar, fram och bak*

l

l

Fjärrstyrt centrallås

l

l

Nyckelkort och startknapp

l

l

Blinkersautomatik

l

l

Elektronisk parkeringsbroms

l

l

Kartlampor med belysning, fram

l

l

Bagagerumsbelysning

l

l

Makeup-speglar med belysning, fram

l

l

Centerfack

l

l

Mittkonsol med 12v eluttag

l

l

Dryckeshållare fram och bak

l

l

Dörrfickor med dryckeshållare

l

l

Öppning av tanklock inifrån

l

l

Elmanövrerad baklucka

l

4 lastöglor

l

l

2 utfällbara bagagekrokar

l

l

Inrullningsbart insynsskydd för lastutrymme

l

l

Förvaringsfack under lastrumsgolvet

l

l

Däckreparationssats med domkraft

l

l

Minnesfunktion på förarstol

Komfort Eluppvärmd ratt 1

l

l

l

l

Varningssystem för bakomvarande fordon om man backar

l

l

Helljusautomatik

l

l

Innerbackspegel med automatisk avbländning

l

l

Filbytesvarning

l

l

Filhållningsassistans

l

l

Varningsblinkers går på vid panikinbromsning

l

l

Kamera i fronten, 180 grader

l

l

Sidokamera höger backspegel

l

l

Airbags, fram

l

l

Sidoairbags, fram

l

l

Krockgardiner

l

l

Knäairbag, förarplats Sidokrockskydd i dörrarna

l l

l l

Krockskydd, rattstång

l

l

Bältesvarnare alla platser

l

l

Främre bältessträckare med lastbegränsning

l

l

Bakre bältessträckare med lastbegränsning, yttre platserna

l

l

Höjdjusterbara bältesinfästningar fram

l

l

Aktiva nackskydd, fram

l

l

Trepunktsbälte på alla fem sittplatserna

l

l

4-sensorers/4-kanalers ABS med elektronisk bromskraftfördelning

l

l

Bromsassistanssystem

l

l

Bromsprioritering

l

l

ISO-FIX barnstolsfästen

l

l

Barnsäkra lås i bakdörrarna

l

l

Självlåsande dörrar

l

l

Elektronisk startspärr motor

l

l

Säkerhet

l

Läderklädsel

SUMMIT

SUMMIT

Automatiskt halvljus

Exteriör

ACTIVE / RIDGE

ACTIVE / RIDGE

2.5i

SUMMIT

2.5i

ACTIVE / RIDGE

2.5i

Körhjälpsystem

EyeSight (uppmärksamhetshjälp, autobroms med kollisionsvarning, adaptiv farthållare, linjevarnare/körfältshjälpsystem) Döda vinkel varning

*1 Fönster har automatisk upp/ner-funktion. *2 Utrustad med touch panel. *3 Utrustad med 5" LED-display som visar: aktuell bränsleförbrukning, genomsnittlig bränsleförbrukning, kontinuerlig färdsträcka och tid, genomsnittlig hastighet, farthållare, eyesight och varning för låg spolarvätska/ oljenivå/låg utomhustemperatur. *4 2 läge, intelligent och sport.

27


SUBARU Nordic AB

subaru.se Tryckt i Sverige (Feb 2019) S924117SE

Profile for Subaru Nordic

Outback SE  

MY19

Outback SE  

MY19