Page 1


2


ERINOMAIS TA PITOA Subaru on ajo-ominaisuuksiltaan aivan ainutlaatuinen, sillä se poikkeaa rakenteeltaan muista automerkeistä. Kaikki Subaru-mallit on suunniteltu helpottamaan ajamista niin, että pääset autollasi sinne minne haluat. Tästä syystä useimmissa malleissamme, kuten myös Outback-mallissa, on symmetrinen AWD-neliveto. Symmetrinen AWD-neliveto takaa, että kaikki neljä pyörää pysyvät pitävästi kiinni tiessä ja tekee ajamisesta huomattavan tasapainoista ja vakaata. Pitävä kosketus tiehen parantaa ajoturvallisuutta ja avaa uusia ulottuvuuksia.

3


TAR TU JOK AISEEN HE TKEEN Älä jää paitsi seikkailuista. Outback vie sinut minne ikinä haluat. Mallin muotoilu korostaa auton vankkuutta ja lujatekoisuutta. Tyylikkäiden sisätilojen materiaalit ovat laadukkaat ja tekniikka kätevää ja helppokäyttöistä. Outback-mallissa yhdistyvät suorituskyky sekä erinomainen ajomukavuus.

4


5


Tavaratilan laajennusvaihtoehdot istuinten avulla Enemmän tilaa kaikelle, mitä tarvitset. Tavaratila on nyt entistä suurempi, ja sinne mahtuu jopa neljä 80 litran kokoista matkalaukkua. Tavaratilan pohjaa on madallettu entisestään tavaratilan kasvattamiseksi. Tavaratilaa voi myös laajentaa hetkessä istuinten avulla. Istuimet taittuvat 60/40-suhteessa, jolloin mukaan mahtuu suurikokoisiakin tavaroita.

1

2

3

4

1. Sähkötoimisen takaluukun painike kojelaudassa*1  2. Sähkötoimisen takaluukun painike takaluukussa*   3. Kattokaiteet   4. Kätevä kynnysaskelma

*1 Summit-varustetasossa 6


JOUS TAVAT R ATK AISUT Koska tarpeet vaihtelevat tilanteen mukaan, Outback pystyy vastaamaan monenlaisiin vaatimuksiin. Painikkeesta avautuva sähkötoiminen takaluukku* tekee tavaratilan käytöstä erittäin helppoa.

7


8


VAPA A KULKEMA AN Suorituskykyisen Outback-mallin ansiosta pääset sinne minne haluat. Symmetrinen AWD-neliveto takaa erinomaisen pidon lumessa, sateella ja epätasaisilla teillä. X-MODE-tekniikan ja alamäkihidastimen ansiosta autoa on entistä helpompi käsitellä jyrkissä rinteissä ja haastavassa maastossa.

X-MODE-toiminto X-MODE-toiminto pitää auton hallinnassasi helposti yhdellä painikkeella. X-MODEtekniikka kontrolloi moottorin, vaihteiston, symmetrisen AWD-nelivetojärjestelmän, jarrujen ja muiden komponenttien toimintaa. Näin ajo on turvallista myös huonokuntoisilla tai liukkailla teillä ja jyrkimmissäkin mäissä. Kun X-MODE on valittuna, alamäkihidastin auttaa automaattisesti ylläpitämään vakionopeuden alamäessä.

9


10


Vaihteenvalitsin ohjauspyörässä Ohjauspyörässä olevilla vaihteenvalitsimilla voidaan tarvittaessa valita kuhunkin ajotilanteeseen sopiva Lineartronic– automaattivaihteiston vaihdevälitys.

KOE . NAUTI. Tee rohkeita suunnitelmia. Uusi Outback vie sinut lähes kaikkialle. Kehittyneen SUBARU BOXER -moottorin polttoaine-tehokkuuden ansiosta pääset entistäkin pidemmälle. Ulkonäöltään ja suorituskyvyltään jykevä Outback pärjää sekä poluilla, että tiettömässä maastossa

SI-DRIVE SUBARU Intelligent Drive -järjestelmä (SI-DRIVE) säätää kaasuläppää ja vaihteiston reagointia ajotyylin mukaan ja tarjoaa välitöntä tehoa ja ketteryyttä tarvittaessa olosuhteista riippumatta.

Sport-ajotila Erittäin herkästi reagoiva Sport-ajotila sopii parhaiten vaihteleviin ajo-olosuhteisiin nopean kiihdytyksen ansiosta. Ajotila tekee moottoritiellä ja mutkaisilla teillä ajosta nautittavaa.

Intelligent-ajotila Hillityn voimansiirron ja polttoainetehokkuuden ansiosta tämä ajotila on erinomainen kaupunkiajossa tai pitkillä matkoilla. Ajotila mahdollistaa auton joustavan hallinnan sateella sekä lumisilla teillä.

11


TARPEITA SI VA S TA AVAT SISÄTIL AT Nauti ja rentoudu. Tilavuus, ylelliset materiaalit ja päivitetty tekniikka tekevät Outback-mallin sisätiloista erinomaiset.

1

2

3

4

1. Suuri kattoluukku*

2. Entistä mukavammat takaistuimet

Nauti entistä avarammasta tunnelmasta suuren kattoluukun ansiosta. Sisään liukuvassa kattoluukussa on kallistustoiminto ja automaattinen suljenta, ja se tekee sisätiloista valoisat.

Koko ohjaamo on nyt entistä tilavampi. Myös takaistuimilla ja niiden jalkatilassa on aikaisempaa mallia enemmän tilaa, mikä tekee matkustamisesta miellyttävämpää sekä etu, että takamatkustajille. Kallistuvien takaistuinten ansiosta myös pitkät matkat ovat entistä mukavampia.

3. Keskikonsolin lokero

4. Valaistus

Suureen keskikonsolin lokeroon mahtuu entistä enemmän CD-levyjä, ja siinä on myös lokerot kolikoille, korteille ja kynille.

Sininen sisävalaistus tekee Outback-mallin sisätiloista tyylikkäät ja hienostuneet. Mukitelineissä ja konsolilokerossa on myös sininen valaistus, jolloin ne on helpompi löytää pimeällä.

* Summit-varustetasossa 12


13


14


OIVALTAVA A TEKNIIKK A A Huippulaatua jokaiseen päivään. Älykkäästi suunnitellussa Outback-mallissa on erinomaisen käytännöllistä tekniikkaa. Teknisiä ominaisuuksia käytetään keskikonsolin 8 tuuman kosketusnäytön ja mittariston keskellä olevan LCD-näytön kautta. Outback-malliin on saatavana ensiluokkainen äänentoistojärjestelmä, johon kuuluu 12 Harman/Kardon-kaiutinta* 1, tai perustason äänentoistojärjestelmä, jossa on kuusi kaiutinta. Koko järjestelmä on yhteensopiva älypuhelimen kanssa, joten yhteyksien ylläpitäminen on erittäin helppoa.* 2

1

1. Etu- ja sivupysäköintikamerat Etusäleikössä sijaitseva kamera antaa lisänäkyvyyttä eteen pysäköidessä ja risteyksissä. Sivupysäköintikamera antaa lisänäkyvyyttä matkustajan puolen pimeään kulmaan pysäköitäessä, ja ajettaessa ahtaissa paikoissa.

2. Yksityiskohtainen navigointi*1 Mittariston keskellä sijaitsevalla LCD-näytöllä näkyvät yksityiskohtaiset reittiohjeet tekevät reitin seuraamisesta helpompaa, kun katsetta ei tarvitse suunnata välillä sivulle navigaattorin seuraamiseksi.

2

3. Harman/Kardon-äänentoistojärjestelmä*1

Apple CarPlay and Android Auto™

Harman/Kardonin uusinta Green Edge -tekniikkaa hyödyntävä ensiluokkainen äänentoistojärjestelmä sisältää 12 Harman/ Kardon-kaiutinta ja tehostetun akustiikan laadukkaampaan musiikin kuunteluun.

Käytä suosituimpia sovelluksia Apple CarPlay-ja Android Auto™ -tietoviihdejärjestelmillä. Äänentunnistusominaisuus mahdollistaa handsfreekäytön, pitää kuljettajan ja matkustajat turvassa ja vähentää häiriöitä matkan aikana.

3

*1 Summit-varustetasossa *2 Kuljettaja vastaa aina siitä, että ajaminen on turvallista. Älä käytä kosketusnäyttöä ajon aikana.

15


SUBARU BOXER - MOOT TORI Harvassa autossa on Outbackin kaltaista luontaista varmuutta. SUBARU BOXER -moottorissa sylinterit ovat 180 asteen kulmassa vaakatasossa kampiakselin molemmin puolin, mikä tekee moottorin rakenteesta matalan. Näin moottorin ja siten koko ajoneuvon painopiste on matalalla, joten ajotuntuma on vakaa. Männät liikkuvat toisiinsa nähden vastakkaisiin suuntiin, mikä vähentää moottorin värinää.

16

Enemmän vakautta

Kestävää suorituskykyä

Koska matalarakenteinen moottori on asennettu korissa alhaalle, koko auto on vakaa, eivätkä sivuttaisliikkeet vaikuta siihen samalla tavalla kuin muilla moottoriratkaisuilla varustettuihin autoihin.

Moottorin matala rakenne on luonnostaan jäykkä ja itseään tasapainottava. Rakenne aiheuttaa V-moottoreita tai 4-sylinterisiä rivimoottoreita vähemmän värinää, joten myös moottorin kestävyys ja luotettavuus paranevat.


S YMME TRINEN NELIVE TO Hallinta tuo varmuutta, ja vakaus antaa Outback-mallille huomiota herättävää ketteryyttä. Subaru-mallit tunnetaan siitä, että ne lisäävät kuljettajan ajovarmuutta symmetrisen AWD-nelivedon vakauden ja ainutlaatuisen tasapainoisen SUBARU BOXER -moottorin ansiosta. Järjestelmä siirtää voimaa kaikille neljälle pyörälle ja parantaa auton hallintaa kaikilla teillä ja kaikenlaisissa ajo-olosuhteissa. Mallin sivuttaistasapaino ja käsittely tarkkuus ovat erinomaiset pitkittäisesti yhdistettyjen pääkomponenttien ansiosta, ja auton matala painopiste tekee ajamisesta erittäin miellyttävää ja hallittua. Ainutlaatuinen symmetrinen AWD-neliveto tekee auton käsittelystä poikkeuksellisen palkitsevaa ja parantaa ajoturvallisuutta.

LINE AR TRONIC Jotta saisit kaiken hyödyn SUBARU BOXER -moottorista ja symmetrisestä AWD-nelivedosta, tehokas portaaton Lineartronic -automaattivaihteisto pitää moottorin optimaalisella suorituskykyalueella. Vaihteiston ohjaus tekee ajamisesta kevyttä, tasaista ja herkästi reagoivaa. Lineartronic-vaihteisto saa vääntävän moottorin toimimaan tasaisemmin ja samalla sen aiheuttamat mekaaniset äänet vähenevät. Kovemmassa kiihdytyksessä uusi porrastettu vaihto-ohjelma antaa kuljettajalle paremman tuntuman auton kiihtyvyydestä ja vahvistaa kuljettajan ja auton välistä yhteyttä.

17


AKTIIVINEN TURVALLISUUS

PASSIIVINEN TURVALLISUUS

1

Risteävän liikenteen varoitin peruuttaessa (SRVD)

3

Auto Vehicle Hold-järjestelmä

Risteävän liikenteen varoitinjärjestelmän (SRVD) anturit eri puolilla autoa varoittavat takaa tulevista ja kuolleessa kulmassa olevista autoista, mikä tekee kaistanvaihdosta turvallisempaa. Järjestelmä voi varoittaa myös törmäysvaarasta, kun autolla peruutetaan kadulle.

Kun auto on kokonaan pysähtynyt, järjestelmä auttaa kuljettajaa esim. jatkuvasti pysähtyvissä liikennetilanteissa pitäen auton paikallaan vaikka jarrupoljin vapautetaan.

5

Parempi näkyvyys

6

Sisätiloja suojaava rakenne

8

Turvakehikko

18

10

Kaukovaloautomatiikka (HBA)*

4

Ajonvakautusjärjestelmä (DSC) ja aktiivinen kaarreajon hallintajärjestelmä (Active Torque Vectoring)

Kaukovaloautomatiikka (HBA) voi vaihtaa automaattisesti lyhyet tai pitkät valot nopeuden ja vastaantulevan liikenteen mukaan parantaen kuljettajan ja muiden tiellä liikkuvien näkyvyyttä.

Jos ajoneuvo lähestyy vakauden rajoja, nelivedon vääntömomentin jakoa, moottorin tehoa ja kunkin pyörän jarrua säädetään auttamaan kuljettajaa pitämään auto halutussa suunnassa. Aktiivisen kaarreajon hallintajärjestelmän avulla käytetään jarruja ja vähemmän vääntöä jaetaan sisäkaarteen puoleisiin pyöriin ja enemmän ulkokaarteen puoleisiin, mikä auttaa kuljettajaa tekemään teräviä käännöksiä tarvittaessa.

Mallin runkoa on hienosäädetty kuljettajan näkyvyyden parantamiseksi ja kuolleiden kulmien pienentämiseksi. Mallissa on myös kulmaikkunat etuovissa ja oviin kiinnitetyt sivupeilit edessä olevan kuolleen kulman pienentämiseksi ja etunäkyvyyden parantamiseksi.

Jokaisessa Subarussa on myös aivan uudenlaisia turvallisuusratkaisuja. Suorassa keulatörmäyksessä Outbackin SUBARU BOXER -moottori ja vaihteisto painuvat hallitusti lattian alle sen sijaan, että ne työntyisivät matkustamoon.

Matkustamoa suojaa törmäystilanteessa auton koria vahvistava katon ja sivupalkkien kautta lattiaan ulottuva turvakehikko. Näin törmäysenergiaa pystytään hajauttamaan ja siirtämään pois autossa matkustavista.

Viisi tähteä Euro NCAP -törmäyskokeessa Outback sai täydet viisi tähteä Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) -törmäyskokeessa.

2

Turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet etuistuimilla Peräänajotilanteessa etuistuinten lujat kehikot, tukevat pääntuet ja muut yksityiskohdat, kuten istuinjousituksen energiaa vaimentava asennus, auttavat pienentämään niskan nyrjähtämisen mahdollisuutta.

7

Turvatyynyt

9

Niskatuet etuistuimilla

Törmäystilanteessa matkustajien suojana on joukko turvavarusteita, kuten etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt edessä, turvaverhot ja kuljettajan polviturvatyyny. Etuistuinten korkeus-säädettävissä turvavöissä on esikiristimet ja voimanrajoittimet. Esikiristin pitää matkustajan tiukasti kiinni istuimessa, ja voiman-rajoittimet pienentävät rintakehään kohdistuvaa painetta.

Niskatuet molemmilla etuistuimilla, joiden korkeutta sekä kallistuskulmaa voidaan säätää. Niskatuet on suunniteltu sopimaan mukavasti erikokoisille matkustajille.


Ilman aktiivista kaarreajon hallintajärjestelmää

Aktiivisen kaarreajon hallintajärjestelmän kanssa

2

3

4

1

5

10

6

9

8

7

19


SUBARUN JOHTAVAA KULJETTAJAN AVUSTIN -TEKNIIKKAA Kokonaisvaltainen turvallisuutta edistävä tekniikka on tärkeää Subarulle. Oleellinen osa

nopeuksia ja etäisyyksiä havainnoiva järjestelmä tunnistaa autojen lisäksi moottoripyörät,

tätä on peräänajojen estäminen, ja pyrimmekin varmistamaan, että onnettomuudet voidaan

polkupyörät ja jalankulkijat.*2 Kun järjestelmä havaitsee mahdollisen vaaran, se varoittaa

välttää. Tästä syystä olemme kehittäneet huippuluokkaisen EyeSight-kamerajärjestelmän*

kuljettajaa ja myös jarruttaa tarvittaessa onnettomuuden välttämiseksi. Ajoturvallisuutta

1. EyeSight-järjestelmän kamerat tarkkailevat tietä toisen silmäparin tavoin. Järjestelmän

tehostava EyeSight-järjestelmä avustaa kuljettajaa ympäristön tarkkailemisessa ja parantaa

kaksi erinomaisella kuvantunnistuksella varustettua stereokameraa kuvaavat kolmiulotteista

turvallisuuden tunnetta ajettaessa.

värikuvaa lähes yhtä tarkasti kuin ihmissilmä. Kahden kameran kuvien avulla muotoja,

EyeSight-järjestelmän tarkkailema alue (ei mittakaavassa) 20


1. Ajotilanteeseen mukautuva vakionopeudensäädin Toisin kuin perinteinen vakionopeudensäädin, EyeSight-järjestelmä ei ainoastaan ylläpidä kuljettajan asettamaa nopeutta. Kun järjestelmä havaitsee, että edessä on auto, ajotilanteeseen mukautuva vakionopeudensäädin säätää nopeutta, etäisyyttä ja nopeuseroa tarkkailemalla, että välimatka edessä olevaan autoon pysyy asetettuna. Järjestelmä säätää moottoria, vaihteistoa ja jarruja, jotta nopeus pysyy liikennevirtaan sopivana välillä 0 km/h–180 km/h. Moottoriteille, valtateille ja vastaavan tyyppisille teille suunniteltu ajotilanteeseen mukautuva vakionopeudensäädin havaitsee edellä olevan auton ja sen jarruvalot ja auttaa säilyttämään nopeuden liikennevirran mukaisena helpottaen pitkän matkan ajoa.

1

2

3

4

2. Kaistavahti Jos kuljettajan tarkkaavaisuus herpaantuu ja auto on vaarassa ajautua pois kaistalta, kaistavahti varoittaa vaarasta äänimerkillä ja vilkkuvalla merkkivalolla. Kaistavahti aktivoituu vain nopeuden ollessa 50 km/h tai enemmän. Jos auto ajautuu kaistan reunaan, suuntavilkku ei ole päällä ja auto on vaarassa joutua pois kaistalta ajonopeuden ollessa noin 50 km/h tai enemmän, kaistavahti varoittaa äänimerkillä ja vilkkuvalla merkkivalolla.

3. Etuauton liikkeellelähtö huomautus Kun auto on paikallaan pysähtyneessä liikennevirrassa ja EyeSight-järjestelmä havaitsee, että edessä oleva auto lähtee liikkeelle, etuauton liikkeellelähtö huomautus kehottaa kuljettajaa lähtemään liikkeelle äänimerkin ja vilkkuvan merkkivalon avulla.

4. Kaistanpitoavustin Ajaessasi moottoritiellä, maantiellä tai muilla kaistamerkinnät omaavilla teillä kaistanpitoavustin tarkkailee kaistamerkintöjä stereokameralla ja havaitsee, mikäli auto alkaa liikkua ulos merkityltä kaistalta. Se estää kaistalta ajautumista avustamalla ohjauspyörän käyttöä, nopeutesi ollessa 65 km/h tai enemmän.

5

5. Peräänajoa estävä hätäjarrutoiminto*2 Kun järjestelmä havaitsee kolarivaaran auton tai muun edessä olevan kohteen kanssa, peräänajoa estävä hätäjarrutoiminto varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja mittariston merkkivalolla. Jos kuljettaja ei tästä huolimatta toimi kolarin estämiseksi, järjestelmä käyttää jarruja automaattisesti törmäyksen voiman vähentämiseksi tai mahdollisuuksien mukaan törmäyksen estämiseksi. Jos kuljettaja pyrkii estämään törmäyksen, peräänajoa estävä hätäjarrutoiminto avustaa kuljettajaa.

6. Peräänajoa ehkäisevä väistämisapu

6

Kun peräänajoa estävä väistämisapu havaitsee edessä olevan törmäysvaaran, järjestelmä auttaa kuljettajaa kääntymään jyrkästi peräänajon välttämiseksi

*1 EyeSight-järjestelmä on ajoa tukeva järjestelmä, joka ei välttämättä toimi optimaalisesti kaikissa ajo-olosuhteissa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisen turvallisuudesta ja liikennesääntöjen noudattamisesta. Järjestelmän tehokkuus riippuu useista tekijöistä, kuten auton huollosta, sääolosuhteista ja tien kunnosta. Katso tarkemmat tiedot EyeSight järjestelmän toiminnasta ja toimintaa koskevista rajoituksista omistajan oppaasta. *2 Peräänajoa estävä hätäjarrutoiminto ei mahdollisesti toimi kaikissa tilanteissa. Kohteen nopeuserosta, korkeudesta ja muista seikoista johtuen EyeSight-järjestelmä ei välttämättä pysty toimimaan optimaalisesti kaikissa tilanteissa. 21


MALLISTO

OUTBACK 2,5i SUMMIT Mitat: P x L x K: 4820 x 1840 x 1605 mm Moottori: Bensiinikäyttöinen boxermoottori, nelisylinterinen, DOHC, 16-venttiilinen, jakoketju Tilavuus: 2498 cm3 Maksimiteho: 175 hv (129 KW) / 5800 r/min Maksimivääntö: 235 Nm / 4000 r/min Voimansiirto: Lineartronic, AWD-neliveto

TUNGSTEN METALLIC

22


OUTBACK 2.5i RIDGE / ACTIVE Mitat: P x L x K: 4820 x 1840 x 1605 mm Moottori: Bensiinikäyttöinen boxermoottori, nelisylinterinen, DOHC, 16-venttiilinen, jakoketju Tilavuus: 2498 cm3 Maksimiteho: 175 hv (129 KW) / 5800 r/min Maksimivääntö: 235 Nm / 4000 r/min Voimansiirto: Lineartronic, AWD

CRIMSON RED PEARL

OUTBACK 2.5i RIDGE

23


MALLISTO

SISÄTILAT

1

2

1

Ohjauksen mukaan kääntyvät ajovalot (SRH)

2

Etusumuvalo

BL ACK L E AT H ER * 1

3

4

3

18-tuumaiset alumiinivanteet*1

4

Takaluukun spoileri

I VO RY L E AT H ER * 2

5

6

5

Avaimeton lukitus ja käynnistyspainike

6

USB virran otto (edessä ja takana)

7

Kahdeksaan suuntaan sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin

8

Peruutuskamera

BL ACK FA BR I C

7

8

*1 Saatavana Summit-varustetaso *2 Saatavilla vain Summit-varustetason 4 ulkovärin kanssa (Crystal Black Silica, Dark Blue Pearl, Tungsten Metallic ja Oak Brown Pearl). Painoteknisistä syistä johtuen värit voivat poiketa taulukossa olevista. 24


ULKOPUOLI

LISÄVARUSTEET

T E E O U T B A C K - M A L L I S TA YKSILÖLLINEN. Räätälöi Outback tyyliisi sopivaksi Subarun lisävarusteilla. Lisävarusteilla CRYSTAL WHITE PEARL

STORM GREY METALLIC

saat tarpeellisia lisätoimintoja, mukavuutta ja yksilöllisyyttä Outbackisi ulkonäköön. Katso lisätietoja osoitteesta www.subaru.fi tai vieraile lähimmällä Subaru-jälleenmyyjällä.

ICE SILVER METALLIC

WILDERNESS GREEN METALLIC

MAGNETITE GREY METALLIC

TUNGSTEN METALLIC

Alleajosuoja eteen

Sivuhelmalistat

Takahelmasuoja

CRYSTAL BLACK SILICA

OAK BROWN PEARL

Lokasuojan levikkeet

Roiskeläpät

Takapuskurin suojalista (muovi) Automaattinen peilintaitto

DARK BLUE PEARL

CRIMSON RED PEARL

Taakkateline

Häikäisysuoja (taakse)

Moottorin suojapanssari (alumiini)

25


TEKNISET TIEDOT

ACTIVE Moottori Tyyppi

2.5i RIDGE

2.5i ACTIVE RIDGE SUMMIT 60/40 (Lineartronic with Active Torque Split)

SUMMIT Jatkuva symmetrinen AWD-neliveto, voimanjako eteen/taakse

Sylinterin halkaisija x iskunpituus

mm

Bensiinikäyttöinen boxermoottori, 4-sylinterinen, DOHC, jakoketju 94 x 90

Sylinteritilavuus

cm

2498

2.

2,080

10,3

3.

1,596

4.

1,221

5.

0,939

6.

0,717

3

Puristussuhde Polttoainejärjestelmä

Monipisteruiskutus

Polttoainesäiliö

litraa

Välityssuhteet

60

Teho Maksimiteho (DIN) Maksimivääntö (DIN) Huippunopeus suurimmalla vaihteella

Polttoaineenkulutus*1 NEDC CO2-päästöt*1

Polttoaineenkulutus*

1

WLTP CO2-päästöt*1

3,600–0,512

1.

3,600

PS (kW) /rpm

175 (129) / 5800

7.

0,512

Nm (kgfm) /rpm

235 (24,0) / 4000

Peruutusvaihde

3,687

km/h

198

sec.

10,2

Kaupunki

lit./100 km

8,9

Maantie

lit./100 km

6,4

Yhdistetty

lit./100 km

7,3

Kaupunki

g/km

203

Maantie

g/km

145

Yhdistetty

g/km

166

Jarrut

Kiihtyvyys (0-100 km/h)

D

Vetopyörästö Ohjaus Jousitus

Takana

lit./100 km

11,9

ABS

Keskinopea

lit./100 km

8,2

Nopea

lit./100 km

7,2

Renkaat

Moottoritie Yhdistetty

lit./100 km

8,7 8,6

Hidas

g/km

268

Keskinopea

g/km

184

Nopea

g/km

163

Moottoritie Yhdistetty

g/km

196

g/km

m

11,0 Jäähdytetyt levyjarrut ABS, 4-kanavaiset, 4 sensorilla varustetut, elektronien jarruvoiman jako ja hätäjarrutehostin 225/65-17 225/60-18

MITAT

193

Ympäristöluokitus

Sähköinen ohjaustehostin MacPherson-joustintuet, L-malliset alatukivarret, kierrejouset, kallistuksenvakaaja Monivarsituenta, kierrejouset, kallistuksenvakaaja

Edessä

Kääntöympyrän halkaisija renkaasta mitattuna

Hidas

lit./100 km

4,111

Kori

Euro6d-TEMP

Mitat ja paino Pituus

mm

4820

Leveys

mm

1840

Korkeus (sis. kattokiskot)

mm

1605

Akseliväli

mm

2745

Edessä

mm

1575

Takana

mm

1590

Raideleveys Maavara

Tavaratila takaistuimen selkänoja ylhäällä/alhaalla*2 Matkustajamäärä

mm

200

litraa

559 / 1848

henkilöä

5

Omapaino + kuljettaja

kg

1657

1661

Kokonaispaino

kg

2100

Vetopaino (Jarrullinen)

kg

2000

1696

Vaihteisto

*1 Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt normin EC715/2007 - EU2017/1347BG mukaisesti. *2 Mitattu VDA (V214) -standardin mukaan. Omapaino vaihtelee varustetason mukaan

Subaru Nordic AB pidättää oikeuden ominaisuuksien ja varustelun muutoksiin ilman eri ilmoitusta. Ominaisuudet, varustelu sekä lisävarusteiden ja värien saatavuus voivat vaihdella paikallisesti paikallisista asetuksista ja säännöistä riippuen. Varmista varustelun saatavuus jälleenmyyjältäsi.

26


VAKIOVARUSTELU

ACTIVE / RIDGE

SUMMIT

ACTIVE / RIDGE

SUMMIT

2.5i

SUMMIT

2.5i

ACTIVE / RIDGE

2.5i

Ajovaloautomatiikka/Päivävalot

l

l

Kaksialueinen automaatti-ilmastointi raitisilmasuodattimella

l

l

Eyesight-turvajärjestelmä

l

l

LED-ajovalot automaattisella tasonsäädöllä

l

l

Ilmastointisuulakkeet takana

l

l

Kuolleenkulman ilmaisin

l

l

Lämmityskanava takaistuimelle

l

l

Risteävän liikenteen varoitin (peruutettaessa)

l

l

Ulkoiset varusteet

Ilmastointi

Ohjaukseen reagoivat ajovalot

Turvallisuus

Ajovalonpesurit

l

l

Tuulilasin ja etusivuikkunoiden huurteenpoistosuulakkeet

l

l

Kaukovaloautomatiikka

l

l

Etusumuvalot

l

l

Takalasin lämmitys ajastimella

l

l

Automaattisesti himmenevä taustapeili

l

l

Takasumuvalot

l

l

Kaistavahti

l

l

Sähköisesti taittuvat sivupeilit LED-vilkulla

l

l

UV-suojaus tuulilasissa sekä etu- ja takasivuikkunoissa

l

l

Tummennetut takasivuikkunat ja takalasi

l

l

Tuulilasin alareunan sähkölämmitys

l

l

Sadetunnistin

l

l

Sähkölämmitteiset sivupeilit

l

l

Takalasinpyyhin tihkutoiminnolla

l

l

Alumiinivanteet Sähkösäätöinen lasikattoluukku Kattokaiteet (hopea)

17" – l

18" l l

l

l

Sivuhelmat Kattospoileri

l

1CD FM/MV DAB-stereo, 8 tuuman kosketusnäyttö* ja 6 kaiutinta Navigointijärjestelmä, 1CD FM/MV DAB-stereo, 8 tuuman kosketusnäyttö * 2 ja 12 kaiutinta 3-vuoden karttapäivitykset

l

Kaistanpitoavustin

l

l

l

Hätäjarrutuksessa aktivoituvat hätävilkut

l

l

l

Etukamera

l

l

Apple CarPlay / Android Auto™

l

l

Sivukamera (matkustajan puoli)

l

l

Audiojärjestelmän hallintapainikkeet ohjauspyörässä

l

l

Turvatyynyt edessä

l

l

Bluetooth®-handfree-järjestelmä

l

l

Sivuturvatyynyt edessä

l

l

2 x USB-/AUX-liitäntä

l

l

Turvaverhot edessä ja takana

l

l

Kaksi USB pistoketta takamatkustajille

l

l

Polviturvatyyny kuljettajalle

Peruutuskamera

l

l

Sivutörmäyssuojat etu- ja takaovissa

l l

l l

Kolaritilanteessa kokoonpainuva ohjauspylväs

l

l

Monitoimi-infonäyttö ja elektroluminenssimittaristo*3

l

l

Turvavyön muistutin kaikilla istuimilla

l

l

ECO-mittaristo ajotietokoneessa

l

l

Turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet etuistuimilla

l

l

l

l

Turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet takaistuimilla

l

l

l

Moottorin öljymäärän varoitusvalo

l

l

Turvavöiden korkeussäätö etuistuimilla

l

l

l

Korkeus- ja syvyyssuunnassa säädettävä ohjauspyörä

Aktiiviset niskatuet edessä

l

l

Kolmipisteturvavyöt 5 istuinpaikalla

l

l

ABS, 4-kanavaiset, 4 sensorilla varustetut, elektronien jarruvoiman jako

l

l

Hätäjarrutehostin

l

l

Kaasupolkimen ohittava jarrujenohjaus

l

l

ISO-FIX-lastenistuinkiinnikkeet takana

l

l

Lapsilukko takaovissa

l

l

Automaattinen ovien lukitus ja avaus

l

l

Moottorin ajonesto

l

l

l

Istuimet / verhoilut Nahkaverhoiltu ohjauspyörä Nahkaistuimet

l Ridge

Viihde ja navigointi 2

Ohjaus ja mittaristo

Kymmeneen asentoon sähköisesti säädettävä kuljettajanistuin

l

l

Vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä

l

l

Sähkösäätöinen matkustajan istuin

l

Adaptiivinen vakionopeudensäädin

l

l

Kuljettajanistuimen muistitoiminto

Ridge

l

Start-stop-järjestelmä

l

l

l

l l

SI-DRIVE (SUBARU Intelligent Drive)*4

l

l

l

X-MODE

l

l

l

l

Niskatuet kaikilla 5 istuinpaikalla Käsinoja, takana Etu- ja takaistuinten lämmitys

l l

Ajettavuus

60/40-suhteessa taittuva takaistuimen selkänoja

l

l

Alamäkihidastin

Takaistuinten taitto tavaratilan puolelta

l

l

Auto Vehicle Hold

l

l

Säilytystaskut etuistuinten selkänojien takapuolella

l

l

Active Torque Vectoring

l

l

Teräksiset koristeet kynnyslistoissa

l

VDC (luistonesto- ja ajonvakautusjärjestelmä)

l

l

Sutimisenesto

l

l

Lämmitettävä ratti

l

l

Mäkilähtöavustin

l

l

Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä ja takana*1

l

l

Kauko-ohjattu keskuslukitus

l

l

Avaimeton lukitus ja painikekäynnistys

l

l

Kaistanvaihtovilkku

l

l

Sähköinen seisontajarru

l

l

Karttavalot edessä ja kattokonsolin tunnelmavalo

l

l

Tavaratilan valaistus

l

l

Meikkipeilit kuljettajalla ja etumatkustajalla

l

l

Säilytyslokero keskikonsolissa

l

l

12 V pistorasia keskikonsolissa

l

l

Juomateline, edessä ja takana

l

l

Säilytystasku ja juomateline kaikissa ovissa

l

l

Polttoainesäiliön avaus sisältä

l

l

Sähkötoiminen takaluukun avaus

l

4 kpl kuormansidontakoukkuja tavaratilassa

l

l

2 kassikoukkua tavaratilassa

l

l

Tavaratilan suojaverho

l

l

Säilytyslokero tavaratilan lattian alla

l

l

Renkaanpaikkaussarja

l

l

Mukavuus

*1 Automaattinen ylös/alas-toiminto. *2 Varustettu kosketuspaneelilla. *3 Varustettu 5 tuuman LED-näytöllä, jossa: polttoaineen kulutus, aika, nopeus, EyeSight-informaatio, vakionopeudensäädin ja ulkolämpötila. *4 2-asentoinen, intelligent ja sport.

27


SUBARU Nordic AB

subaru.fi Painettu Suomessa (maaliskuu 2019)

Profile for Subaru Nordic

Outback FI  

MY19

Outback FI  

MY19